Sziasztok!
Azért én is előkerülök néha ... jellemző, amikor rossz az idő, és nem lehet sétálni. Az éjszakák elég rosszak az utóbbi időben, három körül elkezd nyervogni Vincenzó, onnantól igyekszem kihúzni az első szopi időpontját kb. 5-ig, így akkor már "szakaszosan" alszunk. Nehéz ügy, de igyekszem megszokni és túlélni, mert bizakodom, h elmúlik. Kisfiam ma 4 hónapos, és lassan 9 kg, lehet, h el kéne kezdenem valami mást is adni neki, mert mostanában a víz sem kell neki. Tápszert semmiképp, mert tejci van dögivel, csak az utsó szopi olyan fél 9 körül van, és már nem bírja ki avval reggelig. Gondoltam valami teára, vagy nem is tudom ... van 5letetek? Egyébként jól vagyunk, és persze ettől függetlenül imádok babázni, és mostanság már utólértem magam, segítség nélkül megy a házimunka is, olyankor Vince az erkélyen levegőzik, és imádja.
Kata,
Alex tényleg igazi nagyfiú már, és nagyon jóképű kiskrapek!
Andi,
az a bajom csak, h a kisebb kocsiba már nem igazán fér bele Vince, a naggyal meg nem tudok BKV-zni, mert dögnehéz. Gyalog meg azért tényleg messze vagytok. Esetleg kendővel tudnék menni, csak az meg kismukimnak nem olyan jó, de ha kicsit még nő, és már teljesen jól tartja a hátát, nekivágunk kendővel, okés? Meg azért annak is örülnék, ha kicsit rendeződnének az éjszakák, mert így gyakran vagyok zombinéni.
Ferenc buszt nem ismerem, esetleg alacsony padlójú?
Örülök, h jó lett a genetikai uh eredménye, én nem voltam ilyenen, miben különbözik a síma uh-tól?
Potter,
én is 76-ban születtem!
tehát mindjárt 30 ... ááááá, de tudod, azt érzem, h most igazán boldog lesz a szülinapom, mert végre csináltam valami IGAZÁN értelmeset, szültem egy gyönyörűséges kisfiút, akit igyekszem a lehető legjobban felnevelni.
Ha gondolod, akkor sétálhatunk együtt később, és szívesen bemutatlak majd más anyukáknak, meg segítek, amiben csak tudok! Védőnőhöz én már az elején elmentem, talán 8 hetes terhes lehettem. Igazán nincs jelentősége, de azért menj el, úgyis van időd.
Nálunk is első unoka, nagy a boldogság! Én telefonba mondtam meg anyukámnak, mert nem bírtam magamban tartani, és ők akkor éppen külföldön voltak. A kedvesem pedig apukájának mondta, h lehet, h lesz egy jó híre délután, és a papa rögtön rájött, miről van szó, aztán délután, mikor a nőgyógyász megerősítette a "gyanút", őket is felhívtuk. Persze, személyesen jobb, mert akkor látod az arcukat, és az az öröm és meghatottság, ami akkor látható, szerintem páratlan.
Én Vince után egy Rékát szeretnék!!!
Aztán jöhet még egy fiú, de azt nem tudom, hogy fogják hívni!
Dóri,
mi újság Baluval? én azt hallottam, h az egyik outletben a calzedoniában lehet szuper gyerekharisnyákat kapni 300 pénzért. meg itt a közelünkben van egy szuper turi, én ott vettem nemrég. sikerült találnod?
Ezt ismeritek?
http://www.babyonboard.hu puszi,
Zsuzska