De szar éjszakám volt!
Most kivételesen nem Lili, hanem óránként keltem fel a torokfájás, orrfolyás és hidegrázás miatt. Utána meg hallottam, hogy Lili orra is szortyog, akkor amiatt voltam ideges. Mondjuk nem meleg, kicsit taknyosnak tűnik, de amúgy jókedvű.
Szerintem pillanatok választják el a 3. fogtól. Reggel úgy beleharapott a cicimbe, hogy azt hittem megjavítom Szergej Bubka világcsúcsát...
Éreztem is valamit, úgyhogy megtapiztam fenn az ínyét (persze az ujjamba is beleharapott
), és már érezni a fogak recéit az ínye alatt.
Tegnap óta új játékunk van: megkérdezem tőle, hogy "hogy csinál a boci?" Mire vigyorogva közli, hogy "búúúúúúúúú". Persze a bú spontán is megy, de a kérdésemre mindig válaszol, és marhára élvezi, hogy nekem tetszik.
Voltunk a Tégelben, vettünk harsinyát meg egy piros kertészgatyót. Aztán a Corában Sanyi meglátott egy "Princess Lili" felíratú pólót, naná, hogy meg kellett vennünk.
Ja, néztem az overallt, amit leakcióztak a Tégelben:szerintem nagyon jól néz ki.
Edit! Az itteni anyukák a hintázást úgy oldják meg, ha a baba még nem tud ülni, hogy ők ülnek a hintába és ölbeveszik a gyereket. Mondjuk ne tudom hány kilóra vannak hitelesítve ezek a hinták, de ahogy elnézem némelyik 12-13 éves "kislányt" - van akkora mint én, simán, és ha alatta nem szakad le, amikor az égbe löki magát, akkor is anyukás tingli-tanglitól sem fog szerintem.