Új privát üzeneted érkezett!

Most jottem ra, hogy miert is vagy Donoe :lol: :roll: :oops: Micsoda megvilagosodas. :lol:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Lili
igen,most bizti naon nehéz Zsófinak,hisz eddig egyedül volt,senkivel sem kellett osztozni anyán apán.Majd megbarátkozik a helyzettel.
Van egy szomszédünk,ott a nevelés el lett rontva,a kisfiú veri a kisöccsét,a féltékenység miatt van .

Don
csudi szép a színe az ágynak,feldobja naon a szobát.
A gyerekeid csudi édesek,tegyél nyugodtan még. :lol:

Cuki
naon kíváncsi vaok milyen lesz a böli Adrinak.Tetszett neki az ottlét?

Dora
annyira édes a kisfiad,lesi ám Katikát a kiságyból!Naon szeretheti! :lol:

Roz
bizti hogy sok gyerek lesz,szerintem van igény egy ilyenre,így remélem sokáig lesz melód.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kisévi,
szerintem Esztinek már ne vegyél ilyen korit, ha jól látom, már elmúlt 3 éves, símán tud rendes korival is korizni. Lilinek is csak azért vettünk ilyen kétélűt, mert csak 20-as a lába, és 25-től van csak kori. Már egy évesen is rendeset akartunk neki venni, de még most sem nőtt bele a 25-be.

Bocs lányok, most csak ennyi, még piszok sz*rul vagyok, főleg, hogy a férjem is beteg (bár a doki szerint nem annyira mint én), de ennek ellenére ő döglik, én meg semmit nem feküdtem egész nap, hisz Lilinek csak enni kell adni, fürdetni...
Holnap fél 5-ig dolgozik anyu, utána kijönnek Liliért és elviszik magukhoz éjszakára, most valahogy nem bánom...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
Vagyok ám,és voltam ám,de csak olvasgatni bírtalak Benneteket...
Mindenkinek gyönyörű a kis csemetéi..
Gréti nem nagyon hagy,mert mindig ő akar számtógépezni :roll:
Ami eddig történt velünk:
-Mindennap kecskemétre a Malomba akar meni"bulizni".Ő így fogta fel az ajándék vásárlást..Imádta a fényeket a zenét...
Leszokott egyik napról-a másikra a cumiról,mert szerinte büdös :lol: teszek fel képet az új ágyáról! Kép Ágyikó
Asztalossal csináltattuk,van hozzá kihúzható ágyneműtartó.A matracot a faktumban vettük.Onnan lestem ki a formát.Először veni akartunk,de csak a keret volt 35000ft :shock:
Vendég

Sziasztok!

Cuki: Sajnálom, hogy nem tudtatok jönni szilveszterezni, de örülök, hogy jól elvoltatok! :wink: :lol: Majd akkor máskor "bulizunk" csajosan! :wink:
Remélem a kutyus csak az új hely miatt ugat és nem lesz állandó... :roll:
Tényleg milyen volt a bölcsiben Adri??

Don: én is ilyen türelmetlen típus vagyok.... :lol:
Jajj nagyon szupi az ágy amit vettetek! Mennyi volt végül? Köszi, hogy így informálsz! :lol: :lol:
Gyerekek ééédik. Kis kapucnisok!! Látszik hogy szeretik a havat!! :)

Dóra: dejó, hogy nincs nálatok féltékenység!! Nagyon tettszeneka képek!! Katika prézlivel!!! :lol: :lol: :lol: , És milyen szép Andriska!!

Roz: A Fitt Forma az hol van? mennyi oda a bérlet? De ügyi vagy a tornával!! Én már minden nap tornázom valamit. Köszi a dícséretet... :oops: :) Eddig 4,5 kg ment le kb...de még hol a vége.... :roll: meg tartani is kéne...
Tényleg van ám energiád, nem semmi nap...:roll:
Hú nálunk is fontos apának a vacsi, sőt csak húsétel lehet, így meg nehéz mert Jana pont azokat nem eszi.... :roll:

Lili: sztem nálatok is jobb lesz majd a helyzet, minden gyerek más, máshogy éli mega kistesó érkezését. Zsófi minidig nagyon anyás volt... :wink: :lol:

Lina: jobbulást nektek!! Pihenj azért!! :wink:

Móni: édes a kislányod, Jana is nagyon szerette a Malomban a karácsonyi hangulatot, meg a kis vonatot.

KépKép
erszényes

Köszi lányok. :) Jó lesz, tudom. :) Dóra, nagyon édesek a képek! Tényleg mekkora Andris is. :) Boti is szép szál legény. :)

Erszényke, csini vagy már nagyon! Honnan fogynál még? :wink:

Don, jó kis ágyat vettetek. :) tetszik nekem is.

Mestermoniéké meg hatalmas. :) Gondolom, h. csajszi élvezi. :)

Laimera, milyen napotok volt ma? Gyerekek hogy vannak?

Éva, hogy vagytok? Készülsz már nagyon?
Az egyik pesti ismerősünk éjjel szült. Reggel kaptuk az sms-t. Úgy örültünk....

Lina, átérzem helyzetedet, én "csak" 38,5 lázzal ápoltam kiccsaládom 1hétig. Dehát Zsófi durva volt nagyon, így az én bajomat el is felejtettem, azon kívül, hogy néha majd elszédültem, meg vert a víz....pihenj most éjszaka, ha nem lesz otthon Lili. Rádfér. :wink:
birolili

Don, gyönyörűek a gyerekek! :)
birolili

Köszönöm mindenkinek a dícséreteket gyerkőcök,s ágyat illetően,nagyon aranyosak vagytok!

Roz!

Mennék szívesen,de törpöket nem tudnám hova tenni,nekem az esti órák lennének jók,de köszi az invitálást :D Édi lehet Áki :lol:

Mestermóni!

Csodaszép kislányod van,s nagyon szép ágyikója is! :D Ne csak olvasgass,írj is :D

Kazi!

Tényleg hasonlítanak,bár Donát teljesen apja,Noémi inkább én,de mégis hasonlítanak,ezt nem tudom hogyan :D

Lili!

Nyugodtan panaszkodj,nehogy azt hidd ám,hogy másnak olyan könnyű főleg most Zsófi beteg is,lehet,hogy több törődést igényelne,te is fáradt vagy azért kell idő,mire a szervezeted átáll az új életformára.Kitartás,s meghozza gyümölcsét,1-2 hónap,s nevetni fogsz a kezdeti nehézségeken! :D

Dóra!

Nagyon tetszik törpöknek,az esti 1-1.5 órás idegölő altatás ma lecsökkent 10 percre :shock: Nickem tényleg onnan van :lol: Először Badonoé-t akartam,de az olyan nem jól hangzott.

Erszényke!

30 eft volt,azért írtam az online rendelést,mert így biztos meglesz,szupi rajta feküdni,jó kis szivacs van benne,nagyon kényelmes.Fogyózol?Olyan vékony vagy így,nem?Én csak a társaság,meg mozgás miatt mennék,nekem nem kéne fogynom,sőt,az S-es ruhák néha nagyok rám :? A húsétel nálunk is mindennapos,mondjuk apa fizikai munkát végez,én sokszor vajaskenyeret eszem mézzel,lekvárral,a főtt ételt nem is nagyon szeretem,de a húst még kevésbé.Törpék tényleg szeretik a havat,pár percig,míg nem lesz havas a kesztyűjük,akkor vége az idillnek :lol:

Hajni!

Sajna semmi használhatót nem találtam a pici fiúnak,tényleg sajnálom,hogy nem írtad előbb,sokat tudtam volna adni :?
Vendég

Sziasztok!

Don
Hogy telt az elsö éjszaka az új ágyon?remélem jó volt.

Moni
tök jó az ágya a kislányodnak!
Gratula a cumi elhagyáshoz!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Laimera
Nem ismeri közülünk sem mindenki a másikat….Ez nem arról szól. Ha van valami hozzászólni valónk a témához akkor írunk. Persze egy idő után kíváncsi az ember h kivel is beszélget, ezért néha kísérletet teszünk tali szervezésére; így páran azért már arcot is tudunk kapcsolni a név mellé.
Szó ami szó nyugodtan írjál, ha van kedved! Bárkinek :wink:

Cukkker
Kövezzenek meg de sztem lakásba nem való kutya. Még a macska elmegy (bár én rühellem, de az allergiámból adódóan) :oops:

Donoé
Hát nem könnyű az alvás az biztos. Ma pl 2-kor kelt Gyopi és kezdte a műsort. Addig csönd volt míg az ágya mellett ültem, de ahogy elindultam lefeküdni, folytatta a műsort. Aztán bepöccentem h nem hagy aludni senkit és közöltem vele h az éjszaka alvásra való és mindenki a saját helyén alszik. Ne féljen nincs semmi gond, de mi is szeretnénk aludni. Akkor lefeküdt, betakartam és én is lefeküdtem. Kicsit később, amikor megfordultam, hallottam h feláll az ágyban és néz minket, de mivel „aludtunk” mind2-en, így ő is lefeküdt és be is aludt. Betakartam később és 5,45-ig aludt. Akkor odabújt közénk és még 7-ig nyomta. Reggeli odabújással nincs bajom, de 5 előtt nem engedem be az ágyba. Tartsatok szőrős szívűnek, de nem akarom h odaszokjon, mert a végén már este is ott fog aludni…
Jók a képek.

Dora
Andris tiszta apa! Mondjuk Katika sem a postásra hasonlit… :wink: :lol: .
Trónfosztást nem szó szerint értettem én sem…csak h már nem csak rá irányul a figyelem.

Lili
Szerintem nem csak te szoktál panaszkodni….Nyugodtan írjál erről is. Senki nem tökéletes.

Kép
Kép
Kép
thymi

Mindjárt viszem Adrit aludni, de kutya most már rendszeresen délben kezdi a műsort. Azért ez úgy meg tudja keseríteni az ember életét. Viszont tegnap míg én aggódtam miatta, Adri aludt nyugisan másfél órát. Az ilyenek (meg a szar mindenfele) útálom meg rettenetesen ezeket a dögöket.

Böliről majd később írnék, eddig voltunk alig egy órát, abból még semmi nem derül ki.

Lili

Tuti mindenkinek vannak vacak időszakai, nekem is, mikor már az ablakon kiugranék. :) Nekem pl. alvásproblémáim lettek Adri rossz éjjeli alvásától. Hajnal 1 előtt már el sem tudok aludni. Erre vettem (még Syg írta régebben) homeós bogyót és használ.

na jött apa :roll:

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

Bocs mindenkitől! Most csak ennyi: Jól vagyunk, még egyben! :D
Jövő héttől sűrűbben leszek, persze ha addig nem megyünk szülni!?
Kazi-Jövő héten tali! :D
Dora-Gyönyörűek!!! :D

Kép
estelle26

Hajni!

Jól telt az első éjszaka,Noémi este már azon aludt el,meg se várta az éjjelt,hogy akkor menjen át :lol: Tényleg tök kényelmes,3-an aludtunk rajta,110cm a szélessége,gondolhatod,hogy aludtam a szélére passzírozva :lol:

Thymi!

Mi is van amikor alszunk ezerrel,aztán látjuk egyszer megunják,lefekszenek,aztán alvás :D Nem tartalak szőrös szívűnek,Donát most kb.2 hónapja nem alszik köztünk,első naptól kezdve ott aludt,mondjuk nagyon szerettük,hogy ott szuszog,de éjjel mikor arra ébredek,hogy megfordul,felemeli a lábát,visszaejti,ami sokszor a számon,vagy a szemgödrömben landolt,néha rendesen elöntötte a kaki az agyam :twisted: Képzeld el,ez még ébren is fájdalmas,nemhogy alvás közben erre ébredni. :? Noémi sose aludt velünk egy órát sem,attól féltem,nehogy Donát megrúgja.De mostmár ő is nagyobb,észereveszi,hogy Donát ott van,ő miért nem,így mikor kész lett a szobájuk,azóta nincs mi ágyunkban alvás.

Estelle!

Fogy ám az idő rohamosan már :D 2 hét 2 nap :D Jól vagytok?Mózi?Apás szülés lesz?

Lina!

Hogy vagy?Gyógyulgatsz?

Csajok!

Mikor van oviba beíratás,s hogy működik?Barbi olyan rég volt,hogy már minden másképp van.S ha beíratom egybe,(Kaszap u.)de mire elkezdődik az ovi,mégis vissza tudnánk költözni a Széchenyibe,lehet kérni az átvételét,s át is vennék,vagy csak ha hely marad?
Vendég

Jaj,el is felejtettem írni,milyen zabálni való volt tegnap Donát.Zoliék felhozták az ágyat,becsomagolva,mentek is vissza melózni,kérdezi Donát,mi van benne?Nagyon szereti a becsomagolt ajándékokat,mondom itt az új szép kiságyad,ezen alszol már este.

Erre ő:Nekem új kiságyam van?Jaaaaj,de kedves anya vagy te,szeretlek nagyon!

Olyan édi volt,majdnem elsírtam magam,na az ilyenek miatt szeretnénk még babát,ezeket semmi nem pótolhatja :D
Vendég

Sziasztok!

Don
hát,ha jól tom akkor március elején van beiratás az oviba,ezt mondták a böliben.Nekem is majd kell,Anna szeptembertöl ovis már.
Örülök hogy jól telt az elsö éjszaka,csak így tovább.

Thymi
szerintem nem vagy szörös szívü ilyen téren,én sem alszom Annával,kényelmetlen úgy,nem tok,mert sokat forgolódik,mindig rám mászik.

Adri
hogy vagytok?Rég írtál már.Cipö van?

Cuki
szerencsére nem halljuk a kutyát,és ha talizni fogok erre kutyakakival,tom kihez kell fordulni,kinek kell szólni hogy szedje össze. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok,

Először is köszi, hogy izgultatok értünk, szerencsére minden rendben ment. Köszönöm a gratulákat is, aranyosak vagytok, hogy velünk örültök.

Andinak köszi, hogy informált benneteket.

Borsika,

Neked is ezer hála a segítségedért!

Próbáltam olvasgatni, de ez most lehet nem megy, nem is írok most külön-külön. A képeket megnéztem, nagyon édesek a gyerkőcök.

Donoé,

Szupi az ágyatok! 4. baba? mindent bele :)

A történet:

Álmomban nem gondoltam, hogy Dorka ennyire nem várja meg a 38. hetet, bár a zárójelentése szerint 38+2 napra született, pedig csak 37+1 volt. Na, minegy.
Szóval, ahogy írtam, Gergő mamánál volt, én előző este nem feküdtem le, amíg mindent ki nem mostam, és az utolsó törölköző és papucs is akkor került a táskába. Ünnepek alatt már sűrűn keményedett a pocim. 28-án hajnalban 2 körül volt egy nagy fájásom, felébredtem, de utána semmi, a következő 4 kor volt, kimentem inni, visszaaludtam, majd fél 5 körül arra ébredtem, hogy folyik belőlem vmi. Ébresztettem Lalit, hogy folyik a magzatvíz, ő totál megijedt, a végén csak talált nekem ruhát, hívtuk a mentőt, kb. fél hat volt mire a szülőszobán rákapcsoltak NST-re. Akkor még lazák voltak a fájások, szinte nem is éreztem. 6 körül megvizsgált egy fiatal doki, azt hittem meghalok, mert még magasan volt a méhszáj és sokadik neki futásra érte el, szörnyű volt. Aztán végre 8 körül felkelhettem, sétáltam, előkészítettek. Jött a dokim, megvizsgált, azt mondta, szépen halad, mehetek tovább. 9 körül újabb vizsgálat, és azt hallottam, hogy mondja a szülésznőnek, hogy fél 2. Nem tudom ránk gondolt-e, de már nagyon erősek voltak a fájásaim, kimentem és mondtam lalinak, hogy én ezt nem bírom ki fél kettőig. Az apás szobában voltunk, kb. 4-5 fájással elvánszorogtam a zuhanyig, beálltam alá, akkor sokkal elviselhetőbb volt minden, mjad egyszer csak, tolófájások jöttek, engem is hajtottak vissza, mint Lilit, de marhára nem tudtam futni. Visszamentünk és rövid időn belül ott nyekergett a kisasszony az ágyon. Kis macska volt Gergőhöz képest. A megfigyelőben már szopizott, olyan erővel, hogy tiszta seb lett mindkét cicim. Baba-mama szobában voltunk, ami tök jó volt, csak éppen két picit is elvittek fertőzés miatt, hogy honnan kapták, nem tudni. De ami dühített, az első pillanattól, hogy a látogatók 5-6 osával simán ki és bejártak a kórterembe, csak ez csak egy pillantás, ja meg csak egy köhintés az egy-két napos babáknál és ott a tüdőgyuszi. Itthon mindenki köhög, Dorka karanténban, még Gergő is csak maszkban megy a szobába, ha meg akarja nézni. látogatót sem engedünk hozzá egy darabig.
A kórházban jó időszakot fogtunk ki megint, rendesek voltak a nővérek és a csecsemősök is, azt az egy-kettőt leszámítva, akik szerintem alapjáraton is pokrócok lehetnek. Pedig most volt elég baj velünk a vese vizsgálat miatt.

Most megyek, mert lassan ébred, holnap megpróbálok képet is feltenni.

geli08

Sziasztok!

Geli:
Nagy-nagy gratula mégegyszer Dorkához!!!Jó egészséget,sok tejecskét!A betegeknek pedig gyógyulást!

Képzeljétek :Én meg tegnap a Tescóba bevásárlás után a bevásárló kocsin hagytam a táskám :evil: :cry: :Benne mindenem:telefon,irataim,gyerekek papírjai ,a kocsié,anyósom kulcsai.... ráadásul a táska nem volt még 1hetes sem:cry: :cry: :cry: Teljesen kivagyok!Nem aludtam semmit,csak járt az agyam.Hogy lehet valaki ilyen szemét?Vegye ki a pénzt,meg a telefont,de a többivel mit csinál????Most mire mindent beszerzek,anyósnál zárcserék..... :twisted: :twisted: :twisted:
kazi

SZiasztok!!!

Geli!
mégegyszer Gratulálok, nagyon ügyes voltál akkor!!!!
majd várjuk a képeket, de pihenj nagyon sokat!

Lili!
mi volt a hathetesen?
apa?

Hajny!
vagyok, csak olvasó státuszban :?
Levi naon rossz, mindent megeszik, felmászik bármire....nincs időm.
A tálcát mikor vigyük vissza?nincs elfejeltve!

Cuki!
mi annak a bogyónak a a neve? sajna én az alvást nem naon ismerem :( átlag 1 körül fekszem, de tegnap még 2kor fent voltam.Hulla vagyok, ha délben alszom, akkor ez még rosszabb. Sztem én is hozzászoktam ehhez, amikor Levi megszületett, 11-10 körül evett éjjel, és addig soha nem feküdtem le. Csak így hosszútávon elég fárasztó!

megyünk reggelizünk, utána jönnek a többiek is! :lol:

Kép
adrienn021

Képzeljétek, olyan büszke vagyok a lányomra... szerintem tegnap meghozta élete első igazi önálló "fontos" döntését. Anyuékkal megbeszéltük, hogy kijönnek Liliért, és elviszik éjszakára, hogy mi tudjuk egy kicsit kúrálni magunkat (mert persze több, mint egy hete nem látta az unokáját, ez jó indok volt :P ). Arra nem is gondoltunk, hogy esetleg Lili majd nem akar elmenni, pedig logikus, este már gyakorlatilag fürdésidőben anyáék mellől csak úgy elmenni....
Na mindegy, nem akart. Anyuék mondták, hogy semmi baj, majd máskor, de lassan akkor ők elindulnak haza. Ahogy anyuék készülődtek, Lili ránknézett, látszott, hogy gondolkodik egy kicsit, és közölte, hogy elmegyek a nagyiékkal. Hozta az overált, csizmát, kaptunk két-két puszit, integetett, és elment. Olyan büszkék voltunk rá!!!! Imádom!!!

Geli,
még egyszer gratulálok neked, akkor a fél 2 biztos nem nektek szólt. Miért kellett vesevizsgálatra menni?

Én már valamivel jobban vagyok, de hétfőn még megdumáltam a dokival, hogy itthon maradok, megyek állásinterjúra. Elkezdtem nézegetni kecskeméti melókat. Nem feltétlen azért, hogy most hú de gyorsan váltsak, csak hogy kicsit tisztába kerüljek az itteni viszonyokkal, na meg hátha akad valami szupi. Csak ugye nagy a dilemma, hisz babát szeretnénk. Milyen ciki lenne váltani, és két hónap után bejelenteni, hogy terhes vagyok, viszont ugye erre alapozni nem lehet, hogy nyugodtan maradjak a mostanin.

Adri!
Sok boldog szülinapot kívánunk Levinek!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Geli
naon örülök hogy írtál,ez tök jó hogy jól alakultak a dolgok!Sok boldog órát a pici Kislányhoz! :lol:

Kazi
ez tökre borzasztó.Remélem a papírjaidat megküldik,várj egy kicsit,nekem is visszaküldte a rendörség két hét múlva,mikor elloptak mindenem.Hátha.Naon sajnálom,ez borzasztó! :(

Lina
de édes lehetett Lili,akkor örült a mama mi? :lol:
Nem tom így januárban mennyire van meló,de én drukkolok hogy találj valamit.

Adri
a tálca ráér,ha legközelebb elmegyünk egy teára,vagy pizzára,akkor is ráér.

Lili
minden oké volt a kontrollon?Remélem.

Don
na,bírja az ágy a strapát?Gyerekek szokják?

Borsika
nincs koripálya még ?Bár,most kezdtek hidegek lenni igazán.Én még reménykedem,ez van nekünk a legközelebb.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!
Donoé,nagyon jó ötlet ez az ágy...én is folyton azon aggódok,hogy Ali leesik,alvás közben is örökmozgó.. :lol: Velünk alszik,nem tudom,hogy meddig lesz ez így,már felkészültem arra is,hogy ha meglesz a Pici,akkor 4en alszunk majd 1ütt. :lol:
Roz,irigylésre méltó az energiád! :shock:
Lili,szerintem nagyon sokan küszködnek hasonló gondokkal,nem könnyű a gyermeknevelés....de mindig van aki erőt ad,példát mutat,csak rá kell találni....én is nagyon keresek egyet!!!!!!!!! :oops:
Lina,jobbulást!!!!!!!!!Jót mosolyogtam az írásodon.. :lol: A pasik már csak ilyenek.....
Mestermóni,nagyon ari a Kislányod!
Cukkker,nálunk is vannak kutyák a házban,sajnos.... :( nem hiszem,hogy ez jó az állatnak,meg a szomszédoknak sem....remélhetőleg hamar megszokja a helyet és legalább csendben marad....
Geli,nagyon sok boldogságot Dorkához!!!!!!!
Kazi,hátha megkerül még vmi...
Üdv Mindenkinek!

Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

Adri

Sedatif Pc a bogyó neve, DM-ben is lehet kapni. Nekem bevált. De amikor már úgy érzem, hogy elég, nem szedem, mert álmosít.

Ági

Próbálok erőt meríteni a kitartásodból, mert december óta csak nasizok és jóízűeket eszek, így hipp-hopp visszajött másfél kiló.

Ja, és a Jeans Clubban, ha érdekel, van egy csomó pasis cucc Janának olcsón.

Hajni

Nagyon fini ebédet csináltam ma, ha érdekel, átadom a recijét.

Geli

Olyan jó volt olvasni a szülésed történéseit. Olyan kis édik, hogy tudják a szopizást már rögtön. Életösztön. :) Szerintem nekem is sebesre szívta volna Adrika, ha baba-mamásban lettem volna vele, mert első alkalommal úgy rácuppant, majdnem sikítottam.

Ser

Hogy vagytok? Hanna bicózik a lakásban? :)

Lina

Drukkolok, hátha találsz itt Kecsón valami szupi melót. Jó a végzetséged. Nálunk most munkavédelmi felügyelőt keres a főnök.

Andi
Kép
cukkker

Hajni

Este meg veszekedés volt a szomszédban. Vagyis a gyerek kiborult sírt, az anyja verte, hogy "nem vagy normális te hülye állat"
Harapja magát a gyerek, ezért veszekedett vele az anyja. :shock:
Minden szót lehet hallani, a múltkori szomszédnál pedig semmi nem jött át.

Andi
Kép
cukkker

Cuki
nem semmi szomszédok!A fiatalok nmellettünk tegnap naon hangosan hallgatták a zenét,már Annát is zavarta.
Persze,érdekel mit föztél,meg akkor kell a recije is.

Gadevi
Ali veletek alszik?Vagy odatéved éjjel?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!
Palacsinta sütés közben vagyok........ :lol:
Cukkker,mi nemrég költöztünk panelba,eddig kertesben laktunk,nagyon nehéz megszokni.....már én is megkaptam a szomszéd bácsitól,hogy Ali milyen sírós.......hozzátenném beteg volt és kicsit türelmetlenebb,nem hisztizet csak panaszkodott,szerintem néha.Na mindegy,nem is ezt akartam!Itt is folyton üvölt valaki!Ez rettenetes!!!!!Ezt nem hiszem,hogy meg lehet szokni.
Hajny,"sajnos" nem ide téved.....6hós kora óta alszik velünk,mert így legalább én is tudtam kicsit pihenni.Külön ágyba kezdtük,de volt,hogy 7-8x szopizott éjjel,a legkevesebb 6x volt,ezt mikor megtudtam,hogy várandós vagyok hagytuk abba...megbeszéltük,hogy mostantól alszunk éjjel,este és reggel van szopi,és tudom,hogy hihetetlen,de megértette,nem volt sírás,felkelt,megsimogattam és aludt tovább.Nem mondom,hogy 1x sem sírt,de akkor is könnyen megvígasztaltam.Ez van....erre készülök a Pocilakóval is......max kellemesen csalódok és Ő majd békésen alszik majd a kiságyban. :lol:Nekem ilyen álmaim vannak.. :lol:

gadevi

Lili, hogy vagytok? Te is beteg voltál? A kis Boti remélem nem kapta el? Tudod nálunk is nagyon nehéz volt a helyzet amikor a Rita megszületett,a Dávid mindíg magánkívül tombolt minden egyes szoptatásnál. Az első 4 hónap így zajlott, mostmár jobb. :lol:
:D Kazi, aranyos vagy hogy írtál nekem is. Én 38 éves vagyok és egy kicsit későn jöttek a babák. Dávidka 26 hónapos, a Rita meg 8 hónapos. Pontosan 18hónap van köztük.
laimera

Geli!

De jó,hogy itt vagy megint!!!Mégegyszer gratulálunk nektek pici Dorka babához!Küldtem neked képeslapot,de visszajött,hogy nem valós mélcím :? Az iwiwes címedre küldtem.Képeket várjuk,nagyon klassz,hogy ilyen jól sikerült minden :D

Hajni!

Ha hiszed,ha nem,úgy alszanak rajta,mint a bunda,bár lehet,hogy az újdonságnak szól,tegnap is pár perc alatt elaludtak,pedig eddig több,mint egy órát küzdöttünk velük.

Adrienn!

Nagyon Boldog Születésnapot kívánok Levinek!

Kazi!

Sajnálom,tényleg olyan emberek vannak,hogy nem is illetném jelzővel őket :twisted: Ez megint nagy utánajárás,meg pénz is,mire újra szerzel mindent.Egyszer a kulcsomfelejtettem a kocsiban,azon volt a biléta a kocsihoz,itthon vettem észre,utsó lehetőségként kitelefonáltam,hátha megvan,bár nem bíztam benne,s mondták,hogy egy vásárló leadta az infónál.Azért vannak rendes emberek is,bár én is le szoktam adni,amit találok néha.

Gadevi!

Igen,tényleg nagyon jó kis ágyacska,imádják :D Megkérdezhetem,mi a neve pici lányodnak?Annyit filóztam már rajta,vagy Ali az igazi neve?

Lina!

Nagyon ügyi Lili,el vagyok ámulva,milyen iramban fejlődik :D

Cukker!

Ez borzasztó!!!Gondolom itt mindannyiunk gondolja,miért is harapja magát a pici :( S így beszélni vele :shock: S ilyen gyerekkornak milyen felnőttkor lesz az eredménye?Annyira sajnálom az ilyen piciket,ezért nem tudnék védőnő lenni,ilyenkor el borul az agyam mindig,lehet,hogy agyoncsapnám az ilyen szülőt,értem én,hogy néha ki van az ember,meg vannak gondok is,de így kell egy picivel beszélni???Nálunk az egyik szomszéd,szintén 3 gyerek,na ott hajnaltól késő estig megy az üvöltés,pici asszony nagyon az anyuka,de akkora hangja van :shock: A konyhából tisztán hallok minden szót,a másik falon gyerekszobánál állandóan ugatnak egymással hangosan,csapkodnak mindent,minden szó átjön,úgyhogy körbe vagyunk véve.
Vendég

Thymi, köszi hogy megemlékeztél rólam is. Mikorra várod a babád? Hogy viseled a terhességet? :D
laimera

Geli: örülök, hogy itt vagy! Képeket nagyon várom a kiscsajról!! :wink: :lol: :lol:

Cuki: köszi a Jens Club infót...majd benézek vmikor... :wink: :lol:
Nekem már nem kitartásom van, sztem megszoktam, már nem nehéz, csak ritkán kell megállnom h ne vessem rá magam Jana pereceire... :lol: :lol:

thymi: nem semmi a kutyátok, felmászott a kocsira, vagy hogy rágta szét az ablaktörlőt??? :shock: :lol: :lol: Húúú milyen kölykök lesznek a bolond kutyáinkból???!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sztem se vagy szőrösszívű, én se tok Janával aludni, állandóan megrúg, volt olyan h 1 hétig nem tudtam az orromhoz érni annyira fájt, úgy megrúgott...., hajnalban persze nekünk is átjön olyan 6-7 körül, akkor már maradhat és érdekes akkor már nem is ficereg annyit...

KépKép
erszényes

Jana kicsit lázas lett, nem vészes 37,8 de adom neki az antibiot mostmár.... :cry:

KépKép
erszényes

Sziasztok!
Van 1kis csönd....Ali alszik... :lol:
Donoé,Alitta..az Apukájától kapta a nevét, (szerintem ebben benne van az önimádata,mert ha visszafelé olvasod,akkor Attila,na így hívják Őt) ez persze csak vicc! Nem könnyű,mert ha vki megkérdezi,hogy hogy hívják a Kicsit,minimum 3x mondom el és így is vmi mást hallanak meg. :lol:
Laimera,húúúúúúúúúú........ez elég nehéz lehetett!!!!!!El sem tudom képzelni!!!!!!

gadevi

Szia gadevi, bizony nehéz volt. Én ezen az angol kiírásokon nem tudok elmenni, csak ha leteszen :lol: Milyen idős a kislányod? Ja a Dávid felsírt mennem kell. Szia
laimera

Laimera, örülök, h. írtál magatokról is. :) Gyere és beszélgess. :)
Igen, én is beteg voltam, úgy ápoltam kicsi családomat. :) Boti szerencsére nem lett beteg, az lett volna a komoly. :( Azt mondta a dnő, h. oxigénre kellett volna őt tenni, ha elkapja. :( EZért is imádkoztunk, h. nehogy beleessen ő is.

GAdevi, nem semmi lesz, ha 4-en kell aludnotok. :D Nálunk Zsófi is és most már Botond is sokkal jobbat alszanak egyedül. Boti az első perctől kezdve külön alszik, semmi gond nincs vele. Légzésfigyelő, bébiőr bekapcsolva, ott van mellettem, és az első zajra megyek. Persze, ha sírás van, akkor. Mert volt már, hogy visszaaludt.

Lina, büszke lehetsz a lányodra! Ügyes nagyon! :)

Kazi, borzasztóan sajnálom!!!!!!! Én is nagyon, nagyon dühös lennék[size=9]. (kurvára dühös lennék!)[/size]

Adri, Hajni, köszi, minden rendben van/volt a 6hetesen. Szerencsére. Boti elkísért a nőgyógyászomhoz. :lol:
Apa is örült. :D

Geli, jó rólatok olvasni! ÉS a örülök, h. a szülésed is ilyen jó volt. :) Ugye, hogy alig lehetett lépni, mikor már nyomni kellett volna, és csak hajtanak, hogy anyuka gyerünk már!!!!!! Gabi azt mondta, h. a szülésznőnek erős pánik volt az arcán, mikor látta, h. lépni is alig bírok.....képeket én is nagyon várom!
Ez borzasztó, h. ilyen felelőtlenek az emberek, beviszik a pár napos babákhoz a bacikat..... :evil: Amikor most olyan vírusos időszak van. :( Remélem, h. gyorsan meggyógyultok és nem kell a karantén.

Paneléletet sztem én nem tudnám megszokni. MInden zajt hallani.....és amit meséltek arról a kicisről...sztem én ilyen esetben átmennék, és leosztanám a szülőket. Bár tudom, nincs jogom hozzá.....
birolili

Don, a misztikus ágy. :D Előbb kellett volna vennetek. :) :wink: :lol:
birolili

Cukker, a jeans clubban nem csak 92-től vannak a gyerekrucik? :) Vagy Jana már ilyen nagy fiú? :shock:
birolili

BOLDOG SZÜLINAPOT LEVINEK!!!
GERI:Gratulálok a picikéhez!

KAZI:Még,ha vissza is küldik a cuccokat,akkor is jobb,ha mindent ami olyan papír újra csináltatsz!!Mert ezek a mostani emberek :twisted:

GADEVI:Gréti is sokáig velünk aludt.Nyáron tettem le a kis helyére,persze még velünk egy szobába...Vettünk Neki egy matracot és arra.Az ágyikója most készült el.Azért van a két oldalán magasító,mert keresztbe fordul álmába...Az ágy 180cm :roll: ,mert az apukája azt mondta,hogy két év múlva nem vesz másikat :shock: De legalább így minden féle pozícióban elfér rajta és IMÁDJA!
Pedig mindenki azt mondta szinte,hogy hülye vagyok,hogy közénk szoktattam így még 18 évesen is velünk fog aludni!2 évesen már rég külön aludt!!!
A szopi miatt került közénk,mert elejétől fogva éjszaka 1×felébredt szopizni...és mire én is felkeltem a zajongására,és szopizott,meg vissza tettem...felélénkült,és alig birtam visszaaltatni.Másnap hulla voltam...
Így mikor közénk tettem,éjjel nyekergett,odafordultam cici szájába,szopin elaludt...aludt tovább ,észre sem vette,hogy abbahagytuk...Másnap én is "fitten" ébredtem!!!
Vendég

Boldog Új évet kivánunk mindenkinek!Teszek föl pár fris képet Atticy-ről.Akit idegesitene,bocsánatot kérek tőlle. :wink:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!
Laimera,Ali holnap lesz másfél éves!A Pocaklakónk meg 17hetes.
Lili,remélem nálunk is hasonlóan alakul majd!
Mestermóni,lassan nekem is meg kéne próbálkozonom vmi ilyesmivel..én is állandóan azt hallgatom,hogy milyen h.... voltam,hogy közénk szoktattam,mert majd így meg úgy,de ez van,már nem érdekel,Ő így boldog és nekem csak ez számít.Idővel úgy is menni fog ez is.Szopi nélkül is elalszik,pedig álmodni se mertem volna ezt 3hónappal ezelött.

gadevi

Gadevi, gratulálok, és Isten éltesse jó erőben egészségben. Neked is jó egészséget kívánok.
laimera

Don, Lina!
nem emlékszetek, hogy decemberben raktam fel képeket Levi szülinapjáról :roll:

Kazi!
telefonod nem próbáltad hívni?
kikapcsolták?mondjuk biztos próbáltad!

Kép
adrienn021

Timci: szépeka képek!! Írj magatokról kicsit! hogy vagytok? Mikor jöttetek haza? Szilveszterre hol voltatok? :wink: :lol:

kazi: sajnáloma táskádat, megértem h kivagy, sztem én is hülyétkapnék ha nekem tűnne el.... :roll: :(

KépKép
erszényes

tiszta dinka ez e babanet, meg a vonalzók :evil:

Kép
adrienn021

Kazi

Nagyon sajnálom, ami veled történt és teljesen át is érzem. Engem terhesen fosztottak ki, azt hitte, hogy ott szülök meg helyben az idegtől, mert a táskámból tépték ki a tárcámat. Aztán hála Lina nagyszerű "kapcsolatainak" :) és segítségének meg lett a tárca, persze pénz nélkül, de Bencusom 1 éves fotójával.

Don

A gyerek a hangja és a dumája alpján kamasz lehet. Pont egy problémás kor. Azért a kamaszok is elképesztő dolgokat tudnak művelni (magunkból kiindulva), fel lehet kötni a gatyaszárat.

Hajni

Legalább jó zenét halgattak? :) Recit majd adom.

Lili

92-98-as a legkisebb méret, igen. De valahogy kisebb méretezés. Adrira is jó, picit vissza hajtom az ujját és jó. De Jana nagyobb Adrinál. Bencére is 140-eset kell ott venni, amúgy meg 134-es mérete van kb. A sulikezdésre vettünk neki egy halom ruhát, aztán most kaptunk észbe a férjemmel, hogy megint lehet újítani. :) :shock: Már az orromig ér. Lasan már én öröklöm a ruháit.

Gedavi

Kedves vagy, hogy írtál nekem, én meg még nem is szóltam hozzád.
Bencével mi is együtt aludtunk nagyon sokáig. Később, mikor külön ágya lett, csak úgy aludt el, ha mellé bújtunk. Ennek akkor lett vége, mikor Adri megszületett. (7 évesen) Ő ilyen gyerek. Bújós. Adri már most egyedül alszik rendes nagy ágyon. Még egyszer sem esett le. Pedig mindig izgulok, de akkor sem alszok mellette, mert sokat forgolódik. Képtelenség mellett aludni.

Mestermóni

Szép lett az új ágy, és a szobája is olyan szép barátságos, kedves.

Ági

Szóval kicsit veszélyben van Jana keksze? :)) Tudja ő is?

Azért én elég jól viselem a panel életet, pedig itt aztán van minden zaj. Ha Hajniék engedik a vizet pl, nem halljuk a tv-t. Kikapcsolom az agyam, mert csak így lehet elviselni. Egyébként meg szerintem nagy anyagi könnyebbség a társasház a kerteshez képest és ezért megalkuszok.

Andi
Kép
cukkker

Adri

Téged majdnem kihagytalak.

Isten éltesse Levit!

Néhány kép, mert Bencét hiányolták néhányan

Kép
Kép
Kép
Kép

Andi
Kép
cukkker

Bocs, az egyik kétszer lett

Kép

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!
Cukkker,mekkora a Kisfiad!!!! :o Nagyon aranyosak!
Adri,gondolom Te is látod a vonalzód,elég megtévesztő én is majdnem bedöltem.. :lol: Cipővel kapcsolatban mi ujs?

gadevi

erszenyes-koszi megvagyunk.Tegnap este erkeztunk.Otthon a hetvegi hazunkba szilvesztereztunk.Eljott Attila par baratja is.Nagyon jol telt. :wink: Es ti?Majd ha eljottok hozzank,beszelgetunk,nagyon nincs turelmem sokat irogatni... :oops:

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Donoé- Akkor szülés után várom sztorit, addig azért ne írd le, de utánna kívácsi leszek! Ok? Ahan, itt a vége lassan.....Köszi az érdeklődést, jól vagyunk, néha olyan érzéseim vannak, mint mielőtt megjött (réges-régen). Has és derék fájás, de enyhe. :)
Igen, Apás szülés lesz ha bírni fogja Tamás... :? Én nem erőltetem, Ő majd dönt, h. meddig marad, kimegy- bejön, ahogy akarja. Valószínű anyukám is ott lesz. De Ő olyan édi! :) Tegnap beszélgettünk, és szerintem Ő nagyon izgul értünk!!! :) Mondtam neki, h. Ő jobban fél, mint én (egyébként bennem nincs félelem, mert még nem tudom milyen...), de azt mondta : Nem.... :)
Tamás meg fel sem fogja, h. hamarosan indulunk! :D
Várom már Mózikát nagyon- nagyon! Szoktuk Neki mondani! :)
Oviról majd írok pü-t! Tavasszal van a beíratkozás, de az óvodák kapujára mindig ki van függesztve a pontos dátum.

Roz- Nagyon jól bírod energiával!!! :D Ügyes vagy, hogy jársz mozogni! Én is csatlakozom majd, ha eljön az ideje! Ok?

Laimera-Írj bátran, jó hogy itt vagy! :wink:

Lili- Édes vagy, hogy azt írtad, hogy itt a fórumon mindenki olyan jól bír mindent! :) És Te hülyén érzed magad! Majd nézz meg engem!? :) Egyébként nincs két egyforma nap! Zsófinak is és Neked is nehéz! Hisz eddig csak ketten voltatok főleg....Minden kezdet nehéz! Kialakul hamarosan!!! :D

Lina- Hogy vagy? Édes Lili, hogy ilyen önálló döntést hozott. Jól érezte magát a Nagyinál?

Geli- Olyan édes a szüléstörténet! Köszönjük! :) " És nyekergett, mint a kismacska!" Imádtam! :D

Kazi- Még hátha küldik a papírokat! :(

Hajni- Koripálya nincs a strandon (bár nem tőlem kérdezted). De a Katonában van (már írtam). Az nem jó? :)

Cukker-Ezek a lakók most költöztek oda? Újak? Bence szép kisfiú nagyon! :) Hány éves? Szereti Adrit nagyon, ugye? Látszik!!! :)

Don- Holnap írok csak pü-t, mert kész a vacsi...mennem kell! :)

Kép
estelle26

Estelle, olyan jó olvasni soraidat, tisztára lázban égsz. :) Nagyon érzem ezt a jó érzést, amit most érezhettek. :) Olyan jóóóóóóó! Tudom, h. fogok vállalni még egy babát, biztos vagyok benne. Mindennél jobb! Ha néha kemények is a napok......
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, annyira szuper a várakozás, a végkifejlet :D, a szülés, és amikor ott szuszog a baba melletted a kórházban, és csak gyönyörködsz benne, és itthon ahogy fejlődik.......Boti már mosolyog, követi Zsófit, és minket is a szemével, fejével, és már próbál "beszélni" hozzánk. Majd megzabáljuk. :)
birolili

Ez elég biztató,hogy ennyien visszakaptátok a cuccaitokat!1hétig várok,aztán elkezdem az utánnajárást :cry:

Lina:
Milyen kapcsolataid vannak?Hogy sikerült Cuki dolgait visszaszerezned?Nekem is adhatnál néhány tippet!

Cuki:
Jók a képek!Tényleg látszik,hogy szeretik egymást a gyerekek! :)

Lili:
Látod tudsz Te pozitív is lenni!Ezt már szeretem :wink: :)

Estelle:
Szupi,hogy ott lesz anyud is a szülésnél,szerintem sok erőt fog adni :wink: Írtam pü-t multkor.Megkaptad?

Laimera:
Nem lehet(et) egyszerű dolgod neked sem a 2picikével.Én azthiszem,ki sem bírnám.Így is elég fárasztó (volt),talán nállunk most alakul a helyzet a nagyobbik lánykámmal-a kicsivel meg egyre nehezebb :oops: Valaki segít(ett) neked?

Adri:
Persze,hogy hívtuk,de ki van kapcsolva.-azért egy sms-t írtam...hátha.A vonalzód meg megáll a szülinapon,újra kell csinálni! :wink:
kazi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?