Sziasztok,
Először is köszi, hogy izgultatok értünk, szerencsére minden rendben ment. Köszönöm a gratulákat is, aranyosak vagytok, hogy velünk örültök.
Andinak köszi, hogy informált benneteket.
Borsika,
Neked is ezer hála a segítségedért!
Próbáltam olvasgatni, de ez most lehet nem megy, nem is írok most külön-külön. A képeket megnéztem, nagyon édesek a gyerkőcök.
Donoé,
Szupi az ágyatok! 4. baba? mindent bele
A történet:
Álmomban nem gondoltam, hogy Dorka ennyire nem várja meg a 38. hetet, bár a zárójelentése szerint 38+2 napra született, pedig csak 37+1 volt. Na, minegy.
Szóval, ahogy írtam, Gergő mamánál volt, én előző este nem feküdtem le, amíg mindent ki nem mostam, és az utolsó törölköző és papucs is akkor került a táskába. Ünnepek alatt már sűrűn keményedett a pocim. 28-án hajnalban 2 körül volt egy nagy fájásom, felébredtem, de utána semmi, a következő 4 kor volt, kimentem inni, visszaaludtam, majd fél 5 körül arra ébredtem, hogy folyik belőlem vmi. Ébresztettem Lalit, hogy folyik a magzatvíz, ő totál megijedt, a végén csak talált nekem ruhát, hívtuk a mentőt, kb. fél hat volt mire a szülőszobán rákapcsoltak NST-re. Akkor még lazák voltak a fájások, szinte nem is éreztem. 6 körül megvizsgált egy fiatal doki, azt hittem meghalok, mert még magasan volt a méhszáj és sokadik neki futásra érte el, szörnyű volt. Aztán végre 8 körül felkelhettem, sétáltam, előkészítettek. Jött a dokim, megvizsgált, azt mondta, szépen halad, mehetek tovább. 9 körül újabb vizsgálat, és azt hallottam, hogy mondja a szülésznőnek, hogy fél 2. Nem tudom ránk gondolt-e, de már nagyon erősek voltak a fájásaim, kimentem és mondtam lalinak, hogy én ezt nem bírom ki fél kettőig. Az apás szobában voltunk, kb. 4-5 fájással elvánszorogtam a zuhanyig, beálltam alá, akkor sokkal elviselhetőbb volt minden, mjad egyszer csak, tolófájások jöttek, engem is hajtottak vissza, mint Lilit, de marhára nem tudtam futni. Visszamentünk és rövid időn belül ott nyekergett a kisasszony az ágyon. Kis macska volt Gergőhöz képest. A megfigyelőben már szopizott, olyan erővel, hogy tiszta seb lett mindkét cicim. Baba-mama szobában voltunk, ami tök jó volt, csak éppen két picit is elvittek fertőzés miatt, hogy honnan kapták, nem tudni. De ami dühített, az első pillanattól, hogy a látogatók 5-6 osával simán ki és bejártak a kórterembe, csak ez csak egy pillantás, ja meg csak egy köhintés az egy-két napos babáknál és ott a tüdőgyuszi. Itthon mindenki köhög, Dorka karanténban, még Gergő is csak maszkban megy a szobába, ha meg akarja nézni. látogatót sem engedünk hozzá egy darabig.
A kórházban jó időszakot fogtunk ki megint, rendesek voltak a nővérek és a csecsemősök is, azt az egy-kettőt leszámítva, akik szerintem alapjáraton is pokrócok lehetnek. Pedig most volt elég baj velünk a vese vizsgálat miatt.
Most megyek, mert lassan ébred, holnap megpróbálok képet is feltenni.