Sziasztok! Én olyan anyukákat (apukákat) keresek a kerületben, akiknek két év körüli gyereke NEM megy/ment bölcsibe. Én ugyan elkezdtem dolgozni részmunkaidőben, de a férjemmel meg tudtuk oldani felváltva a gyerekkérdést. Viszont szeretnék a lányomnak viszonylag rendszeres gyerektársaságot, esetleg magunknak is felnőttet
. A játszótéri ismerősök nagy része bölcsis lett most ősztől. A kislányom huszonhat hónapos, a bátyja hét éves.
Amúgy harmincegy éves vagyok, ízelítő az érdeklődési körömből a profilomban, bár ez nem különösebben mérvadó, mert eléggé nyitott vagyok. A Pólus környékén lakunk, de sokat mozgunk a Szent Korona útja-Rákos út felé is, amúgy is elég mobilak vagyunk.
Mivel nem fórumozok, a leginkább e-mailes jelentkezésnek örülnék.
idgie84@freemail.hu
Kriszti! Én hordozóval közlekedtem (kendő, meitai), sokat BKV-ztunk, aztán amikor már nem bírtam, meg ő is inkább szaladt, tizenhárom kilós kora után, vettem egy háromezer forintos sportkocsit, most azzal zötyögünk. Ha nagyon rossz az út, kiszáll, és sétál, de ritkán van rá szükség, őt már nem zavarja a zötyi, kicsinek meg a hordozás remek volt mindkettőnknek (sőt, hármunknak, mert tudtam fogni a nagy kezét is).