Új privát üzeneted érkezett!

jól jött a drukk:) megvan és majdnem jeles (pedig alig tudtam vmit..rossz volt a kéréds:)
Don: sztem jóó az ágy...és gyere cserélj Velem...a legközelebbi vizsgán tuti meghúz..mindenkit egyszer legalább..jó kilátások, de azé reménykedem.
Télleg gondolkoztok 4. babán??? Húúú nem semmi:)

Nagyon rossz volt az út, férjem vitt (levi is jött) Após meg Bebézett...Nehéz ezt megszervezni mindig :roll:

juj, még azt akartam, a képek csalókák, mert Levi nem olyan duci, csak a pifika nagy(mondjuk hihetetlen étvégya van, amíg ételt lát DDIG ESZIK) AMúgy sztem 10 hósan 9 k körül jóóó (vagy sok?) mind1 sokat kúszik, tuti lemozogja a sok kalóriát

megyek picit pihenek ha le trudom rakni a fiúkat

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Bepa
hatalmas gratula neked,akkor csak tudsz valamit!Mennyi van még hátra?
Hát,10 hósan nem rossz ez a súly.Bár fiúknál más,Anna kisebb volt mindig is.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni
Nekem is fáj a fejem 4 napja, de reggel Zsolti megmérte a vérnyomimat: 90/50-szóval modta h ilyen vérnyomással ne is csodálkozzak rajta...

Ismeri valaki Dr Bakó Ferencet?

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Gyors csak bekukk, mert megyünk tanácsadásra, kapunk szurit, agyhártyagyulladás ellen. nem tudom, hogy mit fog reagálni Levi, nagyon félek :cry: .
szurkoljatok!!!

Thymi!!
barátnőm nála szült, meg volt elégedve vele!
azthiszem fiatalabb doki és nem is pénzéhes.....(nagy tisztelet a kivételnek )
ha gondolod, megkérdezhetem a barátnőmmel róla!!!ha van kérdésed, írd össze!!!

Kép
adrienn021

Sziasztok !!!

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK !!!

Nem vagyunk elveszve, csak űrű volt ez a decemberi hónap. Volt benne Minden.

Karácsony klasszul sikerült. Nálunk volt az egész család. Nagy buli volt. Lillának nagyon tetszett. Kapott tőlünk távirányítós thomas mozdony, és most az a csúcs. Gőzöl, megpöfög. Hajtja rendesen. a karácsonyfát csak bámulta percekig és kérdezgette, hogy ez most hogy, meg ki tette ide, meg ki rakta rá a díszeket, meg hogy került Thomas a dobozba.
Szilveszterkor nem voltunk itthon, mert elmentünk bea anyukájához. Hát visszafele tegnap majdnem azt hittük, hogy soha nem érünk haza. Olyan havas volt a 4-es út, hogy 40-50-el tudtunk jönni. majdnem 2 órával hosszabbb volt az út mint általában. Ne is mondjam, hogy a gyerekek már véresre unták magukat, Nyekeregtek majdnem egész úton. Amúgy nem volt nagy szilveszterezés, mert 9-kor már szunyáltunk, mint tavaly,meg tavalyelőtt is. Nagy bulizósok vagyunk :) Szerencsére nem is petárdáztak és így aludni is tudtunk. Azért itt a Hunyadiban is szokott durrogás lenni, de érdekes arra nem kelt fel Lilla soha, de ha a parketta megreccsent a szobájába, már ébren figyelt.:)

A csajok jól vannnak. Kinga szépen növöget. Már átlépte a 7 kg-ot és a 65 centit :) Lilla nagyon imádja. szinte már túlzottan is :) Egyszerűen mindig puszilgatja meg mászik az arcába és gügyög Neki, de néha ezzel pont felidegesíti Kingát, mert még elég vad mozdulatokkal simogatja, meg fogdossa.

Képek nagyon klasszak. Ha nem is olvasunk vissza mindig mindent, de a képeket azért lecsekkoljuk

Kisvakond NNálunk is menő. Sőt néha már kóros. Megvan az összes DVD plussz egy pár könyv is, meg plüssbe is meg kellett venni, mert Lilla már mindenhova odaképzelte kisvakit és beszélt hozzá. Olyan volt mint aki bekattant. :)

Még pár képet rakok.

Kép

Kép

Otthoni strand:

Kép

Kép

Kép

Kicsit sok lett de nem tudtam választani.

GELIÉKNEK SOK-SOK BOLDOGSÁGOT ÉS GRATULÁLUNK !!!!!

KépKép
KépKép
sbea

Thymi,most ez röhejesen fog hangzani, de a minap pont Őt akartam Neked ajánlani!Mint szülészt nem ismerem, csak ,mint ember!

Bepa,gratula!

Don,dehogy haragszom,és a 4.baba-hű ez aztán a bátorság!

Erszényke tényleg nagyon csini voltál!

Kazi, Miri és a "haj" :lol: !

Kép
seriff

Bea ( inkább Zsolti :lol: )
Szépen növöget Kinga! 27.-én láttalak bent benneteket a megyeiben. Minden rendben van?

Ser
Apa is mint embert ismeri, ezért is őrá gondolt, de végülis én fogok szülni és szeretném tudni h mit szakember milyen. Nem vagyok nagy igényű, de nem ismerem és mivel mindjárt finis, nem is nagyon lesz időm ismerkedni sztem.... :roll:

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Thymi
épp akartam kérdezni hogy van e már dokid,de megelöztél.Remélem jó lesz!

Bea
gyönyörü a két lányod,szép család vagytok! :lol: :lol:
Ezek a havas utak elég gázok.De szerencsére ma olvadt.
Kingának jól látom kék a szeme?Hatalmas!

Lina
hogy vagy?

Ricsinek is felszaladt a láza 41.1-re,a dokinénije gyorsan szurit adott neki,és azt mondta mivel nem tudja mi a baja,mert a torka nem piros,zörejt nem hall,nem adott semmit,csak algopyrint neki.Hát,betojt a tesóm egy pillanat alatt,naon gyorsan felment a láza szegénynek.Félek,nehogy elkapjam.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Thymi, többször is találkoztam vele a kórházban. Nekem nagyon szimpi! Fiatal, kedves, humoros, remélhetőleg jó szakember is!

Zsolti, gyonyoruek a lanyok! :D Milyen nagy mar Kinga baba!

Hajni-Erszenyes, jok lettek a kepek! Latszik, hogy jol ereztetek magatokat!:) Hajni a rolatok keszult kep kulonosen tetszik!:)

Jobbulast a betegeknek!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Bea, Zsolti, Csajszik:szupik a képek, nagylány Kinga:)

ötletet várok, 3 hete folyik LEVI ORRA (bocs caps) de se fog se más...vigyem orvoshoz???

Timi! Nekem nagyon szimpi Dr. B....és jókat hallottam Róla

Gabi
bepagabi

ezek a magas lázak félelmetesek
Apu megy vissza melóba tuti hazahoz vmit..na kkor Nekem annyi(meg vizsgáknak is)zzzzzzzzzzz

Gabi
bepagabi

Hajni.....41....elég félelmetes!!!!Én biztos pánikba esnék,még nem vagyok megedződve.
Thymi,engem 1x vizsgált,nagyon tapintatos volt,más infóm nincs róla.Nagyon nehéz lehet most Neked,de még van 1kis időd...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

Sziasztok!

Gadevi
ilyen magas láza nem volt még Annának sem,lehet én is kétségbe esnék.

:!: Volna egy kérésem.Ha van olyan 100 centi fölötti kisfiúra ruhátok,ami már nem kell,vagyis nem kell visszaadni,tudnátok adni?Anyumék szomszédjában van egy naon szegény család,a kisfiuknak szeretnénk adni.Nagyon szépen köszönöm!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Thymi,
3990 Ft volt a kori, végül is mi örültünk, hogy kaptunk, az árával már nem is foglalkoztunk.

Bepa,
hát én sem ilyen új évre számítottam, egy zebrás teszt jobb lett volna, de hát most ez van. Igazából én sokkal jobban viselem, még ha nagyobb is a lázam. Mindenki csak nem hagyhatja el magát.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Bepa, gratulálok! :)

Thymi, nekem is szimpi volt nagyon B. :) Sztem mint szakember is jó.

Köszönjük Ser nagyon! Hogy háláljuk meg Neked?
Zsófinak tüdőgyulladása van sajnos. :( Újabb 3szuri. :(

Most csak ennyi, mennem kell........
birolili

Lili:
Óóóó de sajnálom!Szegény Zsófi!Remélem gyorsan túllesztek mostmár rajta!

Bea,Zsolti:
Lányok szépek,Lari hangosan kacagott a fürdőzős Lillán :lol:

Gabi:
Gratula vizsgához :wink:
kazi

Lili, ne viccelj,sehogy! Bár ne lenne szükség a segítségemre(és ne lennétek betegek)!

Kép
seriff

Hajni : Sajna Nekünk nincs ilyen ruhánk.
Kingának kék szeme lesz valszeg, de azért nem ennyire, mint a képen, mert ott rásegítettem egy kicsit, mert piros volt.

Thymi: Szerencsére nincs semmi komoly. Csak az ortopédián mutattuk meg Kinga lábát, mert egy kicsit befelé fordul, de semmi gáz.

sajna Lilla is lebetegedett. még csak köhécsel, de ebből már látszik, hogy újra torokgyulladás lesz. Ebben már jók vagyunk :(

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Hajny
Kicsit pontosabban mekkora a kisfiú? Pár db 116 körüli rucit tudnék adni. legtöbbet már elajándékoztam vagy elraktam Botinak, de szétnéznék csak mondj pontosabb méretet.

KépKép
KépKép
nana09

Beáék: nagyon szépek a csajok! Édi Lilla a kádban!! :lol: :lol: Kinga baba meg milyen nagy már....tényleg csodaszépek a szemei! :wink: :lol: Az a családi fotó meg annyira jó lett!!

hajny: remélem Ricsike mihamarabb meggyógyul! Szegény, én is nagyon megijedtem volna.... :roll: :shock:
Remélem nem kaptad el!

Lili: Húú tüdőgyulladás, az nem játék...jobbulást Zsófikának!! :cry:
Hogy viselte a szurikat??

KépKép
erszényes

Bepa: vizsgádhoz gratula!! :wink: :lol:

KépKép
erszényes

Don: megnéztem a hajas oldalt, találtam egy jó frizkót, de apa már le is tiltotta, ez a pasi...

KépKép
erszényes

Sziasztok!
Boldog új évet kívánok mindenkinek!!!
Én is itt vagyok ám,de nem szólok,csak olvasgatlak benneteket! Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Visszaolvastam, olyan sokmindent szeretnék írni....

HAjni, szegény Ricsi...a gyerkőcöknek nagyon magasra tud szökni a lázuk. :( És gyorsan.

Don, az ágy jó, nekem tetszik. :)

Thymi, nem tudom menniyre igaz ez a felsírás szülés után, mert én a 2.szülésemtől nem féltem, sőt vártam, és Boti többször is felsírt szülés után. Zsófinál féltem a szüléstől, és ő mégsem sírt fel, be is aludt. Érdekes kontraszt.

Mestermoni, nagyon szépek a képek! Szép kis babakocsit kapott a lányod. :) MIért nem írsz nekünk? :wink:

KAzi, jó lett a kép Rólad, Miriről és a hajról. :)

Lina, az apucis kép is szuper! :) Lili tényleg nagyon csini ebben a ruciban. :)

BEáék, jó Rólatok olvasni! Milyen szépek vagytok! Igazi család! :) Kinga bébi is nő úgy látom, nem marad le Lillától. :) Botond is már most akkora, mint Zsófi volt 4hónaposan. :) Hát, hiába fiú. :)

Hajni, nekünk nincsenek ekkora fiú rucijaink, szívesen adtam volna pedig.

Ser, hát igen. :( Remélem, hogy a szurik után jobb lesz minden.

Erszényke, Zsófi most már nagyon nem szereti a szurikat, de sztem olyan hősiesen tűri. Amikor bent vagyunk, és vetkőztetem, akkor nagyon sír, meg mikor adják neki, de felöltöztetem, és a nyakamba borul, akkor már nem sír. DE onnantól nem tehetem le, így Botival nem tudom elvinni szurira, mert a hordozó még plusszba túl nehéz lenne. :D :lol: Bár ma vittem így őket. :lol: Vicces lehettem. :lol:

Remélem nem hagytam ki senkit...... jó éjt mindenkinek!

Holnap 6hetes kontoroll. :) Apa már nagyon várja. :lol:
birolili

Hajni!

Hűűű,ekkora láz,szegény Ricsi,meg szegény tesódék :( Hány éves Ricsi?Ágy klassz,apa kint volt délután a Praktikerben,hogy megvegye,nem volt kék,csak ami kiállított darab,zöld volt,rendelésre kb.1 hónap,6 hetet mondtak :? Így nem kell,nem akarok várni annyit,de ahogy nézte,mikroplüss az oldala,szövet az ülő-fekvő része,azt mondta szép lenne,csak tiszta maszat a fogdosástól,meg újat szeretnénk,nem kiállítottat.
Suli:Én is így vagyok vele,inkább a baba,suliba később is mehetek,meg most a 2 picire nem sorakoztak a jelentkezők,hogy vigyázzon rájuk szombatonként,így úgysem tudnék menni.Sajnálom nagyon,ilyen a családom :? :(

Ser!

Egyenlőre gondolati szinten van a 4. baba,de szeretnénk nagyon :lol:

Lili!

De sajnálom Zsófit,gyógyulgasson hamar,én is utálom a szurit,hát még a picik :( Aranyos amit nagyon pici betűkkel írtál :lol: :lol: :lol:

Bepa!

Gratulálok,ügyi vagy!!! :D Most aztán igazán cserélnék veled :lol:

Erszényke!

Apa lepontozta?Sok nagyon klassz frizura van rajta,ha akkora képet kicsinyítesz oda szemből,rá is tudod próbálni a buksidra :D Én is megnéztem magam szőkén :? Hááát,nem egy épületes látvány :lol:

Thymi!

Dr.Bakó Ferencről én is jókat hallottam,de sokról is,pl. Dr.Csuka Ferenc,Dr.Seregély Attila,Dr.Nyírády Tamás,Dr.Steinmetz György(Ő a dokim,imádom,nagyon jó orvos,15 éve hozzá járok)Dr.Tankó András,a fiatalabbik,szóval lehet válogatni :lol:
Vendég

Hajni!

Mi is néztük a galériás ágyat,nagyon tetszene,de pont ilyen eset miatt nem vennénk,meg széles kell,hogy Noémi is odaférjen :lol: Édes,ahogy cuccol éjjel át Donáthoz,viszi ksipárnáját,cumi a szájában,ha véletlen kiesik,akkor megáll,gondolkozik,szerintem azt se tudja hol van,felveszi,vissza a szájába,bekucorodik Donát mellé,s durmol tovább :lol: Többször láttam már,alig bírtam visszatartani,hogy ne nevessem el magam :lol: Sajna nekünk a rucijaink amit kinőtt Donát eléggé viseltesek néhány,de méretet írnál szétnéznék.Kár,hogy nem előbb szóltál,most kari előtt ami nagyon fiús ruci,sokat oda adtam a cipősdoboz akcióba,tényleg jó pár doboz volt,cipők is harisnya,nacik,pulcsik.

Bea,Zsolti!

Nagyon szépek a csajok,milyen nagy már Kinga is :D Lilla édes az otthoni strandos képen :lol:
Vendég

Borsika!

Merre vagy,ezer éve nem voltál erre.
Vendég

Köszi mindenkinek az infókat! A dokim egyébként a Kazacsayt ajánlotta, de őt meg még Zsolti sem ismeri…őróla is eddig sok jót hallottam. Hát 2 héten belül kiderül h ki lesz/mi lesz. Akkor kell visszamennem a dokimhoz. Az is lehet h már addigra rendeződik az ő helyzete is…

Hajni
Szegény kicsi Ricsi….nővéred meggyógyult már? Én tuti pánikba esnék…Gyopinak eddig a rekord 39,3 volt éjjel (1 hete pont); de nem is mertem elaludni addig amíg nem ment le. Utána meg öcsi nem hagyott aludni jó sokáig (ez olyan éjfél fele lehetett).

Lina
Nem is volt drága a kori (sztem). Többre gondoltam…
Hát ilyen láz mellett híd el csak sírnál ha zebrás lennél. Majd a köv. hónapban inkább. Drukkolok nagyon.

Lili
Zsófinál h derült ki a tüdőgyuszi? Röntgen? Mielőbbi gyógyulást!
Akkor jó estétek lesz…

Bea/Zsolti
Barátnőm kislányának (Anita) meg nagyon görbék voltak a lábai amelett h befelé is volt fordulva. Nekik még olyan puhák a csontjaik h símán kinövik. Szerencsére már nemlátszik semmi és most lesz 24.-én 1 éves. Lillának jobbulást!

Erszényes
Nem kell ám mindig apára hallgatni…úgysem a hajad miatt szeret. Amikor Gyopi fél éves volt és a derékig érő hajamat vágattam le kb. 5 centisre…még itt van velem

Moni
Nagyon jók a képek! Szép kiscsaj a lányod!

Donoé
Édes lehet Noémi. Nálunk ez apához cuccolást jelent…tudja h én visszarakom az ágyába. Ma reggel már 3,15-kor próbálkozott, de mivel szegény Zsolti 8-kor jött haza melóból és reggel 5-kor ment, nem engedtem h felkeltse…

Borsika
Te is itt vagy, de csak olvasol gondolom. Nagylányoddal mi újság?

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Thymi
látszik nincs otthon Gyopi mindig,sürübben tudsz jönni. :lol: És ez jó.

Moni
nagyon szép kislányod van,imádom a két copfikájával,a babakocsiját meg irigylem,naon tutti. :lol:
Gyere sürübben,írjál nyugodtan.

Nana
a kisfiú most egy méteres,úgyhogy azért írtam a 100 centi fölötti rucikat,mert soxor már nem úgy számozzák hogy 98.hanem hogy 3,4,5.Anna sok nacijában már csak ez van feltüntetve.De köszi szlépen a felajánlást.

Mindenkinek köszi én is csak azért nézek szét,mert látom hogy becsületes család,dolgoznak,mégis elég szegények.

Lili
jobbulást Zsófinak,borzasztó ez a tüdögyuszi.
Apa is várta a 6 hetes kontrollt,már naon!Az egy szép este volt! :lol:
Ebböl látszik hogy rohan az idö,már 6 hetes a nagy kis legény!Ez igen!

Lina
jobban vagy?Most lesz majd két csíkos a teszted ,remélem!Tök jó lenne már!

Erszényes
ne is hallgass Jancsira,nekem tetszett amit kreáltál.Ha neked is,akkor légy bátor,és tépjétek csak meg!Aztán meg a Jancsi tovább? :wink:

Don
inkább újat kérjetek persze,hát hat hetet tutti várnotok kell rá,mi is ,még többet vártunk rá,vásároltunk náluk már.De klassz ágy,megéri várni.Mennyiért is vesztegetik?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

:lol: :lol: :lol: Gyopi itthon van :lol: :lol: :lol:
Apa nincs itthon....ha itthon lenne akkor ő ülne itt és v játszana v tanulna....
Jövő héttől én is tanulni fogok, csak most GYopi mellett elég gáz lenne, de jövő héten már megy bölibe.
Meg úszik a ház is, de majd hétfőn teszek ellene :twisted:

Kép
Kép
Kép
thymi

Lili,engem kihagytál! Mivel én nem ismerek senkitsem , így csak neked írhatok. De úgy látom Te sem foglalkozol velem :(
laimera

Kicsit megkésve
Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!!!

És Geli neked innen is
Gratulálok a bébihez!!! Pont előtte nap írtam, hogy már nincs sok hátra. :)

Bea

Képek csúcsok. Nagyon szépek a csajok, és a pici hasonlít is Lillára. Lillának gyönyörű a haja.

Móni

Nagyon szép kislányod van.

Timi

Szegény kis Gyopi, rossz volt olvasni arról az esésről.

Roz

Meló milyen? Van már több gyerek?

Balim

Jó volt beszélgetni. Úgy voltam veled, mint a barátnőmmel-egy óra kevés volt mindent kibeszélni. És még itthon annyi minden eszembe jutott, de majd legközelebb.

Ági

Örülök, hogy jól sikerült a buli nálatok. Én nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk menni, de jobb volt így a gyerekeknek. Bencének biztos, mert végig társasoztuk az egész napot, és estét. Amúgy meg tuti, hogy mi évekig nem bulizhatunk még férjemmel együtt, mert senki nem vigyáz rájuk este.
Fotókat megkukkoltam, nagyon csini voltál és vagy. De ezt már amúgy is mondtam neked.

Hajni

Nagyon jól néztek ki Annával a fotón, sűrűbben kellene kifestened magad! A szemceruza jól áll.

Holnap regel DM! Ok.

Nagyon sajnálom a kisbetegeket, jobbulást kívánok!

Mi ma voltunk először böliben, aztán igazából hétfőtől kezdjük. Utána majd nekem is jobban lesz időm jönni. :) :wink:
egy ideig persze, mert aztán meg majd munka

Sajna új szomszédunk van és egy kutya is. Az a dög Adri szobája mellett ugat, remélem nem ébreszti fel. Pedig aranyos kis fehér pöttöm jószág, de rühellem őket ilyen lakásban. Nem ide valók. Szerintem!

Andi
Kép
cukkker

Még visszapörgettem az előző oldalt.

Nana, Bepa, Kazi, Lina

Nagyon csinik a képek mindenkiről.

Andi
Kép
cukkker

Hajni!

Amit nem bírok,az a várakozás,sajna megvan ez a rossz-jó tulajdonságom,nem bírom "kinevelni" magamból :lol: Apával ez miatt volt már néhány vitánk,hogy nekem rögtön kell,amit kigondolok :lol: Ezért inkább magam megcsinálok szinte mindent.Fürdőkád beépítéstől kezdve a tapétázás,fúrás-faragás.Az ágy 35-ről most akciós 30-ért,pont jó volt,délután még 35 volt az oldalon,este mutatom Zolinak,már 30 :lol:

Thymi!

Nálunk is van ám azért mindenfelé cuccolás,most pár hete szoktatom őket az egyedülalváshoz,kicsit jó lenne törpök nélkül aludni az ágyon,ezért én most velük alszom egy szobában.Ha elalszanak átmegyek apa mellé,de ha felkelnek,vissza.Apa ebből nem érzékel semmit,alszik,de altatásnál jön mindig a gyerekszobába,Noémi 140cm-s ágyán elalszik,mert nem szeret egyedül lenni a mi szobánkban.Úgyhogy vándorlás van,egyedül Barbi alszik egy helyen :D De jó lenne már véget vetni,mert én sem pihenem ki magam abszolút,meg nem jó szerintem ha mindenki mindenhol alszik.
Vendég

Sziasztok!

Először is a kis és nagy betegek minél előbb gyógyuljanak meg!!!

Én még mindig azon csodálkozom, hogy hogy tudjátok így észben tartani, hogy kivel mi van. Bocsika, de lehet, hogy az én agyam már ezt a strapát nem bírja.

A kori engem is érdekel! Hol és mennyiért lehet ilyet venni? Eszter biztos, hogy kipróbálná. Mondjuk a szánkózást is most kezdte el élvezni!

Mindjárt próbálok én is képet feltölteni!

Kép
Kép
kisévi

Sziasztok!

Laimera, nekem sem irt most Lili... :wink: Sajnos en sem tudok/szoktam mindig mindenkinek. :oops:

Thymi, nalunk nem volt tronfosztas. Katival igyekszem ugyanannyit foglalkozni (szerencsere idonkent eleg jol eljatszik magaban), es Andris is csak akkor van kezben, ha sir. Nem tudom minek koszonhetoen, de nalunk elmaradt a testverfeltekenyseg, mindig kedves Andriskahoz, hozza neki a jatekait, puszilgatja, szeretgeti. Viszont allandoan ellenkezik velem es idonkent hisztisebb, de ezt betudom eletkori sajatossagnak, valoszinuleg Andris nelkul is ilyen lenne.
Es tenyleg! Szules elott en is nathas lettem, nem is gondoltam, hogy esetleg elojele lehet.:)

Don, az agy tenyleg nagyon klassz, sajnalom, hogy nem sikerult vennetek.:(

KocsisAndi, koszi az infokat Gelirol! Remelem minden rendben volt az uh-an Dorka vesejevel. En mar alig varom, hogy jojjon Geli meselni es tegyen kepeket!!!

Bepa, gratula! Minden elismeresem azoke, akik tudnak gyerekek mellett tanulni...

Mestermoni, gyonyoru kislanyod van! De irni is tessek am!!! :wink:

Lili, szurik. :( Nagyon sajnalom es remelem hamarosan meggyogyul Zsofika! Botirol kep?
Andris is kb. akkora mint Kati volt negy honaposan. Multkor feladtam ra egy rugit, kivancsisagbol megneztem a fenykepeket, hogy Kati mikor hordta. Negy es fel honaposan...

Cukker, kutya. :evil: Talan ha megszokja az uj kornyezetet csondben marad.
Remelem Adrinak tetszeni fog a bolcsode!!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Bocsi, de muszaj... :D :roll: :oops: :wink:

Kép
Kép
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra!

De vettünk,csak más színűt,ez is nagyon szép,bár szobaszínhez nem nagyon megy,de színes a szoba legalább :lol: Mindjárt teszek fel képet róla.Gyönyörűek picúrok,mekkorát nőtt Andris :)
Vendég

Erszényke!

Ilyen színű ágyacskát vettünk,nagyon kényelmes a fekvő felülete is,meg szép az anyaga is :D Még 3 db van belőle Praktikerben. Kép Kép Kép Kép
Vendég

Az ülőfelülete egyenes ám,csak nem tettem vissza a szivacsot rendesen,meg párnákat sem.De kényelmes,az bizti. :D
Erszényke!

Online is tudsz rendelni,ha akarsz,így félreteszik neked,3 napig mehetsz érte.
Vendég

Sziasztok :)

Cukker
Köszi jó a meló hát már azért szaporodnak gyerköcök . Remélem beindul aztán maradhatok hosszabb távon is :)

dóra
De édessek a gyerköcök :)

Megnéztem aszilveszteri képeket :)

Erszényke
Naggggggyyyyon csini voltál :) Mennyit fogytál ?

Kazi:
Csúcs a liliahajú csajos kép :)

Nana
Fiúk nagyon elegánsak voltak :)

Beáék
Nagyon szép család vagytok :) Kinga méretei :shock: :shock: nagyon szépek :)
A legjobban nekem is füdökádas Lilla volt :)

don
Klassz az ágy nekem is tetszik a szine :) a földre nyilik ?

Lili
Szegény Zsófika :(

Estelle
hoyg vagytok ?

Geliék ma jöhetnek haza ?

ma vettem egy bérletet a fitt formába nem volt olcsó de minden nap mehetek azt hittem tök szarul leszek meg izom lázam lesz meg fel sem tudok kelni meg ... de nem kivétel a lépcsőző na attól pirosodtam mint a paradicsom :lol: :oops: a futás is szuperul ment minden csak ez a hülye lépcsőző brrrrr.... holnap azzal kezdem hátha jobban megy majd, mondjuk azért 15 percet így is birtam rajta 6 os fokozaton :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Nem haragszotok,ha teszek fel egy pár képet én is?Nem bírtam választani közülül,bocsi az offért :D Kép Kép Kép Kép Kép Kép derékig ért a hó anyunál:-))
Vendég

jaj elfelejtettem

Bepa
Nagyon ügyes vagy :) A fiaid meg ... szó sincs rájuk imádom Őket :D :lol:

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz!

Igen,a földre nyílik,harmónikaszerűen lehet összecsukni,ezért kellett ami alacsony,ha le esnek,ne essnek nagyot.Akkor a rengeteg melódat megspékelted egy kis testmozgással is?Honnan van ennyi energiád????Elárulhatnád a titkod,szerintem sokunknak jól jönne :lol: :lol: :lol: De tök jó,hogy nem csak otthon vagy,én is mennék szívesen,de egyedül tök nincs kedvem. :?
Vendég

don
ha van kedvem gyere velem :) benergiámat ma le nulláztam teljessen ....kezetem azzal hogy 1 óra hossza alatt kiszánkóztatam a csajaimat az oviba :roll: aztán mentem melózni, tornázni, haza, elvittem a kocsit a szervizvem kisétéltam a szilcoopba aztán bevásároltam elmentem a csajokért haza buszoztunk sétáltunk . Ákos meg hamarossan jön mert anyuéknál van most mindog napközben mert ugy volt hogy a héten nem dolgozom de még is mennem kellett de bölit meg kihóztam erre 3 napra így dédizik a drágám :) megyek is csinálom a vacsit neki mert ha nincs kajcsi az azstalon miko raz ÚR haza jön akkor lesz ne mulass :lol: :lol: nagggggyon pasissan félti a hasát :D

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Don:
Klassz az ágy!Gyerekek aranyosak és hogy hasonlítanak :) !

Dóra:
Nagyot nőtt Andris!Katika a kutyával csúúúcs!nagyon édesek!

Cukker:
És hogy tetszett Adrinak a bölcsi?Kutya(egyszer nekünk is volt egy szomszédunk állandóan ugató ebbel :twisted: )

Roz:
klassz,hogy jársz tornázni :)
Ép ma jelölt be a játszóház az iwiwen-vagy te?
kazi

lemaradt:

MesterMóni:
Kislányod tünemény.Megnéztem a többi képet is róla,cuki kis csaj
:)

Laimera:
Írj magatokról és akkor mi is megismerünk!
A gyerkőceid nagyon aranyosak!
kazi

don
fotók nagyon jók

Kazi
Én mondtam hogy az oladalmról jelőgethet be nyugodtan babás emberkéket :)

hol van már Ákos... már vagy 10 perce elindultak még ha gyalog jönnek is itt kellene lenni :roll:

Kép

Kép

Kép
roz23

Laimera, írj a többieknek is nyugodtan, szívesen beszélgetnek Veled biztosan. :)

Thymi, trónosztásról nem írok, taccson vagyok ma is. Zsófi k*va nehezen visel mindent, ha nem róla van szó......kicsit túlságosan is róla szólt minden eddig, sosem ellenkeztem vele, jó persze, neveltem, de az ő kedvében jártam.....kicsit nehéz így leírni.....de azért nem írok róla, mert hülyén érzem magam, h. örökké panaszkodom, és mindenki más olyan jól bír itt a fórumon mindent.......csak én nem.....
birolili

Don, nagyon tecc a kanape! Szerintem jol illik a szobaba! Gyerkocoknek tetszik?
Donat es Noemi csudaedesek, nem csodalom, hogy nem tudtal a kepek kozul valasztani!:)

Bepa, tenyleg, a fiukat is meg akartam dicserni!:) Es vegre teged is latni!:)

Lili, ne keseredj el es ontsd ki a szived nyugodtan! Ne hidd, hogy en neha nem tudnek kiszaladni a vilagbol.:)

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?