Új privát üzeneted érkezett!

NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!

Ser!

Tényleg egyformák a vonalzók,nem is figyeltem,bocsi :lol: Adrienn amit írt,lehet,hogy tényleg megkérdezem kell-e beutaló,jó lenne,ha nem kellene,az eü.centrum itt van mellettünk,a háziorvosom meg Katonatelepen.De mostmár tényleg elmegyek év elején,lesz ami lesz :) (illetve remélem csak jó lesz

Adrienn!

Köszi az infót,rájuk telefonálok majd.Hogyhogy befejezted a babanetezést?Vagy csak a múlt évre érted?

Minden kisbetegnek,meg nagynak is jobbulást kívánok,látom elég sokan betegek vagytok! :cry:
Vendég

Ser!

Csináltam másik vonalzót Barbinak :wink: Annyira megy már,hogy csak na :lol:
Vendég

KIVÁNUNK MI IS MINDENKINEK NAGYON BOLDOG UJ ÉVET ÉS EGÉSZSÉGET

Kép
Kép
Kép
kecsone

Szia Kecsoné!

Látom,még te is ébren:-))Buék neked is!!! :D
Vendég

Sziasztok!

Hát eljött ez is,megint egy évvel öregebbek leszünk. :lol: Megéltük az éjfélt,Új év van!Boldog új évet mindenkinek.Aludtam 4 órát,ahhoz képest tök jól érzem magam.Föl a lencse fözelék egy kis sertés pörivel.Apa durmol,Anna tévézik.Tök jól éreztük magunkat Erszényeséknél,majd teszek képet,még nála van.
Anna fél egyig fönt volt,le a kalappal elötte,tündérien viselkedett.Nem akart aludni.
Erszényes
köszi mindent mégegyszer,Endrus is jól érezte magát naon. :lol: :lol:

Don
nekem a kolléganöm azt mondta hogy ha a tüdöszüröre nem viszel beutalót,akkor egy ezresbe kerül.Hogy mi igaz azt nem tom.Én üzemorvosi beutalóval megyek és az ingyenes akkor.

Bepa
nem tom honnan az energia,van,és ha nincs akkor dölök ki.Szerintem a boldogság a titkom,naon az vaok.Az én doppingom. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Don
tetszenek a vonalzóid,naon ügyi vagy!A negyedik bele fog még férni,lesz helye?Bele lehet illeszteni majd?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok!!!!

hajny: mi is szuperül éreztük magunkat, jó társaság volt!!!!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:
Képeket küldöm! :wink:

don: ügyi vagy a vonalzókkal!! 4. baba??!! Én is 4-et akartam Jana 1 éves koráig...mostmár átgondoltam, nagyon sok öröm de sok energia is!! :wink: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

hajny: nekem már volt is egy balesetem ebben az évben (elvágtam az ujjamat...) és még csak jan 1 van.... mi lesz még velem.... :roll: :shock:

nálunk szűzpecsenye sül lecsós krumplival!! demá olyan éhes vagyok, csak győzzem kivárni még azóta se ettem ám...

KépKép
erszényes

Ja és én is frissebb vagyok mintha aludtam volna egész éjjel! :wink:

KépKép
erszényes

Boldog új évet nektek!! :D

Mi családi körben töltöttük a szilvesztert. István nagynénéi jöttek át családostól. Koccintás, tüzijáték nézés, beszélgetés volt a program. Végül 1/2 3-kor kerültünk ágyba. Orsi du. aludt több mint 2 órát és így csak hajnali 1-kor aludt el. Érezte, hogy ez nem egy szokványos éjszaka. 8-kor ébresztett bennünket, de azóta újra alszik. Flóra is 2 után ájult csak be, de most ébredt.

Most megyünk Istvánnal kiássuk a házat a hóból. Tegnap du. 3 óra óta folyamatosan szakad. Imádom! :D Remélem otthon is esett legalább ennyi.

Bepa, de helyes Levi! Kár,hogy Benedekről kicsi a kép :(

Kecsoné, hogy vagytok? Csak egy-egy köszöntésre ugrassz be :(

Hajni, én is azt érzem, hogy nagyon-nagyon boldog időszaka ez az életemnek. (Néha belémhasít a félelem, hogy elmúlik, de próbálom elhessegetni és élvezni a jelent. )

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Don,én nem azért mondtam :? !

Pille, Hanna is fél2-ig kuorékolt a Mamiéknál,most bezzeg már ásítozik,el is indultak Vele!
itt is rengeteg hó esett, gyönyörű volt, legszívesebben gyalog jötttünk volna haza a Sasfészekből, de azé körömcipőben még a kocsiig is alig bírtam elvergődni.....

Kép
seriff

Sziasztok!

Boldog új évet mégegyszer mindenkinek! Olyan jó olvasni, h. mindenki boldog! :) Maradjatok mindig ilyen boldogok! :) :) :)

Erszényes, mi is 4 babát terveztünk......de mostanában úgy érzem, h. elég lesz 2 is. :D :roll:

Nálunk Boti beleszopizott az új évbe, pont éjfél előtt kelt 2perccel, és szopizott, büfizett fél 1-ig. :D :lol:

Pille, mi is havazunk apával már vagy 2órája. Én a benti részt dobáltam el, ő a garázs elöli részt, de szegénykém már vagy 1órája csinálja. Talán hamarosan végez. :)
Borzasztó sok hó esett, kint voltunk délelőtt, szánkóztunk, csúszkáltunk. Én imádom a szép havat. :) Lapátolni is jó, egy kis mozgás. :)

Don, ez most tényleg komoly, hogy lesz 4.babátok?
birolili

Ser, jót buliztatok? Hányan voltatok? Nagyon szép lett a Sasfészek - Gabi azt mondja: Tűzfészek :D - mióta újraépítették. :)
birolili

Kidobáltam magam... :D

Seriff, zenés buli volt? Úgy táncolnék már egy jót. (nagy-nagy sóhaj)

Lili, én nagyon szeretek havat lapátolni. Mindig is szerettem. Főleg szakadó hóesésben, csendes estén, csak a szomszédok hólapátjának hangja hallatszik, elmerülök a gondolataimban és csak élvezem a helyzetet.
Flóra első szilveszterén én is átszoptattam az új évbe. :lol: Állítólag azt teszi az ember egész évben, amit legelőször az új évben. :wink:

Bepa, ügyi legyél holnap a vizsgán. Hogy te még tegnap éjjel is tanultál...

Erszényes, ide is tegyetek képeket :!: Jana is bulizott?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

sziasztok :)

Boldog új évet mindenkinek :)

Seriff
Jó volt buli ? Sokan voltatok ?

pille
hu mintha az én gondoltaimat irtad volna le a hólapátolásról nekem is volt mit ellapátolni vagyis kihordani az udverból de olyna jó volt :)
Én is meg voltam rémülve az 1 kg marcipántól de nem volt ám sok mivel ki kellett nyujtani olyan 3-4 mm re egy szelet sütire nem jutott olyan sok marcipán felvágás után, meg a belesejét fekete erdőre csináltam ami ugye savanykás a sok gyümi miatt így még jól is jött az édesebb máz rajta.

Kazi
naa csajok hoyg birták a bulit?

bepa
drukkkkkolunk :)

adri
nekem úgy is jó :) megbeszéljük

Mi aludtunk :oops: egész du itt volt a barátnőm a kislányával a gyerköcök játszottak én romtalanitottam meg közbe dumcsiztuk meg este kártyáztunk egyett :) 9 körül metek el a kicsik egyből el is aludtak Niki olyan 11 körül Én meg 1/2 1 kor állítólag beszéltem a sógornőmmel telefonon meg modtam neki hogy nem alszunk meg minden de nem emlékszem rá :oops: :lol: mivel már aludtam és a telora ébredtem fel fogalmam sincs miről beszéltem vele :oops: :lol: pedig csak szamócás gyerekpezsgőt ittunk :oops: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
roz23

[quote="birolili"]S írta:birolilier, jót buliztatok? Hányan voltatok? Nagyon szép lett a Sasfészek - Gabi azt mondja: Tűzfészek :D - mióta ú[/url]

Szia Lili, BUÉK!
laimera

Mi van veletek, hogy vagytok?
laimera

Sziasztok!

B.U.É.K. MINDENKINEK!!! :)

Húúúú de sokat írtatok!

Ser:
Körömcipőben hazagyalogolni :lol: az szép lett volna!

Don:
Jók a vonalzóid!Ügyi vagy :wink:

Roz:
Fél 12-re értünk haza,de én 2-ig fetrengtem az ágyban,zavart a durrogás,meg lehet a 10utáni kávé sem kellett volna :? ,na de mindegy!

Gabi:
Képek aranyosak,csak az első nagyon pici :( A pü-t várom :wink:

Hajni:
Én is azt birom benned,hogy mindig olyan pozitív vagy,meg jó kedvű :)

Rakjatok képeket!!!
kazi

Pille: én is nagyon szeretem a havat-hólapátolást! Ilyenkor sokat fényképezem a tájat is! Gyerekkoromban voltak ilyen szép fehér telek, meg 5 éve amikor ideköltöztünk. Janának is tettszik nagyon! Csak ugye nem könnyíti mega közlekedést.... :roll: :lol:

hajny: most küldöm neked a képeket, csak ugye óriásmellékletben kellett az meg sok idő volt.... :wink:

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Utólag is (megkésve :oops: ) BOLDOG KARÁCSONYT és (még időben :D ) BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!

GELInek ÓRIÁSI GRATULÁCIÓ!!! :) :)

Várjuk a többi kis baby születését! :)

Holnap megpróbálok jönni, olvasni, írni... :)

Mi bulizni voltunk, sőt ott is aludtunk! :) Nagyon vártam, úgy éreztem kell egy kis levegővétel...6 órakor mentünk el itthonról, 10-kor már haza akartam jönni annyira hiányoztak :D (pedig a buli szuper volt :D ) aludni végképp nem tudtam és a helyszínről legelsőként reggel távoztunk. :)
NAGYON hiányoztak rosszcsontok! :)

Gyors 2 kép :)
Kép
Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Nana
mi is kint aludtunk Erszényeséknél,nem akartunk "fáradtan" elindulni haza.
Örülök hogy jól éreztétek magatokat,szépek a fiúk,olyan naon boldogok!

Bepa
nem is dícsértelek titeket az elöbb,naon szépek vagytok a fotón
Holnapra megy a drukk!

Erszényes
én is lapátoltam a havat Endrussal,be kellett állni a garázsba,jó nagy hó van,mi?

Cuki
jó volt együtt lenni nektek?
3-án kezdi a bölit Adri?Hiányozni fog ha nem látom,és nem hallom majd a hangját napközben.

Lili
kell is egy kis testmozgás,az úgy feldobja az ember kedvét.Én legalábbis a bicózás után is jó kedvü vaok.
Nem volt rossz éjféli elfoglaltságod,a legszebb az életben! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Egy pár kép,bocsi Erszényes ha valamelyik neked nem tetszik!

a házigazdák
Kép

buli
Kép

az egyik kedvencem
Kép

buli után másnap,kár hogy nem volt ott minden résztvevö.
Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hát a többit nem akarom feltenni,elég ez! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

hajny: az utolsón gyönyörűek vagyunk 4 óra alvás után.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Az a kép Annával szupi lett rólatok! nekem is az a kedvencem! :lol: :lol: :lol:

Nana: nagyon csinik a fiúk!! :wink: :lol: :lol: Megértelek hogy hiányoztak a gyerekek, de a szülőknek is kell néha egy kis kikapcsolódás, buli! :wink: :lol:

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Mindenkinek békés és boldog új évet kívánok!

Ti mennyit tudtok írni, nekem még utána olvasni is alig van időm!

Nálunk kellemesen telt a szilveszter, kicsit olyan nyugdíjas feel-ingem volt.

Kép
Kép
kisévi

Köszi a vonalzós dícséreteket,csak sikerült valahára :lol:

Ser!

De drága vagy,nem azért csináltam másikat,nehogy félreértsd!!! :wink:

Lili!

De eddig is beszéltünk 4.babáról,vagy nem vetted komolyan? :D De most még nem lesz,majd később,pár hónap,1-2 év múlva

Erszényes,Hajni!

De jó,hogy ilyen jó volt a buli nektek is :D
Vendég

Hajni!

A 4 vonalzó már bizti nem fér ki :(
Vendég

Don
ha nem fér ki,majd odaképzeljük.Majd mindig lesz róla egy fotó fent és kész.

Kisévi
mindig van egy pár percnyi idöm,és olyankor belenézek hátha írt valaki.Ma naon nem csináltam semmit,egyik szobából a másikba raktuk magunkat,ettünk,ittunk,tévéztünk,hol az egyikünk,hol a másikunk szunyókált el.Ez ma egy ilyen nap volt.

Erszényes
Fel akartam tenni egy táncolós képet,de csak a fekete rucik látszódnak mindig,arcunk nem.Meg elég gázok mi? :lol: :wink:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

hajny: táncolósat inkább ne.... :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Erszényke, nagyon csini vagy! Szuperül lefogytál! :)
Hajni Annával nagyon szép! :)

Nana, nagyon szépek a gyerekek! :) Milyen helyesek! :) :wink:
birolili

Sziasztok!

Pille,
hát remélem nekem nem ilyen lesz a folytatás, mint amilyen állapotban most vagyunk családilag. Mára rámtört a betegség, 40,4 fokos lázam is volt. Nem is emlékszem, hogy voltam valaha ilyen beteg. Lili meg Szláva már jobban vannak, ők csak olyan 38.0 körül járnak. De legalább még pár napig nem megyek dolgozni...

Teszek táncis Lilis képet...
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Pille: :lol: :lol: :lol:
birolili

Sziasztok!

Nagyon sokat írtatok! Jobb mint egy 'plétyka' lap! :D :lol:

Kazi- Ahan, már a finishben! :shock: Elég hihetetlen!
Tegyél képeket a buliról! :) Ritáék? Írj pü-t! Miri mikortól megy oviba?

Lili- Zsófi hogy bírja a szurikat? Nem sír, ha mentek be az orvoshoz? Igen, furi h. már mi jövünk, de nagyon várom már a találkozást Mózikával. A kiságya is már olyan szép! :)
"Beleszopizott Boti az új évbe!" Ez nagyon édes!!! :)

Thymi- Köszi, h. bejelöltél! Nagyon jók a fotók rólatok! Az én keresztapám is mentős! :) Gyopi de édes a Mimo névvel!Annyira kreatívak a gyerkőcök!

Roz- Utólag: Isten éltesse Adrit! És persze Téged, hogy ennyi mindent megteszel ezeknek a Drága gyerekeknek!!! :D Szülinapról vannak fotók?
Elhiszem hogy elment a nyák dugó, ha Nikit 4,5 órát cipelted vagy tartottad....Éjjel indult meg a szülés mind a három gyerkőcnél? Én is éppen azon gondolkodtam, h. nappal jobb lenne kezdeni, mert én nagyon kóma vagyok éjszaka, bár biztosan gyorsan észhez térnék ha indulni kellene.

Hajni- Drága vagy! Köszi, hogy gondolsz ránk! :D A kép Annával nagyon jó Rólatok!!!

Kocsisandi- Geliék hogy vannak? Mikor mennek haza? Fotó nincs Róluk? :)

Don- Vajon mit írtál Lilinek, amiért eda-t kérnél? Lehet, h. jobb nem tudni így szülés előtt!? :? És tényleg nagyon szépek a vonalzók!!! :)

Bepa- De szép fiaid vannak!Én még nem is láttam Őket, csak a vonalzón.Fúú, de gyönyörű fekete haja és szeme van Levinek! :)

Erszényes- Vigyázz az ujjadra, meg mindenedre!!! :) De csini voltál tegnap!!!! :lol:

Ser-Hova mentek síelni? Hanna most megy először? Biztosan nagyon jó lesz! :) A picurkák nagyon gyorsan megtanulnak síelni! De irigyellek Titeket! :) Amit írtál Zsófi betegségéről, a "testvérféltékenységről", nagyon igaz, és biztosan ez is benne van a dologban!

Lina- Gyönyörű a Balcsi, csak kár, h. ilyen betegek vagytok! Jobbulást!

Dora-Apa két hétig otthon volt Veletek! :) De jó nektek! Ez a legjobb! Én is úgy örülök, hogy a héten itthon lesz Tamás! :D
Megértelek nagyon! :)
Kisvakondot imádom!!! :D

Kép
estelle26

Nana- Nagyon birom a fiaidat! Nagyon elegánsak! :D

Kép
estelle26

Szia Lili! Ildikó vagyok a Dávid és a Rita anyukája. Hogy vagytok, mi van veletek?
Buék mindenkinek! Kép
laimera

Szia Ildikó! :)

Na végre írsz! :) Itt tudsz rólunk is olvasni, ha telefonon nem is tudunk olyan sűrűn beszélni. Jó kis csapat van itt, gyere írj sűrűbben! :) Ti hogy vagytok? Babucik? Mi jól vagyunk. :) Zsófi is már szerencsére.
birolili

Szia Lili, mi volt a baj, beteg volt Zsófi?A kis Boti hogy van, már biztosan sokat fejlődött. Hogy birod a két picivel? Van segítséged? Mi jól vagyunk, nincsen semmi különös. Csak én nem vagyok jól a vesekövemmel szenvedek. :(
laimera

Dóra:
A színezős oldal nagyon klassz!Alig birtam Mirát levakarni róla :lol:
Katikának jobbulást!Tüszös mandula,nagyon rossz!

Nana:
Fiúk édesek és nagyon csinik! :)

Lina:
Jobbulást!Dokinál jártál?

Estelle:
Írtam!Mirinek is kisvakond a kedvence! :)

Hajni,Erszényes:
A ti képeitek is nagyon jók!Erszényes tényleg csini vagy :wink:
Hajni:
Összebújós Annás :)

Én is teszek egyet:
Kép
kazi

köszke a dícséreteket a fiúk nevében is:)
Majd mingyá' rakok Bebémről nagyont( nagyon nagyot, amekkorát lehet)
Azé nem halok bele a tanulásba (csak lassan)

Juj, az évem nagyon szépen indult..megosztom Vletek:

Bebe már mondja, mondta "Szeretlek"...de ma este valami puszilkózós filmet néztünk erre Ő
"SZeretlek Anyukám"!

Azt hiszem ennél szebb január elsejém nem volt még:)

Puszika MInden Kedves Szerető Anyukának...Remélem Ti is megosztjátok ezt a pillanatot Velem:)
(bocs ha kissé szentimentális voltam)

Kazi! Szupi a csajos kép:)

Lina! hááát most nem ez kell Nektek, de jobbulást (durva ez a láz, gondolom au influ)

Ser! Kicsit irigykedve olvastam a körömcipőt..mikor volt rajtam ilyen (amúgy se szoktam felvenni, de ...)NA majd 2-3 év múlva..
Amúgy is most érzem magam a toppon 30 felett kezdődik az élet:)(VAgy nem ?, juj de furi)

hajni, Erszényes: jók a képek, a 4 órás is:) Annya csudipofa

Milyen sokáif bírták a skacok, nem semmi
Nálunk csak Levi kelt a durrangatásokra:( de visszaaltattam...

Puszi..megyek, mert a fiúk cuccát össze kell raknom (Most Bebe nélkül megyünk Szegedre..na drukkokat várom...2-esre is elég lesz:)

Puszz Kép Kép

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Lina!

Hűűű,s bírsz ilyen láz mellett élni? :shock: Szerintem én már kifeküdtem volna,nem is volt még ilyen magas lázam.Gyógyulgassál,örülök,hogy Liliék jobban vannak,annyira,de annyira édes hétről-hétre,egyre csajszisabb,gyönyörű! :D

Kazi!

Nagyon édi csajos képektek! :D

Estelle!

:D :D Szeretnéd tudni,mit írtam Lilinek? :D :D Azért nem a falra írtam,mert nem akarok senkit untatni vele,meg tényleg minden szülés más,még nálam is a 3 szülés,egyik sem hasonlított egymásra,csak a végeredmény :lol: :lol: :lol: De ha akarod,szülés után leírom neked is pü.-ben :D

Seeeeer!!!!!

Tényleg nem azért csináltam ám másik vonalzót Barbinak,mert mondtad! :D Meg ne haragudj!!! :D

Hajni!

Igen,majd odaképzeljük,de lehet addigra valami szám.gép guru leszek,aztán pikk-pakk összetömörítem :lol:

Erszényke!

Igen 4. baba,egyenlőre csak ízlelgetjük,milyen is lenne :D Tudom sok energia,meg pénz is,ha ovi-suli kezdődik,de annyi szeretetet kap az ember tőlük,hogy inkább több gyerkőc legyen,idősebb korodban meg nem látszol ki az unokákból :lol: Na,ez jó hülyeség volt,de tényleg olyan jó a nagycsalád,meg a hű,de nagycsalád :lol:

Bepa!

ÍÍÍÍÍÍGGGGGYYYY szorítok neked!!!Cserélnék veled szívesen! :lol:
Vendég

Lina!

De marhaságot írtam,bocsi!!!Nem élni,írni lett volna!!!
BOCSI! :oops:
Vendég

Kép

Mi a véleményetek erről a kis kanapé ágyról?Noémi mindig át masírozik Donát mellé éjjel aludni,s nem férnek el az ágyán,ez a kis édi kanapé meg pont jó lenne cm-re,meg színben is a szobájukba.Szerintetek?
Vendég

Először is kívánok mindenkinek nagyon Boldog Új Évet!

Hogy vannak a betegek? Gyopi már teljesen jól van, de most én kezdek taknyosodni….Nagyon nem hiányzik.

Geli
Erről jut eszembe h a kórházba szülés előtt én is letaknyosodtam. Sztem nálam ez a szülés megelőző fázis volt, mert utána pár nappal magától elmúlt. Akkor viszont ijesztő volt h minden egyszerre jön ki rajtam (fájt a torkom-fülem, nem kaptam levegőt és hallani is sem nagyon hallottam- nagyon féltem h a kis Gyopi elkapja, de nem így lett) Remélem ez a mostani még nem a szülést jelzi….

Donoé
Gyopi Hunor lett volna ha kisfiú, de most nem akartam ezt a nevet, hisz ezt Gyopinak szántuk.
EDÁ-hoz meg csak annyit h mindenféle gyógyszer amit kapsz a szülés alatt, átmegy a baba szervezetébe és nagyon hosszú idő míg kiürül. Ettől aluszékony lesz , nehezen etethető és nagyobb az esély a besárgulásra is.
Mellesleg én nagyon félek a tűtől, uh bármit elviselek, csak tűt ne lássak…
Jók a vonalzóid!

Seriff
Mostanában éjjel folyton a szüléssel álmodom (sztem ez már a vég), pedig nem félek tőle. Valahogy úgy érzem, mint annó. Ezen túl kell esni, nincs visszaút és attól h ha stresszelem magam még nem lesz jobb, sőtt….és tudom h a baba ezt megérzi és nem akarom h féljen. Ez Gyopinál úgy nézett ki h amikor kibújt, nem is sírt, csak nézelődött. Úgy kellett megbökni h sírjon már egy kicsit, persze az sem tartott sokáig….bezzeg utána…..bepótolta.

Lina
Lili ilyen ügyes? Korival kapcsolatban lenne még 1 kérdésem nekem is….drága volt?

Roz
Adrinak utólag is Boldog Szülinapot!

Bea, Lili, Dóra
Csajok h bírják a trónfosztást? Tudom h minden gyerek más, de jó tudni a reakciókat, tapasztalatokat. Nem bántják a picit? (bár a ti lányaitok sztem fele annyira nem amazonok, mint az én drágám…de így is imádom) Nagyon félek az elejétől….

Apa nálunk eleinte 3 babát tervezett, de mára belátta h jó ha 2-őt fel tudunk nevelni….

Kép

Kép
Kép
Kép
thymi

Nyhk!!!
ez szuper, köszönöm!!!!
csak sajna most nincs időm foglalkozni vele :evil: , de legszívesebben azt csináltam volna :D
köszííííííí

Kép
adrienn021

Köszönöm a dícséreteket, egész zavarba hoztok.... :oops: :)

Lina: húú aza láz már nem vicc, tessék pihenni!! Én már 38 körül olyan rosszul szoktam lenni, hogy magamról nem tudok.... Mihamarabbi gyógyulást kívánok mindannyiótoknak!
Lilike meg csudaédes a kis rucijában!! :wink: :lol: :lol:

don: ezt az ágyat hol találtad?? Én is ilyet keresek!! Janának szeretnék mihamarabb venni, mert ő mellé meg be kell feküdni altatni...
Mire jók a tesók, édi lehet, ahogy költözik éjjel!! :lol: :lol: :lol:
Ja a hajammal kapcsolatban köszi a tanácsot, megyek is holnap bejelentkezni, asszem jól megtépetem!! :wink: :lol:

Geli: hogy vagytok? Képet nagyon szeretnék látni a csajsziról!! :wink: :lol:

Bepa: ééédik a fiúk és Levi milyen kis husibaba!!!! :lol: :lol:
Sok sikert neked!!!

kazi: Jó a kép rólatok!!:wink: :lol:

thymi: drukkolok, hogy ne legyél beteg!!! A Hunor nagyon szupi kis név pedig!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Sziasztok!
BUÉK!!!!!!!!!!!!!Még1x!!!!!!!!!!
Betegeknek jobbulást!Ali végre meggyógyult,most én kezdem,de próbálom magam meggyőzni arról,h én nem lehetek beteg....
A szilvesztert nem tudom,mikor pihenjük ki..igaz mi már korán lefeküdtünk,Alit nem nagyon érdekelte a felhajtás.A Petőfi Sándoron lakunk.......gondolhatjátok.....hajnalig ment a buli az utcán.
A képek nagyon jók!!!!!!!!!!!Én nem jutottam tovább a melegítőmnél...... :oops: Szégyenlem is magam. :oops:
Üdv

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

Sziasztok!

Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!

Geliék jól vannak. Ha minden igaz ma mehetnek haza. Még csinálnak Dorkának egy veseultrahangot, s ha az rendben van, johetnek. Azt mondta Anita, hogy Gergő jól fogadta a kistesót. Dorka pedig nagyon szép kislány. Gyönyörű fekete haja van, s olyan értelmes tekintete. Nagyon édi. Nem veszem el Anita kenyerét, majd biztosan jön és mindenről beszámol.

A kéoek nagyon klasszak. Mindenki nagyon csini volt!

Majd jövök este, s akkor igyekszem bővebben írni.

Szép napot nektek

Andi
kocsisandrea

Sziasztok!

Kazi
de tök jó a fotó rólatok,tetszik a mühaj is! :lol:

Lina
kívánom hogy gyorsan gyógyuljmeg,ez a láz már nem játék!Mikor mentek haza?Vagy már otthon vagytok?Vigyázzatok az úton!

Bepa
naon szorítunk,legalább hármas legyen,ne má csak kettes! :lol:

Estelle
jóhogy gondolok rád,hisz minnnyá itt van életed fordulópontja,ez annyira lázba hoz engem! :lol:

Erszényes
most milyenre tépjelek meg? :lol: Most is jó lesz,mint mindig! :lol: Festeted is?

Don
akkor a suli neked megint csúszni fog,de akkor inkább megint egy baba! :lol:

Thymi
én is kezdek nem jól lenni,vagy még mindig a szilveszter miatt vaok ilyen lestrapált?Fáj a fejem,remélem nem kapom el én is a betegséget tesómtól! :lol:

Dettus
hogy vagy?Hogy teltek nálatok az ünnepek?Rég írtál már!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Don
az ággyal kapcsolatban,naon klassz,mi ágynemü tartósat vettünk Annának,kicsit magas csak,10 centire van csak a padlótól.De klassz a tiétek is.Tesómnál is ilyen van,Ricsi szerette,de már más van neki.Galéria ágy volt a mindene,majd leesett róla,eltört a keze,annak meg lefürészelték a lábát.Ez a praktikus,nem lesz semmi baja ha leesik.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Thymi!

Mi sem adtuk volna a Botond nevet Noéminek,mert Donátnál azon is gondolkoztunk,ezért Erik lett volna.Mi sem olyan nevet akartunk,amit nagyon sokan viselnek,bár nem egyedi nevek ezek sem,de szeretem.Álmok.Szerintem agyilag már készülsz a szülésre,azért vannak,igazad van,én is így voltam vele,mostmár úgyis ki kell bújnia valahogy :lol: Eda,hááát,még másfél év távlatából is azt mondom,baba jöhet,de simán ezt végigcsinálni nem tudnám mégegyszer. :?

Erszényke!

A Praktiker honlapján találtam,éjjel nézegettem valamit,pont ilyet kerestem,ami nyitható,alacsony is ha le esnének,meg világos kék-sárga a szobájuk,így színben is tökéletes lenne.Magassága 68cm,így gondolom ha szétnyitom 3 részre,az 22cm kb.egy része.Szélessége 140cm,fekvőfel.110×185cm.Ez pont tökéletes lenne a szobájukba.Hajad próbáltam csinálni neked frizurát,de a képen kicsit oldalt vagy,így nem bírtam rá illeszteni.a frizura.lap.hu-n meg bírod próbálni. :D
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?