Sziasztok,
Bocsika, mostanában sajna valóban én is ritkábban találok ide
((
Wera tündériek a gyerekek, jobbulást a kis Nórinak.
Nita biztos minden rendben lesz, ne izgulj. Ha érdekel, hetente 2-szer lehet majd járni ingyen terhestornára is a szakorvosi rendelőbe, csak a nőgyógyásztól kell beutaló. Legyen rajta BNO-kód, és naplószám. Én még csak egyszer voltam, ma megyek másodszor, de eddig nagyon tetszett. Öten-hatan voltunk, egy nagyon kedves gyógytornász tartja, van polifom, bordásfal, nagy labda itt is.
Csaniko, drukk Neked, Nektek! Gondoltam van vmi, ma se láttalak a mondókásklubban. Már egyre többen vagyunk, kezdünk alig férni a szőnyegen...
Mi is irigykedve hallgattuk hétévégn a hazalátogató barátnőneket, kint Ausztriában most akarják bevezetni a 14.-15. havi nyugdíjt. A gyrek 30. hónapos koráig 100.000,-Ft-nak megfelelő összeget fizet, van lakbér-, magánbölcsi-, hozzájárulás stb.
Mi is gondolkozunk azhon, hogy majd kimenjünk valahova, de én is szeretnék végzeni az elkezdett mérlegképes tanfolyammal, és a párom is most jelentkezett egy újabb főiskolára. Amúgy gondok, problémák szerintem azért mindenhol vannak.
Erpé, drukkolok Nektek is nagyon már nincs sok idő hátra, remélem gyors szülésed lesz, írj, üzenj majd ha lesz időd. Én bízom benne, hogy a kicsi korkülönbség miatt ha nem is pottyanni, de legalább könnyebben fog menni a szülés.