sziasztok!
ezer bocsánat mindenkitől, amiért aggodalmat okozok itt az eltűnésem miatt........
JELENTEM, JÓL VAGYUNK, MINDEN RENDBEN.
csak annyira gyönyörű idő volt eddig, hogy minden nap kinn csücsültem a kertben, ill. négykézláb kertészkedtem. Nagyon sok munkám van már a kertecskénkben, és a kert nekem nagy örömet nyújt. Imádom, ha szép!! tele virágokkal, növényekkel, tele mindennel. Képzeljétek, még fűmagot is elszórtam, amit aztán begereblyéztem, és azóta is rendszeresen locsolgatok!!!!! Már számolom a napokat, hogy lássam zöldülni...
Aztán estére mindig hulla fáradt voltam, s vagyok, és erőm már nem volt netezni. Arrl nem is beszélve, hogy igazából kedvem sem volt bekapcsolni a gépet. Talán ez azért van, mert a sok kerti munkának köszönhetően a kisszobába csak minden be lett dobálva- a vasalásra váró ruháktól kezdve minden- és már azt sem tudtam, hol lapulhat a kicsi gépecském...
De az előbb rendet raktam, elpakoltam, kivasalni ugyan még nem vasaltam, de legalább azt is szépen összeraktam, és megtaláltam a számgépem!!!
Bár még a kő koszos, de a porszívó már bedugva várja, hogy megfogjam a végét és végre porszívózzak..
Mindent leszámítva tényleg jól vagyok, most egy kicsit nyűgös igaz. Hiába 2 napja már szabadnapja van a páromnak, ha nem vagyunk együtt..............
munka, munka, munka, munka.....
Ez az átka a saját vállalkozásnak... nincs se hétvége, se szabadnap...............
És még az idő is nagyon szeles, ergo kicsücsülni sem tudok a kertecskénkbe...
Ez van, hívtam az előbb Apát, hogy kb. mikor jön haza, mert én már nagyon nyűgi vagyok nélküle, de a válasz, majd..........
No, most jól kidühöngtem magam Nektek...
De hogy szépeket is írjak. A gyermekem hihetetlen nagyokat ficánkol időnként a hasamban. Néha úgy érzem, hogy egy géppuska van bennem, ami csak tűzel és tűzel és tűzel...
Néha van még egy mellem a meglévő 2 mellett, és néha érdekes formákat ölt a pocakom is...
Írtó édesen mocorog!!!
IMÁDOM!!!!
A szüléstől pedig aszem már kezdek félni. Nem tudom milyen, éppen ezért...........
No, lépek, vár a porszívóm...
Szép napot Mindannyiotoknak.
Sok sok puszi