Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Ági!Annak idején amikor az öcsém kicsi volt ő is anyut meg engem akart feleségül venni(és végül Verot vette elKépKép)
Szerintem minden kisfiú átesik ezen a korszakon.
Ha jól emlékszem Vero is mesélte,hogy Áron is őt akarta feleségül venni.Kép
Édes lehetett amikor eléd állt a kérdéssel.
Lehet,hogy nálunk(lányos anyukáknál)majd a mondai így hangzik:apu lesz a férjem!Kép

Reni!Milyen munkakörben dolgozott az ex?Lehet,hogy ismerem?
Nagy bulizós voltam egy időben.Kép

KépKép
eszti76

Eszti!

Ezt vedd biztosra! Én is apámhoz gondoltam férjhez menni...aztán koppantam. Kép

A Lackó egyszer társaságban azt mondta: Életem első komoly csalódása az volt mikor megtudtam hogy nem a nővérem lehet a feleségem!!
Dőlt mindenki a röhögéstől. (Ibolya úton adta ezt elő képzelheted!!) Anyukádról nem tudtam valszínű róla már korábban letett apud javára!! Kép

Hogy van a Szonyó?? Jobban már?
Vendég

Ja Uh-ra csak 22-én megyek, mert jövő hét tele volt már, utána hét szerda pont márc 15(hogy enné meg a fene)ezért az azutáni szerda. ezt a szívást sose tudom meg hogy milyen nemű! Kép
Vendég

Reni! Már egyszer kivittem pár perce két napja! Ma is szeretném egy picit kivinni! Tegnap nem mertem mert esett a hó!

KépKép
nicika

Vero!Jót nevettem a sztorin.Nem is tudtam,hogy ekkora csalódást okozott ez a fránya vérrokonság az öcsémnek.KépKépKépKépKép
Azért látom túltette magát ezen.
Anyut akkor akarta elvenni amikor még nagyon kicsi volt.Aztán jöttem én és végül te lettél a befutó.Kép
Szonja már elég jól van a rosszalkodáshoz.Ma már nincs láza és virgonckodik.Nem akarok viszont semmit elkiabálni mint múltkor nehogy visszaessen.Most is a lázát mérem.(Lázmérő cumival)Már most hőemelkedése van tehát még nem gyógyult meg.Kép
Ne aggódj legkésőbb a születése napján(remélem máj.27 v. máj 24)megtudjuk milyen nemű a kis rokon.Kép

KépKép
eszti76

Nicika!Ma csodás idő van,szerintem egy fél órára min.kiviheted Szintit.

KépKép
eszti76

Sziasztok!
Két napja nyomom az ágyat... ma már kicsit jobb, nagyon elkapott Janka nyavalyájaKép
Már kicsit ő is jobban van, ezért nem is jöttem.
Szép napot mindenkinek!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Amica!Gyógyulj meg mihamarabb!Kaptál valamilyen gyógyszert?Én annak idején(mikor terhes voltam) Rubophent kaptam amikor valami vírusos nyavalyát benyeltem.(nem mertem beszedni,inkább kamillateával inhaláltam,hagymateát ittam.)

KépKép
eszti76

Vagyis gyógyuljatok meg gyorsan!

KépKép
eszti76

Amica gyógyuljatok meg minél hamarabb!

Áron oszályképe:

http://www.hunyadi.sopron.hu/fo.html

azért mepróbálom idetenni:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Amica!
Jobbulast! Nem egy leanyalom betegnek lenni, foleg nem amikor meg a gyerekeket is el kell latni. Gyogyulj meg hamar!

Vero!
Hat ez azert meg nem egy "kamasz" osztaly. Olyan kis ari gyerekek ok meg!! Kép Mikor keszult a kep, hogy ilyen nyariasan vannak oltozve?

En is elkeszem ra, hogy Apuhoz akartam felesegul menni, es az az igazsag, hogy a Jason sok tekintetben hasonlit is ra. Nem kulsoleg, hanem belsoleg. Na nem tokeletesen, mert az mar furcsa lenne, de vannak olyan dolgai ami tiszta Apus. Ez persze mar csak utolag derult ki, nem ezert valasztottam. Kép

A Bence tegnapi hasonlo szovege:
Elozmeny: este a vacsora asztalnal visszabeszelt, csapkodott, es a Jason felkuldte a szobajaba. Nagyon nem tetszett neki.
Tegnap reggel meg mindig neheztelt a Daddyre, es mondja, nekem, hogy "en nem szeretem a Daddyt." Mondom ne mondj ilyet. De csak mondja tovabb, mondom neki, hogy hagyja abba, mert merges leszek. Erre gondolkodik es azt mondja: "nem szeretem a ferjedet" Kép

Kép
Kép
agi

Sziasztok!

Na elkeszült a szekelykaposzta!! Olyan fincsi lett!!!! Kép Remelem semmi gond nem lesz belöle.

Eszti!

A ferjem a Rockline-t meg a Freestyle-t csinalta. Lehet, hogy ismered is! Dolgos Attila

Amica!

Jobbulast Nektek!

Nicika!

Szerintem is kiviheted Szintit mar levegözni. En mar a 10. nap kinn voltam Laraval elöször fel orara majd mindig hosszabb idökre. Most mar ha szep tiszta idö van 1,5 v. 2 orat is kinn vagyunk. Nekem is olyan jot tesz, mert lassan mar azt hittem, hogy a tetö szakad ra a fejemre itthon.

Agi!

Ti mikor jöttök haza legközelebb?

Lanyok!!

TUdtok valamit Nercsiröl meg Violrol?
A lanyok mar több napja nem irtak! Remelem nincs semmi gond!
Jelentkezzetek majd!

Hetfön kezdödik a tornam, muszaly egy kicsit a pocakot letornaszni, meg jo lesz mas anyukakkal kicsit dumcsizni! Mar nagyon varom! Kép

Puszi mindenkinek!!

Kép
Kép
reni76

Reni!A neve nagyon ismerős és ha látnám biztosan tudnám kiről van szó de így nem ugrik be az arca.
Én is jártam ezeken a helyeken.
Jó étvágyat a káposztához.Én is nagyom szeretem csak az utóhatásait nem.(mások semKépKépKép)
Milyen jellegű tornára fogsz járni?Aerobic?
Nálunk a faluban a barátnőm tartja a tornát(aerobicot)de én lusta vagyok elmenni.KépInkább minden nap itthon tornászom fél órát.(szobabicikli+erősítés)Azt legalább akkor kezdem el amikor akarom.Van,hogy este 10-kor mert akkor van időm.A mai adagot az imént fejeztem be mert este a kedvenc sorozataim lesznek a Viast3-onKép(Helyszínelők minden mennyiségben)és arra már ágyban akarok lenni.

Vero!Jó sokan vannak Árcsiék az osztályban.Melyik a verekedős fiú?

KépKép
eszti76

Jó reggelt!

Vero!

Nagyon helyes kis srác az Áron, a lányok tisztára meg lesznek pár év múlva bolondulva érte, de szerintem már ilyen korban is.Kép
Megnéztem a suli oldalát is, nagyon tetszik.
Az 5 c-be jár a kolleganőm fia.

Eszti!

Remélem Szonja jobban, van.
Én is meg vagyok örülve a Helyszínelőkért, Horáciot (nem tudom, hogy kell írni) bírom a legjobban, mikor oldalt beáll és leveszi a napszemüvegét, tök tuti.Kép

Amika!

Jobbulást!

Nadin!

Szép a pelenkázó! Tetszik a színe. Milyen pontosan, valami cseresznye, vagy éger?

Nicika!

Ügyes lány a kis Szinti, látod milyen gyorsan nőnek? Kép

Gabó!

Hogy mennek a tesztlapok? Jössz jövő héten, ha igen meddig maradsz?

katus78

Amica!Továbbra is jobbulást kívánok nektek!

Vero!Áron melyik osztályba jár?Mennyi helyes kis csajszi van az osztályában!Tényleg!Szerelem kibontakozóban van már?Irtóra hasonlít rád!Kép

Reni!De jó mész ugrabugrálni?Én itthon két hétig bírtam,de hát ez közel sem olyan mintha eljárnék valahova.Ja és fogytam 3kilót.Olyan boldog vagyok!!KépKépKépKépMeg már a szoli is meglátszik nem vagyok már olyan mint hófehérke.Mintha kicseráltek volna.Jó érzés.KépKépKép

Katus!Igen megyek ha nem lesz csapadék.Remélem nem,mert anyukám nagyon padlón van "otthoni gondok"És kell neki egy kis támogatás!KépKépHa megyek és remélem,hogy megyek akkor v. kedden reggel v. szerda reggel.Átszállós vonattal megyek,mert az IC későn ér be csak ezzel majd az lesz a gond amikor le-fel kell vinnem a babakcsit a lépcsőn.Remélem majd azért valaki segít.Ezzel a vonattal fél 12-re hazaérek mégse este fél 9-kor.Aztán ha megyek találkozhatnánk.

Szeretnék nektek ajánlani egy üdülési csekket"lehet,hogy már ismeritek"az anyósom mondta tegnap a googlén megtudjátok nézni simán az üdülési csekket kell beírni.Olvassátok el én most igényelem meg.1 felnőtt 40.000 forintot kap amiből az önrész 10.000 forint 1 gyerek 20.000 és 5.000 az önrész.
Vendég

Ja a tesztlapok már jól mennek tegnap 310 kérdésből 15 hibám lett.A suliban is töltöttünk ki és ott 5-hibapontom lett.Talán nem húznak majd meg.
Vendég

Gabóca!

Áron 3b-s, (TÉT-es osztály). A honlapon írnak a TÉT-ről, természetszerető gyerekeknek való nagyjából...
Szerelme nincs igazán, a Réka tetszik neki de ezen a képen nem ismerem fel. Ha hazajött az Áron megkérdezem melyika a Réka és megírom. Sulikezdéskor fényképezték szeptember körül.
Örülök hogy rám hasonlít, én is úgy vélem! Kép
(második nevem Nárcisz Kép)
Gratulálok a tesztedhez! 5 pont az semmi!
Ha hazajössz, lesz időd egy kis kávézós összenépi Plázás találkozóra? Gondoltam esetleg akik ráérnek és tudnak jönni összeülhetnénk. Azért gondoltam a Plázát, mert ott van játszóház és akkor jöhetnének a kismanók is. Közvetlen mellette lehet kávézni vagy teázni...

Mit szóltok anyukák, kismamák??

Ági!
Nem kamaszok még csak nagy a lába!! De olyan fura volt olvasni h kamasz focicipő! Végül is augusztusban 10 éves lesz, és onnantól hivatalosan "tizenévesnek" számít!! Kép
Bence megint jót mondott, nem szereti a férjed! Kép Leírod ezeket valahová?
Áron se tud korizni, majd jövőre ha meglesz a kicsi megpróbálom tanítgatni...eddig mindig levette a korit és a lábán csúcskált. Mondjuk ő nem egy nagy sportember, egyedül csak focizik, tesiből sem olyan ügyes, de hát mindenben nem kell jónak lenni...
Vendég

Vero!Na akkor mindjárt elolvasom mit írnak róluk.Köszi a gratulát,de ha itthon csinálom érdekes módon mindíg megbukom.Na mindegy.Rátok!Persze,hogy lesz időm.Én benne vagyok felőlem rendben.Jó lenne már találokzni.Úgyis el kell mennem a Plázába.
Vendég

Ebbe a TÉT-be Õ szeretett volna menni?
Vendég

gyerekbarát pihihely, ha már van üdülési csekk, itt elfogadnak:

http://kolping.hotel.hu/cgi-bin/hu/csaladipihenes.php

Gabóca!
Akkor most már csak az időponton és a többi résztvevőn múlik a a tali! De izgi!!
Kresz jótanács: Akkor ne otthon vizsgázz!!!! Kép

TÉT: Õ nem igazán döntött ebben, csak közvetetten. Úgy volt, hogy amikor nagycsoportosok minden suliban elmehetsz megnézni h milyen típusú (ismerve a gyerekemet,erre a TÉT re tippeltem, mivel ő biológia-mániás). -aztán ha már kilőtted hogy "na ide nem", akkor vannak nyílt napok, meg bemutató napok amikor elviheted a manód, és ő ott szépen megismerkedik a leendő tanítójával/tanítónénijével. Én elvittem a TÉT-es bemutató-órára, német-nemzetiségire, és sima osztályba is. Áron a TÉT-est választotta, a németes is tetszett neki de ez jobban. (Falevelekkel festettek, meg mindenféléket alkottak.) Meg azt hiszem a tanító néni is tetszett neki (Schöll Kriszta) a honlapon megnézheted szép tanárnéni nagyon!! Kép

Nem bántuk meg, jó suli meg ugye evangélikus is, úgyhogy azért tanul egy kis hittant is, de a református egyházak nem veszik olyan szigorúan az egészet. (Például állítólag az Orsolyában a katolikusoknak minden vasárnap el kell vinni a gyereket templomba!) Én ennyire nem vagyok vallásos, de azt szerettem volna ha hittant tanul, mert nekem nagy élmény volt kiskoromban, a Biblia tele van izgalmas történetekkel pl Jónás és a cethal, meg Noé bárkája és ők pont így tanulják az egészet, történeteken keresztül.
Na, jó elzárom magam...
Vendég

Vero!Jól hangzik ez az üdülő!KépMeggondolandó.Tényleg szép ez a Kriszta.Nagyon sok fiatal tanár van.Akkor talán Áron biológus lesz?Tanulja már az angolt?Hát az Orsolya nagyon szigorú suli.Mindíg is ez volt a híre.A bibliát én is szerettem forgatni annak ellenére,hogy nem vagyok megkeresztelkedve,mert nagyon szép és érdekes könyv.
Most lépek,mert a husika mindjárt ebédel.

Jó ebédet!
Vendég

Hol a Viol és a Nercsi, tényleg? Tud valaki valamit???
Vendég

Áron Kép
Szerinte ő paleontológus (!) lesz, de még nem biztos lehet hogy rendezvény(dínópark)-szervező, vagy kukás! Eddig ezek vannak tervben!!
Kép

Mi jót ebédeltek?
Vendég

Tényleg rég voltak,de ha valami baj lenne akkor valamelyikőtöket már hívták volna telefonon.A dínópark-szervező jó kis elfoglaltság lenne.Kép
A husi csirkemájat evett rizzsel utánna danone joghurtot én meg az ő maradékát.Tudod fogyókúra ezerrel.És ti?
Vendég

Sziasztok!
Kicsit jobban vagyok, Janka is lassan gyógyul, ma már nincs segítségem se. Mindjárt az oviba kell készülnöm.
Megyek, majd pótolok, szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica!
Örülök hogy gyógyulgattok, kár hogy nincs segítség jól jön azért ilyenkor! Meddig van(nak) oviban?

Gabóca!
Mi meg paprikás csirkét! Holnap babgulyi lesz meg lángos! Fogyókúra ezerrel! Kép
Még mennyit tervezel fogyni? Már csak 2 kilo körül van rajtad, igaz? Nekem sohasem sikerül a fogyi-kúra, szépen lefogyok 2-3 kilot (Nekem is kb ötöt kéne) aztán max félév alatt visszajön! Kép
Vendég

Helloka, én megvagyok (még mindig 2in1 Kép), csak beteg volt a gép.. Visszaolvasok és írok! Kép

nadine81

Vero!Nyammmm az nagyon fincsi!Én holnap husos kápit csinálok.Még 3-at kell fogynom de lehet 4-is.Annál többet nem akarok.Nem szoktam egyépként fogyizni,de ezt most le akarom adni magamról.

Nadine!Jó,hogy meg vagy.

Mi most bemegyünk a városba a husival holnap sem leszek egész nap"győzöm majd visszaolvasni amit írtatok"talán vasárnap délután ide jutok.

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Húúú, ez igen! Kép Szép kis jegyzetet írtam belőletek! Kép

Reni,
én azt a sárgarépás-sajtos krémcsodát már a neve miatt sem csináltam volna meg, nem nagyon keverem a kettőt! Kép
Igen, én vagyok a következő babás, már várom is! Épp tegnap beszéltünk róla, hogy 8 héttel ezelőtt feküdtem a kórházban, de úgy tűnik, mintha 2-3 hete lett volna. És szülésig már kevesebb, mint 7 hét van!! Furcsa belegondolni, hogy milyen hamar itt lesz! Kép De nem is baj. Kép
És igen, tényleg én is sokat vagyok itt, peig hú de megfogadtam, hogy nem leszek! Ez van! A napi dolgokat megcsinálom, utána pedig feljövök. Inkább, mint TV, Mónika és Balázs Show-ra nem vagyok kíváncsi. Néha nézem a National Geographic-ot, ott még szokott egy-két érdekes műsor lenni, nem mindig természetfilm. Persze azok is jók.
Nekünk sima szivacsmatrac van, 70*140-es. Igaz kaptunk a kiságyhoz, de az már kicsut csúnya volt, nekem nem tetszett, így inkább újat akartam. Biztos jó a kókusz is, de jó a szivacs is! Kép
Szóval Dieter! Kép Igazi német pasi, mi? Kép
Küldheted a képet is, még nem néztem meg a maileket. Melyikre küldöd? Vagy már eljött?

Erika,
ha már kisebb lett a "vadhús" Alíz köldökében, akkor remélhetőleg hamar el is múlik majd teljesen! Kép És hogy nem hízik olyan sokat? Hát ha rád hasonlít alkatilag (márpedig sanszos, hogy rád fog! Kép), akkor sok gondja nem lesz! Elhízástól nem kell tartani, már most igazi kis nő! Kép

Eszti,
jobbulást kívánok Szonjának! Sajnos akkor jól belekeveredett.. Kép De ha anya mellette van, akkor még gyorsabban fog gyógyulni! Kép
A bort én is szeretem, de csak édeset vagy félédeset! Kép
Különben te is kópházi vagy, vagy csak a férjed? Merre laktok? Nekem volt sógornőm lakik Kőpházán, a Kerti soron. Azt hiszem kerti sor.. Kép

Vero,
mentségedre legyen, hogy a Bibliában olvastad, hogy "cethal"! Kép Áronra büszke lehetsz, okos srác! Megnéztem a képet is, vidám kis osztály! Azt hiszem egyik kollégám fia is rajt van, de nem vagyok benne biztos. Úgy tűnt...
Hogy van az, hogy tele volt az UH? Oda nem nagyon szoktak időpontot adni, nekem mindig azt mondja Berkes, hogy 11-re menjek. És mindenki 11-re jön! Kép Igaz várni kell, de mindig bekerültem eddig. Vagy 4D-re mész?
Nálunk is volt pogi, anyu csinálta, de úgy gondolta nem sikerült jól és nem várta meg, amíg megesszük mindet, henem kidobta. Azt mondta sok lett benn a sütőpor, érezni lehetett az ízén. Én nem éreztem. De mániája ám, hogy újít mindig valamit. Van pogireceptje, amiben nincs sütőpor, de ezt épp pár nappal korábban hallotta valakitől és persze tenni kellett bele sütőport.. Kép
És sósan szeretek mindent! Kép
A Plazás taliban benne vagyok! Attól függ hogy vagyok addig! Kép
A Kolpingban mi is voltunk, igaz még baba nélkül, de rengetegen voltak egy vagy több gyerekkel! És tényleg nagyon jó hely. Kép Csak nem olcsó hely. Ha van üdülési csekk, akkor jó. Nekünk elintézte egy ismerősünk, hogy 50%-os kedvezménnyel menjünk.. Hi-hi-hi.. Kép Jó volt.

Gabi,
akkor 24-én együtt ünnepelhetünk, így látatlanban! Igaz mi még csak a 6. évet tapossuk, de lesz az 8 is majd! Meg még Gábor névnap is lesz! Megyünk vacsizni.. Kép Nyami.. Kép

Nicika,
na látod, ott az a sok tejci, hát persze, hogy Szinti ilyen szépen fejlődik! Kép

Ági,
ha Dorka nagyobb lesz, majd körbeálljuk a pelenkázót, és úgy tesszük tisztába! Kép Nem ám, majd figyelek! Kép
Vigyázz, mert ha Bence így folytatja, pár év múlva nem győzöd majd kerülgetni azt a sok nőt a házban! Kép Lesz majd egy háreme! Kép Vagy meglátja ezt a sok kis nőcit (a lányainkat), hogy milyen bombázók és Magyarországra akar költözni! Kép

Amica,
jobbulást neked is, pihenj sokat! Kép

Katus,
a pelenkázó bükk színű. Kép De az éger is szép, olyan a parkettánk.

Viol és Dorka 33+1 Kép

nadine81

Kávét csak ritkán iszom, ha tudom, hogy hosszú éjszaka áll előttem.. Kép

Textilpelust lehet/kell bevinni majd a kórházba? Vagy adnak azt is?

nadine81

Reni!! Kép Nagyon jó ez a kép, szépek vagytok nagyon! Dieterre vigyázz!! Kép Kép Kép

Kép

nadine81

Nadine!

A rengetegen voltak gyerekkel rosszat jelent vagy jót? Nem bánom, ha nem olyan olcsó, mert kb 4 hónapos + 10 éves gyerekkel mennénk, és max 3 éjjelre, többre nem akarom vinni a picit. Amit megspórolhatnék, az pont elronthatja a nyaralás kisgyerekekkel, pl bagóznak az étteremben, nem tudod pelenkázni, etetni, nincs kismedence, játszótér, semmi. Megnéztem itt minden van amit kisgyerekes kívánhat, és elvileg a medence, játszi, reggeli, vacsi, talán még a gyerekprogik is benne vannak az árban. Plusz van babaszitterük bár nem hiszem kéne, de mégis ki tudja? Lehet hogy egyik este beszerveznék egyet, és ellógnánk a Lacival sétálni, vagy akármi miután a gyerekek lefeküdtek. Áron elég nagy, a babyszitter nem tudna semmit olyant csinálni amit ne mondana el...Kép

Reni!
Szépek vagytok gratula!
A Rockline-t nem a Hotiék csinálták? Vagy csak ők mondják? Vagy keverem valamivel? ??
Vendég

textilpelust nem kell szerintem vinni...
de majd az újdonsült mamik megmondják!!

Nici!
Bevált neked a Tena-bugyi?
Betétet is azt vettél?
Vendég

Vero,
a sokan sok gyerekkel szerintem jó volt, azt tükrözi, hogy bevált a családosoknak! Tényleg van játszótér, külön picuriknak is medence, az étteremben is van mindenféle lehetőség (etetőszék, mikro, minden), indiántábor sátorokkal (mi is belebújtunk az egyikbe Kép), óriás sakktábla, stb.
Medencék, szaunák, konditerem használat benne van az árban! Kép

nadine81

Jaj, Vero
én is vettem Tena bugyit!! Kép Csúcs sexy! Kép
Szerintem jó lesz. Betétet is vettem, de szerintem pici lesz.. Nem baj, jó lesz későbbre, max veszek egy nagyobb méretes csomagot az első napokra..
De majd az újdonsült kismamik megmondják! Kép

nadine81

Reni,
azt elfelejtettem írni, hogy volt osztálytársam pasija is Free-t csinálta, csak nem tudom, hogy hívják... Rémlik, hogy Attila, de ez nem tuti... Bocsi a kérdésért, de nem tudod, hogy van-e volt férjednek azóta párja? Volt osztálytársam Judit...

Pedig ott voltak polgári esküvőnkön is.
A neve tényleg nem ugrik be, de sajnos van, hogy keverem a neveket és arcokat is... Kép

Ezért van, hogy Áron osztálytársát is csak sejtem, de nem tuti... Kép

Kismama-szindróma Kép

De a csúcs:
Ma nézegettem a naptárt, és hangos megnyugvással közöltem Gábor felé, hogy milyen jó, hogy idén a Húsvét hétfő nem hétvégére esik... Kép Kép Kép Szééép! Kép Ennyit rólam! Kép Kép Kép

nadine81

Sziasztok!
Vero!Írtam emailt!
Én benne vagyok a Plazarandiban.Szonja úgyis imád ott játszani.

Viol!Elküldenéd az email címedet mert ha nem gond küldenék pár esti fürcsi utáni tánci-tánci fotót Szonjáról.Feltennéd nekem?
Én soproni leány vagyok csak a férjem után jöttem Kópházára.
Igen,van olyan,hogy Kerti sor.Mi a neve a volt sógornődnek?Talán ismerem.
Úgy emlékszem nem adnak a kórházban textilpelust.

Katus!Ne haragudj de nagyon siettem ma haza ezért nem vittem vissza a DVD-t.KépA jövő szerdán ha esik ha fúj akkor is visszaviszem neked.Kép
Nagyon vagány fiú ez a Horáció(tuti nem így kell írniKép)

Gabóca!Milyen módszerrel fogyózol?Gratula a minusz 3 kg-hoz.Kép

Reni!Dieterrel Németországban házasodtatok össze?
Nem tudom miért gondoltam,hogy ő sötét hajú?Lehet,hogy mást néztem azokon a bulizós képeken a férjednek.Kép

KépKép
eszti76

Eszti,
ggviol@easymail.hu a címem, küldd őket nyugodtan! Kép
Volt sógornőm Brummer Gyöngyi, van egy öccse, Gyula. Szülők már meghaltak.

nadine81

Viol!Ismerem a csajt is és a Gyuszkót is.A Gyöngyi itt dolgozik a Postán.Gyuszkó pedig a férjem öccsének a haverja.
A fiú testvéred a Gyöngyi volt férje?Õt látta egy párszor anno.
Küldöm a képeket.KösziKép

KépKép
eszti76

Jajj, azt még nem is mondtam, hogy nem kell többet terhesgondozóba mennem! Kép Kaptam is igazolást a 4 alkalomról, ami ugye az anyasági támogatáshoz kell.
Viszont ami miatt még szerintem egyszer mennem kell, az a táppénzes papíromhoz igazolás. A táppénzes papírt ugyan a háziorvostól kapom, de neki viszont kell havonta egy igazolás arról, hogy miért is vesz engem táppénzre, mert a terhesség önmagában nem indokolja a betegállományt. Ezt a t.gondozóban tudják is, szoktak is adni olyan indokkal feltüntetve, hogy keresőképtelenség oka: görcsölget. Ami ugye nem igaz, de valamit írni kell. Szóval most is kaptam ilyet, mert kértem, mert most telt le az újabb 4 hét. De mivel jó esetben 7 hét múlva szülök, egy ilyen papírocska kell még.
A kérdésem az lenne, hogy vajon muszáj ezt a Berkessel elintéztetni? A háziorvosnak tök mindegy, hogy a sok doki közül melyik adja, nem? Mert mi van, ha pl. szabin lenne a dokim. A 16 hetes vért is pl. a Bikkes vette le, mert a Berkes nem volt. Szóval, ha nekem mondjuk pont nem egy szerdai napon (akkor van a Berkes a t.gondozóban) lenne elintéznivalóm, akkor kérhetnék ilyen papírt más dokitól is? Adnának ők?
Szerintetek?

És 24-én megyek először NST-re!! Kép Valószínű akkor lesz UH is, de ezt még nem mondta biztosra. És kaptam még 2 vérvételes beutalót is, egy vérképeset és egy ellenanyagszűrőset az RH negativitásom miatt. Azt mondta még ezekkel ne foglalkozzak, majd megmondja mikor kell mennem. Szerintem ez is valamikor a 36. héten lesz.

nadine81

Eszti,
igen ők azok! Bátyám felesége volt. Szóval akkor Gyöngyi ott dolgozik a postán? Jó helye van, közelben. Gyulával korábban sok volt a probléma, nem tudom most mi lehet vele.
A válásuk anyut eléggé megviselte, sok félreértés történt azalatt, amíg ez lezajlott, azt is mondhatom, hogy nem volt valami békés... Én sem úgy váltam el tőle, hogy hú de jól, de azóta egyszer összefutottunk BeniBenben, váltottunk pár szót, örültem, hogy látom. Kaptunk is egy szép képeslapot esküvőnkre, el is bőgtem magam rajt.. Anyuval együtt.. Kép Hoztam be a postaládából, olvastam volna fel anyunak, de nem ment végig.. Kép Ez van.
Ha esetleg találkozol vele, puszilom. Azt sem tudom, tudja-e, hogy babát várok. Egy ideig tartották a kapcsolatot tesómmal, de úgy tudom már rég nem.

Nézem a maileket mindjárt, hogy megjöttek-e! Kép

nadine81

Viol!Gyuszkó úgy néz ki,hogy megjavult.Kép
Az egyik kópházi sráccal dolgozik tetőfedő és bádogosként(asszem)és van egy barátnője aki nemrég terhes lett tőle de mivel még nagyon fiatal nem tartotta meg a babát.
Gyöngyinek átadom az üdvözletedet.
Küldtem a képeket.

KépKép
eszti76

Viol,
nekem is adott már más doki táppénzes papírt, szerintem semmi gond a dologgal!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

Vero,
a kolpingban minden igényedet kielégítik, még járókát is kapsz a medence mellé ha kell, egy ismerőstől tudom, hogy 3hetes!!!!!! nem írtam el, volt a legkisebb baba ott , persze nagyobb testvérekkel. Csak "hidegben" időben kell szállást foglalni, meg olyat, hogy összeköttetésben legyetek minden épülettel... nézd meg a honlapot, tényleg az van amit állítanak magukról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezt meg magamtól tudomKép Pár nap ott volt a karácsonyi ajándékom...

Kép
Kép
Kép
amica

Íme az esti műsor Esztiék fürdőszobájában! Kép

Kép

nadine81

Sziasztok!
Vagyok ám én is, minden oké velünk. Csak nagyokat sétáltunk, és jól elfáradtam mindig.
Ma voltunk a kórházban kétszer is. Reggel Alízt vittem, de ott is azt mondta a dokinő, hogy vadhús van a köldökében, beecsetelte, talán elmúlik. Délután meg én voltam a hat hetes kontrollon. Hála Katusnak! Legközelebb egy év múlva lássak nőgyógyászt.
Nadine, ilyen papírt bármelyik doki ad szerintem.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Eszti,
akkor Gyulának szerencséje van! Rosszabbul is alakulhattak volna a dolgai.. Gyöngyinek nagyon sokat köszönhet, le a kalappal előtte, hogy nem hagyta elkallódni az öccsét. Megtehette volna, naaagyon sok volt a rovásán.

Amica,
köszönöm, be fogok próbálkozni másnál, ha éppen úgy lesz arra dolgom. Minden nap van valaki ott? És általában akkor kezdődik mindenki rendelése, olyan 1 körül?

A Kolping tényleg naaagyon jóóó! Mi kicsit távol voltunk a medencéktől, de valami olyan jó időt fogtunk ki (ez nyár volt), hogy ezzel nem volt gond. És mi is cska 3 éjszakát voltunk, annyi ott elég is. Persze duzzogva elviseltem volna ott még egy-pár napot/hetet Kép, na de azért annyit mégsem lehet! Kép

Jajj, és kit láttunk ott családostól???
Tutti nem így kell írni, de ő volt: Vujit Tvrtko! Kép

nadine81

Erika,
hogy-hogy hála Katusnak?
És minden OK volt? Tiboldinál voltál? Akkor zöld az út MINDENHEZ? Kép Kép Kép

nadine81

Megyek, eszek egy kis kocsonyááát!!! Kép Kép Kép

nadine81

Nadine!

Elöször is örülök, hogy minden okes veled, mar azt hittem valami gond van, hogy nem jelentkeztel. Nem is hiszed milyen hamar elmulik ez a par het es mar te is babazhatsz.
Szoval akkor egy Attilarol beszelünk. Tulajdonkeppen a Judit miatt lett vege a hazassagunknak! Mikor megtudtam, hogy a ferjemnek baratnöje van ,rögtön mondtam neki, hogy akkor vallunk. Ott voltatok az esküvönkön? Vagy felreertettem valamit?
Es köszi a kepet, az esküvönk itt volt Ne-ba, mert itt valamivel egyszerübb volt a papirokat beszerezni mint otthon. Hat ne tudjatok meg kesz cirkusz volt, mire összehazasodhattunk.

Vero!

A Rocklinet mindig az Attila meg Puljer(nem tudom, hogy jol irtam a nevet) Peter es meg egy masik srac csinalta.

Eszti!

Dieter mindig ilyen szökesbarna haju volt, hat akkor lehet, hogy tenyleg felrenezted a kepen.

A szekelykaposztatol meg eddig semmi baj nem törtent, annyi furcsasag van a mai nap, hogy a dragam egesz nap alszik. De szo szerint csak kajalni ebred fel. Tegnap felfedezte a bölcsöjeben a csillagocskat amit felkötöttem a baldahinra, hat annyira bejön neki, hogy egesz este csak vigyorgott neki, nekem persze csak lökködnöm kellett, hogy mozogjon. Kép Hihetetlen, hogy naprol-napra mennyit valtoznak. Ma a ferjem megvette a matracot es nem kokuszos hanem valamilyen speci szivacsmatrac. Holnap mar biztosan megszarad a festek az agyon es összeszerelhetjük vegre.

Nercsi! Nicika!

Nalatok miben van a picur napközben? En eddig a bölcsöbe tettem, ejszaka bennt volt a haloban nappal pedig kitettem a nappaliba, de mivel mar lassan kinövi gondolkodnom kellene valami mason. Sajni a jaroka nem nagyon fer el, mert egy jo nagyot kaptunk ajandekba es azt itt nem igazan tudjuk összerakni, most mar jo lesz belehuzni, hogy minel hamarabb kesz legyen a haz! Kép

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
reni76

Eszti!

Meg pontossan nem tudom, hogy mi is var ram hetfön a tornan. Azt tudom csak, hogy ez egy specialis terhesseg utani torna nem is kerül semmi, mert a betegbiztosito fizeti. Majd hetfön mar többet tudok rola irni. Azt tudom meg, hogy az egyik oran majd a kisbabak taplalkozasarol fog valaki elöadast tartani. Az is biztos erdekes lesz, mert legalabb adnak egy-ket jo tippet. Ja, es a babakat is lehet vinni, azt hiszem en az elsö alkalomra viszem is Larat, mert Dieternek dolgoznia kell.

Kép
Kép
reni76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?