Húúú, ez igen!
Szép kis jegyzetet írtam belőletek!
Reni,
én azt a sárgarépás-sajtos krémcsodát már a neve miatt sem csináltam volna meg, nem nagyon keverem a kettőt!
Igen, én vagyok a következő babás, már várom is! Épp tegnap beszéltünk róla, hogy 8 héttel ezelőtt feküdtem a kórházban, de úgy tűnik, mintha 2-3 hete lett volna. És szülésig már kevesebb, mint 7 hét van!! Furcsa belegondolni, hogy milyen hamar itt lesz!
De nem is baj.
És igen, tényleg én is sokat vagyok itt, peig hú de megfogadtam, hogy nem leszek! Ez van! A napi dolgokat megcsinálom, utána pedig feljövök. Inkább, mint TV, Mónika és Balázs Show-ra nem vagyok kíváncsi. Néha nézem a National Geographic-ot, ott még szokott egy-két érdekes műsor lenni, nem mindig természetfilm. Persze azok is jók.
Nekünk sima szivacsmatrac van, 70*140-es. Igaz kaptunk a kiságyhoz, de az már kicsut csúnya volt, nekem nem tetszett, így inkább újat akartam. Biztos jó a kókusz is, de jó a szivacs is!
Szóval Dieter!
Igazi német pasi, mi?
Küldheted a képet is, még nem néztem meg a maileket. Melyikre küldöd? Vagy már eljött?
Erika,
ha már kisebb lett a "vadhús" Alíz köldökében, akkor remélhetőleg hamar el is múlik majd teljesen!
És hogy nem hízik olyan sokat? Hát ha rád hasonlít alkatilag (márpedig sanszos, hogy rád fog!
), akkor sok gondja nem lesz! Elhízástól nem kell tartani, már most igazi kis nő!
Eszti,
jobbulást kívánok Szonjának! Sajnos akkor jól belekeveredett..
De ha anya mellette van, akkor még gyorsabban fog gyógyulni!
A bort én is szeretem, de csak édeset vagy félédeset!
Különben te is kópházi vagy, vagy csak a férjed? Merre laktok? Nekem volt sógornőm lakik Kőpházán, a Kerti soron. Azt hiszem kerti sor..
Vero,
mentségedre legyen, hogy a Bibliában olvastad, hogy "cethal"!
Áronra büszke lehetsz, okos srác! Megnéztem a képet is, vidám kis osztály! Azt hiszem egyik kollégám fia is rajt van, de nem vagyok benne biztos. Úgy tűnt...
Hogy van az, hogy tele volt az UH? Oda nem nagyon szoktak időpontot adni, nekem mindig azt mondja Berkes, hogy 11-re menjek. És mindenki 11-re jön!
Igaz várni kell, de mindig bekerültem eddig. Vagy 4D-re mész?
Nálunk is volt pogi, anyu csinálta, de úgy gondolta nem sikerült jól és nem várta meg, amíg megesszük mindet, henem kidobta. Azt mondta sok lett benn a sütőpor, érezni lehetett az ízén. Én nem éreztem. De mániája ám, hogy újít mindig valamit. Van pogireceptje, amiben nincs sütőpor, de ezt épp pár nappal korábban hallotta valakitől és persze tenni kellett bele sütőport..
És sósan szeretek mindent!
A Plazás taliban benne vagyok! Attól függ hogy vagyok addig!
A Kolpingban mi is voltunk, igaz még baba nélkül, de rengetegen voltak egy vagy több gyerekkel! És tényleg nagyon jó hely.
Csak nem olcsó hely. Ha van üdülési csekk, akkor jó. Nekünk elintézte egy ismerősünk, hogy 50%-os kedvezménnyel menjünk.. Hi-hi-hi..
Jó volt.
Gabi,
akkor 24-én együtt ünnepelhetünk, így látatlanban! Igaz mi még csak a 6. évet tapossuk, de lesz az 8 is majd! Meg még Gábor névnap is lesz! Megyünk vacsizni..
Nyami..
Nicika,
na látod, ott az a sok tejci, hát persze, hogy Szinti ilyen szépen fejlődik!
Ági,
ha Dorka nagyobb lesz, majd körbeálljuk a pelenkázót, és úgy tesszük tisztába!
Nem ám, majd figyelek!
Vigyázz, mert ha Bence így folytatja, pár év múlva nem győzöd majd kerülgetni azt a sok nőt a házban!
Lesz majd egy háreme!
Vagy meglátja ezt a sok kis nőcit (a lányainkat), hogy milyen bombázók és Magyarországra akar költözni!
Amica,
jobbulást neked is, pihenj sokat!
Katus,
a pelenkázó bükk színű.
De az éger is szép, olyan a parkettánk.
Viol és Dorka 33+1