Új privát üzeneted érkezett!

Na majd írd meg milyen lett a süti.Én is úgy indultam neki,hogy sima,de aztán Levi közbe szólt és vágás lett a vége.Én szenvedtem eleget és nem bánom,hogy császár lett belőle.10-óra kő kemény vajúdás után lehet,hogy nem is lett volna erőm megszülni a husit ha lemegy a csatornába.A vákummal én meg nem vagyok kibékülve.Attól rettegtem,hogy nehogy azt be kelljen vetni.De persze ezt a doki dönti el.A 36-oso már úgyis megmondja,hogy mi lesz.Na most lépek megyek a husival a városba lepasszolom anyósomnak én meg megyek napozni.Már tegnap is voltam és olyan jó volt.
Vendég

Sziasztok!
Viol!Izgalmasan hangzik a nutellás süti.Én mindent szeretek ami kapcsolatban van a nutellával.Akár süti,ákár palacsinta de a legjobban a nutellát szeretem kiskanállal.Töménytelen mennyiségben.Kép
Ha megkepod a receptet megosztod velem?Kép

Gabóca!Valóban mostanában nagyon sok a válás!Régen sokkal toleránsabbak voltak az emberek egymással talán azért nem volt annyi.Most viszont elképesztően türelmetlenek.KépHát én sem úgy indultam neki az életnek,hogy válni fogok!Kép

KépKép
eszti76

Gabi,
kellemes napozást! Kép Jaj, már én is úgy vágyom egy kis melegre! Már a fürdővíz sem lehet az.. Kép Jöjjön már az a nyár! Na jó, előbb megelégszem egy kis tavasszal is! Kép

nadine81

Eszti,
természetesen küldöm majd a receptet! Kép Nutellát hasonlóképpen tudom élvezni! Kép

Jajj, akkor most te is elváltál?

nadine81

Azt hiszem félreérthető voltam.Nem,dehogy én a férjemmel élek és egy pár vagyunk.Kép

KépKép
eszti76

Csak annak idején amikor tervezgettem a jövőmet egy biztos elhatározásom volt mégpedig az,hogy csak egyszer megyek férjhez és azzal a pasival élem le az életemet akihez hozzámegyek.Erre vonatkozott a félreérthető mondatom.

KépKép
eszti76

Jaj, akkor jó! Kép Látod, most nem voltam olyan jó megfigyelő, mint anyukád épülési tervénél! Kép

nadine81

Nicika!Most olvastam a történetedet a szülésről.Emlékszem én is azt mondtam utána,hogy:soha többé!és még nagyon sokáig kb 1 évig így is gondoltam.Ma viszont már másként gondolom és akár holnap is visszamennék(hogy aztán újra elmondjam:soha többé!)Kép
Szonja is nagyon besárgult.2-szer 24 és 2-szer 6 órára tették kék fény alá.Alig láttam szegénykémet és sírtam is miatta.Aztán amikor már a 2. 24-es fényezésen volt beengedtek hozzá és ott lehettem vele.Emiatt aztán 3 napot rá is húztunk a kórházban.

KépKép
eszti76

Nadin!

Az a nutellás süti engem nagyon felizgatott, várom az eredményt.
Hasonló képen vagyok a nutellával mint ti, és köszi a receptet, a husis is tetszett.

Eszti!

Sajnálom a szüleidet, titeket, engem is nagyon megviselne, ha elválnának a szüleim, sokat vitatkoznak, igazi se, veled se nélküled életet élnek.

Ági!

Nem semmi a repcsis útleveles sztori, én, lehet, hogy összepisiltem volna a bokámKép
Eléggé meg tudok kergülni bonyolult helyzetekben.
Várom majd a folytatást.
Trabi nagyon tuti, én is láttam Pécsen a játékboltban zöldet.

Vero!

Köszi a ragyogást elfogadnám.

Amika!

Gratula a kislányhoz!
A múltkori lakásvásárához annyit, hogy mi azért vettünk új lakást, mert nem kellett illetéket fizetnünk utána, a réginek ilyen árban nagyon nagy lett volna az illetéke.
Melyik lakást néztétek? Mekkorát szeretnétek?
Jobbulást Jankának.
Neked meg egy szép éjszakát kívánok!Kép

Nicika!

Elolvastam a szülésed történetét, nagyon ügyes voltál, és nagyon aranyosak a képek.

Gabó!

Jó napozást!

katus78

Katus!Írtam emailt neked!
Az a baj a szüleim válását illetően,hogy mivel anyu hagyta el aput,apu a mai napig fúj rá!KépAnyu viszont már nem bírta tovább apuval ezért (le)lépett.
Én csak azt nem szeretem,hogy velünk (öcsémmel és velem)üzengetnek egymásnak és mindíg az üzenet átadóján csattan az ostor.KépEgyébként külön külön nincs gond velük ahogy Vero is írta.Kép

KépKép
eszti76

Vero!A jövő héten van kedved egy picit Szonjázni?Egyik délelőtt elvinném(hogy aztán majd ha a PiciBé megszületik én is megkapjam ÕtKépKépKépKépKépKépKép)és egy picit együtt lehetnétek.Te mond meg mikor!

KépKép
eszti76

Katus!
En is tudok parazni, de valahogy ilyen igazan komoly helyzetekben megis osszekapom magam. Akkor az is baj volt, hogy nem volt meg mobilja senkinek, es az Air Canada adott 2 telefonkartyat, amivel fel tudtam hivni az Anyut es a Jasont. A Jasont mar a geprol is hivtam, igy o tudta mi a helyzet, es ertesitette az Anyuekat is valahogy, de mikor leszalltam Nemetorszagban, es ezzel a kartyaval felhivtam az Anyut (a kartya adott asszem 2.5 percet) teljesen szetestem, bogtem, az Anyu nyugtatot, de sietni kellett, mert csak par percunk volt.

Vero!
En (en fogom a tortat) es a Bence rajta vagyunk a kepeken, csak a Jason nem, mert o fenykepezett. Csak 4-en voltunk. Az anyosom atesett a lo masik oldalara, most meg egy lapot sem kuldott a Balint elso szuletesnapjara.....
Azt a hernyot vissza fogom vinni, mert a magnes nem mukodik, nem tapad ossze....
A Jason neha el szokott menni hokizni, de nem nagyon van ra ideje, meg akikkel jatszana a varos masik vegen berelnek jeget, szoval csak ritkan jut el. De tenyleg igy van, hogy minden pocsolyan korcsolyaznak meg utogetnek korongot. A Bence nem haladt a korcsolya tanulassal, szoval meg mindig nem megy neki egyedul, most hetvegen meg szankozni vittuk inkabb, mert jo volt a ho meg annyira hideg sem volt vasarnap.

Nadine!
Azert jo, hogy mar most szolt, hogy lehet belole csaszar, mert van idod felkeszulni ra. Az egyik ismerosom ugy indult szulni, hogy ez meg sem fordult a fejeben, aztan a vegen hosszu vajudas utan megis vagtak, es nagyon nehezen dolgozta fel.

Kép
Kép
agi

Eszti,
húú, akkor nálatok sem volt egyszerű a kórházi tartózkodás szülés után.. Kép Pedig ilyenkor gondolom minden "friss" anyuka azt szeretné, hogy a baba mindig ott legyen vele, és olyan rossz lehet, amikor valamiért nem lehet..

Katus,
ígérem megy majd a recept mindenkinek, mihelyt a kezemben lesz! Kép Már én is várom.

Ági,
no, akkor anyós nem semmi! Messze laknak tőletek? Nem is telefonált? Úgy értem neked sem és a fiának sem, hogy puszilja az unokáját? Máskor meg az a sok ajándék..

nadine81

Eszti!

Irtam én is ,megkaptad, az elmult napokban is irtam.

katus78

Erika, ti is megvagytok? Alíz köldökével mi újság? Csípővel?

nadine81

Íme a pelenkázónk! Kép

Kép
Kép
Kép
Kép

Még nincs a helyén.. Bár bent van már a kisszobában, még nem tudtuk elrendezni, mert nem vitték még el az ágyat, ami útban van! Kép

Azért néz ki úgy, hogy oldalról fogom pelenkázni, mert én kértem, hogy a hosszabbik oldalával "feküdjön" a fal mellett, mert amúgy nagyon "kiállt" volna a faltól, ha a rövidebb oldalával van úgy... Így amikor pelenkázok, nem a szekrénnyel szemben állok, hanem mellette. Így leszek Dorkával szemben. Nem tudom, érthetően írtam-e le.. Kép
Viszont így is kézről van minden, mert jobb kézzel benyúlok csak a polcra, ott lesznek azok a dolgok, amik fontosak, és gyakran kellenek.

nadine81

Katus!Igen,az összes emailt megkaptam.Ismét írtam neked egyet.

Viol!Klassz a pelenkázó és érthető miért olyan amilyen.
Fú,nincs is rosszabb annál amikor az újszülötted nem lehet veled.Ne tudd meg azt kívánom.Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Nicika!
Megneztem a honlapodon Szintia kepeit, hihetetlen, hogy mennyit valtozott ilyen rövid idö alatt. Nagyon szepek vagytok!!!!

Agi!

Boldog szülinapot kivanok en is a kisfiadnak es a torta tenyleg jo nez ki, küldhetnel egy szeletet belöle. Kép

Talan tegnap Nadine irt erröl a MINDMEGETTEM honlaprol. Meg este fel is mentem ra es kikerestem egy sargarepas füstöltsajtos krem receptjet. Az iro nagyon dicserte, hat gondoltam nekiallok en is. Lett belöle egy egesz varosnak valo adag, de hat szerintem a WC-ben fog landolni. Nekem valahogy nem nagyon jött be es a szine meg az allaga is eleg olyan k...-ra hasonlito. Szoval nincs sok gusztusom hozza! Kép

Mit ajanlanak otthon a szoptatos kismamaknak taplalek gyanant? Itt 1 honapig ajanljak az ugymond szoptatasi "dieteat". De en meg valahogy nem mertem egy jo paradicsomoskaposztat vagy szekelykaposztat enni. Lehet, hogy csak ki kellene probalni es nem is lenne semmi!
Irjatok meg Nercsi, Nicika , hogy ti esztek mindent? Nicika te meg biztosan, mert Szintia meg nincs 1 honapos! Mar ugy vagyok a regi izekre. Kép

Nadine!

Ugye most te leszel a következö anyuka? Hogy vagy egyebbkent? Meg emlekszem amikor a korhazbol hazajöttel azt irtad, hogy sokat nem lehetsz a gep elött, mert ülni sem ajanlott sokaig. Kép Ugye? De gondolom nelkülünk mar ki sem birod! Kép
A ferjem mindig vigyorog amikor meglatja, hogy itt vagyok a babaneten. Pedig mar joval kevesebb idöm van irogatni mint a terhesseg alatt. Na ha akkor latta volna. Kép Kép Kép
Mar babanet függö voltam!!
A pelenkazo jol nez ki, hol sikerült ilyen hosszanti iranyu szivacsot venni ra?

Kerdes!
Milyen tipusu agymatracot ajanlotok?
Eddig Lara bölcsöben aludt, de mar kezd kicsi lenni es ma anyosomtol kaptam egy gyerekagyat amiben meg a ferjem is feküdt es abba szeretnek matracot venni. Van nektek olyan fejvedötök a kisagyban?

Kép
Kép
reni76

Reni!Ágymatracról annyit tudok mondani,hogy ha kókuszmatracot veszel annak speciális ágy kell,mégpedig azért mert a kókuszmatracnak allulról is szellőznie kell különben bepenészesedik.Tehát vagy rácsos vagy nagyon-nagyon lyukacsos aljú ágy kell.
Nekünk egyébként sima szivacs volt és maximálisan megfelelt a Szonjának.
A bölcsőben mi van Lara alatt?

KépKép
eszti76

Most látom,az alul csak 1 l.Elírtam.Kép

Sehol senki?Kép

KépKép
eszti76

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
eszti76

Eszti!
Van kedvem, van kedvem, van kedvem Szonjázni! Kép Kép Kép
Hozhatod amikor akarod, majd az óráimat hozzá igazítom!

Katus!
Hogy és hol adjam át a könyvet ?(Ragyogás; vagy a filmre gondoltál, mert az sajnos nincs meg!)

Ági!
Tudom hogy Te vagy a képen, csak félig a Bence is csak háttal ,ezért mertem elégedetlenkedni! Persze örülök a képeknek nagyon jók lettek, csak gondoltam hátha van még úgy szeretek képeket nézegetni!! Kép

Nadine, tök jó a szekrény!! Ügyes a párod!
Császártól meg nem félj, ha az lesz az lesz. Nekem is esélyes, mert szvsz még mindig haránt fekszik a Kispupák, úgyhogy a pakliban benne van!

Pussz mindenkinek!

Ja, tök jó játéktartók (dobozok) vannak a Tescoba akcióba!
Vendég

Jó reggelt csajok!Sajnos Szonja estére újra belázasodott ezért én sem mentem dolgozni.KépNincs szivem itthon hagyni a beteg kicsimet pedig az anyósom rendes volt és felajánlotta,hogy kivesz szabit és ő marad itthon.Szonja viszont csak engem akart,így maradtam.
A férjem így el tudott menni(mert különben ő van szerdán a gyerekkel)az apjával Tokajba borért.Van egy családi borozó a házunk alsó szintjén.(Néha borzasztó a zajKép)

Vero!A jövő hetet még megbeszéljük mert csak akkor viszem el ha már teljesen meggyógyult és nem jelent "veszélyt"rátok.Kép
Milyen tipusúak a dobozok és mennyi pénzbe kerülnek?
A Szonja 2 és fél hónappal a születése előtt fordult meg.Pontosan jan 16-án.Azért emlékszem rá mert akkor vettük a Vitot és amíg a papírokra vártunk a kisasszony lefordult(de majdnem én is a székről úgy fájt)Szóval ha megfordul azt úgyis megérzed.Kép

Katus!Sajnos ma nem tudom visszavinni a filmet de pénteken visszajut hozzátok.Nem gond?Most telefonált a sógornőm(nem a Vero),hogy nem találja a Fehér zajt.KépAmíg megleli a türelmedet kérem.

KépKép
eszti76

Eszti!Én is úgy tervezem,hogy csak 1* megyek férjhez.Hameg netalántán válásra kerülne sor akkor sem mennék többet férjhez.Csakis 1*.Mondom most aztán ki tudja mit hoz majd a jövő.Először még férjhez kéne mennem.

Viol!Nagyon jó lett ez a szekrény is!Ez a Gábor igazi kis ezermester.

Reni!Én is a kókusz matracot ajánlom.Szerintem az a leg ideálisabb a babónak.

Nercsi!Ha nem sír szopi után akkor elég neki a tejci.Nekem a védőnöm azt mondta mikor Levi csecsemő volt,hogy az az ideális ha havonta 30dgk körül híznak.Ne aggódj biztos nincs semmi baj.
Vendég

Nercsi!Mint már említettem Szonja sem evett túl sokat kicsi baba korában(meg most sem)és mégis megnőtt.Sajnos a védőnők,dokik túlreagálják ezt az evés témát.Higgy nekem és ne aggódj vannak olyan babák,gyerekek akik kevesebbet esznek de ettől még normálisan fejlődnek.Komolyan mondom,hogy nem kell aggódnod Alíz annyit eszik és hízik amennyit az ő szervezete elbír,megkíván.

KépKép
eszti76

Eszti!Jobbulást a kiscsajszinak.Elég nehezen lábal ki belőle.Na asszem el kell látogatnom abba híres borozóba.Imádom a bort főleg a vöröset.
Vendég

Eszti! Jobbulást Szonjának!! Hol van a házatok?? Én is szeretem a vörösbort!!

Szopi után sose sír, éjszaka is elalszik 6-7 órát, szerintem is elég neki amit eszik, meg ha nem lenne tápláló nem aludna el ennyi ideig, mert a gyomra felébresztené.
lehet csak az alakjára vigyáz! Kép

Gabó, mikor mész férjhez?? Mire tervezitek?

Amica, gratulálok a kiscsajhoz!
Érdekes, itt nálunk egy csomó kiscsaj van, lesz, pedig mostanság több fiú születik mint lány. Tudnak válogatni majd a fiúk közül. Kép

Vero, te mikor mész uh-ra? Mikor tudod meg mi lesz??

Erika

Kép
Kép
nercsi

Szerintetek kávét lehet inni?? Instant Jakobs-t, nincs benne annyi koffein, mint a presszóban.
Úgy kívánom!!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!
Ági, boldog szülinapot kívánok én is a kisfiadnak, így utólag is.
Nadine, klassz a szekrény. Nekünk is ilyen szivacs van rajta, így hosszában. Olyan pici volt rajta eleinte Alíz. Kép Most se nagy. Kép
Szerintem ne félj a császártól! A kórházban azt beszéltük akik császárral szültek, azoknak a hasuknál fájt, nekük meg a vágásnál. A lényeg az, hogy a baba egészséges legyen!!!

Reni, én a babon kívül mindent eszek, és szerencsére nincs baja tőle Alíznak. Sose volt hasfájós, talán már nem is lesz.

A köldökbe az az akármi megvan még, már kisebb mint volt, talán elmúlik.
Viszont keveset hízik. Kép Holnap is megyünk, újra mérik, megnézik a köldökét. Remélem nem kell még pótlást adni neki. Most 2 mellből szoptatom, talán hízik valamit még holnapig. De megtömni nem tudom.

Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi!A kávéval vigyázz mert a benne lévő koffein a babát is felpörgeti.Lehet kapni koffeinmentes kávét ami pont olyan finom mint az "eredeti".Én azt ittam annak idején.
A lányod egy igazi nő.Az alakformálást nem lehet elég korán elkezdeni.Biztosan hallott a Norbi-UP Date-ről.
A Szonja sírt amikor etetés utén lettettem és ez azt jelentette,hogy nem volt elég a cicitejci.Aztán kapott tápszert amiből szintén keveset evett és attól ő is jól aludt,tehát jóllakott.

Gabóca!A vörösbort apósom itthon "kotyvasztja"és szerintem igen jót csinálja.Ez az élete!Tokajból csak fehérbort hoznak.Tokaji Fourmintot és Aszut-az ám az igazi !-mert ő fehérborral nemigen foglalkozik.

KépKép
eszti76

Azért ha ma egyet megiszol az otthoni Jakobsból nem lesz ám semmi baj!KépCsak sok tejjel igyad.Kép

KépKép
eszti76

Nercsi!Vagy a 2. baba előtt v. utánna.Még nem tudjuk.Ha ennyit alszik elég neki.Kávét én sem ittam sokáig most is csak ezt Lafestát iszom.

Eszti!A fehéret nagyon ritkán iszom azt nem szeretem.Vörös mániás vagyok.Csak a keresztapu fehérborát iszom meg.
Vendég

Eszti!
Mielőbbi gyógyulást Szoninak, remélem jövő hétig meggyógyul függetlenül hogy jön vagy nem.

Nercsi,
Én ittam kv-t most is iszom, tejesen és filteresbe főzöm. Olyant veszek amire az van eleve írva hogy "Milde" az olyan kis gyengusz. Én úgy tudom lehet.

Ma voltam a védőnőnél Lackó is bejött szívhangot hallgatni (tetszett neki Kép). Mondtam a védőnőnek hogy haránt fekvésben érzem. Kérdezte is amikor hallgattuk a szívét, hogy a múltkor hol volt a kis szíve. Mutattam és ott volt, erre centire pontosan meglelte. Mondta ő is, hogy még megfordulhat, de ha haránt marad biztos hogy császároznak, mert farosan még megengedik h megszüld, de haránt nem. Úgyhogy még lehet nekem is az, ez csak rajta múlik most. De nem félek, azt mondják a szülés előtte fáj a császár utána, végül is mindegy csak egészséges legyen. Ez most nem rólam szól elsősorban...

Holnap megyek t.gondozóba, akkor megmondja a doki mikor lesz UH, és megírom jó?

Nercsi a szopira azt mondják ha a baba elégedett, és van elég pisis pelus, akkor elég a tejci. (asszem 6 pelusnál több). Nem mindig híznak egyformán hol többet, hol kevesebbet. Később is így lesz a magassággal, van amikor úgy megugrik a növekedés. Tegnap Áron kapott focicipőt, és az volt ráírva: KAMASZ football teremcipő. Kamasz!!!!! Annyira hihetetlen ez nekem persze még nem igazi kamasz, csak nagy a lába (36) de lassan 10 éves lesz!!! Tegnap elkezdte kiválogatni a régi játékait a kistesónak (annak vettük a dobozt is, ő meg CD tartót kapott, hogy igazságos legyen) Néha olyan mint egy kis felnőtt, olyan dolgokat tud amihez lövésem nincs (például elkezdte elemezni a halak biológiai besorolását, mert azt merészeltem mondani - magamra - hogy cetHAL! De hát a cet nem hal anya, hanem emlős...) Na most kiérzelmeskedtem magamat, asszem ezt a terhesség okozza!

A doboz amit vettünk elég nagy, narancssárga, rózsaszín meg rikítózöld tetővel kapható 2000 ft alatti árral, nem akarok hülyeséget mondani, mert a CD tartó is a'körül volt. De van kerekes nagyon helyes direkt bébijátéknak való rózsaszín és v.kék de azok 5000 Ft fölött vannak! Viszont tündériek. Vannak ilyen szennyestartószerűek, meg kukaformájúak, tök jó színekben de annak nem néztük meg az árát, mindenesetre az akciósak közt!

Na húzok főzni, mert nem leszek kész 1-ig, amikor hazaözönlik mindenki...Kép
Vendég

Vero!mennyi van még pontosan vissza?Nekem Levi a 34-hétig harántban volt és pont akkor fordult be amikor kiengedtek a kórházból.Ha haránt maradt volna akkor nem engedtek volna ki.Okos baba minden este mondtam neki,hogy legyen jó baba és forduljon be,mert anya már megzakkan a kórházban.És így is tett.Ha haránt tuti császár.Ugye milyen gyorsan repül az idő?!Az én öcsém is mindha most született volna aztán már 10-éves lesz.Mi jót főzöl?
Vendég

Gabóca!Keresztapád milyen fehérbort csinál?Fajtája?Édes,száraz ,félédes,félszáraz v.száraz?A tokaji aszu olyan mintha valami nagyon finom szőlőlét innál.Édes.Ez mondjuk a puttonyoktól függ.Minél több puttonyos annál édesebb.Az édességét az határozza meg mennyire sokáig hagyták a szőlőtőkén aszalódni.(no,meg az eső,fagy ami meghatározza)Amikor ezeket a szőlőszemeket leszedik olyan már mint a mazsola.Marha érdekes ez a bortermelés,feldolgozás.
A volt barátom apja a sörgyárban dolgozott és onnan pedig a sör elkészítésébe tekinthettem bele.
A következő pasim apja lehet,hogy pálinkafőző lesz?KépKépKépKépKépKép

KépKép
eszti76

Eszti!

Jobbulast Szonjanak!

Nercsi!

Szerintem se izgulj, hogy Aliz nem hizik olyan gyorsan. En is mindig ugy gondolom ha kevesebbet eszik, hogy hat most ennyit kivant. Mi is különbözö mennyisegben eszünk. Ugyhogy csak ne izgulj, ök tudjak, hogy mennyire van szüksegük. Ha te is eszel a babon kivül mindent, akkor holnap csinalok SZEKELYKAPOSZTAT!! Kép Kép Nyam-nyam!!
Imadom!!!!
Kavet en sem iszom, söt a terhesseg alatt sem ittam. Csak akkor csuszik le egy ha faj a fejem es azt gondolom inkabb egy kave mint egy gyogyszer!
Nem faj neked a szüles ota többet a fejed?
En sajna eleg gyakran küzködök vele! Kép

GABO!

Amikor en elöször ferjhezmentem en is azt gondoltam, hogy hat ez most örökre szol! Na a 2. hazassagi evfordulot mar nem ünnepeltük. Aztan a vallas utan azt mondtam, hogy na en soha többet nem megyek ferjhez. ES ?! Hat tavaly megis megtörtent megegyszer. Bar csak nagyon szük csaladi körülmenyek között. A ferjemnek is a 2. hazassaga es egyikünk sem akart nagy bulit, söt mi csak kettesbe akartuk, de azert ez ellen a csalad nagyon tiltakozott. Remelem neked tenyleg örökre szol majd az igen! Mindig azt gondoltam, hogy velem ilyen nem törtenhet, de azota megtanultam, hogy hat semmi sem biztos! Soha ne mond, hogy SOHA! Mindenki tökre izgult ertem, hogy hogyan fogom majd viselni. Ami rossz volt az az egyedüllet, de aztan hamar egy csomo uj baratom lett akik hasonlo cipöben voltak mint en. Es elkezdtem ELNI! Buli, haverok, pasik Kép !
Aztan 2 ev utan megismertem Dietert es csak vele akartam lenni, valahogy az elsö pillanatban ereztem, hogy ö az akire mindig vagytam! JAJ, remelem igy is marad!

Kép
Kép
reni76

Nadine!

Küldhetek egy kepet?Egy esküvöset!
Felteszed nekem?

Elöre is köszi!

Kép
Kép
reni76

Reni! Szerintem a káposztával azért vigyázz, én úgy tudom hogy a k-betűsekkel vigyázni kell. Először csak egy picit egyél belőle, aztán ha semmi gond ehetsz nyugodtan. A káposzta úgyis jobb felmelegítve!!! Kép

Gabóca,
Most 29. hétben vagyok, tehát még bármi lehet. Csak az aggaszt h a 20. hét óta így van nekem nem bukfencezik érzem hogy ugyanott van a kis lába mindene. A szívét is tényleg megmutattam hogy ott, a Laci nevetett is hogy a védőnő percekig nem találta én meg: itt van!
Mindegy ha az Uh-n is megerősítik elkezdem lámpázni! Ha olyan kiváncsi mint az apja (meg a nagynénje Kép) akkor a fény felé fordul talán. Sok nőcinek ez bejött...

Pörkűttet csinálok, holnap meg Hortobágyit a maradékból, már majdnem kész vagyok csak a nokelli hiányzik. Tegnap Áronnal pogácsát sütöttünk, finom lett, talán egy kicsit sótlan Kép
De nálam ez örök hiba, próbálom nem sózni annyira a kajákat, és mindig a határon mozog a finom és a sótlan között. Néha sajna a sótlan felé mozdul el...
Vendég

Ja, és karácsonykor almás pitét csináltam 500 g margarin helyett 50 grammal! De elfogyott az Árcsi azt mondta rá ALMÁS KEKSZ!!!! Kép
Vendég

Vero!

Nem rossz, almas keksz! Kép

En is tudom ezeket a "k" betüs dolgokat, de nekem a vedönö azt mondta, hogy 1 honap utan mindent lehet enni, csak figyelni kell a babokat, hogy nincs- e töle hasgörcs!

Hallottatok mar olyat, hogy a gyerekek almukban többször atelik a születest? Szerintem nalunk most mar 4 napja ez megy minden reggel. Mindig a születesi oraja körül! Almaban felsir, nyög, feszereg es az istenert se tudjuk felebreszeni, hogy mar itt van a mamaja meg a papaja mellett!
Szerintetek?
Nem ehes es nem is a hasa faj! Az biztos!

Kép
Kép
reni76

Eszti!száraz,de hogy milyen fajta azt ne kérdezd nem tudom.De nagyon finom.Ez jó!Sör,bor,pálinka!KépKépKépKépKép

Reni!Hát kívánom,hogy így is legyen.Valóban soha ne mond azt hogy soha.Nem tudhatjuk mit hoz még az élet.Voltál már házas?Nem is tudtam!Vagy már elfelejtettem volna?!Hmmm!Én 17-vesen meg voltam gajdulva,hogy férjhez akarok menni.Egy barom állathoz a szó szoros értelmáben majdnem hozzá is mentem,de aztán kiléptem a kapcsolatból.A mostani feleségét agyba főbe üti.Nekem is ez lett volna sorsom,mert egy idegbeteg,féltékeny marha.Aztán ez elmúlt.Sorra mnetek férjhez az ismerőseim volt aki pár hónap ismeretség után rá 4-évre elválltak a másik 7-év után és még sorolhatnám.Én akkor azt mondtam,hogy előbb együtt élek pár évet a választottammal és meglátjuk,hogy el tudjuk-e viselni egymást.Bár 2-hónap után összeköltöztünk,de azóta is együt vagyunk aminek már 8-éve lesz 24.-én.Persze ismerek olyat is akik pár hónap ismeretség után összekötötték az életüket és a maig napig boldogan élnek.Kinek,hogy sikerül rendezni az életét.Ki tudja lehet,hogy még az életben talán én is elválok és újra férjhez megyek bár ne így legyen.Örülök nektek.Kép

Vero!A lámpázás jó nekem is bevállt.Csak minnél később fordul meg annál kisebb lesz a helye és neked sem lesz kellemes.De ez még odébb van bármi lehet.Biztos befordul a csajszi.Nyammm de régen ettem pörköltet!Én meg mindíg elsózok.Én só mániás vagyok bárhova megyünk v. bárkihez mindenhol utánna sózok.Imádom pedig nem egézséges.De ez van.
Vendég

Vero!Ezt a lámpázást még nem is hallottam de logikusnak tűnik.Ha rám hasonlít(egy picit)akkor a lámpázás közben mesélj neki valamilyen aktuális pletykát,akkor tuti a siker!KépKépKép

Reni!Az előző férjed is német volt vagy ő soproni?Hány évesen mentél férjhez először?
Egyszer én is férjhez mehettem volna 20 évesen de beleszerettem egy másikba és nem fogadtam el a jegygyűrűt az előzőtől.Igaz a másik sem lett az igazi hanem a soron következő!
Szerintem úgy ahogy mi is a velünk történt dolgokat álmodjuk(vagy ami foglalkoztat minket) így a babák is álmodhatják azt ami velük történt.Nekik még friss "élmény" a születés.

KépKép
eszti76

Kérdés:nem tud valaki eladó futópadot?Ugyanis vennék egyet.

KépKép
eszti76

Sziasztok! Csak 1 percre kukkantottam be hozzátok! Képzeljétek Szintia már 3 kg! Kép

KépKép
nicika

Szépen gyarapszik Szinti.Gyorsan behozza a lemaradását a nagyobb súllyal születettekkel szemben.Ügyes kislány!

KépKép
eszti76

Eszti!

Az elözö ferjem soproni, es 24 eves voltam amikor ferjhez mentem hozza, ugy hogy elötte 2 evet együtt laktunk! Csak hat ö az ejszakaban dolgozott es az egy "veszelyes" hely egy hazassag fenntartasara.

Nicika!

Örülök , hogy Szintia ilyen szepen növekszik.
Voltatok mar kinnt setalni? En megfogadtam, hogy barmilyen idö is legyen, de kiviszem Larat a levegöre vagy legalabb kiallok vele a teraszra egy fel orara. Ha nem voltunk a friss levegön este nem lehet birni vele, mert tök hisztis. Mar most 6 hetesen! Kép
Kepzeljetek tegnap ota vettem eszre, hogy ha mosolygok ra mar visszanevet! Ilyenkor meg tudnam zabalni annyira edes!

Kép
Kép
reni76

Na most szallt el egy hosszu level, tegnap meg nem mukodott ez a sz.r egyaltalan! Hrrrr.

Akkor ujra:

Vero!
Tok jot rohogtem a sutiden! Es hogy allt ossze a teszta 50gr margarinnal? Kép

Nadine!
Tok jo a pelenkazo, csak az jutott eszembe, hogy majd amikor Dorka mar nem csak fekszik, hanem forog-porog, akkor lehet, hogy megis a szekreny ele kell allnod nehogy leugorjon. Kép

Erika!
Ha van eleg kakis es pisis pelus, es nem sir, akkor bizti tele a pocak.
Milyen gyakran merik?
Itt 6 honap utan 3 havonta, addig meg havonta. Otthon nincs merleg, se kapni, se kolcsonozni nem lehet.
Hetfon megyunk mazsalasra, kivancsi vagyok mennyit hizott a Balint 9 honapos kora ota?

Nicika!
Gratulalok, hogy ilyen ugyesek vagytok. Micsoda tempoban no ez a lany! Kép

Gyorsan elkuldom nehogy megint elszalljon.

Kép
Kép
agi

Akkor folytatom:

Reni!
En is imadom a szekelykaposztat. Az a baj, hogy par eve karacsonykor egy virusos fertozes verte le labarol a fel varost (fosas-hanyas), es 23-an este keszult el a toltott kaposztam amibol a Jason jo bezabalt, es ejjel meg kitort rajta a fennt emlitett betegseg. Tehat nem a kaposztatol lett rosszul, de azt evett utoljara, es azota semmifele kaposztasat nem tud megenni, es meg a szagat sem birja. Pedig en uuugy imadom!
En az elso idokben nem ettem semmi babosat vagy kaposztasat. Kb. 6 honap utan kezdtem el, es nem okozott gondot egyaltalan.
Kavet is ittam en is a terhesseg alatt is meg szoptataskor is, de en amugy is olyan ateresztos vekony kavet iszom, es ugy, hogy 1/2 bogre kave 1/2 bogre tej, mert utalom ha forro. Es ebbol 1 bogret egy nap. Szoval igy biztos nem art.

Kepzeljetek, a Bence ma azt kerdezi:
"Mama, olyat lehet, hogy valakinek harom felesege van?" Mondom nem, ilyen nincs, miert ki akar harom feleseget? Azt mondja: "En, teged, az Esztert (hugom) meg a Kennedyt" (ovodas szerelme) Kép

Kép
Kép
agi

Ági!

Teljesen ugyanígy iszom én is a kv-t! Fél bögre gyenge kv és fél bögre tej és ezt reggel. (Jó, néha vendégségben elfogadok pici csészényit tejjel, de csak ha filteres...)

Bence Kép
Javasolt neki a Arábiát, ott kivitelezhető lenne, persze ha rólad lemond...
Vagy pedig lemond az Esztiről is és csak a Kennedyt veszi el. (De gondolom - a név alapján- ez függhet némi nemű politikai beállítottságtól is hogy hozzáadják-e...)
Édes nagyon ahogy kigondolta!!!!!

Nicika!
Gratulaálok a Szintikének, és persze neked is, ügyik vagytok!

Na megyek a dokihoz, mert megint lecsesznek a terhesgondozóban hogy későn jövök!
Vendég

Nicika!Gratula a kiscsajszi nagyon ügyes meg persze te is.

Reni!Hol dolgozott az előző férjed?

Ági!Édes Bence,hogy feleségül venne.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?