Eszti!
Mielőbbi gyógyulást Szoninak, remélem jövő hétig meggyógyul függetlenül hogy jön vagy nem.
Nercsi,
Én ittam kv-t most is iszom, tejesen és filteresbe főzöm. Olyant veszek amire az van eleve írva hogy "Milde" az olyan kis gyengusz. Én úgy tudom lehet.
Ma voltam a védőnőnél Lackó is bejött szívhangot hallgatni (tetszett neki
). Mondtam a védőnőnek hogy haránt fekvésben érzem. Kérdezte is amikor hallgattuk a szívét, hogy a múltkor hol volt a kis szíve. Mutattam és ott volt, erre centire pontosan meglelte. Mondta ő is, hogy még megfordulhat, de ha haránt marad biztos hogy császároznak, mert farosan még megengedik h megszüld, de haránt nem. Úgyhogy még lehet nekem is az, ez csak rajta múlik most. De nem félek, azt mondják a szülés előtte fáj a császár utána, végül is mindegy csak egészséges legyen. Ez most nem rólam szól elsősorban...
Holnap megyek t.gondozóba, akkor megmondja a doki mikor lesz UH, és megírom jó?
Nercsi a szopira azt mondják ha a baba elégedett, és van elég pisis pelus, akkor elég a tejci. (asszem 6 pelusnál több). Nem mindig híznak egyformán hol többet, hol kevesebbet. Később is így lesz a magassággal, van amikor úgy megugrik a növekedés. Tegnap Áron kapott focicipőt, és az volt ráírva: KAMASZ football teremcipő. Kamasz!!!!! Annyira hihetetlen ez nekem persze még nem igazi kamasz, csak nagy a lába (36) de lassan 10 éves lesz!!! Tegnap elkezdte kiválogatni a régi játékait a kistesónak (annak vettük a dobozt is, ő meg CD tartót kapott, hogy igazságos legyen) Néha olyan mint egy kis felnőtt, olyan dolgokat tud amihez lövésem nincs (például elkezdte elemezni a halak biológiai besorolását, mert azt merészeltem mondani - magamra - hogy cetHAL! De hát a cet nem hal anya, hanem emlős...) Na most kiérzelmeskedtem magamat, asszem ezt a terhesség okozza!
A doboz amit vettünk elég nagy, narancssárga, rózsaszín meg rikítózöld tetővel kapható 2000 ft alatti árral, nem akarok hülyeséget mondani, mert a CD tartó is a'körül volt. De van kerekes nagyon helyes direkt bébijátéknak való rózsaszín és v.kék de azok 5000 Ft fölött vannak! Viszont tündériek. Vannak ilyen szennyestartószerűek, meg kukaformájúak, tök jó színekben de annak nem néztük meg az árát, mindenesetre az akciósak közt!
Na húzok főzni, mert nem leszek kész 1-ig, amikor hazaözönlik mindenki...