Sziasztok!
Mi állandóan kint csavargunk, mióta gyönyörű az idő. Gyors, egyszerű főziket és bélszínrolókat csinálok, hogy minél többet legyünk a levegőn. Kincső mondjuk séta helyett mindig szalad, aztán megtorpan és kavicsot eszik
, erről hogyan tudnám leszoktatni? Nincs vmi jó ötletetek?
Zília-köszi, már meggyógyult Kincső, végre
A fogszabályzós doki semmi rendellenest nem látott (már amit láthatott, mert a kisasszonyt egy pillanatra se lehetett megállítani
). De az arcformája és az állkapcsa normális. Azt mondta, ha nagyon izgulok, 3 évesen vigyem vissza, akkor már jobban tűri a vizsgálatot. Örültem neki, hogy ezeket mondta. Azt a tanácsot kaptuk, hogy a cumiről 4 éves koráig mindenképpen szoktassam le, akkor semmi gond nem lehet.
Rik-lemaradtál ma a kisasszony nagy hisztijelenetéről
, ahogy elváltunk tőled, ki akart szaladni az útra, rákiáltottam, elkaptam, erre levágta magát a földre, ordítás, cseppfolyóssá válás, beletuszkoltam a kocsiba, hüppögés hazáig
. Aztán ebéd és 2,5 óra alvás
, elfáradt szegénykém, végiggyalogolta a Deák teret.
Jutóka- én a Momában vettem a bababoltban a melltartómat. Most néztem, hogy van benne honlapcím:
www.anita.com .
Holnap jön anyukám!!!!!
Ő vigyáz a hétvégén Kincsőre, míg én Balatonfüreden vagyok továbbképzésen. Persze apa is itthon lesz, Mami csak segít neki
. Én meg kihasználom anyu ittlétét: fodrász
, nőgyógyász
, holnap megkeresem a régi kozmetikusomat
is, állítólag 1-én kezd dolgozni, tavaszi restaurálás lesz
Na léptem, nem akarom, hogy anyum elájuljon a vasalnivaló hegységemen
(Van ennél utálatosabb házimunka????)
Anikó