Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Rik!Tényleg ismerjük egymást,köszi,hogy bejelöltél!

Még van elvileg 20napom a szülésig,de talán elöbb meglesz a picurom!A hetet minden képpen ki akarom huzni,aztán a jövö héten jöhet,amikor csak akar!Meg még szeretném Tiboldit kifogni!
Hát szerintem utánna egy darabig biztos nem fog sokat praktizálni!

Hát,most épp van egy nagy bajom,csajok-na jo ne olyan nagy deazért hiányzik!Szoval nem tudok szoptatós melltartot venni,nem tudtok valami biztos jot?azt mondták hogy ilyen nagy méretben nem rendelnek egyet,csoportosan meg nem fognak!Most tartok a 80G-nél és ez még nőni fog!A neten néztem,lehetne rendelni,nade 11000Ft és látatlan?!
Ezt a plázába mondták!Még a kórházzal szembe akarom megnézni,demá ugye elég a végén vagyok!esetleg ha tudtok valami tippet,akkor köszike!

Üdv Mindenkinek!
Jutoka
jutoka1

Jaj.még azt akartam kérdezni,hogy hogy tudok ilyen szupi képes léceket csinálni?nem találom hol kell!
Tök cuki hogy mindenkinek ott a picije meg hogy mekkora én nekem meg nem sikerül istennek se :( :cry:

Köszike
Jutoka :roll:
jutoka1

Sziasztok!

Jutoka! Én vettem a kórházzal szemben is, aztán a Plázában meg még a Várkerületen van egy Triumph bolt, ott is. / ez ott van a Mária szobor után, kb. ahol a Klári cipőbolt van./
Ja, meg van a Momában a bababoltban is!
Na, és inkább legyen nagy mint olyan töpörtyű mint az enyém! :lol:

Csilla! De jól néztek ki a gyerekek! Te készítetted, ugye? Tök ügyes vagy!!

Anita! Régen voltál erre, gyere gyakrabban! Ilyen szép kisfiúval dicsekedni kell! Helyes volt indiánnak! :-)

Megyek futni, szuper idő van!

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!!

Jutóka

épp kérdezni akartalak,hogy mizujs,nem jelentkezel.... :D
De látom Kincső még jól érzi magát odabent! :wink: Csak huzzátok is még!! :)
Kittivel ki lesz amig kórházban leszel?VAn nagyi?
Várja a tesót?

Anita

nagyon klassz fiad van!!És mekkora lett!!! :shock:

Zília

igen köszi meggyógyult Petra.Most apán van a sor :? (jaj nekünk nőknek ha a férfi beteg :roll: :evil: )

Csilla

nagyon jók a farsangi képek!!! :wink:
Megszoktátok az uj lakást???

GAbó

merre vagy????????? :roll:
Vendég

Jutoka

a vonalzoidat pl. www.noivonal.hu oldalon tudod megcsinálni,és ide bemásolni.HA nem megy szolj,segitek!
Vendég

Rik, egyetértek veled.Cak a férfiak ne legyenek betegek.Az enyém pl. sose megy el orvoshoz úgyhogy mindebféle házi praktikát be kell vetni, hogy gyorsan meggyógyuljon.Hála nem sűrűn beteg. :)

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok!

Mi állandóan kint csavargunk, mióta gyönyörű az idő. Gyors, egyszerű főziket és bélszínrolókat csinálok, hogy minél többet legyünk a levegőn. Kincső mondjuk séta helyett mindig szalad, aztán megtorpan és kavicsot eszik :evil: , erről hogyan tudnám leszoktatni? Nincs vmi jó ötletetek?

Zília-köszi, már meggyógyult Kincső, végre :lol: A fogszabályzós doki semmi rendellenest nem látott (már amit láthatott, mert a kisasszonyt egy pillanatra se lehetett megállítani :evil: ). De az arcformája és az állkapcsa normális. Azt mondta, ha nagyon izgulok, 3 évesen vigyem vissza, akkor már jobban tűri a vizsgálatot. Örültem neki, hogy ezeket mondta. Azt a tanácsot kaptuk, hogy a cumiről 4 éves koráig mindenképpen szoktassam le, akkor semmi gond nem lehet.

Rik-lemaradtál ma a kisasszony nagy hisztijelenetéről :twisted: :twisted: , ahogy elváltunk tőled, ki akart szaladni az útra, rákiáltottam, elkaptam, erre levágta magát a földre, ordítás, cseppfolyóssá válás, beletuszkoltam a kocsiba, hüppögés hazáig :x . Aztán ebéd és 2,5 óra alvás :shock: , elfáradt szegénykém, végiggyalogolta a Deák teret.

Jutóka- én a Momában vettem a bababoltban a melltartómat. Most néztem, hogy van benne honlapcím: www.anita.com .

Holnap jön anyukám!!!!! :lol: :lol: :lol: Ő vigyáz a hétvégén Kincsőre, míg én Balatonfüreden vagyok továbbképzésen. Persze apa is itthon lesz, Mami csak segít neki 8) . Én meg kihasználom anyu ittlétét: fodrász :lol: , nőgyógyász :evil:, holnap megkeresem a régi kozmetikusomat :lol: is, állítólag 1-én kezd dolgozni, tavaszi restaurálás lesz :lol: :lol: :lol:

Na léptem, nem akarom, hogy anyum elájuljon a vasalnivaló hegységemen :oops: :oops: :oops: (Van ennél utálatosabb házimunka????)

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Bocsi, gyors leszek, mi is sokat kint vagyunk, meg tanulok, hétfőn vizsga...

Jutoka,
mellesleg én is nehezen találok melltartót, 80 G azért nem kell, de E már igen. Tök nehéz találni, mert nincs szekrény hátunk, de kosárban meg kell a nagy. és az ilyenek tényleg a csillagos eget verdesik árban. Viszont ha kell a kényelmes, erős tartás, az ember lánya megveszi... :?
Ha ráklikkelsz valamelyikünk vonalzójára, egy kis angol vagy német nyelvtudással - vagy www.noivonal. hu vagy www.babafalva.hu oldalon még az sem kell, csak magyar :D - könnyen meg tudod csinálni. Szólj, ha kell segytség, sztem bármelyikünk szívesen segít.

Csilla,
gyönyörűek a gyerekek!!!! :P :P Nagyon sokat változtak, egyre szebbek! :wink: És a kis katicabogarak meg a kalóz!! :wink:
Melóhely megvan? Jut időd mindenre?

Katus,
te Alvás-stúdióban voltál kollégista?? :lol: :lol: :lol:

Anita,
te jó ég, Dávid is mekkora nagy legény már!!! :shock: Bölcsibe jár? Te varrogatsz még otthon? Vagy?

Anikó,
hűű, párod meg anyósa! :) Jól megvannak?
Nálunk Dorka zsebre teszi a kavicsokat, még mindig jobb, mint a zsebébe... Mondjuk... Múltkor, amikor baba-mama klubban voltunk egy oviban, zsebre akart tenni egy kis játékot, amikor mondtam, hogy lassan indulunk haza... :shock: :roll: Ez is durva, nem? :P :roll:

KépKép
viol81

Sziasztok!
Dávid köszöni a dícsérő szavakat! :lol: :lol: :lol:

Igen én még itthon varrogatok.Dávid bölcsibe jár.(éppen most nem,mert beteg volt)Ma megyünk beíratkozni az oviba!!!
Olyan tanácstalan voltam.A bölcsibe mondták a dadusok,hogy nyugodtan maradhat még egy évet.De én nem szeretném!!
Az oviba csak többet tanulnak,többet foglalkoznak velük.Én arra lettem figyelmes,hogy a zene cd jén kétszer meghallgat egy verset és aztán már fújja kívűlről.Most a legfogékonyabbak.(a rosszaságra is persze)
Menjen csak.De az biztos,hogy az oviba napközis lesz.Képzeljétek akárhogy altatom itthon délután,nem akar már aludni...És én megőrülök tőle,olyan rossz!!

na befejeztem.

Viol:igen Katus alvás stúdióba volt koleszos :lol: :lol: :lol:
Most már megszűnt a kolesz,és bútorbolt lett belőle.
A Katus Róka kocsmába járt koleszba

Sziasztok

Kép

Anita & Dávid
szeszike

[quote][ írta:size=59]A Katus Róka kocsmába járt koleszba[/size]

És ez mit jelent? :)

De bölcsiben is van alvás, nem? Vagy ott hánytól hányig van Dávid?

KépKép
viol81

Hűűűűűűűűűű, Jutiék már otthon vannak, nem?

Juti!!!!! :P :P
Mesélj pár szóban!!!!!!!! :P :P
Lécccccccíííííííí!!!!
:P :P

KépKép
viol81

Juti

ma elmentem a házatok előtt,nekem is eszembe jutott hogy már otthon lehettek. :roll:
Mesélj ha van időd!!

Jutóka
ti hogy vagytok??

Anita

nekem a nagylányom maradt böliben.Én jobban szerettem anno,mert még jobban anyáskodtak felettük.Az oviban már mindent maguknak kell csinálni.Tanulásra mit értesz?Mit tanulnak az oviban??Ott is játék van.... :roll: :shock:
Vendég

Jutinak irtam,még nem válaszolt!
Vendég

Sziasztok!

Most megyek NSTre,meg UHra!Kiderül mekkora a pöttöm!De jövö héten má szeretnék szülni!
Melltartót még mindig hajtok:)
A nagycsajomra a mama fog figyázni,amig szülök vagy bátyómék!Amig meg kórházba vagyunk délelött apa,délután mama!sajna má begyakorolt mert amikor befektettek meg kellett oldani!

Egyébként kittike má ovis,csak nem visszük be mert nem szeretném ha most fetrengene itthon amig én szülök,meg utánna is egy kicsit még itthon lesz,amig kincső meg nem erösödik!aztán utánna is csak délelött megy!

Üdv Jutka
jutoka1

Sziasztok!

Anita! :D

Köszi a nosztalgiát, nagyon jól esett :lol: :lol: :lol: , majd ki is másolom ezt a képet! :lol:
Dávid, is nagyon nagy fiú lett és nagyon helyes, kis krapek! :D

A játszótér a bolt előtt van? De jó nektek, hogy ilyen közel van...

Viol!

Én értettem a mini betűs felíratott :oops: :lol: :lol: :P

Jutoka!

Hát sajnálom a melltartó ügyet, nem lehet egyszerű, anyukámnak F-es kell alapból, tudom milyen tortura egy melltartó vétel, el sem tudná,m képzelni, hogy egy ekkora méretet látatlanból venni, próba nélkül....remélem megoldódik a probléma...
Olyan izgi, hogy szülsz mindjárt, így "ismeretlenül" is nagyon szorítok, hogy minden simán menjen, én is izgulok, mert a Mátét nem Sopronban szültem, szóval most minden olyan "új" lesz....félek is tőle.
Kitti melyik oviba fog járni?

Hétfőn éjjel, már összeraktam a kórházi cuccot, 20 perces és negyed órás keményedéseim voltak 2-től 8-ig, kicsit be....tam, azóta nem nagyon keltem fel, szóval szorítsatok, hogy 2 hetet húzzak még ki, mert az uh szerint most töltöttem be a 34 et.

Boccs ha nem írok mindenkinek, de megyek vízszintbe.....valószínű jövő héten Andi mégsem jövök, nem kockáztatok :(

puszi

katus78

Katus,
ááááááááááááááá, kirázott a hideg..... :roll: :shock: :P Feküdj ám, mint a rossebb!!! :roll: Már én is izgulok..... :) Jó ám a soproni kórház. Szerintem. Nem mintha sok helyen szültem volna eddig :D , de jó. Öcsike meg biztosan kihúzza még azt a 2 hetet. Meg még tovább is. Sajnálom, hogy nem jöttök Andiékhoz, de megértem. És tudom, hogy még korai, de majd ha már ottvagytok, hogy megvagytok :D , beugorhatok kicsit a kórházba meglátogatni titeket? Vagy akkor majd nem kívánsz senki mást, csak nyugalmat... ? Vagy majd esetleg otthon? Most nem meghívatni akarom ám magam, bárhogy is tűnik... :D

Jutoka,
érted is izgulunk ám!! :) Most te vagy soron! :wink:

KépKép
viol81

Sziasztok!

Katus-Pihenj sokat!!!! Én is sajnálom, hogy nem találkozunk Andiéknál, de inkább legyetek jól!!! Hogy te micsoda helyeken laktál Pécsett :shock: :wink: :lol: Én a magyar tanszéket szerettem anno, mert az a sörgyár mellett volt közvetlenül :roll: , a Jerevánon olyan jókat nosztalgiáztam és szippantottam azokon a jó komlós-sörillatú napokon. Rik-van még sörillat arrafelé???

Juti-hogy vagytok?

Teszek fel néhány képet, még a múlt heti csavargáson készültek:
Kép
Kép
Kép

Ma anyu tette le este aludni, simán elaludt, remélem, nem lesz gond péntek-szombaton se. Fura lesz 3 nap Kincső nélkül.

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó,
nagyon szép a kiránduló kismanód!!! :) Amúgy nemtom hogy bírod majd nélküle, én nehezen bírnám. El sem tudom képzelni... :roll: Pedig szóba jött, hogy ezután csinálunk minden télen egy 2-3 napos wellness-kiruccanást Gáborral... De csak ketten. De úúúgy hiányozna Kisdodóm... :roll: :oops: :P

Kirándulásról jut eszembe... Mi újság a kullancs elleni oltásokkal? Mikor szokás beadni? Ti oltattatok? Hány alkalomból áll? Igaz, hogy attól még előfordulhat, hogy belemegy a gyerekbe, csak max nem kapja el a Lyme-kórt? Vagy hogy van ez? :shock: :P Mi erősen gondolkodunk rajt, még meglátjuk...

Jah, Anikó, én gyűlöltem azt a szagot - illatot - ami a sörgyár felől jött... :? Áááááááá, még most is az orromban van. Ha van még, Erikáék is biztosan érzik, ugyanabból a házból jön ki minden reggel, mint amelyikből én anno. Na, most én is nosztalgiáztam... :D

KépKép
viol81

Szia Viol! Ez ilyen továbbképzéses távollét, meg kell lennie, hogy elfogadják a tanévemet. Majd meglátjuk, Kincső (és én is ) hogy bírja(om).
A kullancsosat megkérdezte a védőnénitől: Lyme-kór ellen nem véd, biztosabb, ha átnézem a gyerkőcöt kirándulás után. A gyógyszertárban lehet kapni speciális kullancskiszedő csipeszt, én olyat akarok venni. És állítólag van kullancsriasztó tapasz (nem kell krémet kenni a babóra, csak egy tapaszt feltenni :D ), arra is rá akarok kérdezni majd.
Mi az influenza elleni védőoltáson gondolkodunk. Igaz, hogy könnyebben kilábal az ember a betegségekből, ha beoltatja magát. Nem akarok még egy ilyen beteges telet :evil: , életemben nm költöttem ennyi pénz gyógyszerre, mint az idén :evil: :x :? :(

Anikó

Kép[/url]
quito

Na:
3. sor: megkérdeztem
8. sor: magát?

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Meg volt az Nst meg az ultrahang!Dokival jövö héten beszélek hogy mikor fektet be!Tiszta izgi!!!!!

Ja,a melltartó problémámat sikerül ugy látszik megoldani!Képzeljétek,a kórházzal szemben lévő orvosi boltba zokszó nélkül megrendelik ugyanazt a márkát amit a plázába nem akartak.Nem semmi!!!

A kullancs ellen én is szeretném beoltani a Kittit,mert itt vagyunk a Tómalmi erdő melett és tervezzük nyárra a nagy biciklizéseket!!!
Kittike ide a Sopronkőhidai oviba fog járni.Nagyon szupi kis helynek néz ki!2darab csoport van csak és nagyon jol felszerelt kis hely,meg tök nyugi van!
Még 2 hét a szülésig,de már a jövö héten szivesen szülnék!josló fájások vannak meg a frontok is megtudnak zavarni!:)

Szép napot!
Jutoka

phpBB: Kép
jutoka1

szioka

látjátok sikerült a vonalzo,de csak az egyik a Kittiset nem akarta engedni ezzel együtt mert tul hosszú!nem adom fel!probálkozom tovább!!!!!!

Üdv

jutoka1

Sziasztok!

Én már érdeklődtem a kullancs elleni oltásról, mert Adélnak szeretném beadatni. A Lyme-kór ellen nem véd (az ellen nincs védőoltás), de az agyvelő- és agyhártyagyulladás ellen viszont igen.
A doki azt mondta hogy 3 oltásból áll. A másodikat ,az első után 1 hónappal, majd az utolsót 1 évre rá kell beadatni. Ezt követően 5évente emlékeztetőoltás szükséges.
Én azért gondoltam rá most, mert csak 1 éves kor után adható, és így még éppen tavaszra védettségett is ad.

Nálunk Adél szerencsére hét elejére jobban lett. :) Most még kicsit köhög, de ezenkívül semmi. Viszont hihetetlenül bújós lett. :shock: :roll:
Kedden meg én estem le a lábamról. Elmentünk sétálni, de akkor már érzetem hogy valami nincs rendben. Estére be is lázasodtam. Két napig nyomtam az ágyat, szerencsére anyu tudott segíteni, különben biztos szétszakadtam volna. Ma már újra csak ketten vagyunk.

Andi!
Ha jövő héten még marad nálunk ez a csúnya köhögés, akkor mi nem megyünk.(Nehogy befertőzzük ott a környezetet.) Bár egy hét még sok idő, remélem addig tényleg nem lesz gond.

Szép napot Mindenkinek!
Gyöngyi

Kép
wirág&

Anikó,
nem tudom, hogy könnyebben átvészeled-e a betegséget, ha be vagy oltva... Én azt mondom, ha az ember be van oltva, ne kapja el!! Azért van az oltás... :roll:
Én influenzát nem fogom, eddig kimaradtunk belőle, remélem nem is lesz már.
Kullancsra majd én is rákérdezek dokitól vagy védőnőtől. Persze át is lehet nézni a gyereket, na de ha benne van, én attól már be lennék fosva, már bocsánat... :roll: :oops: Kint a fürdőn - mint elsősegélynyújtó :D - használtam már kullancskiszedő csipeszt és szerintem sz@rt sem ér... Tavaly volt vmi kullancs elleni spraynk, de tök büdös volt. Azért bekentem vele Dorkát, hogy emiatt e vagy sem, de nem volt benne.

Jutoka,
na, akkor már kezd izgissé válni a dolog! :) De végülis miért fektet be? Mert császár volt az előző? Vagy?
Abban az orvosi boltban is lehet melltartót kapni?? :shock: Szoptatósat?
A Plazaban hogy volt? Tetszett egy márka, de nem volt a te méretedben és nem akarták megrendelni?
Arrafelé laktok? Kiépült már rendesen? Vagy hogy kell elképzelni, merre vagytok?
Na most jó sokat kérdeztem...
Múltkor én is próbáltam a "noivonal"-ról vonalzót csinálni, de kettőt nem tudtam feltenni, nekem is azt írta ki, hogy túl hosszú...
Pedig Erikának is kettő van, valahogy biztosan meg lehet oldani. Mondjuk nekem fénykép is volt mellette, lehet, hogy az még hosszabb neki ilyen értelemben...

Na megyek, megkeverem a májacskát... :lol:

KépKép
viol81

Gyöngyi,
de jó, hogy Adél meggyógyult!!!! :)
Tavaly még mi sem tudtuk beoltatni kullancs ellen, mert nem volt még 1 éves, de idén már lehet.
De te most már jobban vagy?

KépKép
viol81

Jah, még valami. Amikor én megcsináltam a "noivonal"-on a vonalzót, annak ellenére, hogy jó dátumot írtam be, nem stimmelt ezzel a vonalzóval. Mindkét helyen újra megnéztem, jó dátumot írtam-e be, de jót. Mégis eltérő volt a két vonalzón Dorka kora, két nappal. És ez volt a pontos, ami most van. Nemtom mi volt a baj... :shock:

KépKép
viol81

Sziasztok!

Én a kötelező oltásokon kívűl csak ezt a kullancs ellenit adattam be a gyerekeknek! Semmi mást, nem ajánlotta a mi dokinőnk. Ezt meg azért akartam mert szeretnék sokat erdőben lenni.

Jutóka! A tómalmi erdő amúgy is nagyon kullancsveszélyes, jó ha oltatsz szerintem.
A barátnőmék is Tómalmon laknak, a kislánya pedig a kőhidai oviba jár. Azt mondja, hogy jó az ovi. Egy dolog van ami nem tetszik ott, hogy van tévé! És mikor rossz idő van, nem tudnak kimenni, betesznek egy órás mesét. Nekem ez nagyon durva!!! Ő is kivolt ezen.

KépKép
KépKép
mirama

Pár kép. :-)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Viol,Anikó

sörgyár szag ritkán van,de én utálom:(

Jutóka

miért kell befeküdnöd??
Jánostelepen laktok?VAgy a Tomalmi felén??

Mirama

Olyan jó kis balettos tartása van már lányodnak.NAgyon ügyi!!
Fertőn voltatok??
Most hétvégén meg jön a bolond szél :evil:
Jó kis takaritos idő....

KAtus

JAj ,elhiszem hogy be...tál.BAsszus.
Felkeltél és elkzedte??VAgy ágynyugalom mellett???
NST-re mikor kell menned??
Nercsi hogy van?

GYöngyi

Jobbulást Neked!!!Infulenzás voltál??

NA nálunk a változatosság kedvéért Réka beteg.De megy suliba.VAgyis ment ma még.Náthás,meg a szeme olyan kicsi,hogy csuda. A szemhéja be van dagadva,és félig lelóg.Durván néz ki.MA 4 órája volt csak,abbol egy tesi.Arra irtam felmentést,3 órát kellett kibirnia.Látjátok megint hülye szülő vagyok.... :evil: :oops:
Vendég

Kriszti,
hát az ovi dolog nekem se jön be tv szempontból. Persze itthon is be van kapcsova, ha úgy adódik, na de egy oviban?? :shock: Ott azért mást vár az ember. Ha rossz idő van, bábozzanak vagy más egyebet...
Nagyon jók a képek!!! Fertőn voltatok? Noel kész nagylegény, Míra meg kész táncosnő! :wink: Épp azon gondolkodtam, nekik még talán nem is lenne annyira fontos olyan kis balettszoknyában - talán ez a tütü? :roll: - lenniük, de olyan kis helyesek benne!!! Sőőőt, ők igazán helyesek benne!! :P Milyen gyakran jár?

Erika,
nem vagy hülye szülő. Erről nem is akarok többet írni! Punktum! :P Jobbulást a nagylánynak!!!! Remélem hamar kilábal belőle, kúráld a hétvégén!
Hát az a qrva szél itt mindig kétszer akkora, mint máshol. Vagy legalábbis annak érezzük... :?

KépKép
viol81

sziasztok!
minden betegeskedő gyógyuljon meg hamar, mert már így is nagyon "családias" lesz a találkozó :? :lol:

katus, nem is mertelek még hívni sem, nehogy kiugrasszalak az ágyból :oops:

ágnes megtanult tegnap este bemászni a kiságyba, reggel meg kimászott :lol: :evil:

szaladok...

Kép
Kép
Kép
amica

Andi,
mi megyünk! :D Eddig nem voltunk betegek, ne is legyünk! :D
Rácsos ágyból mászott ki Ágnes?? :shock: :P Hogyan?? Ezt soha nem tudtam elképzelni, pedig már mesélték mások is. :shock: És nem esett nagyot? Vagy hogy van ez??

KépKép
viol81

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
ábibaba

Sziasztok,
friss fotók a bébikéimről :lol:

Andi,
mikor lesz tali? Mi mennénk. Legalább lesz Mártonnak játszótársa. Bár lehet ezt a berendezés bánja :lol:

Kép

Kép
ábibaba

sziasztok!

hát ez az ovis dolog tényleg meglepett!!!!!!!!!Nem nagyon reklámozták amikor bent voltunk körülnézni meg beiratni,de nem is mondta kitti hogy látott volna tévét!!!nagyon durva...egy oviba tévé?!?!?!? :shock: :shock: :shock:

A Jánostelepi részen lakunk,dehát innen nem nehéz átmenni a környékre kirándulni.
A melltartot közbe ugye sikerült megoldani!Most légzésfigyelőt hajtok!remélem még sikerül találnom,mertitt a neten keresek!

Hát má elég rendesen vannak fájásaim,tegnap pl.másfél oráig tartottak a szurások!!
Azért kell befeküdnöm mert császár volt az első!Meg hogy bevéreztem 32hetesen!Ciki :cry:

Hálistennek Kitti nem beteg!Mindenkinek jobbulást!Kittike még nem volt náthán kivül beteg!!!Izgulok is hogyha majd bekerül a közössége mi lesz????? :?

Jo éjt mindenkinek!!!!
Jutoka

jutoka1

Sziasztok!

Micsoda idő volt ma! :shock: Mi épp Fertődön voltunk. Hazafele 2 tűzoltóautóval is találkoztunk.

TV az oviban??? :shock: :shock: :shock: Vagyis nem is az a legnagyobb baj hogy van, hanem hogy bekapcsolják nekik! :shock: Szülőértekezleten fel lehetne vetni hogy mért gondolják ezt jónak?!? Nem?

Erika,
Réka jobban van?
Nálunk nagyon elhúzódik ez a lábadozás időszak és mindenhonnan azt hallom, hogy mindenki nehezen heveri ki ezt a fránya betegséget. :roll: Még mindig köhögünk és én baromira gyenge vagyok. :roll: Mondjuk nekem még tart az antibiotikum kúra.

Jutoka,
Kitti eddig még lázas sem volt? Akkor biztos nagyon erős immunrendszere van, ami ugye nagyon jó.

Jó éjt!
Gyöngyi

Kép
wirág&

Sziasztok!

Igen, a Fertőn készültek a képek, nagyon szép idő volt, igaz ott egy kicsit szeles.

Nekem fel sem tűnt, hogy olyan nagyon nagy szél lett volna tegnap. Hallottam, hogy elég jól fúj de nem gondoltam volna, hogy ennyi gondot okoz. Tegnap délután még a határt is lezárták, ott álltak a Pláza felett, és nem lehetett a határ fele menni. Aki dolgozni ment jól megszívta. Állítólag fák döltek at útra, azért nem lehetett menni.

Viol! Heti egyszer jár Mira balettre, jövőre meg már kétszer lesz. Nagyon szereti! Persze, az a tütü nem fontos, de hát a lányok szeretik! Minden ami pörgős!! :-) Meg a Mira ruhája amúgy is egyben van a szoknyával.

Jutóka! Szerintem nyugodtan kérdezz rá majd a tévére. Mond meg, hogy hallottad. Én biztos nem örülnék ha a gyerekem az oviban egy órát tévézne, itthon úgyis megengedek Neki egy mesét, de nehogy már ott nézzen! Ha rossz idő van játszanak, rajzoljanak, énekeljenek...
Állítólag vannak olyan szülők akik küldik is a gyerekkel a dvd-t, Szépség és a Szörnyeteg..stb. Brrrrr....nem értem Őket!

Már teljesen a finisben vagy, izgi! Nálunk se betegesek a gyerekek, csak inkább nátha. Mikor Mira ovis lett se lett gyakrabban beteg, viszont Noel sokszor betaknyosodott.
Szerintem majd Nálatok is a Kistesó fogja többször benyelni a bacikat, vírusokat.

Gyöngyi! Most vmi makacs betegség lehet mert Roland is másfél hete orrot fúj meg köhög.

Ábibaba! Végre látunk képeket! Lénát megdögönyözném!! Édes pofa! :lol:

KépKép
KépKép
mirama

jo reggelt!

proszilok képeket tölteni a pöttömömről én is,majd meglátjuk sikerül e!!!
a mesenézésről még annyit,hogy biztos is hogy megfogom kérdezni.bár itthon néz meséket,nade az oviba tényleg játszanak inkább....

hát a viharos szél azért tegnap itt jánostelepen is durva volt!északrol fujt,de ugy.....hogy az esőtől nem is látunk ki az ablakon!aztán meg a picuri kis pocaklakom is teljesen megbolondult a széltől.

voltatok már az uj gyerekmegörzőbe,az alfa parkba?kitti apájával má többször,és nagyon oda vannak hogy tök szupi!ma én is felkerekedek,hogy megnézzem!

jutoka1

Jutoka! Mi is már kétszer voltunk a játszóházban, gyerekeknek nagyon bejön. Apjuk ottmaradt Velük én meg legalább nyugodtan körülnéztem a Müllerbe. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Jutóka
már a 38.hét!!!Aztamindenit!!!!!!!!!! :D

Gyöngyi

Réka jobban van,náthás volt csak,de aludt egyfolytában... :roll:
Dokinál nem voltunk,tehát antibiotikumot sem kap.Viszont a Fervex italport adtam neki.Ismered?NAgyon jó!!

Zsani

végre képek a kisgyerkőcökről!ÉS mennyire hasonlitanak egymásra! :roll: :lol:
Te hogy vagy???
Petra egy munkatársad gyerekével jár oviba.Asszem mgayart és németet tanit .A kislánya Anikó,a nagylánya meg Réka osztálytársa,Dorina.

Csajok!
Alig van időm valamire is..futkozom vásárolni a hétre főzni,itthon meló,gyerekek igényelnek...Hulla vagyok...
ÉS ráadásul egypár napja ha lehajolok szédülök.Tudom ne hajoljak le! :wink:
Mitől lehet ez??Most több kávét iszom.Könnyű,mert eddig nem ittam. :)
Vendég

sziasztok!

viol,
ágnes az ágyból felmászik a pelenkázóra, onnan meg lemászik, pedig nem valami alacsony :evil:
visszafelé meg odatolja a kisszéket, a háttámlájára áll és úgy a pelenkázó, arról meg beugrik az ágyba :evil:
már átrendeztük a szobát :lol: :lol: :lol:

nálunk is taknyosak a gyerekek és köhögnek. janka lázas. meglátom mennyre jutunk a héten, maximum jövő péntekre halasztjuk ha mindenki beteg :oops:

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!Nem vesztünk ám el itt vagyok csak sajnos nincs semmi időm leülni a gép elé!Levusért éppcsak beesek a bölibe meló után utánna vásárlás,főzés,takarítás és már itt is van az este!
Mi jól vagyunk lezajlott a farsang Levi nagyon élvezte.
Már ovit is válsztottunk remélem sikerül oda mennie van ismerősöm aki elintézi nagyon hírű ovi!Olyan hihetetlen,hogy mindjárt ovis lesz!

A betegeskedőknek jobbulást Jutinak gratula picihez a gyerekek gyönyörűek!
Nyáron sok időm lesz sokat leszünk itthon,mert ki kell vennem az összes szabimat!

Katus!Basszus mindjárt szűlsz!!!Te jó ég!!!!Tök izgi!

Kép
dzsezmin

Sziasztok!

Elöször is minden betegeskedőnek jobbulást a gyerkőcök mindenhol aranyosak.A kis balerina nagyon tetszik.

Dzsezmin, jó hogy jelentkeztél.

Katus, azt meghiszem, hogy megijedtél. Csak feküdj már nem sok van hátra kitartás.Azt mondjuk nem értem miért most fokozott vissza a 34. hétre hisz korábban is voltál ultrahangon akkor nem vette észre, hogy nem annyi hetes kismama vagy mint amennyi?

Juto, neked is kiratás hisz mindjárt te is szülsz.Kimondottan légzésfigyelőt keresel vagy csak baby font? A momába a bababoltba van légzésfigyelő,de asszem már a tescoba is láttam.Mi a baby font vettük a tescoba és nagyon megvagyunk vele elégedve kopp kopp.

Juti, hogy vagytok? Ha van egy szusszanásnyi időd írj és rakj fel képet Milánról nagyon kiváncsi vagyok rá.

Csajok képzeljétek Alexandra kb. 5-6 napja éjjel száraz marad és 3. éjszakája nem is kell ébreszteni kibírja reggelig ,persze azért hajnalba kelek megnézem nem ment -e be a pisi . Jó, hogy nem hallgattam a védőnőnkre hanem hallgattam az eszemre.Nektek meg köszönöm a bíztatást, mert az is sokat segített abba , hogy ne kerüljön vissza a pellus.Ma ebéd utáni alvásakor felébredt, hogy pisi lesz és aztán visszaaludt.Úgy örülök neki. :D :D :D

Zília

Kép
kertész ákosné

Rik, küldtem egy privit.

Zília

Kép
kertész ákosné

Zília

LÁtod ügyes kisasszonykád van!!!Tudtuk mi!!!! :wink: :lol:
Gartulálok!!!! :lol:

Juti

Irj,hogy vagytok??Nem válaszoltál az üzimre!!! :roll:

Dzsezmin

tali hegyek lesznek akkor!!!!!
:P

Andi

jobbulást a gyerkőcöknek.
Nem baj ám,ha jövő héten lesz,csak gyógyuljatok!!! :wink:
Sokszor látlkak ám benneteket a buszrol, a Ferencz J. utcában.JAnka a babakocsin szokott állni. :P
Vendég

Sziasztok!!!!

Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a gratulációkat, aranyosak vagytok!!!
Pénteken jöttünk haza, Milán nagyon jól van, nagyon jó baba, eszik, alszik, leseget. Nem sírós baba egyelőre, nagyon türelmes, és nagyon nyugodt, remélem így is marad!
Éjjel is szépen alszik, 3-4 óránként szól, hogy együnk egyet, aztán alszik tovább. Szerencsére van tejcsi, szóval szopizik rendesen, de elég nehéz volt az elején, mert szombaton született, és vasárnap reggelre besárgult, és vasárnap reggel 9-től hétfő reggel 9-ig kékfény alatt volt, meg sem foghattam. Nagyon rossz volt, hiányzik is az az egy nap. De azóta elválaszthatatlanok vagyunk.
Most két hétig anyu segít nekünk, addig itt lakik velünk. Tök jól elvagyunk, nagyon fáradt vagyok, de nagyon boldog.
A szülés elég nehéz volt, 17 órán át tartott, de abból csak kb 6-8 óra volt a nehéz, az elején a 10 perceseket még vigyorogva tűrtem. Végülis simán született, nem kellett császározni, vagy más egyéb. 4. tolásra ki is bújt!!! Utólag nagyon szép volt a szülés, bár akkor azt mondtam a páromnak, hogy soha többet nem szeretnék szülni. Ja, egyébként apás szülés volt.

Egy pár kép a gyönyörűségemről:

Kép Kép Kép Kép Kép

jutiboszi

JUti drága!

Ügyes voltál,gyönyörű kisfiatok van!!!!!!
Még kérünk képeket,apás-anyás.Milánost!!! :lol:
Meg ha van időd bővebben irj.Bár gondolom,hogy ha van időd inkább pihensz,mint nekünk irogatsz! :wink:
Párodnak is,nagymaminak is gratulálok!!!
Vendég

Juti,nagyon szép Milán olyan édes kis hajasbaba.Ahogy nézem a képeidet nehéz elhinnem , hogy Alexandrám is volt ekkora majdnem azonos sullyal és cm-rel születtet mint Milán.Párodnak hogy tetszett a szülés.Azért jó, hogy szép emlékként maradt meg.Azmeg végképp jó, hogy nagyon jó baba és van tejci és szopizik is.Drukkolok neked, hogy maradjon is így.Vigyázz arra, hogy mit eszel nehogy hasfájós legyen.Anyukádnak első unokája?Az meg természetes, hogy fáradt vagy ,de majd elmúlik.Egyébként egyedül alszik Milán a szobájába?Ha tudsz van időd és energiád akkor gyere és írjál gyönyörűségedről és árassz el bennünket képekkel.Mégegyszer gratulálok nektek ehhez a szépséghez.Most már igazi család vagytok!

Zília

Kép
kertész ákosné

Juti, elöbb elfelejtettem kérdezni Milán kisfejébe infuzíót kapott vagy mit és a kiskezén miért van kesztyű?Már elfelejtettem pedig anno mondták bár nekünk nem volt csak sapi.

Zília

Kép
kertész ákosné

Juti!

Nagyon szépséges a kicsi Milán! :)
Pihenj csak amennyit tudsz, mert ilyenkor nagyon fontos.

Gyöngyi

Kép
wirág&

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?