Sziasztok!
Jutira nagyon sokat gondolok. Bizti türelmetlen már. Kösz Rik az infót!!!
Zília- helyettesítő dokinéni volt a múltkor, el is bizonytalanodtam, mikor felírta az antibigyót, mert Kincső nagyon ritkán kapott eddig (talán 3x?). Még mindig nem gyógyult meg, elég duzzadtak a mandulái, de a kedve jó, és folyton eszik
, pótolja az elmúlt napokat. Ma fürdés előtt felállt a kisszékére és a tálalóról lehalászott egy bélszínrolót és betömte
Gondoltam, ma már nem lesz tápiivás, de az is lement elalvás előtt
Kincső még nem nézi a meséket, de a kedvenc reklámjai azok, amelyekben rajzolt figurák vannak (Dörmi kismackós, Kitekat cica), akkor mindig mutogat, sőt ma ez odáig fajult, hogy addig fogta a térdem és kiabált, amíg el nem kezdtem nézni őket én is
Szobatisztaság: nekem még csak elképzeléseim vannak, de az ébresztgetés benne van éjjel.
Jutóka- nem tudom most mi lehet a kórházban (Jutinak abszolút friss tapasztalatai lesznek), de én 2006-ban nagyon jó érzésekkel távoztam onnan. Segítőkészek, türelmesek voltak (jó, van egy szőke boszis idős csecsemősnővér
, de vele csak ritkán találkoztam). Szerintem teljesen minden hogyan születik meg a baba, legyetek egészségesek és érezd magad biztonságban. Nekem igazán a fogadott szülésznő volt a legnagyobb segítség (férjuram mellett
), kellett egy nő, aki végig együttérzett velem és támogatott. Te kerestél valakit? A kolléganőm babája is Csenge, kis elégedett vidámság.
Gyöngyi- hogy van Adél? A Nurofen tényleg jó, mi is azt használjuk. Meg múltkor az éjjeli hűtőfürdőt
Ma van a szülinapom, és egy hatalmasat sétáltunk ebben a szép tavaszil délután 3asban, Kincső szaadgált, mi beszélgettünk, olyan jó volt!
Igazi ajándék az élettől, hogy 3an vagyunk már.
Anikó