Új privát üzeneted érkezett!

:)

Egész eddig a fürdőajtón lógott ez a köpeny, azzal szokta maga után behúzni a fürdőajtót, de sosem kellett neki. Most lekövetelte... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

Jah, bocs, hogy ennyi lett, de produkálta magát... :roll: :lol:

KépKép
viol81

Bocsi, az egyiket felteszem még egyszer, mert más módon kicsinyítettem le és kíváncsi vok, van-e vmi különbség...

Kép

KépKép
viol81

Sziasztok!

Utolért minket is ez a fránya betegség. Adél reggelre tűzforró volt. Én úgy megijedtem, eddig még sosem szökött fel ennyire a láza. Gyorsan adtam neki germicidet, aztán vittük dokihoz. Torokgyuszi. :(
Olyan kis elesett szegénykém. Most szunyókál.

Gyöngyi

Kép
wirág&

Gyöngyi,
ajajajjj, jobbulást Adélnak!!!! ++++++++++++++++++++++
Ez olyan rossz tud lenni... :? :( Úúúgy utálom, ha lázas a gyerek...

KépKép
viol81

Nem csinálsz új vonalzót a nagylánynak? Elmúlt 1 éves... És láthatnánk is róla friss képet!! :wink: :D

KépKép
viol81

Jah, Erikaaaaaaaaa!!
Mi van Jutival?? Ez meg már nem jó, ha ennyit nyüglődik... Vannak fájások, aztán leállnak... :? Remélem azért könnyen megy majd neki!!!!

KépKép
viol81

Jutiról semmi hír?

Csajok!

Nálunk borzalmas volt ez az éjszaka. Aludtunk vagy összvissz két órát. Orrszívás, csöppentés, lázcsillapítás...Adélnak éjszaka megint felment a láza. Kúpot adtam neki, de eltelt kb 2ésfél, 3 óra, mire hatni kezdett. :shock: Egész éjszaka csak nyöszörgött szegénykém. Zoli is köhög,lázas, vacakul van, de azért elmegy ám dolgozni basszus.
Na megyek, mert ahogy hallom most felébredt Babóca.

Gyöngyi

Kép
wirág&

Sziasztok!

Gyöngyi- szegény Adél :cry: , annyit szenvednek ilyen picikén, ha betegek... Jobbulást. Próbálj aludni, míg ő is alszik.

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Rik, tudsz valamit Jutiról?Remélem most már megvan az a legényke.
Hányszor ébresztetted Rékát éjjel pisislni?Éjjel próbálkoztam vele szegényemet alig bírtam felébreszteni 1/2 1-kor , de pisilt aztán hajnalba amikor az apuci kelt 4 -jor megint ébresztettem, de azt mondta nem lesz én hülye fejemmel ráhagytam és reggel amikor felébredt közölte ki kell cseréni a pizsit.Majd éjjel megint próbálkozok olyan jó lenne , ha sikerölne száraz maradnia.

Katus,tényleg nemsokára teérted izgulunk hogy eltelt az idő.Az az igazság én is félve ébresztette, mert elég éberalvó meghát, hogy nehezen alszik el és attól tartottam, hogy majd nem fog visszaaludni, de hála semmi perc alatt visszaalszik.kopp ,kopp legalábbis eddig.

Wirág, próbáld meg nurofennel csillapítani Adélnak a lázát.Alexandrának 1 éves kora után már a germicid kúp és a panadol nem vitte le a lázát.Jobbulást szegénynek

Juto, örülök, hogy csatlakozol hozzánk.Miért volt szörnyű a császár ozás, ha nem titok?Ki volt akkor az orvosod most is ő?

Viol, milyen ügyi a lányzó, hogy téged is engedett kimenni.Mi már azért tértünk át a zenére, hogy ne keljen bennmaradnom nála,mert volt úgy, hogy másfél órába telt amíg elaludt ( volt, hogy én elöbb mont ő és arra ébredtem fel, hogy benyit Ákos, hogy mi van velem, hogy ilyen sokáig bennt vagyok ) és betelt a pohár úgy gondoltam ez így nem mehet tovább és jött a zeneötlet ami bevát.Szívesen mentem be hozzá, de azért 1 óra az sok, ha mint az elején elaludt volna 15-20 perc alatt az okés lenne.Tündéri a kiscsaj a köntösbe.

Anikó, nekünk is az Orbán Hajni az orvosunk .Én is nagyon szereten olyan kedves a gyerekekhez.Beteg volt, hogy helyettesítették?Jobban van már Kincső mit mondott a Hajni?Nem csak nálad megy egész nap a tv.Nekem a konyhán is van egy 37 cm-es , ha kint teszek veszek főzök akkor az is megy.Egyszerűen nem érzem magam jól ha nincs vmi háttérzaj.Rossz szokás.Hála Alexandra nem nagyon nézi max a reklámokat.Reggel a mini maxot kell neki bekapcsolni, de nem nézi sokáig régebben jobban lekötötte.Inkább, ha úgy van tetet be valami dvd-t, de azt sem nézi sokáig.Próbáltam, hogy cd-rakok be persze magamnak valót, erre közölte Alexandra az nem jó zene.Úgyhogy nem vagy egyedül tv ügyileg.Alexandránál sem alakult ki függőség, mert ha az anyujáknál vagy sogoroméknál vagyunk eszébe sem jut a tv.

Na megint regényt írtam.

A többi betegeskedőnek is jobbulást.

Reni, Dzsezmin és a többi régen jelentkezettel mi van?

Szép tavaszi délutánt kívánok mindenkinek!

Zília

Kép
kertész ákosné

El is felejtettem írni, ma voltunk a védő néninknél méreszkedni úgymond hivatalosan pici lányom 15,5 kg (itthon is ) és 92 cm ( itthon mi 93 cm-nek mértük ).Meg picit el is keserített, mert azt mondta ,ha ennyire nem ébred fel Alexandra éjjel a pisire akkor inkább adjak még rá pellust akkor is, ha ő nem akarja, mert szerinte nem jó ha felvan ébresztve.Hát őszintén én még kisérletezem , mert attól félek, ha most akarata ellenére feladom rá a pellust akkor meg majd nem akar leszokni róla meghát hátha kis lelkivilágába belegázolok.Aztán ki tudja melyik a jó.Mindegy még egy kicsit próbálkozom.Március 17-18-án meg megyünk beiratkozni az oviba.El sem akarom hinni, hogy már ekkora hisz még csak most született.

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok!

Köszike az érdeklődéseket!Hát igen császár volt az első,mert 12 óra alatt 2 ujnyit tágultam és annyira elfáradt a picim hogy életveszéjbe került-lement a szivverése.na akkor aztán beindultak a dolgok!!
Nem valami jo élményekkel jöttem el a korházbol,most eléggé tartok is töle.Sokat beszéltük má hogy most vajon milyen lesz!Bár nem tudok felkészülni rá és még aannyira nem is akarom beleélni magamat mert félek hogy nagyon beparázok!
Kertész Ákosné!Ja ás akkor a Nagy Bálint volt a dokim most meg a Tiboldit választottam!Csak sajna ma tudtam meg hogy márc 15-25 gerincmütétre megy ugyhogy elötte minden képpen meg akarok szülni!
Mivel az első császár volt és ha nagyon hasonlóak a jelek,akkor megint az lesz-de azért esélyt adunk a természetesre is!Bár a hegem elég sokat rendetlenkedett már!

Rik!
Én jan 28adikán szültem,Te mikor?Még nem vagyok nagyon járatos itt az oldlalon hogy hogy nézzem meg a személyes oldalakat,hogy tudjam ismerjük e egymást!

Quito!
Azért lett Kincsőke,mert a szomszédunkban van egy Csenge nevezetü kislány és nagyon tetszett a hangzása,de ugye azt pont nem akartuk és a Kincső hasonlit rá!A Kitti meg csak ugy jött,szinte elsőre ez volt az a név ami mind a kettőnknek tetszett!

Olvasom,hogy szenvedtek az alukálásokkal!Pár napig telihold volt és szerintem ez nagyon megviselte a piciket,sokkal fogékonyabbak ezekre a dolgokra!Ma éjjel hogy má fogyo hold van a Kitti is végigaludta az éjszakát az ágyikojába-elötte napokba meg má kora éjjel átjött hozzánk rugdalozni!Szoval kitartás!!!

Üdv

Jutoka
jutoka1

Sziasztok!

Juti irt.
NAgy Bálint szerint 2 napon belül meglesz(Juti imádkozik hogy minnél előbb!!)
Holnap lesz a 3.magzatvizvzsgálat.Ettől várja hogy beinduljon már jobban a fájás.Most csak elkezdődnek,és abbamaradnak.

Zília

én asszem egyszer keltettem,hajnalban valamikor.De azt hozzá kell tennem,hogy nem nagy ivó Réka,szal lehet ezért sem pisilt többször. :roll:
Szerintem is próbálkozz csak.A gyerekek nem szeretika pelsut ennyi idősen.Sőt azt olvastam valahol,hogyha egyszer levettük,nem szabad visszatenni többé!Ez bizti igaz!!!! :roll: :shock: :D

Jutóka

én meg jan. 25.én szültem.Másik szobában voltál,de asszem amikor elmentem akkor az én helyemre fektettek téged.A volt szobatársunk mondta.A neve:KAti,és a fia Bence volt.Azóta is jóban vagyunk.
Szerintem ne félj most.Minden szülés más,biztos nem ugy lesz mint akkor!!
Mekkorával született Kitti???
Most mekkorának becsülik Kincsőt??
Ovis már a kislányod?
Nekem igen,mert ugyebár már dolgozom.
iwiwen megjelöllek,jó? Aztán talán megismersz(vagy nem)
:D
Vendég

Sziasztok!

Jutira nagyon sokat gondolok. Bizti türelmetlen már. Kösz Rik az infót!!!

Zília- helyettesítő dokinéni volt a múltkor, el is bizonytalanodtam, mikor felírta az antibigyót, mert Kincső nagyon ritkán kapott eddig (talán 3x?). Még mindig nem gyógyult meg, elég duzzadtak a mandulái, de a kedve jó, és folyton eszik :lol: :lol: , pótolja az elmúlt napokat. Ma fürdés előtt felállt a kisszékére és a tálalóról lehalászott egy bélszínrolót és betömte :shock: Gondoltam, ma már nem lesz tápiivás, de az is lement elalvás előtt :lol: Kincső még nem nézi a meséket, de a kedvenc reklámjai azok, amelyekben rajzolt figurák vannak (Dörmi kismackós, Kitekat cica), akkor mindig mutogat, sőt ma ez odáig fajult, hogy addig fogta a térdem és kiabált, amíg el nem kezdtem nézni őket én is :shock: Szobatisztaság: nekem még csak elképzeléseim vannak, de az ébresztgetés benne van éjjel.

Jutóka- nem tudom most mi lehet a kórházban (Jutinak abszolút friss tapasztalatai lesznek), de én 2006-ban nagyon jó érzésekkel távoztam onnan. Segítőkészek, türelmesek voltak (jó, van egy szőke boszis idős csecsemősnővér :evil: , de vele csak ritkán találkoztam). Szerintem teljesen minden hogyan születik meg a baba, legyetek egészségesek és érezd magad biztonságban. Nekem igazán a fogadott szülésznő volt a legnagyobb segítség (férjuram mellett :wink: ), kellett egy nő, aki végig együttérzett velem és támogatott. Te kerestél valakit? A kolléganőm babája is Csenge, kis elégedett vidámság.

Gyöngyi- hogy van Adél? A Nurofen tényleg jó, mi is azt használjuk. Meg múltkor az éjjeli hűtőfürdőt :evil: :evil:

Ma van a szülinapom, és egy hatalmasat sétáltunk ebben a szép tavaszil délután 3asban, Kincső szaadgált, mi beszélgettünk, olyan jó volt! :lol: Igazi ajándék az élettől, hogy 3an vagyunk már.

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó

Az ajándék Te vagy a szeretteidnek!!BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNUNK!!!!!! :lol: :lol: Kép
Vendég

Anikó,
Boldog szülinapot!!!!

Jobbulást továbbra is mindenkinek!!
Mi szerencsére régen használtunk lázcsillapítót - vagyis dehogy rég, karácsonykor :? - de az akkor kúp volt. Magas lázra én azt adok, amúgy meg csak Nurofen, az is segíteni szokott.

Elalvás ügyben egyre jobban vagyunk, szépen egyedül alszik el, ma is én fektettem, hamar elaludt, nem beszélgetett, valszeg fáradt is volt. Ilyenkor, ha Gábor itthon van - szabin volt a héten - annyit dögönyözik egymást, hogy én még a nézésükben is elfáradok! :lol:

Jutóka,
én is császárral szültem, nekem is beindult simán, de hamarabb levált a lepény, menni kellett. Tapasztalataim jók, normális volt mindenki. De ha lesz második, én nem kockáztatnám a sima szülést, be lennék tojva, hogy erőltetem a méhem. De ez én vagyok, én meg parás vagyok! :roll: :P

Cajok, most rohanok ágyba, álmos vagyooooooook!!!!!!! :shock:

Jutííííííííííííííííí, tessék szülníííííííííííííí!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
viol81

Zília!
Tegnap napközben nurofent adtam neki. Az is alig-alig vitt le valamit a lázból. Éjszaka próbáltam aztán a germicidet, aztán az is csak hosszú idő múlva hatott. Ma már remélem nyugodtabb éjszakája lesz, de még mindig nagyon csúnyán köhög, és nehezen kapja a levegőt. :roll: :(
Egészen furcsa amit a védőnő mondott nektek. Azt hittem manapság már nem adnak olyan tanácsokat hogy kényszeríts rá valamit a gyerekre. :shock: Főleg ilyen kényes témában, mint a szobatisztaság. Hiszen milyen okos nagylány már ha ő saját maga azt mondja hogy nem kéri. Szerintem jól teszed ha próbálkoztok, aztán biztos majd hipp-hopp elmaradnak az éjszakai csurrantások. :wink: :)

Anikó!
Igen, nekem is a hűtőfürdő jutott eszembe már teljes tehetetlenségemben, aztán végülis szerencsére elkezdett lejjebb kúszni a láza. Remélem most már nem lesz rá szükség. Most este még volt egy kis hőemelkedése, dehát hosszú még az éjszaka, remélem nem megy feljebb. :roll:
Egyébként ma napközben, igaz hogy sokkal bújósabb volt mint máskor, de tulajdonképpen nem volt rossz kedve, el játszogattunk. Igaz egy kicsit le van lassulva szegénykém. Az étvágya meg szerencsére semmit nem változott. :)

Viol!
De, majd egy kicsit jobban leszünk, aztán nekiállok vonalzótkészíteni. Ha emlékeim nem csalnak ez már korábban is több órát vett nekem igénybe. :oops: :roll: Azóta meg aztán teljesen elfelejtettem hogy kell. :oops: :lol: Na, de majd nekiállok. :wink:

Elköszönök aztán pihizek én is ameddig lehet.
Jó éjt, sziasztok!
Gyöngyi

Kép
wirág&

Sziasztok!

Most olvastam egy másik topicban(Ahova Juti irni szokott),hogy tegnap este már 8-10 percenként egy perces fájásai voltak.
Nekem nem irt még,de igérem azonnal irok. :wink:
JUTI ! HAJRÁ!!!
Vendég

Naaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! :P :P :P

KépKép
viol81

Boldog Szülinapot Anikó!

Volt fini torta??? :wink: nyam-nyam :D

Hajrá Juti, már nagyon izgulok! :D

Betegeknek jobbulást!

katus78

JUTI IRT:

"Ma 10.00kor megszületett a világ egyik csodája,DOBOS MILÁN! 3070gr,51cm,és gyönyörű!!!"

JUTI,Fogadd elsőként itt is a gratulácionkat!NAgyon jó egészséget és sok szépet kivánok Nektek!!
Kép
Vendég

ISTEN HOZOTT KICSI MILÁN!
GRATULÁLOK JUTI!

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Gratulálunk Juti!!! :lol: :lol: :lol: Sok boldogságot és egészséget kívánunk az új családnak! :lol: :lol: :lol:

Anikó+Kálmán+Kincső

Kép[/url]
quito

Naaaaaaaaaaaaaaaaaa, tudtam én, mikor kell írni délelőtt!!! :lol: Milán pár percen belül megszületett!!!!!!!!!!

Gratulálunk, Juti és Csabi, nagyon jó egészséget kívánunk az egész családnak!!!!! :P :P :P :P

Kép

KépKép
viol81

Katus, ti hogy vagytok?? Bírod még? Nemsokára március eleje van, kicsit könnyebb lesz... :P

KépKép
viol81

Gratulálunk!!!!!!!

Kép

katus78

Viol!

Bírom, kopp-kopp :D

Várom már nagyon a márciust, bár most visszafokozott a doki, hogy csak a 33 hét van uh szerint, na de majd a kis Marci :D vagy Márk :D úgyis eldönti, mikor szeretne megszületni :D

Reni???

katus78

Katus! És Márton? Ugrott? :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Márton (Marci :lol: ) maradt :lol: ez az én javaslatom, Márk Jocóé, majd meglátjuk oda ér-e a szülésre és akkor lehet Ő választhat :lol: :lol: :lol:

katus78

Ja, azt hittem a Marci az Marcell. Még csodálkoztam is mert mondtad, hogy Jocónak nem tetszik. :lol:
Nekem a vezetéknevetekhez jobban tetszik a Márton, önmagában a Márk is csak úgy már beletörik a nyelvem. De biztos belejönnék. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Roland azt mondja Neki nem fura kimondani. Azt mondja biztos csak nekem mert soproni vagyok. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Juti !Isten hozott Milán kívánunk neked egészséget a családnak meg sok boldogságot és örömet hozzád!

Zília

Kép
kertész ákosné

Én is szép színes betükkel akartam írni, de valamit elszurtam.
Juti, reméltem mire ma bekukkantok ez a jó hír fogad nagyon drukkoltam neked.Milyen volt a szülés?

Anikó, nagyon boldog szülinapot kívánok neked!Szabad tudni hányadik volt és mi szépet kaptál?

Wirág, jobban van Adélka?Én is meglepődtem azon amit a védőnönk tanácsolt, de hát ez van nekem meg nem kell azt tennem amit ő mond.

Katus, kitartás.Igazad is van majd a kislegény eldönti mikor akarja meglátni a napvolágot.Máté várja már a kisöcsit?

Juto,az ismeretségi körömbe ketten is vannak akik az elmúlt fél év során szülték a második babájikat simán az első császár volt.Én is császárral szültem és ha lesz második én simán szeretném szülni szerintem az egészen más élmény.Persze ha baba úgy kívánja akkor császár.Nálam hipp hopp eldölt , hogy császár lesz olyannyira, hogy az orvos el is felejtette velem közölni csak a szülésznő jött be és mondta akkor előkészítenek császárra.Egyébként mire vagy kiírva?Akkor a gerincműtét utén hosszabb ideig nem is lesz a Tiboldi?

Rik,hogy van Petra? Hát én is úgy gondolom ahogy te, hogy ha egyszer ő mondja nem kell a pellus és én levettem nem szabad visszaadni, mert szerintem ő úgy fogná fel ha visszaadnám, hogy nem elég nagy és akkor lehet az egész leszokást visszavetné.Úgyhogy próbálkozunk a felkeltéssel aminek ma egyébként megvolt a hatása reggel is szárazak voltunk és éjjel sem kellett piszit és ágyneműt cserélni.Majd csak még azt kell kitapasztalnom hányszor keltsem.Éjjel kétszer mentem elöször 1 óra körül akkor nem volt aztán 4 óra körül és akkor lett egy adag pisi és reggelig ki is bírta.Remélem ma éjjel is így lesz.

Szép napot mindenkinek!

Zília

Kép
kertész ákosné

Juti, gratulálunk a kisfiadhoz és kívánunk neki egészséget nektek meg nagyon sok örömet hozzá!

Zília,Ákos,Alexandra

Zília

Kép
kertész ákosné

Végre sikerült nekem is színesen írni! :D :D :D :D :D :D

Juto, az én keresztenevem Zília elöbb elfelejtettem írni így rövidebb a megszólítás.

Zília

Kép
kertész ákosné

Mirama!

Nekem is nyelvtőrős :lol: , ezért sem pártolom annyira, úgy látszik a sváboknak nem az :lol: :lol: :lol:

katus78

Juti!

Gratulálunk Milán érkezéséhez! Kívánunk nektek minden szépet és jót az elkövetkezendőkre!
:) :) :)

Gyöngyiék

Kép
wirág&

Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket! A család elfelejtette :roll: Állítólag olyan fiatalos vagyok :roll:

Zília-32 éves :twisted: lettem én... brrr!!! Ajándék később jön, egy finom illatú aloe verás deót kértem. Jól haladtok Alexandrával.

Katus- Nálunk is Kálmán döntött a szülőszobán :lol: , mi a Hannán vitatkoztunk. Kimozdulhatsz néha? Torta nem volt (mivel minden elfelejtődött :twisted: ). De Kincső másfél éves lesz 2 hét múlva, akkor ünnepeljük mindkettőnket. Mi minden alkalmat meragadunk a tortaevésre :oops: :oops: . Mátét elkerülte ez a lázas-náthás vmi?

Megyek, kihasználom a magányom, vasalok :x :x Andi, csatlakozol most is? 8)

Anikó

Kép[/url]
quito

Csajok!

Én most már kezdek kétségbe esni. Már lasan 4 napja tart nálunk ez a közel 40 fokos láz. :cry: Ma voltunk az ügyeleten is. Írtak fel antibiotikumot.
A reggelünk borzalmasan indult, Adélca olyan nehézkesen vette a levegőt, de délutánra aztán egy kicsit már vidámabb volt. Valószínűleg megint virrasztós éjszakám lesz. Úgy vettem észre, hogy nem ébreszti fel, ha magasra szökik a láza. Ezért aztán inkább mindig figyelem és ébresztem lázmérésre. :shock: :roll:

Gyöngyi

Kép
wirág&

Wirág,szegény Adél olyan rossz látni őket ilyen betegnek.Hűtő fütdőt még nem próbáltad.Nem valami kellemes dolog, de hatásos legalábbis Alexandránál az volt amikor egyszer nem akart lemenni a láza.Vagy most már azért a lázcsillapítok gyorsan leviszik a lázát és tartósan?És mit mond az orvos influenza?

Anikó,akkor most a család bűnbe van?Egyébként én azt gondoltam, hogy sokkal fiatalabb vagy nálam.Igaza van a családodnak, hogy fiatalos vagy.Ja és hozzám is jöhetsz vasalni ha már nálad elfogyott van két olyan kupac egész héten csak mostam, de vasalni nem álltam neki, majd talán ha Alexandra lefeküdt én is nagy magányomba rá veszem magam.

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok!

Virág, kitartás! Tudom milyen nehéz ez, én is utálom ha betegek! Az ügyeleten mire írták fel az antibiotikumot? Mit állapítottak meg?
Nekünk még sose volt ilyen magas lázunk. :?

Anikó! Boldog szülinapot! Én is 32 leszek. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Zília!

Az ügyeletes doktornő is a hűtőfürdőt tanácsolta. Most már próbálkozom vele.Az a gond, hogyha le is megy neki olyan 37,5 körülire, nagyon hamar visszaszökik magasabbra. Ma hajnalban is nagyon rosszul ébredt szegénykém. Ma is megmutatom az ügyeleten ha nem javul. Annyira félek hogy tüdőgyuszit kap.

Kriszti!
Curam nevű anibiotikumot írtak fel. A héten a háziorvos még csak annyit látott hogy be volt gyulladva a torka, most viszont már a mandulái is begyulladtak. Erre adták a gyógyszert.

Azért találom ijesztőnek ezt az egészet mert most már 5. napja van magas láza, és ugye elméletileg javulnia kellene, viszont egyre rosszabb az állapota. :(

Gyöngyi

Kép
wirág&

Gyöngyi! A gyerekorvosoddal nem vagy jóba? Nem lehet Őt hétvégén felhínvi? Én múlt héten voltam Mirával az ügyeleten mert fájt a füle, Ő is antibiotikumot kapott, de mielött elkezdtem adni felhívtam a gyerekorvosunkat. Ez vasárnap volt, persze őt is csak 6 után értem el, ha elérem elöbb biztos kijön megnézni.

Én se tudnék nyugodt maradni 4-5 napja tartó magas láztól. Ha ma se megy le szerintem hívj fel valakit vagy hívd fel a kórházban a gyerkosztályt, ott mond el mi van.

Egy ismerősöm ha hétvégén beteg a gyerek, sosem az ügyeletre viszi hanem a gyerekosztályra. Állítólag jobb.

Drukkolok, hogy hamar meggyógyuljon kicsi Adél!

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

JUTI!!

Nagyon nagy gratula NEKTEK! Sok boldogsagot es egeszseget kivanunk! Tudtam en, hogy mar fel kell neznem! :wink:

Katus!

Mi jol vagyunk, pontosabban Laranak most bujnak a leghatso fogai. 2 mar kinnt van, latom, hogy a 3. is keszülödik es a leges legutolsohoz sem kell talan mar sokat varni kiss dagatnak tünik.
Nalam minden okes, eddig 6 kg-ot hiztam, most csütörtökön megyek majd megint dokihoz.

Kép
Kép
reni76

Juti,
GRATULÁLUNK KIS MILÁNHOZ :lol: SOK BOLDOGSÁGOT AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!

Wirág,
szegény Adél, jobbulást neki. Egyébként, ha ma is láza van, igaza van Krisztinek, be kéne vinned a gyerekosztályra.

Kép

Kép
ábibaba

Gratulálunk Juti!!!
Nagyon sok boldogságot, és jó egészséget kívánunk!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

hát sziasztok cajok!

először is: Juti, sok boldogságot a picihez,a családhoz!

És utólag is mindenkinek boldog szülinapokat, névnapokat!
(Anikó, tényleg nagyon fiatal vagy, hidd el, én már csak tudom....lassan a fél oldalam lesz már csak 18 :cry: )

Mi jól vagyunk, igaziból senki nem volt idén még komoly beteg.Én adok a lányoknak homeós cuccokat, Szecső "csak" multitabs immuno kid-et kap(meg úszik minden nap).Nálunk a köhögés nem múlik Zóránál.Szinte acc-n meg fluimucil-on él(mármint reggel és délután is kap valamelyikből),meg éjjelente zsíros kendőt kap a mellére(neki volt tavaly tüdőgyuszija,az szörnyű köhögéssel járt, azóta komolyan veszem a legapróbb száraz köhögést is).de még nem szedtek antibiotikumot, most valahogy jól bírják...én most vagyok taknyos, mikor már vége az infuenza járványnak... :roll:

Zília
Nagyon ügyes Alexandrád van, Zóra még csak nem is szól, ha bekakál...szóval mi még nagyon messze vagyunk a nappali pelus nélküliségtől is, nemhogy éjjel...!És én is pisiltettem sokáig éjjel szecsőt, nekünk az bevált.Míra meg nappalra hamar leszokott, aztán már ovis volt, mikor az éjjelitől is megváltunk.Nekem ilyen pelenkaimádó gyerekeim vannak.(vagy csak egyszerűen lustik...? :twisted: )

a rendszer nálunk is működik, be is tartjuk, mert mint Andi írta, 3 gyerek mellett muszáj.De én is szeretem így, mindig mindenki tudja mi a dolga.Az esti elalvással viszont Mírának vannak gondjai, ő is sokáig mocorog, suttog...

Pár fotó:
aztán el is dugulok...
mert olvaslak azért Titeket!

Ja, Viol
ahányszor Dorka fotókat látok, egyszerűen elolvadok.Egy angyal, tündér, kis boszorkány az a lány!Nagyon drága!!!

Míra: Kép Kép

Szecső:
Kép
Kép

Zóra:
Kép

További szép napot!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Juti!
Mi is sok szeretettel gratulálunk!!!!!!!!!!!!!!!

Katus,
Jocónak üzenem, de nagyon kedvesen, Máté, Márk, Lukács, János... szóval lehet gyártani a fiúkat :D

Kriszta,
nem készültem fel a hadseregre, azt nem lehet. Leginkább akkor lenne békés a buli ha a saját kölykök nem lennének itthon :oops:
(Házigazda úgysem lesz.)

Csilla,
most látom kerestél, elfelejtettem bekapcsolni a telefont, anyósoméknál voltunk. Erdő, barka, hóvirág... nagyon szép volt!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok csajok!Itt az elveszett bajai csajszi.

Juti:gratulálok én is a kis csöppséghez!

Katus:neked sincs már sok hátra.Hihetetlen ,hogy szalad az idő.Na azért szántam rá magam,hogy írjak,mert lefotóztam a játszótérről a régi koleszodat: Kép

Mellette a zöld társasházba lakunk mi.Tessék nosztalgiázz egy kicsit!

Na jó ,rakjak fel Dávidról is mostani képet?:

Kép

A kis indiánom:

Kép

anya és fia: :lol:

Kép

Látom a ti gyerekeitek is jól megnőttek.Dorka baba is kész nagylány.

Üdv. mindenkinek!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Sziasztok !

Csajok merre vagytok? Kitört a jóidő mindebki eltünt?

Szemizó,tündériek a gyerekeid.Fiadtól meg reszkessenek a lányos anyukák. :D

Wirág,hogy van Adél? Jobban van már?

Rik, nálatok meggyúgyult a Petra?

Anikó, voltatok már fogdokinál?

Zília

Kép
kertész ákosné

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?