Új privát üzeneted érkezett!

Zília

Én Jutival tartom a kapcsolatot,fekszik,mert nagyon vizesedik.

KAtus

kitartás!!Már nem sok van hátra! :wink:

Én holnap már dolgozom,Petra ovizik.Már rá is fér,mert eleven lett,szal jól van! :wink:
Vendég

Rik, jó, hogy meggyógyult Petrusod.Neked meg akkor jó munkát.Jutinak üzenem kitartás,rossz lehet, hogy vizesedik engem annó idején hála ez elkerült.Tudasd ám akkor velünk, ha már meglesz a kis Milán, mert mostmár bármikor meglehet.

Jó éjszakát!

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok!

Itt a nagyon vizes Juti! Háááát, borzasztó, igazából tök jól vagyok, csak egyszerűen ha már 1 óránál többet állok, vagy ülök, úgy fáj a lábam, hogy nem tudok menni. Így meg, hogy fekszem, állandóan zsibbadok. Na, de nem panaszkodom, talán jövő héten már túlleszünk a nehezén. Azért jó feküdni, csak szokszor marha unalmas.

Ha jön a babóca, Riktől tudni fogjátok! Aztán majd jövök én is a fényképekkel!

Pusszantás!

Már elvileg csak 6 nap!!!!

jutiboszi

Juti,
szorítunk!!!! Hűűű, tényleg furi, már kevesebb, mint 1 hét.... Persze aztán minden Milántól függ... :wink:
+++++++++++++++++++++++++++

KépKép
viol81

Március 7 (pének) vagy 14????????????????

Kép
Kép
Kép
amica

Andi,
nekünk mindegyik jó, alkalmazkodunk a többiekhez! :P

KépKép
viol81

Andi
nekem is jó mindkét nap.Többiek?

Juti
jön a hidegfront!! :wink: :D :roll:
Vendég

Andi!

Nekünk is jó mindkét dátum. :D
Sikerült időben visszaérnetek?

Gyöngyi

Kép
wirág&

Sziasztok!

Nekünk a 14 lenne a legjobb, de megoldom a 7-ét, ha a többieknek az alkalmasabb.

Kincső és apja megint beteg :evil: :evil: :evil: :evil: Tavaszt akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Juti- centivágás elkezdődött? A végén én is csupa víz voltam, együttérzek veled. Hetente híztam majd fél kilót :evil:

Katus-kitartás!!!

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Hááát, ez a hidegfront! Hiába!!!! Semmi jelét nem mutatja az én kis tündérkém, hogy ki akarna jönni! Kis lustaság. Bár még van 4 napja, szóval nem sürgetem, de már nagyon rossz, fáj mindenem, a kezem, a lábam, és forgolódni sem egyszerű az ágyban, meg óránként pisilni.......na, szóval megszülethetne már! Ja, és úgy nézek ki, mint egy pufi-lufi! Kép

jutiboszi

Juti,
kitartás!!!! :P :P Már tényleg nem sok van!! Jó, hogy nem kell bent lenned, az a 4-5 nap meg hamar lemegy és mentek is haza, kezdődik egy új élet!! :P :P Csak türelem! :wink: Bár tudom, nehéz... :roll:

KépKép
viol81

Anikó! Én most az utolsó héten 2 kg-t híztam, de hogy mitől??? Étvágyam sincs!

Viol! Köszi a biztatást, most már féllábon is kibírom! Csakazértis! Türelem Milánt terem! :lol:

jutiboszi

Sziasztok!

Juti-bizti víz miatt híztál. Nekem gyorsan lement szülés után. Látom, aludni se tudsz már igazán. Tettél már törölközőt a lepedőd alá?
Megyek, Nyuszi felébredt.

Anikó

Kép[/url]
quito

[quote]T írta:ürelem Milánt terem!

Ez jóóó, tetszett!! :)

KépKép
viol81

SZIASZTOK!

VAGYUNK-VAGYUNK....PETRA ISMÉT BETEG!!!! :(
hOGY MI LESZ HOLNAP AZ OVIVAL????PASSZ...

JUTI????
Vendég

Sziasztok!

Juti- és ma??????

Rik-mi van Pertával? Kincső egyre hullámzóbb: hol jobb-hol nem :? , már az antibogyót is adom neki (helyettesítő dokinéni írta fel pénteken, szombat este feladtam és benyomtam neki :cry: ). Én is kidőltem: fejfájás, nátha :evil: :evil: :evil:.

Anikó

Kép[/url]
quito

Betegeknek gyógyulást!!!!!!!!!

Időközben nekünk a 7-e jobbnak bizonyul találkozni.

Szeretettel várunk mindenkit március 7-én pénteken délután. 1/24-re itthon leszünk az oviból. Aki nem tudja még a címünket priviben írjon :D

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Elöször is minden betegeskedőnek gyógyulást!!!

Rik, ti hogyan oldjátok meg ,otthon tudsz maradni betegállományba Petrával?

Juti, kitartás ilyenkor már én is türelmetlen voltam minden nap kellett mennem a kórházba és 4 napot ráhuztam, de akkor már úgy mentem ,hogy most ott is maradok, mert baba lesz.Sokat gondolok rád nemsokára kezedbe tarthatod a kicsi fiadat.

Képzeljétek 3 nappal ezekött Alexandra azt mondta este nem kell neki pellus , mert ő már nagy kislány én nagyon örültem neki,de sajna minden éjjel egyszer bemegy a pisi pedig este már nem is engedem, hogy olyan sokat igyon mint amikor pellus volt rajta és kétszer is pisil mielött elalszik, de mégis hajnalba olyan 4-1/2 5 körül kiabál , hogy csurr csurr lesz ,de persze már bent van.Szerintetek mit csináljak, hogy ne menjen be neki vagy majd magától jön?Van valami ötletetek?Persze én mindig nagyon megdicsérem, hogy szólt és mondom neki, hogy legközelebb korábban szóljon.Nem akarom legorombítani nehogy újból kérje a pellust.Most mennem kell felébredt a lányzó.

Zília

Kép
kertész ákosné

Zília!

Nem nagyon vagyok pelusszakértő, de szerintem nagyon jól csinálod! Jó ha megdícséred, hogy szól előre, talán később hamarabb is tud majd szólni. Én azt próbálnám, hogy elalvás előtt még egyszer megerősíteném, hogy ugye ma este is olyan ügyes lesz, és ha érzi, hogy pisilni kell akkor még előtte szól. De mondom, én nem vagyok még pelusszakértő. De milyen ügyes, hogy ő már nagy kislány, nem kell neki pelus!! Meg kell zabálni! :lol:

jutiboszi

Juti,mi is mindig azt mondjuk az apjával, hogy egyszer ugyis megesszük olyan édes, de majd te is megtudod.Valamelyik nap mondtuk neki valamire majd ha lesz neked is kistesód akkor... már nem emlékszem mire mondtuk azóta többször is volt hogy idézem majd ha lesz kistesóm ami a te pocakodba fog megszületni ( elöször azt mondta, hogy az ő pocakjába és én mondtam neki a kistesó anya pocakjába fog lenni azóta mondja így)akkor majd megfürdetem vagy megtanítod hogyan kell megmosni a haját vagy kiviszem a játszira és hintáztom.Hát amikor ezeket mondja tényleg olyan zabálni való.
Egyébként hogy érzed magad?Tehetnél fel még egy utolsó fényképet a pocidról mekkorára nőtt kiváncsi vagyok rá. :D :wink:

Zília

Kép
kertész ákosné

Ja és azt elfelejtettem, hogy majd kell a kistesónak venni cumit, hogy a szájába lehessen tenni.

Zília

Kép
kertész ákosné

Édes lehet a kiscsaj!!! Próbálok egy képet még feltenni, de nem ígérem, mert nem mindig működik az USB kábel, majd ha apukám jön, segít megcsinálni!

jutiboszi

Anikó

láttalak ma 3-kor ,Kincsővel a Kodály térről hazafele.Én buszon voltam sajna:(
Petra megint köhög,náthás.vasárnap óta estére hőemelekedéses.Sőt hétfőn reggel is az volt.MA nem tom mert nem mértem.De be kell vallanom nőiesen,hogy oviba elvittem.Minden gyerek tüsszög,köhög.Nem tok mit tenni.Kikuráltam,visszakapta.Jo-jó effektus van. :evil:
Reggel Nurofent adtam neki két napja ovi előtt,hogy ne legyen lázas.Hülye szülő vagyok mi?? :evil: :shock: :oops: :oops:

Juti!
Kitartás!!!!Ma vagy 40 hetes!!! :shock: :lol:

Zília

hogy hogy oldom meg??Multkor egy hét betegéállomány.Most meg viszem,látod,igy!! :?
Én is Juti álláspontján vagyok.Ügyesen csinálod.Mást nem igen tudsz tenni.
Nekem Rékát pl. éjjel ébresztenem kellett egy jó ideig,hogy ne járjak igy mint Te.Ez bevállt.aztán szépen leszokott igy...
Petra nem pisil be,mázlim van vele.De nem is iszik annyit már mint régen. :roll:
Vendég

Sziasztok!

Zília-nagyon jól csináljátok szerintem is! Figyelek ám a szobatisztaság témára, mert mi nyáron megpróbáljuk talán, ha szóli kezd, hogy kaki-pisi lesz. Mert most nem szól :? , ráadásul mikor szagtalan, csak ledöbbenek, hogy mióta csücsült benne szó nélkül?????

Rik- siettünk, mert Kincső még beteg :cry: , most még a háta is "rezonál", amikor levegőt vesz, úgyhogy holnap újra orvos... Vettem Nasivint, hátha segít az állandó orrfolyásban. Nem bírunk kimászni ebből a betegségből, apát legközelebb be se engedem az ajtón, ha betegen állít be :evil: :evil: :x :x Mindig ő a fertőzőforrás :x :x :cry: (Szegény, nem is tehet róla, csak olyan tehetetlen vagyok :oops: :cry: ). Hát, a bölcsitől kezdek tartani, én se tudok minden náthára itthon maradni :cry: :cry: :cry:

Juti- hú, 40. hét!!!

Anikó

Kép[/url]
quito

JUTI HÍR!!!!!!!!!!!!!

Bent van kórházba.Kevés a magzatvíze,kisebb fájásai vannak már.Az orvos szerint holnap már beindulhat a szülés!
Drukk!!!!!!!!

Anikó

Jobbulást Nektek!!!
Látom akkor náltok is ez a fránya nátha van.Most vitaminnal tömöm Petrust.Mást nem tehetek.
:roll:
Vendég

Hélóóó!! :)

Na, de jó lesz Jutinak!! Na de akkor bent is fogták?? Vagy?

Betegeskedőknek hamar jobbulást kívánok!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++

Szerencsére nálunk nem beteg senki, így Dorka nem is kapja el senkitől. Vagyis most épp apu meg nagypapám küzd hasmenéssel, remélem minket, fentieket nem kap el... :roll:

Anikó,
Dorka sem szól, ha kaki van... :? Sőőőt, van, hogy látom, ahogy nyomja, befejezi, várok 2 percet, megkérdezem kakilt-e, bólogat, hogy nem. De volt már 2-3 alkalommal, hogy bilibe kakilt, gondolom pont akkor kellett neki, amikor ráültettem pisilni. Reggel és este ültetem rá, majdnem mindig megy bele. És az a reggeli mennyiség!! :shock:

Zília,
hűűű, Alexandra nagyon ügyes. És már ő mondja, hogy nem kell neki!! Persze el kell telni még kis időnek, hogy tényleg ne legyen éjjeli "baleset", de eljön az is!! :P Szerintem is jól csináljátok.

KépKép
viol81

http://videa.hu/main.php?page=play&v=4Xo92E116cUcthFu

Érdemes végignézni!!! :lol:

Hanggal!!! :lol:

KépKép
viol81

Igen bent fogták Jutit!Azt irja,hogy nem fél,és nagyon várja Milánt!!! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Most sikerült leraknom ezt a kiscsajt aludniegyszerüen nem akar lefeküdni mindent kitalál.Ma pl.a barátok közt után ( azután szoktam lefektetni ) közölte, hogy dolga van és elvonult a kis konyhájába kakót és halat főzni és a babáját etette, utánna még meseolvasás akkor ő is mesél a babának , pisi csak még ezt azt akarom kérdezni szóval nem egyszerű eset.Most éppen még kikiabálta ha majd születik kisbabánk és nem akar aludni akkor majd morgunk vele.( még sajna nincs utba a kistesó)Nálatok, könnyen fekszenek le és alszanak el a gyerkőcök?
Sokat gondoltam ma Jutira remélem, hogy holnap Rik hírül adja nekünk, hogy megvan a kis Milán.
Rik, ha írsz neki írd meg ,hogy drukkolok neki és szorítok.Szegény Petra ,de megértelek, hogy küldöd oviba hisz gondolom a munkahelyeden nem néznék jó szemmel, hogy kéthetente hiányzol csak gondolom szar neked is mert szívesebben maradnál vele otthon.Remélem hamar meggyógyul.Amúgy ovi tetszik neki még mindig?
Pont ma mondtam a férjemnek, hogy éjjel fel kéne kelnem és Alexandrát felketeni, hogy pisiljen , mert pl. ma éjjel fel sem ébredt arra,hogy bement csak fél 5 körül megébredtem bementem megnézni és nedves volt mindene felébresztettem és cseréltem mindent.Rik te megerősítettél benne, hogy ezt tegyem most már csak arra kell rájönnöm mikor keltsem fel.Ma is megkérdeztem tőle kell-e pellus és mondta nem tudod anyu a nagykislányoknak nem kell és én már az vagyok.Olyan büszke vagyok rá és nagyon megsicsérem.Aztán majd csak elmaradnak az éjjeli balesetek is, nem vagyok ám türelmetlen.Még mindig fent van és szórakoztatja magát és petsze ugráltat, hogy egyszer hangos a zene másszor meg halk mondtam neki mégegyszer kikiabál lekapcsolom.
Anikó, Kincső hogy van?
Viol, anno én is voltam úgy Alexandrával, hogy nem mondta meg a kakit pedig én is láttam , hogy nyög és éreztem is.Majd kinövi szerintem gyereksajátosság.
Reni, mi van veletek régen jelentkeztél.

Na egy regényt írtam bocsi.Mindenkinek jó éjszakát kívánok és a betegeskedőknek jobbulást!

Zília

Kép
kertész ákosné

Zília,
nálunk viszonylag könnyen megy az esti elalvás. Mivel Gábor intézi... :) Ő ugyanis le tudja úgy fektetni, hogy bekíséri a szobába, elköszön és kijön. Igaz fent van még Dorka, de elhömbölög egyedül, hümmög, "beszélget", aztán egyszer csak csend, elaludt. És nem is mászik le az ágyról. Engem nem engedne ki, nekem oda kell mellé feküdnöm, megvárom míg elalszik. Mondjuk ez sem hosszadalmas, kb negyed óra, 20 perc, és amint elaludt, olyan mélyen húzza, hogy arra sem ébred fel, ahogy kimászok mellőle és kint nézem a tv-t, stb. Szóval nálunk így megy.
Szerintem ha meg már elkezdtétek az éjjeli pelus nélküli alvást, most már ne is próbáljátok másképp. Egyszer majd csak száraz lesz! :)
Milyen zene szól nála este? Vagy nem arr írtad, hogy lekapcsolod?
Nálunk korábban szólt egy altató cd, de már az sincs. Minek, mindig csak matatott a szobában, dünnyögött, megpróbáltuk zene nélkül, elaludt úgy is. Mert az az igazság mi már kicsit untuk. Hiába váltogattunk 2-3 lemezt, előfordult, hogy éjjel is ez morgott a fülemben... :roll: :lol:

KépKép
viol81

Jah, én meg tök sokat álmodtam az éjjel Jutiékkal, tök izgi, úgy várom már, hogy mi lesz, hogyan lesz, mikor lesz!! :P

Erika,
írj ám azonnal, ha van valami!! :) :wink:

KépKép
viol81

Tényleg, hogy vannak a kismamáink?

Katus, Reni, Erika?

KépKép
viol81

Sziasztok!

Jutira én is sokat gondolok. Várom nagyon a híreket.

Zília- Kincső is könnyen elalszik este-még (kopp-kopp). Nagyon ritka, hogy 19 óra után fent lenne. Most, hogy beteg, be kell mennem pár perc múlva, mert szenved a náthától, és a vállamon, függőleges helyzetben elszunnyad, leteszem, kicsit helyezkedik és alszik. De anyum szerint ez változni fog, egyre inkább későn fog majd elaludni, ha nagyobb lesz. Náluk a nappali alvás problémás inkább :evil: , szerintem azért korai elalvó, mert nappal nem aluszik eleget. Nincs még jól, sajnos... Holnap megyek vele doktornőhöz, a mai antibogyó adag után várom még a hatást.

Megyek, alszom én is egy kicsit.

Anikó

Kép[/url]
quito

sziasztok!

nem írt senki, jó a márc.7 délutáni találkozó?

nálunk is lefekszenek a gyerekek 1/28-8 körül. mivel mindhárman egy szobában vannak még mesélek nekik, utána villanyoltás, ágnes kicsit még szopizik, addig a nagyok motyorásznak és elcsendesednek. következetes vagyok a napirendben, mert különben szétesnék a három gyerekkel együtt. bár egynél sem voltam rendszertelen. próbálkozni időnként szoktak, ha különleges alkalom van és megcsúszunk az belefér, de a normális átlagos hétköznapi napokon 1/2 9-re csendnek kell lennie :lol:
nem tudom este gyerekkel néztek tv-t vagy sem, de én nem engedek olyasmiket nézni mint pl. a barátok közt.
na meg reggelente ovi, időben kell kelni és indulni.

zília,
csilla is sokáig keltegette éjjel szecsőt mikor már nem volt pelusa. nekik az bevált, nem pisilt be, de egy idő után az éjjeli keltés és ágyneműcsere is nagyon kínzó tud lenni. kívánom, hogy hamar megoldódjon a bepisilés és jókat szunyjatok :wink:

milán talán már meg is született??????????

Kép
Kép
Kép
amica

Juti!!!

Tőlünk is megy a drukk! Talán már túl is vagytok rajt?!? :)

Andi!

Nekünk jó a márc 7.Ha addig elkerül minket mindenféle nyavalya. Adéllal mennék. Légyszi címet majd írj, mert pontosat nem tudok.

Betegeskedők gyógyuljatok!!! Úgy látszik lassan megyünk ki a télből, közeleg a jóidő.
Kismamák! Hogy bírjátok ezt a sok frontot?

Gyöngyi

Kép
wirág&

Sziasztok !

Jutira én is nagyon kiváncsi vagyok sokat jár az eszembe.Gondolom, ha Rik hazaér a munkából és tud valamit akkor egyből megírja nekünk.

Csak irigykedni tudok a gyors esti elalvások miatt este még 11-kor be kellett hozzá mennem kicsit legorombítani, hogy aludjon el már végre aztén nemsokkal 11 után csönd lett aludt 9 óráig.Rendszerint dumákol mondokázik, énekel.

Viol, vannak neki cd-i gyerekdalok vannak rajta amiket az oviba szoktak énekelni nagyon szereti őket szerintem igen jók pl. zene óvi, mese ovi ovodás körjátékok,zeneóvi jeles napok, tanuljunk: erdő-mező állatai stb.Nagyon halkan szól ,kint mi nem is haljuk.

Anikó , mit mondott a doktor néni?Úgy sajnálom szegény Kincsőt gyorsan gyógyuljon meg.Ki az orvosotok?Alexandra ált.1/2 2- 3-ig szokott aludni lehet, hogy ez sok neki azért nem akar este elaludni,de nem akarom róla leszoktatni, mert sz oviba meg majd kell aludnia.

Amica, nekünk jó lenne előreláthatólag az időpont, de majd légyszi írd meg privibe a címedet, mert én nem tudom.

Lehet, hogy pálcát törötk felettem, de egy műsor van a tv-be amihez ragaszkodom ez a barátok közt.Alexandra nem ül le konkrétan nézni ,jön megy, játszogat.Próbálok én is következetes lenni az említett film után van a lefekvés, de szerintem korábban nem is tudnám lerakni , mert egész kiskora óta úgy 9-1/2 10 körül aludt el.Próbáltam egyszer kétszer, hogy leteszem korábban nem aludt el csak a megszokott idejébe.Talán ha majd ovis lesz akkor jobban elfárad és gyorsabban elalszik este.Most mennem kell , mert felébredt.Mindenkinek szép napot!

Zília

Kép
kertész ákosné

sziasztok!

Teljesen uj vagyok itt,és nagyon örülök hogy van ilyen fajta társalgo,hogy kimondottan soproniaknak!
Olvastam itt a történéseket és tiszta izgiket tudtok irni!
Má én is nagyon drukkolok a jutinak!Ráadásul engem is igy hivnak-nem is gondoltam volna hogy van még egy ilyen becenév-ráadásul sopronban!Furi volt olvasni a nevem :lol:
Szoval remélem találok itt barikat meg jo kis beszélgető társakat!
Üdv Jutoka
jutoka1

Sziasztok!

Jutira rengeteget gondolok, éjjel már róla álmodtam...én is sokat gondolok már a szülésre kicsit izgulok is...

Alvás nálunk is mindig egy időben van kb, 8, negyed kilenc körül fekszik le Máté egy ideig még ugráltatja apukáját :lol: , hogy be kell hozzá menni simizni, ki nem jön az ágyból szerencsére csak kiabál.
Csendben van néha negyed órát is aztán kiabál, (komában van :lol: ), de meg kell simogatni, néha vizet kér, aztán 9re mindig elalszik.

Szobatisztaság, hát tapasztalatom nincs, de szerintem jól csinálod, Zília.
Sokaktól hallottam, az esti felkeltést, nem tudom én merném-e kelteni, Mátét, rossz alvó, hajlamos lenne nem vissza aludni...de ezt neked kell tudni Alexandra simán aludna-e tovább.
Mi ugyanis még mindig kelünk éjjel 2szer néha többször is.

Üdv uj :lol: Jutoka!
Kicsit írhatnál bővebben magadról...

Amica!

Nekem jó az időpont! :wink:

katus78

Betegeknek jobbulást! Mi is elkaptuk az influenzát :( !

katus78

Sziasztok!

Ja tényleg persze irok pár sort magamrol,csak közbe böngészem itt a babanetet hogy mik vannak!
nem sikerül ilyen szupi kis profilt csinálnom mint amilyen nektek van!
Szoval 37 hetes kismama vagyok,ugyhogy mingyá kibujik a picim!Már van egy 3 éves kittim,aki most mamázik,igy van délután 1-2orám !Amit persze pihivel töltök mert 32hetesen kisebb vérzéssel kerültem be a korházba több mint egy hétre!Most fönn a lábaim és nem csinálok semmit-szegény kiscsajszimat meg is viseli,de hálistennek nagyon sokan segitenek hogy ne unatkozzon!
A második kis picurim is kislány lesz,kincsőke lesz a neve!

nagyon izgulok a szülés miatt és nagyon félek tőle-elöző császár volt,kinok kinjai között!!!
De nem stresszelem külön magam,nem élem bele magam,majd ha ott leszek kiderülnek a dolgok,hogy leszek!

üdv mindenkinek
Jutoka
jutoka1

Zília,
ment a privi :P
Talán később majd hamarabb letudjátok fektetni a lánykát, mert ha ovis lesz bizony nem szunyálhat 9-ig. Ágnes ma már hatkor keltett, 1/2 7-kor kelnek a nagyok, szóval mi nem nagyon húzhatjuk este az időt :lol:
Nekem az éjjeli szobatisztasággal szerencsém volt. Mire már nem hordtak pelust addigra az alvások alatt száraz volt. Nem kellett mást tenni mint nem adni rá. 1hét alatt nappal, délután és éjjelre is elhagytuk. Ébreszteni sem kellett őket.

Gyöngyi,
mindjárt írom.

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Jutiról nincs hír?? Olyan izgiiiiii. :-)

Nemsokára Katusért izgulunk! Sok gyógypuszi Nektek, Katus!

Mi is betegesen, nátha, köhögés...remélem hétvégére már elmúlik.

Tali minket is érdekel. Andi, felkészültél a nagy seregre? :lol:

Jutoka, szia! :-) Most milyen szülésed lesz? Biztos császár vagy amit a sors hoz? Már majdnem a finisben vagy, megnyugodhatsz. Gondolom 32.hetesen izgultál, nem lett volna még jó szülni. Most meg már ha jönni akar jöhet. Bár szerintem az a biztos ha még 1-2 hetet bent marad Kincső. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!!

Vártatok mi???Olyan izgi!!!
Juti irt,jól van,ksiebb fájásai vannak,de mindig leáll.
Irtam Neki,hogy mind drukkoltok neki,és hogy páran vele is álmodtak:)

Szia Jutóka!!
Én asszem ismerlek,együtt születtek a lányaink!!!
ÉS már ujbol szülsz!De jó NEKED!!!:)

Zília

nem volt gáz annyia( :) )felébreszteni ám Rékát.EGy ideig csináltuk.Arra emlékszem,hogy a Réka reggel nem is emlékezett rá,hogy felkeltettem.Szal nem volt törés neki ez.És egy idő után leálltunk vele.Asszem nem ébredtem fel felkelteni,igy elmartadt.Aztán másnap már direkt elhagytam:)
Nekem a tévé megy ált d.u. mindig.De a gyerekeket nem érdekli.Régen a reklám Petrát nagyon érdekelte,befutott rá,és bámulta.Már ez sincs természetesen.:) Még a Minimax sem érdekli,csak a zenék rajta.Szal az eleje ahogy kezdődik a mese.Vége a zenének,és elmegy Petra.
Alvás nekünk is most hogy ovis hamar van.MAx. fél 9-kor alszik,Igaz nem magátol,hanem melléfekszem.Nem baj,én élvezem.Addig is a bőre illatát szaglászom:)

Anikó,KAtus
jobbulást nektek!!(IS)
Vendég

Sziasztok!

Kincsem még fönt van :cry: , nagyon kínozza a nátha... Sír az ágyban, elcsendesedik, hébe-hóba bemegyek (tudom, nem kellene, de megszakad a szívem :cry: ). Ringatom, visszateszm, simi.

Jutóka-Szia! Az én kislányom is Kincső :lol:. Ti miért választottátok ezt a nevet? Én a 2. babónál gondoltam Kittire vagy Kingára.

Zília- Orbán Hajnalka a doktornőnk, szeretem őt nagyon, figyelmes, alapos Kincsővel. Most nem ő volt, azért viszem is vissza holnap, nem tetszik, hogy Nyuszinál így elhúzódik ez a vmi... Tévében szerintem én vagyok a legbűnözőbb :oops: :oops: , terhesen a nyári szünetben nagyon rákaptam, és mióta itthon vagyok Kincsővel, reggeltől megy estig. Nyuszi csak a reklámot nézi, már azt se mind. Azt vettem észre, hogy egyébként még nem tvfüggő, mert Szegeden pl. be se kapcsoljuk, ott anyuval 3an elvagyunk. És ha anya itt van, akkor se kell tv. Nekem van iszonyú bezártságérzetem, ha nem megy. Játszani, mondókázni Kincső szobájában szoktunk, ahova a kisasszony gyakran elvonul. A nagyszobában csak rumlit csinál :? :? :?

Katus- jobbulást nektek is! Te is nagyon elkaptad?

Andi-megyünk 7én, remélem, Kincső meggyógyul addigra...

Ma rájött, hogy kell a kádban leereszteni a fürdővizet :twisted: :twisted: , eddig csak nézegette magát a kádleeresztőben (vagy mi), ma elfordította :twisted: :twisted:

Megyek, behallgatózom, nagy a csend... (mióta írni kezdem, már 2x bementem ringatni.)

Anikó

Kép[/url]
quito

hali!!

te jó ég, jobbulást mindenkinek!!!!! basszus, olyan sokan betegek... :? :(

Anikó,
és nappal hogy-hogy nem alszik Kincsőd? Próbálod altatni, de nem akar?

Andi,
nekünk is jó a 7. március! :)

Jutoka,
szia! :) Hűű, akkor pihenj tényleg sokat! És pletyizz! :wink: Miért volt kínok kínja a császár? Vagyis mi miatt volt császár és mi volt benne a legrosszabb?

Katus,
és Máté mit csinál éjjelente? Basszus, érted is izgulunk ám majd!! Emlékszem, amikor először találkoztunk, Máté még mütyür volt, és sírt - fogak -, amikor bementünk megnézni Nicit a kórházban... Most meg majd nemsokára hozzád mehetünk... :shock:

Gábor edzésen van, gondoltam ma megpróbálom én is otthagyni Dorkát az ágyban, ahogy ő szokta, és sikerült. Lefektettem, mondtam, hogy itt vagyok kint, nézem a tv-t. Nem jön ki, most nem is beszél, sztem már alszik. Délelőtt óriásit sétált Gáborral, délben aludt is 2 órát... :lol: Délután meg baba-mama klubban voltunk Fertődön, ott is elfáradhatott.

KépKép
viol81

Jah,
Andi,
én egyetértek azzal, hogy betartod a napirendet. Én is próbálom és sokkal könnyebb minden. Tudja, hogy mi mikor van és miért, és így sokkal jobb. :P

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?