Új privát üzeneted érkezett!

Pille, beszéljünk majd az ejtőernyőzésről légysz, ha már nem lesz pocaklakóm, jó? Jössz velem egy ugrásra? :wink:
birolili

Sziasztok!

Erszényes:
köszi,nem :) Az én lányaim felérnek 4-5fiúval :lol:
Ha lehetne a szüléssel kezdeni,lehet vállalkoznék még 1xrá,de én már nem szeretnék többet terhes lenni.
Jana képe az iwiwen nagyon édes!!!olyan szép szeme van :wink:

Balim:
igen az iwiwen láttam,hogy szülinapos vagy :wink:
Esztinek jobbulást.Ő is nagyon vagesz a képen :)

Dettus:
holnap teszek fel képet Miráról,de ma olyan hisztisek.... :(

Nana:
Ne csináld már,hiányzol ám innen!!!Gyere csak-tudod mindenkinek arra van ideje......vagy éppen ez az?
Gyógyulást nektek is!
én is régóta köhögök,most ilyen makacs vírus van :?

Syg:
Gratulálok a pici fiadhoz,és a villám szüléshez! :)
Alapvető probléma a kórházban,hogy a csecsemőket az ottartózkodás alatt a sajátjuknak tekintik :x
Engem is kikészítettek rendesen annó(pláne először,de szerintem azóta javult a helyzet valamicskét)
kazi

Sziasztok :)

Üdv az ujonnan érkezőknek :)

Syg
garatulálok Ricsi babához gyönyörű :) nagyon -nagyon örülök, hogy ilyen nyugodt baba, nagyon kijárt ez neked :) Ha még is lenne pár perced néha ránk örülnénk ha többször is irnál :)

kazi + lili és aki mér kérdezte :)
Áki már ügyes reggel még van egy kis sirdogálás, de igazán már ez csak ilyen anya lelkismertére ható, mert ahogy kiérek a böli ajtaján már leveti a ruháját és rohan a játékokba vetni magát :) A gondozónénink imádja úgy hívja kis szerelmem :)

balim
hát Én már nagyon neki vagyok keseredve persze van egy csomó dolgom itthon is főzők pakolászom ... de olyan "hasztalannak "érzem magam ...

Na haragudjatok csak átfutottam a topikot nem olvastam végig ... ez a mai nap, rengeteget mentem teljessen szétáztam a bicon 3 szor is, olyan nyanvadt vagyok.

Ja ha esetleg valakit éridekel nagyon klassz csizmákat bakancsokat sikerült ma vennem a Szil coop emeletén a szivárvány cipő boltban 6-8 fortintok és jó minőségűek a méret alapján változik az ára jövö szerdán kapnak még sokat a csajok,ilyen mályva színűt kaptak,a szára velúr,az orr része meg rendes bőr és rendes gyapjú béléses jó meleg, Áki meg egy barna bőr pasis bakancsot kapot :) ( 27 es méretben :shock: és még csak 2,5 éves mi lesz itt még :shock: )

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!Koszonjuk a sok bokot. :oops: :wink: Hat ilyen mosolygos az en fiam.Eleg,ha hozzaszolok,vagy ranezek.Foleg,ha mosolyogva teszem.Az en dragam a mai pocsek ido ellenere nagyon ugyes volt.Sokat aludt.Igaz nem volt ma reggeltol egesz fel 5 ig aramunk,majd meghujultem,annak ellenere jol eltoltottem az idot. :roll:
Hajni,Lili-12 en utazunk haza,ha a ruhakat meg szeretnetek nezni,elotte kellene,h.gyertek. :roll:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Lefektettük a hisztikéket :) Szegény Miri mondogatta is:Nem akarok holnap oviba menni :(

Roz:
Ez nagyon jó hír!Nagyon ügyi Áki! :D 27-es láb?-nem semmi :lol:

Timci:
Neked akartam még írni:Attól,hogy császáros voltál,kérhetted volna magad baba-mamás szobába!Mikor én szültem akkor is volt ott egy császáros anyuka!

Dettus:az ígért kép :)
Kép Kép
kazi

Timci, én mielőbb szeretném, 12 az már majdnemhogy késő :D De ha Hajninak nem jó...... már nem esik jól sehova menni......
birolili

Kazi, ez baromi jó! :) Nem gondoltam volna, h. ennyire hasonlítanak! Kiköpött mása Lari Mirabellnek. :) :) :)
Szegény Mira, sajnálom. MIért nem szeret ennyire oviba menni? Szerinted nem lehet benne az, amit én mostanában hallok: h. aki bölcsis volt, az sokkal könnyebben beszokik az oviba? Lehet benne vmi?? ........

Roz, tényleg durva ez a lábméret! :shock: Szorítok, h. találj vmi munkát! +++++
birolili

Kazi:Gyönyörű,meseszép,mint egy porcelánbaba...
Vendég

Kazi-jó,h.most tudom meg.Én erről nem tudtam,h.kérhetem volna...A következő babánál tuti kérni fogom. :wink:

lili-akkor beszéljétek meg.Én itt vagyok még.És szoljatok,h.mikorra varhatlak benneteket. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Kazi-jó,h.most tudom meg.Én erről nem tudtam,h.kérhetem volna...A következő babánál tuti kérni fogom. :wink:

lili-akkor beszéljétek meg.Én itt vagyok még.És szoljatok,h.mikorra varhatlak benneteket. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

kazi-micsa szempillas csajszijaid vannak.Hol szerezted? :roll: 8) :wink: Nagyon szépek a lányaid.Kár,h.idősebbek a fiamnál,beajánlottam volna neki valamejik janyodat. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

kazi-micsa szempillas csajszijaid vannak.Hol szerezted? :roll: 8) :wink: Nagyon szépek a lányaid.Kár,h.idősebbek a fiamnál,beajánlottam volna neki valamejik janyodat. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timcike:Mi az a pillangós a pici alatt???Pillangó mániás vagyok!Gréta is!
Vendég

Lili
Gyopi változó, van amikor angyal, de van amikor alig várom h este legyen és aludjon végre…Igen. Ők is nevelnek minket…

Kép
Kép
Kép
thymi

Jól eltűntem én is....

Syg,
nagyon aranyos Ricsi baba, gratulálok hozzá, és hogy ilyen kis nyugi, Leona után gondolom furcsa...

Amúgy lehet, hogy én vagyok a kivétel, de nekem nagyon jó emlékeim vannak a kórházról, nem is szeretnék máshol szülni. Mindenki kedves volt, aranyos, segítettek, amikor kértem. Jó, nekem sem voltak extra igényeim, de nem találtam kivetnivalót.
Na jó, egyszer Lilit vizes hajjal hozták le, de elég nagyhajú baba volt ahhoz, hogy ne száradjon két perc alatt.

Nana,
azért gyere ha tudsz!!! Sajnos már én is ritkábban vagyok, de olvasni mindig elolvasok mindent.

Kazi,
milyen aranyosak a lányok, tényleg, így akár ikertesók is lehetnének a képek alapján!

Geli,
te merre vagy? Régen írtál? Picilány hogy érzi magát?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Na én is itt vagyok, elveszve!

Syg
gyönyörű a kislegény! Sajnálom én is, hogy ilyen rossz volt, a bentlét, mi ezért választottuk Szolnokot, mert féltünk a kméti kórháztól. De a lényeg, hogy már otthon és hogy ilyen tüneményes a Picúr!
Gondolom Leona is segít!
Timci
Hát ilyen jókedélyű babát!

Sajna Levi nagyon nyűgi. Remélem hamar kinövi :shock:

Kazi!
Akár két tojás, gyönyörűek a lányok! De már Bepa lecsapott rájuk :( :lol:

Roz
hogy áll Áki a bölivel?

Mestermoni!
Üdv itt!!!

Nana
hát ha gondolod, akkor elmegyünk érte a jövőhéten!
Apa hétfő-kedd, szabadnapos!

Lili, Dóra
hát irigyellek is, meg nemis benneteket! De megint tudtok picibabázni, de azért nem, mert Levi csak sírt a tejallergiás hasfájás miatt, ezt inkább kihagynám! :oops:

Nyhk
örülök, hogy így élvezik a gyerekek a lovaglást, én is félek a hatalmas lovaktól! Mondjuk méreteimnél fogva, nekem elég a póni is 8)

Bocsi a Többiektől!!! :oops:

Kép
adrienn021

moni-az egy pled,amit ratettem a kedvenc kagylo alaku foltelkejebe.
adri-szerencsere,nagyon jo kedve van neki mindig,hacsak nem ehes vagy almos. :lol:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

moni-az egy pled,amit ratettem a kedvenc kagylo alaku foltelkejebe.
adri-szerencsere,nagyon jo kedve van neki mindig,hacsak nem ehes vagy almos. :lol:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

sziasztok
egy olyan kérdésem lenne ,hogy szerintetek hol érdemes babakocsit és társait vennem.ha min den igaz 2008.április 22.-én szülök.csak én még jobban be vagyok tojva mivel én közel dolgozom a tűzhöz. :)
:) köszi
csillám

csilla? mit csinálsz? sok mindentúl függb a jó babakocsi de leginkább pénztárcától

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

kazi:nehéz volt a terhességed?

Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Kazi
mint két tojás,a lányaid naon egyformák voltak piciknek.

Thymi
küldök egy pü-t.
Kerekedsz már naon, hallom.

Lili
Ha fáradékony vagy akkor ne eröltessük,majd ha meglesz a baba,vagy nem tom.

Roz
Azokat a nagy lábakat! :lol: Csak gyözzél majd rá kapni cipöt nagykorában.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok :)

Kazi
Baromi jók a fotók :) tényleg mint két tojás :)

Lili
köszi a +++ energiát :) Nagyon aranyos vagy :)

hajny
ne is mond.. hihetelen 98 as ruhái vannak és 16 kiló és Adrival egymagassak ... tudom hogy fiú de olyan nagynak látom ... olyan édes annyira imádom :) Kis kopasz :)

csillám
Táncsak nem a kórházban dolgozol :) ( és táncsak nem Csillának hívnak mert ha igen, akkor ismerjük egymás :wink: :lol: ) :wink: egyébként üdv itt köztünk :) Babakocsi Én nem vittem túlzásban egy mothercar( 6 éve volt 35 000 )vettünk ami 3 gyerköcömet tökéletessen kiszolgálta és olyan állapotban volt, hoyg még egy ismerősünk babáját is, a lényeg, hogy legyen forditható karja és forgó kereke és esővédője a többi már te igényeid szerint ami még parktikus hozzá szerintem egy jó kis táska :) a Petőfi Sándor utcai boltban sok jó babkocsi van :) viszont babaholmik kisruha kád butor... a szil coop mellett a faktumban de ha van időd kedved pénzed... Pesten is sok jó üzlet van :) és ott aztán lehet válogatni.

Kép

Kép

Kép
roz23

Hajni, mozgok örökké, autózunk is még, csak félek, nehogy kicsússzunk az időböl. 3-a előtt nem jó neked?
birolili

adrienn021- Az ovi az Arany mögött van, már írtam, csak nem írtál erre, hogy miért kérdezted? Esetleg ismerjük egymást? :)

csillám- Mi is múlt héten vettünk babakocsit a Brendonban pesten, de a Bébi outletben is ki lehet fogni!

Kép
estelle26

Lili
naon kiköltekeztem ebben a hónapban,3-án lesz fizum.Le vaok égve rendesen.Meg hát most Anna is itthon van velem,nem tom hogy ha viszem,akkor nem tudok nézelödni szerintem,mert Anna már bétyár! :lol: Meg babázok is,holnap vigyázok kicsi Barnira amíg a tesóm dokihoz megy,és elintéz pár dolgot.
Most ilyenek vannak.

Most egy pár új forumozó van köztünk,már nem tom követni lassan,bocsi ha nem írok nektek.

Judit
rég olvastalak,hogy vagy?

Roz
hát Áki tiszta apja,ö gondolom magas.Hány centi?

Kazi
ma is sírós volt Mira az oviban?Holnap is mentek?Böli lenne,meg suli is van.Anna marad velem itthon.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina
tesóval hogy álltok?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sygnum.
Kedves anyuka és mindenki aki az Ön levelét olvassa.
kÜZDENI A GYERMEKÉÉRT???? NEM ÉRTEM.
Kisfia koraszülött volt, így igen szerencsés helyzetben volt, hogy az újszülött osztályról mehetett haza és nem került át a koraszülött osztályra. Az élet első napjain jelentkező súlyesést a koraszülöttek lassabban hozzák be, mint ezt Ricsinél is tapasztalhattuk, ezért nyilvánvaló, hogy 1 hét eltelte után, amikor már az otthonukban voltak, kezdett el igazán a súlya gyarpodni. Illetve náluk a sárgaság is kifejezettebben jelentkezik. Tudomásom szerint, amíg nem a rooming-in rendszerben voltak, az idő alatt is éjjel levitték kisbabáját, hogy meg tudja szoptatni. 40 gyermek+ műtétek+ esetleges élesztés a 3 ápolónőnek erre általában nincsen kapacitása.
Nem olvasom ezt a weblapot, de a írását, ill. osztályunk pocskondiázását nem tudtam szó nélkül hagyni.
Dr. Lazics Klaudia

Kép
Kép
Kép
borsika33

Éva, melyik kocsi mellett döntöttetek?

Hajni, én Zsófival tudok csak menni, nincs kire hagynom.
birolili

Sziasztok!

Lili, koszi az infot! Remelem meg ma megjon es nem kell szombaton otthon dekkolnotok... :? Meg jo hogy mondtam Szutyurinak, hogy csak akkor kuldje a te cimedre, ha penteken erkezik, egyebkent az en cimemre. :roll:

NST-en minden rendben volt, jovo penteken kell ujra mennem. Utana mar nem szeretnek sokaig varni a szulessel, mar kezdek nagyon terhes lenni. :wink:

Kazi, tenyleg nagyon hasonlitanak a lanyok! :D Ovi :( Mi lesz jovo hettol?

Csillam, nem kell elsietni a vasarlast, jol nez korul, akar itt az interneten is, hogy milyeneket lehet kapni. Szerintem is erdemes felnezni Bp-re.

Roz, orulok, hogy Aki megszerette a bolcsit!

Kateszkam lebetegedett, kijott rajta az ekcema is. :( Es most eloszor nem sirt a doktor neninel! :)

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra nem jött még a csomag. :D Terhes vagy? :D neked már itt az időd..... keményedések vannak? Nekem mikor Zsófit emelem, akkor bekeményedik rendesen.
birolili

Sziasztok!

Igen a képen tényleg nagyon hasonlóak a lányok,amúgy meg nemigazán szerintem :roll:

Gabi:
Mind a 2 terhesség alatt,mindig találtak valami "problémát"most ez a baja a kisbabának,most az...,voltam magzatvíz vizsgálaton is,előbb be kellett feküdnöm a kórházba stb.....(természetessen minden vak lárma volt ,két makk egészséges lányom született ,hála Istennek)ráadásul csúnyán visszeresedtem is,meg sorolhatnám,úgyhogy ha csak nem véletlenül esem teherbe akkor én nem szülök!

Dóra:
5-én szülői,meg fogadó az oviban,azt megvárjuk,hátha alakulgat addig a helyzet,ha nem akkor majd megbeszélem az óvónővel. :oops:
ügyes Katika,a doki nénivel :)
Várja már Ő is a kistesót?Beviszitek majd őt is látogatni?Babás szobába szeretnél menni?Katival milyenben voltál?

Hajni:
Reggel volt ordítás,meg de.majdnem,de aztán meggondolta magát állítólag.Holnap nem viszem,meg jövő héten sem a szünet miatt.Anna megy jövő héten?

Lili:
Látom már te is nagyon készülsz! :) Te milyen szobába szeretnél menni?Zsófival hogy volt?
kazi

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy mostanában újra nem vagyok aktív itt.

Csak azt szeretném megkérdezni, hogy jövő héten szeretnék rendelni a Leopoldis oldalról, és nem -e más is akar onnan rendelni? Egyedül elég húzós a postaköltség. :( 1890. ft-os futárdíj van.

Andi

Andi
Kép
cukkker

Én du olvatam a Lazics doktornő üzenetét , és azóta foglalkoztat a dolog.
Az én véleményem mondom el, és nem akarok vitát nyitni sem üzenni sem semmi prokovakívat írni, de ezt ki kell adnom magamból.
Pro és kontra sok jót és rosszat is le lehet írni emberekről kórházakról. Aműg a másik cipőjében nem voltunk ...addig...Nagyon rossz, hogy ezt valaki személyes vagy személytelen sértésnek veszi.SZerintem egy nagy probléma van Kecskeméten: csak 2 ((3??) bocsánat nem tudom pontosan )baba-mama szoba van. Ha csak rommoing in lenne nem kellene harcolni érte és a császárosok is ott lennének. Én egyet tudok Anyaként:ha nincs baja a babának ami orvosi felügyeletet indokol, akkor az Anya mellett a legjobb Neki és az Anyának is. Akkor elindul a tej még segíteni se kell sokat, mert ha már többgyerekesekkel van egy szobában az ember Ők tuti megmutatják a pelenkázást is.
Nekem sok Bp -i ismerősüm rokonom van és tök természetes, hogy a baba az anyukájával van..még fürdetni is segítenek megtanulni (én első este nem mertem fürdetni, mert nem volt segítségem).de ha az anya kéri akkor elviszik az örzőbe.
És még valami ...Pedagógusként megtapasztaltam milyen amikor a nem látott, mások (gyerekek.nem minősítés csak kijelentés)által elmesélt dolgok, tettek és szavak miatt ócsárolják az embert. Nem könnyű így dolgozni, fúleg ha még meg sincs fizetve az ember. Sztem
bocs, de ez nagyon kikívánkozott és nem tudok e mellett elmenni...
én is itt szültem mindkét fiam...sokan tudják :?

Gabi
bepagabi

és amit kifelejtettem, télleg sok 3 nővérre 40 baba..Ez tény, de erről nem az anyukák tehetnek!

Gabi
bepagabi

cuki, mi az oldal címe???én lehet akarok

Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Bepa
nyugodtan add ki ha még van aminek ki kell jönnie.Jó kimondani,megkönnyebbülsz.Valóban sok a baba ennyi emberre,de itt be is fejezem.

Kazi
ez már naon jóhaladás ha csak reggel van sírás.
Anna megy hétfön,kedden bölibe.A többit anyával,velem tölti.Szeretek vele lenni.

Lili
ha az idöm engedi akkor mehetünk.

Hát,ma átmentem délután is babázni.Míg tesóm evett,mondtam felveszem Barnust,mert sírdogált.Naon jól el is voltunk,míg Anna keze be nem szorult egy résbe.Ordítás,azt sem tudtam hirtelen mit is csináljak,Barnus sírt,Anna ott ordít mellettem,leguggoltam és átöleltem fél kézzel.Nehéz két babával,most érzékeltem.Bár tök jó.Énekeltem Barnusnak,majd olyan édesen rámnézett,majd elolvadtam.Imádtam abban a pár percben,mintha az enyém lett volna.
jaj,befejezem ám az ömlengést! :oops: Csak naon ki kívánkozik! :)

Dora
kitartást a finisre. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni: ez a 2 gyerek egyszerre sír Nálunk soxor van, de szerencse 2 keze 2 lába van az embernek (ha egészséges) szval megoldható:)A 3 ikreknél már gond lehet :lol:
és ömlengj, mert jó olvasni

Gabi
bepagabi

bepa

Tudod mikor olvstam amit Syg írt akkor egondolkoztam miért törjem magam, tiszta fölösleges. Ezért hogy ilyeneket írjaanak, ilyenkor legszivess3ebben sz.....nék bele az egészbe. De aztán eszemeb jut mikor találkozok babakocsit toló anyukát megszólit, és megköszöni a segítséget, na ezért. Volt már róla szó hogy az egész roomingin de nem lehet kivitelezni mert akkor kevesebb ágy lenne a kórtermekbe, és igy sokszor tele van a gyerekágy, minden emeleten vannak gyerekágyasok.Császárosok is mehetnek roomingin-be. A másik Pesten gondolom egy szineten van a gyerekágy és az újszülött részleg, ott megoldható. De ha valaki nálunk is szól hogy nem tud pihenni vagy le akar menni a levegőre akkor felvisszük a babát hozzánk. Csak szólni kell, és akkor tudunk segíteni.

Bocs de nagyon feltudom magam húzni ha igaságtalanul támadnak.

Kép
Kép
Kép
borsika33

Borsi: ok, tudod nem Neked szólt , sőt senkinek. Csak azt hiszem alapvető probléma van a társadalommal és a gazdasággal(nagy szavak) Ha lenne pénze a kórháznak valszín több nővér lenne, szép szobák és mindig mindenki mosolyogna:)Csak az utópia mindig is az marad...szóval ..Én a rendszert hibáztatom, és télleg átérzem a Ti oldalatokat is (ezt már lepriviztük). Sajnos nem mindenki egyforma, de ez egy fórum ahol mindenki az ír le amit akar és ami kikűvénkozik belőle. Nekem télleg az hiányzott (mivel sajnos szüleim meghaltak elég rég, és férjem anyukája sem él, senki nem tudott segíteni amikor nagyon kellett volna.,mivel én bátortaéan voltam Benedekkel) jó lett volna egy-két tapasztalatot összeszednem bent. És hangsúlyozom, nem okolok senkit mert mehettem volna Benedekkel (nem tom volt e hely) roomingba de én 3 napig alig bártam járni, nemhogy ygereket ellátni...most meg szinte 1 nap már ugrottam ki ágyból alig várta a fürcsit, de 4 nap után is nagyon fájt a hasam (biztos a lepény miatt)
Még annyit, hogy én megkérdeztem mehetnék-e esetleg szoptatni éjjel (most márciusban mert roomingra esélytelen voltam, tele volt) de konkrét nemet kaptam...nem feszegettem!Itthon szó nélkül szopizott is éjjel mind2 fiam.mindegy volt nekik, hogy benn mi volt a rendszerTudtam, hogy császárosok mehetnek roomingba....mind1 . Télleg nem akarok vitázni, és tuti nem rajtatok múlik sok minden.MÉGEGYSZER nem a csecsemősökről akartan írni, csak annyit akartam elmondani, hogy ha lenne pénz tuti másképp is megoldható lenne a dolog .
Azt nem tudom, hogy pesten egy emeleten van-e a 2 osztály.Valószínű. :)
Borsi, én nem akarok ebből haragot és Tisztellek Titeket, mert nagyon sokat dolgoztok fenn!!!!Remélem megérted mit akartam mondani.

Gabi
bepagabi

bepa

Ez nem neked szólt ha illető olvassa ő tudni fogja.Engem most konkrétan ez egy az egy esett húzott fel.De az a szerencse hogy ez a kevesebb.

Kép
Kép
Kép
borsika33

Sziasztok!

Hát én aztán végképp nem akarok beleszólni...de :roll:

Borsika
Senki nem akar Téged bántani!!! Isten Ments! Te amennyire a lehetőségeid (és leginkább az időkorlát) engedi megpróbálsz segíteni! :) DE sajnos sok kolléganőd nem ilyen! :( (és szerintem ez nem pénzen és körülményeken múlik!)

Én este 11-kor szültem, másnap délben még nem láttam Botit és ahányszor rákérdeztem, semmi választ nem kaptam. A végén, mikor még 12-kor sem hozták le szopizni, az osztályosnővér feltelefonált, hogy rákérdezzen, azt a választ kapta "itt fent nincs a baba!" :( :( :(

Abban a pillanatban majdnem összeestem, annyira megijedtem. (magam előtt láttam ahogy már elvitték...mert baj van... :( )

Felvánszorogtam a lépcsőn és szerencsémre találkoztam egy ismerőssel (aki nálatok dolgozik) és Ő rákérdezett, ott volt Botond, egyedül szunyókált.

Ez nem pénz, túlterheltség és egyéb kérdése... egy anyának aki 12 órája szült és azóta nem látta a gyerekét, ilyet nem szabad mondani!!! :( :( :(

A másik pl. amikor rákérdeztem hogy miért lehet ennyire gyulladt a szeme?... azt a "kedves" csecsemős nővért soha nem felejtem el, aki rendkívül durván és gorombán ecsetelte "hogy mit gondolok én steril a hüvelyem" ???

Én egyébként úgymond kifogtam, mert Ünnepek alatt szültem. Amikor vége lett az ünnepnek, hétfőn jöttek a kedvesebbnél kedvesebb nővérek. :) :) :)

Nagyon rossz lehet hogy ennyi támadás ér benneteket, de ... és kimerem jelenti sajnos dolgoznak köztetek akiknek nem szabadna ezt a munkát elvállalni.

Persze minden területen dolgoznak olyan emberek akiknek lehet mást kellene inkább csinálniuk, de természetesen nem vagyok jogosult ezt eldönteni, felülbírálni.
Egyetlen probléma ezzel hogy egy gyermeknek életet adni...egy anya számára ez az életének nagyon-nagyon fontos (nekem legfontosabb) pillanata. :)

ÉN SENKIT NEM AKAROK EZZEL MEGBÁNTANI! EZ A MAGÁNVÉLEMÉNYEM és belőlem is kikívánkozott!

és nagyon szépen kérlek Borsika NE VEDD MAGADRA!! :)

KépKép
KépKép
nana09

Én Kiskunfélegyházán szültem.Egy nagyon kedves szülésznőnél,aki kecskeméti Ida.sajnos nem tudom a vezetéknevét :oops:
Nagyon kedves volt velem végig...császáros voltam,így nem kerültem baba-mama szobába.De egy 2 személyes szobába helyeztek.Ő mutatta meg nekem hogy szopiztassam,kibontotta a polyából,hogy megnézhessem az én Picurim...Minden nap végig kérdezett mindenkit,hogy ki hogy érzi magát!Az orvosról is ennyit tudok mondani.Bár itt csak 7-8 max 9 baba van...Azért az egyért haragudtam,hogy néha jól beetették a kicsiket,és nem nagyon szopizott csak aludt :?
Vendég

Nana

Teljesen igazad. Én most azt tartom konkrétan Syg írásán húztam fel magam, mert ez olyan személyes éríntettség féle,komlyan éa a lelkem ki is tettem, de látod ez se volt elég.

Abba is eggyet érted van egy két elég érdekes modorú kolléganő, de itt most arra kérek mindenkit ha valakivel gondja van azt nyugodtan jellezze a megfelelő helyen, mert mi hiába mondjuk nem hallgatnak ránk, azt mondják hozzájuk nem jut a panasz. Higgyétek el ezej az emberek velünk se kedvesebbek, tudom nem vígasztal.

Ami Botival volt az lehetett hogy a Iso szerint a etse 10 útán született babákat nem nézi meg gyerekorvos, ha nincs vele gond, csak másnap a nappalos aki 9 után jön át hozzánk mert addig referálón van, tehát leghamarabb a delesre megy csak le. Na a többire ami veletek történt nincs magyarázat.

Kép
Kép
Kép
borsika33

Nana

Az le maradt hogy addig nem mehet le a baba míg orvos nem látta. Ezt mi találtuk ki sajna ez egy szabály amit be kell tartani. De szólni lehett volna neked.

Kép
Kép
Kép
borsika33

Borsika, tul.képpen mivel nem volt elégedett Syg? Mi volt az, ami nem tetszett neki? Csak hogy tudjuk, mert én nem tudom.
birolili

Kazi: a lányaid mint 2 tojás! :shock: :shock: :lol: :lol: ha egy idősek lennének én egypetéjű ikreknek nézném őket!! :wink: :lol: :lol:

hajny: nagyon Boldog lehetsz h babázhatsz Barnival. nagyon szép volt élőben is!!! tegnap még átmentetek du?? :wink: :lol:

Borsika: te nagyon lelkiismeretes vagy és szívvel-lélekkel csinálod, pedig nem egyszerű, ha mindenki ilyen lenne ott akkor sztem semmi gond nem lenne. Nekem egy nővérrel volt bajom na az nem oda való, sajnos rontja a híreteket. :cry:

Dóra, Lili: ti már ténylega finisben vagytok. Jujj ez olyan izgi már, emléxem én már annyira türelmetlen voltam!! :wink: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Borsika
szerintem se magadra vedd,te meg szoktál tenni mindent.

Erszényes
igen,fél 5-kor még visszamentünk,Endre is naon későn ért haza.=-kor mentünk haza.Ma reggel megint átjöttem,Zsú hadd menjen el boltba,meg a dokihoz el kellett mennie.Most hármasban vaunk,Barni,Anna és én.Barni durmol,néha felsír,de vissza is alszik.

Bepa
lehet egy darabig élménybeszámolót fogok tartani.

Mennem kell.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Jaj,akkorát böfizett,hogy még az Anna is elnevette magát.Apám,mintha most lenne az első babám,újra átélek sokmindent.

Thymi,pü-t megkaptad?

Donoé
tényleg,mizu veled?Nem jut már idő írni?Csak annyit hogy jól vagytok,oké?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

csak egy kép Kép

Kép
seriff

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?