Sziasztok!
Hát én aztán végképp nem akarok beleszólni...de
Borsika
Senki nem akar Téged bántani!!! Isten Ments! Te amennyire a lehetőségeid (és leginkább az időkorlát) engedi megpróbálsz segíteni!
DE sajnos sok kolléganőd nem ilyen!
(és szerintem ez nem pénzen és körülményeken múlik!)
Én este 11-kor szültem, másnap délben még nem láttam Botit és ahányszor rákérdeztem, semmi választ nem kaptam. A végén, mikor még 12-kor sem hozták le szopizni, az osztályosnővér feltelefonált, hogy rákérdezzen, azt a választ kapta "itt fent nincs a baba!"
Abban a pillanatban majdnem összeestem, annyira megijedtem. (magam előtt láttam ahogy már elvitték...mert baj van...
)
Felvánszorogtam a lépcsőn és szerencsémre találkoztam egy ismerőssel (aki nálatok dolgozik) és Ő rákérdezett, ott volt Botond, egyedül szunyókált.
Ez nem pénz, túlterheltség és egyéb kérdése... egy anyának aki 12 órája szült és azóta nem látta a gyerekét, ilyet nem szabad mondani!!!
A másik pl. amikor rákérdeztem hogy miért lehet ennyire gyulladt a szeme?... azt a "kedves" csecsemős nővért soha nem felejtem el, aki rendkívül durván és gorombán ecsetelte "hogy mit gondolok én steril a hüvelyem" ???
Én egyébként úgymond kifogtam, mert Ünnepek alatt szültem. Amikor vége lett az ünnepnek, hétfőn jöttek a kedvesebbnél kedvesebb nővérek.
Nagyon rossz lehet hogy ennyi támadás ér benneteket, de ... és kimerem jelenti sajnos dolgoznak köztetek akiknek nem szabadna ezt a munkát elvállalni.
Persze minden területen dolgoznak olyan emberek akiknek lehet mást kellene inkább csinálniuk, de természetesen nem vagyok jogosult ezt eldönteni, felülbírálni.
Egyetlen probléma ezzel hogy egy gyermeknek életet adni...egy anya számára ez az életének nagyon-nagyon fontos (nekem legfontosabb) pillanata.
ÉN SENKIT NEM AKAROK EZZEL MEGBÁNTANI! EZ A MAGÁNVÉLEMÉNYEM és belőlem is kikívánkozott!
és nagyon szépen kérlek Borsika NE VEDD MAGADRA!!