sziasztok
Kazi
Nagyon szépek vagytok
Nekem az a kép tetszett amin 3 an vagytok. A csajok gyönyörűek
Lari haja is gönrörödik jól látom, de az övé inkább szőke vagy nem ? ! Mirabel mennyire hasonít Rád még a mosolya is
Ne add fel az ovit még szerintem a mostani hetet lehet hoyg nem is kellne nézni mert most megint "kiesett" neki pár nap az oviból Adri is hosszú ideig szokta kb 2-3 hétig sirdogált elalvás előtt.
Hajny
gratula a tesódnak
Nagyon édes babóca.
Timci
a melszívó mennyibe kerül az egyik ismerősőm pont ilyet keres.
bepa
szerintem se aggódj
Nálunk a csajok iszonyú gyorsan csináltak mindent Niki is Adri is végig ment mindnenen kúszás(3 hó) , mászás(4 hó), ülés(5-6hó ) , állás(6,5 hónap) járás (12-13 hónap között) Áki viszont csak kúszott nagyon sokáig olyan 8 hós koráig aztán egysz csak felállt de kúszás is olyan volt mint egy kis kommandós a könyökein és lábbát mint egy kis fóka húzta maga után
Minden gyerköc más és főleg a fiúk, de ezt te is tudod
Mindenki aggódik valmiért Én pl a beszédért Ákinál de majd csak alakul az is
seriff
Hannáról olyan régen láttunk már fotót ezt most este jutott eszembe mikor nézegettem az oldalt hoyg szerintem nyár óta nem láttuk itt az ovis nagylányt
Évával nem beszéltél azóta ? Jól vannak ?
nana
meggyógyultatok ?
Geli
jól vagytok ? Gergő ? Pocak ?
Nyhk
Ti jól vagytok ? Lovagláson voltatok azóta?
dóra
Nálunk is imádják a gyerköcök a zenét de a aprók tánca még sem jött be neki adripl félt miko ra néni egyszer énekel
na de Ő ilyen mindnetől fél ... tibor szerint átragsztom a fóbiáimat rá
pedig soha nem mondom előttünk hogy Én ettől vagy attól félek nem akarom befolyásolni abban hoyg kipróbálja... de Adri már csak ilyen hisztis, nyafogós, félős még egy pohár vizet sem tud sírás nélkül kérni és ezt szó szerints értsd
..... (tiszta anyja
)