Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönjük a névnapi köszöntéseket!!

Estelle, üdv itt :D Szép ritka neveket választottatok a babának.

Seriff, nagyon gyorsan végeztün, mikor odaértünk nem is volt senki a váróteremben, csak egy néni bent. A rtg-re kellett kicsit várni, de nagyon kedves volt a fiatal hölgy, aki csinálta + előre is vettek minket. Meg is jegyeztem a férjemnek utána, hogy milyen kedves volt mindenki.
Köszi a felajánlást. :oops:

Hajni, gratula tesódéknak! Szép neve van a kissrácnak :)

Lina, ti aztán nagyon lelkiismeretesek vagytok!

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

sziasztok!

Hajni:
gratulálok tesódéknak!!!szép nevet adtak a picinek :)

Évi:
(én is inkább így hívlak :) )Mirabel itt áll melletem,azt mondja írjam,hogy üzeni:
Köszi a köszöntést,majd találkozunk :lol:
Tényleg mikor jöttök a bicajért?
klassz lett a vonalzótok! :)

Lili,Évi,Lina:
A bábszinházban világos volt viszonylag.Egészen piciknek szólt az előadás-fél éves kortól(de szerintem inkább 1éven felülieknek)volt kitalálva.A címe.Kukucs volt és 20perc volt az egész.2szereplő volt,2bábbal,meg gitáros kísérte az előadást!Tetszett-még Gyuszinak is :lol:
kazi

Sziasztok!

Erszényes
képet majd csak holnap tok feltenni,még nincs fotóm,holnap lekapom a kicccsávót. :lol:
Már délután átviszik a megörzöböl egy másik szobába,ahol vele lesz majd Barni.Tök jó.Nem tom neki jó lesz e. :wink: :lol:

Ser
igen,mindjárt tekerek is melózni,legalább jól megdolgozom magam ebben a szélben,hidegben,amúgy megizzadok mindig mire kiérek.Az elindulás a nehéz.
Küldtem pü-t,megkaptad?

Estelle
neked is küldök pü-t.

Pille
Orsit röntgenezték?Még a múltkori esés?Vagy mi volt?Azóta már nem is olyan vadóc mi? :lol:

A gratulákat köszi,átadom neki,biztos jól fog esni neki,még ha nem is ismer titeket.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni, hogy volt tesódnak az első baba? És ha voltak fájásai, miért volt császár?

Kazi, tuti jó lehetett az előadás, kíváncsi lettem volna rá én is.

Ser, apa is velünk volt most, igen, egyedül nem merek már. A múltkori elég volt....bár úgy suhan az autónk, h. nem bírok lassan menni vele.... :D :lol: Úgyhogy gyorsan itthon voltunk. Tegnap egyébként mamánk, Zsófi dédijének volt a 85.meglepetés szülinapi bulija. Nagyon nagyon meglepődött szegénykém. :) DE végtelenül boldog volt. :)

Pille, sztem élvezné Flóra is a táncot! Neki jobban való sztem, mint Zsófinak. Bár ő is élvezte. :)
birolili

Lili
az elsö babája meghalt a növéremnek. :cry:
Most azért volt császár,mert a másodiknál nem tágult egyáltalán,meg be is volt ágyazódva Ricsi naon a mellkasához,így a doki nem kockáztatott és vágta újra,így még akkor el is kötötte,nem vállal többet Zsuzsa terhességet.Nem lehetne tudni mennyire vékonyodna el a hasfala,nehogy kirepedjen.
:!: Bocsi a kismamáktól,senkit sem akartam elijeszetni vagy megijeszteni,sem semmi rosszat!!!!

Kazi
boldog névnapot Mirabellnek,legalább a nap süthetne.De remélem jól telik neki! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kazi,Mirinek Boldog Névnapot!
(pont akartam kérdezni,h Apájuk mit szólt a bábszínházhoz)

Hajny, válaszoltam is, nem ért oda???? :oops: :roll:

Lili Neked is válaszoltam,nagyon-nagyon hosszút, ugye megkaptad??Dédid kép?

Pille, hát legalább ennyi, h kedvesek :wink: -azért ezt jó hallani :D !

Kép
seriff

Sziasztok
Orsik,Mir boldog névnapot)
Hajni!Gratula tesódéknak
Estelle! Üdv itt

Kazi!Mi is akartunk menni, de Bebe belázasosott...heti 1 betegség ójabban:(

Most ennyi jegyzőkönyvet írok a suliba:) remélem elfogadják:)
Pusz

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Ser
de megkaptam,csak miután elküldtem a fórumba az írásom,utána ugrott elö a kisablak.Köszi szépen!

Kazi
akartam vinni Annát bábszínházba,de sajnos gályáznom kellett ,8 órás voltam tegnap. :(
Tök jó hogy még Gyuszinak is tetszett.

Bepa
miért írsz jegyzökönyvet a sulinak?Bocsi hogy kíváncsiskodok!Én már csak ilyen vaok,nagy lyukkal az oldalamon.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok csajok!
Van egy vadi uj felbontatlan Avent Isis csomagom,akit erdekelne,szoljon.
Van benne egy kezi mellszivo,2db 125 ml-es cumisuveg,2db kupak a mellszivora,es 2 db kupak a cumisuvegekre.Ajandekba 2db melltartobetet. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

hajni
fáncsinéni: kémia gyakszi és mindig jegyzőkönyvezni kell a feladatot a tapasztalatot a mérést és ilyesmi
ennyi

Gabi
bepagabi

Jah,es vadi uj,egyszer sem volt hasznalva. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Köszi a köszöntést Mirabel nevében.Az idő tényleg ramaty :(
Fél órát voltunk ma kint.
Amúgy a névnapi hacacáré holnap lesz.

Ser:
Ahányszor Gyuszira néztem az előadás közben,mindig fülig ért a szája :lol: én meg rajta vigyorogtam jókat

Lina:
Nekem is eszembe jutott volna a fürdőzés közben a baba(én ilyen filózós-aggódós vagyok)...remélem nem lesz semmi gond,akkor se ha már a pociban van a bébi. :wink:

Gabi:
Jobbulást Bebének.Mi baja van?Csak láz?
kazi

estelle
üdv itt köztünk :) Gratula pocaklako picifiúhoz :)

Kazi
Mirabelnek sok boldog névnapot :)

pille
Orsiknak nagyon sok boldog névnapot :)

Seriff
Neked is sok boldog névnapot :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Kazi
Mirabelnek sok boldog névnapot!
:wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!!
Legelőször is, Nagyon Sok Boldog Névnapot az Orsiknak és Mirabelnek!!!!

Levit le sem lehet lőni!!!!!fogja a kezünket és szalad! elkapta apa naciját és úgy is indulni akart, aztán egy kis kopp lett belőle. Felállt és indult volna tovább :D

Hajny!
Gratula Tesódnak! Mennyi ideje lett volna még hátra? tudom, már írtad :?
Ha jól vettem ki a szavaidból ő is Szolnokon szült???Annál a dokinál ahol mi is sokan erről a fórumról? 8)
Ilyen időben bicivel????Nem semmi! Ha hátszél, akkor volt szerencséd!
Hát nekem is olyan az oldalam mint a Tied! :oops: Apa szerint már néha betegesen :cry:

Kazi!
Hát ez az APA!!! :lol:
Nálunk nem fog ilyen előfordulni :cry:

Roz!
Az ekcémás foltok milyenek?
Levi tejterhelése miatt kérdezem, mert hasmenés még nincs.

Estelle!
Az az ovi az Arany suli mögött van? :shock:

Lina!
Hát tessék "pihenni" (is)!

Bepa!
Jobbulást!!!!
Neked még ilyenekre is van időd? Kísérletek mellett, még jegyzőkönyv is? :shock: :roll:

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
adrienn021

Kazi: én sem értem, de most a fogzásra fgok minden kórságot..mondjuk attól: amúgy semmi más ma már evett viháncolt, szóval a szokásos kiskópém volt..Szerencsére :P
De Levinek máshol bújt ki a 7. foga, mint ahol látni véltem..szval alul is jönnek a kis metszői..Kis Édesem..Ma rántott husit kellett adni (panír nélkül persze, mert addig sikítozott am-g be nem tömtük a száját)
Ti hogy álltok az ovival, döntöttél???alvás ügyben?
:P

Mászós babás anyukák: nem aggódok csak érdeklődök, Levi ugyan már kúszik , de nem mászik tudom nem gond.De mikorra várjam így felülést...vagy ilyesmi(nekem ez új Bebe egyáltalán nem mászott)

Jó éjt (ja és Bebe megtalálta a jegyzőkönyvem:nem lett jó vége)

Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Adri
tesómnak már csak pár napja volt hátra,5 azt hiszem.
Ma ahogy kiléptem az ajtón délután,elkezdett esni az esö.Esökabát van,nem volt gond.Hátszelem volt odáig,hazafelé viszont szembeszél,plussz esö.Örültem hogy hazaértem.Ittam egy kis bort,megkívántam,most megint túl rózsaszín minden.
Altorjay dokibácsinál szült,én is.Eddig meg voltam vele elégedve.

Bepa
aham,értem ezt a jegyzökönyvet.Nem voltam képben.

De jó,holnap már meglesem a kis Barnikát!

Jó éjt mindenkinek!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Pille,
Orsinak sok boldog névnapot!

Kazi
Mirabelnek is nagyon sok boldog névnapot!!!

Ser,
Névnapod alkalmából a kicsi lányodnak :) , nemrég találtam ezt az oldal, tele-tele katicabogárral.
http://picasaweb.google.com/shuepy/MARIQUITAS

Hajny,
Gratulálunk a nővérednek!!!! Neked meg jó babázást majd :)

Kép

Kép
nyhk

Mirabellnek sok boldog névnapot kívánunk mi is!
birolili

Sziasztok!

Ser,Pille-Orsi,Mirabell Nagyon Boldog Névnapot Nektek :) !!!

Hajny gratula a nővérednek :) !!Jó kukucskát holnapra!

Pille szegény Orsi,de jó,hogy nincs semmi baj!Akartam már múltkor is írni,hogy annyira megnőtt mióta utoljára találkoztunk :shock: ,szép nagylány már ő is.Jártok majd újra játszóházba ebben a hideg időben?

Estelle szia!Milyen szép neveket választottatok,őt se sűrűn fogják mással összetéveszteni :) .

Lesz még ilyen bábelőadás vmikor a közel jövőben?Szívesen elmennénk legközelebb mi is.Aprók tánca is olyan jó,férjem most lekamerázta,olyan édesek a csajszik,látszik rajta mindegyikük :D .Tegnap voltunk a Tropicáriumban,így a hosszú hétvégén jóóó sokan voltak,úgyhogy annyira nem tetszett :? +még jól meg is fáztam,no de majd anyu ápol,mivel itt pihizünk náluk a héten :wink: .Vigyázzatok magatokra,gyerkőcökre ebben a buta-randa időben!

Kép Kép

Kép
dettus

timcike81- Írtam privit!

adrienn021- Igen, ott dolgozom. Miért? :)

Kazi- Remélem hamarosan eljutunk hozzátok is! Ma pesten voltunk a brendonban. Nagyon elfáradtunk! Miri jön kedden oviba? Sztem lehet, hogy azért nem alszik ott szivesen, mert a kis barátnője is hazajár ebéd után. Nem?

pille, roz23, dettus- Köszi! Örülök, hogy Nektek is tetszenek a nevek. Jól esik! :D

Jó éjt mindenkinek!

Kép
estelle26

Hajni, nagyon sajnálom szegény nővéredet! De most itt az édes picúr. :) Én is nagyon kíváncsi vagyok már a Botikára.

Éva,és mi jóval gazdagodott a gyerkőc kelengyéje? Vagy a tiéd? :wink: Tényleg szép ritka nevű babátok lesz. :) Babakocsit nézegetsz már? Milyenre gondoltál? Ugye milyen jó kismamának lenni? Én is szeretem. Imádom, ahogy mozog. :) Zsófinál is azt vártam nagyon. És most is vártam. A csukláokat ilyenkor lehet a legjobbn érezni, amikor már nagyobb. :) Ráng az egész pocak. De azért furcsa is, nem, hogy ott bent lakik vki....... :wink: Sztem ez őrületes csoda!

Dettus, jobbulást Neked! Sztem a hosszú hétvége miatt és a rossz idő miatt ezren vannak mindenhol, nem? Tegnap mi is csak 1órát voltunk kint, de olyan szutyok szeles, esős idő volt..... ma sem jobb sajnos. :(

Dóra, hogy vagytok? Nekem nagyon fáj alul mindenem. Alig bírok elindulni. :lol:

Nyhk, ti hogy vagytok? Gyerekek?

Szerintetek mit lehet fejlesztő játékokat játszani ilyenkor bent? :?: :?: :?:
birolili

Sziasztok!

Tesóm küldött egy mms-t Kicsi Barniról,kis golyófejü gyönyörüség. :lol: Zabálni való,tök cuki.

Nyhk,Dettus
átadom tesómnak,majd teszek képet ma róla.

Dettus
tényleg élvezi párod az aprók táncát?Ez tök jó.
A Tropicáriumban voltam,bár még csak Anna nélkül,nekem tetszett.Lencikének tetszett?A cápák naon félelmetesek! :lol:

Estelle
most néztem a vonalzód,tényleg klassz nevek!Egy kis biblia,egy kis történelem.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Tesóm küldött egy mms-t Kicsi Barniról,kis golyófejü gyönyörüség. :lol: Zabálni való,tök cuki.

Nyhk,Dettus
átadom tesómnak,majd teszek képet ma róla.

Dettus
tényleg élvezi párod az aprók táncát?Ez tök jó.
A Tropicáriumban voltam,bár még csak Anna nélkül,nekem tetszett.Lencikének tetszett?A cápák naon félelmetesek! :lol:

Estelle
most néztem a vonalzód,tényleg klassz nevek!Egy kis biblia,egy kis történelem.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili- Babakocsit vettünk, de nem volt egyszerű választás. Tamás nagyon beleélte magát. Meg ágyneműt a kiságyba. Anyukám majd varr rá huzatokat, mert az árak katasztrofálisak. De mégis akkora öröm vásárolgatni Neki, és elképzelni, hogy milyen lesz, ha kint lesz! :D
Szenzációs a terhesség! Ez nem is jó szó rá! (legalábbis most még nem terhes nekem) Legyen inkább várandósság. :) Én még nem érzem, hogy csuklik...vagy nem tudom milyen. Elhiszem, hogy várod Botit! Hát hamarosan már köztetek lesz! :) Hogy-hogy fáj alul minden? Csak hogy tudjam mire készüljek. :?

Fejlesztő játékok? Könyv: Anyu taníts engem! -ebben sok jó ötlet van. Mondjuk két éves gyerkőcökre nem tudom van-e benne ötlet. De én az oviban sokat használom.

Hajni- várom már a babuciról a képet! Biztosan édes Barni. :) Kislányod bölcsis?

Kép
estelle26

Éva, Zsófinál nem voltak alul fájdalmaim, végig mozogtam rendesen. Botival piszkosul el tudok fáradni. Hát a keresztcsontom fáj egyébként nagyon. Meg a doki is mondta, h. nagy baba lesz, nagyobb, mint Zsófi, ezért is fájhat jobban. Meg itt van a kisasszony, akit emelgetnem kell...... ezért egy kicsit nehezebb.
birolili

Roz, Adri, Nyhk, Dettus Nektek is köszi!

Bepa, ne izgulj,majd jön magától minden! Hanna előbb mászott, aztán állt és csak utána ült, nem kúszott sosem, szerintem nincs erre sem pontos szabály :wink: :D !Rántott husi :lol: :lol: :lol: !

Hajny, de ma legalább kipihented Magad? Ugye nem lettél beteg, ronda egy időben kellett hazatekerned tegnap! :( Barni milyen?

Estelle, üdv-azt hiszem még nem írtam :oops: :oops: :oops: ....

Lili, gyurma, rajzolás? Hanna tegnap kapott üvegfestéket(nyilván ez inkább anya-játék :wink: ), de az is jó ideig lekötötte, h nézte, h mit csinálok-most meg babázik :D . Gyöngyfűzés-vannak nagy fagyöngyök,meg az a szurkálós műanyag játék a gyerekkorunkból, nem tudom a nevét, de az is tök jó!Puzzle?

Kazi,hacacáréról képek?

Kép
seriff

Estelle-ment a valasz. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük a köszöntést! :)

Gabi:
Ovival kapcsolatban:majd holnap megy,nagyon kiváncsi vagyok,milyen lesz,még kap 1hetet és az mindent eldönt!Meg az ovónénivel is szeretnék beszélni,ő hogy látja a dolgot!
Mira előbb állt és csak két hónap múlva tanult meg ülni :shock:
Gondolhatod.mindig felállt és ha elfáradt hanyatt kidőlt... :oops: :shock: -Lari dettó,csak nem volt ilyen sok idő a kettő között.Már baba bukósisakot kerestem mindenütt,mert féltem ,hogy betörik a gyerek feje....nem találtam kecsón,mindenütt hülyének néztek :?

Évi:
Biztos,hogy az is közrejátszik(Virág hazajáróssága),sőt...mondja is Mira,hogy a Virágnak sem kell ottaludnia :?
Milyen kocsit vettetek végül?

Hajni:
Voltál babanézőben?

Ser:
Rakok egy pár képet: Kép Kép Kép Kép Kép
kazi

Kazi, gyönyörű Mirabell! :) Az első kép nagyon szép róla! A többi is nagyon szép. Látom, volt ünneplés. :)
birolili

Sziasztok!

Most nyitottunk egy webáruházat, ahol használt angol, márkás babaruhákat kínálunk!

Ha érdekel titeket, látogassatok el oldalunkra!

http://www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra

Regina- Csodálatos kislány a Mirabel! :D Holnap nagy puszit kap tőlem! :lol:

Sriff- üdv Nektek is! :D

Jó éjt mindenkinek! Holnap meló!

Kép
estelle26

Sziasztok!

Ser
nem lettem beteg hála égnek,mikor hazaértem este egy gyors forró fürdö és betegség huss,ne legyél! :lol:

Estelle
Anna a Lánchídi bölibe jár,szereti naon.Bár neki is zökkenösen indult,de megszokta gyorsan.

Kazi
kitartás böli ügyben,neked a legnehezebb,gondolok rátok ma!
Gyönyörüek a lányok,micsoda bölcsöt kapott. :lol: :lol:

Na egy képet Barniról,pill és másikat is kicsinyítek ám!

Anyum szerint a Növérem detto ilyen volt.
Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

ilyen viktóriás kézmutatása Annának is volt.Detto ilyen

Kép

itt a Ricsikét,bátyját,nézte naon.Énekelt és beszélt a Barnihoz,gondolom azért nézte,megismerte a hangját.

Kép

Felvettem kb. húsz percnyi videót a Barniról,Anna egész este azt nézte.Ki akarta venni ,dajkálni szerette volna Barnit.Nem értette meg hogy nem lehet.Pénteken jöhetnek haza és akkor majd lehet.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

hajni-nagy gratula a noverednek.Nagyon kis hejes pasija van. :wink: Mikor jonnetek ruhakat nezni lilivel?

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Utolag is boldog Orsi es Mirabel nevnapot!

Hajni, tesodeknak nagy gratula, csuda edes a pici fiu!

Kazi, lanyaid gyonyoruek! Jol latom, hogy Larinak is eppolyan gondor haja lesz, mint a noverenek?

Estelle, udv itt!

Koszonom a gepi himzes tippet, megprobalok meg ma bemenni a varosba. Csak ne lenne ilyen szuttyos ido.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

kazi-ez igen nevnapi zsur.Meg nekem sem volt ilyen...Csak szuletesnapkor.De telik az ido. :lol: 8) Nagyon szepek a janyok. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

sziasztok :)

Kazi
Nagyon szépek vagytok :) Nekem az a kép tetszett amin 3 an vagytok. A csajok gyönyörűek :) Lari haja is gönrörödik jól látom, de az övé inkább szőke vagy nem ? ! Mirabel mennyire hasonít Rád még a mosolya is :) Ne add fel az ovit még szerintem a mostani hetet lehet hoyg nem is kellne nézni mert most megint "kiesett" neki pár nap az oviból Adri is hosszú ideig szokta kb 2-3 hétig sirdogált elalvás előtt.

Hajny
gratula a tesódnak :) Nagyon édes babóca.

Timci
a melszívó mennyibe kerül az egyik ismerősőm pont ilyet keres.

bepa
szerintem se aggódj :) Nálunk a csajok iszonyú gyorsan csináltak mindent Niki is Adri is végig ment mindnenen kúszás(3 hó) , mászás(4 hó), ülés(5-6hó ) , állás(6,5 hónap) járás (12-13 hónap között) Áki viszont csak kúszott nagyon sokáig olyan 8 hós koráig aztán egysz csak felállt de kúszás is olyan volt mint egy kis kommandós a könyökein és lábbát mint egy kis fóka húzta maga után :) Minden gyerköc más és főleg a fiúk, de ezt te is tudod :) Mindenki aggódik valmiért Én pl a beszédért Ákinál de majd csak alakul az is :)

seriff
Hannáról olyan régen láttunk már fotót ezt most este jutott eszembe mikor nézegettem az oldalt hoyg szerintem nyár óta nem láttuk itt az ovis nagylányt :) :wink: Évával nem beszéltél azóta ? Jól vannak ?

nana
meggyógyultatok ?

Geli
jól vagytok ? Gergő ? Pocak ?

Nyhk
Ti jól vagytok ? Lovagláson voltatok azóta?

dóra
Nálunk is imádják a gyerköcök a zenét de a aprók tánca még sem jött be neki adripl félt miko ra néni egyszer énekel :oops: na de Ő ilyen mindnetől fél ... tibor szerint átragsztom a fóbiáimat rá :lol: :lol: pedig soha nem mondom előttünk hogy Én ettől vagy attól félek nem akarom befolyásolni abban hoyg kipróbálja... de Adri már csak ilyen hisztis, nyafogós, félős még egy pohár vizet sem tud sírás nélkül kérni és ezt szó szerints értsd :? ..... (tiszta anyja :lol: )

Kép

Kép

Kép
roz23

roz-nallam 10.000-ert meg lehet venni.Szetneztem a tesz vesz-en is pl.es ahoz merten is olcsobb.Ott a min.ara 15.En csak ennyit kerek.Szolj,ha erdekli.Itt varok.Ma lehet megyek be kercsora es be is vinnem.Ha megveszi akkor biztosan bemegyunk.

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

roz-nallam 10.000-ert meg lehet venni.Szetneztem a tesz vesz-en is pl.es ahoz merten is olcsobb.Ott a min.ara 15.En csak ennyit kerek.Szolj,ha erdekli.Itt varok.Ma lehet megyek be kercsora es be is vinnem.Ha megveszi akkor biztosan bemegyunk.

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

roz-A normalis szoveg,ami hozza kapcsolodik az ez: A tejet közvetlenül a mellszívóhoz csatlakoztatható cumisüvegbe lehet lefejni, melyre újszülött etetô cumit helyezve, azonnal alkalmas a baba táplálására. Tartalma: • ISIS mellszívó stimuláló masszázs párnával,, • harangvédô és üvegtalp,, • 2 db 125 ml-es cumisüveg, • 2 db extra puha újszülött cumi,, • steril cumi utazó készlet,, • 2 db tejzáró (alkalmazásával a cumisüveg a tej tárolására is alkalmas).

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci
hivtam a csajt de nem vette még fel ...

lili
fejlesztőjáték nálunk is ez festés,gyurma,meg amit seriff is irt a pötyi játék :) miket szoktatok játszani mindenhez le kell ülni Zsófival mert ha egyedül játszanak nálunk akkor az állatkert építés a memő vannak olyan kisebb-nagyobb 6-10 cm állatkáink és azokat sorakoztatják fel meg építenek nekik karámot ... vagy duplo vagy baba :) ha esetleg gondolod van egy könyvem a 365 játék van benne mindne napra más játék kölcsönadom :)

Adri
az ekcémás folt nálun kolyan szokott lenni hogy nagyon piros és száraz a bőr piros folton belül esetéeg még beis reped és nagyon csípi a víz .

Kép

Kép

Kép
roz23

timcike
tárgytalan már vette de azért köszi

Kép

Kép

Kép
roz23

roz-nincs mit. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

köszönjük a dicséretet :) ,meg a köszöntőt is :)

Ma reggel nem sírt Mirabel,remélem alvás előtt sem fog!
2hét múlva lesz fogadó óra,addigra majdcsak kiderül hogy-smint állunk!

Hajni.
Nagyon cuki Barnus :)
Bölcsőt én választottam,tetszik is a csajoknak...Lari folyton bele akar mászni :lol:
kazi

Dóra,Roz:
Igen Larinak is göndör lesz a haja,csak az övé valamivel gyérebb,meg sokkal apróbb csigásszegénynek már egész hosszú a haja,de úgy rácuppan a fejére :shock: :?
És szőkésbarna.

Roz:
Rám hasonlít Mirabel?:shock: ,inkább Lari nem?
Te hogy döntöttél a bölcsivel kapcsolatban?

Timci:
Mi mindig meg szoktuk ünnepelni a névnapot,szülinapot .olyan jó látni mikor örülnek a gyerekek :D
kazi

kazi:nahyon gyönyörűek a lányaid, de Tőled örökölték..csudaszépek azok a bodrok...kár hogy Miri már 5 éves.. :lol:

hajni:tiszta fiús pofija van Barnusnak :lol: szép kisfiőcska..gratula mert az elmaradt

Gabi
bepagabi

Gabi:
Kösz neked is! :) ,de Miri még csak 4éves lesz novemberben :lol:
kazi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?