Sziasztok!
Ördögfiókák effektus nálunk is bejátszik
Most keltem az első etetéshez (éjszakai szopi
Andi
)és a gépet elfelejtettem kikapcsolni,annyira bealudtam Dávid altatás mellett. Jönni akartam mindenképp,de bealudtam.most potolom.
Gyöngyi!
Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk mi is.!
Hirtelen annyi történés történt a pár óra alatt,hogy azt se tudom kinek írjak
már nem is látok sokat
Anett,hát én betrotyantottam volna ijedtemben,még jó,hogy a helyzet magaslatán voltál és megőrizted a lelki nyugalmad. Ez a fontos ilyenkor!
És ilyenkor nem nyújtanak be valami horribilis összegű számlát a mentőszolgálattól?
A lányaid csodaszépek! Nem ismered véletlenül a fotóst,aki ezket a képeket csinálta?Arra gondoltam,hogy beajánlhatnál hozzá egy kis fotózásra....
Kriszti!
Nagyon gratulálok,hát tényleg tudsz valamit. Két hiba?????
Sok sikert a továbbiakhoz is!
Úgy állunk,hogy most jön jószerint az én dolgom,a takarítás,a dobozokból való kipakolás,rend rakás,ablakpucolás...úgyhogy mostanában eltűnőben leszek. (A talira azért elmegyünk,mert rég láttunk titeket.
)
Szandra!
Valahogy éreztem,hogy nálatok is ilyesmiről lehet szó
Megyünk szerdán,remélem nem felelőtlen ígéretről van szó.
Aznap jönnek talán utoljára a mester emberek,így ha apa nem lesz itthon kicsit gázba leszek.
Krém be van készítve.
Egyik nap majdnem felbontotttam,olyan fejgörcsöm volt.
Andi!
Szandrának igaza van!
Mikor voltatok méricskézni? Meg egyáltalán minek vitted?
Nem beszéltünk róla,de minden héten vinni akarod mérni?Vagy ez most hogy jött?Tényleg szép súlya van a kisasszonynak,lassan elhagytok minket
A ruhákon gondolokodtam
AZ 56-os méretek akkor bizti nem voltak rá jók.
Mi is voltunk ma különben,éppen a méricskélés miatt,de mi még egyszer se voltunk,mióta megszületett,azért gondoltam,hogy félévesen talán érdemes lenne felmutatni a védőnéniknek is.
Aztán elmaradt,mert bealudt a csajszikám a kocsiban,így csak beszaladtam hátha van popsikrém meg fürdető recept,de nem volt.
És tök ari volt a védőnénink,kiszaladt velem a kocsihoz és megnézte a Rékát.
Köszi az infókat.
Ja és képzeljétek,vasárnap Jutkáékkal strandon voltunk Nagykátán. Nagyon szuper volt.
A gyerekek nagyon élvezték. Még Réka is pancsizott egy kicsit.Azt gondolom mondanom se kell,mi vezettünk lányok visszafelé.
Jutka megtiltotta,hogy fürdőrucis képet tegyek róla,de ezen nem fürdőruciban van,bebe.
ilyen hatalmas már a pocija,
Nóra,ti is jöttök szerdán?
Na megyek hátha még tudnék pihenni a holnapi hajtás előtt.
Ildikó