Móni
Nagyon ügyes Roli hogy egyedül felállt! Olyan cuki a képeken!! Megint lehet mindent feljebb pakolni
(Bocsi
)
HOgy bírjátok ezt a hideget? Így is mentek sétálni minden nap? Renátó jól van?
Stailina
Örülök h ránk találtál és csatlakoztál hozzánk! Előszöris gratulálok a kislányodhoz. Hogy hívják?? Mi sem lakunk messze tőletek, a Kossuth Lajos utca elején, a Plus-nál! Szívesen csatlakozunk a sétásokhoz ha vége a szmogriadónak!
Csinálj vonalzót a lánykádnak és fotót is kérünk ám!
Ha rákattintasz valamelyikőnk vonalzójára, előjön az oldal ahol meg tudod szerkeszteni, aztán a Profilodba kell az aláírás részhez beilleszteni a linket amit kapsz.
Nagyon durva amiket a Rákóczi suliról írtatok!
Jó ilyeneket is tudni! Nem tudom ki hogy van vele de engem annyira elszomorít h ilyenek az emberek, főleg hogy a gyerekek is! Hát, ha a Jóisten is úgy akarja mi már nem itt fogunk lakni mire Nóri iskolába megy. Egyre több minden szól amellett hogy el kell innen költöznünk. Na de nem akarok itt negatívkodni!
Vera
Felháborító hogy egy ilyen picike babával úgy kell kiharcolni a kórházakban hogy ugyan vizsgálják már ki mi baja! A nyári topikban is van egy kisfiú akinek nagyon súlyos evésproblémái vannak. 7 hónapos és még mindig nem tudják pontosan mi baja, pedig az ő anyja is vitte már vagy 6 helyre is.
Remélem nem kell műteni Izát, vagy ha mégis akkor a műtéttel vége is lesz minden szenvedésének.
Nitácska
Tényleg nagyon szűkszavú lettél. Ugye nem miattunk? Jobban vagytok már?
Évi
Most néztem csak rá a vonalzóda hogy már 30 hét!!!??? Hogy rohan az idő! Már biztos szép nagy pocid van! Kicsit irigyellek ám, bár ebben a hidegben terhesen nem lehet vmi egyszerű!
Teranita
Szörnyű lehetett mikor kiderült h bántják a fiadat a suliban! Én nem is tudom mit csinálnék.
Sajnos elég általános a mai világban hogy a nemtanulás és a verekedés a menő a gyerekek körében. Örülök hogy sikerült most egy jó osztályt találtatok, remélem nem ment el Krisztián kedve a tanulástól!
Anikó
Látom Te már több baba-mama klubban is jártas vagy.
Milyen idős kortól lehet vagy érdemes odavinni a babákat?
Niki
Remélem már nem olyan rohanósak a mindennapjaid és sikerült kipihenned az ünnepek fáradalmait. Várjuk a beszámolót és persze a képeket! Kiara kilábalt már a megfázásból végre? Remélem!!
Aida
Szenzációs a pancsolós kép
Örülök hogy hízott végre egy picit Noli baba. Most néztem meg (van egy füzetem amiben vezetem a gyermekem adatait) Nóri is 3 hetes volt mire visszaszedte a születési súlyát. Mondjuk nem volt kis bébi, 3890-nel született, de 3 nap alatt lefogyott 3470-re, ami azért nem kevés. De aztán szerencsére minden jól alakult.
Egyébként ha van elég tejcsid, nem kell Nolinak tápszert adnod a bukás miatt!!!!!! Létezik egy sűrítő, amit ha megetetsz vele kiskanállal (nem egyszerű, de megoldható!) evés előtt, akkor az megfogja a gyomrában a tejcsit és nem enged annyit vissza. A nyári topikban 2 gyerekorvos is van köztünk, mindkettő ezt adta a saját gyerekének!