Sziasztok!
Itt vagyok én is,csak olyan fura volt az Andi írása,se egy hangulatjel,semmi,most viccesen írta vagy komolyan....hogy inkább nem irtam semmit
Andi,de tényleg?
Nórának is irtam msn-re, arra se méltat,hogy válaszoljon
Andi se az egyikre
de biztos azért voltam ilyen,mert mára megjött,így már nem is látom olyan sötétnek...hihihihhihi
Szandra!
Nagyon gyönyörűséges Edoka ezen a képen,neki is tök jól áll a rózsaszín és az a frizura...
Végre már raktál fel róla képet ide is!
A krémet megrendeltem,igaz nem egyeztettük az árat,de ha nem kell,megtartom magamnak,nem csak migrénre jó
talán ma már ki is hozzák.
Látod látod,ezek a gyerkők tudják mi a rend. Kb. Dávid is eddig bírja a pecát. Küldünk gyógypuszikat Edonak,reméljük semmi komoly ez a kis takonykor.
Tök jó lesz,majd ha kész lesztek,majd palackpostával üzenünk egymásnak a vízen keresztül:) Hol is van pontosan? Nagyon fent Szolnoknál,nem? Mert akkor mégse jó....
Nem mentem el a talira (szerdán volt amúgy),mert rohadt szar időjárást jósolt aznapra. És a két gyerekkel nem mertem elindulni,mi van ha megint akkora vihar lesz mint tavaly aug. 20-án?
Ha elmegyek tutti akkora lett volna.Így utólag megbántam,de az időjárás jelentés elolvasásakor,inamba szállt a bátorság
Így átmentem anyukámhoz,már úgyis régen voltam nála.
Gyöngyi,tök jót mosolyogtam a Ricsi-s sztorin. Ő az Ricsi,akinek nemrég született kistesója és jártak ők is Tücsire?Olyan aranyos lehetett,látod milyen jó dolgod lesz?
Én úgy örülök,mert ez tényleg gyorsan ment nálunk,mármint a szobatisztaság. Már elvoltam keseredve,hogy elmúlt két és fél éves és semmi jelét nem mutatja. Erre egyik napról a másikra teljesen átállt.
Nem tudom mi lehet az oka,hogy Marietta még kér éjszakára pellust? Lehet,hogy nagyon mélyen alszik. Én azt tudom,hogy én is sokáig bepisiltem éjszaka.
Én is kiváncsi vagyok a fülcsire.
És nem piszkálja? Én éppen azért rakattam be ilyen mininek,hogy hozzászokjon,mert hallottam olyat,hogy nagyobb korban állandóan piszkálják,mert zavarja őket....
Milyen volt az állatkertbe?
Szia Anett! Tényleg jó,hogy jöttél..és várjuk a képeket a lányokról.
Biztos jó lehetett a buli.
Én is köszöntelek névnapod alkalmából.
Jutka!
Gratulálok a kislányotokhoz!
Jól érezted!
Jó pihit nektek a Velencei tónál,majd kérjük a beszámolót!
Mi ma ballagásra megyünk a Petőfi suliba,úgyhogy megyek is készülődni.
Andi,ha nem sértődtél meg nagyon akkor várom,ha van valami fejlemény a pocaklakoddal...
Nóra,írjál!!!
Puszi:Ildikó