Új privát üzeneted érkezett!

Tiszta zaza vagyok :cry: Persze, hogy Zsóóóófinak szólt :oops: :D
Ez van, ha Orsi mellett akarok írni....

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Lili, Kazi, Nyhk...Minden lányos anyuka :)
Én szoktam rendelni Angliából is.
Most is vannak nagy akciók. pl. ezt meg kell mutatnom mit találtam az előbb :D

Kép

1700 Ft ez az együttes átszámolva és 100 % pamut! :)

Szóval érdemes nagyon ilyen helyeken szétnézni. :) Még használtan is több lenne és azért újat sokkal jobb venni. :wink:

KépKép
KépKép
nana09

Tényleg.. :oops:

ZSÓFICICA Isten Éltessen!!!! :D :D :D

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok :)

LILI ZSÓFINAK NAGGGGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK :) :)

Kép

Kép

Kép
roz23

nana
ez a ruci annyiért tényleg nem sok nagggyon csini :)

Rohanok megint ezer felé azóta hogy a csajok ovibe járnak mi van a lákásba.... :oops: :roll: :? :evil: mire hazaérek az oviból már mehetek is vissza most is csak gyorsan ettem egy kiflit éás már mehetek is vissza... 1/2 12 ig vannak ma de még el kell mennem Ákiért és a szemüvegért ... kész rohej azthittem itt lubickolok majd az fölösleges idő tengerében .... :lol:

Kép

Kép

Kép
roz23

Szia Roz :)

Én rokon lányoknak ilyet is rendelek.

Kép

860 Ft, szintén tiszta pamut! :)

KépKép
KépKép
nana09

Boldog szülinapot kívánunk Zsófi!!!
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Nana, gyonyoruek ezek a ruhak! Hogy szoktal rendelni? Valakin keresztul vagy kozvetlenul az oldalrol? Mert az angol next oldalrol kulfoldre nem kuldenek csomagot. :(

Mi lehet vajon Beaval?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóri

Fitt Mama újságokkal kapcs írtam ám neked hogy szívesen elviszem, olvastad?

"relampago" Dinát keresd a babaszobán. Nextet is tőle lehet rendelni, bár az elég drága, de az biztos hogy szuper minőség! :)
Ezek a rucik a La Redoute honlapon vannak most, ezek 70%-val vannak leértékelve így nagyon megéri! (egyébként baromi drága lenne)

KépKép
KépKép
nana09

Lili,
Zsófinak nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánunk!
mikor ünneplitek a nagylányt?
balim

Sziasztok!

ZSÓFINAK NAGGGGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!lehet,hogy egynapon születnek Bea Kingájával?! :)

Nana:
Nagyon szépek a kisruhák!Lennék én nállatok rokonkislány :lol:
Honnan veszed ezeket a helyeket?Magad találod,vagy ajánlja valaki?Nagyon leleményes vagy! :wink:

Roz:
Minek mégy haza?Nemhogy csavarognál egyet a városban... :wink:

Na ,mi is benéztünk ma az oviba!(nem birtam már Mira állandó kérdezgetését:oops: :lol: ),behívtak,aztán meg alig tudtam kicibálni a nagylányt....még 2hét....és mi is megyünk!

Megyek mert valami nagy vihogás van a fürdőszobában! :oops: :lol: 8)
kazi

Szia Kazi
Na mi volt a fürdőszobában? :lol:

Magam találom ezeket a helyeket. Igen leleményes vagyok. :) :oops: :)
Nagyon sokat tudok spórolni azon hogy akciók során vásárolok be a gyerekeknek. :)

Kedden voltam Turiban is és most tök jó rucik voltak!
Vettem egy tele kosárral (rokon kislányoknak is :D nem bírtam otthagyni 1-2 darabot :D )

Egyébként nagyon szeretek ajándékozni. :D

Jut eszembe VALAKI NEM MEGY ESETLEG MA AZ AUCHAN FELÉ? :?:

KépKép
KépKép
nana09

Köszönjük szépen a köszöntéseket! :) Aranyosak vagytok.

Holnap lesz a nagy ünnaplés. :) DE ma mr hívták a nagyszülők. NEm érti, h. ha ma van a szülinpja, akkor ma miért nem kap ajándékot. Hihetetlenül megjegyez mindent, mert mostanában nagyon sok születésnapot ünnepelltünk, ő adta oda az ajándékot, és hát mondta, h. megnézzük Zsófi ajándékát. :) Reggel mondta. :) Apával csal lestünk. Tudja, h. szülinap, akkor ajándék. :D
Szval holnap lesz, de mi délután megköszöntjük.

Nana, gyönyörűek ezek a rucik. :) VAn még egy csaj, aki szokott nekem is küldeni akciós e-maileket, csak nincs türelmem végig bogarászni az egyes oldalakat.....
DE ezt lehet megnézem. :)
birolili

Nana, melyik turiban voltál?
Zsófinak rendelhetnél rucikat, ha találsz szépeket. :) :wink: NAgyon jó ízlésed van! :wink:
birolili

Szia Lili!

Hát öszintén megmondva az első kisruci láttán, pont Zsófira gondoltam. :D Meg is néztem hogy van-e 94-es méretben? :D
(bár nem emlékszem volt-e :oops: )

Nagyon szívesen rendelek Neked is, itt a honlap, ahol tudsz nézelődni.
http://www.laredoute.co.uk

Sajnos most nekem sincs már több időm nézelődni és valóban türelemjáték, de hát nincs mit tenni. :)

KépKép
KépKép
nana09

Nana, Zsófi mérete most 86-os, sztem jövő nyárra 92 lesz.... bár ki tudja... :D Köszi, nézelődök egy kicsit, míg alszik. :)
birolili

Na megjöttem ...

Lili
nagyon okos Zsóficica :) majd kérün ám sok bulis képet :)

Kazi
már egy hete a város járom :oops: :lol: :roll: Már elköltöttem az összes pénzem az összes fagyizóban fagyiztam és még sorolhatnám .... :lol: :lol: itthon meg ugy vagyok ha csak 1/2 óráig de csak tudok csinálni valamit ...

nana

Én látom már hoyg kell neked egy kislány is :lol: :wink:
tényleg nagyon szépek a rucik nekünk jobban Nikinek kellenének most rucik bár neki most pont ilyen kis szabadidő rucik kellenének mert már szoltak azoviba túl csini mindig nekünk a szabadidő ruciaik is ilyen csillámporos plüssös anyagú csinikék abban meg nem jó homokozni bár nem tudom öket miért zavara ha engem nem :D :D majd kimossa a mosogép :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Kecsoné
a rucik között van még olyan 116 os és az feletti rucik jobban szabadidő ruha de csak ilyen darázsderekú lánykára valók :lol: Lusta disznó vagyok ujra gumizni őket meg némelyik olyan amit nem is lehet normálissan átgumizni Niki most 15 kiló és a magaságra kell neki 116 os és az feletti gatyó de tudod olyan dereka hoyg átérem a kezemmel

Kép

Kép

Kép
roz23

Lili, Zsófinak Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk mi is!
Az Auchanban vannak nagyon szépséges kordnacik lánykáknak 1300-és 2000ft-ért.

Nana, hű, de szép rucik! Tényleg jó az ízlésed!(tegnap voltam az Auchanban)

Bepa, ez az éjszakai szobatisztaság tök érdekes dolog, mert pl Hannának hétköznap reggelre tök száraz a pelusa, mondjuk nem kel fel éjjel inni, de hétvégén meg csupa pisi volt reggelre mindkét nap, talán azért mert olyankor 10órát alszik, máskor pedig csak 8-t... de ahogy Nana is írta, nem érdemes erőltetni, jön magától,és ált. azt mondják,h a nappali szobatisztaság után kb 1év.

Balim, semmi baj, gondoltam,h siettek! Készültök Ti is Eszti holnapi ünneplésére?

Kecsóné, Enikőnek előre is Boldog Névnapot!

Pille pü-t írok.

Kép
seriff

Zsófinak nagyon boldog szülinapot!!!!!

Kép

Kép
nyhk

Seriff, válaszoltam.

Lányok, tudtok itt Kecskeméten olyan játszóházat, amelyik szombaton nyitva van?

pillle

pille
Én passzolok nálunk egy kész játszóház van éjjel -nappal :D mondanám, hoyg hoz ide bátran a csajokat ha ilyen gondod van, hoyg hova tedd Őket , mert nagyon szivessen bármikor elvállalom Őket, ellennének szerintem csak most szombaton nem lesznek itthon a kis drágáim :) Mert sütnöm kell a vasárnapi bulira ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok

Még semmi hír nincs
Bea bent fekszik de nem akar elindulni a baba, pedig Lillával már nagyon várjuk.

Borsika

Reméljük ben tleszel majd szőlésnél. Bea a 102-ben várakozik.

BOLDOG SZÜLINAPOT ZSÓFINAK

KépKép
KépKép
sbea

Roz, de édes vagy!! :D Nem nekem kell. Októberben olyan keresztszemes tali lesz itt, ahová az ország másik részéből is jönnek. Egy anyuka kérdezte, aki hozná a gyerkőceit is.

pillle

Köszönjük szépen mégegyszer a szülinapi köszöntéseket! :) Holnap olyan jó lesz sztem. :)

Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet venni diavetítőt? Zsófi keresztszülei vennének, de nem találunk sehol a városban. :(

Zsolti, kitartás!!!!!!!!!!!!
birolili

Lili, sajnos nem tudom hol lehet Kmeten diavetitot kapni.
www.diafilm.hu ok arulnak, de mar nem a regi fajtat - kb. fel eve meg lattam a honlapjukon.

Nana, koszi az infot, Dinat ismerem. :wink:

Zsolti, azt hittem mar oromhireket hozol ! :wink: Kinga baba nem sieti el a dolgokat. Ha holnap nem lesz Tanko a rendelesen, akkor tudom, hogy Bea szul. :wink:
A Thomasos terepasztalt??? hol vettetek?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

szisztok
megjöttem a suliból, de olyan fejgörcsöm volt, hogy algoval kezdtem itthon

Köszi a pisis tanácsokat:)én is kb.ennyi szünetre gondoltam(na jó én lehet megpróbálom 6 hónap múlva)

Borsi!
NE haragudj, de azt hittem a kis lurkómról megismersz:)
De nem gáz, sztem legközelebb tudni fogod
Mondta hogy sárgul, majd felhívom, hogy ne aggódjon
(Csak a kislánya meg itthon várja:)

Roz!Gyerekmegőrzés Nálatok:)Nem semmi csaj vagy

Bea. Zsolti! Megy még mindig a szorítás, nem mondtak semmit meddig vártok?
Gabi

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Akit érdekel.... :) (Nana?)
Ma kaptam pont egy mailt, hogy a www.Gymboree.com -on ennek az anyukának van 30%-os bónusza, az összes ruha 30%-kal olcsóbb, ha vkit érdekel......Gyönyörűek! :)

Az árból lejön -30%, és azt kell beszorozni 350-el, hogy forintban megkapd azt az árat amit majd te fizetsz ki. (Ez kb. szept. vége, azt írta a csaj.)

Én itt böngészem őket, hát, mindet megvenném. :) Ha érdekel vkit, írjon.

Csak erre a hétvégére szól. VAsárnap estig le kell adni a rendelést.
birolili

Lili

Zsófinak nagyon sok boldog szülinapot kívánok!

Nana, Lili

Nagyon jó oldalt mutattatok. Nem győzöm nézni.
Nana
Amit te mondasz ott mennyivel kell beszorozni az árat? Esetleg beszállhatnék én is a rendelésbe?

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

Lili,
utólag boldog szülinapot kívánok Zsófinak!

És ma pedig Eszternek kívánunk nagyon sok boldog szülinapot!!!

Lányok,
nem tudom melyikőtöknek volt olyan etetőszéke, amit csak a rendes székre kell rátenni, nem külön etetőszék. Annak mi a neve pontosan? Próbáltam a neten rákeresni, de valahogy nem találok.
a

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!

Eszternek boldog szülinapot kívánok!!

Lili, csak a Alföldre tudok tippelni. Ott van a legnagyobb választék a városban.

Cukker, úgy láttam Nana által feltett oldanon 470-nel kell szorozni.

Hétvégére kettesben maradtunk Orsival, apa és F. elmentek szüretelni. Már most hiányoznak, pedig csak este 6-kor mentek el.

pillle

Lili, tegnap éjjel jutott eszembe, hogy a kis szülinaposotoknak nem írtam:Boldog SZülinapot ZSÓFI

És Boldog Szülinapot ESZTInek is:)

Gabi
bepagabi

Balim, Eszternek Nagyon Sok Boldog Szülinapot!!

Lina, én tudom miről beszélsz, Sygéknek is van olyan, az Alföldben és a Faktumban lehet kapni.(amúgy Hanna nem csípte, viszont Anyukám vett a Plusban vastag-magas párnát, amit rá lehet kötni a székre, és az bevált-Náluk)

Kép
seriff

Bepa, sztem előbb próbáld majd a délutáni alvásnál pelus nélkül(ezek szerint Beni szobatiszta?-gratula, nem emlékszem, h írtad)

Nana, ili biztos gyönyörű oldalak, félek kicsit rákattintani....de délután megteszem

Kép
seriff

sziasztok :)

Balim
Esztinek naggggyon sok boldog szülinapot :)

bepa
Én ezt tök komolyan irtam ha elvan velem a gyerköc meg anyuci is rámbízza nagyon szivessen bárkinek bármikor :) Tibor munkahelyéről is jár hozzán egy kollegájának 2 kislánya egy barátunk 4 kislányát szokta hozni a sógoroma kisfiát a barátnőm a kislányát ez nálunk nem gond csak előtte egy nappal legalább szoljon aki hozni szeretné :) apukám szokta mondani mikor jön hozzán hogy jön az oviba :lol:

Elmentek a drágáim elkezdek sütögetni.

Kép

Kép

Kép
roz23

Ser, ne félj. :D :) Bár én lemondtam róluk, így is nagyon drágán jönne ki..... Hiába 30%-os. MA reggel utánaszámoltam..... :( Pedig nagyon szépek.

Balim, Ezsternek nagyon sok boldog születésnapot kívánunk mi is! :) Lesz nuli?

Lina, mi a Faktumban vettük Zsófinak. (nem olcsón....) NAgyon élvezi. :) Ő is nagyszéken ül. :D

Pille, Köszi a mailt! :) Nagyon édes Orsi! :)
birolili

seriff!nem teljesen, meg ha nincs kedve akkor nem erőltetem
Itthon mindig pelus nélkül van (néha beszalad a pisi, ha nagyon játszik, mondjuk ez 1 hónap alatt 2x volt)A kaki 70%ban bili, amúgy van hogy csak pelusba hajlandó, De én ennek nagyon örülök.
Amúgy eddig is mindent magától csinált amikor Ő akarta, semmit nem erőltettem(evés, pisi,pépes étel elhagyésa:azt azóta se hajlandó szóval most nem eszik főzeléket)

Roz!Tuti jó, hogy bevállalod, és ha mondjuk a gyerekek egymásal jól elvannak, akkor csak kis felügyelet kell(nem??)

Gabi
bepagabi

Belekukkantottam, gyönyörűek!

Kép
seriff

Igen, én is egy farmert számoltam, és azért elég húzós így is a gymboree-s oldalon :wink: , de meseszépek az biztos! Ha egyszer egy ilyen helyre beszabadulnék :roll: :roll: :roll: :oops:

Kép
seriff

Ser, én is ezen gondolkodtam.....ha Magyarországon lenne egy ilyen hely...... :D Bár pont azt mondtam Gabinak, h. Magyarországon nem tudnák az emberek megfizetni......

Cukker, írd meg légyszi annak a pesti turinak acímét, ahol csak gyerekcuccok vannak, jó? A köv. hétvégén megyünk fel, és sztem bekukkantok. :D
birolili

Sztem Lili hidd el,h meg tudnák, többen is mint gondolnánk...

Nana, mi kellett volna az Auchanból? Jövő héten nem jó?

Kép
seriff

Azt sem értem,h a Malomban hogy tud működni az a pokoli drága női ruha(blúz) üzlet :shock: ---

Kép
seriff

Nana, aludni akartam egyet,amíg Hanna is, ehelyett ittragadtam az "oldalad előtt", egyszerűen alig tudnék választani, de katicás hátizsák nagyon tetszik :wink: :lol: . De Te innen hogy rendelsz?

Kép
seriff

Zsolt

Beszéljetek babócával hétfőn tegye tiszteletét akkor egyésznapos vagyok, reggel 6-tól este 6-ig ennyi idővel be kellene érnie!

Kép
Kép
Kép
borsika33

Lili, Seriff
igazság szerint a rokon kislánynak kellene etetőszék, valahogy akár hányszor anyuék elmennek, mindig benyögnek valamit...én már kicsit haragszom, mert szerintem azt képzelik, hogy majd anyuék felnevelik, legalábbis anyagilag azt a kislányt. Már 1 éves, mondtam anyunak, hogy rendes széket már ne vegyenek neki, azért gondoltam erre a székre tehetőre, de ha az sem olcsó akkor mindegy.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, akkor főleg párna :wink: .

Kép
seriff

Sziasztok!!!!

Lina!
én is had iratkozzam már fel nálatok, Levinek is szüksége lenne egy......, nem voltam vicces! :oops:

Roz!
Ha nem lenne gond felvennél msn-re? :oops: Mert kiakadok ettől a Levi-kaja témától! Segítségre lenne szükségem!Nem nőhet fel, zsemlén és felvágottan!már ehetne túrórudit, joghurtot stb.

Kép
adrienn021

adrienn
persze nyugodtam vegyél fel jozica @ freemail . hu

Kép

Kép

Kép
roz23

Megmutatom mit csináltam ma :) anyuék házaságiévf. és apu szülinapjára :) egyik ludláb torta a másik pedig teszines erdeigyümölcs

Kép Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, nagyon ügyes vagy! :) Hogy van ennyi időd? :shock:

Zsófi bulija jól sikerült, képek az egyik mamánál vannak.....majd kérek tőle. Mindenki jól érezte magát, Zsófika meglepődött a díszítés láttán...... :)
birolili

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?