Sziasztok,
ugy látom megint én vagyok a korai, mondjuk én is aludhatnék, csak a hasam felkeltett, mert nagyon éhes vagyok.
Olvastam a rakott krumplit, folyt a nyálam a billentyüzetre, főleg házi tejföllel
Rusnya, van még?!
Tünde,
most már megértem, hogy nehéz volt a terhességed, én ezzel szemben csak májusig dolgoztam, utána nem volt más dolgom, minthogy pihenjek, fözöcskézzek, sétálgassak. Nagyon élveztem minden percet, bár a meleg (volt egy hét) amikor tényleg borzasztó volt, alig birtam mozogni, én is vártam, hogy vége legyen, mert szept.9-re voltam kiirva és 14-re érkezett.
A hasam nekem is visszament már, de bőr az maradt lötyögöbe, undoritó szerintem. azt mondják több idő kell neki legyek türelmes, ugyhogy szerintem te is.
Elég hülye a védőnénid, hogy nem tetszik neki, hogy igy nő a bébid. Hát mi is 54 cm-rel születtünk, most meg már 62,5 cm.
Bárányhimlő hozzászólásokat köszi!
akkor majd kiderül.
Márti,
remélem a ma éjszakád jóra sikeredett. Küldök neked sok pihentető energiát.
Hajni,
tényleg voltál a talin Pesten? Majd akkor mégegyszer megnézem a fényképeket. Tényleg nem semmi, hogy elmentél innen, csak hogy találkozhass a lányokkat-babákkal. És könnyen odataláltál? Én béna vagyok, hogy egyedül nekivágjak Pestnek.
Nagyon aranyos a kép Marciról. Hol csináltad ezt a képet?
Orsi,
érdekes, hogy én is szülés után kattantam rá az édességre, minden nap ennék valamit. Legjobban a somlóit szeretem, meg a házilag készitett tiramisu-t. Már folyik is a nyálam, azt hiszem csinálnom kell megint egy kicsit.
Ági,
örülök, hogy csatlakozzál, gyere minél többször.
Kicsit sokra sikerültem, de pörög a topic.
Ma még jövök, mert ma nem megyek sehova messzire, csak egy kicsit majd levegőzünk.
Puszi
Zsu,Kevin (5 nap és 3 hónapos)