Sziasztok Csajszik!
Ég a pofám,hogy nem voltam már jó régen!Utánanéztem és az uccsó hsz-em pont 3 hónapja,május 23.-án volt!
Próbálok átolvasni mindent és pár sort írni magunkról!
Találkoztam a városban Beussal és a jó múltkor Orsival és Picurkával is!
Beus!
Nincs sok hátra!
Mikorra vagy pontosan kiírva?
Jó nagy pocakod van,ahogy láttam valamelyik nap!
Ezért gáz,ha az ember messze van a kórháztól!Reggel 9-fél 3ig embertelen lehetett!
Orsi!
Még kúlius elején raktál fel képeket,nagyon édesek a fiúk!
Mindenkinek köszönöm,aki szavazott májusban Martinra!Mi nyertünk!
Hettie!Olvasom,hogy dolgozol a Varázsmúhelyben.Ez hol van?Nekem nem rémlik a neve.
Látom vanna "újak" is!
Üdv Júlia és Zizike!
Melinda!Úristen,a kiscsajod is már 1 éves!!!!!
És nagyon szép kiscsaj!
Picurka!
Olvastam,hogy volt újabb műtét is!
De ha kell,akkor kell!Meglásd túl lesztek a januári műtéten is és utána csak egy emlék marad mindez!
Júlia!
Te mikorra vagy kiírva pontosan?
Zizike!
Ti merre laktok Gyöngyösön?
Ha jól olvastam Neked ez már nem az első bébi!Ugye?
Magunkról.
Martin már 10 hónapos! 9 és fél hósan voltunk méretni,aakor volt 80 cm és 11310 gramm! Jó súyban van!Kellemes kézben vinni!
Járunk még babaúszásra,most szombaton is megyünk és fotózzák a babákat!Lesznek víz alatti és víz feletti képek is.És!!!!Nem kell fizetni érte!És megkapjuk a képeket cd-re kiírva!
Majd ha kész lesz,rakok fel az iwiw-re!
Voltunk nyaralni Cserkeszőlőn,Zalakaroson és Hajdúszoboszlón is! Vannak képek az iwiw-en! De ha a napokban lesz időm,rakok ide is párat!
Martin lábikója nagyon szép!Remélem tényleg elkerüljük a műtétet!
Mászik ezerrel,úgy járkál a lábán,hogy fogjuk a két kezét,de a napokban megtett 3 lépést,de alig mertünk tomival odanézni,mert az ágytól ellökte magát és az éjjeliszekrényt vette célba.AZt hittük,a sarkába csapja a fejét,de hála az égnek irányt változtatott az uccsó pillanatban!
De az a 3 lépés onkább csak lendületből volt.Szerintem még nem igazi lépések!
Tapsi-tapsi,tánci-tánci,csipp-csipp csóka ezerrel megy!Lépcsőn négykézláb felmászik,de lefele már nem tud menni,azt tanítgatjuk most neki!
Röviden ennyi......
Puszi Mindenkinek