Sziasztok!
Harivera: nagyon gratulálok nektek! Jó gyors szülésed volt, mondhatom, örülök neki! Légzésfigyelő mellé azért voltál újraélesztős tanfolyamon, ha véletlenül megint lenne valami? Mert anélkül nem sokat ér a dolog. De nagyon remélem én is, hogy most már minden rendben lesz, dokik mit mondtak? Fiúk mit szolnak hugihoz?
Wera: jaja, meggyógyult Kiara, mondjuk gondolom számított, hogy kaptunk immunerősítő cuccot, reggelenként azt kell adnom 10napig most. Hétfőn már megy bölcsibe, remélem nem az lesz az első dolga, hogy hazahoz valami bacit!
Most már talán többet fogok jönni, csak eddig dolgoztam, meg Kiara szülinapjára készültünk, tegnap volt. Kapott gyöngyfűzőset, tanyasi babaházat
, könyveket, ruhákat, gitárt, ilyeneket. Tortát rendeltük, nem volt hozzá lelkierőm, hogy most még süssek is, pénteken még dolgoztam, 8felé értem haza. Drága lányom meg kijelentette, hogy csokis-meggyes tortát kér, nem volt sok választásunk!
Meg nem aludt délben, estére szegénykém olyan fáradt volt, majd leragadtak a szemei, de azért táncolt, ugrált, élvezte a dolgot!
Mikulás kinél-hogy volt?
Próbálok azért képet is rakni, bár nem lett túl sok amin nem a rokonokkal van (ők meg nem biztos, hogy örülnének, ha fent lennének
)!