Sziasztok!
Hát úgy látom mindenkinél bőkezű volt a jézuska!
Nálunk is ez volt a helyzet.
)
Máté kapott rajzoló gépet(kinagyitja a táblára a figurákat és ezt át lehet rajzolni), távirányítású forma 1-es autót(nálunk is apa akarta nagyon én nem annyira, de a furi az egészben azt mondta Máté a legjobban a távirányitású autónak és legkevésbe a rajzolónak örült.
Hát megint apának lett igaza. Nem baj nem bámom rajzolni is kell.Ja kapott még társas játékot nagyon szereti.
Gergő egy kis buszt, ami zenél egy olyan kis autót amit lábbal lehet hajtani és átalakítva pedig roller lesz belőle, ja meg egy olyan asztalkát ami tele van kockával lehet rajta kockázni ha meg az asztal le van fedve akkor meg lehet rajta rajzolni.
Hát nagyon jó kis karácsony volt
Olyan jó volt így két lurkóval
)
Era!
Megpróbálok jan. 13-án bemenni a Mazsolára!
Nagyon szeretnék! Remélem minden össze jön!
A nagy fiam Máté ő 5 és fél éve, a kicsi Gergő pedig 20 hónapos. Két kis mackó!
Mielőtt lesz a Mazsola előtte még mindenképpen értekezünk és megbeszéljük.
Nagyon ügyes a kislányod, hogy egyedül alszik el. Mi meg már délbeni alvásnál próbáljuk a heverőn való alvást. Szrencsére mindig el alszik ott is egyedül!
Krisszi!
A múltkor kérdezted a homeopátiás bogyókat.
Mi immunerősítésként:
1. echinachea D4-et szedjük, ezt úgy kell, hogy 1 hónapban csak egy hétig kell minden nap 5 golyócskát elszopogatni. Fontos! Előtte és utána egy fél órával nem lehet enni és inni!
2. oscillococcinum, ez egy influenza elleni bogyó ezt meg 1 hétem csak 2 napon kell adni napont 15-20 golyó
Ezek direkt immunerősítőként szedjük!
Mi nagyon meg vagyunk vele elégedve.
A goylókat szopogatni kell.
Én egy budapesti drnővel vettem fel a kapcsolatot és az ő utasítása szerint szoktam adagolni a bogyókat.
Ezenkívül ha nem nagyon beteg akkor van egy füzetecske és abbül ki nézem, hogy milyen bogyó ami a legjobban megfelel a gyereknek.
A füzet neve: homeopátia mindenkinek mindenkorra
ezt én patikában kaptam ingyen, ebben minden termék le van írva, hogy általában mire jó.
Ez a boiron termék füzete.
Van egy másik füzet: Homeopátia első kézből ez a remédia termék füzete.
Debrecenben könnyebben beszerezhetőek ezek a bogyók.
Úgy látom nagyon sokat írtam bocsi érte!
Szilveszterezni mentek?
Krisztaa