Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hát úgy látom mindenkinél bőkezű volt a jézuska!
Nálunk is ez volt a helyzet.Kép)
Máté kapott rajzoló gépet(kinagyitja a táblára a figurákat és ezt át lehet rajzolni), távirányítású forma 1-es autót(nálunk is apa akarta nagyon én nem annyira, de a furi az egészben azt mondta Máté a legjobban a távirányitású autónak és legkevésbe a rajzolónak örült.Kép Hát megint apának lett igaza. Nem baj nem bámom rajzolni is kell.Ja kapott még társas játékot nagyon szereti.
Gergő egy kis buszt, ami zenél egy olyan kis autót amit lábbal lehet hajtani és átalakítva pedig roller lesz belőle, ja meg egy olyan asztalkát ami tele van kockával lehet rajta kockázni ha meg az asztal le van fedve akkor meg lehet rajta rajzolni.
Hát nagyon jó kis karácsony voltKép
Olyan jó volt így két lurkóvalKép)

Era!
Megpróbálok jan. 13-án bemenni a Mazsolára!
Nagyon szeretnék! Remélem minden össze jön!
A nagy fiam Máté ő 5 és fél éve, a kicsi Gergő pedig 20 hónapos. Két kis mackó!
Mielőtt lesz a Mazsola előtte még mindenképpen értekezünk és megbeszéljük.
Nagyon ügyes a kislányod, hogy egyedül alszik el. Mi meg már délbeni alvásnál próbáljuk a heverőn való alvást. Szrencsére mindig el alszik ott is egyedül!

Krisszi!
A múltkor kérdezted a homeopátiás bogyókat.
Mi immunerősítésként:
1. echinachea D4-et szedjük, ezt úgy kell, hogy 1 hónapban csak egy hétig kell minden nap 5 golyócskát elszopogatni. Fontos! Előtte és utána egy fél órával nem lehet enni és inni!
2. oscillococcinum, ez egy influenza elleni bogyó ezt meg 1 hétem csak 2 napon kell adni napont 15-20 golyó
Ezek direkt immunerősítőként szedjük!
Mi nagyon meg vagyunk vele elégedve.
A goylókat szopogatni kell.

Én egy budapesti drnővel vettem fel a kapcsolatot és az ő utasítása szerint szoktam adagolni a bogyókat.
Ezenkívül ha nem nagyon beteg akkor van egy füzetecske és abbül ki nézem, hogy milyen bogyó ami a legjobban megfelel a gyereknek.
A füzet neve: homeopátia mindenkinek mindenkorra
ezt én patikában kaptam ingyen, ebben minden termék le van írva, hogy általában mire jó.
Ez a boiron termék füzete.
Van egy másik füzet: Homeopátia első kézből ez a remédia termék füzete.
Debrecenben könnyebben beszerezhetőek ezek a bogyók.

Úgy látom nagyon sokat írtam bocsi érte!

Szilveszterezni mentek?

Krisztaa
krisztaa

Csajok!
De klassz lenne egy Mazsolás taliKép

Kriszta,
Köszi a homeos tájékoztatástKépaz a gond, hogy Dorka még nem tud szopogatniKép, sztem lenyelné egészben ill. ha nem ízlik kiköpiKép valamilyen csepp formájú dolog kellene inkábbKép

Manóka,
köszi az ötletetKép, de hol lehet mágnescsíkot kapni?? talán fafigurát még találnék isKép
Ja és nagggyon aranyosak a fijúkKép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert a csajt most vitte el András dédikéhez, nekem pakolnom kell(ene).

Krisz!
Mágnescsíkot hobbyboltban, ill. az Unióban is lehet kapni, én is ott vettem.
Homeós bogyót elvileg be lehet venni úgy is, hogy egy kis vízben feloldod(nekem a gógyszertárban mondták). Csak hát így megdől az a dolog, hogy nem lehet előtte, utána fél órát enni-inni.

Krisztaa!
Mi lehet, hogy megyünk egy ismerős családhoz szilveszter este. Visszük a csajt is, addig maradunk, amíg bírjaKép

Manóka!
Két hímneműd nagyon édesKép

Most egy darabig nem leszek, mert szerintem csak jövő héten lesz ott net.
Aztán a januári babatalit már ott tartjukKép

Jók legyetekKép

Era

Era
Kép
era75

És még valami..

ha tudtok valakit, akit érdekelne két ékszerteknős, teljes menetfelszereléssel, akkor szóljatokKép
ill. egy kiadó lakás és garázs, akkor isKép

Köszi.
Era

Era
Kép
era75

sziasztok!

Krisszi!

Ezeket a bogyókat nagyon pici vizben fel is lehet oldani és úgy megitat6ni a gyerekkel!

Most csak ennyi

Krisztaa
krisztaa

sziasztok,

Krisz,
elszopogatja, ne aggódj, az én fiam is kapott már párszor.De először én is úgy csináltam, hogy a szer kupakjába tettem vizet, és abban oldottam fel, aztán fecskendővel be. Ja, és a köhögését is homeos szirup gyógyította megKép
Füzetecskét a Szent Anna utcai patikában biztosan kapsz, be kérsz. Nekem is van, alapnak sztem nagyon jó, csak ne legyen rá szükség.
Én eddig még csak oltás utáni lázcsillapítót, és fogzásra való szert használtam a gyereknek, de nekünk bevált.

Ha elmész az Únióba, vagy a Kálvin téri Boszorkányjonyhába, akkor minden kelléket megkapsz, ott vannak már előre kiszinezett kis fafigurák is.
De, lehet még süthető gyurmát is beszerezni, abból is tudsz kihozni dolgokat. A gipszet egyábként Imike is nagyban esziKép

Era,
ép ma volt eszemben, hogy nem is kérdeztem, vajon lesz netetek? de ezek szerint igenKépKép
Gondolom, az 1. héten még inkább pakolászás, mint séta lesz a programotok, de a lényeg, hogy új év, új lakásKépKép

Enci, Jázmin,
már olyan rég nem jelentkeztetek, merre vagytok?

Kriszta,
nagyon jól hangzanak a játékok, fotók vannak a fiúkról, mert akkor kérünk karácsonyostKépKép

Már elég késő van, úgyhogy én megyek is, gyorsan lefekszem, holnap elszaladunk az 1 éves kontrollra. Gondolom, hogy fogja élvezni a fiú a 2x-i öltözködéstKép

manóka

manóka
manóka

Manóka,
majd írd meg mekkora a fijú!Kép és hogy viselte a macerát?

Krisz
krisszie

sziasztok!

Manóka!
Sajnos nem tudok fényképet feltenni mrert csak kamerázni szoktunk, nincs még fénynképezőnk.Kép

Krisztaa
krisztaa

Sziasztok,

8,6 kg, és 75 cm.
Ja, és ajánlották a tápot pohárból, kipróbáltam, szerintetek? Beleszagolt, és még csak próbakortyolni sem akart.

Dokinéni már tudta, hogy lesz tesó, és azt mondta, ne szoptassam már.

Egyébként jól viselte a fiú, mire bementünk, már 10x körbemászta az előteret, szóval, szinte elig lett koszosKép

Most megyek, jön ki lassan a kádból, és az öltöztetést apa már nem vállaljaKép
A változatosság kedvéért, fáj a fejem, meg a hülye petárdáktól is kivagyok már.

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Era75
nem lett lázas, mert adtam neki egyből a germicidet.
ritkán jövök, azért írtam csak most.

ha nem jönnék BUÉK mindenkinek.
drnn

Sziasztok lányokKép
Boldog Új Évet kivánok mindenkinekKép
Ildikó
ildikó_4

sziasztok!
Kívánok mindenkinek boldog új évet!
Jövőre már többet tudok jönni.
Ildi ,hogy vagytok??
Manóka ,sok boldog szülinapot kívánok ImikénekKép
Kata
jázmin

Sziasztok!

Imikének nagyon sok boldog szülinapot kivánunk Florival.!!

Amugy ma én is probáltam Florának a tápit pohárbol adni rá se szagolt. sajna ő se nagyon akarja már meginni. reggel és napközben szinte sose issza meg hiába csinálok még a szájába venni se hajlando. este a avcsi után ált.ban megiszza a 2dl-t de azért mostmár egyre gyakrabban előfordul, hogy csak egy keveset iszik belőle. ugy látszik ez az egy év a vizválaszto. már nem kaja a tejcsi. de nem tudom, hogy a napi fél liter ami ajánlott akkor hogy adjam neki oda?én már probáltam a karamellás tejet is na a pfi az leirhatatlan volt.
holnap megprobáljuk a kakaot. bár ez már egyszer kiváltotta a fintort. gyanitom holnap se lesz másként.
ti mit csináltok?

ja és még lenne egy kérdésem. Flora amikor főtt tojást eszik(konkrétanma)akkor tiszta piros folt lesz a szája körül. gondolom ez allergiás reakcio. de máshol sehol és utána elmulik. mondjuk tartottam egy kis főtt tojás mentes idoszakot és most probáltam ujra de semmi változás. szerintetek is hanyagoljam egy darabig?
pedig annyira imádja egy tojást másodpercek alatt bekapKép

Ja és én is teljesen ki vagyok ezektől a petárdáktol. ma sétán íflora mellett nemm messze robbantotta a srácok szerencsére ő nem ijedt meg. de én félek mi lesz ha mellette dobják el. a multok majdnem ráhajitottak felülröl egy csikket pont mellé esett. megállt a szivem is

sziasztok

Mindenkinek boldog uj évet!
enci
renci

Sziasztok!

Nagyon sok boldog szülinapot az 1éves Imikének!
Kép

mekkora nagy már a fijú, 76cm az szépKép

Enci,
valszeg allergiás reakció, 1hét szünetet kéne tartani.

Nálunk is hasonló probléma van, mert szopcsi abbahagyóban, de 2dl tejszerűt pedig inni kéne. Poharazunk, de az egy örökkévalóság mire abból megissza az adagotKép, Ő sem bír addig megülniKép
Bezzeg ha az itatójából adom, akkor begurul 1perc alatt, a kis türelmetlenKép

Ha holnap már nem érnék ide:

BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

és bulizzatok egy jót!Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

köszönjük a köszöntőket, megvolt a nagy szülinap, vannak képek isKép

A petárdákat én is utálom, amiatt szeretném, hogy legyen már vége az ünnepeknek, meg minden dobálónak a seg..ébe kívánomKép

Én holnap akarok venni Maci kávét, azzal hátha megissza a fiú a fini kis tápot, bár, olyan büdi, hogy nekem sem kelleneKép
http://babanet.hu/album/main.php?album=4334

jó éjt, és boldog új évet nektekKép

manóka

manóka
manóka

Szilveszter éjjelén válassz egy csillagot,ha bármi bánt neki elmondhatod..Meggyógyitja szivedet kivánom tegye szebbé 2005ös évedet.B.U.É.K
Boldog új évet mindenkinek IldikóKépKép
ildikó_4

Sziasztok,

megint olyan nagy itt a csendességKép

BUÉK mindenkinek, remélem, jól telt a tegnapi este mindenkinek. Ja, és azt, hogy a durrogtatásoknak immáron vége, mert én már teljesen kivoltam, ami ment itt tegnap.

Era,
pont volt eszmben, hogy elfelejtettem megkérdezni, mikor lesz netetek, de gondolom, így sem unatkozol még, van mit csinálni.Kép

Kérem, jelentkezzetekKépKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

BUÉK Mindenkinek!

Régen jelentkeztem, kicsit sok minden jött össze így év végére, de azt mondom jövőre jobb lesz. Most megyek, Zsani szagos csomagot gyártott....

Na azért egy kép, hogy el ne felejtsetek minket:

Kép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Mindenkiről nagyon aranyosak a képekKép

Akor én is teszek fel a ma 14hós csajomról, aki így játszik az apjávalKép

Kép

valamikor egy talit össze kéne már hozniKép

Krisz

Krisz
krisszie

Kedves Mazsola Muzsika iránt érdeklődő Anyukák!

A januári foglalkozások elmaradnak.

Boldog Új Esztendőt Mindenkinek!!!

Üdvözlettel: Szalontai KataKép
kta

Sziasztok!

Mindenkinek boldog új évet kivánok!

Nagyon aranyosak a gyerköcök!

Nagyon sajnálom,
hogy elmarad a mazsola, már nagyon készültünk rá!

Kta!
Szeretnélek megkérni, hogy ha februárban lesz a mazsola akkor értesítsél már bennünket
Nagyon köszönöm előre is!

Krisztaa
krisztaa

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy FP Little People játékot hol lehet kapni???

Úgy sajnálom, hogy nem lesz mazsola, örültem volna egy talinakKép
esetleg egy séta? jön le valaki?

Krisz

Krisz
krisszie

Szia Krisz,
sajnos, azt nem tudom, de a Bambiban a plázában esetleg?

Mi megyünk le, ha felkelt a fiú, olyan 1 után.

Mazsolára én is mennék, ha olyan helyen lenne, amit babakocsival meg lehet közelíteniKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

MM
Ha tudtok olyan helyet, ahol nincs lépcső vagy van lift és nem túl drága a terembérlet, légyszives jelezzétek: szalontai.kata@chello.hu

Üdv: Kata
kta

Manóka,

köszi a kajcsit!!!Kép

itt éppen csokissütit eszikKép
Kép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Boldog új évet nektek! Kép

Krisztaa!
Bizony a fül-orr-gégész iránt érdeklődtem volna. Kép Vilinek valószínűleg ki kell venni majd az orrmanduláját (még egy homeopátiás szert kipróbálunk előtte) és örültem volna, ha egy szakember is megnézi. Fülgyulladás szerencsére még nem volt, odáig nem fajul a dolog, de nagyok az orrmandulái, "orrból" beszél és horkol alapesetben is. Kis náthánál pláne. Nem szeretnénk rögtön nekiesni a műtétnek, ezért kerestem volna megbízható dokit.

Üdv: Juca

[color=#476969:dc42bdeafd] Üdv: Juca
[/color:dc42bdeafd]
juca
Budapest XI. kerület

Sziasztok,

Juca,
én csak Major Tamást ismerem a fülészetről, de hogy ki a legjobb, azt nem tudomKép

Krisz,
most láttam a dmes újságba, hogy van másfajta táp, ami több, és olcsóbb is, szted lehet váltani? MOndjuk, a fiú úgyis csak a kávéval issza meg, azzal viszont este, és reggel is lehajt egy nagy aventes üveggelKép

Ja, és mi mostanában nap 50 perc alvással vagyunk el, és ete 9-7-ig ennyi a mex, nem lehet, hogy ez kevés?

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

juca!
Sajnálom a történteket! az a baj, hogy most már nem tudok ajánlani senkit mert akihez mi jártunk az most egy félévig nem dolgozik!
Így sajnos én is bajba leszek ha betegek leszünk.
Remélem nem mostanában leszKép
De szerintem a kenézibe és a klinikán is nézesd meg egy-egy dokival ha mind a kettő azt mondja, hogy ki kell venni akkor majd eldöntöd hgoy mi legyen.Mindenképpen próbáljátok meg a homeós bogyókat. Ajánlok neked egy homeos doktornőt akivel én is szoktam beszélni ha betegek vagyunk. Nagyon rendes és segítőkész. Én mindig csak telefonálni szoktam. Tel.száma 06-1-3164285
Dr. Kovács Gabriella
Próbáljátok meg veszteni nem vesztetek semmitKép

Krisztaa
krisztaa

Manóka,
sztem az elég neki, ilyenkor már 1-2x alszanak napközben.
Mondjuk Dorka 2x, de Ő híresen jó alvóKép
Most is aluszik már, hazajöttünk sétából ilyenkor olyan nagyot alszikKép

Milyet láttál a DM-ben? Kíváncsi vagyok, bár ez a Milumil anmnyira bejött sztem ez sokkal finibb mint a Humana. Igaz átvertem a csajt mert tettem bele egy csomó gyümit így nem tünt fel neki a váltásKép
Szal sztem lehet váltani, miért neKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

tényleg, Juca, sztem is kérdezd meg a Kenézyben is, hogy ott milyen a helyzet, valakitől mintha hallottam volna valamit, de már nem emlékszemKép

Krisz,
nutricia márkájú, nutrimill a neve azt hiszem.

manóka

manóka
manóka

Sziasztok Csajok!

Újra netközelbenKép
Ma bekötötték végre.
Örülök, hogy mindenki jól van! Remélem hamarosan tudunk egy jó nagy sétát tenni közösen!

Imike!
Utólag is nagyon, nagyon boldog szülinapot kívánunk neked!
Kép

Mi jól vagyunk. Lassan, lassan túl a költözésen, bár még mindig van a régi lakásban egy két lomKép
Azért már majdnem kész van minden, még egy pár dolog hiányzik az új házból, ülőgarnitúra( hamarosan érkezik), előszobafal, kamrapolc. De így is kényelmesen vagyunk.
Anna élvezi nagyon a nagy teret. Eleinte azzal szórakozott, hogy szobáról szobára rohangált legalább egy órán át, aztán persze már ereje sem volt sétálniKép Ölben kellett hazahozni.
Itt viszont még nem igazán jó sétálni, mert nagyon nagy a sár.

Szerintetek milyen tejet próbáljak adni Annának? Igaz, hogy még szopik 3x, de nem tudom, hogy az a mennyiség elég-e neki.
Csináltam kakaót, nem aratott túl nagy sikert.

Mennem kell, mert Anna már nagyon kiabál.

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!

Era

Era
Kép
era75

Szia ERA!

CSak gyorsan írok a tej kérdésben. Én azt mondom próbálkozz. Mi már mindent próbáltunk a 3-as tápszermintáktól (babatejek) kész babatejek, sima UH tej, sima dobozos tej forralva simán.... eddig max 1 dl-t ivott meg, de az is egy héten egyyszer. Így Zsani joguhrtozik, krémtúrózik, és egyéb módon kap "tejet". Chrametz doktornő azt mondta ne aggódjak, mert ha kell a szervezetének megissza. Próbálj neki sajtokat adni, Zsani nagyon szereti. Ja meg próbálj meg neki kakaót adni (mi nesquikot iszunk) de olyankor mikor tudod hogy éhes, hátha... bár Zsanit ez se hatotta meg. Nekünk meg hamarosan lesz autónk, majd megnézzünk benneteket, ja meg úgy is bemegyünk majd játszózni a Máltaira meg a 7 holdas pagonyba, mert itt semmi sincs. Csak legyen meg a pici és legyen jó idő.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Tejügyben mi nagyon sokat küszködtünk Gergővel mert ő hét hónapos korában abbahagyta a szopit és nem volt hajlandó semmilyen tápszert meginni. Ráadásul cumisüvegünk sem volt. Így a kettő egyszerre arra vezetett, hgoy nem tudtam mit adni neki vacsira.
Akkor találoztam először a Milupának van a miluvit gyermekgrizével. Ez nagyon jó mert vagy meleg tápszerbe vagy meleg tejbe kell beletenni és ettől a folyékony állagából olyan lesz mint a tejbe gríz és ezt be tudod neki kanalazni mint bármi mást.
Mi is ezt esszük lefekvés előtt. Nagyon jó mert lehet variálni. Az alap mindig a meleg cukros tej és a griz és ebbe teszek kakaót, fahéjat vagy csak simán adom, lehet bele banánt csokis golyót stb. Nekem Gergő nagyon szereti.
Ja és egyáltalán nem drága olyan 1000 ft körül van és nagyon sokáig elég.

Itt Szoboszlón csak a rossmanba kapok! Ott biztos lehet kapni.

Krisztaa
krisztaa

Sziasztok!

Era,
végre jelentkeztélKép

Tejcsi:
enyém lány ugye mindenevőKép ezért nem mérvadóKép
Mi a Milupa babatejét és mint Krisztaaék a Miluvit gyermekgrízt esszük, nagyon fincsiKép
szintén az volt a szempont hogy kanalazható legyen és persze finomKép

Jaja és nem is dicsekedtem, hogy Dorka megtanult kanállal enni kb 2 hete és tegnap óta villával is tud, persze felügyelettel mert a szájába ugyan rutinosan betalál, de a falat összeszedése még bajos néhaKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,
Ha véletlenül erre kóborolna egy anyukaKép mesélne nekem a szobatisztaságra szoktatásról, hogy is célszerű elkezdeni?
Krisz

Krisz
krisszie

Szisztok!!
Krisszie,ha jól emlékszem Sári kétéves volt amikor elkeztünk próbálkozni.
Együtt vettük meg a bilit Kép,ő választotta ki.
Aztán kb 1-2 hétig,ott figyelt a szobájába mármint a bili,(macifej a háttámlája,jó nagy szemei vannak) először csak a babáit pisiltettük,
utána Sári is ráült de csak szigorúan ruhába:0
Egyszer a tesó megmutatta neki hogyan is kell bilibe pisilni,na onnan kezdve egycsapásra megoldódott mindenKépKb egy hónap múlva már a nappali alvásnál sem pisilt a pelusba,így már egész nap szoba tiszta már egy pár hónapja.Éjszaka még van pelus,van amikor kibirja reggelig,de előfordul hogy nem sikerül.Párom szerint meg kellene próbálni pelus nélkül az éjszakát,csak most vettünk matracot Sári
ágyába aztán nem merek kokáztatni.Mi most a kiságyból szeretnék átszokatni a nagy ágyba ,de nem igazán sikerül.Kiságy kikerülne a szobából akkor jó nagy hely felszabadulna,de most még nem
sok esélyt látok rá imádja a kiságyátKép
Orsinál sokkal hamarabb elkeztünk bilizni,pedig már így utólag visszagondolva felesleges volt,mert ő is két éves korára lett teljesen szobatiszta.Nálunk a családba mindig furcsálották ,hogy miért nem bilizik már Sári,de végülis jó hogy vártunk mert nagyon gyorsan elhagyta a pelust. De persze ez a dolog is gyerek függő.
Tejcsi :szerencsés vagyunk Sári szopizott 26 hónapos koráig ,a tehén tejet is szereti kakaó formájábanKép
Voltunk hétvégén az élmény fürdőbe,azóta is mondja Sári:"anya menjünk élményt fürdeni"Kép
Nagyon élvezték a lányok ,Sári miatt előre aggódtam hogy fogja bírni,de nem volt gond csak amikor készültünk haza ,végig visitott.
Manóka hogy vagytok?Lehet már tudni a pocaklakó nemét?
Ildi,helyzetjelentést kérek!Kép
Era gratula az új lakáshoz!
Jajj mennyit írtam most már tényleg befejezem.
Kata
jázmin

sziasztok!

Végre levizsgáztam , vége a vizsgaidőszaknak hurrá!!!!!!!!!!!!!

ami nagyobb jság, hogy 4 nappal 14.honapossága előtt Floresznak kijött az első foga rá másnapra a második!! ugyhogy mostmár van két fogunkKép

Tejcsi ugyben nálunk nem alakulnak vmi fényesen a dolgok. az utobbi napokban Flora egyáltalán nem hajlando egy kortyot se elfogadni, ugyhogy tegnap már nemis csináltam neki. (kiv. ma hajnalban kért tejcsit)hiába izesitem kakao, karamell fahéj)nem kellneki pohárbol se szivoszállal se.pedig egy honapja még 5-6 dl-ket ivott.
szerintetek mit csinájak vagy hagyjam az egészet? a pépeket se fogadja el mondjuk azt régen probáltam ma megint megprbálom, hátha kivánja már

de ha ez se jön be akkor nem tudom mi legyen,mert fél liter tejet danoniban enni vagy hasonlokban az sztem nem a letutibb vagy ezeken felül kell még fél liter tejet elfogyazstani?

Krisz!

gratula az evéshez ugyik vagytok.mikor jártok le sétálni? talizhatnánk. a csajok kergethetnék egymástKép

rakok fel egy pár képet . el ne felejtsetek minketKép remélem most sikerül mert tegnap is irtam és az egéyzet nem rakta fel de nem volt erőm előről kezdeniKép

sziasztok
Enci

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
renci

Sziasztok!

Köszi a tejcsis tippeket.
Akkor próbálkozunk szépen, lassan.
Azért még nem nagyon aggódom, mert 3 szopcsi lehet, hogy elég neki.

Kata!
Sári hogy szokott le a ciciről?
Anna nem mutat semmi hajlandóságot arra, hogy egyszer már nem fogja kérniKép

Krisz!
Nagyon ügyes Dorka!
Anna is ügyesen eszeget villával, de kivárni mire megeszi a párolt zöldséget.....szörnyűKépKép

Enci!
Floresz olyan édes!!!!!!!Kép

Bilizés:
Anna még semmi jelét nem mutatja, hogy bilizni szeretne. Van bilije, rá is ül, nyomja is a kakát, de mindezt ruhábanKép
Az már egy párszor előfordult nála, hogy csupaszon volt, és szólt, hogy kaka, és jött a pisi, de nem a bilibe.
Annát egyáltalán nem zavarja, ha kaka van a pelusban, sőt. A védőnő szerint, így messze még a szobatisztaság.
Majd nyáron kint lehet csupaszkodni.

Nadine!
Jó lesz, ha már lesz kocsitok, jobban tudtok mozogni is.
Mikorra vagy kiírva? (+ 2 hét)KépKép

Manóka!
Hogy vagytok?
Van már fotód a pocaklakóról?

Megyek egy kicsit pihizek még, lassan ébred a csaj.

Era

Era
Kép
era75

sziasztok!
Era,először az volt a cél hogy elérjem a napi
három szopcsit.Nem volt könnyűKép
Aztán fokozatosan megpróbáltam mindig egyet kiiktatni, amikor már a napi egy volt csak nálunk ez este volt ,utána már könnyen ment.
Midez kb 3hónapomba került,de lényeg a fokozatozosságKép
Kata
jázmin

Csajok!

Kezd kisütni a napKép
Egy séta????

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz!

Csak most olvastalak.
Pedig voltunk sétálni, elmentünk a Görgeyre. Enciékkel találkoztunkKép
Olyan jó idő van!

Kata!
Annánál úgy látom, hogy a reggeli szopcsi is kihagyható lenne, ha nem szeretnék még vele lustálkodni. Amint mellém fekszik, az első szava "cici". Ilyenkor már nem tudom meggyőzni az ellenkezőjérőlKépKép

Lesz még idén hó? A csaj lehet, hogy nem is tudja felavatni a jó kis szánkóját!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

jó rég nem jelentkeztem, de a nagyinál voltunk a héten, papókám meghalt.
A szomorú apropó ellenére nagyon jól éreztük magunkat, és még hóban is volt részünk, a fiúnk is tetszett, de okosan rájött, hogy hideg, így nemigen turkált benneKép

Era,
jó, hogy végre itt vagytok, és, hogy jól érzitek magatokat a házbanKépSztem a tejcsivel majd akkor jársz sikerrel,ha a szopcsi ideje lejártKép

Enci,
nagyon szépek vagytok a képekenKép OLyan nagy lány már Flóra, de ezek szterint a huncutságából semmit nem veszített, hogy mér megint az evésen bajlódtokKép Nekünk szerencsére a macikávés táp azóta is nagyon megy, reggel, este csúszik az 1 üveg.
De, én úgy gondolom, aggódnod nem kell, nem is úgy néz ki a lány, mintha éhezés jelei mutatkoznánakKép
A félévhez gratula, nagyon ügyes csaj vagy, kis megkönnyebbülésKép

Krisz,
Dorkának is gratula a villával való evéshez, jó úton haladKép

Kriszta, Jázmin,
de jó, hogy jelentkeztetek, már rég nem írtatok magatokról, gyerkőcökrőlKép

Mi köszönjük, jól vagyunk, a fiú él és virul, egész hetet kint töltötte az udvaron, így nem tudom, mi lesz a 2 órás babakocsis sétákkal, félek, hogy nehezen fogja viselni a kötöttségeketKép
Héten akartam uhra menni, de ez eltölódott, majd jövőheti program lesz. Remélem, kiderül a neve is, meg az afp is rendben lesz.

Nadine,
már megint hová tüntél?

Ma is olyan szép napnak ígérkezik, el is kellene menni sétálni. Egy kis játszótéri hintázást tervezek, ha felkelt a fiú. Természetesen most is ketten vagyunk, mert Imi dolgozikKépKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Manóka!
Részvétem Papód miattKép

Velünk nincs semmi különös, jól vagyunkKép
Mutatok egy pár képet!

Kép

Már várja a nyaratKép
Kép

És így szereti ApátKép

Kép

Jó lenne a héten egy közös séta! Olyan jó idő van!

EraKép

Era
Kép
era75

Sziasztok!
Era nagyon aranyos a kislányod.
Jól láttom ,a háttérbe van teknősötök?
Nekünk is van egy.Nem érdekel? Elszeretném ajándékozni .Sajnálom , mert nagyon megszerettük,de a télikertbe van ami tele van virágokkal,muszály vagyok állandóan szellőztetni
mert nagy a pára.Így sokszor hideg van ott,az akvárium meg olyan hamar kihül hiába van benne a víz melegitő,nem sokat ér.
Nem is írtam még járok angolra, nagyon jó
csak győzzem az iramotKép
üdv:Kata
jázmin

Sziasztok!

Era,
Anna továbbra is gyönyörűKép
Erre sétálhatnátok megint valamikor, mondjuk szerda délelőtt egy tali???Kép

Dorkának is van olyan nacija csak drapp, olyan jó melegKép

Enci,
én is gratula a félévedhez, már tényleg nem sok van kitartásKép
Miket művel Floresz mostanában?

Móni,
Voltál uh-on? Mit láttál?
Imike nagyfijúval mikor jártok sétálni?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

én ma délelőtt egy kis hintázásr gondoltam, ha nincs nagyon hideg, 10 felé tervezem, hogy elindulunk. Mit gondoltok?

manóka

manóka
manóka

LemaradtunkKép brühühüKép

Voltatok már a pláza melletti Zsifiben? Már nem turiként hanem Next bótként működikKép
ooolyan cuccok vannak hogy na, szuperKép, mondjuk az áruk isKép

Most mutattam Dorkának Anna képeitKép
azt üzeni vigyorogva, hogy nannnaKépKépKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Régen nem járam erre, de teljesen elképedve olvasom hogy manóka nállatok meg jön a másik babó?????

Hát nayon örülök nekiKép

Mi jól vagyunk szerencsére, semmi különös!!

Pussz!

Krisztaa
krisztaa

Mai Floresz-Dorka csúcstalálkozó képeiKép

Kép

Kép

Kép

Jövő héten ismétlünk, lehet nálunk isKép
Beszéljük meg kinek milyen időpont lenne jó.

Krisz

Krisz
krisszie

Ok benne vagyok . szerintem is ezt lehetne folytatni. a végén Floresz már elég jol tudta, hogy Do és nem AnnaKép
amugy utánna le fel rohangált és mondta Anna AnnaKép

itt vannak a mi képeink is. meg a plusz az este keszült A sogorom cuccait kapta fel utána meg adta neki egyenkét a sapkátol kezdve a kabáton át hogy vegye fel.. a gyerek nagyon vendég marasztalo. márcsak az ajtot nem nyitotta ki neki és mondta hogy mostmár mehetszKépKép

sziasztok
enci

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
renci

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?