Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gabibi!
Le se tagadhatja az apukája a kisfiatokat.

Arivirág!
Egy nagytörölközött kaptam Judit felirattal. A másikat nagyon szerettem de már a kutyaalá való. :lol:
Remélem előkerül a pénzed, nehogy befizesd mégegyszer!

Kostyika!
Köszi szépen!

Sziasztok
Vendég

Judit, Jucc, Judy (remélem nem hagytam ki senkit :oops: )NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! :D

Most sajna csak ennyire futja. A holnap is jövős-menős lesz, de legalább estére kimenőm is van :lol:

Kép Kép
curse

Arivirág,majd ird meg,hogy mi lett a pénzel!

Azt álmodtam,hogy még csak most vettem észre,ogy rossz a fiam szeme :shock: :cry: És az egyik tök fekete volt :cry: Nagyon rossz volt.Annyira beletudom magam élni az ilyen rossz álmokba,hogy felriadok.és utána nem tudok vissza aludni.

Curse!Irigykedem az esti kimenő miatt :lol: Hova mentek?

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok lányok!

Ma voltunk a rendelőbe mérésen, egyévesen 8300gr volt és most 8800gr. Olyan hihetetlen hogy alig eszik és mégis hizik.

Nem is ujságoltam el tegnap hogy megvan a Robika ajándéka. Az interneten keresztül vettem, zsir uj, ceruzalábu asztalka és hozzá ugyanolyan szék. A fiam ment érte a randira és ugy lett fizetve is. Biztam benne hogy karácsony elött meglessz. Gabibi te láthattad hogy milyen mert a rendelőbe is az van.

Sziasztok
Vendég

Igen tudom milyen tök szupi!!!!
Én játékot néztem ki az interneten,de nem mertem megvenni.

Hintát és utazóágyat akarok még venni Jotikának :lol:

hivtam ma a védőnőt(Gabi),de nem vette fel.Nem emlékszem mikor kell mennünk legközelebb.Ha tudtam volna,hogy mész......
De aszem különben is lekell menni,hogyaz ünnepekre irassak fel pár dolgot ki tudja,hogy hogylesznek szabin.

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Délelőtt hívtam a tánctanárt, hogy megvan-e már a pénz, erre közölte, hogy nem volt ideje még megnézni, majd péntekre megnézi!
Hurrá!
Végülis csak 7000 ezer ft!

Dominika egy évesen 8500g volt!

Mi pénteken megyünk vásárolni, mert akkor szabin lesz a Férjem, anyuék meg jönnek vigyázni a lányokra!

Olyan hihetetlen, hogy megint mindjárt itt az Új Év!
Úgy repül az idő, nem?
Vagy csak nekem?
arivirág

Sziasztok

Arivirág
Akkor mi nyertünk a soványságba, mert a fiuknak még többnek is kéne lenni.

Még mit kapnak a lányok? Vagy csak a tömeg miatt nem viszitek őket?

Tényleg repül az idő! Én mindig azt szoktam mondani ha kérdezik a koromat hogy 26vagyok, de sajnos a fiam már csak 6évvel fiatalabb nálam.

Gabibi
Nekem sem volt időpontom, csak mentünk a lányért és beugrodtam popsikrémet iratni hogy tutira legyen az ünnepekre. A mérést is akkor találtam ki.

Sziasztok
Vendég

Nem kapnak mást a lányok, de a papasant sem szeretném ha látnák mikor megvesszük, mert az is jézuska fogja hozni!
Szeretnék venni elektromos fogkefét, van valakinek tapasztalata vele???
arivirág

Szia Arivirág!

Mi az a papasan?

Szia
Vendég

Kép

ő a papasan! :D
arivirág

Braun 3d fogkefém van !Nagyon imádom!Bár a szájzuhanyrészét nem használom :wink: Sokkal egyszerőbb vele fogat mosni és szerintem sokkal alaposabb.Vegyél szerintem!
Akartam kérdezni,hogy döntöttél a fogszabályzó ügyben?

És Mimi töled is ,hogy hogy halad a barátnőd akiről írtál gyermek ügyben?lesz kisbaba?

Kép

Gabi
gabibi

Gabibi, azt hiszem nem lesz fogszabályzóm, mert mindenki, akinek mondom hülyeségnek, tartja ennyi idősen!
Amit meg kinéztem magamnak, mert olyan láthatatlan féle :shock: , az meg félmillió, ami elég sok! :(

Örülők, hogy jó tapasztalatod van a fogkefével, mert nálunk is ott lesz a fa alatt! :P
arivirág

SZiasztok!

Elektromos fogkefe IGEN!
Nekünk is van(felnőteknek),és nagyon szeretjük.Bár szerintem a gyerekeknek a fogmosás technikáját is meg kell tanulni a rendes fogkefével.

Gabi!A lánnyal neten szoktam dumcsizni.Most szünetet kell tartaniuk.Cisztája lett,és míg nem múlik el,nemfojtatják a kezelést.
Hát nem tudom,én annyira drukkolok neki.3éve próbálkoznak,és még semmi eredmény.Volt mindenféle kivizsgáláson,és egy kis elzáródása van az egyik oldalon,a túloldal okés.Szóval valami hormonális dolog lehet.Nekemnéha az az érzésem,hogy a meddőségi klínikákon,nem mindenre kiterjedően vizsgálják ki a nőket.
Pl most hallottam,hogy ott PCO-ra nem csinálnak hormonvizsgálatot,pedig ez is hátráltathatja a kezeléseket.Állítólag olyan hormonok termelődhetnek,amik a beágyazódást gátolják.

mimi12

[quote="arivirág"]G írta:arivirágabibi, azt hiszem nem lesz fogszabályzóm, mert mindenki, akinek mondom hülyeségnek, tartja ennyi idősen!
Amit meg kinéztem magamnak, mert olyan láthatatlan féle :shock: , az meg félmillió, ami elég sok! :(

Örülők, hogy jó tapasztalatod van a fogkefével, mert nálunk is ott lesz a fa alatt! :P

A barátnőm 28évesen ment el fogszabályoztatni(most 33éves).Szerintem nem hülyeség!
Most tök szép lett a fogsora.Kb 2évig volt fent neki.

mimi12

Arivirág!

Köszi hogy kioktattál, magamtol rá nem jöttem volna.

Szia
Vendég

Mimi írtam pü-t

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Babi, nagyon boldog Névnapot kívánok neked!

Kép
arivirág

Szia Gabibi!

Boldog névnapot kivánunk!

Robika és Judit
Vendég

Ez a cica, elvitte a vonalzomat!?
Vendég

Visszahozta! Minden OK!
Vendég

Gabi.Boldog névnapot kívánok én is.
Megkaptam a privit,köszönöm,és válaszoltam is rá.

mimi12

Gabi,
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! :D

megetetem a csajomat, aztán olvasgatok egy picit, nagy a lemaradásom :oops:

Kép Kép
curse

Köszönöm :lol: :lol: :lol: :lol:

Beszéltem ma már a párommal és nem köszöntött fel :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: Estig várok akkor jön haza,ha akkor se,na akkor lesz irgum-burgum :evil:

Kép

Gabi
gabibi

Kedves Anyukák!

Végzős hallgató vagyok az ELTE Tanító- és Óvóképző Főiskolán. Szakdolgozatomat a „Testtartás kialakulásának folyamata és az azt befolyásoló tényezőkből” írom. Segítségét szeretném kérni az alábbi felmérés otthoni elvégzésével, melyet óvódás korú gyermekével/gyermekeivel kell megcsináltatnia. A felmérés kiértékelésével fényt szeretnék deríteni arra, hogy a hasizom és a hátizom erejének, valamint a lúdtalpnak, van-e szerepe a hanyag testtartásban. Mert amennyiben igen, akkor ezek már óvodás korban elkezdett megfelelő erősítésével megelőzhető a tartáshiba kialakulása, amely idősebb korban további panaszokat okozna.
A kitöltött felméréseket légyszi küldjétek el a kisindigo@freemail.hu címre.

1. Gyermek kora, neme:
2. Magassága, súlya:
3. Súlya:
4. Van-e lúdtalpa? /Legkönnyebben úgy lehet megállapítani, ha hátulról megnézi, hogy a gyermek Achilles-ina egyenes-e. Ha megtörik akkor lúdtalpas./
5. Hanyag tartása van-e? /Hanyag tartás jellemzője: a vállak előreesnek, a háti domborulat kifejezettebb, a lapockák pedig elállnak, s a gyermek „Húzd ki magad!” felszólításra korrigálni tudja tartását./
6. Hasizom erejének vizsgálata: Kérje meg a gyermekét, hogy feküdjön hanyatt. Lábát térdben hajlítsa be és Ön rögzítse a lábát. A gyermek fogja meg a fülét. Ebből a helyzetből üljön fel úgy, hogy a könyökével megérinti a térdét, majd vissza, miközben a fülét nem engedi el, 20 mp-ig annyiszor amennyiszer csak tud. Hányszor tudott felülni?
7. Hátizom erejének vizsgálata: Feküdjön hasra a gyermek. Fülét ismét fogja meg, s Ön rögzítse a lábát. Majd 20 mp alatt annyiszor amennyiszer csak tudja emelje meg a törzsét úgy, hogy a könyökét összeérinti maga előtt. Hányszor tudta összeérinteni a könyökét?

Segítségüket előre is köszönöm!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo

na sikerült visszaolvasnom :)

Judit,
Ezek a hálózsákok tényleg nagyon tutik, jó vásárt csináltatok :D És gratula Robika kari ajándékához :D Adél egy évesen 8520 gr volt, meg kellett néznem, mert nem emlékeztem :oops: :lol:

Gabibi,
Szerintem igen :D Nagyon hasonlít párodra! :D Álom :(
Közvetlen kollégák szoktak rendezni előkarácsonyi bulit és azon voltam a Stexházban. Nagyon jól éreztem magam, így sikerült 11-re hazaérnem :oops: :D

Arivirág,
De ez milyen eljárás? :shock: Nem kaptatok nyugtát vagy vmit, h befizettétek? :?

Andi,
De jó, h Veronika meggyógyult :D

Nekem az esernyőre csukható babakocsi (giraffe) vált be sokkal jobban. Az előző egy bergon volt, bazi nagy, dög nehéz és alig lehetett betenni a csomiba (lapra csukható), pedig nem volt kicsi a csomagtartó. Mióta az esernyőre csukható babakocsi van , el sem mondhatom mennyivel egyszerűbb az élet. Ráadásul ugyanolyan hosszú összecsukva, mint a nagy böhöm, csak ez széltében lényegesen kevesebb helyet foglal, arról már nem is beszélve, mennyivel könnyebb kezelni.
A nagyot most csak a sétára használom, mert annak masszívabbak a kerekei, jobban lehet vele közelekedni ebben a szutyok időben, meg persze a hóban is. Az esernyőkocsinak bolygósak a kerekei és kisebbek és sokkal érzékenyebb a rugózása, tehát ilyen terepen nem szerencsés, ráadásul itt nincsen betonút :roll: Szóval mindekettő típusnak megvannak az előnyei és hátrányai. Mondjuk nekem az elsődleges szempont az volt, h ha autóval megyek, akkor könnyen kezelhető legyen a babakocsi, mert túlnyomó többségben mi autóval közelekedünk.
És tényleg az is igaz, h a esernyőre csukhatóval kisebb helyeken is elfér az ember :lol:

Elektromos fogkefe nagyon jó, sokkal alaposabb. Bár amikor pocakos voltam, mindig az hánytatott meg :lol:

Kép Kép
curse

Hali,

Képzeljétek ma reggel voltam a védőnőnél és azt mondta h kicsit magas a vérnyomásom és h lassítsak:) Ez utóbbit elég nehéz mostanság betartani. Mondjuk amikor Veronikával voltam terhes akkor is magas lett a vérnyomásom, gyógyszert is kellett szednem. Aztán a szülés után egy nappal már vissza is állt.

Dolgozom tovább:)

Kép[
Kép[
kostyika

Kostyika, lassan megtudjátok, hogy fiú vagy lány a pocaklakó, nem?
Mi 18 hetesen tudtuk meg, hogy a 2.baba is kislány lesz! :D
Vannak már elképzelések, mi lesz a neve?
Én nem is várok babát, de ha hallok valami szép nevet, mindjárt probálgatom, hogy milyen lenne a mi vezetéknevünkhöz! :lol:
arivirág

Dominikának mindig felhígítva adom a Hohes c-t, az előbb mondja Bianka, adjak neki is, de neki ne FELVIDÍTVA adjam! :lol: :lol: :lol:
arivirág

[quote="arivirág"]D írta:arivirágominikának mindig felhígítva adom a Hohes c-t, az előbb mondja Bianka, adjak neki is, de neki ne FELVIDÍTVA adjam! :lol: :lol: :lol:

:lol:

mimi12

Ugy várom már,hogy az én fiam is ilyen aranyos kis dolgokat mondjon.Felszoktad írni?

Kostyika!Tök jó neked,hogy pocaklakód van.Imádtam amikor mocorgott bennem a fiam :lol: Mi is (ÉN) kb 3 évet akarunk várni a kistesóval.

Kép

Gabi
gabibi

Szia Gabibi!

A kistesóval kapcsolatban már akartam mondani ,hogy egy másik topikos, lombikos anyuka, akinek a Robikával egyidős gyereke van nemrég jött az örömhirrel hogy babája lessz. Ugylátszik igaz hogyha már nem akarja az ember annyira a babát akkor lessz.
Lehet hogy te 3év korkülömbséget szeretnél de jöhet elöbb is.
:D

Szia
Vendég

Ember tervez Isten végez :lol: szívesen venném,mert inkább a lombik miatt akarok akkora korkülömbséget.

Kép

Gabi
gabibi

Andi,
Nem hangzik jól ez a vérnyomásos dolog :( Milyen értéket mértek?
Nálam meg az volt a baj, h túlságosan alacsony volt a vérnyomim.

Arivirág,
Bianka dumája :lol:

Tegnap annyira nagy hatással voltam rá a buli. Két kolléganőm is ott volt, akik közül az egyiknek már féléves a második babája, a másiknál meg épp úton van a második baba. Velük dumáltam szinte egész este és éjszaka azt álmodtam, h megint pocakos vagyok :D Na ez most nem tudom mennyire volt érthető, szóval a velük való beszélgetés akkor hatással volt rám, h ilyet álmodtam éjszaka.
Viszont milyen érdekes, h ugyan kimozdultam és Adél nélkül voltam, mégis csak a babatéma körül forgott az egész beszélgetés :lol:
Néha az az érzésem, h bizonyos barátaim (akiknél még gyerkőc) azért nem keresik velem annyira a kapcsolatot, mert másról nem is tudok beszélni :lol: Így belegondolva tényleg annyira gáz, de hát ha az ember a nap 24 órájában a gyerekkel van, akkor miről másról beszéljen, nem igaz? :wink:

Kép Kép
curse

És akkor mesélek még egy szkeri élményt.

Tegnap kimenőm volt egész nap, mert anyós feljött vigyázni Adélra. Gondoltam két legyet ütök egy csapásra, megpróbáltam néhány orvosi látogatást elintézni.
Elmentem bőrgyógyászhoz átnézettetni az anyajegyeimet, sajnos elég sok van :roll: és a média annyira betojatott a melanómával, h gondoltam itt az ideje egy kontrollnak.
Aztán, h halmozzam az élvezeteket, elmentem fogdokihoz is. Két éve voltam nála utoljára. Szerencsére szinte minden fogam okés, kivéve egyet és itt jön a bibi. Pont egy olyan fogam szuvas, amihez nem fér hozzá a doki, mert a bölcsesség fogam neki van támaszkodva, emiatt is lett szuvas az a fog. Szóval azt mondta, h el kell mennem szájsebészetre, h kivegyék a bölcsesség fogamat :roll: Na ennek a hírnek abszolút nem örültem :( Most tökre meg vagyok lőve, h mi legyen, mert Adél miatt nem egyszerű megoldani a fájdalomcsillapítás végett mert nemcsak a műtét lesz gázos, hanem az utána következő néhány nap is. Legszívesebben eltolnám tavaszig, addig akarom Adélt szoptatni. Csak kérdés, h kibírja-e addig a fogam :roll: szóval elég kaka helyzet :roll:

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Nekem is ki kellett műteni a bölcsfogam, :( nagyon rossz volt, piszokul fájt!
Én is még szoptattam mikor csinálták, azt mondták nem megy át a fájdalomcsillapító hatása a tejbe, de akkor Bianka már 2éves volt!

Ma van apum szülinapja, reggel bekapcsoltunk Halász Judit dalát, Bianka is énekli, hogy: köszöntünk már téged szamár, így együtt vagyunk…….
Hamár=szamár :D :D
arivirág

Hú, ennyire leült a topik :(

ha már=szamár :lol:

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Itt vagyok csak előrre főzök a hétvégére hogy a gyerekekkel tudjak foglalkozni. Nemszeretek hétvégén korán kelni se. Igy marad a péntek. A férjem is ithon van.
Arivirág igazoltan van távol, mert kimenős a férjével. Remélem este megtudjuk tőle hogy sikerült e megvenni amit szeretett volna.

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!
csak jöttem szólni,hogy nem tünök el,de nem jövök 1 pár napig.Meghalt tegnap du. a Dédim. :cry:

Kép

Gabi
gabibi

Őszinte részvétem Gabi! :(

mimi12

Gabibi, részvétem!!! :cry:
arivirág

Nekem ma nagyon vacak napom volt! :(
A vásárlás is rossz volt, mert semmit nem kaptam amit szerettem volna venni, :( majd hazafelé összementünk egy autóval, jó megijedtem, és ennek a nap megkoronázása az volt, hogy a tánctanár továbbra sem találja a befizetett pénzünket!
:cry:
arivirág

Sziasztok!

Gabibi!
Nagyon sajnálom a dédikédet!

Arivirág!
Nem lett semmi bajotok, ez a rosszba a jo. Sajnálom, hogy nemsikerült venni olyan izét, pedig jol néz ki. Szerintem mond a tánctanárnak hogy akkor nem fogtok járni, egyből elő fog kerülni a pénz.

Sziasztok
Vendég

Gabi,
:( Őszinte részvétem :(

Arivirág,
Ahogy Judit is mondta, az a lényeg, h Nektek nem lett semmi bajotok! És hát a táncos pénz, tényleg nagyon érdekes, h nincsen meg :? :roll:

Egyébként képzeljétek mi meg úgy jártunk, illetve párom egy hete, h amíg a fogorvosnál volt, addig összetörték az autóját a parkolóban. Ráadásul úgy, h nem hagyott betétlapot, se szó se beszéd lelépett. És annyira ügyesen csinálta, h gyakorlatilag a bal keréknél a lemezt totál összezúzta úgy, h az ajtót alig lehet kinyitni, a rendszámtáblát is le kell cserélni (matricás változat), azt is felgyűrte és a világítás sem működik. Kb. 150e Ft-unkba fog kerülni az egész. Nagyon hálásak vagyunk ennek a kedves emberkének, h ilyen szuper karácsonyi meglepetést szánt nekünk :evil:

És a legszebb a dologba, h minek után még nekünk lett egy ekkora kár és most baromira nincs pénzünk megcsináltatni, a zsaruk rögtön megtalálták a páromat. Majdnem megbüntették, mert a törött oldalon nincs világítás az autón :roll:

Kép Kép
curse

És persze ilyenkor egy biztosító sem fizet, még a MABISZ sem. Jó mi?

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Jol kezdődek az ünnepek, valakivel történt valami jo is?

Curse!
Bosszanto, de nem lehet mit csinálni. Legalább a lámpát ki kéne cserélni és takargatni szegényt ne menjen jobban tönkre.

Olvassátok vissza mennyi rossz történt mostanában mindenkivel.
Ha valamelyikőtöket boldogság érte gyorsan irja ide!

Remélem hogy idejutok a géphez, mert hétvégén beosztások vannak. Ma a teve club meg a travián fog működni a gépen. Néha egy kis honfoglaló.

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Most már én is kíváncsi vagyok, h vkivel történt-e mostanság vmi pozítivum is mostanság? Én gondolkozom és nem jut eszembe semmi :?

Ti hogy álltok a karácsonyi készülődéssel?

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Cruse, akkor Ti sokkal rosszabbul jártatok mint mi, mert nekünk kifizeti a kár a biztosító!

Nekem kicsit elegem van a Karácsonyi készülődésből, eltervezem kinek, mit veszek, elmegyek a boltba, és akkor biztos nincs olyan!
Úgyhogy a többi ajándékot már a Férjem fogja beszerezni, munkaidő után!
De azért várom is a Karácsonyt, mert olyan szép hangulata van ennek az ünnepnek, és most már olyan jó, hogy vannak gyerekeink és látjuk az arcukon az örömöt!

Tánc sulival, most az van, hogy megbeszéltük a tanárral, hogy ő elhiszi, hogy mi befizettük a pénzt, mi meg higgyük el, hogy ő nem szándékosan tüntette el!
Végülis, nem kell kifizetni újra, de annyira kellemetlen, mert nem tudom bebizonyítani az igazamat, és nem jó érzés!
Olyan nem jó ez a helyzet, mert senki nem tud felmutatni semmiféle bizonyítékot!
Legalább valamilyen elismervényt adna mikor átveszi a pénzt, de ez így…nem jó!
arivirág

Kép Kép

Olvastátok ezek közül az egyiket?
Barátnőmnek gondolnám Karácsonyra,(szeret olvasni) megrendelném neten, csak nem tudom megéri-e!
Ahogy utána olvastam sokan dicsérik!
Nektek, van tapasztalatotok?
arivirág

Nem írtatok :( , de megrendeltem a könyvet! :D

Íme a Mi kutyánk, Illatos úti menhelyről hozott, nagyon kedves kutya! :lol:
Már félig döglött állapotban került hozzánk, :cry: ő sírt leghangosabban, ezért hoztuk őt, :cry: kiskutyái lehettek, mert szoptatott, és gondolom ezért váltak meg tőle, az eredeti gazdik! :?

Kép
arivirág

Jól elírogatok egész nap, itt magamban!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
arivirág

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?