halloka,
mi is megvagyunk, csak hát tanfolyam, jegyzetek, basszus...
csak gyorsan olvastam, bocsi mindekitől, meg megnéztem a képeket és meg kell állapítanom, hogy még mindig gyönyörű mindenki!
meg hát az is marad ugye.
juti,
szia, üdv itt nálunk!
most megint van pár kismamánk!!
én viol vagyok, dorka lányom 17 hónapos múlt, imádom!
hegykőn vagyunk, de korábban jerevánon laktunk.
nagyon szép nevet választottatok!
biztos van vmi tudatalatti oka, hogy fiúnevetek még nincs, valszeg azért, mert tényleg kislányotok lesz!
dorka sem mutatta megát egyből, csak a 25. héten. bent voltam pár napig a kórházban, ott forult meg
hányósaknak kitartás!!
dorka szerencsére nem ellenkezik a bilire, az esetek 90%-ban bele is pisil 2-3 percen belül. magától nem ül rá, de belecsurgat. a továbbiak meg majd alakulnak.
andi,
mi vasárnap délután voltunk kint bucsuban, illetve hétfőn reggel a vásárban. és én sem láttalak titeket, még messziről sem, hogy kiabálhattam volna...
cajok,
majd jövök még, csak most rohanok, mert a lakás is szalad...
meg főzni is kellene valamit...
bocsi ha nem írtam mindenkinek...
jaaaa, anikó, kálmánnak üzenem ne aggódjon, dorka idősebb, mint kincső, de ő sem beszél. baba, mama és a nemhez hasonló felkiáltás, kb olyan, hogy: "dem!" megérteni szinte mindent megért, jókat is szoktunk "beszélgetni"
, de dokinő mondta - mert én is megkérdeztem
- hogy ne aggódjak, semmiről nincs lemaradva, valaki később kezdi, ez teljesen normális.
dorka pl, ha mondom neki, hogy rajzoljon karikát, rajzol vmi olyasmit. ha azt mondom húzzon vonalat, húz egy vonalat. ha azt mondom pöttyöt, rajzol pöttyöt. nyávog, ugat, kukorékol, de nem beszél emberi nyelven...