Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nercsi! Hűha! GRATULÁLOK! Mégegy kismamink van, és pont Katussal, még barátnék is vagytok. :-)

KépKép
KépKép
mirama

hahó,

Nercsi!! nagy gratula!!! éljen éljen!!

Nálunk, csak annyi hír, hogy Tamás eltörte tegnap az egyi lábujját, ráesett egy farönk :shock: , amikor fár akart behozni...most 3 hét pihentetés kellene a dokik szerint...nem tudom, hogy mikor fogunk költözni... :roll:

szépeket mindenkinek!!

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!!

Nercsi Grtalula!!!!!!!! :wink: :lol:
Ugye nem haragszol érte????
Dokival még ráérsz!Ha minden babára utal,akkor ráérsz !(szerintem)

Esztermami
Férjednek gyógyulást kívánok!!!Tud rajt menni???

Ábizsani
köszi!
:D :oops:
Örültem Nektek nagyon,ugyis láttad rajtam!! :roll: De meglepődtél Te is???Ábival milyen jót játszottaka csajok lovast,mi???Nem akar azóta ott olyat játszani??
:lol:

Én sajna elkaptam Petrátol a bacikat!! :evil: Nem vagyok jól,torkom+nátha!Iszonyat! :(
Tegnap nem is nagyon mentem sehova,pihiztem.Gyógyszert nem akartam bevenni,hátha én is... :P
Vendég

Erika,
Gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!
:) :) :) :)

De milyen topikban látta Erika? :shock:

KépKép
viol81

Sziasztok!!

Viol
hogy melyikben??? :lol: Asszem a 2008.tavaszi babák cimű topicban,de más néven volt.Én szemfüles meg rájöttem,és Katustól megkérdeztem.Szégyellen,de én ilyen kiváncsi vagyok... :oops:
Remélem Erika nem haragszik érte!!!! :wink:

Cajok!
Én ma marha szarul voltam ma.Anyumnál ebédeltünk.Előtte anyum megitatott Felvex forróitalporral.Cajok!!!Elaludtam tőle.Olyan szinten mint aki elájult!!És jól lettem utána.Orrom szuper,de olyan gyenge vagyok.... :( Győztött rajtam ez a vacak vírus! :evil:
Vendég

Köszi Lányok!! :D

Igen ott, más néven voltam, nem akartam hogy megismerjenek az otthoni pár ismerős...... mielőtt elmondtam volna.

Kedden megyek dokihoz, remélem minden rendben lesz!!

Eszti, sajnálom ami Tamással történt..

Szép estét nektek!!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi
látod én hüle megismertelek :? De tök örültem neki,mentségemre legyen szólva!! :lol:

Cajok!
Néztem a Neten ezta Fervex italport.At irja kismamák,gyereket tervezők nem szedhetik!!Mi van ha én meg terhes vagyok??????????
Katus???Mit tudsz hozzá szólni???Tiszta bolond vagyok!!!!! :evil:

Jó éjszakát!!
Vendég

Sziasztok!

Mi is megvagyunk szerencsésen lejazlott minden igaz nagy hiányérzetem van a papáék nálkül,de majd elmúlik! :cry: :cry: :cry:
Nagyon kevés volt ez az idő amit otthon voltunk és majdnem elbőgtem magam mikor elhagytuk Sopit!Rég volt már ilyen!!

rik!Bocsi,hogy nem mentünk,de violnál sem voltunk,mert Levi nagyon köhög és még mindíg náthás!
Novemberben megyek haza majd egy hétvégére amikor szabad leszek akkor talizunk!Gyógyulj meg hamar!

Nercsi!Hát hatalmas gratula nektek örülök neki,hogy sikerült a baba!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Anikó!Nálunk is úgy van,hogy Balázs viszi pár napja,mert ezt is meg kell neki szoknia,mert jövő hétfőn kezdek és akkor így is úgy is neki kell vinnie csak még azt nem tudom ki megy majd érte.Van két jelöltünk is majd meglátjuk ki lesz!Nyuszinak azért még van ideje a böliig,de olyan hamar eljön ez az idő!! :cry: :cry: :cry:

Zília!Szuperek a képek Alexandra nagyot nőt!!!

Kép
dzsezmin

Eszter!Jobbulást Tamás lábikójának.Mikor akartatok költözni?

Kép
dzsezmin

VIOL!

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kép

katus78

Viol!!!!NAgyon boldog Szülinapot kívánunk!!!!!Puszi!!!

Katus
tudsz mondani a tegnapira valamit????

Dzsezmin
sajnálom,és mégegyszer részvétem!!!
Sirtál szegénykém!!
:cry: Azért visszahúz a szived,akárhogy is van!! :shock:
Levike hogy ment ma bölibe???
Meló???
Figyi ,Ti most leálltatok teljesen a babaprojektel??Bocsi hogy kiváncsiskodok :oops:
Mi is betegek voltunk,jöhettél volna....Virus tali lett volna!! :lol:

Zília
Alexandra hatalmas!!!Utánpotlás???? :D
Dolgozol valahol??
Vendég

Sziasztok!!

Köszönöm szépen a köszöntést!! :) Olyan furi, most, hogy nagykorú lettem... :wink: :lol:

Eszter,
most olvasom, hogy mi van Tamás lábával... Jobbulást neki!!! Kicsi a lábujj, de biztosan nagyon tud az is fájni!! :?

Erika,
hűű, mér, terhes lehetsz bármikor? Rajt vagytok? :wink:

Gabó,
sajnálom, hogy nem jöttetek, Levinek jobbulást kívánok!!! Dorka már OK, hamar lezajlott. Most nekem van csurig az orrom... :?
Elhiszem, hogy szarul érezted magad, hiába, itt nőttél fel... :roll:
Most meg még papád is... :(

Cajok,
bocsi, ha idepofátlankodok egy kis üzlettel, de van egy Zsolnay vázám, nem érdekel vkit? Még mindig ugyanúgy a dobozában van, még csak szekrényre sem tettük ki, tök érintetlen, szóval szűz! :wink:
27 cm, orchidea mintás, eredeti.
Itt találtam róla leírást ( bal oldali oszlopban a 3. termék)
http://www.porcelan.hu/index.php?p=kere ... termekPg=1
Ha kell, küldök a sajátról is képet.
47 körül van az ára, én 35-ért odaadom bárkinek, ha kell. Vagy esetleg ismerőstől, rokontól megkérdeznétek?

KépKép
viol81

Ez meg itt a búcsú, és Dorka első ringlise! :wink:
Telefonnal fényképezték, nemtom milyen minőségben látjátok majd...
Kép

Ő meg hát... Dorkám... :)
Kép

KépKép
viol81

No, ezek meg mi vagyunk....
Ne tévesszen meg senkit a gyertya, az igazából 18-as, csal a kép... :wink:
Kép

KépKép
viol81

Viol, én azt hittem már 20 vagy!! :wink:

Boldog születésnapot!!!! Dorka meg hát...... édes. :lol:

Gabó, részvétem a papád miatt. Sajnálom. :cry:
Néha én is szomorú vagyok, mikor eljövünk Győrből, főleg hogy mostanában jó ha havonta egyszer hazamegyünk. De hát ez van.. ezt vállaltuk!!

Jobbulást a betegeskedőknek!!!!

Rik!! Te nagyon hamar megöregszel!!!! Tudod?? :lol: :wink:

Lányok, kérek szépen javaslatokat, terhességi hányingerrel szemben mi hatásos?? (már ha van ilyen :roll: )

Erika

Kép
Kép
nercsi

Katus szerint colat kell kortyolgatni, az kicsit visszeveri a rókák lázadását.
Vagy, Katus? Bevált végül?

KépKép
viol81

Navégre!!! összejött a vonalzó!

Viol, igen ezt mondta Katus nekem is, csak gondoltam nektek is hátha van valami házi praktika.....

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi
nekem is anno a cola jött be,meg ha ettem egy-egy falatot rá.
Mégegyszer bocsi!!!Igérem ha én is követőd leszek,Te tudod meg először!!Kiegyeztünk?? :lol:

Viol
a körhintás képen látni mekkora is már a Dorka,azt a mindenit!!! :shock:
Jóóó fiatalon szültél Te csaj! :lol:
A tortád nagyon jól néz ki!!!Hmmmmm
Igen rajt vagyunk pár hónapja,dehát minket kerüla gólya!!Leht már Afrika fele tart???? :lol: :lol:
Vendég

Erika
csini a gólyás vonalzód!!!! :wink:
Vendég

Erika,
nekem nem tűnik fel annyira a változás Dorkán, de ha te mondod! :wink:
Gólya meg majd jön errefelé is, Mo-on is gyakran van jó idő, pláne a Jerevánon! :wink:

KépKép
viol81

Szia Viol!

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!
Dorka tök szép :lol:

Nercsi,
nekem csak egy dolog segített a terhességi hányingeren, a szülés :lol:

Kép

Kép
ábibaba

rik!Levus ma nagyon jó fiú volt csak reggel volt kis sírás mikor megint rájött,hogy anya megint nem megy!De aztán már sírás sem volt mikor bementek!az egyik ismerősöm mikor vitte a kislányt mondta,hogy Levi már az asztalnál űlt és kiabálta,hogy "reggelit kérek"! :D :D :D :D
Jövő hétfőn kezdek szal még kihasználom ezt a hetet!Holnap megyek tüdőszűrőre meg dokihoz igazolásért!
Igen mi most teljesen leálltunk vele kíváncsiskodj bátran!
Majd ha kész lesz a kéró jöhet a második ami nem mostanában lesz!
Jobbulást nektek ez tényleg bacitali lett volna!! :) :) :)

Viol!Nagyon boldog szülinapot kívánok!!

A Vaterára tedd fel nekünk egy hét alatt elment az összes váza meg kép!A tortis kép nagyon tetszik!!!Anya és lánya!!! :lol: :lol:

nercsi!Köszi aranyos vagy és nagyon vigyázz magadra!Győrbe vagy sopiba szűlsz majd!

Kép
dzsezmin

Nos két hátrány a böli(legalább is nálunk)!
1:cumiügy(amióta bölis ki se lehet imátkozni a szájából :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )!
2:Hulla fáradt épp most is alszik(pedig jól alszik a bölibe)! :evil: :evil: :evil:

Kép
dzsezmin

Köszi a köszöntéseket továbbra is! :D

Zsanett,
köszönöm! :)
Ami meg a hányinger és terhességről írtál... :shock: :roll: Basszus, ez nálad de igaz volt... De vége. És mi lett a vége? Egy gyönyörű Léna!! :wink:

Dzsezmin,
á, én meg folyton izgulok, hogy jót írjak, erre feljebb mást írtam... :oops: :roll: Név szempontjából, érted... Bocsi... Csak még szoknom kell...
Vaterán én még csak vásárló vagyok, már belekezdtem a teljes jogú felhasználóvá válásba, de még nem váltott át a státuszom. Ha meglesz, fel is teszem, ott is láttam már Zsolnaykat. Meg a teszvesz-en. De egyszerre két helyen nem akarom. Ha vaterán nincs nagy érdeklődés, megpróbálom azt. De köszi! :)
És ha Levi ilyenkor hatkor alszik, az nem kavar be az éjjeli alvásba??

KépKép
viol81

BOLDOG SZÜLINAPOT VIOL!

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Nercsi
most olvastam a kismamblog.hu-n hogy gyömbéres kaják jóka hányingerre.Próba szerencse... :wink:
Vendég

Kriszti,
köszi neked is!! :) :)
Hogy vagytok?

KépKép
viol81

Sziasztok!

Viol! Eddig jól voltunk de Noel újra taknyos lett. Most megint orrcseppezem, tököm kivan már vele. Az orrszívást meg gyűlöli, én is. Kicsit kifújja az orrát de nem elég hatékonyan.
Miráék meg ma az ovival gombát szedni vagy gombát nézni mentek, tök várta. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Olyan furi, hogy Te még csak 26 vagy! Irigy-irigy! :D

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Petrának boldog névnapot kívánunk! :lol: :lol: :lol: A napsütés már megérkezett az ünnepre!

Viol-utólag boldog szülinapot! Én is irígy-irígy :oops: :oops: :oops: , 26 éves vagy :D .

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!!

Rik!!! Mindenképpen!! :wink:
Lehet még nem találja az új címeteket az a bolond gólya!!
:shock: De azért szorítunk, hogy hamar odaérjen!

Dzsezmin! Hamar belerázódik majd Levi! Jobb is hogy bölibe kezdtétek, nem oviba, ide azért könnyebb beszokni, itt még jobban babáznak velük mint az oviba szerintem.
Itt szülök Sopronban, Alízt is itt szültem, hacsak nem otthon, Győrben jön rám a mehetnék... :lol:

Zsani, neked végig volt az émelygés?? Durva!! Mindkétszer??

Ma megyek dokihoz!! ÚÚgy izgulok.. :P

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!

Jobbulást a náthásaknak!

Zília!

Nagyon nagy lány lett Alexandra, szép kis-nagylány. Jártok még úszni?

Hát bocsi, ha most nem írok mindenkinek, de emailban már írtam ugyis....

Dzsezmin!

Ilyenkor Levi tud este aludni????

Ábizsani!

Neked végig volt hányingered, vagy hánytál is? Én még mindig hányok, már nem annyit mint pár hete, de Máténál ilyenkor már nem volt....

Voltunk UH-n minden rendben a kistesóval :D már 5,3cm :D Olyan jó volt hallani a kis szívdobogását :D

katus78

Sziasztok Csajok!

Jaj, milyen jo hirre jövök megint! :D :D :D :D :D
Bar tegnap mar irta Viol az iwiw-en, hogy van meg egy kismamank.

Nercsi!

Nagy gratula Nektek!
Remelem minden rendbe lesz.

Kepzeljetek, Lara ma elöször pisilt a bilibe es nem veletlen volt, hanem mondta, hogy Pipi! :lol:
Mi jol vagyunk, tegnap irtam mar Violnak, hogy Lara is dumal föleg mondja utannunk a magyar vagy nemet szavakat.

Lenne egy kerdesem, (Ti biztos tudjatok!) ha valakinek mehen kivüli terhessege volt nehezebb az esely utanna egy normalis terhessegre. Sajnos soginömet a mult heten mütöttek.

A kepeket az utolso oldalakon megneztem mindenki nagyon szep es hihetetlen mekkorat nöttek ezek a lurkok.
Mi persze csak fiatalabbak leszünk!
:wink:
Szep napot mindenkinek

Kép
Kép
reni76

Az egyik fórumon most találtam. /hányinger/
Homeopátia érdekel Titeket? Egy próbát megér!

Sepia officinalis 9 ch-sat vegyél.
Ne 5-öset, ne 15-öset hanem 9-eset. Csak azért írom mert a gyógyszerészek szeretnék mást adni.
Ha nincs akkor meg lehet rendelni a gyógyszertárban, érdeklődj a részletekről. Kb. 5-600 ft körül van.
Napi 2x5 golyócskát vegyél be reggel, este ahogy leírtam.
A Cocculinet is szedheted mellette hogy biztosabb legyen.
Pár nap míg hat, azt azért kalkuláld be.

Gyömbéres keksz, gyömbéres ücsi, coca-cola...ezeket írták még. De hát mindenki tudja, hogy teljesen csak az idő szünteti meg. :D
Most röhögök de tudom milyen szar, hú de utáltam. Brrrrr..

KépKép
KépKép
mirama

Anikó
Petra köszöni!!! :D Csináltam Neki tortát!!Hülye vagyok,mi??Nincs is szülinapja!!De megérdemli,és ugy örült!!!

Nercsi
megprobálod valamelyiket amit a Mirama irt??
Mi volt a dokinál,mesélj!!!!!!!!!! :roll: :D
Látod arra nem is gondoltunk,hogy agólya nem tudja az új címünket!! :)

Reni
Ügyi kislánykád van!!HAmar rászokik a bilire meglásd!! :wink:

Katus
lehet lánykád lesz,hogy ilyen sokáig látogatnak a rókák???
VAn képed a babóról??Olyan jó érzés lehetett a a szivhangját hallani!! :P

Én cajok még mindig náthás vagyok!!Remélem nem arcüregem van!(bár szagokat érzek,de a szemem ugy könnyezik!:( )
Vendég

BOLDOG NÉVNAPOT PETRA!

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Petra!

Boldog Névnapot!

Kép

Rik!

Jobbulást neked! Remélem a látnok szólt belőled! :lol:

Reni!

Nagyon ügyes Lara! :D

Kriszti!

Mindent kipróbáltam már amit lehet, egyik sem jött be igazán, a cola az elején, de már az sem használ...még olvastam a fagyasztott meggyet, az bejött az használt még egy ideig....
Sőt olvastam barack befőttet is, az nekem nem használt...

katus78

Sziasztok!

Katus, Nercsi-én végig Rennie-t ettem, mikor hányingerem volt. Nekem bevált.

Mennem kell...

Anikó

Kép[/url]
quito

Köszöni mindenkinek Petrus!!!
NAgyon boldog volt ma.NAgy vendégség volt,körülötte forgott az egészvilág!
Rékának pedig nemsokára lesz szülinapja(20 nap :D )és ma megkapta az akváriumot (halakkal :wink: ).Látnotok kéne ahogy áll előtte meghatottan azóta!Az ő kis halai!!Nekem meg a csendestársaim!! :mrgreen:
Jó éjt mindenkinek!!
Vendég

Sziasztok!
nálunk is zajlik az élet.
Mártonnak tegnap kiesett a foga, Janka ma már pótkerék nélkül biciklizett :D :D :D

Viol, Petra, boldog szüli és névnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

majd talán holnap már ideérek :roll:

Kép
Kép
Kép
amica

sziasztok!!

majd írok!! :)

KépKép
viol81

Naaaaaaaaa, azért itt mindenki fiatal ám!!! :lol: :wink:

Kriszti,
jobbulást Noelnek!!!!! Szegénykém, olyan rossz, amikor ők náthásak... :( Dorka pár napig nyűglődött csak, szerencsére ő még úgy ahogy elviseli a porszívózást. Előtte kicsit fújok neki Sterimarral, aztán olyan sok kijön.

Erika,
maradsz Tiboldinál?

Reni,
na, akkor Lara már igazi bilis kislány! :) Milyen ügyes, hogy szólt!! :) A két nyelv meg! :)

Hányás: én csak múlt héten tapasztaltam meg! :lol: :oops:

Erika,
neked is jobbulást!!!!
Petrusnak meg boldog névnapot!!! :) :) :)

KépKép
viol81

Andi,
látom nálatok is van világ! Fogak és kerekek nélkül!!! :wink:
Ügyes!! :)

KépKép
viol81

Viol
csak NEM??????(azért kérdm hogy hánytál??) :shock:
Az én náthám mg még mindig megvan.Mikor gyógyulok már meg? :(
Vendég

Andi
Márton már az iskolára készül??Hisz lassan nőnek akkor az iskolás fogai!! :D
Janka pedig ügyike nagyon!Ő mondta hogy vegyétek le a pótkereket???
Vendég

Erika,
jaaaaaaaaaaaaaa, neeeeeeeeem, csak teli voltam múlt vasárnap.... :oops: :D

KépKép
viol81

Viol, persze, zajlik az élet.
Fogak mennek, jönnek, kinél hogy. Persze hiszti hegyekkel :lol: :lol: :lol:
Nem láttalak benneteket, pedig a két nap alatt 3-szor voltunk kint a búcsúban :shock:

Rik, szokás szerint rohantam, lett is ebéd :roll:
Nagyon nehéz volt akkor már a kosaram és épp a pénztár felé igyekeztem :P
Janka tegnap tombolt a garázsban, hogy vegyük le a kerekeket!!!!!!!!!!!!!!!!!

Katus, hívtalak :D
Pihenj egy jót, talán alvás van 8) , fektesd le az 5centist is :D :D :D

Kép
Kép
Kép
amica

Szia Juti!!

Irzs magatokról bővebben??
Én két lányka anyucija vagyok,Réka 11 Petra 3 lesz.Itthon vagyok még gyes-es.(ha nem jön össze a kistesó akkor megyek februártól dolizni)

Amic
nem baj,majd legközelebb! :oops: Én örültem igy is! :D

Zsani
miért nem irsz???Be vagy havazva??Virinek ovi hogy tetszik??

Hajnus
sokat gondolok Rátok!Irj!!!

Viol
JA! :D Az más!Nem lehetett kellemes! :?

Jelentem elmult a náthám teljesen.Jót tett a friss levegő!
Vendég

Sziasztok!

Juti vagyok, 25 éves, első babánkat várjuk. Már nem dolgozom, ithon ténykedem, szépítem a lakást, netezek, élvezem a kismamaságot.
Még nem tudjuk, hogy fiú lesz-e vagy kislány, de a megérzéseim kislányt mutatnak. Dióhéjban ennyi!

Üdv:

Juti

jutiboszi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?