Új privát üzeneted érkezett!

Dzsezmin,
részvétem apud miatt.

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!

Mindenkinek gyors üdv!!!!!! :D
Itthon vagyunk, kicsit nyaraltunk. :lol:

Minden elmaradt ünneplősnek a legjobbakat kívánom!

Sajnálom, hogy a találkozásról lemaradtunk, de majd legközelebb!!!!!!!!!!

Eszter, de jó benneteket is látni!

Csilla, sokat gondolok rád!!!!!!!!!!!!!!

Geréb Ágnest és "születésházát" én már rég "ismerem" és én szülnék is otthon-itthon. Persze vannak előrelátható komplikációk ami miatt kizárt, de szerintem a szülésnek nem szabadna arról szólni, hogy belédvágják az oxitocint és ha végre kint a baba kirángatják a lepényt, viszik a babát és... persze vannak emberibb körülmények és anyabarát szülőszobák, empatikus bábák és orvosok, de mennyi szomorú történetet lehet kórházból is hallani. Hány bennfelejtett törlőkendő, "kicsit tovább" vágott gát...

Katus,
nagyon köszönjük a vizilovat, a régi mindjárt indul fürdeni, mert a WC-ben kötött ki
:lol: :lol: :lol:
Pampers pelusról való megunt vagy felesleges vizilovakat átveszünk!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Ágnesnek ez lett a kedvenc cipelősjátéka, mindenhova viszi és "bobo"-nak hívja :lol: :lol: :lol: :lol:
Ilyen eddig egyik gyerekünknél sem volt, hogy valamihez ennyire ragaszkodott volna.

Kép
Kép
Kép
amica

mi az a pampers pelusról való viziló?

ennek a ragaszkodós tárgynak van, valami neve, nem? 2 éves korig tart? valahol valamit olvastam...ajaj, de mennyire haloványan emlékszem :roll:

KépKép
KépKép
esztermami

Eszter,
egy világoszöld plüss viziló amit még vagy egy éve csomagoltak a pelenkához. Márton idejében napocska volt, abból van itthon 3, de az nem kell ám :lol: :lol: :lol: :lol:

Janka baba nagyon szép!!!!!!!!!!!!!

Meddig vagytok itt?

Gabó,
mikor jöttök?
Szívesen kiviszem a holmit a jerevánra is ha nagyon sietősek lesztek.
Csütörtökön ott csavargunk a piros iskola mellett míg Márton focizik.

Kriszta,
már itthon vagyunk. Vágtatok Mira hajából? Nagyon helyesek a copfjai.

Viol,
a búcsúra már nálunk is edzenek a gyerekek. időben elkezdem nekik magyrázgatni, hogy nem veszünk hülyeségeket. Sírás úgyis csak a vége ha még egy napig sem működik a játék...

Kép
Kép
Kép
amica

Kriszti,
nagyon helyesek a gyerekek!
Olyan jó őket együtt látni!

Andi,
most a héten megint megyünk vissza, aztán valamikor megint jövünk...lehet, hogy akkor már maradok is a költözésig a gyerekekkel. még nem sikerült eldöntenünk, de már nagyon várom, hogy lássuk, hogy pontosan hogyan és mikor...

Most már értem a vizilovat. nekünk nincs.

jó éjt!

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!
Petrát megint elkapta a nátha. :? Alig aludtunk....

Mirama
én kiatáltam merre voltatok!!
A CAmpingnél mentetek be az erdőbe. :D
Szépek vagytok!!CSak kiránduljatok ebben a csodaszép időben!!

Dzsezmin
talizol velünk is a játszin??? :D
Vendég

Esztermami
igaz én láttam JAnkát ,de ezeken a képeken is látni millyen gyönyörű!!!Igazi szépség!!Bajod lesz még a fiukkal! :lol:
Vendég

Rik,
azért neked előbb lesz bajod a fiúkkal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica
húúú,de nem várom,elhiszed???
Nagggyon féltem! :shock:
Vendég

Sziasztok!

Rik! Talált, tényleg a campingnél készültek a képek, ügyi vagy! :lol:
Ezt találtam hozzánk a legközelebbi kirándulásnak, leraktam az autót és ott is volt az erdő.

Amica! Nem is írtam itt a fórumon? Igen, vágattunk Mira hajából, jó sokat. Majdnem a fenekéig ért most meg vállig. Először megbántam, most már megbarátkoztam vele.
A héten ha gondolod magammal viszem a kocsit, megtudod nézni. :wink:

Eszter! Nagyon tüneményes Janka. Az utolsó képen tök Vince csak lányosabb verzióban. :-)

KépKép
KépKép
mirama

hogy tetszik?

Zília

Kép
kertész ákosné

sziasztok,

köszönjük a bókokat!

Rik,
valóban Neked hamarabb jön ez a gond. Réka nagyon szép.
Én is eléggé félek ettől, főleg, ha arra gondolok, hogy én milyen bulizós voltam :shock: :shock:

Amúgy szerintem is sokban hasonlítanak, csak más a szemállásuk, meg az álluk, meg a hajuk :P

KépKép
KépKép
esztermami

Jó reggelt!

Mindenki félhet :lol: minden lányos anyukának gyönyörű kislánya/kislányai vannak !:wink:

katus78

Köszönjük! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zília!!
Hogy tetszik???Alexandra vonalzója nagyon!!
De az nem hogy ilyen sokáig nem jelentkeztél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ejnye-bejnye!!!Mit hozol fel mentségedre???? :lol: :lol: :lol: (Viccelek!!)
ÜDV!Mi ujság veletek?Alexandra nagy lánnyal????

KAtus
hogy vagy????
Hogy tetszik Máténak a böli?

Esztermami
Bulizos voltál?????Nem néztem ki belőled!!!Olyan kis szerényke vagy.Bocsi!!!
Merre buliztál??Alkohol meg ilyenek??? :D
Vendég

sziasztok!!

gyors leszek, bocsi, most kezdem utolérni magam, hétvégén behavaztam... vasárnap este 3 pohár bor úgy kiütött, hogy még másnap délután is padlón voltam. és most képzeljetek el minden rosszat... ilyen utoljára gimis koromban fordult velem elő... most valszeg az volt a baj, hogy hirtelen lenyomtam a vacsit - jó kis ecetes salival - utána meg hamar mentek a borok. pedig csak kortyolgattam... :oops: :roll: szal gáááz. alkoholra most egy jó darabig rá sem bírok nézni... :roll:

Janka nagggyon széééép!! :) :) És szerintem is nagyon hasonlít Vincére! :) Csak nem tesóóók?? :wink:

Zília,
üdv újra itt! :) De aztán írni is ám! :)

Dzsezi,
nekem jó a péntek du, arra már Dorka is fent van valószínű és kipihent. Csak Levi meg ne szorongassa, mert abból nagy sírás lesz. :wink:

Petrusnak jobbulást!!!!
++++++++++++++++++

Nálunk Gábort kapta el... De nem maradna ám itthon.... Ment melózni.... :?

Na, cajok, majd jövök még, csak most nekiesek megcsinálni a makarónit, aztán takarítás és társaik...

KépKép
viol81

sziasztok,

most, hogy Zília jelentkezett eszembe jutott, hogy elfelejtettem írni, hogy találkoztunk röviden a pályaudvar előtt, ő egyedül volt, mi meg rohantunk, de jól esett, hogy odajöttél!!
Látom, azért a munka mindenkinek elveszi az idejét, persze ez a normális.

iGaz, én még nem dolgozom, mégis ritkán jutok ide...

Katus,
szerintem a fiúk is nagyon klasszak, lehet, hogy őket sem árt egy kicsit félteni? 8)

Viol,
jó pihenést. Nekem is nagyon érdekes volt, hogy a terhesség után, még Janka előtt, amikor először ittam, egy pohár bor úgy kiütött, hogy elaludtam...

Rik,
hát Bpesten buliztam, főleg az egyetem alatt illetve utána, amíg gyerekeim nem lettek. A férjemmel is nagyon lehet, ő nagyon bírja. Régebben én is simán buliztam hajnali négyig, nagyon szeretek táncolni is, és másnap mentem dolgozni...
AMúgy Tamás évekig szaxofonozott, így az ő koncertjeikre is jártam.
Most valójában nagyon fura, hogy ennyire bonyolult elmenni. AZ az igazság, hogy a telekre, Leányfalura mindig odacsődítünk barátokat is, ma már gyerekekkel, de ez azért nagyon más.
Az az igazság, hogy pont a minap gondoltam, hogy mennyire szeretnék megint egyszer legalább spicces lenni :oops:.

Persze, majd ha nagyobbak lesznek a manók. Előre izgulok valójában miattuk. Ha arra gondolok, hogy én 16 - 18 évesen rendszeresen hajnalban jártam haza egyedül, és sosem volt semmi rossz élményem. Igaz, drogokkal is először az egyetem alatt találkoztam és akkor azért már elég felnőtt az ember, hogy okosan tudjon dönteni.

KépKép
KépKép
esztermami

Csajok!
Idenézzetek mit találtam!MArha jó!!http://www.nezzkorbe.hu/
Vendég

NA mégegyszer: http://www.nezzkorbe.hu/
Vendég

Esztermami
jah,azok a boldog diákévek! :lol: :(
Szerintem mindannyiunknak hiányzik....
Vendég

Mit olvasok a Nők Lapja Cafen??? :lol: :lol:

A kismamablog játékunk nyertese:
Pajer GYöngyi!!!!!!!!!!!!!!!

HAlihó Gyöngyi!!!Mit nyertél?????????? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eszter,
az a baj, hogy én az alkoholtól most nem csak aludtam... :? Sőőőt, nem is tudtam...

Erika,
jó az az oldal! Hol bukkantál rá?

Gyöngyi, gratula!! :) Tényleg, mit nyertél?

KépKép
viol81

Viol
huuu,ha én azt elmondom!!! :oops: :oops: :oops: :oops: (A www.cicanevelde.hu oldalon :lol: :lol: :lol: )
Vendég

Erika,
áááááááááá, ne parázz, nekem tevém van! :lol:
www.teveclub.hu
ggviolka a neve :lol:

KépKép
viol81

Viol,
írok privit.

Szép napot mindenkinek!
Csak épp nem sütött ki :cry:

Kép
Kép
Kép
amica

Dzsezmin, itthon vagy még?

Dorka taknyos, folyik folyamatosan az orra... Tüsszög, néha köhög is. Lázát nem mértem, nem tűnt lázasnak. Enni viszont nem eszik. Ez most vagy a szokásos nemakarokennihagyjálmárbékén dolog, vagy a torka. Nem tudom. Remélem nem és csak sima nátha :? ... Ha még holnap sem akar normálisan enni, délelőtt elviszem dokihoz, nézzen bele a szájába, piros-e torka. Majd írok sms-t, hogy mi van, aztán eldöntöd, hogy jöttök-e vagy sem. Én tök szeretném, de Levi ne kapjon el semmit. Dorka valszeg Gábortól kapta el, ő épp most megy ki belőle.

KépKép
viol81

Hali itt vagyok csak amióta böli van alig vagyok itthon este meg a Balázs gépezik,de ma egyedül vitte a Levit bölibe én nem mentem!
Ezt is meg kell szokni(sírt is reggel mikor ráeszmélt,hogy anya nem megy csak apa)!! :( :( :shock: :shock:
Hál isten egyre jobban megy a böli tegnap reggel már nem is sírt!!
Aztán már csak egy hét és megyek melózni már alig várom!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Szárazárúra vettek fel eladónak(nekem az is tökéletes)!Aztán lehet majd tanfolyamokat elvégezni(spár fizeti)így képezhetem magam!! :lol: :lol: :lol:
Épp most pakolok össze holnapra!!!
Jaj képzeljétek alig bírok tükörbe nézni!Ezalatt az egy hónap alatt stressz ért és annyit idegeskedtem,hogy marhára kipattogott az arcom!!Olyan gáz utálom magam!!Próbálta valaki ezt a Proaktívot?Megakarom rendelni!!Vélemények?

Viol!oké megyünk valamikor majd megbeszélem a Balázzsal lehet,hogy temetés után megyünk is ami,de ez még nem biztos majd telefonálok ha van tuti időpont jó?
Dorkának jobbulást!Levi amióta jár bölibe(3-hete)egyfolytába taknyos meg elkezdett köhögni is igaz azt csak éjjel!
Lehet fáj a torka és azért nem eszik vagy csak nincs étvágya,de azért vidd csak el!

rik!igen megpróbálok menni hozzád is remélem összejön!!

amica!Írok privit!!

eszter!Köszi,de a papa halt meg,de aranyos vagy!

Kép
dzsezmin

Viol
Dorkának jobbulást!!+++++++++++++++++++++++
Teve??Olyan is van?? :lol:

Dolgozó nőink merre vannak???
Vendég

Dzsezmin!!
Várunk!!!!(Petrám is náthás még!)
Ugy készülj,itt pocsék idő van! :evil:
Vendég

Héj!!Nem ment át amit írtam!! :twisted:
Itt is locsog az eső azon gondolkodm,hogyan jövünk haza a Husival!Husi is náthás amióta bölibe jár!

Kép
dzsezmin

Na asszem én megyek egy kicsit borozni,mert kezdek befordulni a holnapi nap miatt meg a fiam is hiányzik ma úgysem vezetek!!

Kép
dzsezmin

Rik! :lol: :lol: :lol:

Köszi az infot, nem is tudtam róla, nem kaptam meg az értesítőjüket.
Gyorsan rákérdeztem hogy most mi van, aztán kiderült hogy féléves kismamaelőfizetést nyertem. :lol:
Tökre örülök neki.
Szóval valószínűleg ha nem hívtad volna fel a figyelmem, akkor nem kaptam volna semmit. 1000hála neked :D

Kép
wirág&

Gyöngyi!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Szivesen!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Cicások, tevések :lol: :lol: :lol: ...ez nagyon teszik!

Jobbulást minden kis betegnek, Máténak is folyik még az orra, utálom ezt az időőőőőőőőőt!

Rik!

A kis szemfüles! :wink: :lol:

Anikó!

Te merre vagy????

Gyöngyi!

Nagy garatula!
Bébiuszás?

Ki mit csinál ebben a szörnyű időben?

katus78

Dzsezmin,
proaktívot nem próbáltam, passz hogy milyen lehet...
Na, Apa is meglátja, nem is olyan egyszerű beadni a gyereket. Ő nem érzékenyült el? :wink: A szárazáru pontosan mi? Minek képeznéd magad? Az ilyenekkel élni kell, ha fizeti a melóhely.

Katus,
ebben az időben én takarítok (vagyis most nem, mert itt pihenek :lol:), Gábor lambériáz a lépcsőházban (vagyis most épp nem, mert Dorka alszik) Dorka meg épp alszik.

Amúgy a kaksija sem volt szép, ma már 2-szer volt és a második olyan hurutos - asszem a kakira is mondanak ilyet :roll: - szóval olyan kis nyálkás... Bocsi mindenkitől... :oops:
Délben lázat mértem, 38 volt. Adtam neki Nurofent, következő mérésnél csak 37. Kíváncsi vok mi lesz este. Szegényemnek a szemein látszik, hogy betegecske... :(

KépKép
viol81

Jah, tegnap meg pont dokinál voltunk, elvittem megmutatni dokinak csak úgy - most volt a piciknek a havi vizsgálat, de csak 4-en voltak - mert gondoltam nézze át... Hasa, feje, tüdeje, kicsi szíve, stb. Torka!! :o Azt mondta minden OK, egészséges gyerek. Erre tessék. Igaz már tegnap is nyűgi volt a váróban.

Cajok,
Dorkánál már korábban is észrevettem, hogy tart a kicsi - nála kissebb - gyerekektől... :shock: Közeledik feléje egy pici, hirtelen elkezd sírni, de szinte vigasztalhatatlanul. Vagy pedig csak sírdogál, elhúzódik, csapkod, hogy hozzá márpedig ne közelítsen senki. Tegnap is, oda akart hozzá mászni egy kislány, Dorka az ölemben ült, erre elkezdi nyomni magát hátra, forgatja a fejét és nyüsszög. Egy kisfiú meg a váró másik végéből elkezdett mászni felénk, erre Dorka megint elkezdte. Vasárnap meccsen ugyanez. Odajött egy csak kisgyerekkel - még csak mászni tudó babával. Dorka akkor még oda is ment hozzá, nézegette, érdeklődött. De amikor a kisfiú közeledett - és nyúlt Dorka kezében lévő krém felé - úgy elkezdett sírni, de hirtelen, hogy mindenki oda is nézett, hogy mi van, megütötte, bántotta? Mondom hozzá sem értek, csak épp ilyenje van. Már amikor közeledett a kisfiú, láttam Dorka arcán hogy baj lesz, mert oldalra fordította a fejét, csak fél szemmel nézte, hogy közelednek feléje és le is volt már biggyesztve a szája. És akkor kitört belőle. De miért?? Jó, most a kezében volt egy krém, lehet hogy azt féltette, de máskor soha semmi nem volt nála. Volt már ilyen strandon is. Elment mellette két kissebb gyerek szülővel, ő meg elkezdett ordítani. De komolyan mondom legalább olyan hirtelen és erősen, mintha elesett volna. :shock: És olyan nehéz megvigasztalni.
Bocs ha hosszú lettem, csak most már tök idegsít, hogy mi a baja másokkal?? :shock: :?

KépKép
viol81

Vagy pl amikor Krisztiéknél a talin érkezéskor bevetette magát abba a kis sátorba, Anikó meg benyújtotta kicsit Kincsőt, akkor is elkezdte. :shock: Mintha az ő köreit tilos lenne megzavarni...

KépKép
viol81

Viol!Ő annyira nem bár reggel rászolt a dadus,hogy ne pusziszkodjon annyit,mert annál rosszabb és,hogy gyorsan menjen el. :) :) :)
Azt mondta a dadusa,hogy nagyon jófiú volt ma,semmi sírás nem volt csak akkor zendít rá mikor látja az anyukákat akkor ki kell vele menni és hanem lát akkor kezd el sírni! :( :( :(
A szárazárúhoz tartozik a liszt,olaj,levesek,kecsap,mustár,konzervek stb.!De anyu azt mondta,hogy az otthoniba(dolgozott ott a csemegén)mindíg van egy eladó(mindíg más)aki kiszolgálja az ott sütött termékeket!
Képzések(eladó/nekem nincs/,boltvezető meg ilyesmi).Ha ők fizetik naná,hogy elmegyek okosodni!! :shock: :shock: :shock:
Sajnálom,hogy Dorka beteg lett lehet csak megfázott!!
Érdekes amit írsz még nem hallottam ilyet!Mennyit van gyerektársaságba?

Kép
dzsezmin

www.minerva.mlap.hu

Nézzétek meg érdemes!

Kép
dzsezmin

Dzsezmin

nem tudom megnyitni,de probálkozom még! :wink:
Figyi ha fizetik!!!CSak menjél,legalább meglesz a suli is,nem csak a gyakorlat!!
Még mindig ilyen rossz,hogy nincs kisfiad d.e. hogy borozol?? :)

Viol

én ehhez nem tudok hozzászólni,nem volt ilyesmi velünk.Igaz hogy nem játszanak kisebbel.
Jó a vonalzodon az új kép!! :wink:

Katus

hogy mit csináltam ebben az időben??
Petráztam,takaritottam,(lépcsőházsoros is vagyok),aludtam :D ,ééééééééééééés szemfüleskedtem!! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Jól vagyunk, köszi a hiányolást, csak van egy "kis :evil: vihar" itthon, ha megoldódik, jövök újra rendesen.
Kincső már jól van, most miattam nem tudtunk úszni menni, mert Berkes talált vmi gyulladást és kezelnem kell, nem megyek így vízbe a picik közé.
És: Nyuszi hatalmasakat sétál már :lol: :lol: :lol: . Tegnap a Lőverekben voltunk, összeszedett vmi óriási kavicsot, azt cipelte, de minden autót meg akart vele kocogtatni :twisted: :twisted: (egyébként is autómániás, főleg az opelek jönnek be neki :roll: ), na akkor gyorsan elhúztam onnan, egy kis hisztivel fűszerezve. Mikor pedig elfárad, megáll a babakocsi előtt és nem mozdul... Egyébként nagyon szégyellem, de a séták közben mindig ennie kell :oops: :oops: , olyan égő, de mit csináljak? Pedig mindig kaja után indulunk el, de fél óra múlva nyammogni kell vmit :oops: :oops:
És beirattam a bölcsibe is kisasszonyt :( (Vagyis várólistán vagyunk.)

Dzsezmin, gratula a munkához! Levi is ügyesedik, látom. Mi úgy beszéltük meg Kálmánnal, hogy ő fogja vinni a bölibe, én meg hazahozom. Fura lehet azért Levi nélkül...én csak belegondoltam: milyen lesz Kincső nélkül lenni.

Katus, Viol-jobbulást a gyerkőcöknek! Viol-Kincső pedig szégyellősködni kezdett...Ha vki barátságosan szól hozzá, vigyorog, de folyamatosan feszül a lábamnak :twisted: . Ő viszont minden gyerekbe belekapaszkodik és áll fel, azok meg menekülnek előle és bújnak ki a támaszszerep alól :lol: :lol: :lol: .

Próbálok majd többet jönni.

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó!

Mi voltunk usziban. Figyeltünk benneteket, de akkor ti ott sem voltatok. :(
Adélnak tetszett. Eleinte olyan kis bizalmatlan volt,majd belelkesedett, aztán a végére meg jól kifáradt. Utána szunyókált is rendesen. :lol: Szóval úgy döntöttem jó lesz ez az uszi nekünk is.

Kép
wirág&

Dzsezmin,
pedig el sem tudom képzelni a nagyfiadat pityeregni! :D
Dorka végülis találkozik gyerekekkel, rokonokkal ill. szomszéddal, de ők idősebbek, és ismeri őket. Voltam már vele játszin is, hogy többet lásson más gyerekeket, d egy lélek nem volt, nemhogy gyerek... :shock: :? Mert én is arra tippelek, hogy ez lehet vele, na de ennyire??
Valszeg tényleg csak megfázott, mert utána napközben ma már csak 37 volt, este sem ment feljebb. Kakiból van több, olyan lágyabb, de a harmadik már kevesebb volt! :D Azért holnap megnézetem dokival, de ha így alakul, akkor nekem gyertek ám!! Igaz kupi van, mint a rosseb, folymatos pakolás van, én elrakom, Dorka előveszi. Gábor is szöszöl, koszol a lépcsőházban, felhozza, brrrr.......
Én megnyitottam az oldalt, és videokat!!!!!! :shock: Te jó ég, tök furi!!!! :shock: :P

Anikó,
na de jó, akkor most már tök egyedül megy a kisasszony!! :) :)
Azt meg miért kell szégyellni, hogy eszik közben?? Jó étvágya van!! :)
Neked jobbulást, remélem hamar rendbejössz!
És azok a nagyobbak, akik menekülnek Kincső elől, nem sírnak, ugye??

KépKép
viol81

Jha, Erika, köszi a képre a dicsit, igaz kicsit komoly a lelkem, de most ez volt a legfrissebb! :D

KépKép
viol81

Jó reggelt mindenkinek!
Nálunk nagyon hisztisen indul...

Viol, köszi az infót.
Búcsúban biztos összefutunk! :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Köszi a dicséretet a vonalzóra ,de nem az én érdemem hanem Beáé.Mégegyszer köszi nagyon tetszik.Mi megvagyunk jól, Alexandra dumál ezerrel .Napközben már nem kell pellus csak alváshoz olyan ügyes.Az olasz nyaralás nagyon jó volt Picur igen élvezte a vizet is és a homokot is.Itt kezdtük el a leszokást a pellusról,mert kint a strandon szinte mindig mesztelen volt a fürdőbugyit se türte meg magán mire észbe kaptam már le is vette.Sajnos nem volt időm visszaolvasni.de majd igyekszem pótolni.Most mennem kell takarítás főzés.

Mindenkinek szép napot!!

Teszek fel pár képet is. Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Zília

Kép
kertész ákosné

Zília!!!

Szép nagyon Alexandra!!!! :) És milyen ügyes már pelus ügyben! És amúgy mondja, hogy pisi-kaki lesz? Használtatok korábban bilit?

KépKép
viol81

Sziasztok Csajok!!!

Szeretnék veletek egy nagyszerű hírt megosztani!!!! Egy másik topikban már le lettem fülelve, de nem akartam addig beszélni róla amíg nem biztos a dolog. KISBABÁT VÁRUNK!!!! :lol: :lol: :lol:
Igaz orvosnál még nem voltam, de bizonyítékként szolgál egy teszt, és az, hogy megkezdődött az émelygős időszak, egyenlőre még elviselhetően... :shock:

Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok Csajok!

Ritkán jövök, de akkor jó hírre :lol:
Szívből gratulálok Erika! Akkor junius körül érkezik a tesó?

Múlt szombaton kint voltunk a GYIK játszin, és találkoztam Rikkel és Eszterrel. Teljesen véletlenül, én ugyanis nem tudtam, hogy tali lesz ott. De nagyon örültem, hogy láthattam a gyerkőcöket.
Réka tök jó csaj lesz, Petra olyan mint egy játékbaba, Vincét meg lehetne zabálni, Janka pedig gyönyörű.

Mennem kell vasalni :cry:

Puszi
Zsanett

Kép

Kép
ábibaba

Sziasztok!

Megjöttem Szombathelyről, a képzésről. Kincső Mamival és apával volt egész nap, jól viselte, de rám naggyyoonn haragudott, mikor megjöttem :cry: :cry: , nem volt hajlandó rámnézni, sértődötten és tüntetően csak anyuhoz ment... Aztán estefelé hasrafeküdtem a szőnyegen, rámvetette magát és játszottunk :lol: :lol: :lol: , megbékélt.

Megyek, iszonyat fáradt vagyok...

Anikó

Kép[/url]
quito

Nercsi!
Gratulálunk!!!!!!!!!!!!!!!
Ez a teszt megint nagyon csajos :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsani,
a többiek, akik már találkoztak veletek Lénát is nagyon megdícsérték :wink: :wink: :wink: :wink:
Fényképről is nagyon szép kislány :D

Kép
Kép
Kép
amica

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?