sziasztok,
most, hogy Zília jelentkezett eszembe jutott, hogy elfelejtettem írni, hogy találkoztunk röviden a pályaudvar előtt, ő egyedül volt, mi meg rohantunk, de jól esett, hogy odajöttél!!
Látom, azért a munka mindenkinek elveszi az idejét, persze ez a normális.
iGaz, én még nem dolgozom, mégis ritkán jutok ide...
Katus,
szerintem a fiúk is nagyon klasszak, lehet, hogy őket sem árt egy kicsit félteni?
Viol,
jó pihenést. Nekem is nagyon érdekes volt, hogy a terhesség után, még Janka előtt, amikor először ittam, egy pohár bor úgy kiütött, hogy elaludtam...
Rik,
hát Bpesten buliztam, főleg az egyetem alatt illetve utána, amíg gyerekeim nem lettek. A férjemmel is nagyon lehet, ő nagyon bírja. Régebben én is simán buliztam hajnali négyig, nagyon szeretek táncolni is, és másnap mentem dolgozni...
AMúgy Tamás évekig szaxofonozott, így az ő koncertjeikre is jártam.
Most valójában nagyon fura, hogy ennyire bonyolult elmenni. AZ az igazság, hogy a telekre, Leányfalura mindig odacsődítünk barátokat is, ma már gyerekekkel, de ez azért nagyon más.
Az az igazság, hogy pont a minap gondoltam, hogy mennyire szeretnék megint egyszer legalább spicces lenni
.
Persze, majd ha nagyobbak lesznek a manók. Előre izgulok valójában miattuk. Ha arra gondolok, hogy én 16 - 18 évesen rendszeresen hajnalban jártam haza egyedül, és sosem volt semmi rossz élményem. Igaz, drogokkal is először az egyetem alatt találkoztam és akkor azért már elég felnőtt az ember, hogy okosan tudjon dönteni.