Új privát üzeneted érkezett!

Adrienn, sztem ide nyugodtan leírhatsz bármit,bajt-panaszt, stb, sztem szívesen meghallgatunk és ha tudunk segítünk is.
Hidd el, egy baba érkezése mindenhol megváltoztatja az addigi kapcsolatot,kicsit borul minden,legtöbbször apák kicsit kirekesztődnek,vagy annak érzik magukat, meg értetlenek, vagy méginkább sokszor éretlenek.
Már eszegeti Levi a főzeléket? Sztem ha előbb cici és utána főzelék,akkor nem biztos, h jó darabig még keveset fog szopizni.
A fejésből elhiszem,h eleged van, de esetleg nincs vki a környezetedben,aki az anyatejgyűjtő kihagyásával is kérné?Azt hiszem, Borsikának volt Hozzád hasonló ismerőse.
Teljeskörű tag voltál eddig is!

Kép
seriff

Sziasztok!

Adri, eddig is teljeskörű tag voltál!! :) (Legfeljebb ritkán jelentkeztél.) Igaza van Seriffnek, ide nyugodtan leírhatod, ha valami bánat, öröm ér, ha nem is tudunk segíteni, meghallgatunk. Sokszor az is elég, ha kiírjuk a bánatunkat magunkból.
Fejésben nem vagyok otthon, így az elhagyásában sem. Mi korán beállítottuk a kereslet-kínálatot a lányokkal és nem volt rá szükségem.

Ser, tegnapi úszás elmaradt a F-1 miatt. De a kerti kis medencében jót pacsáltunk a lányokkal.

Kazi, gondoltam rátok, mit tudtok csinálni ilyen forróságban. Ok, legyen meleg a nyaralás alatt, de ez azért túlzás...

Lili, régen láttunk képet Zsófiról. Rövid hajjal meg egyáltalán nem :cry:

Balim, jó utat nektek! Ez igen, hajókázásból alig értek haza, máris újabb út :D

Erszényes, utólag is boldog szülinapot neked!!

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Na minden csillog-villog, kivéve,h a vízkő ottmaradt, de ez a cillit legalább nem büdös, vagy legalábbis más szaga van.Délután azért vsz veszek kétfázisút,vagy végre expresst :oops: ...

Kép
seriff

kazi: örülök, hogy jól telt a nyaralás!!

Lili: én is jobban szeretem a hűvöset, nyáron is! Ha 25-28 foknál több van én má szenvedek. Apáról meg ne is beszéljünk... :roll: :lol:
Képet én is szívesen nézék Zsófiról!! :wink:

Pille: köszi. :) (de te honnan tudtad?? :lol: )
F1, gondolom akkor ez nálatok olyan mint nálunk a Bayern München focimeccs, olyankor apa TV előtt, és nem zavarni.... :lol: :lol: :lol:

Adri: eddig is teljeskörű tag voltál és ahogy előttem is írták nyugodtan gyere és mesélj! Hát igen apucik nem mindig vannak a toppon, hiszen az oroszlánrésze rajtunk van ők meg így nem mindig értenek meg... :roll: Most akkor kettesben vagytok Levivel?? :shock:

Na mennem kell most csak ennyi Jana nagyon nyügi ma is... :roll:

KépKép
erszényes

Ja akartam kérdezni hogy ha Jana olyan piros foltos-pöttyös, az egész teste, akkor az mitől lehet? Meleget kizárnám de azonkívül mi lehet? Néha tökre erősnek tűnnek máskor meg elhalványodnak. Lehet ez ételallergia?

na rohanok...

KépKép
erszényes

Erszényes, egy blogból :lol: Kép is van :lol:
F-1 csak mostanában érdekes. Én sem értem. Foci szerencsére hidegen hagyja :lol:

pillle

Pille: akkor már tudom honnan, na meg is nézem... :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Köszönjük a gratulációkat. :oops:

Seriff-igen,nállunk a 1o-es a legjobb jegy.Ugy van,h.1-1o-ig van az osztályozás.1-4-ig megbuksz,5-1o-ig átmentél.De 6-os kellett az államvizsgán összbe kijöjjön,h.átmenj.Volt irásbeli,meg szóbeli. :wink:

Lili-az utat jol birta,végig aludt,hisz éjszaka mentünk.De a sok hordozást utálta meg a dög meleget.Sokat sirt szegénykém.A környezetváltozás elég gyakran is megviselte,meg,h.nem aludhatott az ő saját kicsi ágyacskájába.De sajna ezt muszáj volt,az államvizsga miadt. :cry: Ahogy hazajöttünk gond egy szál sem volt.Egyet nem sir.Ha éhes akkor is csak nyüszköl.Ugyhogy azt kell mondjam Erdélybe nagyon megviselték a körülmények.Legközelebb csak,akkor megyünk,ha már nagyobacska lesz. :roll: Nem akarom,h.ujra szenvedjen.Meg én is streszes voltam,és érezte,szoval szar volt az egész ugy ahogy van.Nem volt keresztelő.Majd legközelebb.Lefujtam.

Lenne egy kérdésem.Kiságyról jut eszembe.Nincs valakinek kölcsön kiságyvédője?Nem tudom pontosan mi annak a neve,amit rákötsz a rácsokra,h.ne üsse be a buksját.Tudnillik,rengeteget forgolódik,és reggelre örökké kint van a rács között a kis lába,fálek,nehogy valami komojab baja legyen.Addig kellene mig legaláb 6-7 hónapos nem lesz,h.ne vegyek ennyi időre.Ha valaki tudna adni kölcsön,megköszönném. :oops: :roll:

erszényes-látom van bajotok elég.Egyszer beteg,egyszer meg kiütések.Komoj...figyelj,szerintem a kiütés a gyógyszertől van.Atticy is kiütött az antibiotikumtól.Lehet nem birja a kis mája.Túl erős neki.Egyébként mikor kacsintasz fel hozzánk?Szerdától vendégeink vannak,holnap meg első évfordulónk van... :oops:
Jövő héten föl kéne ugorj,már rég láttalak,addigra biztosan Jana is rendbejön.Mit szolsz? :roll:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Eszényke, ételallergia sztem.... Zsófinak az arca lett pöttyös, mikor hazaérkeztünk a nyaralásból, és a dnő ezt mondta. Vmit összeehetett.

Adri, nyugodtan panaszkodj! Ez a fórum nem csak a boldog dolgokról szól, vagyis én sem mindig azokról írok.....ha a terhességem első 3hónapját néztem...... :oops: de hát emberekből vagyunk, érzésekkel...... :wink: én legalábbis néha túlfűtötten élek meg mindent/sokmindent. :roll: Nyugodtan írj mindent, ami bánt, ami jó. :) Sztem jól döntöttél, h. elment apa....én azt gonbolom jobb előbb szakítani, mint egymás mellett szenvedni. De hát ez nagyon összetett dolog, ugye.....

Zsófiról teszek képet, közkívánatra. :D :wink:

Kép

És még egy apával:

Kép
birolili

Timci, Zsófi sem bírta sokáig a változást...még most is ragaszkodik a megszokott dolgaihoz. :)
Most már csak kicsi fiadra kell figyelned, nincs tanulás. :) De jó!
birolili

Még egy nőies dolog: :roll:

Hol tudok Zsófi méretű kis bugyikát venni? Azt olvastam, h. ez jó irányba viheti a szobatisztaságot. Ha van saját bugyikája.

És egy fontos: hogyan is kell elkezdeni a szobatisztaságot? Mire kell figyelni? Ti hogyan csináltátok? Ha elmentek otthonról akkor sem adtok pelust a gyerkőcre? Itthon nincs nálunk pelus, és szól is, ha kell pisilni, de még pelus nélkül nem merek vele elindulni.
birolili

Lili, cuki Zsóficica! Apás kép is tuti, hasonlítanak nagyon!Bugyi van a Severben-Sygék ottvették-az Alföldben is van, sztem 2-es, de lehet,h inkább 3-as kellene, én 2-t vettem, de olyan,majdnem kicsi.Ja, és a Skálában uaz,ami az Alföldben 600ft, ott300...Zsófi nagyon ügyes,ha otthon már nincs pelus!

Timci, hát biztos, h ilyen pici korban ez még nagyon megterhelő volt Atticynek, de már túlvagytok rajta, majd visszarázódtok! Gratula az évfordulóhoz! Fejvédő nem 6-7 hónapra kell sztem, mi legalábbis közel 2évig használtuk-ha nem akarsz venni,megfelelően hosszú törlközőt is befűzhetsz-Anyukáméknál is úgy van a kiságyban, de amúgy nem olyan drága dolog, ill. kb 2ezer ft-ért is be lehet szerezni.

Kép
seriff

Lili, de jók ezek a képek :D Olyan szép kislány Lili! És nagyon hasonlít rád!
Ha elmentünk itthonról, mindig adtam pelust Flórára. Mamáéknál meztelenkedett, de máshol nem. Bili ki volt készítve, ha akart ráült. Egyre többet használta és végül elmaradt a pelus. Először csak nappal nem volt, aztán éjszak sem kellett. A lepedő alá "nejlon" lepedőt tettem, amit a patikában lehet kapni. Szerintem nem szabad túl nagy jelentőséget tulajdonítani a szobatisztaságra szoktatásnak, mert visszaüt. Itt is a gyerek tempója a fontos. (dehát ezt te is tudod :) )

Erszényes, pöttyök passz. Így látatlanban sztem egy dokinak is nehéz lenne :D

pillle

Dettus, boldog névnapot Lencinek. Ugye ma van? :oops: Merre jártok? Régen írtál.

pillle

Lili: gyönyörű Zsófi a képeken! Tiszta apja!! :lol: :lol: :lol: :lol: És milyen nagylányos kezd lenni az arca. :)
Sztem is ételallergia lehet, ma meg szinte el is tűntek, tuti h vmelyik torta volt a ludas... :roll:

Dettus: Boldog névnapot Lencikének!! :lol:

Timci: gratula neked!! Ügyi vagy, mostmár legalább a sulival nem kell foglalkoznod. :wink: :lol:
Persze majd megyek vmikor feléd csak azt nem tommég mikor.
Gyógyszert nem szedett Jana szal azt tudom h attól nem lehet, melegtől se mert itthon voltunk végig de annyira nem is vészes mert akkor orvoshoz vinném,most meg ugy néz ki elmúlik...

thymi itt van nálam Gyopival és nagyon finit főz...nyammm nyammm, nagyon jó dolguk van Janával... :wink: :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Mi nem ültünk a szobában,de a kirándulás helyett inkább a strané volt a főszerep.egyszer-kétszer túráztunk,de a lányok nemigen dijazták :? .Mirabel a vízbe ugrálást nagyon élvezte ,én meg végre nem vagyok hófehér :D .Az éjszakáink elég gázosak voltak.....na de mind 1szobában voltunk és apa meg Miri a földön aludtak(néha az ágyon :oops: ),ráadásul meleg volt és Larinak 2 rágófoga bújik.
szóval nem volt egyszerű,de jól éreztük magunkat.

Lili:
Zsófi nagyon csini az új séróval!Olyan más így az arca!Mirabel meg sem ismerte.Bugyi a Severben(nagyon klasszat vettem Mirinek).
Én bilire szoktató pelust adtam Mirire anno(ha elmentünk valamerre),és azt mondtam hogy ez egy különleges bugyi....nagyon vigyázott rá.a lényeget felfogja,de érzi mi történik benne. nem olcsó,de nem kell sok belőle.meg vettem papírbilit a dm-be,azt meg vittem magammal(belefér a táskába),ha esetleg a legváratlanabb pillanatban kéne kakilnia.
kazi

Ser:
Nemtudom ,lehet,hogy hidegebb volt 1-2fokkal,de mi sem fáztunk,az tuti :lol:
képeket majd teszek!

Adri:
Szomorú,hogy így alakult apával a helyzet,de így mégmindig jobb mintha megkeserítenétek egymás életét.
kazi

Na, ennyit a szobatisztás dologról.....

Először is köszöni Zsófi a dícséreteket. Sztem is teljesen más lett ezzel a frizivel. Olyan nagylány már tényleg. :)

Szval, ma 2* kakilt a földre, láttam, h. erőlködik....aztán meg pisilt is a fürdőszobai kőre. :D Hát, lassan fog menni. De nem erőltetem, védőnő még mostanra nem is tanácsolta, mert ha megszületik kistesó, akkor vissza is eshet. Csak hát ugye a környezet.....anyukám is, h. már Zsófika bilibe kellene pisilni, kakilni...de mondtam anyunak, h. mindenre megérik, csak ki kell várni. De az átlag 2éves korra már szobatiszta- szte. Én inkább egyre későbbi időpontokat hallok......Ser, te hogy csinálod Hannával?

Pille, igazad van, h. nem k ell nagy jelentőséget tulajdoníani neki, nem is fogok, az tuti. Ha akar pisil a bilibe, ha nem, nem. :)
birolili

Timci, Faktumban van totál egyszerű fejvédő, körbe éri a kiságyat, és azt hiszem, h. úgy ahogy Ser írta 2000 körül van. Mi is most raktuk el, mikor Zsófi ágyát átalakítottuk. Nagyon hasznos dolog.

Ja, nem is meséltem, h. kellett, muszály volt vennünk leesésgátlót, mert Zsófi örökké az ajtóban kelt fel, persze az egész szobája tele volt vastag plédekkel....de akkor sem volt így jó. Így pedig nyugodtan alszik. :) Hogy van a leesésgátló. Én még ezt is körbetekertem paplannal, hogy ne üsse be a fejét.

Köszönöm a bugyis infókat is. :) Benézünk a Severbe délután lehet.
birolili

Lili,
reggel írtam neked, persze akkor döglött be a babanet. A lényeg: nagyon cuki Zsófi ezzel az új frizurával :D Hogy szántad rá magad, hogy levágasd? Én nem tudom.... Csak az elejét vágatjuk, sajnálom a kis göndör fürtjeit Lilinek, inkább összekötjük.
Szobatisztaságot szerintem se erőltesd, majd jön magától. Lili reggel általában bilibe elintéz kakit-pisit, de ez inkább csak egy ugyanolyan szokás, mint minden más. Reggel felkel, és megyünk a bilire. Ezt már megszokta. Napközben pedig általában szól, ha már végzett. Kakira, pisire mindenre pisit mond, és akkor cseréljük a pelust. Szerintem már ez is haladás.

Adri,
hogy van Levi allergiája? Egyátalán vizsgálták már rendesen, vagy csak diétáztatnak? Mi megyünk augusztus 31-én kontrollra, minél előbb szeretném, ha túlesnénk a tejterhelésen, hátha nem is allergiás már Lili, és akkor az óvónéniknek nem kellene annyira odafigyelnie.

Erszényes,
de jó dolgod van!!! Én szilvásgombócot csinálok...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ser,
a csúszdával kapcsolatban elfelejtettem válaszolni, szóval ez épp kék-piros sárga kapaszkodóval, de amúgy teljesen ugyanúgy néz ki, mint a sárga-zöld. Azt még pénteken láttam a Goods Marketben, ott is 12000 Ft volt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

A képek:
Kép Kép Kép Kép Kép
kazi

Kazi, irtó édesek a képek! :) Nagyon szép lányaid vannak! :)

Lina, hát úgy szántam rá magam, h. szenvedett Zsófi tőle. állandóan vakarta a nyakát, annyira melege volt alatta. De összekötni persze nem engedte. Ha engedte is, akkor kihúzta a gumit pár perc után. Egyébként most már megint sokat nőtt a frizije, de megint vakarja hátul a kis nyakát. Apa nem szeretné, ha elvinném megint fodrászhoz, én meg azt nem szeretem, ha szenvedne, így inkább a praktikusságát nézem...... Egyébként én magamnál is így vagyok...ne nézzen ki divatosan, de kényelmes, és praktikus legyen.
birolili

sziasztok :)

Adri
Eddig is teljes értékű tagnak tekintettünk :) Sajnálom hogy igy alakult az életed nygugodtan ird meg ami bánt -nekem is sokat segített annó. Engem is meghallgattak a csajok. Ami ugy nem titok hogy mi kapcsolatunk is aléggé a penge élén táncol már 1 éve az elhatározás már bennem is meg van csak az erő ninc smeg ahoz hoyg megmodjam neki hogy nemakrok igy tovább élni ....

Lili
naggggyon Édes Zsófi cica:) apás kép meg ... egyszerűen csúúúúcs :)

Kazi
Hűűű de szép barna lettél :) nagyon gyönyörűek a lányok amin ketten vannak hát az valami tündéri :)

Lina
voltam bennt leadtam a papirom de naggyon sokan jelntkeztek és sok olyan van köztünk akiknek csak 1 gyerköce van vagy egy sem így modta csaj hogy tuti hogy azok részesülnek előnyben .... ez van ..

Voltam ma a nőgyógyászaton nem hajkurásztam tovább a saját dokim hanem kivártam a sima ambulanciát ott a doki azt modta hogy semmit ne tegyek csak szedjek ujra fog.gátlót nem kell a tisztitás sem ... ugyhogy most kiváltotam a gyógyit ha ezzel sem rendeződik a dolog akkor már nem tudom mi legyen plusz modta Ő is hogy nem elég a sima vas gyógyi hanem szedjem együtt folsavvad de felirni már Ő sem irta fel ( a multkor házio. is elfelejtte felirni ) így megint nem tudtam kiváltani ... :roll:

megyek ma teljessen gyerkmentes vagyok viszont ahéten nem leszek mert minden reggel reggel 4 től megyek Ágasra kruplit szedni ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
sajnálom, csak olyan genyóság, hogy ez számít....

Teszek csúszdás képeket

Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

KAzi, szenzációs képek, gyönyörű lányaitok vannak!!!!!És a hely milyen a strand?
(a hajamra meg jól nem mondtál semmit :P )

Lili, sztem ezt így nem lehet megmondani,h 2évesen már annak kéne lenni-különben is hol van még a 2évtől Zsófi?? Szóval egy barátnőm kislánya 10 hónapos korától bilibe kakil,és kb 1.5éves kora óta oda is pisil, egyáltalán nem emlékeznek a szülei,h hogy csinálták, ill akkor Karácsonyra a nagyszülőktől kapott bilit,és másnaptól erre használta, de az éjszakai szobatisztasággal a múlt hétig, 2.5 éves koráig várni kellett, viszont Ő 15hónapos korában indult el, még mindig nem beszél annyit,mint a Te lányod vagy az enyém, Ő ebben volt világbajnok. Leona kb 3-4hete szobatiszta nappal, 2x már a du-i alváshoz sem kellett pelus, de ma itt nálunk a játékot nem akarta abbahagyni,úgyhogy bekakilt a bugyóba.
Hanna pedig mikor hogy, Anyukáméknál a múltkor egésznap nem kellett pelus,mert reggel azzal kezdték,h ráült, meg szólt, itthon aztán két egymás utáni nap is a bugyijába kakilt-merthogy nem vehetünk pelust,szerinte :oops: :roll: -aztán péntek reggel tüneményesen szólt, h anya pisilni kell,és szaladtunk-vettünk egy wc-re/elé-mellé tehető fellépős wcülőkét-és belepisilt, kakilt, 2 óra múlva meg a szőnyegre pisilt. Ha egésznap itthon vagyunk,reggel megkérdem mit szeretne felvenni, hülye kérdés,persze,h bugyit,megbeszéljük, h oké de szól, stb...és vagy bejön vagy nem, a kertbe játszáskor kivisszük a bilit, időnként megkérdezem,h kell-e ....Ennyi, időnként elszontyolodom,mert tudom, h nem kell erőltetni, de akkor minek mondja, h nagylány( na ja a bugyihoz :lol: ) és oké, h van idő, de amikor egy nap két kakis bugyit csutakolok.....Most felbuzdulva Kazin vettem bilire szoktató pelusokat, Liberot és Huggies-t 1-1 csomaggal-remélem elég lesz :P , meg van egy csomag sima bugyipelusunk is, azt könnyebb visszaadni,ha nem történt semmi.
Tanácsom nem nagyon van, tényleg érdemes reggel megkérdezni-hiszen ébredés után mindannyian pisilünk-de ennyi, tedd jól látható helyre a bilit, stb-amiket úgyis tudsz!
Haj, és ha feltűznétek csattal Zsófi haját? Olyan kis szépek vannak az Alföldben a bejárattól jobbra.

Roz, és ki volt az? Én azt hittem javul a dolog köztetek Tiborral! Ferrofolgamma, ha elugrasz érte van egy fél doboz, 50 szem, szívesen odaadom!!!!!!!!Pihensz?

Kép
seriff

Sziazstok :) MEgint most értem haza :) reggel 7 től úton voltam ...

Lina
csúúúcs ez a fotó _D éddes a csajszi ahogy csúszdásik :)
hát igen .. de Én ezen már nem rágodom erre számítottam :?

Seriff
most hogy irtad a ferrofolgammát ezsembe jutott, hogy az még nekem is van itthon :D de köszönöm a felajánlást . A Dr. Korányi volt bent a Triregont irta fel .. Remélem beválik, rendi volt de vizsgálattól ujra vézem .. ujra csináltak rákszűrést ismét,a múlthónapi sem lett jó, nem tudom most mit jelent a nem jó, mert csak gépben nézték ... Sajnos nem pihenek ma reggel 5 kor kelltem, kivasaltam aztán gyerköcöket vittem 7 re a buszhoz, aztán doki -doki hátán, aztán gondolotam van 45 percem alszom egyett de csörgöt a telefonom, és már mennem is kellett de ma már nemmegyek sehova romatlanítok egy kicsit még aztán főzés holnapra . Tibor hát nem is tudom mit irjak erre igazán különösebb probléma nincs csak talán telhetetlen vagyok ... nem érzem már itt jól magam szivessen kirándulnék, meg mennék a srácokkal, meg vele minden felé de Ő megsem akar itthonról mozdulni .. mostanában nem nagyon gáz a helyzet vigyáz is esténk a srácokra ( miután elaltattam őket ) meg nem is vitázunk vagy ilyesmi de valmi megváltozott nem mondom azt sem hoyg nem tudok megbocsátani neki mert ez sem igaz ... talán rájöttem arra hoyg ez az ÉLET amit Ti mindnannyian éltek ... Kirándulás jókedv boldog család ... nem tudom ezt igazán megfogalmazni... De persze ahogy magam ismerem marad minden így ahogy van kevés és gyenge vagyok Én itt bármilyen döntéshez ...

Lili
Ezért kopi nálunk is Áki mert Őt is nagyon zavarja a haj szerintem amit seriff leirt teljessen így van. Annyit még hozzá tennék hogy nálunk a lányok pontossan 2 éves szülinapjuk után lettek szobatiszták :) pár nap alatt lezajlotta doolog Áki már nehezebb eset Ő ahol áll ott kakil sőt képes kaki közben mozogni is na ez ahalálom miko rkb 10 kupacot csinál mire észreveszem hoyg kakilt :D EL is neveztem kis kakásnak :lol: pisilni a locsoló kannába pisil előszeretettel :D

Kép

Kép

Kép
roz23

Ser:
Írtam én,hogy jók a képek mindenkiről :oops: ,csak nem emeltelek ki külön,bocsi.Amúgy jó a frizkód(már amennyit látok a képen) :D meg fő a változatossság-én is állandóan variálok.....szegény fodrászom :lol:
strand:Voltunk több helyen is:Orfű-iszonyat le van pusztulva,meg ki van írva,hogy fürdésre nem alkalmas :shock:
Pécs:hullámfürdő-nem nagy szám
Komló,sikonda:klassz volt csak rohadt drága,meg a "fű" nagyon csúnya,szemetes,túrásos,egyenetlen
Magyarhertelend:A víz jó volt,de csak 1 medence volt felengedve
Magyaregregy:hidegvíz,1 medence,1épen nyitó büfé
Szóval nekem semmi nem elég,telhetetlen vagyok :lol:

Lina:
Jók a képek!

Roz:
Krumpliszedés :shock: embertelen ebben a hőségben(amúgy is :D ),nem irigyellek.
A nagy boldog család szerintem csak így jön le....nincs(vagy nagyon ritka) az ilyen.én is folyton mennék,bizti azért mert itthon vagyunk már elég régen....Ők meg ugye dolgoznak,érthető,hogy pihennének utánna.Szerintem ez természetes.Nem lehet mindig olyan mint a kezdeteknél... sajnos :P
kazi

Sziasztok!

De rég nem írtam. :( Olvaslak ám mindig benneteket,de sokszor nincs erőm,hogy írjak is.Most is már 1 óra van.Nagyon meleg van,nem bírok aludni,reggel meg felkelni,mikor törpék kelnek :( Hogy lehet ezt összehozni?Irigyellek benneteket,kiknek van klímájuk,nálunk 36-37 fok van a lakásban.Évek óta akrunk klímát venni,mindig lebeszélt róla valaki,de mostmár elég volt idén már nm veszünk erre az 1-2 hónapra,de jövőre mindenképp!Elég volt a szenvedésből,gyerekek is nagyon rosszul alszanak.

Pillle!

Aranyos vagy,hogy kérdeztél! :D F-1 nálunk is szent,vasárnap lementünk Tősbe,akkor volt pont,így előtte ki kellett mennem a Metroba,venni egy pici lcd tv-t,hogy nézhesse :lol: Nooooormális? :lol: Végülis tündéri pici tv,nem bántam meg.

Ser!

Nagyon jó a hajad,de nem jól emlékszem,hogy tüsi frizurát írtál?Azt gondoltam,sokkal rövidebb lett.Tündéri volt Hannával a párbeszéd:-)

Roz!

Szegénykém,remélem csak meg gyógyulsz hamarosan.

Kazi!

Csodaszép lánykáitok vannak,édi az a kép,amelyiken ketten vannak.:-)

Adrienn!

Sajnálom,hogy így alakult az életetek,ilyenkor mindig hálát adok az égnek,hogy ilyen férjem van.Mondjuk ez neked nem segítség :(

Timci!

Gratulálok a vizsgádhoz!Ügyi voltál!
Vendég

Sziasztok!

Beszéltem ma a dokimmal, a legtöbb eredményem megvan, és azt mondta, hogy összességében semmi akadálya, hogy legyen egy újabb egészséges kisbabánk, szóval ez a mostani vetélés valószínű csak véletlen volt. Tök jó!!! :D

Seriff,
még a pajzsmirigyre is azt mondta, hogy teljesen jó, bár 1,5-lel alatta van a referenciatartománynak, de ezek szerint az még nem olyan nagy gáz.

Lányom meg oviban van megint, kíváncsi vagyok meddig bírja nyüszi nélkül. Bár volt kedve menni, meg mikor elköszöntem tőle gyakorlatilag rám se bagózott. Azért így talán nyugodtabb leszek szeptemberben, hogy ennyit voltunk ott előtte.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kazi, vicceltem :wink: ,nem vártam ám el,h írjál rólam!
Azért nem valami fényes akkor a strand helyzet arrafelé! pécsi állatkertben voltatok? Meg úgy bent Pécsen?

Don, de akkor komolyan a klímát,mi is ezt csináljuk évek óta(most sincs :oops: )...

Roz, sztem is igaz,amit Kazi írt.Esetleg próbáld meg,h nem beszélsz róla, hanem egyszerűen odaáálsz a kész ötlettel, h na holnapután megyünk ide vagy oda.Először persze csak fél-egy napos programot szervezz. Vagy kettecskén? Udvarmozi csütörtökön fél 10kor este S.O.S. szerelem, mondjuk talán nem pasinak való, de ilyesmi is lehetne esetleg, próbáld meg!

Lina, hát persze,h annyira nem alacsony, amiket tegnap mondtam azért azok hosszú ideig tartó és kifejezett pmhiánynál jelentkeznek. Örülök,h zöld utat kaptatok!
Na meddig bírta Lili?

Kép
seriff

Még ezeket felteszem:Leona és Hanna
Kép

Kép

Kép
seriff

Sziasztok!

Mi is megérkeztünk a nyaralásból. Kipróbáltuk, hogy milyen gyerekekkel nyaralni. Nem egyszerű :) de nagyon jó volt. Igaz csak 4 nap, de első nekifutásra pont elég volt. A gyerekek élvezték a Balantont. Kora délelőtt és 5 után mentünk csak ki a strandra. Sajna az éjszakáink ott is ugyanolyan katasztrófálisak voltak mint itthon, de már megszoktuk. Szóval igazi pihenés nem volt számunkra, de nagyon jó volt.
Problok visszaolvasni, de szinte lehetettlen :) , de a Ser fényképeit nem lehet nem észre venni :) . Nagyon édesek!
Holnap délután újra útrakelünk, vagyis csak én a gyerekekkel, megyünk pár napra nagymamázni.

Kép

Kép
nyhk

Nyhk, sztem is a családi nyaralás nem feltétlenül a szülők pihenéséről szól :wink: , de olyan jó látni,ahogy a gyerekek élvezik!
Ádám beszéde javult?
(jó nagy képeket raktam) :wink: :lol:

Kép
seriff

Sziasztok!

Csak van bennem vmi boszorkányos vér :lol: ... pont arra gondoltam pár perce mi lehet NYHK Veletek (Brigiék is pont eszembe jutottak) amikor megnyitom az oldalt és látom írtál! :D

Hát igen 2 gyerekkel nyaralni vagy akár csak úgy szimplán a nyarat eltölteni...Nem egyszerű!!! Eggyel azért sokkal könnyebb, bár ahogy SER írta na az sem a pihiről szól... :D
És akkor milyen lehet pl. 3 picurral??? :shock: :roll:

Újabb rácsodálkozás és elismerés hogy ROZ 3 gyerkőccel!...Szerintem hiper-szuper mami vagy ROZ!!! :D :D :D

Visszaolvasni... :( :( részemről reménytelen :(

Az én tér- és időintervallumomban Valaki lopja az időt!!! :shock: :roll: :evil: :lol: ....he-he-he

Szóval elég gáz de folyamatos lemaradásban vagyok...legalábbis a saját elvárásaim szerint. :roll:

A tiszta, rendes lakás - ami egyébként a mániám- csakúgy mint a vasalt ruha + a gyerekekkel való foglalkozás + az állandó programok... valahogy ez nálam 24 órába nem fér bele :shock: (pedig nem töltök túl sok időt alvással)
Na ennyi kis elmélkedős monológ után..... :D

SER
Nagyon édesek a lányok a képeken! Leona is nagyon szép kislány! :)

Kazi
HÚÚÚ a Ti képeitek egyszerűen mesések! :D gyönyörűek a lányok! :) és szupi barna vagy. :)

Lina
Klassz a csúszdátok és örülök hogy Lilivel minden ok, az meg különösen szuper hogy semmi gond veled és jöhet a kistesó. :)

Lili
Irtó cuki Zsófi a képeken és szerintem mindkettőtökre nagyon hasonlít! :) :)

gyors elküldöm, aztán ha Boti hagyja folytatom :D

KépKép
KépKép
nana09

SER
Esetleg nem tudod hogy az ANNA szalon működik még?
Vasárnap este voltunk virágot locsolni unokatesóméknál, láttam hogy "áll" még :D de pár hete meg valakitől azt hallottam már be is zárt :shock:

KépKép
KépKép
nana09

NYHK
Képek??? :)

KépKép
KépKép
nana09

Ser,

AZ biztos, hogy a szülők számára nem pihenésről szól, viszont együtt a család, és ez nagyon jó. A gyerekek nagyon élvezték tényleg. Petrus nem engedte, hogy fogjuk a kezét csak ment ment a Balatonba, néha felbukott, felállt és ment tovább. Én meg mint a kiskutya anyomában állandóan ugrásra készen :).

Ádám beszéde "alakulgat". Van már egy pár stabil szava, illetve olyan szó amiben csak egy szótagot mond, vagy keveri a szótagokat. Nagyon lassan de haladunk. Viszont azt vettük észre, hogy amit Petra mond, azt utánna mondja. (ha olyan kedve van). De Petra sem lesz egy korán beszélő kiscsaj.

Kép

Kép
nyhk

Seriff,
fél 11-kor szóltak, hogy nyűgös, lehet, hogy jobb lenne, ha érte mennék. Hát érte mentem, rohant elém, köszönt, aztán játszott tovább, nyűgnek semmi jele... Aztán mondták, hogy elaltatni sem bírták..., én meg megkérdeztem, hogy megitatták? Hát nem, nem is gondoltak erre, én meg elfelejtettem szólni, hogy Lili ugyanúgy nyűglődik, ha szomjas, mint ha álmos lenne. Megkérdeztem kér-e inni, hát persze, kiitta a fél cumisüveget, és játszott volna tovább. De akkor már elhoztam, ha már oda mentem érte. Ugye a többi gyerek már önellátó, kint voltak a poharak, víz, de Lili ugye ehhez még kicsi. Mondjuk szólni nekünk már szól, ott nem tudom miért nem.

Nana,
azért a TORCH még nincs meg, remélem abban sem lesz semmi gáz. Viszont szeptembertől minen nap Pestre járok dolgozni, ha már így alakult, lehet, hogy jobb lenne, ha okt-nov környékén foganna, hogy mire kiderül, addigra már meglegyen a 180 napom, vagy majdnem, és ne terhessen kelljen utazgatni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Jelentem megjelentem,hazaértem,Anna jól viseli anya hiányt,majd holnap bövebben.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

sziasztok!

Köszi lányok a bókokat,aranyosak vagytok :)

Ser:
A képek naggggyon tetszenek!az első a legtutibb!
vízkőtelenítés ,hogy áll?
Voltunk az állatkertben!jó volt csak iszonyat hőség volt.a legjobban az oroszlán tetszett!Üvegfalon közvetlen közelről meg lehetett nézni.Mirabel rátette a kezét az üvegre,az oroszlán felkelt és mintha megsímogatta,cirógatta volna aztán kétlábra állt és mintha játszani akart volna vele(én még ilyet nem láttam)az állatkertekben mindig csak fekszenek max. fel-alá járkálnak az oroszlánok.amíg ki nem ment a teremből Miri le se vette róla szemét :shock: :D
Amúgy nagyon tetszett Pécs!

Nyhk:
Örülök,hogy jól sikerült a kiruccanás!De a legszuperebb,hogy Ádám szépen fejlődik!Lehet,hogy érdemes lenne közösségbe járatnod-írtad,hogy Petra után jobban mondja a szavakat-nem?!
képek?

Nana:
Tisztára beleszerettem Lellébe.Mot beszéltük apával,hogy le kéne menni egy hétvégére(sajna csak az jöhet szóba,mert nincs már szabi).Ti hol szálltatok meg?

Hajni:
Örülök,hogy minden oké!Mondtam én..... :wink:
kazi

Kazi
Mi itt: http://balatonlelleappartements.com/ad/show/35

Nagyon elégedett voltam mindennel. A mi apartmanunk (középen, földszint) Nappali konyhával , 2 hálószoba, 2 fürdőszobával 15.000 Ft/éj volt.
Keszthelyeh pl. ugyanez kb. 22.000 Ft/éj lett volna.
Persze szerencsénk volt mert nem volt nyüzsi (nem volt teltház) amúgy azt hiszem 8 apartman van kiadó.

A strand, központ kb. 300 méter. Blelle legjobb boltja (Spar, de olyan kínálattal!! Kecskeméten sehol, mégcsak hasonló sincs) pont az utca végén. max 100 méter. :)

Lelle tényleg szuperrrr hely!
Kedves, tiszta városka. Tele virággal.
A strand meg ... mintha tengerpart lenne! :) A víz is kristálytiszta volt.
Van árnyék, játszótér, vannak medencék is. :)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Nana, köszi a püt, várom a folytatást :wink: ! :D Anna-szalonról fogalmam sincs,majd ma megnézem, én egyáltalán nem jósoltam neki nagy jövőt, ki bumszlizna ki ide menyasszonyi ruháért????Persze,lehet,h gyönyörű ruháik voltak, vagy egy jó reklám(nyilván nem nézegetek esküvői újságokat mostanság :wink: )...
Nagyon szép appartmanban voltatok,és jó nagy is ahogy olvasom, 4-en voltatok,vagy vittetek Nagyszülőt is?

Nyhk, örülök Ádámnak, tényleg esetleg közösség? Édes lehetett a Balatonba gyalogló Petra!

Kazi,a fotós most Syg volt,nem én :wink: .Vízkő? Hát a zuhanypanel egyik fejét le kell cserélnünk mert a tömítést is vízkövetlnítettem, és összezsugorodtt, folyik melette a víz, csak tömítés-ilyen-nincs a boltban,legalábbis az Alföldben, de még a Ceglédi útra kimegyünk, ottnézünk fejet vagy előbb tömítést..amúgy csilli-viili,csak az aljáról nem jött fel a vízkő(vagy az már nem is tudom mi, el van színeződve a siloplast??).Pécs sztem is gyönyörű város! Mirnek óriási élmény lehetett az oroszlán! Itt is van üvegablak a Vadasparkban, de nagyon pici....

Kép
seriff

Nana,

Sajna fényképek nem nagyon vannak :oops: :oops: , én mindig elfelejtek fényképezni, a strandra nem szoktam kivini. Így csak olyan fényképek vannak, amit ádám fényképezett az egyik déluán amikor alvás helyett játszott, és kb 100 fénykép van a TV-ről, az ajtóról, az asztalról, az ő ujjáról, illetve pár képbe sikerült Petrát is bele kreálnia.

Láttam fényképet Brigi kisiáról. Nagyon aranyos. Ilyenkor mindig eljátszom a gondolattal, hogy jó lenne egy 3. :) .

Kazi, Ser,

Jövőre újra járni fogunk játszóházba (idén a sok betegség miatt nem is voltunk, meg a doki is azt tanácsolta amíg ádám nincs túl a műtéten addig ne menjünk). Csak majd az lesz a kérdés, hogy hova és hogyan, mivel hetente 4* viszem majd Ádámot fejlesztésre.
Egyébként van egy kis haverja itt az utcában, aki már beszél, de Ádám a beszédet nem utánozza, csak a cselekvéseket. Szerintem, az majdnem hasonló számára mint a felnőtt beszéd, hisz már mindent mond. Petrus meg még csak az elején tart. gondolom, nagyobb így a sikerélménye és azért utánozza.

Még mindíg nem udtam visszaolvasni, lehet, hogy fel is adom??? Délután indulok gyerekekkel nagymamához, még szerencse, hogy van ott net, igaz írni ott sem lesz időm. Szóval mindenkinek további szép hetet, és élvezzétek ezt a pár napos leülést. Ránk fér.

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Lili
kész a híd,naon klassz és szép,Kecskemétre még nincs kész az út,de csinálják.Úgyhogy még Solt felé kell kanyarodni ha Kecskemét felé jön az ember.
Jók a fotók,tiszta apja Zsófi.
Anna teljesen magától szokott le a pelusról,egyik reggel levette a pelust és azóta pisil,kakil wc-be.Vagyis egy hétig bilbe.

Adri
sajnálom apát!Vagyis hogy így végzödött. :( Majd jön jobb!

Erszényes
BOLDOG SZÜLINAPOT!Nem is tudtam hogy mostanában van!
Mit fözött Thymi?Jól sikerült?

Timci
sajnos az enyim kölcsön van,jó dolog.

Kazi
bizti jó volt nektek,a fürdöre én is igényes vaok,nem mindegy milyen.
Tetszenek a fotók,a lányok még szebbek,látszik tetszett nekik a kiruccanás.

Lina
hü de faja csúszda! :lol: És még az a kiscsajszi!Hol vetted a öket? :lol: :lol:
Hajrá gyerek ügyben!

Roz
jót nevettem Áki kakilós sztoriján,nem lehet semmi.Hát minden elismerésem a tiéd,klassz anyukájuk van a gyerekeidnek!

Ser
de jók a fotók,naon szép két lány.
Már nem mentek nyaralni?

Don
mizu veletek?

Dettus
boldog névnapot Lencinek,jól vagytok?

Dora,Bea és a többiek
hogy vagytok?

Hát én most szomorú vaok,Anna messze tölem,bár az vigasztal hogy jól érzi magát,elvan a mamánál.HIÁNYZIK!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

annyira bosszantó, mert még mindig nehézségeim vannak a belépéssel: nem értem én ezt

Lili! Mekkorát nőtt piciZsófi:de mind2-re hasonlít sztem.Szobatisztasággal én is így állok, de nem akarom erőltetni.

Ser! Milyen édesek a csajszik: mint két testvér:)
(írhatok pü?)

Kazi! Te írtál nekem anno másik bepára pü-t?
mert azokat nem tudtam megnézni:(
Te lányaid is csodaszépek:)

Lina! Csuszit élvezi még Lili? mert Bebe megunta:( 2 hét alatt
Ovi-ivás: no comment(talán nem 3 évesként kellene egy 1,5 évest kezelni)

Adri! Szerintem szuper bátor vagy, hogy megtetted ezt a lépést, és tuti sok fárasztó nehéz napod lesz....de idővel megtérül a fáradtságod:)

Most ennyi jutott eszembe

és Levi új elfoglaltsága a sikítozás: az én nagy örömre:)
bepagabi

ha nem baj felrakok 2 kedvenc képet
Kép Kép
bepagabi

Bepa,
semmi gond az ovival, tényleg, sőt, nagyon meg vagyok elégedve. Ez a nem ivás tényleg csak annyi volt, hogy szegények már mindent megpróbáltak, és a legegyszerűbb nem jutott eszükbe (vagyunk így sokszor :D ) A végén gyakorlatilag jót nevettünk az egészen.

Képzeljétek, Lili újabban minden szó után kicsinyítőképzőt használ. Tápika, papika, sajtika... Na most kérdeztem tőle valamit, majd közölte: nemike!

Most meg altatta az apja, elénekelte a csigabiga gyere kit, na a kapsz tejet vajatnál annyi lett az altatásnak, mert közölte, hogy vaja?, jó lesz, sajti!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!Anyum elso uncsuja kerdezte,mikor jon babalatni,mit hozzon,mire van szukseg,hat en mondtam neki ezt a fejvedot.Es ma hozott is neki.Nagyon szep,es meggyonyorubb lett tolle a kisagya.Ugyhogy ez a problema is megoldodott 8) .Egyebkent minden ok velunk.Foleg most,h.mar nincs az a nagy hoseg. :D

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Ja, Bepa,
csúszda még csak néhány napos, ráadásul Lili tegnap anyunál aludt, úgyhogy még sláger. És ami a fura, hogy még a babakocsi is, pedig az két hetes :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?