KAzi, szenzációs képek, gyönyörű lányaitok vannak!!!!!És a hely milyen a strand?
(
a hajamra meg jól nem mondtál semmit )
Lili, sztem ezt így nem lehet megmondani,h 2évesen már annak kéne lenni-különben is hol van még a 2évtől Zsófi?? Szóval egy barátnőm kislánya 10 hónapos korától bilibe kakil,és kb 1.5éves kora óta oda is pisil, egyáltalán nem emlékeznek a szülei,h hogy csinálták, ill akkor Karácsonyra a nagyszülőktől kapott bilit,és másnaptól erre használta, de az éjszakai szobatisztasággal a múlt hétig, 2.5 éves koráig várni kellett, viszont Ő 15hónapos korában indult el, még mindig nem beszél annyit,mint a Te lányod vagy az enyém, Ő ebben volt világbajnok. Leona kb 3-4hete szobatiszta nappal, 2x már a du-i alváshoz sem kellett pelus, de ma itt nálunk a játékot nem akarta abbahagyni,úgyhogy bekakilt a bugyóba.
Hanna pedig mikor hogy, Anyukáméknál a múltkor egésznap nem kellett pelus,mert reggel azzal kezdték,h ráült, meg szólt, itthon aztán két egymás utáni nap is a bugyijába kakilt-merthogy nem vehetünk pelust,szerinte
-aztán péntek reggel tüneményesen szólt, h anya pisilni kell,és szaladtunk-vettünk egy wc-re/elé-mellé tehető fellépős wcülőkét-és belepisilt, kakilt, 2 óra múlva meg a szőnyegre pisilt. Ha egésznap itthon vagyunk,reggel megkérdem mit szeretne felvenni, hülye kérdés,persze,h bugyit,megbeszéljük, h oké de szól, stb...és vagy bejön vagy nem, a kertbe játszáskor kivisszük a bilit, időnként megkérdezem,h kell-e ....Ennyi, időnként elszontyolodom,mert tudom, h nem kell erőltetni, de akkor minek mondja, h nagylány( na ja a bugyihoz
) és oké, h van idő, de amikor egy nap két kakis bugyit csutakolok.....Most felbuzdulva Kazin vettem bilire szoktató pelusokat, Liberot és Huggies-t 1-1 csomaggal-remélem elég lesz
, meg van egy csomag sima bugyipelusunk is, azt könnyebb visszaadni,ha nem történt semmi.
Tanácsom nem nagyon van, tényleg érdemes reggel megkérdezni-hiszen ébredés után mindannyian pisilünk-de ennyi, tedd jól látható helyre a bilit, stb-amiket úgyis tudsz!
Haj, és ha feltűznétek csattal Zsófi haját? Olyan kis szépek vannak az Alföldben a bejárattól jobbra.
Roz, és ki volt az? Én azt hittem javul a dolog köztetek Tiborral! Ferrofolgamma, ha elugrasz érte van egy fél doboz, 50 szem, szívesen odaadom!!!!!!!!Pihensz?