Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Erszényes
most irigyellek a klímáért,nekünk müködik a szobában az a vizes párologtató,egy vödör víz,aztán nyomja ki a hideg levegöt.28 fokra leviszi a hömérsékletet,de hát örült mód süti a falakat a nap,így nem tudunk versenyezni vele.Szerdáig hogy bírom ki?

Lili
ne idegeskedj,az csak árt a szépségednek.
Remélem Boti csupa sok jó tulajdonságot fog örökölni,és olyan lesz mint egy fiú. :lol: :lol:
Zsófi jól fogadja,hisz már most is szereti nem?Tök jó hogy a hangjára mocorog. :lol: :lol:

Roz
mennyi barackot csináltatok?Gondolom jó sok lett!Ebben a melegben minden elismerésem.A levelet marcipánból készítitek,vagy letépitek bokorról?Vagyis mü lesz?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Tegnap este, mese Boribon és a 7lufi(minden este ez megy) a nagyágyban a kislámpánál, aztán elmeséltem,h anya nemsokára dolgozni megy-hova?
-a kórházba
-melyikbe?
-a sárgába
-melyik sárgába?
-amelyikben a papi is dolgozik, és lehet, h mire felébredsz anya már nem is lesz itthon, de vmelyik mami ittlesz
-szerintem a Szente mami meg az Erzsi mami
-igen,és csinálnak reggel kakaót
-Erzsi mami habos kakaót főz nekem( az elemes keverővel )
-és utána játszotok, ebédeltek, alszotok és mire felébredsz itthon is lesz anya
-anya?
-tessék
-menjünk át az én szobámba a fotelba
-jó,miért a fotelba?
-hát amelyikben cicikét ettem,mert ott akarok a válladon lenni
-jó
átmentünk, pár percig ott izazdtunk egymás vállához, aztán lefeküdtünk a földre, az ágy elé terített plédekre
-anya, mizu?
-tessék?
-azt kérdeztem mi újság, anya?
-szeretlek nagyon
-én is szeretlek, anya

hát nagyon kis drága volt, persze ez így leírva annyira nem is érdekes

Még ezt akartam elmesélni :D

Kép
seriff

Ser
elég rossz volt nekem is a munkát újra kezdeni,hisz két évig velem volt,és borzasztó ott hagyni,nem látom az új dolgokat miket csinál.Mert hát ugye én láttam az elsö mosolyát,azt hogy megfog valamit,az én nevem mondta ki elöször.Most meg egyre több mindent utánoz és rossz hogy nem figyelnek rá úgy,mint az édesanyja.Sajnos ilyen ez az élet.El kellett fogadnom hogy már másokra is rá kell bíznom.És mindjárt megszakad a szívem.Te erös vagy és menni fog,aztán majd ha lesz kistesója Hannának ,akkor újra többet lesztek együtt.Kitartás a melóhoz.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Emlékszik még valaki rám? :lol:

Próbálkoztam már visszaolvasással, de mire odajutottam h írjak, mennem kellett...így most írok aztán majd olvasok. :D

Pille
Isten éltesse Flórát! :D gyönyörű kislány! Orsi pedig csuda cuki! :)

Ser
Szuper a hajad, Hanna édes a napszemüvegben, :) kár hogy nincs több képetek. :(

Lina
Lili tényleg napról-napra szebb, egyre kislányosabb és kevésbé babás. Ugye Ő most nem beteg? (bocsánat de nagyon kesze-kusza infoim vannak :oops: )

Roz
Gyermekeid nagyon édesek a képeken. Niki szép nagy lány. Áki pedig tiszta apukája! :)

Balim, Erszényes, Hajny és ha másnak is sajnos beteg picurja :(
nagyon sajnálom :(

Mi nagyon jól vagyunk. Nem is emlékszem már mikor volt valamelyik manóm is beteg (talán kora tavasszal), azóta semmi, :) Majd kicsattannak! :) :) (kopp-kopp)

Balaton szuperrrrr jó volt! Az apartmanunk I. osztályú volt, gyönyörű, új, tiszta, tágas és mindehhez képest nagyon olcsó. :D

Bár az időjárás szeszélyinek köszönhetően csak 3 szor voltunk strandolni, nagyon jól éreztük magunkat.
Kirándultunk, Komphajókáztunk, Tihanyban sétálgattunk, kisvonatoztunk, nagyvonatoztunk, csónakáztunk, horgásztunk stb. szóval minden megvolt. :D

Pár méterről csodálhattuk a "kék zászló" vitorlásversenyt. Fantasztikus élmény volt! :D :D :D ( szélben nem volt hiány :D )

Gyerekeim igazi testvérekké értek össze. Állandóan veszekednek, mindig az kell ami a másiknál van, egyébként meg megy a szeretgetés. :D

Boti pár lépést megy már önállóan! :D de nem bízik még igazán magában és állandóan a kezünket szeretné mankónak.

Egyébként egésznap csak ámulok-bámulok....hihetetlen egy kis kópé, Szinte egész nap rötyög, kifejlett humorérzéke van (tele anyai elfogultsággal :oops: :D :lol: ) folyamatosan arra törekszik hogy nevessünk rajta és ezért mindent megtesz :D kész kis előadást levág, közben persze saját magán is óriásiakkat röhög..... Nekem ez most totál újdonság, Dani nem volt ilyen.

Na befejezem végre :D ....néhány fintorgós, nap szembe sütős kép a nyaralásról. :D

Ja és még annyit hogy BLelle elkésztően szuper hely. A legjobb a Balaton parton! :D Pl. csak itt van homokos part rész (feltöltött, de szuper) mintha a tengerparton lennénk :D (majdnem) Szóval nagyon megéri elmenni!!!!!!! :D Mindenkinek ajánlom! :D

Kép

KépKép
KépKép
nana09

Kép

Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana, na látod, h megy már Boti is! Nagyon örülök,mikor ezeket írod és annak is,h ilyen ++vagy!! A kép nem semmi, tiszta tengerpart tényleg! Most Sygék is Lellén vannak, a szüleinek ott van nyaralója.

Hajny, persze tudom-tudom,meg elméletben megy is, csak a gyakorlat :roll: :? ....

Kép
seriff

Ja SEriff... most olvastam...MÉG HOGY ANNYIRA NEM IS ÉRDEKES???????

Zabálnivalóan cuki, iszonyat édes, elképesztően okos és .....nem tudom milyen lányod van!!!!

Végig rázott a hideg és a végére elsírtam magam!!! :( :) :oops:

KépKép
KépKép
nana09

Jut eszembe képzeljétek Boti is mondja már a nevem :) egész pontosam azt h "nya-nya" :D :lol: :D
Dani pedig DAAAA :D :lol:

KépKép
KépKép
nana09

KISMAMIK!!!
Bea, Lili, Geli, Thymi, Dóri (hú remélem nem hagytam ki senkit :oops: :roll: )
HOGY VAGYTOK???

Bea
(abba pont beleolvastam...) keményedések ugye megszűntek? Jól vagytok?

KépKép
KépKép
nana09

Szóval nemsokára Boti "anyázni" fog :wink: :D !

Hát én is, de szerencsére a sötétben Hanna nem látta :oops: ...

Kép
seriff

Néha nekem is könny fut a szemembe, amikor a 2 kis nyavalyás egyszerre puszilgat (na Boti puszijai.... teljes nyáltenger csordogál utána az arcomon) vagy amikor Danus spontán átölel és ő is .... "szeretlek anya"...hüpp-hüpp :cry: :cry: :) vagy az új ..."Te vagy a legjobb anyuka a Világon" (persze ebben már van egy kis ... is szerintem :D )

KépKép
KépKép
nana09

Seriff
Szerintem is nagyon jó ez a kis párbeszéd :)olyan édes ez a csöpp csajszi :)
Én ilyenkor mindig elszégyelem magam hogy várom a szeptembert hogy menjenek oviba -bölibe :oops: persze hiányoznak majd meg sajnálom is meg tudom hoyg nehezen fogom viselni de mégis úúúgy várom ... :oops:

nana
üdv ujra itt képek szuperek :) és Boti naggggyon ügyi :)

Kép

Kép

Kép
roz23

De jó, h. jelentkeztél Nana! Írni akartam még, h. hol van Nana, csak pont felkelt Zsófi. ÉS aludtunk együtt még 1,5órát. :)
Tündériek a fiúk! NAgyon jók a képek! :) Olyan szép kis család vagytok! :)

Ser, igazad van "álmonférjemmel" kapcsolatban. :) :D JA, így akkor nem unatkoztok! Csak én magamból indultam ki, h. mit is csinálnék..... :D
A story gyönyörű tényleg! :) Hanna is okos, értelmes kislány nagyon!
Zsófinak spontán bezsólásai, amikor apával sírtunk: Az ágyon feküdtünk mindhárman, és Zsófi átölelte mindkettőnk nyakát és azt mondta: MI vagyunk a kiscsaládok. :)
Nekem külön is szokta mondani, h. "gyere ide kis komikám", és a kezével odahúzza az arcom, és adja a puszikat. :)

Egyébként tuti én is azért örvendezek mostanában Zsófinak ennyit, meg szétpuszilom, meg minden pillanatot úgy élvezek, mintha az utolsó lenne..... mert érzem, hamarosan nem tudok vele ennyit foglalkozni Botika mellett. Sztem.............

NA, befejeztem. :)

NAna, köszi, jól vagyunk pocakkal, itthon megy a légkondi ezerrel. ÉS mi még azt hittük apával, h. felesleges volt. :)
birolili

Sziasztok!

Nana, mennyi nagyszeru kep es mennyi :D a leveledben!!! :D :D :D Orulok, hogy jol ereztetek magatokat, latszik is a kepeken! Boti nagyon ugyes, hogy mar ennyi mindent tud! :D

Ser, nekem is tetszik az uj frizud! :D Hannamanna meg edes! :D
Annyira meghatoak ezek a szeretetnyilvanitasok es hogy igy ragaszkodik a cicihez! :)
Az altatas meg biztos egyre konnyebben fog menni.

Roz, eloszor nem tudtam mi az a sult barack. :roll: Hu nem semmi ennyit megcsinalni, foleg ilyen melegben...
Jo hir, hogy Niki nem allergias! Mozgo fog :D Vegul, hogy dontottel, marad a regi oviban?
Testmasszazs, huuuu, de jol hangzik! Kar hogy terhesen nem lehet. :(

Thymi, orulok, hogy minden rendben babocaval!:) Kivancsi vagyok, bejon-e a megerzesed!

Vajon Geli hogy lehet?

Balim, jobbulast a gyerkeknek! Jo nyaralast! (Bar ezt mar csak akkor olvasod, ha hazajottetek :roll: )

Erszenyes, jobbulast Jananak is! Ebben a melegben meg laz is! :(

Lili, Zsofid is ennivalo a dumajaval! :D

Ser, jut eszembe, z.kabin vizkotlenitese: en Frosch ecetes vizkooldot hasznalok, az nagyon szepen tisztit. Erdemes ilyenkor szelloztetni, ha van ra lehetoseg, mert tenyleg rengeteget belelegez belole az ember.

Errol jut meg eszembe, hogy tegnap voltam DM-ben es meglepodve lattam, hogy van Weleda termekuk. En nagyon szeretem oket, csak baromi huzos aruk van. :?

Legkondi nalunk is megy, igy valamelyest elviselheto. Az a baj, hogy annyira lever a meleg, hogy nincs kedvem semmihez. Szegeny Kati is szenved, latom, hogy nem talalja a helyet. Mindennel csak kis ideig jatszik, mar alig tudok valamit kitalalni neki. :( Nemsoka kimegyunk pancsizni es homokozni...eddig a lakasban kukksoltunk. :?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lili,én annyira jót nevettem,h ezentúl Szögéknek foglak hívni Benneteket :wink: :lol: ! SzögKiscsaládok!

Dora,nem panaszkodom, már(hű a bölcs,és 1hete nem cicinaltató :oops: ) nem olyan húzós az altatás/elalvás, kb félóra. Ma délután már ki sem ejtette a száján, h kicsike.Köszi,kipróbálom majd ezt a Frosch-t, csak az a baj,h ennek a tömény sósav sem használ(na azt férje szoktam bízni, Ő is utálja, ehát ennyit neki is kell...)Miket gyárt a Weleda?

Hajny, Cukiék nyaralnak?

Nana, Ti idáig voltatok a Balcsin vagy Maminál hűsöltetek?

Virág?

Kép
seriff

Sziasztok!

Ismeritek ezt az oldalt?
www.xxldvd.hu

Majd hanyatt dobtam magam, mert 4x-es áron vettem nemrég DVD-t.

Katic

KépKép
kattic

Jaj, tegnap megint nem tudtam belépni...Így reagálni se:(

Seriff! a szopizással kapcsolatban: osztozok a nézetedben, sőt, tök jó, hogy ilyen sok jót tudsz adni (tudtál) Hannának a tejcsivel...és megértelek amikor azt írod irigykedsz azokra akik lerakják a gyereket és alszik. és amikor Bebe beteg (pl most is) próbálok, neki adni tejcsit van amikor kiszopizik picit, de volt hogy a kakójához adta. És nálunk is van valami szopi helyett:este reggel kakaó cumisüvegből, és elalvásnál is cumisüveg:szóval pótlék van cici helyett:)

Alvással kapcsolatban: mivel Leventémre nem jut(ott) olyan sok idő, így kénytelen volt megtanulni egyedül elaludni.Mai napig is ez van. Néha kicsit sír, néha nagyon sír de legtöbbször csak elakszik...Olyan ügyes és annyira imádom. De tudom Benedeket én rontottam el az altatással: most is velünk alszik, és nem tudom még mikor éshogyan szoktatom külön:mert bevallom, így most én leszorultam a franciaágyról, mert apa a mindenség (áltlalában)

Nana:jó megint hallani Rólatok:)

Benedeke már jól van enni nem eszik (vagyis minimálisakat) de sokat iszik:így apa asszondja ne aggódjak....

Roz! kiütések:olyan amilyet írtál....de 2 nap alatt elmúlt:lehet ameleg is közrejátszott.
Most cselesen antibiotikumozom a fiút:Levi egészséges (bizot a tejcsi védi)

:roll:
megyek pihenni, mert ebben a hőségben kismamát látogattunk pesten és elfáradtam:(
JÓÉJT
bepagabi

Sziasztok,

Végre itt vagyok megint. Elég sokáig tartott visszaolvasni, és keveregnek is a dolgok a fejemben rendesen.

Jól vagyunk, bár ezt a hőséget egyre rosszabbul viseljük. A vicc, hogy a kedves uram a legnyűgösebb. ma el is vitte Gergőt a mamákhoz, én is megyek utánuk, mert a lakásban csak hajnalban megy le 27/8 fokra a hőmérséklet és zárt ablaknál redőnnyel is 30-32 fok van a lakásban. Ha sikerül Gergőt nem is hozzuk vissza kedd estig, a faluban valamivel elviselhetőbb a meleg.
Én még bírom, voltam tanácsadáson a héten és most tökre örülök, mert eddig csak 1kg-t híztam, bár most csak 2 kg-val vagyok kevesebb, mint amikor Gergőt szültem. Ezért nem is kellene most az a 20 kg, amit vele fölszedtem. A 12 hetes vérerdmény is oké, csak a vércsoportosban találtak megint vmi ellenanyagot, emiatt többször kell mennem kontrollra. Ezt nem csípem, nem vagyok oda a szurkálásért. Gergővel a 32. héttől kellett hetente járnom, amíg meg nem szültem. Most kicsit korábban kezdődik.
Ja, és tegnap este, bár már korábban is éreztem, egyértelműen megmozdult a mi kis babócánk.

Hol is kezdjem,

Pille,

Megkésve is, de isten éltesse Flórát. nagyon szépek a lányaid, és Flóra tényleg kész nő már.

Balim,

Jó vitorlázást. A gyerkőcöknek meg meielőbbi gyógyulást. Szegény Eszti, egyszer vége lehetne már ennek az állandó fertőzéseknek.

Ser,

Nagyon jó lett a hajad. Olyan más vagy, mint a kisképen. Régen is hullámos volt? Az enyém azóta ilyen, amióta Gergő megszületett, cak az a baj vele, hogy össze-vissza áll.
Cici téma, az én gyerekorvosom is csúnyán nézett, amikor megtudta, hogy 1 éves kora után gergő még 5ször szopizik egy nap. Szerintem mi is mostanában hagytuk volna végleg abba, ha nem jön januárban a Candida kezelés a gyógyszerekkel. Ő is gyorsan elaludt vele. Utána néhány napig, ringattam, majd meséltem neki kb. 2 hétig, 2-3 mesét is, közben a vállamon feküdt és ő mondta, miről meséljek. Majd kb. másfél hónappal később egyszer csak az ágyon feküdtünk egymás mellett és szorosan odanyomta a hátát, popsiját a hasamhoz és kb. 10 perc alatt elaludt a sötétben. Azóta is ezt csináljuk. Az egyik ismerősöm nem értette, miért akarok Gerőgnek normál ágyat, mert a kiságy olyan, mély, hogy nem tudom beletenni a pocakomtól.
Ők sem értik miért csinálom, de én nem tudom hallgatni, hogy sír, mert a szomszédaim annak a módszernek a hívei. No, én nem.
Én is elsírtam magam a Hanna esti párbeszédén. nagyon édes volt. Elhiszem, hogy rossz elmenni, de gondolj bele, hogy fog örülni, mire haza érsz.
Képek szuperek.

geli08

Nana,

képek nagyon jók, és az is, hogy neked ilyen szupi jó kedved van. A strand tényleg jól néz ki.

Dóri,

Köszi kérdésed, megvagyunk, csak olvasgatok a szakdolimhoz is, így nem sok időm jut netezni.
jobbulást Neked. Tejóka jól van? Lassan csak elmúlik ez a hőség és Katika is jobban fogja érezni magát.

Lina,

Örülök a jó híreknek, mármint a hamarosan bekövetkező babaprojectnek. Szövettan van már? kiderült vmi?
Lilinek utólag is boldog névnapot!
Képek fantasztikusak. a csúcs az apával alvós, nagyon édesek együtt.
Szegedi kaland - nem semmi.
Milyen a munkás élet?
Kötőhártyát megúsztátok?
Milyen volt a welness hétvége?

Lili,

Megkésve, de neked is boldog névnapot!
Tök jó, hogy Zsófi ilyen jól alszik a nagy ágyon. Kíváncsi vagyok, mit fog szólni,ha elkezditek Boti szobáját berendezni.
nekem is tök egyenes volt a hajam, amíg meg nem szültem Gergőt, a fodrászom azt mondta, hogy van, akinél a szülés csinál ilyen változásokat. Nem tudom igaz-e?
Jó a Zsófi dumája is, ahogy szeretget benneteket.

geli08

Potyka,

Szilárd nagyon tündéri baba. Örülök, hogy minden oké. Gergő is kapott pótlást, ettől függetlenül 18 hós koráig szopizott.
Vedd csak fel nyugodtan, tuti hiányzol, hosz csak a te szíved hallotta 9 hónapon át.

Roz,

Nagyon jó a képed az iwiw-en. Totál másnak képzeltelek. Nem tudom, meg mondani hoygan, de talán nyúzottabbnak és ezzel együtt korodnál idősebbnek gondoltalak. De szerintem tök szupi csaj vagy. Fogyókúra hogy áll? igaz, az arcod van a képen, de abszolút nem tűnsz túlsúlyosnak.
Tök jó, hogy ilyen gyorsan megjártátok Szegedet, és az a legjobb, hogy Niki ehet mindent. milyen bogyókat kell ennie? A köhögés ezek szerint nem a tejtől volt. De jóóó! Nyugodtan vidd el Adrit is, hátha ő is zöld utat kap és mindkét csajszi mehetne a Kalpka utcába. Most már én sem tudom, mit tegyek. Bár sajna, én tudom, hogy Gergő a tejesektől egyből foltos lesz. Még tuti nem nőtte ki. kár, hogy ambulánsan nem csinálják Szegeden.
Eljutottál már dokihoz? Jobban vagy már? Nődoki mit mondott a vérezgetésekre?
Ja, majd elfelejtettem, szuperek a képek. Apa+fia tényleg nagyon egyformák.Niki, meg kész hölgy, szintén iwiwhez képest. Gyorsan nőnek, ez igaz. Lassan kamasz lesz. Ez csak vicc volt, még addig van 1 pár év.

Hajny,

Képek szuperek, pancsis, ivós.
Jó, hogy Anának nincs komolyabb baja.
Drukk, hogy a tedódéknél minden oké legyen a babával. mi történt az első babóval? Beteg volt?

Thymi,

Örülök, hogy minden oké. Nekem tényelg az első 12 hetet kellet kibírni onnantól szinte elvágták a rosszulléteket.
anyós :shock: :evil:

geli08

Bea,

Remélem jól vagy ebben a hőségben. Vigyázz magatokra.
Kiderült kell-e még Lillácskának műtét?

Erszényes,

Janának jobbulást!

Bepa,

Gratula a 2. fogacskához. Tényleg jó korán jönnek. Rájött Levi, hogy lehet vele harapni is?

Bocs, jó hosszú lettem megint. megyek aludni, mert tegnap éjjel fél 4 ig főztem. hogy nappal ne kelljen. Kár volt. Gergő alig evett vmit.
Hajnalban meg felkelt, evett tésztát, Shreket nézett, majd 7kor elaludt és 11 ig húzta. Nekem meg kellnem kellett 8kor, mert tanítottam. Jó volt. Ma végre alhatok. :wink:

Szép napot és hétvégét, majd kedden jövünk haza.

Sziasztok.

geli08

Seriff, ne mááár! Elbőgtem magam a Hannás párbeszéden...

Na, olvasok tovább...

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Nana,
nem, Lili most nem beteg. Remélem nem kiabálom el.

Seriff,
kötőhártyagyulladás még nincs, nem tudom, mennyi idő után jön ki egyébként? Ma egyszer mondta, hogy "szeme", dörzsölgette, két pici váladékot ki is szedtem belőle, de apával labdáztak, lehet, hogy belement a homok, mert hálón át dobta a labdát, szóval a feje felé emelte. Ha nem lett volna ez a keddi ovi, lehet, hogy fel sem figyelek rá. Amúgy holnap ügyeletes a dokink, megbeszéltem Lilivel, hogy ha már mindenképpen kötőhártyásodni akar, akkor légyszi-légyszi holnap :D

Geli,
hát nem tudom, mikor lesz babaproject, mert még várom a pajzsmirigyes eredményeimet is. Ha az is rossz, akkor lehet, hogy néhány hónapot rászánok, hogy rendbejöjjön. Most hogy az állítólagos PCO-ra szedek gyógyszert már egy hét alatt 1,2 kilót fogytam. Én nem vagyok orvos, de nekem ez a PCO akkor is gyanús...
Hát hétvége az volt, de nem wellness :( Igaz apával voltunk kettesben, de dolgozni...
Te hogy vagy? Pocakbébi?

Bocs, hogy nem írok mindenkinek, csak nagyjából beleolvastam a történésekbe, két napig nem voltam netközelben

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Nana, üdv a fedélzeten ismét :D Ilyen sokáig voltatok a Balcsin?
Olyan jó az "együtt a család" kép. Persze a többi is, de az úgy megragadott.

Lili, aranyos a kiscsaládok-os történet. :D Komika (bocs :D ), tényleg élvezd ki minden pillanatát Lilidnek!
Örülök, hogy jól vagytok!!

Nálunk baátkozás van. :lol: Állunk, apa fogja a lányokat a kezében és összedugjuk a fejünket, átöleljük egymást. Ilyenkor mindenki mindenkit puszilgat. :D Még Flórával kezdődött, mikor apja kezében volt, engem is odahúzott és kiadta a parancsot, hogy baátkozzunk (nem tudta még kimondani az r-t ) És olyankor nagyon jókat barátkozunk :D

Dóri, jó, hogy Te is előkerültél. :D

Geli, Nana, köszi az utólagos köszöntéseket!

Geli, tök jó, hogy érzed a bébit! Ti már tudjátok, hogy milyen nemű lesz kistesó? Negatív a vércsoportod?

Ser, nincs tippem konkrétan a tusolóra, de sztem arra is jó ez az Expressz. Egy próbát megér. (én is mindig szenvedtem vele)

Erszényes, mi lehet ez a láz? Tesóm és gyerekei is lázasak, de más bajuk nincs.

pillle

sziasztok :)

Dóra
Sajnos nem ilyen egyszerű ez az ovi téma, olyan túljelentkezés van mindnehol hogy nem lehet sajnos ugrálni egyik oviból a másikba így tuti hogy ezt az évet itt járjuk ki ... :roll: Mi sem megyün kki 3-4 óránál hamrabb nem látom értelmét bár naggggyon nehéz bent tartani Őket mindnig menének ki.

bepa
most tanácstalan lettem Tökinek már nincsenek pöttyei elmultak de akkor most beteg lehetett semmi tünete nem volt... csak a pöttyök

Geli
Tök jó, hogy már érzed amozgást :) Aranyossak a mamik hogy beválalják Gergőt Neked is könnyebb így... Nekem is megígérte anyós hoyg hétfőn -kedden kiviszi Őket hogy tudjam kicsit intézni a dolgaimat. Dokikat folymatossan járom eddig semmi "kóros". A nőgyogyival már csak meg kellene beszélnem egy napot, be kell fekküdnöm egy eü.kaparásra. Meg a vasamat kell feturbózni valszeg a hajam is ettől hullik és ettől lehetek fáradt is... Így szombat reggel jól esett amit irtál :)

pille
baátkozás :) Nagyon édes nálunk ösznépi szertgetés van mindneki össze dugja a fejét Én meg pusszilom őket :)

seriff
ma is elovastam Hannácskát olyan ééédes :) sikerült kitakaritanod? Nekem a cillit vállt be legjobban csak nekem kimarja kezemet kesztyűvel lekkel csinálnom azért szertem mert látom ahogy dolgozik pezseg habzik és utánna tényleg szép lesz a felület. Nekem is a fürdőszoba csempém a leggázabb pedig csak egyedül tusolok mindneki más kádban ülo fürdős és nekünk is csak 3 éves a a fürdőszoba.... ma meg holnap Én is takarítani akarok ezerrel hogy hétfőn kedden hátha tudnék kicsit pihizni :)

Nana
nyálcsorgatós puszi :D édddes :) Mentek még valhova kirándulni ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Aranyosak vagytok! Nem is gondoltam,h ez tényleg érdekes lesz másnak is. :D

Nana, a többi kép is nagyon jó, botos Boti a kedvencem, annyira csípem,mikor egy kis vicek-vacakkal hosszasan bíbelődnek, hát még hogy tetszik Neki!

Bepa, sztem nem rontottál el semmit mácsó Benivel, ekkora gyereket nem hiszem,h el lehet , hidd el,nem fogsz örökké máshol aludni,és sztem vhol most tesóka mellett természetes,h Apa lett az isten! Azt hiszem egy picit könnyebbség ez Neked is, Levivel is tudsz lenni.

Geli, jó hallani Rólatok! Sztem tök természetes,h "rendes" ágyat akarsz már Gergőnek!Hajam öröktől fogva ilyen, a kisképen van kiszárítva :wink: .

Lina, vannak a kötőhártyagyulladásnak fokozatai, de nem két kis váladék az,hanem nem vagy alig bírja kinyitni a szemét,és sztem másnap-harmadnapra előjött volna, ha elkapja Lili. Most,h írtad ezt a PCO-t, utánagondoltam(meg olvastam,mert azé nem vagyok olyan okos) és sztem lehet benne vmi.

Pille, baátkozás nagyon aranyos,olyan kis drágák tudnak lenni sztem!

Roz, a zuhanyfülkét annyira sikerült, mint eddig, kicsit telement a fejem a takarítószergőzével,majd a következőnél bevetem az expresst vagy a Frosch-t vagy amit Apukám mondott-a feloldott wc tisztítótablettát, vagy a cillitet(most aztán megint a bőség zavara van :D ).Én már minden ilyet kesztyűben csinálok,mert teljesen kikészíti a kezemet, kb másfél éve,pedig előtte meg se kottyant-háziassszony-betegség.

Kép
seriff

Lina!
Csak annyit, én nem értek hozzá, de a barátnőm PCO-s és most szül 2 héten belül.Szóval Ő tuti tud segteni, sőt itt is van a babaneten.Ha érdekel megadom a felhasználónevét...
(és gyógyszergyárban dolgozik, szval nem buta csaj)

Megyek:nagyon meleg van már most
bepagabi

Geli: örülök, hogy már jól vagy és elmúltak a rosszullétek! :wink: Tényleg lehet már tudni a baba nemét?? Neveitek vannak már?? :lol:

Ser: annyira éééédi Hanna, tényleg nagyon megható volt eza párbeszéd!! Én is úúúúgy várom már h Janika szavakkal is ki tudja magát fejezni! :wink: :lol:

Dóra: dejo h írtál, nálunk is uez a helyzet nehéz idebenn lekötni Janát... tényleg nektek fiúnév van már?? Jól emlékszem h kisfiú lesz, ugye?? :oops: :lol: :lol:

Pille: baátkozás.... :lol: :lol: :lol:
Hát ezt a lázat én sem értettem, tegnap délelőtt 11 óta láztalan (kopp-kopp) , remélem így is marad... viszont a betegség kicsit átrendezte az alvási szokásainkat... :roll:

Lina: örülök, hogy Lili jól van, maradjon is így!!! :lol:

thymi: akkor hétfőn ha tudtok gyertek át Gyopival, dumcsizunk-hűsölünk-pancsizunk egyet! :wink: :lol:

Janika már 1,5 órája alszik, ez nekem új, de olyan jó....:shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Nana: neked akartam még írni, hogy mikor megláttam az első képet rólatok, amelyiken az egész gyönyörű család rajta van azt hittem valami külföldi úton voltatok megint. Olyan szép tiszta a víz a háttérben!! :lol: :lol: :lol: :lol:
És aza homokozós kép.... :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: , nagyon édika fiúk, látom jó nagy erődítményt hoztak össze.... :lol:

KépKép
erszényes

Ja akartam még írni, hogy kiszedtem a kivehető rácsokat Janika ágyából és megtanult olyan ügyesen ki-be mászkálni rajta, mostmár reggelente nem sír ha felkel hanem kijön és bebújík mellénk. Este meg csak beteszem az ágyába és ha nem álmos még akkor kijön... annyira élvezi, nekem meg sokkal kényelmesebb! :wink: :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Nana, milyen hülyeséget kérdeztem az éjszaka. Már félálomban jutott eszembe, hogy nem lehettetek olyan sokat a Balcsin, hiszen írtad, hogy hűvös volt. De akkor merre jártál ilyen sokáig? :D

Erszényes, Jana már csak egyszer alszik egy nap? Orsi zökkenő mentesen átállt az egy alvásra. És az általában 2-3 óra szokott egyen lenni. Bár ebben a hőségben nincs annyi. Ha csak kettesben vagyunk, elalszik 11 óra felé, ha van zavaró tényező, akkor csak 14-15 óra felé. Este meg sokáig fent van persze. Ha kezdődik az ovi Flórának, majd belőjük az ebéd utáni alvást. Addig hiába is próbálkozom...

Lent vagyunk Kiskőrösön, reggel 7-kor elindultunk, hogy ne főjünk meg a kocsiban. Most meg mindenki ájultan alszik rajtam kívül, még F. is, ami nagy szó. Igaz majdnem éjfél volt, mire elaludt tegnap :cry:
Ha minden jól megy elmegyünk kettecskén a férjemmel strandolni Szelídre. Ha felébredt :) Jó lesz már úszni egyet. Gyerekekkel ez ugye nem kivitelezhető. :roll:

Donoé, merre vagy?

Lina, apa mit dolgozik, hogy terepre kell menni? Mi az a PCO? :oops:

pillle

Sziasztok!

Nana
üdv újra itt,naon szépek vagytok a fotón,szép család,fiúk édesek!

Ser
én amit naon szeretek használni és bevállt az a Bref 2 in 1,csak bekenem,hagyom rajta állni egy 15 percet és átdörgölöm majd tus le.Gyönyörüen takarít.
Az a párbeszédetek mesébe illö,okos kislány Hanna,és édes.

Geli
a növérem késön császározták meg és már a nyaka köré volt tekeredve a köldökzsinór és a kóma után nem ébredt,fél napot élt.Borzasztó. :cry: :cry:

De jó hogy érzed a kispocaklakót,ezek klassz percek.

Cukiék itthon vannak,Adri beteg,majd mesél.

Holnap megyek hídavatóra Dunavecsére,majd Bácsalmás kedd estig.Anyunál hagyom Annát két napra,nem tom hogy mit fog szólni hozzá Anna,de már most szorul a szívem hogy ott hagyom.Most muszályból kell.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny, jó lesz Annának ne félj!
Pont ettől a szertől akartam megfulladni tegnap-de ami gáz :oops: ,az előbb szedtem le a fóliát a zuhanypanelről...még csak 5 éve használjuk :oops: :oops: :oops: :roll: .
Tesód története rettenetes. :(

Erszényes, azok az ágyak nekem is nagyon tetszettek anno!

Pille,volt úszás?Meddig maradtok?

Kép
seriff

Pille,
apa településmérnök, városok rendezésével foglalkozik, és új munkánál meg kell nézni, hogy hogy is néz ki a település. Most épp a Somló hegy környékiek vannak soron :D
A PCO, a policisztás petefészek, ami annyit tesz, hogy a petesejt nem érik meg, vagy megérik, de nem reped meg a tüsző, és sok kis félig érett petesejt ott figyel betokosodva a petefészekbe.

Seriff,
nekem kicsit azért gyanús ez a PCO, mert ha ez van, akkor túl könnyen teherbe estem (ok, hogy nem maradt meg, de ha nincs érett petesejt???). A hízás persze mellette szól... hát nem tudom.
Én inkább pajzsmirigy alulműködésre gondolok, állítólag az is tud hasonló tüneteket produkálni, sőt a pco-s honlapon is írták, hogy sokszor összekeverik. Izotóplabor nem tudom mikor szül eredményt, kedden lesz két hete, hogy levették a vért.

Ja,
az Auchanban 3000 Ft volt a bébicsúszda, ami Karácsonykor 11000, szóval beújítottunk Lilinek egyet. Igaz hiányzott belőle alkatrész, amiért este mehettem vissza, de megérte. Igaz Lili teljesen kétségbe esett, hogy most hova viszem a szép új csúszdáját.

Tényleg, ma észrevettük, hogy teljesen jól használja a hideg és meleg kifejezéseket. Olyan fura, hogy már ilyeneket tud...

Bepa,
köszi, pü-ben megírod?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, pm uh-d volt már? Lehet,h szabin vannak az izotópban? NA majd jól kiderítek ilyeneket 2 hét múlvától(nincs is annyi)! Értem én,amit írsz, de egyik téma sem egyszerű(PCO, pm alulműk.).Meg az egész endokriológia("hormontan") minden mindennel öszefügg, hú ezt kivételesen nagyon szerettem az egyetemen,amikor csak lehetett(mármint ahány tantárgyból csak lehetett) ki is húztam vmelyik részét vizsgákon. A zöld csuszit vetted? Miért kellett új?Vagy így van kint és bent is?
Egyre és egyre újabb dolgokra csodálkozhatunk rá nap mint nap a gyerekeinknél, mindig egyre és egyre okosabbak-ügyesebbek-viccesebbek-kópébbak :D ! Angol ilyenkor is van?

Kép
seriff

Köszi,h.szoritotatok,megvan az eredménye.8,3o-as lett az államvizsga diplomám.Csak ezért ugrottam föl,h.eláruljam nektek.Egyébként jol vagyunk,csak nagyon nagy a hőség,amit Attify ki nem állhat,de mi sem.Sajna ez van...Puszi mindenkinek!

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Timici, gratula neked!

Seriff, igen sikerült úszni :D 5-re értünk le, a legnagyobb forróságban utaztunk, de megérte. Nagyon kellemes a víz. Ha tudunk, ma is leugrunk.

Lina, értem, köszi :) Somló hegy környékét nagyon szeretem, bár mindig csak átutazóban voltam arra.
PCO nagyon rosszul hangzik. :cry:

Hajni, Anna még nem maradt egyedül a mamánál? Miért muszáj? Nincs semmi baj, ugye?
Nővéred babája :cry:

pillle

Sziasztok!

Pille
mamánál még nem volt egyedül,csak nővéreméknél.Ott jól érezte magát,mert ott volt vele a Ricsi.Itt most nem lesz,bár naon szereti a mamát.
Azért muszály mert Endre félreértette a szabit hogy vegye ki,így egy héttel elcsúszott,aztán már nem tidtunk variálni,mert a kollégája van épp szabin,szintén kisgyerekei vannak ,neki sem mindegy hogy veszi ki azt a pár napot.Aztán én meg úgy vaok beosztva hogy reggel 5-re megyek,és én már nem akartam variálni,mama meg azt mondta hogy vigyük,el kell kezdeni az anya nélkül nyaralást.Hát 3 napot kibírok!

Timci
gratula a vizsgádhoz,akkor most már kész vagy,diplomás ember vagy.
Esküvőtök lesz akkor?Vagyis összeházasodtok?
Itt is meleg van,Anna jól bírja,csak a nyaka lett tiszta piros pötty.A meleg és az izzadság.

Ser
akkor sorry ha ez nem jön be.Én még szerencsére nem fullákoltam tőle.Pedig még ablak sincs a fürdőnkön.Ez hiányzik.
Hét közben kezdesz,nem hétfői nap?

Lina
sikerült kicserélni a csúszdát?Ha nem akkor szólj,Endre hétfőn dolgozik.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Erszényes
Jana hogy van?Remélem javul már.
Ma útközben Anna fájlalta a hasát,és az út felénél kb. behányt.Gyors átöltözés,majd takarítás,ezért jó ha víz van az autóban,és azóta semmi baja.Lehet érzékeny lesz az utazásra?Vagy az már előbb jelentkezett volna?
Jövőhéten randizhatunk.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

sziasztok,
csak egy gyors jelentkezés... hétvégén a Balcsin voltunk, most indulunk Ausztriába a fiúkkal. Eszti marad a mamánál.

Csütörtökön megszületett bátyámék kislánya, Sára, 3600 grammal. Sajnos tüdőgyulladása van :( :( :(, remélem gyorsan javul majd.

Mindenkinek jó utat, az itthonmaradóknak pedig hűvösebb napokat kívánok!
balim

Hajny,
köszi, igen, sikerült, még végül este visszacseréltettem. Még szerencse, mert már csak 3 db volt. Blokk is meglett. Azért mekkora szivatás, a vevőszolgálaton visszavették, hogy hiányos, visszakaptam az árát, aztán a kezembe adtak egy másikat, megnézték, hogy minden ok vele, majd végigállhattam vele egy hatalmas sort a pénztárnál, hogy újra kifizethessem...

Seriff,
nekünk még nem volt csúszdánk, csak szemeztem vele. Most, hogy láttuk 3000 Ft lett, hát csak vettünk egyet. Csak szegény Lili sírt de nagyon, mert ugye az első hibás volt, és ugye összecsomagoltuk és elvittem kicseréltetni. Hát teljesen rosszul lett szegény, hogy ennyi volt a csúszda.
Pm UH-m nem volt még, 17 évesen vettek vért, hogy nem örököltem-e anyu betegségét, de akkor még minden ok volt. Meg neki túlműködött. Egyébként a mostani hormonvizsgálatot is én könyörögtem ki, hogy ha már a TORCH miatt vesznek vért, akkor nézzük már meg ezeket, de még akkor is csak agyalapi mirigyeseket akart a doki, aztán még mondtam, hogy akkor már legyen pajzsmirigyes is...
Kedden lesz két hete, hogy levették, majdcsak lesz eredmény. PCO, meg csak a gyors terhesség miatt gyanús, meg hogy most vagy 5 UH-t csináltak, márcsak szóltak volna, ha cisztákat látnak, nem? Amúgy végül is annyira nem zavarna, mert ok, tudom, soha nem gyógyul meg, de igazán csak a teherbeesésnél jelent gondot (és arra is vannak megoldások), utána fogamzásgátlóval tök jól karbantartható.
Két hét!!!! Nekem még 1,5 hónap, de már most rosszul vagyok, hogy naponta Pestre kell mennem, a lányom meg itt lesz egy oviban... Ráadásul valószínű csak két autóval tudjuk megoldani, jön a tél, nem látok sötétben vezetni... Na mindegy, a hátam közepére nem kívánom.
Tényleg, azt megírnád, Lilinek majd meddig kell nyugton lennie MAG3 alatt?

Roz?
Voltál végül a DM-ben?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nem tudom Ti hogy vagytok, de én ma már majdnem elájultam. Annyira szemét ez az idő: nem csodállnám, ha a tejem is elfogyna. Hiába iszok azt mind kifolyik a pórusokon.

Balim! Eszti elvan Mamánál?
Fiúkat miért viszed:biztos írtad de elfelejtettem.

Timci! gratulálok, ügyes vagy, hogy baba mellet is így megy a suli.Mivel végeztél?
bepagabi

Hajny, jó lesz Annának hidd el! Hanna is múlt szombaton aludt először Anyukáméknál(ők laknak messzebb), igaz 1-t, a másik maminál eddig 3x1-t aludt,meg ide mindig megyünk másnap délelőtt, vagy hozzák , meg egyáltalán itt van 3utcányira,ha bármi van.Szóval értem az aggodalmad azért!
És remélem semmi komoly Annánál!
Hét közben kezdek,mert az aug.1, ill akkor jár le az 54 nap gyes-szabadság, újabbat meg nem akartam kivenni,tartalékolom a beszoktatásra.

Pille, jó úszkálást mára is!

Lina, pont most gondoltam bele, h mennyire furcsa, Hajny februárban kezdett dolgozni, és mit hittem,h ez még mennyire távol van nekünk,és tessék.....Őszinte leszek,így fejből gőzöm sincs minek a rövidítése a mag3, a könyveim meg Hanna szobájában alszanak, de utánanézek. Mikor lesz?

Balim, további jó nyaralást!Tesódéknak gratula! És sok-sok+++ Sárának! Ittvannak?

Bepa, nem fog elfogyni a tejed a hőségtől, max gyakrabban kéri Levi mert Ő is szomjas, és étvágya meg lehet nincs, de pár korty és minden oké, néhány nap múlva kicsit enyhül az idő, de csak,h utána újra belehúzzon :roll: .

Kép
seriff

Ja, Timci gratulálok! Mit jelent a 8.3? Jó keresztelőt és bulit utána! vagy már megvolt?Mikor indultok vissza?

Kép
seriff

Sziasztok!

Bepa
nem fog szerintem sem elapadni a tejed,csak ha idegeskedsz,max.Sajnos meleg van és soxor engem is az ájulás kerülget,szédülök.Kitartás.
Azt hallottam repülős ismerősömtől hogy nyár végéig ilyen meleg várható.Kisebb lehűlésekkel.Remélem nem lesz teljesen igaza.

Ser
igen,ilyenkor is érződik hogy milyen gyorsan szalad az idő.Meg hogy nőnek a gyerekeink.

Balim
mitől kapott tüdőgyuszit?Jobbulást,szegény,még alig jött erre a világra,máris beteg.

Lina
de jó hogy még volt belőle,hát nem egyszerű ez sem.Sok a tortúra!

Na megyek egy kicsit a hídhoz,hátha nem leszünk rosszul a melegben.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

sziasztok!!!! :D

Megjöttünk!Szupi volt a nyaralás,de az út a hőségben kegyetlen volt!Csajok izzadtak ezerrel! :oops: de bírták,ügyik voltak,csak a végén volt egy kis nyüszi,de báboztam és bevált :)

Képek nagyon jók(bocsi,hogy nem mindenkinek külön-külöm :oops: )!!!

Ser:
Hannás párbeszéd nagyon megható volt!
szemöldök szaggatás :lol: :lol: :lol: -nagyon jó :lol:
Vizkőoldó:cillit kétfázisú a legjobb szerintem(nyitott ablaknál)
Cicizés:Ügyi vagy!Én is max.1éves koráig terveztem :roll: ki tudja hányszor 1lesz?!igaz sokszor már én is unom,de nekem is hiányozna,ha egyik napról a másikra abbamaradna.olyan jó egy kicsit megállni,összebújni.csak az a baj,hogy annyi dolog van ami tolódik a szopi miatt,mindig csak vágyakozom rájuk-hogy de jó lesz majd-na de ennek is eljön majd az ideje :roll:

Roz:
Jó hír,hogy Nikivel minden oké,a hízás is tuti :wink:
Ovi :?

Hajni:
Ne izgulj ,bizti minden oké lesz Annával ügyi nagylány már!

Lili:
Én is kiváncsi vagyok Zsófira,raksz fel képet?olyan régen láttam!

Nana:
Az első kép gyönyörű!(a többi is jó :wink: )

Adri:
Déli szopi szerintem is maradhat.Lari is kéri minden nap(egyből a reggeli után :lol: )
kazi

Sziasztok!

KAzi, sokat gondoltam Rátok ebben a hőségben! Hogy bírtátok a nyaralást? Tudtatok azért így is mit csinálni? Sógornőmék is pont most jöttek haza, és hát ők bent hűsöltek, csak 5-6 körül mentek le a strandra. AZért én nagyon örülök, hogy nekünk hűvös időnk volt a nyaralás hetében. Egyébként is jobban szeretem a hideget. :oops: :roll:

Ser, ne aggódj, Hanna tuti megért. :) A szög kiscsaládokon halálra röhögtem én is magam. :D :lol: Hát akkor mi már csak szög kiscsaládok maradunk..... :wink:

Hajni, kész van a Duna híd máris? De jó....azt hittem, h. később lesz az átadás. Milyen volt? Anna ügyes volt, igaz? :wink:

Timci, gratulálok Neked! Ser, azt hiszem Timciéknél a suliban 10 a legjobb jegy, így a 8,3 sztem jó eredmény egy diplomában. :)
Atticy hogy bírta ezt a sok nyüzsit, programot? Te tudsz pihenni?
birolili

Kazi,arrafelé kicsit (2fokkal) talán hűvösebb volt,igaz?Mesélj miket csináltatok és tegyél fel képeket!
Na persze, másikfajta cillitet(mert volt van 5 fajta,ami nem is bang) vettem, de mindjárt kipróbálom,és ha nem ez az ,akkor du dm....
Képzeld már Hanna nem is mondja,h pici....tényleg könnyebben ment,mint hittem, persze azért kicsit hiányzik,h 5 perc alatt elaludjon, dehát nem lehet minden egyszerre.....

SzögKisLili :wink: ! Van-e fotó?

Kép
seriff

Sziasztok!!!

Na engem mindenki jól félreértett! Én nem akarom a déli szopit elhagyni, ez külső befolyás! Csak már a fejésből van elegem és csak 8 hóig veszi át az anyatejgyűjtő, az meg már mindjárt ittvan!
ATYAÚRISTEN!!!!! :oops:
Szóval azzal vagyok hadilábon, ha elhagyom a fejést, akkor hogy lesz majd a cicizés,mert reggel sok lesz a tejcsi, de délben csak keveset eszik a főzi miatt. Nem tudom hogy mikor melyikből etessem, hogy ne menjen el, de sok se legyen! Segítsetek!

Tisztelet nektek lányok, akik ilyen sokáig szopiztattok!Remélem én is közétek tartozom majd!

szóval amit megígértem!!!!
egy kicsit magamról!
hát nem igazán volt fényes a családi életem, ezért csatlakoztam hozzátok, mert társaságra vágytam! Sokszor meg azért nem írtam, mert nem volt mit, csak a kétségbeesett segítségkiáltások, azok meg nem ide valók!Ez az oldal a gyerkőcöké és a boldog anyukáké!!!
Voltak problémák ezerrel, aztán végülis betelt a pohár és mondtam apának hogy költözzön el! Nem mondom,hogy nem voltak hibáim, de nagyon hiányzott, hogy valaki ápolgassa a lelkemet, de sajna azt nem kaptam meg (és sok mást sem). Neki sem volt jó, hát így talán ő is boldog lesz!
tömören ennyi!

:oops: szeretnék mostmár teljesörű tagotok lenni :oops:

Jaj ez a meleg! és képzeljétek egész nyárra ilyen időt jósolnak a nagyokosok!!!!!áááááááááááá :( :(
KISMAMÁK!!!!NAGYON_NAGYON vigyázzatok magatokra!!!!!

Nyaralók....hmmmm de jó nektek!!!!!!!

Roz: Örülök hogy Adri nem allergiás, remélem mi is nem sokára azok leszünk( nem leszünk allergiásak)

Timci:gratula!!!

Kép
adrienn021

Ser
én elsírtam magam Hanna dumáján, nagyon édes!!!
Már Levi is ad puszikat, a hasamon folyik tőle a nyál, de annyira imádom!!!!

Többieknek később Levi már nem bírja a kiságyban!

JÓHŰVÖS napot Mindenkinek!!!!!

Kép
adrienn021

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?