Sziasztok!
Emlékszik még valaki rám?
Próbálkoztam már visszaolvasással, de mire odajutottam h írjak, mennem kellett...így most írok aztán majd olvasok.
Pille
Isten éltesse Flórát!
gyönyörű kislány! Orsi pedig csuda cuki!
Ser
Szuper a hajad, Hanna édes a napszemüvegben,
kár hogy nincs több képetek.
Lina
Lili tényleg napról-napra szebb, egyre kislányosabb és kevésbé babás. Ugye Ő most nem beteg? (bocsánat de nagyon kesze-kusza infoim vannak
)
Roz
Gyermekeid nagyon édesek a képeken. Niki szép nagy lány. Áki pedig tiszta apukája!
Balim, Erszényes, Hajny és ha másnak is sajnos beteg picurja
nagyon sajnálom
Mi nagyon jól vagyunk. Nem is emlékszem már mikor volt valamelyik manóm is beteg (talán kora tavasszal), azóta semmi,
Majd kicsattannak!
(kopp-kopp)
Balaton szuperrrrr jó volt! Az apartmanunk I. osztályú volt, gyönyörű, új, tiszta, tágas és mindehhez képest nagyon olcsó.
Bár az időjárás szeszélyinek köszönhetően csak 3 szor voltunk strandolni, nagyon jól éreztük magunkat.
Kirándultunk, Komphajókáztunk, Tihanyban sétálgattunk, kisvonatoztunk, nagyvonatoztunk, csónakáztunk, horgásztunk stb. szóval minden megvolt.
Pár méterről csodálhattuk a "kék zászló" vitorlásversenyt. Fantasztikus élmény volt!
( szélben nem volt hiány
)
Gyerekeim igazi testvérekké értek össze. Állandóan veszekednek, mindig az kell ami a másiknál van, egyébként meg megy a szeretgetés.
Boti pár lépést megy már önállóan!
de nem bízik még igazán magában és állandóan a kezünket szeretné mankónak.
Egyébként egésznap csak ámulok-bámulok....hihetetlen egy kis kópé, Szinte egész nap rötyög, kifejlett humorérzéke van (tele anyai elfogultsággal
) folyamatosan arra törekszik hogy nevessünk rajta és ezért mindent megtesz
kész kis előadást levág, közben persze saját magán is óriásiakkat röhög..... Nekem ez most totál újdonság, Dani nem volt ilyen.
Na befejezem végre
....néhány fintorgós, nap szembe sütős kép a nyaralásról.
Ja és még annyit hogy BLelle elkésztően szuper hely. A legjobb a Balaton parton!
Pl. csak itt van homokos part rész (feltöltött, de szuper) mintha a tengerparton lennénk
(majdnem) Szóval nagyon megéri elmenni!!!!!!!
Mindenkinek ajánlom!