Új privát üzeneted érkezett!

Hajny, bár Te pont láttál, de azért egy kép rólunk,még nayralás előtt,és egy Hannáról az appartman udvarán...fordítva :oops:
Mot egyenlőre ennyi volt az utazgatás,piehnés, nekem még 2hetem van itthon aztán munka :? :D .
Kép

Kép

Endrének Boldog Névnapot!

Kép
seriff

Sziasztok!

:!: :!: Jaj lányok nagy gondban vagyok!
Lassan le kéne hagyni a déli szopit és nagyon félek, hogy begyullad a mellem, ha kevesebbet fejek, mindig fáj!
Félek, hogy annyira megcsappan, hogy nem lesz neki elég!
Légyszi adjatok tanácsot! :!: :!:
Kazi, vagy aki kérdezte :oops:
azt hiszem Te kérdezted, hogy mi van velem, nem írok magamról!
Lassan megírok mindent!ÍGÉREM!!!!!

Kép
adrienn021

Sziasztok :)

Seriff
Hűűűűű de csini vagy ezzel a séróval szerintem baromi jól áll :wink: Hannácska nagyon csini és milyen nagylány már Ő is :) Jó dumája van kiscsajnak nagyon tetszik :) Hogy min ültek ennyit azt nem tudom 3 szor kaptam levelet hogy még ezt vigyem be meg azt vigyem be ... már nagyon elegem volt... demost kapok 108000 ft egyben ( pont ennyibe kerül a térköveztetés :roll: :evil: ) pedig megakartam megam lepni egy keztikával de majd legközelebb :D

hajny
Őszinte leszek szivesebben megyek vonattal mint kocsival, itt kimegyek kocsival, ott meg 10 perc sétányira van a vasút állomás a kórháztól, az út csak 1 óra hossza és mindig biztonságosabbnak tartom mint az autót, annyira félnék vezetni ilyen hosszú úton :oops: meg igy elmegyek 500 ft ért oda és 500 ért visza bár ez mellékes ...

bepa
igazán nincs mit :) emilt pont ma irtam bocsi hogy ilyen későn :oops:
ez nállam is igy szokott lenni mindig betervezek valmit aztán nem jönn össze bár én az utóbbi 2 hónapban nem panszkodom mert szinte mindnen vagy minden második pénteken vagy szombaton este olyan 10 körül emegyek dumcsizni barátnőmhoz volt hogy 1/2 4 kor jöttem haza :oops:

Ma nem tudom milyen béna napom volt de minden balul sült el .. ilyen apróságok voltak mint kiestem a bolt ajtón, beutalót kértem nikinek és pont az én papiromnál romlott el a gép, ja és mezitláb jöttem haza mert elszakadt a papucsom :oops: :lol: és még nem voltam a tescoban és bicikli szervizben ... ez jön most ... :roll:

Jaj a LÉNYEGET nem is írom :) Nikikénem mozog egy foga úúúúgy örül neki hogy Ő már nagylány és jönnek az erős csontfogai bár már van egy maradó foga észrevétlenül jött ki csak dokinál mikor voltunk modta hogy már 21 foga van nem 20 és hoyg az már maradó :D Én meg kicsit búsulok hogy felnől a kis drágám, jövőre suli .... hihetetlen most volt törpe 2 éves mikor vissza akarta küldeni Adrit anya hasába mert túl sokat sirt :D :) Nahh de lehet örökké az Én kis babám :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Ser
szép moci,tiétek?De szerettem motorozni régen!Most is,csak már rég tettem.
Szép ez a fotó,anya és lánya :lol:
Jó ez a rövid haj,elönyös ebben a melegben.

Adri
miért akarod elhagyni a déli szopit?Helyette mást adsz majd neki?Ha sok tejcsid van inkább adj neki egy kis kajcsit délben és szopi.És majd eldönti a baba hogy jó e neki,talán nem gyullad be a melled.Az jó amíg szopik,majd jelzi ha nem kell,és akkor csappan a tejcsi is,nem fog begyulladni.Szerintem.Anna magától hagyta el a déli szopit,nem eröltettem el töle.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ser
kitartás a cici elhagyással,jó lesz neki is .

Nana
itthon vagytok már?Hogy telt a pihi?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Roz, köszi, kedves vagy! Kozmetikával akartad meglepni Magad?
Sztem sem lesz rossza a vonatozás, óránként jön -megy a vonat,viszonylag pontos is!
Niki nagyon szép nagylány lett sztem, azon abarna rucis képen is,kész hölgy! Idén megkapja a rojtos csizmát :wink: :D ?

Hajny, nem a miénk, kocsival mentünk :wink: . Kitartó vagyok most, gondolom ha megy 4.napja,nagy gond már nem lehet, vagy tévedek? :?

Adri, egyetértek Hajnyval, kár elhagyni,ebben a melegben mindennél jobb és könnyebb is szopival táplálni egy ekkora babát!

Balim, Nana, Pille????

Kép
seriff

Hajni

Mi sem jutottunk ki!
Tegnap amikor ti mentetek, Nándi bealudt!
Ma meg ahőség miatt 10 h után csak bent voltunk a hűvös szobában, elötte pancsi a medencében (és este is).

Fiam pár napja lábújjhegyen jár. Nem mindig, de legtöbbször. Annyira fura, mert már olyan szépen ment! Sőt szaladt!
Volt másnál is ilyen?

Roz
Mecsekben voltunk, és nagyon jó volt! Kásrászon volt a szállásunk a Tulipán vendégházban, korábban raktam fel hivatkozást. Ennyire jó szállásunk még nem volt és a környék is gyönyörű!

Lili
Mi van veletek? Most már összehozhatnánk egy találkát! Nyaralás előtti betegségen már rég túl vagyunk!

Kati
Ádám hogy van? Ti mikor jöttök erre?

Lina
Jó volt nálatok! Minden rendben! Nem okozott semmi bajt az ijedtségen kívül Nándi esése.

KépKép
kattic

Kattic, képek?

Cukker, Ti jól vagytok?

Kép
seriff

Dóra
Nem tudom h mennyi negatív pisi kell még….

Roz
Nagyon jók a képek! Áki tiszta apja

Potyka
Nagyon édes a fiad!

Timci
Nagyon gondolok rád!!!!

Lina
Lili és az ujjfesték

Seriff
Képeket kérhetünk?

Adri
Mi történt? Ez már végleges?

Hajni
Boldog névnapot Endrének!

Kép
Kép
Kép
thymi

A lényeget meg kihagyom... :roll:
Tegnap voltam dokinál. Azt mondta h sokat nőtt és szépen fejlődik a Babóca. CLR 31 mm és olyan szépen dobogott a szíve!

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Thymi
na végre jó hír,akkor fel vagy dobódva igaz?Jó érzés olvasni az ilyeneket,én szeretem.

Kattic
én is így vaok ebben a melegben,délelött egy kis játszás a levegön,mikor meg már 10 körül van,be a lakásba a hüvösbe,majd este megint egy kis levegön játszás.Nem is bírnánk ezt a meleget.Borzasztó meleg van.Megyünk még pancsizni,majd szólok mikor.

Endre nevében köszi a köszöntéseket,mondtam neki,és jól esett hogy gondoltatok rá. :lol:

Dettus
hogy vagytok?

És a többiek hogy vannak?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Ser!
Szépek vagytok, klassz a hajad. Örülök, hogy jól telt a pihi. Sokat pancsolt Hanna?

Lina!
Lili nagyon édes. Én nem pancsiztatom még idén Esztit. Főleg, hogy most vért találtak a pisiben :( :(. Pedig egy éve volt a kórház és azóta mindig minden negatív és vigyáztunk is rá. Sosem lesz vége?

Roz,
jobbulást Neked! Gyerekek nagyon édesek. Niki kész hölgy. Ő is jövőre kezdi a sulit? Milán is. Neki most a két fölső egyese esett ki pár hete, nagyon murisan néz ki :lol:. Írod a melót... én azt hittem, hogy már tutira van helyed.

Bepa,
jobbulást Bebének. Meggyógyult azóta?

Hajni,
nem is tudtam, hogy nővéred már a harmadikat várja :shock:, és mind kukis :roll: , de lényeg az egészség!

Kicsit betegesen, de megvagyunk :(. Marcinak ki kell venni a manduláját, Eszti is újra lebetegdett, vér volt a vizeletében, szóval nem egyszerű az életünk.

Holnap elutazunk, remélem Marcinak nem lesz megint mandulagyuszija...
balim

Balim,képzeld Hanna :D egyáltalán nem pancsolt, lábszárközépig ha belement a tengerbe,inkább a kavicsokat pakolta ide-oda szélén,meg volt egy klasz játszótér a parton,meg trambulin-na arra befizettük a 2kislányt, nagyon élvezték.
Vért Eszter vizeletében,és mennyit?És mit mondott rá a doki?Van egyáltalán?
Ja,és állati klassz vitorlások vannak arrafelé, és tök szuper lesz Nektek!
Holnaptól meg jó utat!

Kép
seriff

Ser,
4-5 ép és kilúgozott vvt, doki szerint nem a veséből, hanem valszeg a hólyagból jöhetett. Ha hazajövünk, kontroll. Egyébként Cefzilt kap most. Hanna nagyon édes lehetett a kavicsokkal :). A vitorlás tényleg tuti lesz, az a srác is teljesen be van zsongva, aki már többször volt. És az útvonal is szuper: Dubrovniktól lefelé, Kotori-öböl, Montenegró partjai, majdnem Albániáig. Hát majd utólag nyilatkozom, hogy milyen volt :wink: , mindenesetre hányáscsillapítóval feltankolok :lol: .
Hogy megy a cici elvétel? Belegondolok, hogy nálunk milyen régóta nincs már :roll: . Kitartás hozzá!
balim

Hát, ellenállok, így viszont majdnem 45percig tartott a délutáni elalvás, de most meg fel kéne keltenem,h este elaludjon, persze volt megint "anya én még kicsike vagyok",és "még vegyünk ki vmit, még a Bibit tegyük ide-oda", aztán meg persze kicsi sírás,mikor az ötödik után azt mondtam nem, de végül a vállamon elaludt, este meg a nagyágyban hempergett,egyszer csak meg nem mocorgott már, akkor átvittem a helyére, hajnalban-vagyis amikor Ti keltek :oops: -ottállt Hanna az ágyunknál,nem szólt, csak nézett nagy szemekkel, kezdődött az ágyban mászkálás, aztán paplanostól áthurcolkodás a szobájába a földre, ott meg átölelte a nyakamat-innentől még csak icipicit sem lehet haragudni-és egyszer csak arra ébredtem, h eltelt vagy egy óra, férj már motoszkál....
Talán a nagy vitorláson nem dobál úgy a víz, a motorcsónakázásnál az volt a "baj", h tök szárazon mentünk be,és a 35fokos meleghez képest a 25 fokos víz elég hűs volt :shock: :oops: :lol: ...
Vizelet, aha, hát sztem is valószínűbb azért az alsóbb húgyutakból,mint a veséből! Most Eszti nem megy igaz?

Kép
seriff

Sziasztok :)

Seriff
Igen kozmetikát akartam irni :oops: :lol: szerintem nagyon ügyessek vagytok hogy ilyen sokáig cicizett Hannácska meg nem is baj hogy most szokja meg a nyáron hogy nincs mint akkor mikor az ovi is kezdődik az lehet hogy sok lenne neki együtt a kettő

balim
vér :shock: :( sajnálom :( nagyon vigyázzatok magatokra :) érezzétek jól magatokat és hányásmentes napokat :D :wink: :wink: Igen úgy volt hogy szeptembertől tutira lesz helyem de közben modták hogy szeptembertől nem tudják bevenni TÖkit a másik bölik átalakítása miatt

timi
már 9 hét nem is tudom miért gondoltam hogy kevesebb :) El vagyok tájolódva :D

Mi Nikivel megjártuk szegedet 5 óra alatt :) 7,11 kor indultunk és 10,42 es vonattalmár jöttünk is vissza. kaphat ujra tojást tehát nem eszik mostmár abszolút diétássan mindnet ehet ... a gyógyijait a felére csökkenteték és az egyik gyógyijából egy kevésbé erőset irtak :) nagyon örülök jaj csak akkor minek is fogunk az izsáki úti oviba járni :roll: :? Adrit már el sem merem vinni annyi mindenre diétázik aztán kiderülne hoyg tök feleslegessen ....

Kép

Kép

Kép
roz23

Kattic,
örülök, hogy nem volt később se gond, hát tudod nagyon megijedtem, ahogy Nándi lebukfencezett a lépcsőn.

Balim,
nekünk azt mondták, hogy két évig kell visszajárni kontrollra, és ha addig nincs semmi, talán akkor gyógyultnak nyilvánítják. És a kontrollok eredményétől függ, hogy milyen gyakran kell menni. Vér Lili vizeletében is volt első alkalommal, azóta nem. Most várunk az izotópvizsgálatra, csak bezárt az izotóplabor egy hónapra Pesten.

Seriff,
jó a hajad, végre láttunk róla képet!

Lányok,
kötőhártyagyulladás mennyi idő után jön ki? Hogy lehet elkapni? Tegnap oviban voltunk, és az egész ovi kötőhártyagyulladásos volt...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina
kötöhgy. eléggé fertőző, ilyen betegséggel egyébként, szigorúan tilos oviba vinni gyerköcöt. Szinte másnap kijönn legalábbis nálunk ... remélem nem kaptátok el ... Én ezt annyira útálom az oviba meg van határozva ha gyerek lázas, kötöhgy., hány vagy köhög nem veszik be az oviba legalábbis Én igy tudom ennek ellenére nálunk is mindig behozta anyukája az ilyen gyerköcöt másnapra vagy harmad napra az összes gyerek elkapta ...
sajnos a közösség ezzel jár...

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
ez tegnap délelőtt volt, mármint hogy bent voltunk az oviban, mára még nincs semmi. Mondjuk főleg az udvaron voltunk kint, olyan max. 10 percet bent a teremben. Amúgy mondta az óvónéni, hogy tudja ő, hogy következetesebbnek kellene lennie, és nem bevenni a beteg, ráadásul fertőző gyereket, de hát a szülőnek meg gond, és ugye a munkahely a megélhetés...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Seriff!
utólag, télleg tök kusza volt az utsó mondatom(BOCSI)
Szupi a frizkó: nagyon csinik vagytok Édes Hannáddal!
A munka miatt nem irigykedem.

Lányok tudom Ti nagy szopipártiak vagytok,(én is, bizonyos határokon belül) de Nekem bőven elég volt a 11 hónap. Persze lehet azért is mert terhes voltam már közben...De most sse tervezem sokáig..bár ahogy a kínálatom mostanában áll:nem is tart túl sokáig a cicizés.

ROz! Ügyik vagytok és jó hír hogy Niki jól(jobban van.!

Kattic! lábujjhegyenjárás: sztem ezzel semmi gond, az enyim gyerek is ezt csinálta. Most meg rohangál egyfolytában:)

Balim! Esztikének jobbulást:(

Benedek állapota:hm, fogjuk rá jól van, bár tegnap nagyon megijesztett, mert tiszta pötty(nem bárányhimlős mert a már volt) volt a törzse...na én okosan utánanéztem:skarlát, kanyaró vagy bármi fene nagy kórság jött ki rajta...
Ma a gyerekorvos annyit mondott, valami vírus(mert tegnap ment a hasa is)
Így nem megelégedve a diagnózissal mentem tovább, másik orvoshoz. Igaz vírusos, de a kúptól mehetett a hasa, és Ospamox helyett is a régről ismert Semicilint kapjuk...meg kenőcsöt testére. stzb. Nincs nagy baj, csak ez a nem evés a sírba visz: 6 napja, szinte semmit. Igaz mondták, csúnya a mandulája, de akkor is féltem a nagyobb macsómat.Levi eddig még jól van (kopppkopp)
jóéjt
bepagabi

Lina, sztem észre fogod venni a kötőhártyagyulladást, de remélem nem most!

Roz, sztem tök jó,h Niki nem allergiás már semmi kajára, emlékszem a kis szemére a múltkor az Arborétumban, amikor vmi kekszet szeretett volna. Tényleg, eddig melyik oviba járt-tudom,h írtad, de elfelejtettem :oops: .

Bepa, 2.5 évvel ezelőtt, én úgy gondoltam,h max. Hanna 1éves koráig szoptatok, 2éve még abban sem voltam biztos, h ez 6hónapig sikerül,aztán így alakult, Ő nem választotta el magát,én meg nem választottam el Őt, persze,h volt,mikor a hátam közepére sem kívántam, de itt nem én számítottam, csak Ő.Persze ára volt/van: ha ottvagyok,más nem tudja elaltatni(Apa sem), a cickóim az eredeti méret kb felére "ugrottak "össze, a gyerekorvostól a 15hós oltáson megkaptam a "tényleg :roll: " c. nem épp elismerő pillantást, a legtöbben akik meghallották,h még 18-20-22-24 hónaposan is cicin alszik el,enyhén szólva is ferdén néztek/nek rám, stb. De Hannának így 5-10 percig tartott az elalvás, enélkül meg ugye....., persze-persze adhattam volna cumit-ezt is több százszor megkaptam,h azzal mennyivel könyebben elaludna, lópikulacintányér: nővérem kisfiának van,és mégis 22 hónapos koráig szopizott-de én azt nem akartam. Sztem sem a hosszú sem a rövid ideig tartó szoptatással nincs semmi gond, mintahogyan a cumival sem, kinek mi válik be,ki hogy bírja,és legfőképpen is kinek milyen igényű a babája. Csodálom és írígylem azokat,akik csak leteszik a babát,és az elalszik minden külső segítség nélkül.
Ezt egyáltalán nem azért írtam le,h bárkit is megbántsak.

Kép
seriff

Seriff,
mi ugyanígy vagyunk a cumival, Lili ugyanolyan lelki életet él a cumival, mint más gyerek a cicivel. Mindig is volt neki, szopi alatt, után is. A szopit szépen 10 hónaposan maga abbahagyta, de ez a cumi....
Gyakorlatilag lóg a szájából. Mást se hallok, csak cumi, kendő...
Most is megbeszéltük, hogy elteszem, nehogy itthon maradjon, megegyeztünk benne, de két perc múlva sírva kérte. Az oviban talán jobb lesz, hátha kevesebbet jut majd eszébe, ha a sok gyerkkel játszik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,sztem majd abbahagyja,vagy elteszi, persze léteznek drasztikus eljárások is, a férjemét pl sóba mártották-közölte,h sós, kéri a másikat, mástól meg elvették,1hétig ment érte a sírás, aztán nem kellett, a harmadik gyerek meg 5évesen is cumival alszik el,vagyis dudival.Sztem Lilike még pici a megbeszéléshez, mármint ahhoz, h tényleg belássa ezt megbeszéltük,megígértem, stb :wink: .
Persze okoskodhatnék, h én ezért nem adtam oda eleve,meg amilyen gyenge vagyok,nem bírtam volna elvenni, persze az igazság az, h egyszerűen szerencsénk volt, mert sosem sírt annyira vagy olyan sokáig,h azt gondoljam,na mostmár odaadom a cumit, hátha, de van olyan gyerek is,mind mások, más igényekkel. :D
Lili szeme? Kinyílik?Nincs sárga váladék?

Kép
seriff

Erszényes Neked akartam még írni,h az aszfaltkréta is jó ötlet-igaz inkább Te fogsz vele rajzolni-ebben a melegben, mi tegnap 2órát voltunk így kint a ház éppen nem napos oldalán-ja és sima vízzel lejön, én is elbénáztam :oops: :oops: az ugróiskolát, le is mostam rögtön,ne lássák a járókelők. :P

Kép
seriff

Sziasztok!

Ser,Lina
mi sem adtunk cumit Annának,viszont a cumisüveget még kéri reggel és este,de van hogy napközben is kell eki.Nem eröszakoskodok vele,majd elhagyja.A pelusról is teljesen magától szokott le,majd a cumisüveget is lerakja egyszer.Gyerek még,Ha ez nyugtatja,akkor legyen.Tudja ö mi jó neki.

Lina
remélem nem kaptátok el a kötöhártyagyulladást,de szabad levegön szerintem nem fertöz olyan mértékben,de írtad hogy voltatok bent is,hátha nem fertözödött meg.

Balim
jó nyaralást!
Jobbulást Esztinek,Marci manduláját sajnálom! :(
Növéremnek sajnos csak egy fia maradt életben,az elsö pár órát élt,Ricsi faja pasi,a pocaklakó meg remélem szintén beleveló krapek lesz.Ha már nem lány lett.

Roz
örülök hogy Niki mindenevö lett,így már könnyebb valamivel nem?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok lányok!

Ki mit csinál ebben a szó szerint gatya rohasztó hőségben?
Mi bent vagyunk a "hűs" (29 fok) szobában és próbáljuk átvészelni. Van egy álló ventillátorunk, az úgy-ahogy tud enyhíteni a hőségen. Délelőtt merészkedünk ki egy kicsit.

Már azt sem tudom, kinek mit akartam írni. Majd ami eszembe jut :D

Roz, végre szerencsétek volt ezzel a Szegedi úttal. Gyorsan megjártátok és még jó hírekkel is tértetek haza. Jók a képek a gyerekekről. Végül Adri haját nem vágtad tovább? Niki kész hölgy! (MÁr Flóra is nagyon várja, hogy kiessenek a fogai, de eddig még nem is mozognak )
Áki meg... :D
Kényeztesd is magad egy kicsit, jó ellazulni a kozmetikusnál. Én pont hétfőn voltam több hónap kihagyás után, de nagyon jól esett a csend, meg a masszírozás (arc). A nyomkodás már sokkal kevésbé.
Nem is tudom mit szeretnél te a kozmetikustól, olyan szép bőröd van! :)

Nana, Nyhk merre vagytok??

Seriff, tök jó a hajad. Rövidebbre számítottam. Úgy irigylem azokat, akiknek természetes hullámos/göndör a hajuk. A mi családunkban mindenkinek szög egyenes.
Hanna milyen csajos a napszemüvegben! Használja is, vagy csak le-föl veszi? :D

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Erszényes, elég sok szót mond már Orsi, a családtagokon kívül nagyon megy most a gyia, sziiiijjjja (édes hangsúllya :D ), nem, jó, hűha, hoppá, jaj (akkor is jajgat, ha csak egészen apró tárgyat vesz fel a földről, vagy pl. mi emeljük fel őt :D ) Janával mi a helyzet szókincsileg? :) Mentek még valahova a nyáron?

Lina, aranyosak a festékes képek! Talán nem kapta el a k.h. gyulladást Lili. F.-nak volt ugyan, de megúszta egy kis bepirosodással.

Seriff, átérzem a helyzeted szopi ügyben. Ugyanazek a reakciók voltak az én környezetemben is. Orsival már most titkolom a dokinál, hogy szopik, mert tudom, hogy mi a véleménye. :oops: (Röhej, hogy ilyesmit titkolni kell, ha nem akarok magyarázkodni, vagy a kioktatásokat hallgatni bárkitől is. )F. is 2 éves volt, mikor abba hagytuk, ő is csak cicin aludt el. Addigra kidőltem.
O-val már annyit változtattam, hogy a napközbeni cicit elhagytuk, ahogy lehetett és csak az esti, éjszakai maradt.

pillle

Lili, milyen volt Egerszalókon? Liliről ugye dobsz egy képet? Még nem is láttuk rövid hajjal.

Bea, rosszullét ugye nem ismétlődött meg? Házzal hogy álltok?

Vasárnap lent voltunk Kécskén fürödni (tesómékkal, akik lent vannak a héten egy nyaralóban) 4 felnőtt 5 gyerek felállásban. Hááát, kapkodtuk a fejünket néha, ki merre lubickol, bukdácsol, "úszik" :lol: A lányaimat csak kisebb közelharc árán lehetett kiszedni a vízből. A vízimádatot valószínűleg tőlem örökölték. :roll: Mikor odaértünk lekentem mindenkit naptejjel, de ránk apával csak egy gyors maszatolásnyi idő jutott, mivel a lányok már húztak is a vízhez. A nap végén csak röhögtünk magunkon, mert ahova nem jutott anyag, ott lepirultunk a többi részen meg maradtunk eredeti színűek. (mára már bebarnultunk, de persze foltosan) Photoderm MAX a készítmény neve (100 faktoros) és bátran merem ajánlani fehér bőrűeknek, érzékenyeknek, pici babáknak. Garantált védelem, a saját bőrömön tapasztaltam :D Azt hiszem csak patikában lehet kapni. Még tavaly vettem Orsinak, hogy mint gyönge husi nehogy leégjen a napon, de valahogy nem került sor a használatára.

Bocs, ha sok vagyok :D

pillle

sziasztok :)

Seriff
Én inkább felnézek rád /rátok akik ilyen sokáig tudnak, akarnak és szertnének szoptatni ... a mai rohanó világban ez legalább egy biztos pont a kicsiknek :) szerintem :) Niki a Klapka utcai oviba járt ahol anyukám is dolgozik megprból beszélni vezetővel hátha vissza vennék , mert ugye Áki meg oda fog bölibe menni :)

pille
az baj hogy frufrum van és a melegben a homlokom elégé kipattog alatta. Te hova jársz kozmetikába? Most kb 2 hete kaptam anyucimtól egy meglepit 1 óra teljes testmasszás otthon nálunk egy masszőr csajszival huuuu de jól esett bár másnap fájt mindnenem :D olyan izomláz szerűen és nem mi is kerül sokba 1 óra kiszállással együtt 1600 ft volt .
ez a fog kiesés akkora szó Én is kicsit úgy érzem, hogy nagylány lesz tőle a Drágám. Mindenkinek modja látjátok a kukorica csinálta :D ( főt kukoricát evett előtte ) Nagyon ügyi Orsi Áki még mindig alig beszél :( de majd most hátha bölivel együtt a nyelve is megered :) Mi is bent vagyunk rgséz nap du 4 körül megyün kakkor medencéznek ezerrel :)

hajny
hát nem is tudom hogy könnyebb e mert ugye igy a többiek is kérik mert a niki eheti igy azt hiszik Ők is .. Bár töki kiköpi joghurtokat meg a túrót a tejet is elkérte egyszer de nem izlett neki megrázkódott tőle... a fagyit sem szerti és alig van olyan "édes" dolog amit megeszik pl a mézes dzsemes kenyereket sem szerti bezzeg a füstilből képes 5 is megenni :D :lol: :oops:
de ami jó Niki igy hogy most az elmult 1 hónapban rengeteget evvet és hizott is 70 dekát ami nálla nagyon jónak minősül :)

bepa
milyenk a pöttyeitek mekkorák mert Áki is tiszta pötty és nem tudom mitől bár Ő nem lézas meg eszik is ... csak pöttyös... de nem apró melegpötty hanem olyn szúnyog csipés nagyságú piros pöttyök .

nyhk
Ádám hogy van ?

Ma Én is délelőtt dokinál voltam nem jártam sikerrel mert türelmetlen voltam :oops: 3/4 9 -től 1/2 12 ig vártam dokira de reménytelenül lassan haladt a dolog igy feladtam ...
Meg siettem is vissza anyuhoz mert szombaton lagziba mennek és 300 darab őszibarckot kellene megsütnünk de anniyra meleg volt hogy nem kezdtük el igy majd este 8 után megyek vissza egyedül a gyerköcök nélkül és sütjük öket :roll:

Kép

Kép

Kép
roz23

pille
gyerek korom óta nem voltam Kécskén, pedig hogy szerttünk oda járni szinte mindnen 7 végén ott voltunk anyuékkal :)
nem vagy sok irj csak :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, tényleg kérdezni akartam,hogy van-e már eredményed, de akkor ezek szerint nincs.
Ákinak fájt a torka mostanában? Bocs, de nem emlékszem rá, hogy írtad-e?
Azt a színezett barackot készítitek? Az olyan macerás. (nem mintha csináltam volna már :roll: ) Hétfőn sütöttem aranygaluskát, úgy volt, készítek még a héten, de nem vagyok hajlandó bekapcsolni a sütőt.
Mi úgy teszünk a lányokkal itthon,mintha strandon lennénk. Gyakran zuhanyozunk, jégkrémet eszünk meg dinnyét. A fíling megvan :lol:
Central Passage-ba (nem tudom, hogy kell írni) járok. Nem olcsó, de jó. Nem csak a gyerekek miatt jutok el ritkán, hanem az ára miatt is :? (bár lehet, hogy csak az én pénztárcámnak sok)

Bepa, jobbulást Beninek! Reméljük nem kapja el Leventéd.

pillle

Sziasztok!

Pille
nem vagy sok,írjál nyugodtan,én képeket is szívesen nézegetek!

Annának megy a hasa mint állat!Mit csináljak?Csak holnap délután rendel a dokija.Milyen gyógyit adjak neki?Tiszta piros már a popija.Fáj is neki,kenem ezerrel.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny, pont egy barátnőm is ezt kérdezte most: ha van otthon Smecta por, azt, ha van Normaflore azt tegyél a poharába. A gyerekorvos sem tud mást, még van egy vényköteles lötty, de hasonlóan rossz ízű,mint a smecta. Ha meg tudod győzni akkor most ne nagyon kapjon gyümölcsöt és túlságosan édes ételeket sem, inkább vizet!

Pile, de jó,h írtál sokat! A püre is majd válaszolok, csak most kettesben vagyunk vasárnapig,mert Apája bulizik a balcsin 8) :D .A haj meg: tudod akinek egyenes van göndört akar és fordítva,legalábbis kipróbálni :wink: ,mert ez meg aztán arra áll amerre akar ebben a dögmelegben-még jó, h nem hosszú már :D .Nálunk már 33 fok van, és a ventillátor csak a melegt keveri, de mégis jobb-kicsit egyiptomi feeling.... :lol:

Roz, az a barack nagyon fini, a gimis szerenádon ettem utoljára vmelyik tanárunknál! Komolyan hihetetlen vagy! Sztem ezt kéne dolgoznod!

Kép
seriff

Hű bocs ez nagyképűen hangzott, h "a ygerekorvos sem tud mást" :oops: .

Pille, hát én is meglepődten a gyerekorvosunk reakcióján! De ez a cici nélküli elalvás sem egyszerű-csatakra izzadjuk magunkat :roll: :D . Én életemben eddig 2-3x voltam kozmetikusnál, pedig a masszírozás része tényleg jó, de a nyomkodás, szemöldöktépés az kegyetlen, folyt a könnyem rendesen.

Kép
seriff

Sziasztok!

Ser
köszi szépen,ahogy jött,el is múlt a hasmenés.Nem tom miért,mitöl volt,egész délután ment,majd este már volt egy kemény kaki és azóta semmi.Naon fájt a popija,de reggelre már az is jó lett.

Roz
az a barack szerintem óriási találmány,isteni az íze.Az egyik kedvencem.Jól sikerült,kész lettetek?

Erszényes
holnap?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

sziasztok :)

pille
HÁt én is attól tartok hogy 10körül bizti fizetek a kozmetikusnál de nagyon el kell mennem mert úgy néz ki a fejem mint aki kamaszodik :lol: :roll:
barack : hát tigen van vele egy "kis" macera előszőr is begyurtuk a tésztát mejd gömböket kell formálni kisütni még melegen kivágni a belsejét aztán még melegen festeni felét pirosra-felét zöldre aztán megtölteni a krémmel bekenni tojás fehérjébe és hempergetni kristálycukorba és a végén kis levélkéket dugunk bele ... nagyon ritkán csinálunk ilyen mert rengetg munka van vele.

seriff
nálunk az egyettlen gyógyi amit a srácok megesznek az a smecta :D nem tudum miért

hajny
képzeld nálunk is ugyan igy volt adrinak egész nap ment a hasa de mint viz mostmár semmi baja nincs de tegnap egész nap . este aztán etettem vele egy kis birsalma befőtett azóta szerencsére semmi gond...

tegnap ayukám este 1/2 1ig sütögette a baracknak a tésztáját ... Én ma itthon romatalanitok egyett és megyek át és megtöltjük meg cukrozzuk ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

áááááááááááááááááááá, nem hiszem el! 2napig nem volt net, reggal 20 percet gépeltem, erre pillanatnyi áramszümet.......................................................................... no comment. pont az utolsó gondolataimat írtam......................... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: fúúúúúúúúúúúú, nagyon mérges vagyok. Ráadásul Zsófi alig bírja kivárni, h. vmennyit is írjak, aztán 20perc volt, mire lett megint net. Na, majd jövök, ha lenyugodtam. Utálom a *-kodást!!!!!!!!!!!!!
birolili

Lili, ne dühönj! Várjuk! és jé már tényleg túl vagy a félidőn!!!!!!

Kép
seriff

lili
nyugiii :) amint tudsz irj :)

adri
végül hogx döntöttél szopival kapcsolatban ? Meleget birod még ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Újra itt. :)

Zsófi elaludt.....
Talán tudok írni. REggel kicsit kiakadtam. Bocsánat érte.

Szval:

Ser, nekem is nagyon tetszik a hajad, sztem is szép lett! jÓL ÁLL! Nekem sajnos szög egyenes hajam van, így én is csak álmodozom ilyen fürtökről. Apának is, Zsófinak is szög hajuk van. (Mi vagyunk a szög család. :D)
Nem hiányzik nektek apátok vasárnapig? Fú, én nem tudom mit csinálnék addig nélküle..... nem szeretek egyedül lenni itthon. Főleg éjszaka.

Balim, sajnálom, h. vér van Ezster pisijében. Mikor lesz már vége? :(

Roz, ügyes vagy! Kozmetikushoz én el szoktam menni havonta, de csak kínzásra.....gyantázásra. Azt nem bírom elnézegetni. Masszírozásra.....arra még nem volt időm. Pedig nagyon jó.

Hajni, Roz, örülök, h. "csak" ennyi volt a lányoknál.

Pille, köszönjük, nagyon jó volt Egerszalókon. :) Szép hely. Igaz, KOlping ver mindent bababarát szempontból...ez is az volt, de kicsi a száklloda, így egész nap nem tudtunk mit csinálni. Bementünk egerbe,sétáltunk. Pont jó időnk volt. Én a hűvös, friss levegőt szeretem. És pont ez volt. :) Voltunk a Szalajka völgybe, gyönyörű volt. Kisvonatoztunk, ami Zsófinak nagyon tetszett. :) Nekünk is. :) :wink: Szerdától pedig azt hajtogatta, h. menjünk haza gyurmázni. :D De összességében jól éreztük magunkat.

Nem is tudom mit írtam még reggel..... elküldöm, és visszaolvasok még...
birolili

A cicizésről akartam még írni.....Serhez visszatérve: én azt gondolom, h. vannak babák akik igénylik azt, h. ott ülj mellette elalváshoz, vannak, akiket meg csak le kell rakni és kész. Párom, azt mondta anyósom, h. olyan igazi jó gyerek volt. Eljátszott magában, elaltatta magát...... Zsófit meg örökké dajkáltuk, még most is fél - 3/4 ór az altatás. Amióta nincs cici, ugye hosszabbak nálunk is.....de hát ez van. SOkszor rászólok, h. csönd legyen, mert minden eszébe jut ilyenkor, ami aznap történt vele.....ki szoktuk beszéltetni mielőtt leteszsük aludni, de van még olyan sok mondanivalója.... :D Szval ez nem egyszerű, de talán pár év múlva ez meg fog oldódni...... akkor meg majd hiányozni fog, h. nem nézhetem ahogy alszik, nem puszikázhatom agyon....én most kiélvezem, hogy hagyja, h. szülksége van rá. Sztem sokat kell őket szeretni, és ennyi. Azzal nem árthatunk.

Adrienn, Zsófi 18hónaposan is 3* szopizott.....miért kellene elhagyni a déli szopit? Ezekkel sem értek egyet, h. most már itt van az ideje ennek a kihagyásának...miért lenne itt az ideje, ha a baba igényli még? Na mindegy, ez csak az én véleményem....
És szomorú vagyok, mikor olvasom, Pille amit írt, h. titkolni kell, h. szopin alszik el, meg szopizik.....hát sztem erre olyan büszkének kellene lenni. Miért baj ez?

Na, ezt befejeztem.

Olyan sokat gondolkodom ezen is, h. Boti is majd olyan "jól" szopizó baba lesz-e majd, mint Zsófi? Milyen jellemű lesz.....? Zsófinál nem gondolkodtam ezeken. Kíváncsi leszek mit szól m ajd Zsófi tesókához. Azt megfigyeltem, h. a pocakkoma mindig nagyon mozog, mikor Zsófi hangját hallja. :)
birolili

Kicsit csapongok, bocsánat, de sokmnindent írtam volna még..... megyek, ledőlök, mert ezt a meleget nem bírja a lábam. Nagyon zsibbad.

Beával találkoztam, pirosnál álltunk, mi elől, nekiálltunk beszélgetni, aztán zöldnél vettem észre, h. menni kellene....még jó, h. senki sem dudált ránk. :) Egyébként jól van, sokat kellene pihennie, de hát pont a sűrűjében vannak, augusztusban költöznek. Szeretnének.
birolili

Lina, festékes Lili nagyon aranyos. Zsófiis festékezett, vízfestékkel, de nem tudta, h. is kellene igazából használni
birolili

Sziasztok!

Ser: nagyon jó a hajad :) , én is most vmi rövidre vágyom, kedden megyek is fodrászhoz, jól levágatom...;)

Pille: Nagyon ügyi Orsi a szavakkal, kíváncsi lennék a hangjára! ;)
Jana is mond már szavakat, pl. kuta (kutya) baba, ana (anya), pápá, dabda (labda), meg úgy általában ha vmit soxor egymás után elmondok neki akkor visszamondja az első szótagot. Múltkor a snőm mondogatta neki k karika aztán lett belőle egy idő után kakika...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Menni nemtom megyünk-e még valamerre nyáron pénzfüggő a dolog sajnos... :roll:

hajny: Annának jobbulást, remélem nem lesz olyan beteg mint Jana...
:cry:
Ja nekünka sáergarépa nagyon bevált hasmenésre, olyankor egész nap azt adom neki és tök jól megfogja. :wink:

Jana beteg, már 4 napja láza van, szerdán még 39 volt, ma megyünk du. dokihoz, állítólag vírusa van meg fogzik is egyszerre szal jól összejött neki. Egész 7-en itthon voltunk a meleg miatt ki se lehet menni, nem egyszerű bírni vele... :roll: :roll:

Az idő viszont nálunk szupi mert tavaly beruháztunk egy klímára ami nagyon nagyon jó döntés volt azt hiszem, úgyhogy a hőmérséklettel nincs gond legalább... :wink: :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Ser: aszfaltkréta szupi ötlet!!! ha jobb idő lesz asszem azzal elleszünk kint jó ideig! :wink: :lol: :lol: Hol lehet oylat kapni?? Auchanban van??

KépKép
erszényes

Hú,az előbb majdnem megfulladtam, a zuhanyfülkét takarítottam és tisztára beszipákoltam a tisztítószer gőzét....

Pille, tényleg esetleg a z.kabin vízkövetlenítésésre nem tudsz vmi ttuijó módszert? vagy bárki más? Komolyan én már teljesen kész vagyok tőle,pedig mégcsak 5éve lakunk itt,és mindig kipuceválom/tam,és mégis tök ronda az alja :(

Lili, ez a mindig kitalál vmit nálunk is megy,még ezt még azt :wink: :D , de annyit lehet nevetni,meg csodálkozni,h milyen okos,mennyi mindenre emlékszik.....
A legszomorúbb pedig az,h a gyerekorvos előtt is titkolni kell,ill. ő sem nézi jó szemmel.......
Pancsoljatok sokat Zsóficicával!
Egerszalókon nem pont most nyílik/t az új fürdő? Mintha a Pannon-os újságban azt olvastam volna, h 13-án.

Kép
seriff

Adrienn: ha annyira elég a tejed h fájna a melled ha kihagynád a déli szopit akkor sztem még ne hagyd abba, lassan úgyis kíváncsi lesz arra amit ti esztek aztán úgyis eszik mást is (kéreget) és magától leépül a szopizás. Ha meg nem akkor tök jó h ennyi tejcsid van! :wink: :lol:

KépKép
erszényes

Bepa: remélem Beni már jól van é eszik is rendesen. Jana is szinte csak iszik amiota lázas.... :roll:

KépKép
erszényes

Na asszem eldugulok, nemsoká jön haza apa már úgy várom és 4 itthon töltött nap után elmegyünk orvoshoz meg vásárolni....

KépKép
erszényes

Erszényke, sztem biztosan van, nekünk 2fajta is van, olyat vegyél ami vastag, kb 10-15 cm-s hengerek, mondjuk rajzolni még csak Te fogsz :wink: :lol: .

Köszi a hajdícséretet mindenkinek!

Lili, még ez a "én fiam áldott jó gyerek volt" c témakörhöz szeretnék hozzáfűzni vmit: én most nem emlékszem arra,h Hanna 8hónaposan hogy-hányszor és mennyiket aludt,miket csinált, stb, ezért nehezen hiszem el,amikor anyósom meséli,h az Ő fia 18hónaposan beszélt, szobatiszta lett és kezdte hordani a szemüvegét......Mindezt egyszerre 18hósan, több,mint gyanús, ill. egyszerűen sztem összefolyik nekik, mintahogy nekünk is összefog-de majd jól ittlesz a net,és visszakeresünk az archívumban és lecsekkoljuk egymást :wink: :lol: .....
Persze ettől a férjed biztos, h áldott jó gyerek volt, különben nem lenne ilyen férj!!!!! :D
ja, apánk de hiányzik, dehát neki meg ez (is) a pihenés, mióta elment(tegnap du) már 3x telefonált :lol: ...
Ma ha du felkelt Hanna, megyünk a Mamijához, ottalszik,én meg kipuccantom a házat( a fürdő már kész) utána pedig barátnőzök egyet, holnap meg ebéd után hozzák haza, alvás, utána pedig vendégeink lesznek,akikkel nyaralni voltunk. Különben nagyon jó most így, még próbálom kiélvezni,h Hannával lehetek,mert sosem lesz többet ilyen,és ez mosd kezd leesni, h tényleg,és kicsit össze is van facsarodva a szívem,meg mindjárt bőgök is(de lehet,h csak a tisztítószer csípi).

Kép
seriff

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?