Lina, sztem észre fogod venni a kötőhártyagyulladást, de remélem nem most!
Roz, sztem tök jó,h Niki nem allergiás már semmi kajára, emlékszem a kis szemére a múltkor az Arborétumban, amikor vmi kekszet szeretett volna. Tényleg, eddig melyik oviba járt-tudom,h írtad, de elfelejtettem
.
Bepa, 2.5 évvel ezelőtt, én úgy gondoltam,h max. Hanna 1éves koráig szoptatok, 2éve még abban sem voltam biztos, h ez 6hónapig sikerül,aztán így alakult, Ő nem választotta el magát,én meg nem választottam el Őt, persze,h volt,mikor a hátam közepére sem kívántam, de itt nem én számítottam, csak Ő.Persze ára volt/van: ha ottvagyok,más nem tudja elaltatni(Apa sem), a cickóim az eredeti méret kb felére "ugrottak "össze, a gyerekorvostól a 15hós oltáson megkaptam a "tényleg
" c. nem épp elismerő pillantást, a legtöbben akik meghallották,h még 18-20-22-24 hónaposan is cicin alszik el,enyhén szólva is ferdén néztek/nek rám, stb. De Hannának így 5-10 percig tartott az elalvás, enélkül meg ugye....., persze-persze adhattam volna cumit-ezt is több százszor megkaptam,h azzal mennyivel könyebben elaludna, lópikulacintányér: nővérem kisfiának van,és mégis 22 hónapos koráig szopizott-de én azt nem akartam. Sztem sem a hosszú sem a rövid ideig tartó szoptatással nincs semmi gond, mintahogyan a cumival sem, kinek mi válik be,ki hogy bírja,és legfőképpen is kinek milyen igényű a babája. Csodálom és írígylem azokat,akik csak leteszik a babát,és az elalszik minden külső segítség nélkül.
Ezt egyáltalán nem azért írtam le,h bárkit is megbántsak.