Sziasztok!
Móni, köszi az oviinfót, jövő hét elején felhívom őket. Mi körzetileg elvileg nem oda tartozunk, de nagyon közel van hozzánk. Ez számíthat? Ti oda tartoztatok egyébként? És mit takarnak a kézműves foglalkozások?
Anikó, neked is köszi. Mi nem a Királyerdőben lakunk, hanem a Karácsony Sándor utca közelében (Kiss János altábornagy u. egyébként), pl. közel a piachoz. Szóval nekünk elég messzi lenne a Szúnyog ovi. Nikiéknek majd érdekes lehet...
Vera, Samu is ilyen volt, nagyon sokat nyüszögött picinek, amikor ébren volt, örökké kézben akart lenni. Én pl. itthon is sokszor hordozókendőben hordtam, azt nagyon szerette. Meg nekünk csodákat tett a felfújható gumilabda, amire ha ráültem "rugozni" és ő a kezemben volt, rögtön elhallgatott. és nagyon jót tesz a fenéknek, combnak
És kb 5 hós korától változott ez meg, ahogy elkezdett kúszni, az nagyon lefoglalta, elfelejtett nyűgösködni...
Mi ma elmentünk a szentendrei skanzenba a Márton napi rendezvényre. Durván drága volt az enni-innivaló, meg hát a programok sem voltak valami jók (többre számítottam), de ettől függetlenül nagyon jól éreztük magunkat. A barátainkkal mentünk, volt még három Samu korabeli gyerkőc, és tök jól elvoltak a kölkök
, meg mi is. Egyébként óriási tömeg volt, nagyon sokan voltak kint.
Kinga, egyik reggel (talán csütörtökön?) láttalak téged és Mátét a HÉV Boráros téri megállójában. Kb fél 9 lehetett. Csak rohantam, mert kezdődött az órám, így nem mentem oda hozzátok. Végül hogy döntöttetek? Költöztök mostanában, vagy maradtok tavaszig?
Nita, ha találkozol Verával, drukk neki! Nem tudom, milyen gyakran olvassa ezt a topikot. Remélem, minden rendben van velük.
Jó éjt!
RÉ