Sziasztok,
Szia Juca,
örülök, hogy látlak
Hogy vagytok?
Krisztaa,
nagyon szépek a fiúk, mindketten igazi zsiványok, és már milyen nagy fiú Gergő is
Krisz,
a táp nem jött be eddig, nem kell a fiúnak, úgyhogy megcsinálom, és dobom is ki. De mostanában alszik, reggel 8-kor kel, kicsit még játszunk az ágyban,ekkor van szopi is, de aztán már rögtön kell e reggeli, de azonnal
Este már nem kéri, egyáltalán.
A mai esténk,persze kettesben, mert Imi már 2. hetét kezdi az éjjeli 12 órás műszakának. Persze, nappal meg csak alsuik
Szóval, be akartam tenni a hűtőbe egy nagyobb adag krumplilevest, ami kicsúszott a kezemből, és az összes a hűtőben, és a földön landolt. Persze, a fiú rögtön belemászott, elcsúszott, és fél feje+ ruhája, szóval mindene leveses. Bő fél óra altt, rendeztem a hűtőt, fagyót, a polcokat, a földet, majd a gyerekkel fürdés. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de az én fiam egyszerűen utál hajat mosni.Amint víz éri a haját feláll a kádban, és mutatja sírva, hogy ki akar jönni. Szóval, kettesben nem volt kicsi tortúra. Aztán a hajszárítás, amit persze szintén utál
Na, és már 1 sírással a körmeit is levágtam
De ma este is szépen elaludt a Barátok köztön. Tegnap meg a Harry Potteren.
Már feladtam az altatást is, ha lefekszünk itt a tv előtt, max fél óra alatt elszunnyad. Lehet, hogy nem jó módszer, de én nem bírom siratni az ágyában, a másik szobában meg egyszerűen már nem is marad el velem sem.
Tegnap meg kapott 3 csillagot, amit az ablakra kell tenni, és vannak vele kis égők, nagyon tetszik neki
remélem, nektek jobb vasárnapotok volt.
manóka