Új privát üzeneted érkezett!

<!--attachment: 2kutyuli-134165.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*208.4**2kutyuli%2ebmp --><center><pre>
Kép
2kutyuli.bmp (208.4 k)</pre></center><!--/attachment-->
drnn

Kép

Kukucs....nincs itt senki!!!

Mi van veletek?
Jöttem újságolni, hogy kész a redőny is. Lassan lehet költözniKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Era
Pont tegnap láttuk, hogy mintha nálatok dolgoznának, hát akkor ezek szerint lassan tényleg készen lesztek. A költözést mikorra tervezitek? Na nálunk annyi nagy újság történt, hogy ma már telefonon lefoglaltuk az autónkat, pénteken le is előlegezzük, jövő január végére meg is lesz. És végül mégis skoda fabia classic-ot veszünk, de csak azért mert most tele van extrákkal és 500ezer Ft-os árkedvezményük van. Úgyhogy lehet reszketni, onnantól mobilak vagyunk, megyünk mindenhova, talán mazoslamuzsikára is eljutunk végre.

A kicsi Gréti már több mint 29 hetes, és úgy 1,5 kg lehet. Nagyon kis mozgékony nőszemély és már akaratos. Úgy tudja nyújtani a bőrömet.

Zsani most beteg egy kicsit, köhög, de nem vészes. Lázasnak nem lázas és ugyanolyan eleven mint szokott lenni.

Más újdonság egyelőre nincs. Most rohanok a családom mindig talál nekem elfoglaltságot.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Meg tudja nekem mondani valaki, hogyan kell feltenni képet?
Köszi
drnn

Sziasztok!

Adrienn,
a melléklet feltöltése gombbal lehet képet feltenniKép

Nadine,
Dorka is dettó köhög néha, ja és elég taknyos. Most már tuti venni kell orrszívót. Nem akartam porszívósat de mindenki azt mondja hogy az a jobbKép

Többiek jól vagytok?, remélem senki sem betegKép

Krisz

Krisz
krisszie

Köszi Krisszie, ezt tudom, de ha föntebb megnézed, nem úgy sikerült ahogy kellett volna, csak részben.
Ismerjük egymást, vagy a drnn - ből nem volt nehéz kitalálni?
drnn

Adrienn,
Bekukkantottam a profilodbaKép
ja és van mérethatár és jpg-s képet lehet feltölteniKép

De miért akarsz ide kutyi képeket feltenni?
Gyerkőcök?

Krisz
krisszie

Sziasztok,

Krisz,
én is csak azt tudom mondani, hogy porszívósat vegyetek, kicsit brutál a dolog elsőre, de hatékony, és hát, sajna, de ez a cél. Olvastam már ae elemesről is, ami igaz, hogy sokkal drágább, halkabb, de nem is olyan hatékonyKépKép

Voltam ma a Brumiban, egy kismama vásárolt előttem több, mint 50 ezer ft értékben a férjével, de én úgy elcsodálkoztam, hogy mennyi hülyeséget, és felesleges dolgot bírnak venni a babaváráshozKép De kaptak 10%-ot, mert már több, mint 100ért vásároltak előtte.

Era,
örülök,hogy készül a ház, remélem, lesz majd avató- bemutatóKépKép

Drnn,
először le kel a képeket kicsinyíteni, csak akkor lehet idetenni.

Enci,
hol vagytok?

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Hát nagyon régen jártam felétek!
Az az igazság, hogy sokszor olvaslak benneteket, de nem minden esetben tudok írni is.
Rólunk annyit, hogy jól vagyunk.
Máté jár nagy buzgón oviba, bár vannak amikor meghosszabítjuk a hétvégét mint most is nem mentünk oviba.
Gergő nagy fiú, bár beszéddel még hadilábon áll, csak egy pár alapszót mond: anya, papa, adjál.
Bár a saját nyelvén mindent elmagyaráz. Nagyon mókás tud ilyenkor lenni. Nagyon huncut, de alapjába véve szerintem jó fiú. Még mindig nagyon szeretik egymást a tesóval, bár már mostanában szoktak kezdeni verekedni.Kép

Ífrjatok már légyszi olyan programokat ahová szoktatok menni én is szivesen bevinném a fiukat.
Szoboszlón nem igazán vannak ilyen programok gyerkeknek.

Kriszie!
Felhívtad végül is a füll-orr-gégészt?
Sikerült elérned?

Mindenkinek nagyon jó egészséget kívánok!

Krisztaa
krisztaa

sziasztok!

jöttem bejelentkezni.Flora nagyon beteg volt,még mostis egy kicsit de már javulunk.multhét pénteken kezdett köhögni és taknyos volt.ehezz még hozzájárult a hig széklet ami már franciában elkezdödött és csuny popo, amit nektek is mondtam. ezek eggyütt ugy leszivták szegényt, . nem volt semmi étvágya de ami nagyobb baj hogy volt két három nap amikor szinte semmit nem ivott. ugy 1-2 dl-t.szoval hétfőn már nagyonramatyul nézett ki. nagyon megijedtünk, féltem, hogy esetleg kiszárad és korházba kerül.adtuk neki ezerrel a gyogyzsert és probáltuk itatni. most ugy néz ki hogy kifele haladunk belőle, demég mindig hurutos. a székletmintája negatív lett, ugyhogy szerencse nem kapott el semmit. az étvágya is kezd nőni de még nem az igazi szoval nagyon sürü volt a hét. annyira gyámoltalan volt, hogy én szinte mozdulni se mozdulhattam, ki semehettem a szobábolkenguruba mászkáltunk . szoval volt aggodás.
ugy tunik a foga is bezavar mert, mintha a jobb első lassan kibukkanna már nagyon látszik de hát nem mondok semmit, mert emlékszem, hogy Anának lyen állapotban volt vagy 3 hétig a foga .Kép

ugyhogy lassan vami hizokura kell.majdnem 10.félről fogyott 9.70 kölürire

amugyis bajban vagyok hogy mit etessek vele ,mert előtte is válogatos volt most meg ugye még beteg is.
ötletek vannak, hogy mi legyen a főzi? mert ezzel vagyok kinban

de az a lényeg hogy jobban van.

de látom, hogy titeket sekerül a betegség sajna.remélem Zsani és Dorka hamarosan jobban lesz.

ja és az ujságolni való, hogy Flora szombaton elindult. még nem rohangál, devan ugy hogy a folyoson fogja magát végig megy egyedül. meg ha egy pár lépésre van vmi akkor egyre többször már kétlábon teszi meg az utat. ugyhogy nagyon büszke vagyok az én kis beteg mazsolámraKép

sziasztok
mostmár igyekszem nem eltunni. már irtam máskor is de nem tudtam elkuldeni.

jo éjt Enci+ huncut Floresz
renci

Sziasztok!

Nadine!
Még pontosan nem tudjuk, hogy mikor költözünk. Már most is lehetne, mert minden kész, csak a lépcső burkolata hiányzik, és azt még megvárjuk. Az asztalos azt mondta, hogy büdi a lakk, amivel lekeni, és nem szagoljuk, inkább várunk még egy kicsit.
Pedig már úúúgy mennénkKép
Gratula az autóhoz!!

Krisz!
Hogy van Dorka? Remélem már semmi baja!
Nekünk is porszívós orrszívónk van. Szerintem ez a leghatékonyabb. Én úgy vagyok vele, hogy inkább sírjon egy kicsit Anna az orrszívásnál, mint hogy felszúrják a fülét.

Manóka!
Persze, hogy lesz házavató-buli!
Ott rohangálhatnak majd a gyerkőcökKép

Enci!
Flóra jól van már?
Kaja ügyben eszembe jutott még a sütőtök is. Ha gondolod tudok is adni finom kertit.
Paradicsomszósz, borsó, spenót, kelkáposzta, sóska, ezeket Anna szereti nagyon.
Flóra!
Gratula a lépésekhez!!!!Kép

Krisztaa!
Jó hallani rólatok!Kép
Mi Annával járunk Mazsola Muzsikára (éneklés, mondókák)csütörtök délelőtt.
Kéthetente kedden van a Waldorf oviban baba-mama klub.
És ezzel ki is fogytam a programok tárházából!
Sajnos Debrecen szörnyű ilyen szempontból!

Lányok!
Ti mi finomat fogtok főzni karácsonykor?
Ötleteket kérek!

Én sajtos, tejfölös csirkemellre gondoltam, krumplipürével, de jöhetnek még ötletek.

Megyek lassan altatni. Mostanában kitolódott Anna alvása, de így reggel olyan jó sokáig alszikKép

Era

Era
Kép
era75

Ezt még megmutizom:

Kép

Olyan gyönyörűKép

Era
Kép
era75

uhhh!nagyon gyönyörüKépKép
enci
renci

Sziasztok,

Enci,
Florentínának Imike és én is millió gyógypuszit küldünkKépKépKép

Krisztina,
de jó, hogy végre te is jelentkeztél, szoktatok ám eszembe jutniKép
Sajnos, igazat kell adnom Erának, hogy itt nincs semmi jó program a gyerekeknekKép

Era,
a hal tényleg gyönyörű, holnap majd megmutatom a fiúnak is.

Krisz,
cic baj megoldódott megnyugtatóan?

Sajnos, én is elkaptam a hányós- lázas korságot, de minden jel szerint már lábalok ki belőleKép És, amia legfontosabb, hogy a fiúnak semmi baja, de mostanság ő sem akar enni, szinte semmit. Inni viszont iszik. Most azt nem tudom, nyugodt legyek, vagy ne?

Ja, és Flórának gratula a járáshoz,meg a fogcsücsökhözKépKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Na szerencsére már mindenki kilábalóban vanKép
Azért jobbulást manókának, Floresznek és remélem Zsani már el is felejtette, hogy beteg voltKép

Én sztem elkaptam Dorkától a nyavalyát, de az a lényeg hogy a csajszi jobban vanKép igaz a tegnap éjszaka kalandos volt mert a másik két rágónak is kibújt a csücske és ez azért Dorkát is kihozta a sodrából. 11-1-ig hadakoztunk a csajjal hogy mégis inkább aludjon egy kicsikétKép Szóval már mind a 4 rágó kint van végreKép

Remélem Dorka tényleg rendbe jön a héten mert a múlthéten itthon voltunk végig és már úgy mennék... mondjuk mindjárt jön anyukám és megyek csavarogni kicsit, meg az ajándékokkal is elég rosszul állok.

Miket kapnak a gyerkőcök karácsonyra???
Dorkának már annyi játéka van, hogy nem tudom mit kéne adni neki...

Karácsonyi menü: nálunk egybesült karaly burgonyagombóccal, ez a kedveseméknél hagyományos kaja, vagy sütök egészben csirkét kakukfűvel, rozmaringgal, vagy valami tejszines-joghurtos halra is gondoltamKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Era75!
Köszi a felvilágosítást!
Pár kérdés: 1. Hol vannak ezek a programok pontosan?
2, Mikor kezdődik?
3, Bárki mehet-e oda?
4, Mennyibe kerül?
5, Meddig tart?
6, Mit szoktatok ott csinálni?

Köszi a válaszokat!
Lehet hogy mi is bemennék én is Gergővel, itt Szoboszlón nincs semmi lehetőség.

Mindenkinek jobbulást!

Krisztaa
krisztaa

Sziasztok!

látom már mindenki aszik. igy van rendjén csak azok vannak fenn akik mindig késve kapják meg az infot, hogy egy dolgozat leadási határideje már amulthéten volt és ezért turboba kell megirni a gyöngyszemetKép uh milyen vicces kedvemben vagyok, milyen jo lesz majd reggel 7-8 körül kellni frissenkipihenten amikor Fleoresz vigyorog rám és mondjaanya anya (keljél már te is! Kép )

na megyek is csicsikálni.

köszi a gyogypiuszikat hatottakKép már alig köhögünk

MIndenbetegeskedő pcinek és anyukájuknak gyogyulást!

Manó! mindig akartamirni, hogy sikerült a doga? kérdeztem csoporttársaimat ,de nekik se volt ilyen csoportdinaimkás doga. de szakdolgozat bizots van akönyvtárban abbo ki lehet ollozni ha bejösz. sajna én nem tudtam utánnanézni multhéten bent se jártam nemhogy az egyetemen de szinte ki se tettem alábam a házbol.Florinak nagyon kellettemKép
remélem sikerül vmi

jó éjt mindenkinek

Enci
renci

Szia Krisszie köszi a segítséget.
A kutyás képekkel csak próbálkoztam,meg hát mások is raktak fel nem babás képeket.A Dorka nagyon aranyos, a hugom is november 2. - án született.(csak '88 - ban) Igen van babám, egy kislány, karácsonykor lesz 5 hónapos. Képeket róla itt találsz, ha érdekel:

http://babanet.hu/album/main.php?album=3753

Nektek van albumotok?
drnn

Szia Adrienn!

Csodaszép ez a gyermekKépKépKép
Persze másféle képeket is fel lehet tenni, csak még nem ismertünk mert nem írtál semmit.

Dorka képek itt találhatók:
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/283/70853.html?1103029681

Krisz

Krisz
krisszie

Szia Krisszie nagyon szépek vagytok!
A klinikán szültél?
Rengeteget tud változni eggy év alatt egy baba.
Nekem nagyon tetszik a 3 perces kép,meg persze a többi is.
drnn

Szia Adrienn!
Nem a klinikán szültem én vagyok az egyetlen a csapatból aki a Kenézyben szültKép
Nekem is az a kép a kedvencem nem véletlenülKép egy csoda minden baba olyankor - és persze később isKép

A Te lánykádat hogy becézitek, Larának?

Krisz
krisszie

Sziasztok lányokKép
Mizujs hogy vagytok nálunk nincs semmi különös holnap megyek a lánykámnak karácsonyi ünnepségre és már csak a héten jár oviba és jan 2ig lesznek ittholKépKépKép

Szia AdriennKép
Megnézztem a képeket nagyon tündéri a kiscsajKépKép
Rakok majd fel én is már újakat most vettünk egy másik gépet ami egy kicsit jobb képeket csinál itt bent is mint a régiKépKépKép
Ti mit fözztök karácsonykor mert én még nemtudom mit kénne csinálni de olyan kénne ami csirkéböl van mert csak azt szeretjükKépKépKépKép
Legyetek jok sziasztok IldikóKépKép
ildikó_4

Sziasztok! Indult egy karácsonyi fórum itt:

http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/show.cgi?tpc=283&post=417821#POST417821

Üdvözlettel: Kata
kta

Sziasztok!

Krisztaa!
A Mazsola Muzsika csütörtökön van a Délibáb 2. emeletén. Két időpont van: 9:40 és 10:30.
Bárki jöhet, bár elvileg 3 éves korig van. A bérlet 5500 Ft, ami 11 alkalom.
Itt énekelünk, mondókázunk, jól érezzük magunkatKép

A Waldorf ovi a Széchenyi utca 65.sz. alatt található, a Mechwart szakközépsuli
után kb. 200 méterre a Tócóskert felé.
Kéthetente keddenként van a klub, 16-18:00-ig. A múltkor kenyeret sütöttünk, volt tea, játékok.
100 Ft-ot kellett beadni fejenként.

Adrienn!
Üdv itt közöttünkKép
Megnéztem az albumotokat, gyönyörű lányod van!Kép
Az én kislányomról itt találhatóak a képek:
http://babanet.hu/album/main.php?album=1374

Ildikó!
Én francia hagymalevest és sajtos tejfölös csirkemellet fogok csinálni.

Na ennyi voltam, mert a csaj egyszerűen nem hagy írni. Teljesen azt gondolja, hogy az övé a gépKépKép

Era

Era
Kép
era75

Szia Era!

Nagyon köszi az infót. Bár kaptam egy e-mailt a mazsola muzsikásoktól ahol bemutatkoztak.
Nagyon tetszik mind a két hely. Megpróbálom úgy alakítani, hogy el tudjunk látogatni mindkét helyre.
Ti mindig mentek?
Hogy csinálod a tejfölös csirkemellet?

Krisztaa
krisztaa

Sziasztok,

Megnézegettem minden albumot, és mit mondjak, olyan szépek a képek, és hogy nőnek a gyerekekKép

Mostanában én is csak ilyenkor érek ide, mert a fiú engem sem enged, egyáltalán. De ekkora meg már olyan fáradt vagyokKép Meg, most úgy is érzem, hogy éhes.

A séta ma jó volt, a fiú amint feljöttünk, elaludt, majdnem 2 órát mant a szunya, és este is elaludt időben, ne persze, nem könnyen.

Szia Adrienn,üdv itt.

ha már mindenki megmutatja, megmutatom én isKép
http://babanet.hu/album/main.php?album=1451

http://babanet.hu/album/main.php?album=3855

szép álmokat mindenkinekKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok,köszi mindenkinek a dícséretet.Én is vévignéztem az albumokat, csodálatos babócák vannak erre felé.

Krisz, Tejcsipicsának becézzük.Később biztos változni fog, most ez az ami illik rá.
Üdv. mindenkinek, megyek tanulni (sajnos)
Drnn
drnn

Sziasztok Kép
Most csak ugy rakok fel 1képet
Kép
Sziasztok
És ha már adig nem irok jó hétvégét mindenkinek
IldikóKép
ildikó_4

Mindenkinek küldöm a közelgő karácsonyi ünnepekreKépKép
http://www.icq.com/friendship/pages/browse_page_7944.php

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Krisztaa!
Mi általában szoktunk menni a Mazsolára. Talán egyszer az elején nem mentünk, mert Annának folyt egy kicsit az orra.
Jó lenne, ha ti is járnátok!
Tejfölös csirkemell:
a csirkemellet csíkokra vágom, borsos lisztben megforgatom, majd ki kell sütni olajban, jénaiba tenni, sok sajt és tejföl rá, jól átsütni.
Ennyi az egész, és nagyon fincsiKép

Manóka!
Ez az oldal nagyon jóóóóóóóóó!!!
Megnéztem Imikét. Vannak olyan képek, amiket még nem láttam. Olyan édesKép
A "megszereztem a kockát" címűn annyit nevettemKép

Ma voltunk bent a Pannonnál, és Anna kapott Mikulás ajándékot. Szoktak kapni a dolgozók gyerekei.
Íme:
Kosárral a kezében mehetne NagmamáhozKép

Kép

Persze csoki csomag is volt:
Kép

Era

Era
Kép
era75

Era!
Nagyon köszönöm a receptet. Ki fogogm próbálni.
A mazsolára be fogunk menni, bár már csak az ünnepek után.
Ha fogunk menni előtte majd írok ide és akkor egyeztetünk, hogy jöttök-e. Oké?

Nagyn aranyos a kis csajsziKép
Teszek én is fel a fiukról képet

Krisztaa
krisztaa

krisztaa

Sziasztok!
Csak bekukkantottam hozzátok. Kép

Krisztaa! Végül küldtél mélt a fül-orr-gégészről? Ha igen, elküldenéd mégegyszer? (Lehet, hogy kitöröltem... Kép)

Köszi és bocs, ha én vagyok a hibás! Üdv:
Juca

[color=#476969:dc42bdeafd] Üdv: Juca
[/color:dc42bdeafd]
juca
Budapest XI. kerület

Sziasztok,

Szia Juca,
örülök, hogy látlakKépKépKép Hogy vagytok?

Krisztaa,
nagyon szépek a fiúk, mindketten igazi zsiványok, és már milyen nagy fiú Gergő isKépKépKép

Krisz,
a táp nem jött be eddig, nem kell a fiúnak, úgyhogy megcsinálom, és dobom is ki. De mostanában alszik, reggel 8-kor kel, kicsit még játszunk az ágyban,ekkor van szopi is, de aztán már rögtön kell e reggeli, de azonnalKép
Este már nem kéri, egyáltalán.

A mai esténk,persze kettesben, mert Imi már 2. hetét kezdi az éjjeli 12 órás műszakának. Persze, nappal meg csak alsuikKép

Szóval, be akartam tenni a hűtőbe egy nagyobb adag krumplilevest, ami kicsúszott a kezemből, és az összes a hűtőben, és a földön landolt. Persze, a fiú rögtön belemászott, elcsúszott, és fél feje+ ruhája, szóval mindene leveses. Bő fél óra altt, rendeztem a hűtőt, fagyót, a polcokat, a földet, majd a gyerekkel fürdés. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de az én fiam egyszerűen utál hajat mosni.Amint víz éri a haját feláll a kádban, és mutatja sírva, hogy ki akar jönni. Szóval, kettesben nem volt kicsi tortúra. Aztán a hajszárítás, amit persze szintén utálKép Na, és már 1 sírással a körmeit is levágtamKépKép
De ma este is szépen elaludt a Barátok köztön. Tegnap meg a Harry Potteren.
Már feladtam az altatást is, ha lefekszünk itt a tv előtt, max fél óra alatt elszunnyad. Lehet, hogy nem jó módszer, de én nem bírom siratni az ágyában, a másik szobában meg egyszerűen már nem is marad el velem sem.

Tegnap meg kapott 3 csillagot, amit az ablakra kell tenni, és vannak vele kis égők, nagyon tetszik nekiKépKép

remélem, nektek jobb vasárnapotok volt.

manóka

manóka
manóka

Manóka!

Köszi, kicsit hajtósan... Kép
Ma volt még egy nagy köröm a városban, addig apa vigyázott a gyerekekre, mert már nincs ovi. Délután pedig sütögetés ezerrel, mert nagyon vészesen fogy. Kép És akkor még a takarítással sehogysem állok. Pedig hozzánk egy nappal hamarabb jön a Jézuska, hogy legyen idő a kapott játékokkal játszani, ugyanis karácsony után elutazunk.

Egészségileg hála az égnek jól vagyunk! Lelle Pocak már minden mellett feláll... aztán nagyon sokszor el is esik. Kép

Jópofák lehetnek a csillagok az égőkkel! Vili is utált hajat mosni!

Megyek elteszem magamat holnapra.
Üdv: Juca

juca
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Juca!
Neharagudj, de én nem küldtem nekeed az e-mailt.
Ezer bocs érte, de mikor írtam hogy küldöm akkor utána biztos közbe jött valami és nem írtam meg az mailt. Mégegyszer bocsi.
Az az igazság, hog ymár nem is emlékszem hgoy mit kérdeztél. Ha fül-orr-gégész után érdeklődtél akkor sajnos nem tudok segíte4ni mert egy ismerősőmet vittem volna a dokinkhoz akihez mi jártunk és közölte, hog yegy fél évig nem lesz a klinikán. Sajnos mi is hoppon maradtunk orvosilag, ha nem ez volt a akérdésed akkor ird már meg mégegyszer és nagyon szivesen válaszolok itt neked vagy e-mailben.

Nekem mind a két gyerekem fül problémás volt. Egy dolog segít az a homeopátia. Bármit adtak a dokik hogy folyon a agyerekek orra(mert nálunk ez volt a baj, hogy sosem folyt az orruk és ezért nagyon sűrűn a fülükre ment.)mióta homeopátiás bogyókat szedünk azóta már nem egyszer voltak náthásak(taknyosak) még nem fájt a fülük. Kopp..kopp...kopp
Szóval bármiben segítek ha tudok!

Manóka!
Én is szoktam ilyen bravúrokat véghez vinni, csak nálam nem egy gyerkőc hanem kettő mászna beleKép)
Altatás ügyben részvétem. Ugyanis mi dettó ezt csináltuk Mátéval. Én akkor amikor terhes lettem Gergővel megfogadtam hogy mégegyszer nem csinálom ezt végig. Nem akarlak elkeseríteni de csak ahogy nőni fog Imike annál rosszabb lesz. Tapasztalat!
Csak akkor rendeződött ez a helyzet amikor mgtanulta, hogy aludjon el önállóan. Addig iszonyat volt: melléfeküdjáé, olvassál, most itt alszok most ott alszok stb.
Én Gergőnél teljese4n tudatosan 3-4 hónapos korától arra szokattam, hogy ne aludnon el a cicin hanem majd csak szopi után betettem a kiságyába és ott aludjpon el. Megszokta kicsi kora óta, hogy igy alszik el és neki ez olyan természetes mint bármi más. szeretném a kiságyát már kitenni a szobából és délben mindig a testvére heverőjén alszik el, hogy szokassam a heverőhöz. Szuper működik ez is, szépen elalszik persze néha rá kell szólni mert zsivány és huncutkodik, de a végén mindig elalszik.
Hát sok kitartást kívánok neked, de próbálkozzál különböző módszerekkel, de sajnos nálunk semmi nem segített.

Krisztaa
krisztaa

Sziasztok!

tulságosan motzgalmas és fáraszto heten vagyunk tul. (vizsgák és beadando dolgozaton vagyok tul. és teljesen kialvatlan állapotban, mert ugye Flora aki amuyg szinte mindig végig alussza az éjszakákat most amikor vizsgáztamés tanultam akkor nem aludt . ugyhogy majdnem minden nap csak 4-5 orát alutam. a tegnap vizsga után egy jonagyot szunyáltunk a csajjalKép

Vasárnap meg megtartottuk a potszülinapoját a csajnak. nagyon élvezte lufi és ajándék hegyekKép na és a torta az nagyon tetszett

a legnabyobb ujság az az, hogy ugy tünik meg van az első fogunk!!!!ugy érzem, hogy már át is tört, de nem érzem még teljes biztonsággal de az biztos, hogy hamarosan meg lesz az első fogunkKépKép

Manoka!

nem irigyellek atortura miatt. nem lehetett könnyü.
alvás tipp: nekünk az vált be (kop,kop,kop), hogy előrébb tettük a fürdést,6 fél,7 körül. 7-kor vacsi és fél-8 körül lefektetjük. ekkor kap tejcsit. nálunk a lefektetéshez az vált be ,hogy olyankor mindenhol lekapcsolunk mindent. legfeljebb a másik szobába a számgép van lekapcsolva. szoval szinte teljes a sötétség. és igy csak 5-10 perc és megy a szunya. nekem az ölembe alszikel és utána teszenm le a kiságyba.ez bevállt. korábban 10 ora körül feküdt le nagy szenvedéssel.

Era!

nagyon cuki a ruciban Anna.Flora szinte beájult miután feljöttünk, még meg csináltam neki a kaját (nem evett egy falatot se) szinte ülve elaludt.Kép

Adrienn!

nagyon szép a kislányod! nekünk is van olyan röfis kesztünk és a csajnak most az a kedvence azzal fürdik és minden egyes alkalommal amikor a fürdöbe lép megkell nézni illetve fel kell venni . és sir, ha nem kapja megKép

néhány kép a partiról:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Enci
renci

Sziasztok!

Köszi Renci, ti is nagyon szépek vagytok.
Mennyi idős?
Larina is nagyon szereti a röfis kesztyűt,bár most kapott a Mikutól egy oriflames rénszarvasost, s most az a sláger.
Fél órája kapta meg a dupla szurit szegénykém, s most alszik.Ami annyit jelent, hogy éjszaka ébren leszünk, mert most tuti aludni fog 6ig.
drnn

Sziasztok!

Minden gyerkőc gyönyörűségesKép a kis piroska Anna és a szülinapozó, csatos Floresz is ééédesKép
És hurrá és végre és gratula az 1. fogacskáhozKép, melyik bukkant elő?

Enci, neked is kitartás a vizsgákhoz, most már nem sok van hátraKép

Manóka,
tényleg nem szereti Imike azt a tápit?
Akkor mit adsz neki? Jöhetnek a felnőttes kajákKép

Dorka még mindig a rágókat növeszti 1000-el, ez egy kicsit megviseli felsír néha éjszaka és nehezebben alszik el. Viszont 8kor mindig letesszük és reggel kb 8-9-ig alszik, olyan jóKép

Adrienn,
remélem a csajszidat nem fogja nagyon megviselni a szuri. Most kapta az 5hóst ugye? Akkor egy darabig békén hagyjákKép

Juca,
üdv ittKép
nagyon édesek a gyerkőceidKép, tegyél még fel képet róluk!

Krisztaa,
örülök, hogy beváltak nektek a homeos bogyók, saját magadtól gyógyszerezed vagy doki ajánlja hogy mit kell alkalmazni?
Ilyenkor télre van valami vitamin vagy imunnerősítő készítmény amit érdemes lenne szedni?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Köszönöm a szíves fogadtatást. Kép Már nagggggyon régen jártam itt...

Krisszie!
Aranyos vagy! További képek a honlapunkon találhatók, mostanság frissült.

Üdv: Juca

juca
Budapest XI. kerület

Kivánok Mindenkinek Kellemes Ünnepeket Kép
Ildikó Anita és a többiekKép
Kép
ildikó_4

Áldott Karácsonyi Ünnepeket!
Boldog új évet kívánok,mindenkinek!Kép
Kata
jázmin

Sziasztok!

Kívánok mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt, szeretetben, gyertyafényben eltöltött estéket!!

Kép

EraKép

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek.

Krisszie, még csak a 4 hónapost kapta, mert betegek voltunk.Szegénykémet úgy sajnáltam.Kapott egyet a jobb oldalra, egyet a bal oldalra.szegényke még fel sem ocsúdott, már kapta is a másikat.
drnn

Sziasztok,

remélem, eddig mindenkinek jól telt a karácsony, és pihenni is tudtok kicsitKép
Nálunk wddig a jövés menés volt, de Imi azt mondta, holnap már puihi, gyerek megy a nagyiékat boldogítani kicsitKép

A fát élvezi a gyermek,szedi le rőla a mézeskalács díszeketKép

Most mennem kell a veszedelemhez, majd még írok.

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Egy kicsit megkésve, de mindenkinek kívánok szeretetteljes és békés karácsonyt!

Krisztaa
krisztaa

Sziasztok csajok!

Boldog karácsonyt kívánunk mi is mindenkinek!

Kép

most jöttünk fel egy nagy sétából és megyünk is tovább a sógornőmhöz ebédelniKép

Majd írjátok meg, hogy miket kaptak a gyerkőcök és hogy tetszett nekik!

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Nekünk nagyon jól telt a karácsony!!Kép
Péntek délután átmentünk Anyósomékhoz(ott volt Dédi is). Ajándékozás, vacsi, beszélgetés.
Anna kapott fa építőkockát, pulcsit, harisnyát, meséskönyvet, kesztyűt, kisautót.
Aztán este itthon ajándékoztunk. Énekeltünk a fánál, Annának nagyon tetszett. Tőlünk kapott műanyag építőkockát, kislámpát, és mágneses rajztáblát. És ez a nagy sláger. Azóta állandóan rajzolKép
Szombaton mentünk Tokajba. Ott szánkót kapott, könyvet, ruhákat.
A szánkót sajna nem tudtuk felavatni, mert nem volt akkora hó, de hosszú még a tél.

Krisztaa!
Megnéztem a képeket, nagyon aranyosak a fiúkKép
Mennyi idősek pontosan?
Legközelebb jan. 13-án lesz a Mazsola Muzsika. Mi 9:40-re megyünk. Jó lenne, ha együtt tudnánk járni!!

Adrienn!
Hogy viselte lánykád a szurit?
Nem lett lázas?

Juca!
Üdv ittKép

Manóka!
Aludt tovább Imike?
Mi még jó sokára értünk haza, mert a csaj nem igazán sietett. Mindenkivel leállt "beszélgetni"Kép

És a nagy csoda nálunk!!!!!
Anna már másodszorra aludt el egyedül. Egy kis cici, kiságyban hátsimi, majd kijöttem, hogy aludjon nyugodtan. Még egy darabig énekelt, aztán aludt édesenKép
Remélem ez így is marad, és nem csak karácsonyi ajándék nekünk!

Hűűűű, jó sokat írtam, megyek is pakolgatni. Szerdán költözünk!!!!!!Olyan izgatott vagyok!!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Era,
de izgi, hogy nem soká költöztökKép
házavató buli lesz?
tényleg és akkor már ott köszönt benneteket az ÚjévKép

Gratula az alváshoz látod összejön, így tovább!

Akkor én is belövöm a jan 13-at olyan kíváncsi vagyok a mazsolára, hátha most eljutunk.

Csajok Ti mostanában nem szoktatok sétálni?
Sose találkozunk senkivelKép talán mert már gyalog járunk?Kép ma is elsétáltunk a postáig igaz egy örökkévalóságnak tünt, mivel minden kutyánál, bokornál meg kellett állni, minden lépcsőt meg kell mászni, viccesKépKép

Ajándékok:
leg-leg-leg kedvencebb egy k's kids plüss macsek lett amit anyukámtól kapottKép, ezen kívül zsiráfos legó, mesekönyvek, mese cd, mese dvd, rucik, LP figurák voltak a fa alatt. Mindet imádta a csajKép olyan klassz így a karácsonyKép
szerencsére könyvmániásnak tünik, folyton hozza a könyveit, ül az ölünkbe és olvasni kell neki a mesét, imádomKép

Mágneses rajztáblát hol lehet kapni? Ja meg olyan hűtőmágnest szeretnék, amit nem tud megrágni a csaj, szóval a gipsz vagymi nem jó. Láttatok ilyesmit?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

Fél után kelt fel, azóta nem aludt, de még most sem úgy néz ki, mint aki álmos. Ép olvasgatKépKép
A könyv nálunk is negyon megy, na meg a klaviatúra.
Nálunk fa kiarakó, szerszámoskészlet, maci, labdák, puzzle, zenélős játék, Lolka- Bolka volt a fa alatt. Meg kapott távirányítós autót, anyósomtól, amit Imi választott ki, mert ő nem tudta, hogy mi kellene a gyereknek, így van játéka az apjának isKép

Most Imivel esznek borsóföleléketKép
Ja, és egy kép tegnapról
Kép

A Mazsolán újra gondolkoznék én is, csak, a gyerek és kocsi felcipelése a 2. emeletre nem olyan szimpi nekemKép

Krisz,
sztem vannak nem gipsz mágnesek is, vagy ha veszel apró kis fa figurákat, annak is tudsz a hátára ragasztani mágnescsíkot.

manóka

manóka
manóka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?