Új privát üzeneted érkezett!

Móni!
Mi volt dokinál?

Nonónak már kevesebb haja, hullik neki. :)
De ahogy nő a pici haja alatta, az mind szőke :lol: .

Zsuzsa!
Akkor ezekszerint már jobban van Zoé?! :D

Többiek???

Kép
niki+baba

Gondoltam jövök még de látom sehol senki Encu se tért vissza közénk . Lányokat letetem Zoé még mindig lázas . de alszik . hátha holnap jobban lesz . remélem apa még pestrálja a Németet aki itt van . sose fog hazaérni jaj nem látom a végét de legaláb anyagilag megérné de még ugyse sajna . Február ota miota váltot muszály volt megszünt a cég . szoval azota csak lejeb csuszunk . remélem egyszer megtérül nem csak a mézesmadzagot rángatják elöttünk . és még váltani se tudna mert 2-éves tanulmányi szerzödést irt alá . eböl még egy se telt el . Ez van na várok még kicsit lesekszem aztán tente . elfáratam a Mai napba
anha

Szia Niki

Hát ezt igy nem mondanám mikor megy le a láza jo de mikor felmegy hát azt röktön látni mert azonal jön hogy ringasam .
anha

Ezek szerint már akkor jobban van Zoé :lol: Az jóóó :lol:

Mi megjártuk a dokit, jövőhét szerdáig kell elmúlnia a takonynak az orrából a Ricsinek különben vissza kell mennünk :? Remélem addigra elmúlik.

Encu!

Mi van veled???? Egyben vagy még??? Nagyon eltűntél, minden ok???

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Na de egyszerre írtunk :lol:

Niki!

Akkor úgy néz ki tártalan lesz nektek a hajvágás, ezt akartam kérdezni, hogy kell e már vágni neki de akkor ezek szerint hullik. Hát a Ricsinek megvannak a hosszú tincsei, már kicsit lányos 8)

Igazi csajozós sérója lesz, szöszi csávó, buknak rájuk a csajok :wink: A szeme szine esetleg kék? :lol:

Zsuzsa!

Sajnálom hogy Zoé még mindig lázas, de csak elmúlik. Szurkolok!!!!

Encu!

Gyere már ne idegesíts!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:

Na megyek még belesek este hogy jött e Encu, most altatás következik.

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

[i]Momi ey picit én is agodom mert olyan hirtelen tünt el Msn -en se látom . Csak eddig nem akartam mondani

haho Encu
[/i]
anha

Heló-heló-heló :D:D:D

Basszus, mindenkinek írtam tök sokat, erre behalt a net és utána meg Apa töredezettségmentesítette a gépet... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Most jutottam el megint idáig.. BOCSI, LÁNYOK!!!

Szóval délután 5ig volt a takarítónő, szépen kinyalt a kecót :D De KArcsi szerelmem máris dolgozik a leamortizáláson, úgyhogy nincs gond ;)

Hűha, nagyon sokat írtatok, nem is tudok mindere reagálni, meg azt sem tudom, az előző oldalon mik voltak.. :oops:

Tesóka, ügyes a Ricsi, imádnivalóan huncut, ahogy belehunyorog a gépbe :D

Zsuzsa, remélem jobban van Zoé..a fene ebbe a lázas-taknyos szirszarba!!! :twisted:

Gabó, téged sem irigyellek Flóra kínjai miatt..szinte középkori módszernek tűnnek ezek a szúrások, nem? :shock:

Barbi, Kiskarcsi is hidegfront-aktív, egész nap nyüstölt...de IMÁDOM! :D

Niki, várjuk a keresztelős képeket, hátha látszik majd rajta Nonón kívül a titokzatos körmöd ;) :lol:

Csilla, ezek szerint látszik a pocid, ha ennyien ugráltak...mert gondolom nem vagy ijesztő... ;):D

Na, most, hogy kijófejkedtem magam, elárulom, hogy tökre bekajáltam csokiból... :shock: :shock: :oops: :roll: Tesóka, ez miattad van, mert tegnap emlegetted!!! :D

És csajok, nagyon-nagyon tündérek vagytok, hogy hiányoltatok :D KÖSZI!!!! :D:D

Kép
Kép
encu

Ja, a lényeg... :oops:
Alapos volt a nő, megérte...vagy írtam?????!!!!

Kép
Kép
encu

Na végre, már kezdtem aggódni!!!!
Gondolkodtam, hogy írok neked sms-t, de aztán filóztam rajta, hogy lehet nem örülnél neki, ha ilyen későn írnék, hogy mi van veled!!! :?
De azért örülök, hogy itt vagy és minden ok. :D

Móni!
Ti már voltatok hajvágáson? Én azt sem tudom, hogy mikor kellene elvinni Nonót. Egyenlőre nem kell. :)
Igen kék a szeme, illetve szürkéskék. De még Ricsikének is kék nem?

Majd persze hozok képeket a keresztelőről, de nekünk aznap lesz az első házassági évfordulónk is!!! :wink: :D

Ja és Móni vettem babateát, de nem issza jobban Nonó, mint a vizet, szóval lehet nem sok értelme volt.

Kép
niki+baba

Niki, aranyos vagy, máskor nyugodtan írj sms-t, nálam sosincs késő :D Max le vagyok némítva, mert alszom, vagy nem vagyok telefonközelben...de előbb-utóbb úgyis reagálok! :D

Ja, és lányok! Ha azért aggódtatok, hogy esetleg szülök, vagy bajom van, akkor megnyugtatok mindenkit, hogy ha mindenkinek, akinek tudom a számát nem is, de valakinek biztosan megüzenem, hogy megírhassa ide, ok? :D:D:D

DE tényleg nagyon rendik vagytok, meg vagyok hatódva ;) :D :lol:

Kép
Kép
encu

Encu

Örülök hogy vagy : na minek után megnyugotam hogy elökerültél elteszem magam holnapra Szisztok .. a takaritonöröl még irj egy picit többet .
anha

Jajj Encu, olyan jó hogy jöttél :lol: :lol: :lol: :wink:
Én is akartam már íni neked, de megfogadtam hogy csak holnap délelőtt zaklatlak ,hátha csak nincs net vagy csavarogtok :roll: Rémiszgetsz itt minket :shock: :lol:

Hát hallod reggeltől délutánig takarított :shock: ez tényleg alapos :wink: ablakot is pucoltattál vele :lol:

Most hogy én is megnyugodtam megyek altatni tovább a Ricsit,

Jó éjszakát, szép álmokat!!!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka! Dehogy rémisztgetlek..!!! Akartam jönni, tisztára kínban voltam, hogy nem tudok jelt adni magamról, mert láttam, hogy megy a kavarás, hogy kirabolt a t.nő, meg hogy elpakolt..:D:D:D:D:D Csak a net nem akarta az igazságot... :?
Neked is mondom: nyugodtan zaklass, amikor úgy érzed! ;)

A t.nő nem pucolt ablakot, de minden mást megcsinált. Hál istennek végre tisztaságérzésem van :D Még majd a padlószőnyegeket tisztittatom ki vala Kiskarcsi érkezése előtt, hogy teljes legyen a komfortérzetem..

Máris mész?! Akkor jó éjt nektek, szép álmokat!! :D

Zsuzsa! Neked is nagyon köszi az örömködést, a t.nőről meg kérdezz, ami érdekel, mindent elmondok :D:D:D:D
Neked is jó éjt!!

Kép
Kép
encu

Ja, Apa szerint babanetfüggő vagyok... :oops: :oops: :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
encu

Mentem hunyni, látom, nincs senki!
Jó éjt, pussz :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok

Hát jo szar idö elé nézünk ma is.

Encu a takaritonöt Kérdezd már meg hogy van e még szabad kapacitása és hogy válalana e panelakást is .
anha

Sziasztok!

Encu!

Én is függő vagyok :oops: :lol: főleg apa szerint, bár azért már beismertem magamnak is 8)

Jó sokáig fent voltál tegnap este, addigra én már félig kialudtam magam :roll: :lol:

Gabó!

Most meg te tűntél el!!!!!!!! :shock: Gáz van ???? ugye nincsi, Flórával minden ok?????

Zsuzsa!

Kobak hogyvan????

Ilyenkor mikor betegek vagyunk, nem bánom hogy esik kint az eső, így nem vágyom annyira ki :roll: Bár a hangulatomnak jobb lenne a napsütés meg a töki nóziának is :lol:

Niki!

Képzeld mi is beszereztünk babateát, gyógynövényest, mert hát ha hideg van kint meleg vizet csak nem itathatok a Ricsivel, bár neki szerintem az tetszene a legjobban, mert víz imádó. :lol:

Már e téren is változott a véleményem :shock: :lol: ja meg a cukorról is képzeld, eddig nem adtam most meg adok, nem árt az, és jobban csúszik tőle a dolog 8) minek kínozzam szegényt a keserű és savanyó dolgokkal mikor a cukortól fini édes lesz :roll: :roll: :lol:

Na mennem kell, hív a Ricsi

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Momi

Kösz megvan . most gyengén fáj érzem hogy van

Tea vélemény én is probáltam a vizet meg ilyen olyan teát semi nem volt jo és mivel zoé nyáron született és meleg is volt ezért nem ivott hát szartam mindenkire és vette neki pikwik gyerek teát és megcsináltam neki rendesen mint a nagyoknak cukor citrom . Ugy megitta mintha nem is let volna az üvegbe csak két korty azota azt isszuk mondjuk én mostmár rendes gyümis teát is adok neki mindegyiket imádja . és keresi hogy holvan a ka . nálunk az az inika . Ugyhogy ha lesz még babám valaha én nem kinzom mindenféle csodadaologal . Ebbe sincs kofein .
:)
anha

TEA :evil: :evil: :evil:

Azon kívül hogy elszinezi a fogat szerintem semmire sem jó. Én csak akkor iszok teát ha beteg vagyok mert ugye forró vizet azt azért nem innék 8) :lol: Szóval nem vagyok egy teás.
De a dokink az, főleg a gyógynövényes cuccokért van oda :shock:
Most sem köptetőt adott hogy felszakadjanak a dolgok hanem hársfateát :shock: mondtam apának hogy kérdezze meg hogy van e köptető recept nélkül 1 éves kor alatt azt hozzon inkább.
Most vettünk granulátomosat, majd meglátjuk. Eddig még csak vizet meg almalét ivott a Ricsi, régebben próbálkoztunk a kamillával de azt hagyjuk (így kell ezt írni ?). Eddig vizet ivott, abból képes egyszerre egy decit is betolni ha szomjas :lol: Remélem megszereti a teát. A doki is mondta hogy izesítsem úgy mint a miénket, cukor citrom. Ha ez nem jön be akkor én is kipróbálom majd a filtereset, hátha. Azért mert én nem vagyok teás attól még ő lehet 8) adok rá esélyt neki, hátha :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Mármint semmire a sima teák, a gyógynövények bizti jók csak eddig még nem ittam ilyeneket de hát egyszer el kel kezdeni. :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Encu, örülök, hogy jól vagytok!!!! :D Eddig ma elég nyugis Vince furcsa módon, éjszaka is tudtam aludni :o

Zsuzsa, jobbulást nektek! Van láza még Zoénak? Az tök jó, hogy ennyire szeretik egymást a tesók :)

Móni, biztos nem árt egy kis tea a Ricsinek, mondjuk én nem tervezem, hogy adok majd Vincének...Szilárd nem ivott mást csak vizet, abból sem túl sokat...most sem az a nagy ivós, igaz este be tud néha dönteni fél liter folyadékot, éjszaka meg pisilni járkál :)

Niki, akkor boldog házassági évfordulót nektek :)

Csilla, holnap mentek 4D-re? Szerintem mindenki kiváncsi a babóidra! Várjuk a képeket :)

Gabó, jól vagytok?

Kép

Kép
sbarbi

:( Szia

Barbi

Még van láza a zoénak de nem magas 37.5 volt reggel de biztos nem jo valami mert most is alszik ilyenkor nem szokott.
anha

Zsuzsa!

Tipikus kisbeteg, :cry: , de az alvás jóóóó! Pihizz te is, ha tudsz :wink:

Lejjebb tettük a kiságyat, mostmár totál lent van. Majd beleestem éjjel mikor tettem bele a Ricsit, ekkorát hajolni :shock: :shock:
Tiszta börtön ágy :shock:
Tuti azért állt fel ilyen hamar, mert mikor csak középre tettük le a kiságyat, megigértem neki hogy ha feláll és biztonságosan megy egyedül akkor kap egy nagy szivacsot és azon fog aludni és eltesszük végleg a kiságyat :lol: Szerintem erre hajt :mrgreen: :mrgreen:

Gabó!

Átérzem most már teljesen a multkori panaszod hogy állandóan állni akart Flóra. Hát egyszerüen kész, és a legjobb hogy húzza ki a kezemből a kezét a Ricsi persze puffan akkorát hogy csak na ha elengedem :shock: ááááááááá, mindennnek megvan a magaátka :shock: :lol:

Most megint mennem kell, hív a Ricsi :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Momi

Probálok. én is pihizni mára se terveztem sok mindent csinálni van kaja tegnapi . Azt eszünk meg van hideg kaja is .
Apukám barátnöje : Ibolya mam csinált kompotot almábol azt is tudunk enni nagyon fini lett .
anha

Sziasztok!

Egy kis reggeli szösszenet:

Óda napjaink karrierista hölgyeihez...

"Nyirkos lett a cicim a pusáp alatt,
Mer az ofiszban a mítingen nem éri a nap,
Pedig, asz'ondják, a szilikonnak jót tesz az úvé,
Mint hó végén a számlámnak az aputól jött lóvé.

A nonfigi a derekamon marha jól mutat,
Tolatáskor jelzi az agyamhoz az utat,
Bár szolcsiban a csajok szerint egész jó a mellem,
De nem nyerhetnék vele még a légzsákom ellen.

Kígyóbór csizmám, kicsit több volt, mint hetven,
Külsőm, mint egy statisztáé a LeniKrevic klipben.
Mango szatyor, telcsi, szájfény felken,
Fontos az összhang, a trendem rendben.

Karrierem építése nem egyszerű feladat,
Gyakran kell térdelnem, az asztalok alatt.
A píáros szakma nem könnyű kenyér,
A háton fekvő egértől kérges lesz a tenyér.

De hagyjuk is a munkát, mert sietek éppen,
Talizunk a csajokkal a Liszt Ferenc téren.
Péntek esti "Szex és Nyújork" paródia túra
Ez a nagyvárosi, kozmo, trendi kultúra.

Egy negyvenes ügyvéd, álmaim lovagja,
Bájos az a poci, ha fakormányra rakja,
Nem minden a külső, tartja a mondás,
Dzsípiesz és klíma nélkül hiába vagy Hondás.

Ha eltűnnek a pasik, az ágyjelenet után,
Hogy miért történik veled, te csak nézel bután,
Főzni azt nem tudsz, és nem akarsz gyereket,
Egy liter tejért meg nem tartunk tehenet.

Húspiaci értéked, ahogy konvergál a nullához,
Sorsod, mint a folyó, mely olvadáskor hullát hoz.
Macskát tartasz gyerek helyett, beszélsz a kutyádhoz.
A vénlányok klubja lassan téged is elátkoz.

Nem az élet ver, hanem Te szívatod magad,
Kicsit sokat néztél tévét, átmosta az agyad.
Bármit is mond anyukád, és tömi fejed a média,
Az az út, amit jársz, az nem vezet sehova.

Családod az nem lesz, igaz lóvé, mint a pelyva.
De a temetőben tudod, nincs menedzser fejfa,
Az önmegvalósítás, meg a karrier a fő cél,
Te döntöttél, cicám, eszed, amit főztél!"
rnecsi

Csilla!

Jóóóóó :lol: :lol: :mrgreen: cicababák :mrgreen: :mrgreen:

Holnap mész 4d-re? De izgi, kiváncsi vagyok kik laknak odabent 8)
Tényleg, gondolkodtok már a neveken?? :lol:
Nálatok legalább nem lesz gond, egyet a párod egyet meg te nevezel majd el :wink:

Niki!

Még nem voltunk fodrásznál :lol: pedig érik a helyzet, elég nagy sörénye lett a Ricsinek :shock: Elől a szemébe lógott egy vastag tincs, azt levágtam ollóval, kicsit gáz de jobb mintha a szemébe lógna. Lehet itthon vágjuk le géppel, fodrásznál nem hiszem hogy megmaradna :?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szóval vagyok ma is!
Tegnap este nagy elhatározásra jutottam! Ma nekiugrok a lakásnak és valami rendet próbálok eröltetni rá! Előveszem a porszívót (most rendeltem bele új filtereket), szétválogatom a számlákat, stb. Tegnapról még maradt kaja, ma én sem főzök semmit!

Kicsit korainak érzem és lehet, hogy csak az időjárás okozza, de 20 hetesen ott tartok, hogy nem tudom felhúzni a gyűrűimet és nem látni a bokámat (tegnap este mikor lehúztam a zoknimat a mintája ott maradt a lábfejemen)! Lehet tenni ellene valamit? Én szivesen iszok teát, mert én Mónival ellentétben nagy teás vagyok! Ha olyan napom van, lazán meg iszok 3-4 liter gyümiteát! :roll: (Legtöbbször csipkebogyót iszok hibiszkusszal citrommal, és minimális vagy semmi cukorral.)

Niki!
Aki nálunk csinálta volna a gyerekszobát, az Viktornak a munkatársa, ezért nem került volna valószinűleg nagyon sokba, maximum pár doboz sörbe meg az anyagba. :wink: Mára már nem bánom, hogy nem jön össze, hisz egyenlőre el sem tudom képzelni hogyan lesz berendezve a gyerekek szobája, és elég érdekes helyzet lenne, ha a dekorációhoz kellene alkalmazkodni a bútorpakolásnál! Tegnap délután elkezdtem saját magam a szoba dekorációját, aztán vagy felkerül a falra vagy nem, de tök jól szórakoztam! A képek egy 30x40-es képkeretbe beleférnek. Kép Kép
rnecsi

Csilla!

Csak óvatosan azzal a takarítással :wink:

Aranyosak lettek a képek, ügyi vagy!

Hogy gondoltad, az elején egy ágyban alszanak majd a manók? Vagy egyből két kiságy lesz?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tegnap esti képek:

Kép Azta de álmos vagyok -fürdés után

Kép Az előző kép készülte után egy órával ámosság sehol, vígan álldogáll

Miért lett ilyen kicsi az utcsó :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ja, ez a pizsis szerkó :lol: van még kettő de azokat ki is nőtte :? :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

na pizsit nekem is vennem kell deolyan drágák 2000-3000 ft vagy még több
anha

Sziasztok!

Végre egy tűrhető éjszaka... :D:D:D Most mintha kialudtam volna magam, de persze nem lehet minden tökélete, mert most nekem fáj a fejem... :( Front van, mi? ;)

Barbi, Kiskarcsi engem is nagylelkűen hagyott pihizni, de most ahogy itt ülök, ő is elvan...nem nagyokat rúg, csak játszik szerintem :D

Móni, el tudom képzelni a Ricsiről, hogy hajt a rácsmentességre ;) Rafkós kissrác...asszem jól meglesznek Kiskarcsival, meg Barbi babájával is..ő is nyüzsi :D És tökre jó, hogy egy kupacban vagyunk így páran, meg akik nem fürediek, ők is 10 perc sétával elérhetők :D Tetszik ez a fíling...és még mindig nagyon várom a talit!!!!! :D:D:D

Niki, mikor van az évfordulótotk?? :oops: Mert akkor énis csatlakoznék a gratulálókhoz! És hányadik? És..és...ésssss ..? :D:D:D:D JAaaj, túlaludtam magam és még egy light kávét is arcbatettem..csoda, hogy nem tudom lelőni magam? ;)

Zsuzsa, remélem azóta is csak jobban van a Zoé, az alvás tényleg nagyon jó gyógyszer :D

Gabó!!! Hiányolunk!!!!!!!!!!!

Lányok, Apa már pattog, hogy készüljek...megyünk a Campiba öltönyt csináltatni neki...meg nekem is köll vmi gönc, mert megyünk esküvőre..:D

Lehet, hogy csak később jövök, de pusza mindenkinek, és habár szar az idő, szép napot!!!!

Kép
Kép
encu

jaaaj, Csilla, bocs... :oops: :oops:

Tényleg óvatosan azzal a takarítással..:D

Kép
Kép
encu

Lányok

Beszéltem a dr azt monta még ne foglalkozak vele . csak ha más tunet is lesz . akkor vigyem le ez még belefér . azt monta .

Encu jo csavizást .
anha

Zsuzsa!

Budaörsi auchant ajánlom a figyelmedbe. Ott vettük ezt 500 ft-ért! És szoktak lenni 1000 ft-ért is, mi is vettünk már előre 4,5,6 évesre való pizsit, ennyiért tök jó :lol: Most 3 évesre valót hordunk :D a cimke szerint :lol:
Apa ott dolizik így napra készek vagyunk akciók terén, majd ha lesz megint akkor megírom :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

hu az jo lenne köszke
anha

Tesóka!

Örülök hogy kipihent vagy, olyan lehetsz ilyenkor mint a barinőm, jó pihentagyu ha sokat alszik :lol: :wink: :mrgreen:

És milyen ruciról álmodsz? Valami kis egyszerűről vagy hiperszupercsiniről?

Jó vásárolgatást :wink:

Öltönyös hapsik, hmmmm, bejönnek 8) szép nyakkendővel :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szivesen :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Kép

Na tesék egy öltönyös pasi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
anha

Azt a

Libát melette ne vad figyelembe
anha

Nincs rajta nyakkendő :!: :lol:

De csini :wink: , Te is :wink:

Akármilyen is legyen egy hapsi, szerintem egy jól megválasztott öltöny bombapasit csinál belőle (na jó kvazimódót ne vedd figyelembe :lol: )

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

hu téleg . ez igy van
anha

Na tessék, szépen kikapcsoltam a gépet, felöltöztem, emberformát festettem az arcomra, erre Apa be kellett rohanjon a céghez..Én meg itthon punnyadtam egy ideig, aztán szépen visszakapcsoltam a képet és megint itt vagyok :D:D:D A függő :D

Hát igen, az öltönyös hapsik bizony tudnak jól kinézni...Karcsi egyszerűen hiperpasi volt az esküvőnkön az öltönyében...de nekem az a laza viselet is bejön, amikor naci, valami egyszínű ing és egy zakó játszik..lezseren kigombolva az ing..olyan kis tuti :) Nemtom..érthető voltam? :D

Zsuzsa! Tök jól néztek ki (mind a ketten!!!! :D)

Én is nézak valami szépes képet, hátha találok.

Ruci nekem? Hát, legyen csini, de nem szeretem az agyoncsicsázott darabokat..meg most nem tudom, hogy kellene-e rám 2 kiló flitter meg gyöngy...3xekkorának néznék ki, mint amúgy ;)
Na, inkább csöndben maradok, nézem a képet :D

Kép
Kép
encu

hát természetesn fogalmam sincs, hogy hol van az esküvős dvd-nk...No, majd akkor egyszer megleplek titeket.. :D

Megjött Apa...gondolom indulunk.

Pusza!!

Kép
Kép
encu

Encu, jó csavargást, jó vásárolgatást! Mikor mentek esküvőre?

Zsuzsa, tényleg csinik vagytok a pároddal!

Csilla, ha már most vizesedsz, akkor lehet, hogy nem kellene ennyit innod, 2-3 liter azért az sok! Dokitól meg kellene kérdezned, én nem tudom, mert nekem nem volt ilyen gondom, mondjuk a 40 fokban előfordult, hogy egy kicsit dagadt a lábam, de most abszolút nem. Takarítás helyett inkább pihenj :wink:

Móni, nagyon cuki a pizsis szerkó :) Igazi komoly fiatalember :lol:

Kép

Kép
sbarbi

Tudtam hogy valamire akartam reagálni de aztán kiment a fejemből :evil:

Vizesedés:
Vigyázz vele, természetes hogy bizonyos mennyiségű vizet visszatart a szervezet főleg az utolsó harmadban. Viszont vizesedéssel, dagadással kezdődik a toxémia is. Ami persze nem azt jelenti hogy mindenki aki vizesedik toxémiás lesz!!!!! Csak egy előjele lehet, amihez még sok minden kell hogy toxémia legyen.
Ha tényleg nagyon dagadsz, beszélj a dokiddal!!!
Nekem az segített ha pihentem, felpócolt lábbakkal feküdtem és úgy is aludtam a végén mert baromira dagadt a lábam ha sokat álltam. Endovenon krémet használtam, szőlőmagot tartalmaz ami vízhajtó, terhesség alatt is lehet használni, ha este bekentem reggelre jobb lett. Szűk zokni cipő szerintem ilyenkor nem jó.
Meg ha fal mellé fekszel és felrakod rá a lábaid, az is segíthet.

De szerintem is beszélj a dokiddal de legalább a védőnőddel hogy mi van ilyenkor. Nem ártana megmutatni a vizesedés mértékét. Viszont túlaggódni sem kell mert tényleg természetes egy bizonyos fokú vizesedés és minden szervezet más mennyiségű vizet tart vissza. Ikreseknél meg egyáltalán nem tudom hogy mi van. Lehet hogy ez akár nálatok tök természetes is hogy már ilyen korán elkezdesz dagadni.

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Barbi!

Köszi a dicséretet :wink: Hát tényleg kiskrapek lett belőle...

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Csilla!

Remélem nem ilyesztettelek meg :shock:

Találtam egy tök jó oldalt, nézd meg hátha még nem futottál bele:

http://www.ikresek.hu/modules.php?name= ... 3245%3Bl#8

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Encu!

Sikerült rucit találni?

Timcikével és Atticy-vel mi van? Jól vannak, élvezik az új otthont? Tudsz róluk valamit?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Látom sokat írtatok. :)
Mi fél hétkor keltünk, kilenckor bealudt Nonó és csak délbe kelt.
Én is aludtam fél tizenkettőig :D , de mikor felkeltem, sokkal fáradtabb voltam, mintha nem aludtam volna.

Móni!
A babateába kell cukor???
Mi instant teát vettünk az is gyógynövényekből van, de azt már nem kell ízesíteni, és egész jó az íze is.
Én most hogy szoptatok, nem igazán merek inni koffeines teát, ha megvagyok fázva egy kamillateát iszom, amit utálok :? , de attól helyre is jövök.

Csilla!
Nagyon arik a képek! :)

Móni!
A pizsis kép nálam a befutó. :wink:

Barbi!
Köszi, de csak vasárnap lesz. :)
Mekkora már Vince súlya?

Encu!
Vigyázz, mert zaklatni foglak az sms-eimmel. :lol: :D
Vasárnap lesz a házassági évfordulónk!
Meg akkor lesz a keresztelő is. :)
És az első házassági évfordulónk lesz. :wink:
Mikor mentek esküvőre?

Tényleg én csak az Encu meg a Móni számát tudom. :?

Encu, Barbi!
Mondhatnátok adatokat a bébikről!!!!!

Gabó!
Merre jársz???

Kép
niki+baba

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?