Új privát üzeneted érkezett!

még1x :?
Kép

Kép
adrienn021

Kép

Kép
adrienn021

Bocsi csajok, de Thymi (Köszi !!!!)segített msn-en és kissé nehezen vágtam a dolgokat!!!!(már nagyon álmos vagyok) :cry:

Köszi Roz, de most sikerült összhzni Thymivel!De aranyos vagy, hogy akartál segíteni, de látod, milyen nehezen fogtam fel!

Na akkor majd teszek fel új képet is, persze,ha érdekel Titeket!

Jó éjt mindenkinek!!!!!!

Sziasztok!!!

Kép
adrienn021

Na ide értem én is végre...Nagyon ritkán tudok jönni gép elé. Nem unatkozom. Nagyon belehúztunk a házba, már szeretnénk költözni, meg befőzések. Tgenap egy nagy fazék baracklekvárt tettem el, előtte meggylekvár volt a program. Még pluszba tegnap este disznót is bontottam. Végülis elég gyorsan ment este 7-től 10-ig kész is lett. Na jó apósom segített. Alig fért be a fagyóba, pedig "csak" 77 kiló volt :lol: Szóval mire ide jutnék hulla vagyok.
Gyoi jól van, már meggyógyult. Velem nem tudom mi van...Talán kéne egy házi UH h nap mint nap nézegethessem h minden oké-e. Még bő 2 hetet kell várnom a dokiig :cry: De bíztató h néha rosszulléthullámaim vannak. Talán minden oké. Ne haragudjatok h nem írok senkinek csak hulla vagyok és hírt akartam adni magunkról :roll: Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Ser
igaz hogy csak oldalról és hátulról láttalak,de klassz nyárias a frizurád.Hanna nem hiányolta?Anna azt hiszem keresné,mindig a hajamat túrja.
Van tetoválásod?Bocs hogy így rákérdek,messziröl olyasmit láttam,de lehet tévedek,bocsi.Nekem van,Depeche Mode-osnak mi lenne?Fekete rózsa.

Thymi
örülök hogy Gyopi jól van,de ejnye-bejnye,neked pihizni kellene,hisz akartad naon a babát,így tessék vigyázni rá.Nem hulláramelózni magad.Na,azt az UH gépet kinézted már?Hová teszed,megvan már a helye? :lol: :lol:

Adri
édes kisfiad van,imádom az ilyen hasalós képeket!

Kazi
Gyopároson a fürdöt dícsérik,állítólag klassz hely.Kisbabával szoktak odajárni az ismerösömék,és elég jó gyerekügyileg.Kipróbáljuk.
Anna-völgyét is a fürdöje miatt dícsérték,meg hát sétálni alkalmas ott,mi Endrével naon vizesek vaunk,mindig fürödnénk.

Lili
sajnálom az éjszakát,próbáld meg szerintem síma ágyon,nem veszítesz vele,max átalussza az éjszakát,jobb lesz neked hátha.Drukkolok hogy sikerüljön.

Erszényes
hogy sikerült a buli?Remélem jól!Voltál szombaton bent a Széchenyiben?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Adrienn: nagyon cuki Levi a képen, szerintem nagyon hasonlít rád!! :wink: :lol: :lol:

thymi: húú látom nem unatkozol... de tényleg vigyi magatokra!!!! :lol: :lol:

hajny: nem voltunk bent azombaton, rosszul voltam nagyon nem mertem vezetni. Buli nem nagyon volt, betonoztak a fiúk aztán fél 7 kor felztették bográcsba a körömpörit, azt megették olyan fél 12 fele már ment is mindenki haza. Nagyon elfáradtunk mindannyian... :roll:

Na most csak enyni Jana fejest akar ugrani a kanapéról.... :roll: :shock:

KépKép
erszényes

Sziasztok!
Most van egy kis időm,gyerek lepasszolva,úgyhogy megpróbálok néhány sort írni. :D

Adrienn nagyon aranyos Levi a képen.És persze,hogy kíváncsiak vagyunk rá...Várjuk a többit is. :D

Lili Sajnálom az éjszakáitokat.Sztem is próbáljátok meg szétszedni az ágyát.Mi is kb. ennyi idős korában szedtük szét,és nagyon tetszett neki.Ott toporgott mikor apa szerelte,aztán amikor készen lett visítva ugrándozott a tetején.Mi leesésgátlót szereltünk fel,mert már első éjjel gurult.Sőt még a leesésgátlóra is rákötöttük a fejvédőjét,mert ami van rajta rés,azon is képes volt kicsúszni. :? :lol:
Ez az éjszakai sikítás nálunk is előfordult,de hál'Istennek csak ritkán.Olyankor én is nehezen tudtam megvigasztalni.Mindezek ellenére sajna LIlla köztünk alszik.3 hónapos korától egészen novemberig külön szobában a saját kis ágyában aludt,de nov.-ben elkapta ezt a hányásos-hasmenéses vírust.Akkor közénk vettem mivel többször is hányva ébredt éjszakánként,és féltem,hogy megfullad.Na azóta nem tudom visszarakni.Nálunk az van,hogy ő még mindíg hozzámbújva alszik el.Régen is úgy volt,hogy elaltattam a mi ágyunkon aztán meg átvittem az ágyába és aludt reggelig.De mostmár felébred,és nem hajlandó ott aludni.Az Ő ágyára meg nem tudok feküdni,mert vékony az alja és engem már nem bírna el.Ráadásul aludtam én is a szőnyegen,de ez sem jött be.Most abban bízom,hogy vettünk neki egy új ágyat,aminek kihúzható vendégágyrésze van,így már majd én is mellé tudok feküdni,ha elalszik akkor meg a helyemre osonok. :wink: :D A mostani meg lesz a Kingáé.Így remélem majd visszaszokik a szobájába.De ezt az ágyat már csak az új házban szereljük össze.Úgyhogy szeptemberig még marad a régi módi. :roll:

Cukker jó tanulást!Én is szerettem pestre járni.Kikapcsolódtam.
A takarókat Lilla sem tűri magán.Még most nincs is probléma,de a telet úgy útáltam,mert sosem tudtam nyugodtan pihenni,mindíg féltem,hogy megfázik,és ezért szinte óránként ébredtem takargatni,amit ő kb.3mp-ig viselt el. :evil: :D

Geli biztosan hamar elmúlik mostmár az émelygés.Nálam szinte napra pontosan,ahogy betöltöttem a 12-ik hetet,azonnal megszűnt.

Kazi sajnálom a kis Larit.Egy-két fog kibújása Lillát (és engem)is megviselt.Mira és az apukája jobban vannak?

Nana sajnálom Boti lábát.Biztos mutat majd a gyógytornász olyan gyakorlatokat,amit otthon a három hét alatt végezhettek.Mi legalábbis annak idején mindíg kaptunk vmilyen házi feladatot.

Hajny Anna jobban van már?

Nyhk örülök,hogy végre összejön a műtét és túl lesztek rajta.Hol műtik?Döntöttetek már,hogy ki marad ott vele?Petra mennyire van el az apukájával vagy mamákkal?

Roz te aztán sosem unatkozol. :shock: :D

Bepa gratulálok a vizsgádhoz. :D

Ser az tényleg olyan jó érzés mikor ott szuszog mellettem Lilla az ágyban,meg sokszor arra ébredek,hogy puszilgat. :D Ennek ellenére alig várom hogy kitegyem az ágyunkból. :evil: :lol: Tényleg nem pihentető senkinek sem,ráadásul Zsolti már hónapok óta a kanapén alszik,mert Lilla annyit mocorog,hogy nem tudott tőle pihenni.

Don ez az üvegfesték tényleg ötletes.

Thymi egy cipőben járunk.Mi is belehúztunk nagyon a munkába,a jövő hónap vége felé már szeretnénk költözni.Ti mikor költöznétek?
Befőzés,disznóvágás nem semmi.Ügyi vagy.

Erszényes remélem Jana fejese elmaradt. :D

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Adrienn!

Nagyon aranyos Levi,persze,hogy nem baj,ha teszel fel képet:-)

Hajni!

Nagyon szerettem ezt a szakmát,de nem tudnám már elképzelni,hogy abban dolgozzam.Beleutáltam a sok részeg,kötekedő vendégbe.Még étterembe sem tenném a lábam be,nemhogy dolgozni benne:-)

Sbea!

Az üvegfestés kényszer volt,este kikapcsoltam,mert nagyon erős fénye volt,majd meghaltam a sötétben,éjjel befestettem,a meleg izzó percek alatt meg is száradt.Hogy telik az idő,mindjárt betöltitek a 30 hetet.Utána úgy repül az idő.

Lili!

Sajnálom az éjjeleket,Donát mai napig köztünk alszik,pedig van szép ágya,még új :lol: :lol: :lol: talán 3 órát feküdt rajta.Noémi sose aludt köztünk,félnék,hogy valamelyik pasi megüti éjjel.Mi szeretjük,hogy ott duruzsol köztünk,el sem tudnánk képzelni,hogy nincs ott. :lol:

Erszényes!

Nem sikerült Janának a fejes,ugye? :)
Vendég

Thymi!

Te aztán nem unatkozol! :lol:

Erszényes!

Miért voltál rosszul?Beteg vagy?
Vendég

Adrienn, nagyon helyes kisfiad van!

Hajny, klassz lesz Nektek Tunézia, még jó meleg lesz, de már nem elviselhetetlen! Nem nincs tetkóm, vagy nem engem láttál,vagy csak Hanna fogdosott össze a kis koszos mancsaival :wink: . Gyopárosfürdő tényleg nagyon szép, mármint a fürdő, mi 3éve voltunk,akkoribban lett kész, igényes és hatalmas!

Thymi,biztos írtad vagy 200x, de elfelejtettem, hol laktok most és hol építkeztek?

Lina, a férjed hogy bírja a bpi közlekedést? Tegnap másfél órát araszoltunk a Hungárián, bezzeg aztán félóra alatt hazaértünk....Milyen volt a pihi? Azért a lábatokat belelógattátok a Balcsiba?

Don, de mégis akkor hol szeretnél dolgozni és mit?

Cukker, kicsit későn néztem oda, bocs!

Bea, Lillácska sem fog unatkozni szeptemberben,új lakás-új ágy-tesó... :wink: .Várja a hugit?

Erszényke,mi van Veled mostanában,h folyton rosszul vagy? Bébike vagy kivizsgálás :wink: ?

Balim, üdv itthon! Ha van kérünk képet!

Kazi, bizti jó lesz a Tulipánban,nagyon szép hely,és a környék is! Anyáncsüngő Larira nincs tippem,Miri meggyógyult?És a férjed?

Lili, nálunk szerencsére nincs már ilyen, 1-2éjjel volt, de azóta nagyjából ok,kivéve a tegnap éjféli elalvás, dehát miért indultunk 5kor Bp-ről, 2órát aludt az autóban Hanna....Azért kicsit tartok az ilyen éjszakáktól,1hónap múlva már én is dolgozom, de vsz a mosott ..-tal leszek egyenlő :? .

Kép
seriff

Sziasztok!

Ser
rosszul láttam akkor azt a tetkót.Bizti ti voltatok,Cukimutatta hogy ott vagytok,csak mi már akkor hazafelé tartottunk,Hannát ismertem meg elöször.De a hajad az jó!

Balim
milyen volt kettesben motorozni?Mesélsz nekünk?

Erszényes
remélem nem nálunk ettél valamit amitöl beteg lettél.Azóta semmi?

Bea
adtam Annának egy kis calcimuscot és már nem folyik az orra,nem köhög.A sót kisírattam a szeméböl,azóta nem fájlalja.
Már 30 hetes vagy?Repül ám az idö.
Anna is soxor köztünk alszikel,de szerencsére nem ébred ha átviszem.Ma fél 8-ig aludt,tegnap 8-ig.Fél kilenckor,kilenckor beájul,anyukájával együtt.Endre jobban bírja,tovább fent tud lenni.

Nana
kupon?Csüt délben?Vagy ma délután?Hogy vagytok?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Hajny
Jaj, olyan aranyos vagy :) sajna ma délután megyünk gyógytornára, szerdán reggel meg elmegyünk a Balcsira. :)
de ha hazajöttünk megyeeek. :D Priviben megírom a számom illetve jó lenne ha te is :) így kicsit könnyebb lesz :)
Nyaralásotok biztos szuper jó lesz! :)

Ser
Mondta a férjem hogy találkoztatok. Kár hogy mi nem :(

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Don igen nagyon repül az idő.Túl gyorsan is...Attól parázok,hogy akkor fogok szülni mikor a legnagyobb felfordulás lesz.

Ser igen várja már nagyon,mondja mindenkinek,meg meséli,hogy miket fog vele csinálni. :shock: (Inkább nem részletezem :lol: )

Hajny örülök,hogy már jól van Anna.Jó kis alvókája van... :wink: :D

Nana Balcsi....De jó lesz nektek.Idén nálunk nem lesz nagy nyaralás.Bár apa megígérte,hogy azért egy hosszúhétvégére levisz minket a Balcsira.

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Bea, ne parázz! :D Pocaklakó megvárja, h. pont a befejezés után 1nappal szülj. :D :D :D

Erszényke, csak nem Te is kismama vagy?

Thymi, pihenj ám azért sokat. Én az elején használhatatlan voltam. De most pörgök.... :) Ez a legjobb része, a közepe. :D

Az éjszakáink, hát..... alakulnak. Szegénykém küzd a hátsó örlő fogakkal, meg köhög is. Úgyhogy tuti ezekkel összefüggésben van, h. nem érzi túl jól magát, és éjszaka sír. :(

Nana, fürödjetek helyettem is! Fiúk biztosan nagyon fogják élvezni. :)

Mi is megyünk vasárnaptól pihizni. Apára nagyon ráfér. Kidolgozta az utóbbi hetekben magát. Nagyon várom már.

Balim? Hogy van a "sej-hajod"?
birolili

Adrienn, cuki a kisfiad! Tegyél még képeket. :) :wink:
birolili

sziasztok,
megérkeztünk tegnap este épségben, nagyon klassz volt a túra, de tegnapra nagyon meleg lett, jó volt hazajönni :). A popóm meg sem érezte, de a térdeim annál inkább :roll: :lol: . Gyönyörű helyeken jártunk, fent a Duna mentén, aztán le a hegyekbe. Sajna mire hazaértünk a három gyerekből kettő (Eszti, Marci) lebetegedett :(. Az ügyeleten voltunk velük antibigyót kaptak, torokgyuszi... (a nagypapi is elkapta).
balim

Sziasztok!

Aranyosak vagytok,hogy érdeklődtök felőlünk!Mindenki meggyógyult ,hála Istennek! :D
Apa már másnapra jobban lett,nálla nem volt vészes a dolog-csak tudjátok a férfiak milyen rossz betegek!a legkissebb náthába is bele akarnak halni!nállunk legalábbis így szokott lenni :lol:
Mira pedig 3.napja láztalan!Őt jól megviselte a betegség -amíg lázas volt,meg utánna 1 napig csak feküdt.Pedig nem szokott még betegen se :shock: .Viszont ahogy jött ,úgy el is múlt pikk-pakk!

Mi tegnap Tiszakécskére ugrottunk le délelőtt!Nagyon jól éreztük magunkat!Mirával mentünk le a parton,(a parttól egy-két méterre kis "sziget" volt homokból)jó alacsony is volt a vízállás.Ő csak nézi,majd azt mondja:
-Nemsok vizet engedtek !!! :lol: -olyan jót nevettünk rajta!

Adrienn:
Nagyon aranyos Levente!Azóta már lentebb vettétek a kiságyat ugye?

Nana:
Egy újabb kiruccanás?!Szupi az biztos!Ti sem unatkoztok azthiszem!

Bea:
Kingával 1 szobában lesztek majd,ha megszületik?

Lili:
Nappal is nyűgösebb Zsófi?

Ser:
1 hónap és munkába állsz?Hogy szalad az idő!Én nem várom,hogy eljöjjön ez az idő!El sem tudom képzelni,hogyan fog zajlani majd az élet :roll: Hiába fárasztó,olyan jó itthon lenni velük. :)
kazi

Balim:
Tök jó,hogy minden klassz volt!Akkor lessz ismétlés? :lol:
Gyerkőcök :( ,gyógyulást nekik!
kazi

Sziasztok!

Balim!

Örülök,hogy jól éreztétek magatokat,picúrkáknak jobbulást kívánok!

Ser!

Nem tudom igazán mit szeretnék,mindjárt betöltöm a 32-t,s nem tudom mi akarok lenni,ha nagy leszek...ez elég gáz :lol: Gondolkoztam,elvégzem a szülésznői sulit,de a 3 műszakot nem tudnám megoldani,s lelkileg se biztos,hogy bírnám,ha valami baj van.Utána a védőnői suli,ott jó lenne a beosztás,de ugye sajna nem csak normi körülmények közt nevelnek gyerekeket,én meg amilyen hirtelen vagyok,főleg ha gyerekről van szó,lehet,hogy agyon csapnám némelyik szülőt,ismim mesélt róla,miket látott munkája során.Úgyhogy ez is kilőve.Vagy az eü.vonzana,vagy a szoc.szféra,mostani Gamf ugrott szerintem,Zoli nem tudja megoldani,hogy szombatonként itthon legyen törpikkel,kinevezték kisfőnöknek,így több lett a melója.A lényeg,amit szeretnék,másokon segíteni,efelé helyezkednék el.Pl.munkaügyi előadó,stb.Amit meg akarok csinálni a jövő folyamán,hogy a doktori címet megszerezzem.Ez gyerekkorom óta álmom,s nem csökkent most sem.Ezt muszály valamiért olyan erős késztetés van bennem.Mindegy miből,az se baj,ha soha nem használom,de magamnak be kell bizonyítanom,hogy megcsinálom.Na,ez jó hosszú lett :lol:

Vasárnap elmennénk fürödni valamerre,nem túl messze,olyan 150km körzetben,nem tudtok ajánlani valamit véletlen?Ahol szép a fürdő rész,Noémit is engedhetnénk pancsizni.
Vendég

Szia Bea! :)
Jó hogy mostanában újra írsz nekünk. :)
Hát igen...tavaly mi sem voltunk sehol, még csak 1 napra sem :(
Most habzsolom a nyarat! :) :) :)
Úgy érzem jár ez nekem :oops: :roll: .... talán kárpótlás...
Szuper hogy Lillácska kezével minden rendben. :) Lépcsőzéssel igyekszünk

Kazi
Mindig elfelejtettem írni hogy Lari csuda édes és csini a nacikban!!! :) :) :) Annyira örülök hogy jó lett! :)
Igen, nagyon pörög ez a nyár! :) ami szuper, főleg a tavalyi évem után :(
1 hétre megyünk Balatonlellére, Mamival és Tatuval (ahogy Danus hívja őket)
Tegnap mi is Tiszakécskén voltunk (én tiszakécskei vagyok :D ) egész délután hajókáztunk (illetve apa horgászott) gyerekek nélkül (MOST ELŐSZÖR!!!!! :D )
Szuper volt!
Mira :D :D :D

Lili
Ok, igyekszünk. :) Bár sajnos elég rossz időt mondanak. :(
Most néztem hogy mindjárt 20 hetes pocak-Botond! :D
Már írni akartam, hogy vigyázzatok a névválsztással :D mert a kis Botond-ok tényleg nagy botforgatók és nagyon harcias jellemek! :D :lol: (enyém Botondon kívül ismerek még egy kis 3 éveset...és Ő is) :D

Jaj de bőre eresztettem irományom, pedig rohanom kell, indulunk a gyógytornászhoz :(

KépKép
KépKép
nana09

sziasztok :)

Sajnos minket is utolért a kóóór ... :evil: Mindnekinek torokgyulladása van amiben attól tarot Én vagyok a ludas :( pénteken elmentünk borutcázni a barátnőmmel akkor nem volt olyna meleg de én mégis trikóban mentem be hajnal 1/2 4 kor :lol: :oops: mikor jöttem haza azt hittem megfagyok másnapre 40 fokos lázam lett és alig tudtam nyelni ... kell nekem zülleni .... :oops:

balim
örülök hogy jó volt az utazás srácokat sajnálom gyors gyógyulást

nana
jó utat nektek Balatonon belül hova mentek ..

seriff
szombaton este olyan 8 körül a tiszti klubb környékén látthatalak benneteken Hannácska apa nyalkában ? Dáni a meredek utcáira Én is emlékszem :lol: :oops: 2 hetet egyszer sikerül kimennem ilyen csere diákos dologgal ... syg hogy bírja a meleget ? Leo jobban alszik már?

adri
naggggyon édes ez a kép kérünk még !!!

Lili
pocakos fotó nincs még? annyira kíváncsi lennék rá :)

donoé
a védőnőire Én is gondoltam de az sajno scsak nappali képzésben létezik estin vagy levelezőn nincs ilyen suli ... Én itt kecskeméti csúszda parkot szerettem annál gyerekbarátabb medence nem sok van a környéken a vize méllyül a 10 cm től a kb 80 cm ig van benne 2 fajta csúszda és a vízköpö kigyók nálunk ez a csúcs ... amióta felujjították nem megyün máshova közel is van a belépő sem vészes... Én ugy sem nagyon fürdek ha kimegyünk de van élmény medence masziroz , napozhatsz, és még buborékol is ...

kazi
örülök hogy Ti is jól vagytok :) pasik már csak ilyenek .... :D

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Donoé
nem semmi célkitüzés,de nem lehetetlen.Munkatársnöm 3 gyerek mellett csinálja az óvónöképzöt,nehéz,de már az elsö éven túl van.
Kiskunmajsán voltatok már?Tetszik a fürdö,vagy még Gyula,szupi a fürdö ott is.Bár nem tom mennyire van ide.150 km-ben sok hely belefér.Én ezeket ismerem.Szelidi-tó,növéremék naon szeretik.

Balim
jobbulást a betegeknek,biztos szép emlékeid lettek,így feltöltödve ápolhatod öket.
A térdfájás meg elmúlik gyorsan.

Nana
jó fürdözést,én is szívesen mennék a hétvégén valahová,de tutti közbejön valami,most is a fiai jönnek,itthon kell kuksiznunk.
a telcsiszámom küldöm pü-ben.

Kazi
ismerös a téma,ha Endre beteg akkor itt a világvége,bele akar halni,persze nem engedem,ápolom. :wink:

Bea
pocaklakó megvárja amíg beköltöztök,beszéld meg vele,hallgatni fog az anyukájára.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili hát remélem is hogy megvárja.... :D
Merre mentek?

Balim üdv újra itthon! :D Gyerekeknek jobbulást!

Kazi örülök,hogy jól vagytok.
Nem leszünk egy szobában.A két csajszi lesz együtt,de ha kell akkor majd ott alszom Lillával az ágyán.(én legalább is így tervezem :D )A mi hálónk meg a szobájuk egymás mellett van az emeleten,úgyhogy bármi van csak átlépek majd. :D Egyébként a hálónk a földszinten lenne,de amíg kelni kell hozzájuk éjjelente,és amíg kissebbek,addig nem akartam őket külön szobába rakni.Majd ha nagyobbak lesznek.

Mira :lol:

Don nem lesz majd semmi,három gyerek mellett iskolapadba ülni,de tetszik,hogy ilyen ambíciózus vagy.Biztosan sikerülni fog.

Nana tényleg megérdemled már a pihenést és a kikapcsolódást.Majd az idei nyarat jövőre én is bepótolom ám. :D :wink:

KépKép
KépKép
sbea

Roz!

Én az iskolaváró ingyenes újságban láttam a védőnői sulit,estin,heti 3-4× 4-5 óra délután.Nappaliba nem tudnék belefogni én sem.

Hajni!

Tényleg,Majsa eszembe sem jutott :oops: Milyen jó,hogy megkérdeztelek benneteket :lol: Ezért bízom én is a suliban,sokan csinálják több gyerkőc mellett,s sikerül.

Bea!

Nem is inkább ambíciózus vagyok,csak eddig lecsúsztam róla,nem 3 gyerkőc mellett gondoltam tanulni,de mostmár csak így megy :lol: Azért annyit várok még,hogy picit nagyobbak legyenek,most agyilag annyira lefoglalnak,hogy mindig ők vannak az eszemben.Biztos sikerülnie kell,ezt annyira erősen érzem,hogy nem is jön szóba,hogy nem sikerülne. :lol: Ha mégsem,akkor jó messzire elbújdosok :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nana,igen én is néztelek, de hiába futottunk össze a fiúkkal 2 boltban is, Téged nem láttalak! Jófej férjed van(ezt tudtuk persze),h így a két fiúval shoppingolt!

Don, értem, hát nem lesz könnyű, de biztosan sikerül,ha ennyire elszánt vagy!

Roz,igen láthattál :lol: ! Jé mennyi mindenkivel találkozhattunk volna! Még azt hiszem Virágot is láttam egy pillanatra!

folyt köv

Kép
seriff

Balim, jobbulást mindenkinek!

Roz, jól vannak Sygék, igen egészen jól alszik Leona, Éváék között,és a meleget hát bírja, ha nagyon tűz,azt nem annyira, de szeerncsére d.e a kertjük d.u a ház előtti rész árnyékos...

Nana, mi volt a tornán?

Kép
seriff

Bea, Egerszalókra megyünk. Már nagyon várjuk.

Roz, pocakos fotó még nincs, apa nem szeret fényképezni.....ez által csak Zsófi és apa van sok fotón. :D De készítünk minden képpen, én is szeretném ha maradna emlék. :)

Zsófi belázasodott estére. Sőt, Germicid után feljebb ment.....szval holnap doki. Remélem nem komoly, és vasárnap tudunk utazni.
Nagyon sajnálom szegénykét. Egyébkétn semmi nyűg nem volt ma. Nem is gondoltam, h. be fog lázasodni estére. Ezért is nem vittem ma el dokihoz.

NA, csak ennyi, mert apa itt toporog, h. menjek aludni vele. :)
birolili

Sziasztok!

Mi is hazajöttünk, most értünk épp haza. Egy nappal korábban eljöttünk, hogy a nagyi holnap nyugiba tudjon menni dolgozni, meg Lilit is vinni kell vissza a Heim Pálba kontrollra.
Nagyon jól éreztük magunkat, bár ugye a fürdés kimaradt, de volt csúszda, hinta, játszószoba, szóval nem unatkoztunk. Tegnap Lilit próbálta az apja bevinni csónakban a Balcsiba, de félt, közelébe sem akart menni a víznek.

Egy hetet most nem olvasok vissza, remélem mindenki jól van, jól teltek a nyaralások...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lányok!

Potyka Szilárd babája 4000gr-mal 54 cm megszületett, császár metszéssel! Jól vannak a baba gyönyörű! Jól vannak.!

Kép
Kép
Kép
borsika33

Óh,épp az éjjel gondoltam Rájuk! Gratulálunk!

Kép
seriff

sziasztok :)

Borsika
Gartulálunk potykának szép nagy babóca lett :)

lili
legalább 1 fotora vedd már rá apát :wink: :)

Nálunk sajnos egyre rosszabb a helyzet ... :( Adri Niki elég ramatyul vannak sajnos nagyon lázasodnak az esténk katasztrófa volt ....

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Óóóó mennyi beteg gyerek :(
Mindenkinek jobbulást!
Jó,hogy mi már túlvagyunk rajta :oops:

Borsika:
Potykának gratula a szép nagy babához! :)
Mennyi császármetszés van mostanában!Vagy csak nekem tűnik így?

Ser:
Ahogy visszaolvastam ,láttam,hogy Syg milyen sokat írt régen.Miért nem jár már ide?(már ha nem titok)
kazi

Sziasztok!

Don elbújdosni azért nem kell... :wink: :lol:
Védőnő képzés hol van legközelebb?Szegeden?

Lili sajnálom Zsófit.Gyógyuljon meg minnél hamarabb.Nektek maradt Szász Kati a gyerekorvosotok?Hogy lesz a picivel?Oda is ki megy kéthetente majd?

Lina üdv újra itthon.Örülök,hogy jól vagytok és hogy jól éreztétek magatokat.

Borsika köszönjük ezt az igazán jó hírt!Potykának nagy-nagy gratula!!!!

Roz sajnálom nagyon a csajokat!Gyógyuljanak!!

KépKép
KépKép
sbea

Lili, mit mondott a doki Zsófira? Jobban van?

Lina, mi volt a kontrollon?

Roz, lányok jobban vannak? Áki koma remélem nem kapja el!

Kazi, nem tudom,nem ír már Syg, eléggé kell vigyáznia Magára, Leonával is nagyon sokat foglalkozik,ha meg Leo alszik,akkor próbál Ő is pihenni.

Bea, Te még a védőnőségen is töröd a buksid? :wink:

Kép
seriff

Seriff,
megvolt a kontroll, kipróbáltuk nagy ráérő időnkben a Heim Pál több osztályát is :D
Először is megkaptuk a múlt heti zárónkat, aztán beregisztráltattuk magunkat a nephrológia ambulanciára, azt hiszem olyan 18. voltunk. Pisi hamar sikerült, utána átmentünk a fülészetre. Ott minden rendben volt, szép Lili füle, csak tegnap térdelésből rá akart dőlni a párnájára, és a nagy lendületben elméretezte, és az ágy szélében csattant. Az orrnyergét ütötte meg. Ha már ott voltunk a fülészeten, kértem, hogy nézze meg a nőci, hogy nincs-e baja az orrának, áttapogatta, és nem volt biztos benne, hogy nincs eltörve, úgyhogy még egy röntgen is befigyelt. Szerencsére egészben van az orra. Most a pisi is negatív, reméljük csütörtökre a tenyésztés is, és akkor végre kaphat védőoltást. Augusztusban kapunk időpontot izotópvizsgálatra, valami MAK3 talán? A K betűben nem vagyok biztos.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Manónak gratula,szép nagy fiú.

Borsika
melyik emeleten van,meg tudod mondani hányas szobában?Sajnos nem tom a telcsiszámát sem Manónak.

Erszényes
olvasod?Akkor pénteken nincs kedvetek átjönni?Ha jó az idö strandolhatnánk is.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Betegeknek jobbulást!

Nana
jó utat,érezzétek jól magatokat.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!!

HOlnap vérvétel :( :cry: :cry: :cry: :(
Előre félek tőle!
Visszavittem a dokihoz, mert megint elkezdett remegni, a keze és a lába, meg a buksija is valamelyik este szopi közben!
Ezért kapta a calcimuscot születése után, de most utána akarok járni mindenféleképpen! Plusz még beutaló az ideggyógyászatra!Hát ez nem tudom miért, majd kiderül mit néznek ott.

Kazi
ÓÓÓÓ már rég le kellett tenni az ágyát. kb 4-4.5 hósan

Szomorúan olvasom a sok beteg gyerkőcöt :(

Lili
olyan jó olvasni, hogy ilyen apa is van!

Erszényes
ha látnád az apját, nem ezt mondanád :? :oops: sajna nem rám hasonlít(legalább egy kicsit, de nem :oops: )

Köszönöm mindenkinek a bókokat, nagyon jól esett, és azt hiszem híztam is pár kilót 8) 8) :wink: Majd teszek akkor képeket :wink:

Na most megyek!
Jó éjt mindenkinek, vagy szép napot(ha akkor olvassátok)
Ja és mikor lesz arborétum?

Kép
adrienn021

Hajni

3.emelet 317-es szoba, raktam volna fel képet de a telefonom adat kábele rossz. De majd kitalálok valamit.

Kép
Kép
Kép
borsika33

Sziasztok!

Gratulálok Potykának! Tényleg jó nagy baba lett. :)

Bea, nem maradtam Szász Katinál, bár szerettem volna, de annyira ki nem állhattam azt a sok várakozást.......no meg a sok antibiotikumot....inkább ide átírattam magunkat Katonatelepre. Tündéri a doktornő. És homeopátiás is. Nem rögtön antibigyó. Ma is azt mondta, h. várjak még 1-2 napot a beadásával, de mivel vasárnap indulunk nyaralni, így javasolta a beadását, de én nem tettem. :oops: :roll: Nem volt ma láza már este. Tegnap megijedtünk apával nagyon.
De a kis akaratos, makrancos hölgy az kezd kibontakozni belőle, csak azért is. NEM AKAROM, NEM. Ezek a kedvenc szavai most. Lehet a betegség hozta elő???? :wink: :roll: :shock: :lol:

Ser, ez volt a dokinál. :wink: Egyébként megint végig sírt Zsófi és el nem engedett. Nem tudom miért..... Pedig itthon is szoktuk vizsgálni, hallgatni a babák szívét.

Roz, hogy vagytok?

Lina, nem semmi a kálváriátok.....de pisivel már nagyon ügyesek vagytok! :) Pedig az elején majdnem sírtál már, hogy fog sikerülni.

Balim, örülök, h. "túlélted". :) Jobbulást Nektek is!

Adrienn, én is nagyon örülök, h. ilyen Gabi. Csak jobban ráérne.....többet lenne itthon velünk....Zsófi is úgy ragszkodik hozzá, aminek nagyon nagyon örülök. :)
birolili

Holnap megyünk UH-ra, már nagyon várom. 14hetesen láttuk utoljára Botit, amikor a szúrás volt. Azóta sem. Már nagyon hiányzik, hogy lássam.

Nana, Botond név szerintem is karakán. :D Azt hiszem tökös lesz ő is. :D
birolili

Szép Estét!

Ser
Gyógytornász most kicsit megnyugtatott...lehet hogy csak rossz szokás amit a lábával "művel" :roll: de már most is látszik a javulás :) reménykedem...mint mindig.
Megint elmaradt a mail :( :cry: pedig ide direkt nem írtam, hogy na majd a mail-ben... :( :roll: :oops: :shock: :? erre tessék :x ...
nem gondoltam hogy ez a pakolásom is 5 óra hosszáig fog tartani :shock:
Ha hazajöttünk ELSŐŐŐŐŐŐ dolgom lesz!!!

Hajny
Köszi! :D Írtam én is telefonszámot. :)

LIli
Holnapra élményteli nézelődést és reméljük Ti kis Botitok többet mutat majd magából. :D Miénk nem szerette a szereplést :D

Beteg picuroknak gyors gyógyulást! :(

Potykamanónak
Én is Óriási Gratula! :D :D :D

Mindenkinek szép hetet! :) Sziasztok! :)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Borsika
örök hála,naon gyors voltál,köszi,sajna ma nem tom meglátogatni,holnapmegnézem feltétlen.Addig is puszi neki és sok tejcsit.

Nana
5 óra pakolás?Ez igen!Fél lakás bapakolva? :lol:

Roz
hogy vannak a gyerekek?

Lili
Anna is kezd egy kicsit makacs lenni,gyorsan elterelem a figyelmét másra,majd visszatérünk rá.Eddig bevált.
Jó UH-t,reméljük még mindig rendben van minden.

Lina
jó kis tortúra van még nektek is,nem semmi.

Adrienn
voltál 250-es turiban az Auchanban?Én még nem,már nem vonz.
Remélem nem lesz komoly baj a vizsgálatoknál,drukkolok ne legyen semmi rossz.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Jaj,Lina Ti aztán nem vagytok semmit! Heim Pálból akár bemutatót is tarthatnátok :wink: !

Lili, sztem nem a betegség hozta elő a makrancot :wink: , hanem a kor, de majd elmúlik kb 1év múlva,legalábbis én ebben bízom :oops: ....Meséld majd el, mi volt az uh-n!

Nana,oké :wink: , bár mi szombaton megyünk,és csak jövő pénteken jövünk meg :D ...Te mit pakoltál 5órán át?Szerencsére ez nálunk gyorsan megy, apa összeírja,h mit én kidobálom az ágyra, este meg együtt be a bőröndbe :wink: . Jó pihenést!

Adrienn, remélem mindent rendben találnak!

Kép
seriff

Van egy kis idő végre… idő sem túl jó, meg mindenki elment temetésre…

Hajni
Nem tudnám hova rakni a gépet…uh még 2 hét múlva megyek dokihoz.
Merre van Gyopárosfürdő?
Auchanba mi van? 250-es turi? Gyerekruhák?

Erszényes
Jó volna már összefutni…Nem tudtok erre jönni valamikor? Nálunk mostanában mindig van valaki szerelni és nem nagyon tudok kimozdulni. Holnap van kimenőm, ha nem esik az eső (ha esik apa elviszi a kocsit), de barátnőmmel randizunk, mert már 1000 éve nem láttuk egymást. Kihasználom amíg a mama itthon van és le tudok lépni Gyopi nélkül.
Látom lassan a pocakodba beszélik a csajok az öcsit.

Bea
Remélem a jövő hónapban már mi is költözünk.

Donoé
Nem unatkozom…Most a szerelőket várom, állítólag 3-4 nap alatt kész lesz a fűtés és a víz. Tegnap megvettük a csempét, metlakit. Qrva szép!!!!!

Seriff
Úrihegyben lakunk anyóséknál. Velük szemben van a házunk. Nem teszel fel képet? Kíváncsi vagyok a hajadra…

Lili
Hát nem nagyon élvezem az elejét…Ált elég sokat émelygek, v nagyon éhes vagyok…

Borsika
Gratulálok Potykának!

Kazi
Már én is kérdeztem Syg-et, de csak költői kérdés maradt…

Adrienn
Mi van veletek?

Kép
Kép
Kép
thymi

Jaj a lényeg. Valamelyik reggel ezzel a névvel ébredtem fel h Krisztián. Nem tudom h jelent-e valamit.

Kép
Kép
Kép
thymi

Thymi,akkor közel laktok hozzánk :wink: ! Kép? Képzeld hétfőn vsz készült rólam, de még nem értek el ide, várj csak megnézem a hétvégieket is!
A kérdésed nem maradt költői, egyszerűen csak ennyit tudok róla írni :oops: .

Nana, azért remélem ott süt a Nap Rátok!

Kép
seriff

Sziasztok!

Ser az kéne még nekem...Így is a két utolsó vizsgám még maradt jövőre is. :roll:

Adrienn vérvétel?Egy ismerősöm kisbabájánál ugyanilyen remegés volt mikor megszületett és őt is kivizsgálták a neurológián,de negatív lett szerencsére.

Lili makrancoc hölgy :D .Örülök,hogy jobban van Zsóficica.
UH?????Én holnap megyek. :D

Nana 5 órás pakolás :shock: :D
De jó hogy javul Boti lába.Meglátod minden rendben lesz.

Thymi akkor már ti is a finishben vagytok.Már alig várom hogy beköltözzünk. :D

Képzeljétek Lilla tegnap este akkora hisztit csinált,hogy Apával csak ültünk és lestünk,hogy most mi van.Sikított,toporzékolt,ugrált,verte magát a földhöz azért,mert este a fürcsi után apa ráadta a pólót,és ez akkor nem tetszett neki. :shock: :(

Hopp felébredt a csajom

KépKép
KépKép
sbea

Seriff,
hát azért az előadásig nem szeretném kiművelni magam, de az biztos, hogy minden nagyon flottul megy. Persze az épületek nem mondernek, három hét után is csöpögött a csap (de csak legyőztem a végén :D ), az eszközök milyenségéhez én nem értek...
Viszont pl. ez a röntgen is úgy zajlott, hogy mire a fülészetről odaértünk, már várták a Lilit, azonnal mehettünk be, és mire visszaértünk a felvétellel, már ki is volt nyomtatva a lelet, hogy semmi törés. Útközben én nézegettem, de nemhogy törést, még az orrát sem tudtam kivenni :D Azért a fogait felismertem!!!

Képzeljétek, olyan édi volt előbb Lili, 2,5 óra alvás után megébredt, persze rögtön anya kellett, én meg mondtam, hogy jöjjön ki, de nem jött. Bementem, melléfeküdtem, majd nevetett egyet, hozzámbújt, és azóta is alszik, ennek olyan 40 perce!

Amúgy éjszaka is velem alszik, a kórház, meg Balaton óta nem akar a helyén. Gondolom két hét alatt megszokta, hogy velem alszik. Balcsin annyi gyerek volt, hogy gondolom kifogytak a kiságyból, és Lili már rendes pótágyat kapott. Azt szorítottuk be a fal, meg az én ágyam közé, hogy ne essen le. Lassan letöltöm a képeket is, és teszek fel.

Thymi,
Krisztián szép név... most már csak egy kis kukac kell hozzá :D

Én ma voltam a szövettani eredményemért, de persze nincs kész. De legalább jól eláztunk Lilivel, még beszaladtunk az autóból. Neki nagyon tetszett, hogy rohanok vele, és esik ránk az eső. Azért pénteken elmegyek kontrollra, legalább azt tudjam, hogy úgy egyébként minden ok-e. Aztán hétvégén meg kettesben megyünk apával dolgozni, mármint ő fog dolgozni, én meg segítek neki.
Péntek-vasárnap Lili nélkül...hogy fogja kibírni??? Nekünk meg hotel, medence, szauna...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

LIna jó kis alvókája van Lilinek :D Képeket várjuk.Ó de jó lesz nektek hétvégén...De a mamával jól el van Lili ugye?Maradt már máskor is vele,ha jól emlékszem.Bár lehet,hogy most egy kicsit nehezebb lesz neki a nyaralás után.

Szóval a hiszti téma...Még nincs ám vége.... :( Ma délelőtt ugyanis a leányzó megint előadta magát.Kezet mosott a fürdőszobában aztán szóltam neki,hogy mostmár szép tiszta,töröljük meg.Na erre kezdődött megint a visítás és az egy helyben toporzékolás.Én erre úgy tettem mint aki észre sem veszi,mentem a dolgomra.Erre Ő egyszer csak a hátam mögé jött és hátba vágott.Olyan erővel,hogy rendesen hangja volt.Szóval döbbenet.Szerintetek mit csináljak?Épp most olvastam erről,hogy most van a abban a korban amikor a dackorszok zajlik.Mondjuk amilyen történeteket olvastam,ahhoz képest ez a mi incidensünk még elég szolíd volt,de akkor is ez engem nem nagyon vígasztal.Nem szeretném ha ezek a hisztik rendszeressé válnának.Egyébként tegnap este is apával próbáltunk nem tudomást venni róla,higgadtak maradni,nem kiabáltunk vele,de így is 11 óra elmúlt mire lecsillapodott és elaludt. :cry:

KépKép
KépKép
sbea

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?