szia
Biribon!
gyerekdokit nem nagyon ismerek jót, bár a miénk sem ad rögtön antibiotikumot... bár őt nagyon sokan utálják szegényt, de most meg nincs is bizonytalan ideig, így van egy helyettese!
felnőtt dokihoz én sem ide járok, de a gyereket vittük már dr Rédey Edithez, ő nagyon kedves volt Benivel is, meg úgy általában, szerintem lehet, hogy a felnőttekhez is kedves! de mondom, nem ismerem őt felnőttorvosi minőségében!
sajnos én is ritkán járok erre, pedig jó lenne minél több helyi kismamival megismerkedni!
bölcsi téma lehet, hogy aktuális lesz lassacskán. nem tudom, hogy mennyi esély van, hogy felvegyék...
természetesen szeretnénk kistesót, de ha nem jön össze hamarosan, akkor kénytelen leszek visszamenni dolgozni! de fő a pozitív gondolkodás, szóval biztosan lesz kistesó
most megyek, mert lassan le kell mennünk sétálni, mert nem bírjuk a bezártságot... :S
Gabi, remélem, hogy sikerült munkát találnod!
Breki, elég sokminden van itt helyben... pl. Oázisban bukfenc babtorna 1-3 éveseknek, amolyan zenebölcsi jellegű foglalkozás is, a honlapjukon meg tudod nézni. aztán van a sárga házban is, kb. ugyanez. illetve az OTP épületében a csiri-biri torna... ezekről biztosan tudok!
sziasztok!