Niki - hova jártok gyerekorvoshoz? Csak mert mi is csütörtökön megyünk oltásra
Sajnálom h Kiara megint lázas volt, remélem már jobban van!
Békáson??
Jesszus, messzebb nem is mehettél volna!
Már dolgoztál is vagy mikor kezdesz? Mit kell csinálnod?
Én már előre parázok h mit fogok csinálni ha Nóri lázas lesz. Először biztos kitör a frász, de remélem megoldom
. Bár ha rám hasonlít, nem nagyon fog lázasodni, csak ha már nagyon beteg.
Ti hogy éltétek meg a gyerkőc első igazi betegségét?
Mellesleg nálunk most apa beteg a változatosság kedvéért. Jól megfázott. Rendi voltam, főztem neki levest este amikor hazajött a melóból.
Kinga - nagyon jó az új avatarod!
Hogy mennyire hasonlít rád Máté! Elképesztő!!! Az életben is, de ezen a fotón meg aztán pláne!
Szerintem csütörtökön megint épphogy nem futottunk össze, mert mi is lementünk Nórival olyan f4 körül és pont felétek mentünk és úgy ki a kertvárosba. Aztán kicsivel 5 után is arrafelé jöttünk haza, akkor már Norbival kiegészülve.
Esetleg valami jóhír???????
Már úgy vártam h írj vmit! Vagy nem sikerült? Vagy még nem tudod? Mondj valamiiiit!
Nita - jobban van a derekad? Mi lett vele, rosszul mozdultál?
Nekem sérv, úgyhogy ez már sose lesz jó, csak néha nem olyan vészes, máskor meg szinte elviselhetetlen. Hogy van Máté? Jó gyerek egyébként? Hozhatnál Te is képet róla!
Évi - hogy vagytok? Sajnálom h Te is szenvedsz a derekaddal! Terhesen még pocsékabb lehet!
Samu nem lett beteg az influ oltástól? Csak mert anyósom 10 napja adatta be és azóta nagyon rosszul van. Már tüdőgyulladásra gyanakodtak nála, de szerencsére az nincs. A dokija állítja h nem az oltástól van, de anyós szentül meg van győződve róla. Hát nemtom
Mindenesetre elég fura...
Móni - mizu veletek? Lábad hogy szuperál?
Anita - az a Tesco-túra nem semmi lehetett gyalog!
Én biztos kipurcantam volna a végére!
A telken új házat építetek vagy toldást a régihez? Vagy ez nem az a telek ahol laktok? Hát, akárhogy is van, biztos nagy meló lesz, de gondolom minden fáradtságot megér! Nagyon jó lehet kertesben a gyerkőcökkel, irígykedek ám egy pöttyet!
Aidával meg Verával mi lehet??? Be se néznek hozzánk mostanában...
Visszatérve Nóri utsó fotójára, mikor mutattam az apjának, csak ennyit mondott: Még jó h nem gurult beljebb, kereshetted volna!
Még jó hogy a nagy pocakja nem fér be az ágy alá, különben szerintem gurult volna tovább is!
Na megyek mert lassan lefordulok a székről! Jóéjt mindenkinek!