Sziasztok! Én is itt vagyok...
Kriszti,nagyon jók lettek a képek a gyerekekről. Gondolom,hogy meghatódtál.
Én is kaptam immáron két virágot is. Mert már én is kétszeres anyuka vagyok.Olyan jó!!!!!
Jutka,továbbra is szorítunk.
Gyöngyi,köszi megvagyunk. Édes vagy.
Már amennyire megtudunk,ez a hűlye felújítás az agyamra megy,de a végét még nem látom....nagy a zaj,sok a por. Mikor lesz már vége?????
Mint már mondottam,most aloézunk,de később szívesen kiprobáljuk az általad említett "cuccot" is.
A szopival nincs gond,csak annyi,hogy mostmár van még egy félmellű barátnőd
Sárának jobbulást kívánunk.Milyen édes lehetett Marietta,nem csoda ha a nagyi sírva fakadt.
Nyaralás asszem idén elmarad. Legfeljebb leruccanunk egy hétvégére a Balccsira.
Andi,hogy megy az idő te jó ég.Nálam is így ment?
Te meddig vagy mobilizálható?
Meddig akarsz még vezetni?
Ja és most kipanaszolom jól magam.
Képzeljétek a lökött anyósom betápozta a Rékát amíg angolon voltam a Dáviddal. Pedig direkt megetettem előtte,biztos nem volt éhes. HA egy kicsit sír,már rögtön azt hiszik hogy éhes. Pedig akkor volt tápi utoljára húsvét körül,mikor itt voltak a Krisztiék. Tiszta pipa voltam,mikor megtudtam. Most miért csinálja ezt velem? Direkt vittem egy kis mecsek teát üvegben,tudom,hogy szereti valamivel "tömni",mert már egyet elrontott,de akkor miért????Úgy utálom,hogy nem kérdez meg semmi...szó nélkül feljött a sógornőm,levitte a tápot és kb. 60 ml-t evett a gyerek,állítólag ettől nyugodott meg.
Megígértem,hogy nem beszélem ki nyílvános topikban,de ezt muszály volt kiírnom magamból.
Én vagyok a hűlye,hogy nem dugtam el,vagy nem dobtam ki egyáltalán. Na mindegyj,még mindig jobb,mint az eper. (Dávid ennyi idősen azt kapott
)
Na a panaszáradat után egy pár kép amit Anett csinált.
Nem tudtam választani,kicsit sok lesz:
Na mit szóltok?
Szandra,hova tűntél?
Szép estét!
Ildikó