Új privát üzeneted érkezett!

Ezen a Fókuszos dolgon én is totál leakadtam :( Egyszerűen nem tudom elhinni, h egy ilyen dolog megtörténhet ebben az országban, h ennyire nincs emberség :( Nagyon elszomorító :(
Ma volt a folytatása a tegnapi riportnak, nem tudom néztétek-e. Csak még jobban felháborított :(

Kép Kép
curse

Jó reggelt!
Mimi,köszönöm szépen!

Örülök,hogy én nem láttam a fókusz,ha ennyire felhábóritott titeket!Nagyon igazságtalan dolgok vannak ebben a világban :cry:

Holnap már megkell gyújtani az első gyertyát :lol: És én még senkinek nem vettem semmit :shock: 15 emberkének kell beszereznem ajit :shock: Remélem babakocsis idő lesz jövöhéten,hogy neki tudjak kezdeni egyedül :lol:

Na sziasztok,aztán tessék írni :wink:

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok lányok!

Szerencsére nem nézek tv-ét, még ez hiányzott volna az agyamnak. Holnap van a lányom névnapja és már ma ünnepi ebéd lessz, hagymásrostélyos rengetek hagymával.
Tegnap mi is voltunk vásárolni és sikerült pár embert lerendezni. Ez is már haladás. A fiam jol birta 16.00-tól 20.30-ig. Megyek főzni!
Ja holnap tesszük fel mi is a futofényünket.

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Kostyika, nem voltatok tegnap, ugye?
Férjem azt mondta csak 4 ovis kislány volt! :?

Judit, előre is Boldog Névnapot, előre is a lányodnak!

Gabibi, jó sok emberkének kell ajándékot beszerezned!
Hogy telt ez a szép kerek számú szülinapod??

Tegnap is láttam a fókuszt, rossz volt, megint könnyes lett a szemem!

:cry:

Én meg beteg vagyok, legalábbis kezd valami lappangani bennem!
arivirág

Csáóka!
Na megint nem nézet erre egész nap senki :cry:

A tegnapi napom ok volt! :lol: Kaptam reggelire bundáskenyeret :shock: :shock: .Aztán bementünk a campónába és mondta a párom most oda megyek be ahova akarok és azt veszek amit akarok és ő mint egy kis szolga egy zoszó nélkül követ :lol: kaptam olyan gravíros üvegcsét is amit ott csinálnak.Meg kapok majd ékszert csak azt mi mindig kint veszük náluk görögbe :lol: Persze kaptam virágot meg tortát :lol:Este meg elmentünk egy kicsit az unokanövéremhez a bárba.

Arivirág,reméem nem leszel nagyon beteg!!!!Én hála az égnek nagyon rítkán vagyok beteg!

Kép

Gabi
gabibi

Judit,
Előre is BOLDOG NÉVNAPOT LÁNYODNAK!! :D

Gabibi,
Akkor tényleg jó dolgod volt a szülinapodon, párod kitett magáért :D

Mi ma vásároltuk meg az adventi koszorút, meg az asztal-és ajtódíszt :)
Karácsonyra megbeszéltük, h szokás szerint nem veszünk senkinek se semmit, csak a gyerekeknek. Az az igazság, h nálunk annyira nem jött be az ajándékozás, meg persze nem szeretem, ha egy ünnep arról szól, h minél drágább ajándékokat vegyünk. Annyi lesz részünkről a meglepi, h Adélról csinálunk egy dvd-t, az elmúlt egyévéről, meg egy naptárt is.
Én sokkal jobban szeretem a kézikészítésű dolgokat :) Szóval nálunk nem lesz szerencsére ajándék utáni rohangászás. Egy ideig csináltuk a család miatt, de végre sikerült elérni, h ne az ajándékozásról szóljon elsősorban ez az ünnep, hanem arról, h együtt vagyunk :) Én amúgyis nagyon utáltam ajándékot venni, mert egyrészt mindig az volt a baj, h kinek mit vegyünk, másrészt nem szeretem a tömeget és ilyenkor már annyian vannak a bevásárlókp-ban :roll:

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Nem ütött ki a betegség, viszont Dominika kezd egyre rosszabbul lenni, tegnap már hányt a köhögéstől, meg hasmamsa is van!
Adom neki a lándzsás útifűt meg a normaflórt, remélem segít, és nem lesz komolyabb a dolog!

Tegnap mi is bevásárló körúton voltunk Törökbálinton és Budaörsön!
Rengetegen voltak mindenhol, mi lesz még a következő hetekben?!
De nagyon örültem, mert kaptunk balett cipőt végre, a Decatlanba, és csak 1000ft volt, és csízmát is sikerült venni Dominika picur lábára!
arivirág

Arivirág,
Jaj, szegény Dominika :( Remélem nem komoly!! Gyors gyógyulást Neki!!!
És szuper, h sikerült balett cipőt venni :) Dominikának mekkora a lába? Mert nálunk is hasonló problémák vannak. Minden nagy Adélra lábára :roll:

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Örülök hogy másnak is van sikerélménye a bevásárlás terén. Tegnap mi a Corába voltunk, de a kicsiket nem vittük.
Tegnap még tudtak a gyerekek hoembert csinálni nálunk a kertbe.

Képzeljétek minden hétvégén egyedül sétál nálunk egy lo. Elösször nagyon megijedtem tőle mert az ujságért mentem ki és rám nézett. Azt hittem hogy már halucinálok is. Tegnap amikor jött rohantam ki lefényképezni nektek.

Nagyon fincsi lett a tegnapi ebéd!
Rakok fel pár képet a Robikárol meg a nagyfiamrol.

Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Remélem,hogy Dominika már jobban van.Vittétek öt is vásárolni? Lehet,higy ott szedet össze valamit :cry: Mi is mindig visszök aJotikát.De most majd itthonhagyom vaszeg,mert sokat kell mászkálni.

Nagyon fáj mostanába a fejem és tök fáradtnak érzem magam.lehet,hogy kéne valami vitamint szednem,vagy jó sok gyümi kéne.

ne semmi az a ló! Milyen évet írunk :wink: :lol:

Kép

Gabi
gabibi

most láttam a naplót :cry: :cry: :cry:
nagyon érdekes,hogy most tudtak intézkedni :evil: :evil: :evil: eddig meg nem engedték ki :evil:

Kép

Gabi
gabibi

Hali,

Arivirág,
Sajnos nem tudtunk elmenni mert Veronika csütörtökről péntekre virradóra megbetegedett, onnantól ma délutánig végig közel 40 fokos láza volt. Torokgyulladása van de még soha nem volt ilyen magas láza. Apa elutazott úgyhogy egyedül vagyok vele de már teljesen elfáradtam. Pedig pontosan elterveztem hogy hogyan kell beosztanom az időmet h időben odaérjünk de ez most nem jött össze. Jövő pénteken biztos h nem tudunk menni mert akkor lesz a cégnél a télapó ünnepség. De egyszer csak eljutunk:) Szóval balettcipőt a Decatlonból:)

Judit,
Nem semmi ez a ló:)

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Kortyika, pénteken nem is lesz tánc, csak ma, a Műv házban!
Sejtettem, hogy beteg lehet Veronika, nagyon sokan hiányoztak pénteken mert betegek voltak!
Dominika is beteg, neki „csak” 38 a láza, de nyűgös nagyon!
Nekem is piszokul fáj a torkom meg köhögök!

Judit, nagyon aranyos Robika! :wink:
Na és a ló, hát tényleg nem semmi, azt hallottam, hogy a lovak haza találnak minden honnan, gondolom ezt a lót is valahonnan elindítják, hogy menj haza!

Én most nem láttam a naplót, de most már hiába engedték ki az anyukát, a kisgyereken ez6 már nem segít!

Gabibi, de irigyelek ezért a mondatodért: „mindig kint veszük náluk görögbe” Én még nem voltam Görögbe, de nagyon szeretnék eljutni, majd ha a gyerekek nagyobbak lesznek!!

Curse, Dominikának 21-es a lába!
arivirág

Sziasztok lányok!

Ezek a betegségek,a közösség átka. Nagyon sajnálom a lányokat, meg titeket is akik ápoljátok a kis betegeiteket. A láz a legrosszabb. Gabibi
Az egész családomnak fájt a feje tegnap. Ha ez segit.

A lányom megkapta a várvavárt táskáját amit eggyütt vettünk, de azt nem tudta hogy bundásfarmert rejt a táska. Abba ment ma iskolába, nagyon izgatott volt mert ott is felköszöntik az osztálytársai.

Sziasztok
Vendég

Sziasztok,jó reggelt!

Gabi!Én is irigykedem kicsit,hogy töbször jártok Görögországba.De végül is ez a természetes :D
Gabi,mensiddel mi van?Nem késik esetleg?

Judit!Itt is van az utcánkban(3-4házzal odébb) 2ló.AZok is kint szoktak lenni az utcán legelni.Az öreget ki szokta kötni az ember,a fiatalt nem,és az néha olyan parádét rendetz az utcában,hogy csak na.Kb olyan mint egy rossz gyerek.
De megmondom őszintén,én nem féle tőle,hisz ismerem a lovak reakcióit,látom mikor van jókedve,és mikor sunyi.De még én is felelőtlenségnek tartom így szabadjáraengedni egy kb 500kilós állatot.Elég ha csak egy kisgyerek a háta mögé biciklizik/szalad, a ló megilyed és kész a baj.
Jaj látom Robika is a kutyatál mellett sündörög.Áááá a Szabi állandóan szétdobálja a kutyatápot a lakásban,.a kutya meg segít neki,a vizét meg állandóan kipancsolja.Egyszerűen semmi szídás nem segít.

Betegeskedőknek jobbulást!

mimi12

Mimi, szerintem is felelőtlen dolog így szabadjára engedni egy lovat, Én biztos megijednék tőle!

Jó kis esős időnk van! :(

Nagy nehezen evett egy kicsit Dominika, és most meg kihányta! :cry:
arivirág

Nagyon-nagyon sajnálom szegény Dominikát.Egy felnőtet is megvisel 1 ilyen betegség hátmég 1 ilyen kis drágaságot.Én lekopogom Jotika még nem volt beteg.De hát Ő még csak 7 hónapos.
Olyan: inkább maradj otthon idő van sajnos. :cry:

Mimi.nem késik hanem kétszer is megvan 2 hónapja ugyhogy szerdán megyek dokihoz.
Remélem.hogy a keresztanyám meggyógyul addig és tud a Bébimre vigyázni,mert sajnos a jó élet megszünt,mert a nagyi kolléganője elment és mindennap este ér haza(azért nem tudtam menni tornázni se).

Kép

Gabi
gabibi

Jaj szegény Dominika :(
Jobbulást neki!Inkább ne is etesd,az most nem olyan fontos.Viszont próbálj meg neki 10-15percenként valami innivalót,pár kanállal adni.Meg kekszet ropit esetleg.Holnapra kutya baja sem lesz

mimi12

Judit! Boldog névnapot a kislányodnak :lol:
Most jutott az eszembe :oops: És ráadásul tegnap voltunk az u.nővéreméknél és a lányát is igy hívják :oops: :oops: Most fel is hívom :shock: Tök ciki

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Arivirág!
Nagyon sajnálom szegény picilányt. Szerintem is keksz, az jo. Nagyon hiányzott ez neki, végre hizott.

Mimi
Te egalább tudod hogy van a szomszédságodba lo. De ez titkos lo senki sem tudja ki tartja, itt nálunk csak 150-es telkek vannak. Vagy néha hallanánk nyeritést de semmi. Félelmetes. Nagyon szép nagypopsis, ápolt, paripa nem egy gebe.

Gabibi
Köszi a jokivánságot a lányom nevében! Szerdán akkor irjál, hogy mi volt a dokinál.

Sziasztok
Vendég

Most már csak itatni fogom Dominikát, este az ágyba is belehányt! :(
De ami jó hír, hogy iszik, és nem rossz kedvű, csak kicsit nyűgösebb, de nincs nagyon leverve!
Képzeljétek, az előbb a konyhába a földre hányt, összetakarítottam, majd látom, ahol volt a hányás ott van Dominika, fog egy jó nagy adag háztartási törlőpapírt és törölgeti a követ!

Gabibi, nekem múlt hónapban meg a 16. napon jött meg, nem is értem mi volt, most már túl vagyok a 20. napon, úgyhogy ha minden igaz, csak pillanatnyi zavar volt!
arivirág

Hol vagyok ebben a szép esős időben, hogy senki nem ír?

Most telefonált a férjem, hogy nem indul a kocsink, :shock: és nem tud haza jönni! :evil:
Így a mai tánc is ugrott Biankának!
Kép
arivirág

Judit én is boldog névnapot kívánok a lányodnak.(én is elfelejtettem :oops: )

Ló.Én úgy tudom Érden lehet még talán lovat tartani.De nem esküszöm rá.De vannak olyan írt törvények,pl nem lehet nyílt szinen tárolni a trágyát,zacskózni kell,és nem szabad nagy mennyíséget tárolni.Ha ezeket valaki betartja,és a szomszédok is beleegyeznek,akkor lehet tartani lovat.
Pl a fanevü utcákban lakik a párom nővére,és ők mesélték,hogy ott meg valaki disznót tartott,és volt engedéje hozzá-És ha disznót lehet,akkor más állatot is lehet.
Pl anyáméknál Budaörsön,már szárnyasokat sem lehetne tartani de,persze sokan tartanak tyukot.

mimi12

Judit,
Ünnepelt lányodról nem teszel fel képet? :wink: És ez a paci tényleg nem semmi :shock:

Kostyika,
Jaj, ez a magas láz annyira kaki :( Bulást Nektek!!!

Arivirág,
Bulást Nektek is!!! Ezért utálatos ennyire ez a téli időszak, annyi baci, meg vírus van :roll:
És akkor azt hiszem én is kétségbeeshetek majd rendesen cipővásárlásnál, mert Adél lába még mindig csak 17-es :?

És én sem voltam görögben, pedig annyira mennék főleg Rhodoszra :)

Gabibi,
Akkor ti nagyon szerencsések vagytok, h Jotikád még nem volt beteg :) Nálunk Adél először 6 hetesen volt beteg, pont a kontrollvizsgálaton kaptuk el. Mondtam is páromnak, h a következő gyerek nyári lesz :lol:
Mondjuk azért az ember akárhogy próbálja védeni a gyerkőcöt a betegségektől, bármikor elkaphatja. Pl. nálunk párom simán hazahozza a munkahelyről, még ha nem is megyünk Adéllal közösségbe :roll:

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Szorakozzatok egy kicsit!

http://www.icq.com/img/friendship/stati ... 991_rs.swf
Vendég

Jó ez a Miki dal Judit!
Lányod mit szólt a nacihoz?

Cruse, 17-es láb, hűha, talán a brendonban van ilyen pici csizma, legalábbis engem oda küldtek mikor 21-est kerestem Dominikának!

Megszervizelték a kocsinkat, és „csak” egy tízes volt!
arivirág

Szegény férjed!!! Nagyon ideges? Mi volt a baja?Az enyém nagyon gyagyás tud ilyenkor lenni,szidja a kocsit meg belerúg :shock: Tipikus
Különben meg fát lehet a hátán hassogatni,de ha elromlik valami ami fontos neki ajaj.Na meg tiszta autóbu....i.

Kép

Gabi
gabibi

Helló!

Nem volt tegnap valami vidám a Férjem, de magának köszönheti, volt egy jó kis Suzukink, azzal soha nem volt baj, eladta mert kicsi, most Renaultunk van, most volt harmadjára rossz!

Szoktátok olvasni a Kismama újságot?
Van a mostaniban egy elég fura írás! :shock:
Lehet Én is a nőtársadalom árulója leszek, ha a 3.gyerekem lány lesz? :roll:
Vagy ha kiderül, vetessem el? :cry:
Nehogy már felborítsam az egyensúlyt még jobban!
arivirág

A cikk:

Csak lányokat ne!!!
Már évi három százalékkal több lány
születik, mint fiú. 2004-ben, amikor én
szültem, már 1581-eí több lány született,
mint fiú. A tudósok megállapították, hogy
most egy férfira három nő jut, de 2010-re
már négy (og. EZ azért van, mert a nők
kitolták a szülési kort 35-42 év közé, amikor
már amúgy is nehezebben fogamzanak, így
természetes, hogy az erősebb X kromoszómát
hordozó hímivarsejt a nyerő. A férfiaknál a
tesztoszterontermelés az idő előrehaladásával
csökken, ami szintén az X-nek kedvez.
A levél írójának üzenem: ha a férjed a
húszas éveiben sem tudott fiút nemiem,
ne próbálkozz' Várd meg, 2009-re tervezi
a kormány azt a törvényt, amelyben két
azonos nemű gyerek után engedélyezi a nem
megválasztását! Nem akarlak megbántani,
de aki két lány után megkockáztatja
és megszüli a harmadik, negyedik lányt,
azt én kicsit a nőtársadalom árulójának
érzem, mert miatta is felbomlik a biológiai
egyensúly. Nagyon haragudtam a négyes
ikerlányokat szülő nőre is, mert azorvos a
terhesség elején még ki tudott volna venni
két lányt, de nem engedte. Pedig akkor nem
lettek volna koraszülöttek. Kérdem én, sze-
rinfetek dicsőség négy lányt szülni egy olyan
világba, ahol amúgy is nőuralom van? Húsz
év múlva ez a korosztály nem fog találni
magának férfit, és kénytelen lesz elvenni
az idősebb nők férjeit, az enyém például
akkor ötvenöt éves lesz, és majd lecserél
egy húszéves nőre. Nézzetek magatokba,
ezt mind olyan nőknek köszönhetjük, akik
ilyen rossz statisztika mellett négy lányt
szülnek. Amikor az első lányomat szültem,
21 és fél éve, 100 lányra 106 fiú jutott, de
tegyük hozzá, hogy a legidősebb szülő nő
is 27 éves volt, a férjeik is mind a húszas
éveikben. A második láncomat 36 és fél
évesen s^üitem, már csak egy kismama
volt 25 éves, a többi mind 30-40 közötti.
Mieíőtt megvetnétek, hogy én is későn szültem,
eímondom, hogy az első férjem korai
halála után 34 éves koromban találtam
újra párt. A lényeg, hogy öten voltunk egy
kórteremben, és hat lánycsecsemő született.
Hallottam olyan vidéki kórházról, ahol
2006 áprilisában ke't he'í alatt egy fiú sem
született. EZ szörnyű, nem?!
Elkeseredésemet már régóta ki szerettem
volna írni magamból, kíváncsi vagyok,
hogy mások is így éreznek-e, és hozzám
hasonlóan félnek-e a jövőtől Sajnos a férfiak
már semmibe se vesznek, nem becsülnek
minket, nem udvariasak, nem hűségesek,
túl sokan vagyunk, tudnak miből válogatni.
A nők meg harcolnak a kegyeikért. Bármit
megtettem volna, hogy fiút szülhessek, de
nekem egyik módszer sem vált be (peteérés,
holdnaptár, önmegtartóztatás), ezért nem
szültem harmadik gyereket, nem akartam
több lányt.
arivirág

Ez a mondat még szép:
Nagyon haragudtam a négyes
ikerlányokat szülő nőre is, mert azorvos a
terhesség elején még ki tudott volna venni
két lányt, de nem engedte :shock: :shock: :shock:
arivirág

Arivirág!
Anyumnak B.örsön Renault autósboltja van.Ha kell segítség,akkor szólj nyugodtan.AMúgy nem rossz autók,csak ápolni kell a lelkét :D
No meg kell egy nagyon jó szerelő.Százhalombattán van egy fiatal srác,aki nagyon ért a Renaultokhoz,csak kicsit link.Szóval őt tudom ajánlani de,csak úgy,hogy tudomásul kell venni,ha azt mondja keddre kész az autó,akkor lehet abbol csak péntek lesz :D
De itt Érden is van pár szaki,akik oda járnak anyumhoz alkatrészért.

ÚÚúú ez a cikk nagyon durva,és én nagyon felháborítónak tartom.A hugomnak 3lánya van,a barátnőjének 3fia.Mikor én gyerek voltam,több lány volt az utcában mint fiu.Mikor a Szabi született,az 5szobás korteremben csak 1lány volt,rajta kívül csak fiuk voltak,és a csecsemő osztájon is több volt a fiu.Én akkor is boldog volnék,ha csak lányaim születtek volna,és akkor is ha csak fiuk.Itt az anyaságról van szó,és nam azzal a tudattal válalok gyereket,hogy a társadalmat milyen nemü gyerekkel szaporítom

mimi12

Sziasztok,
Na most már úgy néz ki, h állandó tagok leszünk a tücsök-zenén :) Ma már nagyon élvezte a csaj az egészet, mondjuk most nem is voltak sokan, összesen 4 anyuka 4 gyerkőc (velünk együtt) + aki tartotta.

Gabibi,
Most is volt egy karonülő bébi. Most rákérdeztem és 7 hónapos a lányzó. Ő is nagyon élvezte, rázta a csörgöket és persze Adéllal is nagyon jól összehaverkodtak :)

Arivirág,
Köszi a tippet :) Jobban van Dominika? És hát a cikk :shock: :shock: :shock:

Judit,
Ez a télapós dolog nagyon édes volt :)

Kép Kép
curse

Cruse, akkor tücsök zenére jártok inkább, és nem ringatóra?

Mimi, jó tudni, hogy Renault boltotok van, ahogy a mi kocsink viccelődik velünk!
Négy napja volt műszakin, aztán tegnap ledöglik…… :evil:

A kórházban Én mindkétszer kétágyas szobában voltam, és mindkétszer egy fiúcska volt a szobatársunk!

Szerintem tücsök zenén azért voltak olyan kevesen mert sok a beteg, tegnap este a Férjem mikor hazaért, elvitte Biankát a táncra, és 5-en voltak, többiek betegek!
Dominika kicsit jobban van, de nem az igazi :( :(
arivirág

Arivirág,
Lehet, h mindkettőt bevállaljuk, egy hónapban olyan 4e ft-ra jönne ki :? és legalább Adél gyerkőcök között lenne, amit nagyon szeret. Kell neki ennyi társaság :)
Hú, ez nem jó hír, h Dominika még mindig nincs jól :( Sok gyógypuszit küldök neki!!!!

Én kórházban eddig egyszer, de ott is lányzó volt szobatárs gyerkőce. Viszont a baráti körünkben csak fiúk vannak, van ahol 3 is :) Szóval nálunk Adélnak nagyon örültek, h lány lett. Mindenki rögtön jelentkezett vőlegénynek :lol:

na menek, be kell menni pestre...

Kép Kép
curse

jaj afenébe,de haragszom magamra! Most jöttem meg a stop shopból,mert olyan jó idő van,hogy lementem vásárolni.DE ha eszembe jut a tücsök zene tuti bementem volna.Nagyon bosszant!Meddig van még?Tuti,hogy jövöhéten meg olyan idő lesz,hogy nem tudok babakocsival lemenni :evil:

Ja a régi fiatunkat renbe hozzatjuk és lesz autóm :lol: Már a szerelőnél van,de baráti áron csinálja és az azt jelenti,hogy baráti az ütem is :cry: vagyis otthon szabadidejébe csinálja.Sokat vaciláltam,mert nem szeretem azt az autót régi fapados,dehát építkezés elött nem jut jobra.A férjemét nem tudom vezetni nagyon nagy.Nem látok ki belőle :lol: Pedig az jó lenne mert autómataváltó stb kényelmes lenne.Na meg nagyon félti.Drága aszervizelése.

Én pont most vettem meg az ójságot.Majd elolvasom :evil:
Nálunk mindenki drukkolt(kivéve a férjem),hogy lányom legyen,mert elég fiús a család.

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok lányok!

A Casinó üzletház Fornetti üzletében van télapó, holnap de-lött is ott lessz. A nyugdijas apukám a télapó, ajándékot is kapnak a gyerekek.
A lányomnak nem mondtuk hogy ki a télapo és nagyon megvolt illetődve.
Kép Vivi és Télapó Kép Robi és Télapó Kép A leleplezet Télapó Kép Kép Ha már ott voltam, az ölében én is kértem!
Vendég

Judit,ez tök aranyos lehetett.A lányod észre sem vette,hogy hasonlít valakire a télapó?? :D

Nálunk mikor a Fanni 3éves volt,a sógórom öltözött be télapónak.
Minden ok is volt.A gyerekek be is dőltek,és verset is mondtak.No mikor ment el a télapó a lányom felkiáltott.
-Mamaaaa!!! A télapó viszi a kispárnádat :D (azzal tömtük ki a sógórom hasát)

mimi12

Szia Mimi!

A nagyfiamat is behivták a boltba és ő sem ismerte meg!

Szia
Vendég

Judit ez tényleg aranyos.Tök jó,hogy apukád ilyet válalt.Most elöször vagy már csinált ilyet?Ügyes lehetet,hogy nem ismerték meg :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Judit,
Hát ez nagyon aranyos :D és hogy nem ismerték fel :lol: Őstehetség apukád minden bizonnyal :wink:

Kép Kép
curse

Helló!

Már túl vagyunk egy reggeli áramszüneten, délután még egyszer nem áram, sajnos! :?

Judit, jók a télapós képek!
Mi ma megyünk majd a Mikuláshoz! :D

Képzeljétek mostanában olyan nagy gondban vagyok, mert mikor megölelem Biankát, vagy ölembe veszem, Dominika elkezdi verni Biust, meg kiabál!
Azt sem tűri, hogy mindketten az ölembe üljenek, csak kizárólag vele foglalkozhatok, és apukája is ha megjön, ugyanígy kiszeretné sajátítani csak magának!!
arivirág

sziasztok!
Én a testvérféltékenységhez MÉG nem nagyon tudok hozzá szolni.Csak mint 1 laikus .Most kezdödőt? Mert akkor lehet,hogy volt olyan helyzet (amit még ti se vettetek észre) amikor máshogy vagy többet foglakoztatok Biankával.De nem tudom...

Hol vagytok? Sehol nincs áram? :cry: :cry:

már csak 4 emberkének kell vásárolnom :lol: Tök büszke vagyok a fiamra,olyan tündérien viselte ahogy ma vásároltam.Mindenhol csak énekelgetet :lol: Nem akartam vele menni,de nem tudom másképp megoldani.

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok,
Mi egész nap ügyintéztünk, meg vásároltunk és én hülye a nap végére még bevállaltam a mikro meg a sütő takarítását. Hát mit ne mondjak rossz döntés volt :lol: Annyira bosszant, h nem azt a sütőt vettük meg, amit először akartam. Az pirolitikusan letakarítja saját magát, ez meg állítólag vízes eljárással. Hát mit ne mondjak semmit sem takarít le. Nem úszom meg a kézi vakarást :roll: Mondjuk, aki a boltban ajánlotta nekünk ezt a sütőt, enyhén szólva félrevezetett minket, de most már így jártunk. Nincs megint 170e ftunk egy újabb sütőre.

Az okmányiroda viszont már megint kellemes meglepetés volt, bementem, elkértem a sorszámot és alig h levetkőztettem Adélt, már fel is villant a sorszámunk, 5 perc alatt végeztem :shock: :D

Tesóféltékenységhez még én sem tudok hozzászólni. Mondjuk nekem két bátyám van, de szerintem nagyon régen lehetett nálunk hasonló, mert nem is emlékszem rám. Bár mondjuk, nagyobb korunkban is, sőt mi több mostanság is vannak/voltak féltékenykedések, de az abszolút a családunk hibája (volt). Mindenki a legidősebb bátyámat ajnározta meg dícsérte. Ő kapott meg olyan lehetőségeket, amiket nekünk fel sem ajánlottak. Szóval szerintem ez soha sem múlik el, vmilyen formában mindig ott van :?

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Ittvagyok csak tegnap én voltam a lányom hurcolósa. Mennem kellett érte az isibe meg a gyogyszertárba. Délután meg táncra is nekem kellett vinni. Ha nem lenne az apukám Mikulás akkor ő lett volna a soros. A nagyfiam hétfőn vitte de tegnap ő is dolgozott.

Holnap gondoljatok a kutyusomra 14.00-kor mert megműtik. Nincs baja csak nem szeretném hogy lányos gondjai legyenek. Egy orát lessz altatásban. Nagyon féltem szegényt. 10napig kell majd gallért hordania, utána meg varatszedés.

A testvérféltkenységhez én sem tudok hozzászólni mert nekem elég nagy a korkülömbség közöttük.

Nekünk nem hozott virgácsot a Mikulás! És nektek?

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!
Juditm,drukkolok a Doriszkutyusnak!
Ha majd hazaviszitek,rakd olyan helyre,hogy ne nagyon tudjon futkározni.Ha elkezd ébredezni műtét után,pár óráig törülgesd a száját valami nedves rongyal,szivaccsal.Lehet szomjas lesz de,inni még nem ihat,csak akkor ha teljessen felébred.Lehet hányni fog a műtét után,ez tök normális,ezért nem is szabad,hogy sokat igyon,csak piciket(én ezért ne is adj már ma neki enni,és inni se igyon már nagyon eset 8-10h után .
És majd arra figyelj,hogy 2-3nap múlva,úgy fogja érezni,ő már tök jól van.Kb 1hétig kell rá vigyázni,hogy ne nagyon ugráljon,szaladgáljon.
Nekem a Bella is meg van műtve.Tök jó,mert nem tüzel,nincsenek a tüzelési mellékhatások,és amúgy is,jobb a kutyának.

mimi12

Szia Mimi!

Köszi a jo tanácsokat! Már mindent megszerveztem, a lány átmegy az apjához 2elött és nem is jön senki vasárnap estig. A torlaszra az előszobába már gondoltam hogy a Robi se zavarja. Egy régi szekrényajto védi majd a kutya nyugalmát. A doktornéni most ajánlotta a műtétet nem nyáron mert akkor nagyobb a fertőzésveszély por és a legyek miatt.
Nemtudom hogy azt a műanyagot a fején hogy fogja kibirni 10napig?

Szia Kép
Vendég

Boldog Mikulás Mindenkinek!

Kép
arivirág

[quote="halmai judit"]Szia Mimi!

Köszi a jo tanácsokat! Már mindent megszerveztem, a lány átmegy az apjához 2elött és nem is jön senki vasárnap estig. A torlaszra az előszobába már gondoltam hogy a Robi se zavarja. Egy régi szekrényajto védi majd a kutya nyugalmát. A doktornéni most ajánlotta a műtétet nem nyáron mert akkor nagyobb a fertőzésveszély por és a legyek miatt.
Nemtudom hogy azt a műanyagot a fején hogy fogja kibirni 10napig?

Szia

Szerintem felesleges a műanyag a fejére.Max az első napokban.Adjál rá egy szakadt pólót,és kösd meg úgy a hátánál,hogy ne érjen oda a hasához.
Bár lehet ez macerás,és lefejti magárol.
Én a lavort levágtam annyira,hogy az orra kilógjon a kutyának.De ez pont elég volt ahoz,hogy az érintett területet,viszont ne érje el.
SZóval szerintem,ha adsz is majd a fejére vödröt :D ,napközben ha szemmel tudod tartani,akkor leveheted.Éjszakára nem baj,ha rajta van,csak az a gáz,hogy mindent le fog vele verni,és hallani fogjátok merre közlekedik :D

mimi12

Judit,szoritok!!! :lol: Biztos nem lesz semmi :lol:

Arivirág,köszi szépen! Enyémgyerek mikuláscsokiját sajnos :wink: nekem kell megenni :lol: Ugy sajnálom,hogy Ő még nem ehet csokit :wink: :wink: :lol:
És virgácsot mi se kaptunk

Kép

Gabi
gabibi

Múltkor a virgács helyet forgácsot mondtam.Kicsit se néztek hülyének :wink:

Kép

Gabi
gabibi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?