Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Az nagyon jó, hogy Zsombi így szereti az ovit. Kincső minden reggel kérdezi, hogy még hányat kell menni? Pedig én is annyi mondókát meg új dolgot hallok és látom, hogy csinálnak, de úgy is. Sport napok voltak meg bábszínház, de azért úgy látszik jobb itthon. Kép

Igen, a sárga házba lakunk. Miért nem csengettetek be? Máskor ha erre jártok nyugodtan benézhettek. Hátha jól ellesznek a gyerkőcök is.

A tegnap felhívtam egy homeos nőgyógyászt, az interneten találtam. Jászberényi. Õ homeosan vezet le szüléseket is és ő is egyből mondta, hogy szedjek a Pulsatilla 30-ból naponta 1 adagot, 3 napig vagy heti 1-et, 3 hétig és meglátjuk. Tök rendes volt. Még meglepődtem, azt hittem majd berendel, mert akkor fizetni is kell, de semmi. Van is itthon Pulsatillam, úgy hogy majd veszek be, csak nem tudom, hogy heti vagy napi adagot vegyek. Még alszom rá.
Aztán, úgy ahogy mondod: lesz ami lesz. Majd eldönti a nagy természet.

Sziasztok
Mincso

Kép

Kép
Kép
mincso

Sziasztok,

Edina nevében is köszi a gratulákatKépátadom! A szülést majd ő megírja,nem közvetítek, de minden rendben velük!Legalábbis amikor utoljára beszéltünkKép

Mincso, az nem a legjobb, hogy faros a baba, de még ténmyleg van reményKépHol fogsz szülni?Csak azért kérdezem, mert van olyan kórház ahol a tapasztaltabb orvosok, ha olyan a helyzet megpróbálják benned átfordítani a babát, hogy ne legyen csaszi!De azért próbáld a homeos cuccot is, hátha az segítKépMikorra is vagy kiírva?
Kincsőt inkább apa vigye ezentúlKépKépúgy látszik jobban bejön neki!Vagy annyira ragaszkodik hozzád, hogy nálad jobban sír, ha meg kell válnotok egymástólKép

Kinga, merre vagytok? Mostanában nem jöttök a játszóraKépCsak nem betegség lett a köhögésből? Mi meg jártunk a héten minden napKépSzerencse nem jött ki semmi az oltással, így megúsztukKép Köv. oltás 3 évesenKépKép

manó
manóci

Sziasztok!

A II. klinikán fogok szülni és állítólag ott nem foglalkoznak fordítgatással, császár és pont. Csütörtökön megyek a dokimhoz és megbeszéljük, de szerintem is a császár mellett fog dönteni. Most 30+3 hetes vagyok, jan 21-re vagyok kiírva. Elméletileg még tényleg van idő, de a gyakorlat az egészen más. Exponenciálisan szűkül a hely, így az esély is ebben az ütemben csökken. Kép

Kincsőt most már apa viszi, de kérdés mi lesz, ha itthon lesz a pici?

Szerencsétek van, hogy nem volt semmi az oltással. Emlékszem Kincső 10 nap után belázasodott és lettek kis pöttyei is. A 3 éves oltást viszont meg sem érezte, egy picit fájt a lába, de nem volt vészes.

Sziasztok

Kép

Kép
Kép
mincso

Akkor ott tényleg nem fordítanakKépA bababarátokban igen, azt hittem esetleg ott valaholKép
Akkor már nincs is olyan sok hátra...
Viszont egy vígasztaljon,minden rossban van valami jó a mondás szerintKéplegalább nincs a bizonytalanság, hanem tudod mikor foghatod a kezedben a babátKép
manó
manóci

Sziasztok Mindenki!

Mi ez a nagy csönd itt??????Kép
Sehol senki???

Panu, mizujs a lakással??MIkor költöztök?
Bölcsibe voltatok már?

Kinga, ti hogy vagytok?Nagyon rég nem láttunk márKép
Mit szóltok a havazáshozKép
Olyan furi volt, hogy tényleg itt a tél. De Esztinek nagyon tetszett a hóKép

Mincso, Kincső szívesebben jár már oviba?
manóci

Sziasztok, bocsi, hogy nem írtam Kép

Most a héten költözünk, hétvégére már ott leszünk. Gyermeket addig nagymamihoz leadtuk bérbe Kép Kép

bébihotelbe holnap megyek szerződést kötni, meg persze pakolok ezerrel Kép

panu
panu

Sziasztok!

Jól eltünt mindenki!
Képzeljétek Kincső már abszolut nem sír reggel sem itthon, sem az oviba. Nagyon boldog vagyok. Igaz nem találkozunk, de ma mondta apa, hogy anya még alszik és így is SEMMI.
Voltam dokinál is. Megnyugtatott, hogy még minidg faros a babó és akkor (mivel nem az első) faros szülés lesz. Mondhatom feldobódtam. Kép
Illetve megpróbáljuk farral és ha nem megy akkor császár altatásban.

Nem irigyellek Panu. Takarítás, pakolás be-ki, elég nagy meló, de annál jobb lesz utána. Kép Mikor kezditek a bölcsit? Reméljük Lizának tetszeni fog. Hányan lesznek?

Sziasztok

Kép

Kép
Kép
mincso

Szia Mincso!

Múlt héten, hazafele a faluból, megálltam Nálatok, csöngettem, de valszeg nem voltatok otthon. Viszont a szembe szomszédotok két kiskutyáját jól megdögönyöztemKép

Én is ma voltam a kórházban. Szabolcs is faros, még mindig. Mi is megegyeztünk a faros szülésben, ha minden feltétel adott lesz. Ha lábtartásos, akkor császár lesz. Úgy érzem kezdek lemondani arról, hogy megfordul.Kép Azt néztem, hogy 1 nap különbséggel vagyunk kiírva. HA most a klinikán szülnék megint, akkor lehet, hogy együtt feküdnénk bent. Ez aztán a kicsi a világKép, miután még egy utcában is lakunk.

Szuper, hogy Kincső már nem sír! Biztosan vannak már kis barátai is az oviban.

Na, húzok, mert még ezer a dolgom.

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Hali csajok,

Panu hurrrrrá, végre eljött a nagy naaap??KépKépEl se hisszükKépAkkor érthető, hogy eltűntél.Brrrr, pakolás, költözésKép De a végén a nagy öröm, és ez a lényegKép
Aztán a sarkokat megszámolni ámKép

Mincsó, ez nagyon jó hírKépKincsőről csak így tovább.
Babákkal kapcsolatban meg csak kitartást, és megy a drukk nektekKépKép

Szerintetek lesz idén is Mikulás??
Tavaly tudom, hogy volt valami, de én még akkor nem vittem, mert fél évesen nem sokat fogott volna föl! Az nekem lett volna öröm csakKépKép
manó
manóci

Pirus, Mincső, kívánom a legjobbakat a szüléshez, és nem elkeseredni a faros baba miatt! Kép

Milyen Mikulásról beszéltek? Van ott helyben valami ünnepi Miki?

Kincső ügyes csaj, és persze az apája is Kép

Pirus, épp ma adtam le a bébihotelben a szerződést. nagy csend volt, aludtak a kiskölykök Kép

Lányok, nálunk dec. 11-én lesz a másik topikkal Miki-buli. Szívesen látlak benneteket Kép még nem tudom a részleteket, mert nem egyeztünk meg mindenben. Abból a topikból pestiek és Pest környékiek már rendszeresen összejártunk nyár eleje óta. így jött ez a házavató mikibuli. Eddigi számítások szerint úgy 20an leszünk.

panu
panu

Sziasztok!

Manó, én sem hallottam még a biai Mikulásról. Hol volt tavaly? Valahol a Főtéren?

Panu, sok sikert a költözéshez! Akkor Liza jövő héttől már jár a bölcsibe? Biztos fogunk találkozni. Én reggelente 8 körül szoktam Zsombit vinni. Igen, Judit mondta, hogy tegnap az összes gyerek akkorát aludt, hogy úgy kellett Õket keltegetni. Mondjuk Zsombinál én ezt megszoktam, mert a mai napig min. 3 órát alszik délután, de inkább a 4-4,5 óra az átlagos és ehhez jön még az, hogy este is nagyon jól alszik. Ilyen a drágám, egy kis mormota. Már a pocakban is ilyen volt, bezzeg Szabolcs, Õ minden éjjel és hajnalban akkora bulit rendez a pocakomban, hogy időnként még fel is kell kelnem és járkálnom, hogy egy picit megnyugodjon. Azt hiszem felköthetem majd a gatyámat.
Nagyon köszönjük a szívélyes meghívást, ha nem leszünk betegek valószínűleg meg is látogatunk Benneteket!Kép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Sziasztok!

Mi is köszönjük szépen a meghívást, remélem nem jön közbe semmi és akkor el tudunk menni.

Pirus, a múlt hetem egy kicsit zűrös volt. Édesanyámék festenek és őt vittem hoztam, mászkáltunk, de amúgy itthon szoktam lenni. Sajnálom, hogy pont akkor jöttetek, mikor nem voltam itthon. Azért, ha erre jártok nyugodtan próbálkozzattok.
Különben az egyik kis fekete kutyus gazdit keres, ha érdekel valakit. Hogy melyik nem tudom, de megkérdezhetem.

Te kinél fogsz szülni az Imrébe? Kár, hogy elmentél a klinikáról. Miért nem tetszett?

Szóval akkor Szabolcs sem akar befordulni. Kép Ezek a mai gyerkőcök. Nem tudom, van valami itt a torbágyi levegőbe, ami nem tetszik nekik? Kép
Meg azt nem értem, hogy mi az hogy lábtartós?

Azért én egy kicsit tartok a Mikulástól, mert a tavaly Kincső nagyon félt tőle. Kép Az ajándékot is én kellett elvegyem helyette. Kép Kíváncsi vagyok mi lesz az idén. Az oviba biztos jön, aztán szegénykém lehet elkezdi majd a sírást. Már most el kell kezdjem edzeni a kis érzékeny lelkét. Kép

Sziasztok

Kép

Kép
Kép
mincso

Panu, édes vagy és köszi a meghívástKép
Mi is, ha tehetjük szívesen elmegyünk majd. Időben a részletekről tájékoztassKép

Pirus, igen a főtéren volt valami"buli"Kép
Kis mormota, ez aranyosKép

Sziasztok, Manó
manóci

hello,
Pirus, igen a jövő héttől indul a beszoktatás, azaz nem egésznap lesz. Mi várhatóan 9 körül visszük majd Lizát. mert vagy délre megyek és akkor én viszem, apa hozza haza, vagy hajnalra megyek, amikor apa viszi, én hozom. remélem, működni fog a dolog.
azért nem kicsit vagyok irigy a jó alvó fiadért. az én lányom már most elhagyná a délutáni alvást, több esteben kimaradt az utóbbi hetekben Kép emellett megjegyzem, hogy éjjel alszik mindig, nincsenek ébredések.

Mincső, remélem, már nem fog félni a lányod a mikitől Kép azért edzzetek, mert jobb ha felkészül rá lelkileg. az ijedtség pedig érthető, hiszen egy piros ruhás, nagyszakállú idegen dörmög neki, akit nem ismer.

a csajom tavaly ilyenkor egyszerűen megrendezte a csomagokat míg a többi gyerek verset mondott, illetve apa munkahelyén, ahol bábelőadás is volt, felment a színpadra és rángatta a bábokat Kép nem mondhatnám, hogy megijedt Kép Kép nem is sokan nézik kislánynak... Kép Kép

mikibuli 11-n vasárnap 10-től. ennyi biztos.

panu
panu

sziasztok, végre Bián lakunk, múlt csütörtökön költöztünk be.
Lizával voltunk tegnap a bébihotelben is látogatáson, élvezte, nem is láttam másfél óráig, akkor is csak azért, mert sétálni indult a csoport.
netünk még nincs, talán egy hét múlva már lesz.

panu
panu

Sziasztok!

Hahó hol vagytok?!!

Panu: Isten hozott kicsiny falunkban. Kép Lehet már netetek is van, habár nekünk a Matáv nem igazán igyekezett ez ügyben intézkedni a tavasszal. Kipakoltál már? Eltelik egy kis idő míg megszokjátok majd az új környezetet.

Vasárnap 3-kor lesz a mikulásnapi ünnepség a főtéren, ki van írva az oviba.
Ha Kincső nem alszik akkor lehet megyünk. Elég rossz időpont. Kép

Pirus mi van veled? Nincs valami baj?

Sziasztok

Kép

Kép
Kép
mincso

Panu, gratula a költözéshezKépKépKép
Sár ne vegye el a kedvedKépBár nekem a 4.-ik év ittlakás óta lassan már kezd a t....öm tele lenni vele!Előttünk is iszonyat ami van, azért remélem kezd majd valamit az Önkormányzat ezzel a területtelKép

Mincso, én be szoktam kukkolni általában, de mindíg azt kell látnom, hogy semmi mozgásKépKép
Csajok!!!!Valaki dobjon fel valami témát!!!Kép
Köszi a Mikulás infót, de tényleg a legrosszabb időpont!Mi is akkor alszunkKépEzért nem fogom fölkelteni, de ha valamiért véletlen fönt lenne akkor kinézünk!
Bár tegnap du. voltunk a nővéremnél egy Mikulás bulin!/Önkorinál dolgozik ő is, és ott van minden évben az ott dolgozóknak/Nagyon jó volt, Eszti nem félt egyáltalán, és a végén az ugri-bugri bulit élvezte a legjobban a gyerekekkelKép

Kinga, ti merre vagytok??Olyan rég hallottunk rólatokKép

Sziasztok, manó
manóci

Sziasztok Lányok!

Én is vagyok, csak nagyon sok dolgom volt az elmúlt napokban, ráadásul Zsombi is taknyos volt és nem vittem így oviba sem.

Panu, gratula a költözéshez!Kép Én is mindig az ablakból lesem, amikor sétálnak, olyan édesekKép

Mano, Mikit valószínűleg akkor mi sem fogunk nézni, mert Zsombi is alszik olyankor. Érthetetlen, hogy miért ilyen időpontban jön. Szerintem 5 óra körül jobb lett volna, a sötétedés alatt még hangulatosabb is lenne. Mindegy, Zsombi remélhetőleg így sem marad le semmiről, hiszen az oviban is tesz látogatást a Mikulás.Kép

Amúgy jól vagyunk, csak szenvedek a gyomorsavtólKép Éjjel 3 órán keresztül nem tudtam aludni, mert Szabolcs annyira tornázott odabent, hogy azt hittem ki akar jönni. Remélem megfordult, azért volt ez a nagy felhajtás. Majd 19-én kiderül, akkor megyek UH-ra.

Tegnap megvettük a kari ajándékok 90%-átKép Örülök, hogy ezt már letudtuk, mert jövő héttől szerintem még nagyobb lesz a tömeg. Most még ki lehetett bírni. Bár az IKEÁ-ba még esélyünk sem volt bejutni, a parkolóban egy árva helys em volt. Oda majd egyedül elmegyek egyik hétköznap délelőtt.

Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Sziasztok,
bocsi, még nincs net otthon, csak innen a melóhelyről garázdálkodok.
Tegnap (vasárnap) találkoztunk Manóval Kép úgy 5 perc után jöttünk rá, hogy itt írogatunk (egymásnak is) mindketten Kép Eszti édes volt, az enyém lány pedig rossz. mindent megmutatott, amit nem szabad az utcán, nevezetesen fetrengés a sárban, kövek nyalogatása, eldobott, sáros, mocskos pet-palackok megszerzése és dobálása. egyszóval rendes bemutatót tartottunk Kép bocsi, Manó, nem akartuk rosszra tanítani a lánykádat Kép szégyellem magam, ráadásul még azt sem tudom ígérni, hogy legközelebb jobb lesz Kép Kép Kép Kép
Kedden biztosan kimegyünk, akkor otthon vagyok egésznap Kép

karácsonyra még nem tudom, mit kapjon a csaj, még időm se volt nézegetni. de azt megfogadtam, hogy csak hétköznap megyek, mert hétvégén brutál a helyzet Kép

Pirus, akkor még nem találkozhattunk a bölcsiben. talán jövő héten Kép

alvás: Liza el akarja hagyni a délutánit, tegnap is 4-kor tornásztam le az ágyba, 1 órát aludt. nem mindig erőltetem, de néha muszáj

panu
panu

Sziasztok,

Panu, KépKépÖrülök én is, hogy valakit végre arcocskához is tudok kötni amikor olvasom a soraitKépLizával neked sem könnyű az már tuti, de azért hiszti terén Eszti is tud ám alkotni, csak tegnap valahogy a "jókislány"ábrázatát vette felKép
Kedden jó nekünk is, majd leslek és kimehetünk,persze ha nem esik az eső mint ma!KépMa ittragadtunk a lakásban, így inkább kitakarítottunk.

Pirus, azt hittük Panuval, hogy már szülőben vagy?!Kép
Miki időpont rossz is volt, mert mi aznap 16-kor ébredtünkKépÍgy nem is voltunk!
manóci

hahó,
hogy sikerült a mikulás a gyerkőcöknél? beszámolók?
nálunk csak a mikifigura volt a menő Kép az viszont nagyon, többen végezték szörnyű sanyargatások közepette Kép Kép
ja, és apa munkahelyén egy szörnyű sípolós csirkét is beleraktak a csomagba. Liza kettőt is szerzett, szép utunk volt hazafelé Kép

panu
panu

Hali,
Ithhoni mikire nálunk nem volt csoki, mivel a vállalatin akkora csomagot kapott...Kép
Egy kis játék volt meg egy szép plüss télapó!Annak nagyon örült, ablakban várta reggel mire felébredtKépFelsikoltott mikor elúztuk a függönytKép
Panu, keddi séta nem jött összeKépmivel oan jó kis idő voltKépmajd legközelebb!
Sípolós csirkeKépjó lehetett
manó
manóci

Hello,
akkor vasárnap akinek van kedve... 10h-től
cím: Hámori Imre u. 20.
az új részen a domb közepén egy sárga-barna ház, előtte fekete cordoba, vagy fehér suzuki, felülről (a domb tetőről) a 2. keresztutca. kapu nyitva lesz, legelső lakás.

panu
panu

Sziasztok!

Nálunk egész jó volt a Mikulás. Kincső már nem ijedt meg tőle, de verset nem mondott. Jött az oviba meg voltunk a Pöttyös tigrisbe is. Másnap meg azt mondta, hogy ha már jött a Mikulás, akkor most már nem kell oviba menni igaz? Hát ki kellett ábrándítsam szegénykémet. Nem tudom mi van már megint, mert 2 hete ismét elkezdett sírdogálni, pedig még van 2 hét a szünetig.
Panu: Nem biztos, hoyg el tudunk menni, mert úgy néz ki, hogy a nővéremék is vasárnap tartják a keresztfiunk szülinapját. Azért jó lenne találkozni veletek.

Sziasztok

Kép

Kép
Kép
mincso

Sziasztok,

Panu, meglátjuk mi is, mert mennünk kell beszerezni a maradék ajándékokat, és nemtom, hogy hogy fogunk végezni szombatonKépDe meglátjuk,jó lenneKépVigyünk valamit?

Mincso, Ez nem jó hír, hogy szegény Kincső nem igazán akar megbarátkozni azzal az ovival!KépNem lehet áthelyzést kérni?Hátha az ovónénikkel van gondja. Valami tuti van, mert ennyire nem útálhatja csak ok nélkül.
Gondolom csóri alíg várja már a szünetetKép

Pirus, mi a helyzet?Jól vagytok?
manóci

sziasztok,
a buli jól sikerült, Manó, Eszti: hiányoltunk benneteket Kép Mincsőék jöttek, nagyon örültem nekik, kicsit hamar kellett elmenniük, ezt sajnálom.

a lányom ma már kicsi ellenkezéssel ment az oviba, talán már megértette, hogy nem hagyjuk ott és talán már kezdi jól érezni magát. Apa viszi általában, ő kimondottan örült, hogy kisebb az ellenkezés, nehéz lelki teher ez az egész beszoktatás.

Kincsőt sajnálom én is, az óvónők, vagy a többi anyuka nem mondott semmi olyan infot, ami közelebb vinne benneteket a megoldáshoz? hogy miért nem szereti annyira?

lányok, milyen ez a vásár a hivatallal szembeni téren? megnéztem volna, de mindig rohantam... lesz aranyvasárnap is??

mi még semmit nem vásároltunk Kép kezdek idegesebb lenni, de most még a bankot kell intéznünk, mert megvan a lakhatási Kép

panu
panu

Sziasztok!

Még év elején bejelentkeztem ide egyszer, mint jövendőbeli biai Kép aztán beszippantott a SztImrés topik, ahová végül Pirus is eljutott Kép de remélem, újra befogadtok!

lassan 3 hete lesz, hogy beköltöztünk a Barcelona házba (Ybl sétány 26, a pöttyös tigrissel, és ezek szerint Döngyékkel szemben)!

Manóci, igazad volt, amikor kb májusban írtad, hogy nem fogunk mi nyáron költözni KépKép

valójában a ház már kész volt, de pl elfelejtették beszerezni az engedélyeket a beköltözéshez... Kép (és azt nem is kezdem el sorolni, belül mi minden hiányzik még és romlott már el Kép)

ennek tetejébe még olyan tortúrák is voltak, hogy a munkások átvágták a Biatv kábelét és úgy nézett ki, nem lesz se tv, se net, mert ezek per dafke nem akartak nekünk szolgáltatni! végül műholddal/t-onlájnnal sikerült vhogy megoldani

még tele a lakásunk dobozokkal, és csak remélem, hogy karácsonyra egy kis rend lesz Kép és most elkaptunk Isti fiammal valami rémes takonykórt is Kép de azért szívesen sétáznánk/bandáznánk majd Veletek!

Isti szombaton volt 1 éves, mellékelek egy képet róla:

Kép
kicsit régi a kép(közben már 8 foga vanKép), kicsit homályos, de a mi fiunkról készült Kép
puszi mindenkinek

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Akkor téged is Isten hozott "piciny" falunkban Votiv.Kép Tényleg nem valami jól indult az ittlétetek, de reméljük jobb lesz.
Nagyon aranyos, mosolygós ez az Isti. Kép

A séta mostanság nem nagyon működik. Szörnyű ez az idő, lányok. Gondoltam, ma is lesétálhatok Kincsőért, de hát képtelenség.

MI van veletek. Mindenki vásárol?

Kérdés. Nem tud valaki, fiatal baby-sitter-t. Lehetőleg falubelit, aki eléggé rugalmas. Kincső mellé kéne, de csak alkalmanként. Lehet még most januárba. Ha hallotok valamit szóljatok.

Sziasztok

Kép

Kép
Kép
mincso

Sziasztok,

Panu,Képigen mi is sajnáljuk, hogy sajna nem tudtunk végül menni! De végre eljutottunk vásárolni, és legalább azon már túlvagyunkKépÖrülök, hogy jól sikerült a "buli", és hogy az ovit is kezdi megszeretni LiliKép
Ha jobb idő lesz, mármint szép fehér hóeséses, az ünnepek közt mehetünk szánkózniKép

Votiv, tök jó, hogy jöttélKépGratula az új lakáshozKép
Befogadááás???nem is volt kiközösítésKépKép
MelósokKéptudnak alkotni, mi?Én is csak tapasztalatból írtam, hogy tuti csúszni fog a házatok.Mivel mi is építkeztünkKépKépDe a lényeg, hogy már kész és itt vagytok!Kép
Isti naon édesKép

manó
manóci

Sziasztok!

Lányok, tudtok valamit arról, hogy az ABC (Coop) melletti cipő- és farmerboltban milyen gyerekcipőket lehet kapni? Kimondottan a szandálok érdekelnének a 15 hónapos kisfiam számára. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Jó minőségű cipőket, szandálokat árulnak?

Köszi!

Liv

Kép

Kép
liv

Liv, nekem egy barátnőm nyáron ott vett az egy éves kislányának magasszárú szandit, és a védőnő azt mondta neki, hogy jó minőségű!
Állítólag az a lényeg, hogy egyenes legyen a talpa, ne legyen benne semmilyen emelés a boltozatnálKép
Hogy van a kisfiad??ilyen nagy már ő is. Jó rég írtál már ideKép
manóci

Manó, tényleg rég írtam ide, de néha olvasgatok (sőt, a nyáriakat is Kép). Köszi a választ. Dávid jól van, már szépen megy, 10 kg fölött van, jókedvű, okos, kedves kiskrapek. Kép

Kép

Kép
liv

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK!
Manó, és Eszti

Kép
manóci

Sziasztok!

MI IS NAGYON BOLDOG, BÉKÉS ÜNNEPEKET KIVÁNUNK!

Pirus
36+1

KépKép
KépKép
piroska

Nagyon boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Liza és Panu
panu

Sziasztok, csak szeretnénk mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET kívánniKép

Manó + Eszti
manóci

Sziasztok!

Nagyon régen írtam nektek, de olvaslak benneteket!
Bár mostanában haldokolni látszik a fórum!!!
Képzeljétek Levukám ma 3 éves!
Mi jól vagyunk, jól teltek az ünnepek, de előtte sikerült bekapni ezt a hasmenéses hányásos vírust, az egész pasifront kidölt itthon! Nem kívánom vissza! Túl vagyunk Domi 15 hónapos oltásán, bár a hatás vég hátra van, majd a hét közepén várható!
Pusz mindenkinek

Kinga
döngy

Sziasztok!

Tényleg elég kihalt itt minden.
Nalunk meg még semmi ujság. Egyben vagyunk. Kép
Kincső elég jól bírja az ovit. Hál'Isten.
Szerencsére még nem szedett össze semmit az oviba, de gondolom ez csak idő kérdése.
Attól rettegek, hogy pont a szülésre időzíti magát a vírus. No, de meglátjuk.
Panu, Ti nem a Hámori Imre utca 20-ban laktok?
A postás állandóan illetve már 3 levél van, amit erre a címre kéne bedobjon és valahogy minidg nálunk köt ki. Már szólni fogok neki, csak soha nem kapom el. Minden estre, ha a tiétek, ugorjatok be érte, egész nap itthon van valaki.

Sziasztok

Kép

Kép
Kép
mincso

Hello,
Mincső, igen, igen, Hámori 20. lehet,hogy ezért küldött felszólítást a tigáz?? Kép szóltam is nekik, hogy ha nem érkezik számla, akkor nem tudom befizetni, fölösleges idegeskedni, meg fenyegetőzni Kép bár azt sem értem, hogy 2 hét késés után miért küldenek felszólítást, mindegy, rendeztem a dolgot, és úgyis átalányt kérek ezekre a dolgokra.
megpróbállak felhívni, és a hétvégén összefuthatunk, hogy a leveleket kézbesítsd a postás helyett Kép

mikor érkezik a kistesó? ezek szerint Kincső most már jól bírja az ovit? vagy még mindig apával működik csak?

Kinga, gratula utólag is Levinek, és Dominak is Kép

panu
panu

Sziasztok,
most beszéltem Mincsővel: MEGSZÜLT! kislánya van, Borókának hívják, tegnap délelőtt született. mindketten jól vannak.

Jó egészséget kívánunk!

Panu és Liza
panu

Gratula Mincsőéknek!
Kitartást és sok türelmet a babócához4
üdv a kétgyerekesek táborában!

Kinga és a fiúk
döngy

„Muzsikával az újszülöttekért!”

Különleges eseménynek, a Gólyahír Egyesület javára szervezett gálakoncertnek ad helyszínt hamarosan a Magyar Állami Operaház Jókai utcai különterme!
Valóban különleges koncert ígérkezik ez estére, ami így is van rendjén: a segítendő cél sem hétköznapi!

A Magyar Állami Operaház művészei - jelenlegi és volt énekkari művészek, korrepetitorok - a Gólyahír Egyesület nemes és önzetlen tevékenységének segítésére muzsikálnak majd ez alkalommal!
A koncert fővédnöke Medveczky Ádám, a Magyar Állami Operaház karmestere.

A Gólyahír Egyesület a nem kívántként születendő újszülöttek életben maradásához és családba kerüléséhez nyújt segítséget.
Válsághelyzetbe került várandós anyák fordulnak hozzájuk, ezért egy ingyen hívható krízisvonalat működtetnek, mely Magyarország területéről az év minden napján reggel 6-tól este 22 óráig ingyen hívható.
Megyénként egy mobiltelefonos karitatív munkatárs végez szolgálatot, mely önfeláldozó munka nélkül megannyi sorsára hagyott várandós anya és születendő gyermek sorsa maradna továbbra is kilátástalan.
Fennállásuk óta végzet munkájuk eredményességéről legékesebben a tények beszélnek…

Az elmúlt öt év alatt:
- 234 anyát sikerült elhelyezniük anyaotthonban, hogy fedél legyen a fejük felett
- 311 esetben gondoskodtak kelengyéről a rászoruló újszülöttek számára

A Gólyahír Egyesület által gondoskodásba vett terhességek közül:

- 112 gyermeket előzetes örökbeadási szándékának megváltoztatásával végül
saját családja vállalt
- 220 újszülött alig egy hetesen örökbefogadó családokhoz kerülhetett
- 620 házaspárt világosítottak fel az örökbefogadással kapcsolatban.
- 39 családi találkozót szerveztek örökbefogadó családoknak Budapesten, Tatabányán, Veszprémben, Százhalombattán és Székesfehérváron
- 3 konferenciát is tartottak a nyílt örökbefogadásról szakemberek számára
- folyamatosan biztosítanak ellátást és szállást a krízishelyzetbe került várandósoknak
- 2004-ben könyvük jelent meg GÓLYAMESÉK címmel
- Az újságokban, rádiókban, televíziókban, 5 év alatt 145-ször esett szó munkájukról
Sajnos azonban az állami támogatás megvonása miatt mostanában igen nehéz anyagi körülmények között kénytelenek küzdeni pártfogásukba vett várandósaik és aprócska újszülöttjeik sorsáért…
A 2006. február 6-án, 17 órától tartandó jótékonysági operagála teljes bevétele ezen nemes tevékenység támogatására kerül majd felajánlásra!
Az este műsoráról Töreky Katalin, a koncert szervezője mesélt nekünk:

„A gálakoncert műsorának összeállításakor fontosnak tartottuk, hogy minden kedves megjelent számára emlékezetes pillanatokat jelentsen majd ez a korafebruári hétfő este!
Választásunk végül az operairodalom négy remekművére:
- Mozart: A varázsfuvola,
- Rossini: A sevillai borbély,
- Bizet: Carmen és
- J. Strauss: A denevér című művére esett.

Az opera műfaját jól ismerők bizonyára örömmel hallgatják majd e méltán népszerű művek felejthetetlen pillanatait, az operai dallamokkal ismerkedők pedig olyan ízelítőt kaphatnak, mely reményeink szerint kedvcsináló lehet az opera műfajának mélyebb megismeréséhez!
A koncert sikere a népszerű dallamokon túl természetesen az előadóművészeken is múlik.
Személyes érintettségem okán külön figyelemmel igyekeztem az operakórus olyan tehetséges művészeit - énekeseket, korrepetitorokat - megnyerni ez estére, akik személye már önmagában is garancia, hogy színvonalas és szórakoztató koncertnek lehessünk majd részesei!”

A Jótékonysági operagála időpontja tehát: 2006. február 6. (hétfő) - 17 óra.
Helyszíne a Magyar Állami Operaház Jókai utcai különterme - Bp. VI. ker., Jókai u. 4. (az Oktogontól 1 percre!)
Jegyek 2006. január 9-től kezdve válthatók a Magyar Állami Operaház jegypénztáraiban és szervezési osztályán (Bp. VI. ker., Andrássy út 22.), valamint beszerezhetők a Gólyahír Egyesület segítségével (tel. 06-30-529-8329, bankszámlaszám: 64800073-10705005).

Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokak döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni a remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával - melyek ára 1400 Ft - segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!

KépKép
KépKép
kelimoni

Kedves Lányok!

Engedjétek meg, hogy ezúton mutassam be családunk legifjabb tagját, SZABOLCSot.

2006. január 15-én déli 12:45-kor látta meg a napvilágot a Szent Imre Kórházban, ahol a gyors szülés ellenére gondoskodtak arról, hogy minél gyengédebben, háborítatlanul születhessen meg, Apája, Anyája és Zsombi-tesója legnagyobb örömére.

Születési súlya 3530 gr és 56 cm hosszú

Kedves, nyugis kisbaba, aki imádja a pociját, szerencsére tejcsi van bőven, így nagyon elégedett a kis drágám.

Ime a főhős:

Kép

Puszi: Pirus

Mincsoéknek hatalmas gratula Borókához!!!! Sok boldogságot a családnak!Kép

KépKép
KépKép
piroska

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a jókívánásgokat.
Piroska Neked is gratulálunk, nagyon szép baba Szabolcs. A védő nénitől tudtam meg, hogy megérkezett, utána meg a doktor néni is tolmácsolta jókívánságaitokat és mondta, hogy mind a két gyerek jól van. Kép
Nem semmi ez az időzítés. Majdnem ugyanazon a napon születtek. Kép

Boróka, 2006.01.14 -én de. 10.25-kor született, 3710g és 61 cm. Szerencsére hamar világra jött, nem hagyta anyát nagyon sokat szenvedni, de ebben nagyon sokat segített a doktor bácsi no meg a szülész néni. Így aztán gátmetszésre sem került sor.
Kincső egyenlőre nagyon jó tesó. Nagyon örül neki, aggódik miatta. Segít fürdetni, tisztába tenni stb. Kép
No, megyek is, mert a kis éhenkórász már nem bírja tovább. Kép

Sziasztok

Kép

Kép
Kép
mincso

Szisztok,

Rég jártam erre, mert sosincs itt senkiKépErre most látom felgyorsultak az eseményekKép

Mincso, és Pirus, nagyon nagy gratula a bébikhezKép
Szabolcs nagyon szép babaKépBorókáról is láthatunk majd képet?

Kép

Pirus, neked így utólag is boldog NÉVNAPOT kívánunkKép

Kinga, Levit is Isten ÉltesseKép

Panu, nem ti sétáltatok szombaton Lizával?
csak, mert láttunk egy mamát+egy babát, de már úgy szét voltunk fagyva, és indultunk már visszafeléKép
Gázosokkal ne törődj,én is bírom, hogy mindíg akkor jön meg a csekk, amikor a köv nap már be is kéne fizetni!Azért ezt nem igazán értem, de mind1!Le szoktuk tojni, ha küldenek felszólítót!Fizetjük amikor tudjuk, és készKép

Liv, kaptál szandit Dávidnak?A múltkor benéztem a kis boltba, és inkább idény cipőcskék voltakKép

manó
manóci

hahó,

Pirus, Szabolcs, nektek is nagy gratula Kép
Örülök, hogy mindkettőtöknél rendben zajlott a szülés és azóta is "fenékig tejfel" az élet Kép

Manó, szombaton? igen, kora du, ill. dél körül, rendesen küzdöttem a hideggel, nem is láttalak benneteket, főleg, mert a csajomat csak a sétálás érdekelte, legalább 20 percen keresztül fűztem az agyát, hogy menjünk haza a melegbe... Kép (végül már szinte húztam a ház felé) ráadásul nem volt sapkám, mert előtte érkeztünk meg autóval Bp-ről, és rögtön sétálni indultunk, iszonyú hideg volt a szél miatt.

mi holnap megyünk bemutatkozni a védőnéninek, meg a dokinéninek is, most már ideje, mert vagy másfél hónapja itt lakunk Kép szerencsére, nem volt beteg senki, főleg nem a gyermek...

panu
panu

Panu, milyen volt a bemutatkozó?Melyik dokinénit választottátok?Asszem a védőnőtök ua. mint nekünkKépDe én őt úgy szeretem, naggyon rendes, és aranyosKép
Ti voltatok akkorKépSapka rajtam sem volt, így siettünk mi is haza ,/pedig mindíg veszek/de az ablakból olyan jó idő voltKépKép

manó
manóci

Manó, Orosz Ágnesnek hívják a védőnőt, és szimpatikus volt. Orvos: dr. Száray Eszter.
nekem is csak az ablakból tűnt olyan szépnek az idő. most is csak azért viselem jól ezt a hideget, mert minden reggel besüt a nap Kép

lányok, hova érdemes és hova lehet beadni az ovi felvételi kérelmet? védőnéni mondta, hogy áprilisban lehet beadni...

panu
panu

Sziasztok!
Üdv Manóci régen hallottam Rólatok!

Mi megint betegek vagyunk de talán már voltunk, Domi újra bekapta a hasmenéses hányásos vírust, Levi meg a 3 éves oltástól lázasodott be persze mindez egyszerre. Már unom ezt a "hülye" vírust.

Panu! ha jól tudom ez a rész területileg a Szent László utcai ovihoz tartozik (Ritsmann utca a miénk), itt vegyes csoprtok vannak, egy kis ovi az orvosi rendelő közelébe, családi ház jellegű kintről. A másik a vasútállomás felé van az új kereszteződénél ahol a hidat építették a tél elején, ott hagyományos csoportok vannak. Azt nem tudom van e kívánság lista hogy hova szeretnénk, illetve az új részen lesz az új ovi, ami az állítások szerint szept-re kész lesz, de még alapja sincs.
Én is szeretném Levit beírazni, de nem tudom mennyi esély lesz rá így hogy itthon vagyok, ha nem készül el az új, pedig már 3,5 éves lesz a kispasim!
pusz mindenkinek! élvezzétek ablakon keresztül a napsütést!

Hogy van Boróka és Szabolcs, hogy bírjátok lányok?

Kinga
döngy

Sziasztok,

Kinga, betgségKépjobbulást nektek.
Köszi kérdésed, mi jól vagyunk. Szerencse minket elkerültek a betegségek eddigKép/kopp,kopp/
Eszti már csomó mindent tud, olyan kis ügyi és olyan ütemben fejlődik, hogy csak lesekKép
Már nyitja csukja kilinccsel az ajtókat, meg dumál egy csomót!Kép
Jöv héten lehet megyünk pöttyös tigrisezni ebben a hidegben. Szoktunk kijárni, mert nem tartja vissza a hideg sem, és örökké menni akar,de azért annyit nem lehet kint lenni.Elintézzük amit kell, és sétálunk is hazafelé!

Panu, védőnéni+dokinéni ua. nekünk is!Jól fogsz járniKépKép
Oviról én még nem tudok nyilatkozni, nekünk még egy kicsit odébb vanKép

manó
manóci

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?