Új privát üzeneted érkezett!

Szia!
Akkor nem tudom ,lehet, hogy kevertek a ket borzet?
Pedig ma mar melegitot is vettem a tornahoz ;)
Amugy minden rendben, Jazi mar kuszik-maszik, gyozom energiaval. Folyton allni akar, de persze egyedul meg nem tud.... Holnap ha nem lesz nagyon vad ido, uszni megyunk reggel.
Lattam meg baba-mama tornat az Oxygen clubban (Ferencesek utcajanak a vegen). Lehet, hogy addig azt meglessuk. Bar az tuti fizetos!
De jo, hogy minden rendben! Mennyit alszol? Apara is jut idod neha? Kép
Norka
norkini

Szia Norka!

Baba-mama torna van itt kertvárosban is úgy tudom a Viktória u-i bölcsiben heti 1x. Ez fizetős, de potom pénz.
Kb.6-8 órát alszom naponta. Természetesen apára is jut idő! Kép
Martin ma 1 hónapos! A tegnap éjszakát átaludta, 10-6-ig. Ma meg du.6 órát aludt.
Láttam az új szopipózotokat! Kép)

Andi
Dandy

Szia!
Hat akkor nagyon jofej kissracod van! Kép Gratula az egyhonapossaghoz!!!
Tudom, hogy van kint torna, nagyon aranyos a vedono aki tartja, o nala voltunk masszazs tanfolyamon, de nem akarnek kibuszozni, jogsit meg meg csak most kezdem ugye....
Ja, Jazi beujitott. Tegnapelott csak igy volt hajnaldo racuppanni. Aztan mikor eleg volt, nevetgelt nagyokat. Olyan edes Kép
Norka
norkini

Szia Norka!

El vagyok keseredve, vasárnap próbáltam a csemetémet magamra kötni, de nem sikerült.
A kendő megkötése elméletben és gyakorlatban is sikerült, de a babát nem tudtam úgy belerakni, hogy jól feküdjön benne. Te használtad a fekvőpózt? Azt hittem könnyebb lesz használni.
Martin 3 napja nézelődik szopi közben, mármint hogy időnként lecuppan a ciciről és úgy nézelődik, olyan, mintha a cici már nem is érdekelné, aztán egy idő után rájön, hogy mégis cicizni kellene. Kép Ma a méréskor már 4900g volt, most 500g-t hízott 2 hét alatt. Ja és a 6-8 óra alvás nem egyfolytában van, hanem 2-3 részletben. Kép

Dandy
Dandy

Szia!
Sajat topikunk van Kép
A kiscsjom vasarnap ota atvaltott hazisarkannya...semmi nem jo neki, csak menni akarna (vagy allni). Ha leteszem mindenbe csimpaszkodik, mar van par lila foltja az arcan Kép Szoval jol elvagyunk!
Hmmmm, akkor lassan kezdodik Nalatok is az elet, ha mar Martin nezelodik, nemsokara mar matatni fog Kép4900g?????? Hat Ti nem lazsaltok! Nagyon ugyi!
Kendo
En ugy hasznaltam a fekvos pozt, h elore meg volt kotve a kendo. Belebujtam, mint egy oriasi korbe, csavartam rajta egyet es leultem. Igy rendesen bele tudtam tenni a babat a keresztezesbe, kisimitottam alatta a kendot, es meg ulve tettem a nyakamba a maradek kendot. Arra figyelj, hogy ki legyen nyujtva a kendo, ne gyurodjon alatta es akkor kenyelmes lesz. El kell talalni,hogy ne legyen se tul laza, se tul szoros.De ha 1x megvan, en utana mar nem allitgattam minden nap.
Remelem ertheto voltam...ha nem csak szolj!
Norka es kisordogJazi
norkini

Szia Norka!

Hát sajnos nem igazán értettem meg a leírásodat. Kép( Karikába teszed bele a babát és utána keresztezed? Vagy keresztbe rakod bele, de akkor mit raksz utána a nyakadba?

Hát nem lehet könnyű, ha mindig állni v. menni akar Jazi. Dorka szerencsére elég későn kezdte, 13 hónaposan indult el egyedül, és őt nem sokat kellett vezetgetni.

Dandy
Dandy

Norka!

MA VAN A BÖRZE A NEVKOBAN!!

Dandy
Dandy

Szia Andi!
Hatttt, csak este olvastam az uzcsid, de koszi! Kép Ti voltatok?
Kendo ugyben megprobalok fotozni es ugy biztosan erzhetobb lesz, jo?
Voltunk uszni. Kép
Jo vasarnapot!
Norka
norkini

Szia Norka!

Igen, én gyorsan elszaladtam, amikor megláttam az újságban a Börzét. Martinnak vettem pár bodyt, meg egy babygym-et (1500 Ft), Dorinának meg egy kantáros sínadrágot.
Köszi, ha megpróbálsz fotózni! Kép
Hol jártok az úszástanulásban?
Nektek is jó vasárnapot!

Dandy
Dandy

Szia Andi!
Nem felejtettem el a kendos kepeket, csak hetfo, kedd este kresz volt es mire haza ertem, doltem is agyba azonnal....
Remelem lathato lesz a lenyeg. Szoval rajottem, hogy elso alkalommal nincs megkotve a kendo sehol
Kép
kb. a felenel a derekadon atmegy ennyi.Aztan az egyik oldalat atdobod a valladon
Kép
meg laza legyen nagyon, boven hagyj ra anyagot. Majd kitapasztalod, hogy melyik oldalat kell atdobnod elobb, en balkezes vagyok, neem valahogy kenyelmesebb volt ha Jazi feje balra van.
Utana a masik pantot is atteszed a valladon
Kép
Ha nincs megkotve meg a kendo a szarak jo lazara vannak eresztva. leulsz es belefekteted a babat
Kép
norkini

Aztan a nyakadban megkozod a kendot olyan szorosra ahogy erzed. Vigyazz kotsd kicsit ferden (azaz a csomo ne pont a tarkod nyomja-irtora tud nyomni!).
Ha ezt kitapasztaltad akkor hagyahatod a kendot megkotve, es ugyanugy ulve beleteszed a babat es ha elhelyezkedett kenyelmesen csak a nyakadba akasztod a maradek hurkot.
Igy mar kicsit erthetobb volt?
Uszas- hat az az igazsag, hogy hol hidegebb hol melegebb a viz.Ha hideg, J. ordit...ha meleg nagyon szereti. Legutobb a medence szelerol "ugrattam" be, de nem lelkesedett erte Kép De imad tovabbra is lubickolni Kép

Megyek elteszem magam holnapra, mai is hosszu nap volt!
Norka
norkini

Szia!

nagyon szépen köszönöm a képeket!
1x már próbáltam ezt a keresztkötést, de ebbe ülve raktam bele. Sikerült is, de nem tetszett a babának, bár valószínűleg más baja lehetett. Kicsit másképp raktam ezt össze, de a lényeg ugyanaz.

Pussz Dandy
Dandy

Szepjoestet!
Szivesen Kép
Szerintem ulni meg kenyelmetlen lehet neki, egyebkent u.ezt a kotest hasznaljuk most ulve. Csak a derekamnal van megkotve a csomo.
Szoval en Jazit majdnem 3 honapos koraig fekve hordtam benne es nagyon szerette.
Megyek tanulni... :0/
Norka
norkini

Szia!

Lehet, hogy még kényelmetlen neki, nem is akartam feltétlenül így belerakni, csak kíváncsi voltam, hogy azt megtudom-e csinálni. A Börzén volt egy nő aki a 2 hónapos lányát, már így ülve vitte benne.
Jó tanulást! Mikor vizsgázol?
Dandy
Dandy

Szia!
Sikerult betenned vegul picifiad a kendobe? Vagy fektetve nem is akarod?
Lattam a kepeket! Nagyon edesek Kép Hogy milyen nagy a leanyzod!!!?
Jazi beteg volt 7vegen, igy kicsit el vagyok havazva. Raadasul tegnap megtanult siman fekvesbol felulni es felallni, igy vege a szep napoknak...
3ikan vizsgazom, jelenleg total ugy erzem,hogy amit tanulok valahol ki is szivarog az agyambol, mert tegnap 17 hibapontos tesztet irtam Kép Szerencsere csak gyakorlas volt! Kép
Norka
norkini

Szia!
Még nem sikerült Martint kendőbe rakni, de nem is gyakorlom túl sűrűen.
Szerencsére nem kell sokat tartogatni, mert el van magában, nyugodt baba. Ha meg megyünk valahova, akkor kocsival, vagy babakocsival tesszük. Azért sajnálom, hogy nem sikerült, mert szívesen cipelném a kendőben is időnként, ha már van.Kép Hát igen, gyorsan nőnek a csemeték. Kép
Ügyi Jazi, nagyon gyorsan fejlődik a mozgásban.
A teszt miatt ne keseredj el, biztos gyakoroltok még és menni fog.
Dandy
Dandy

Szia!
Hogy telik a hosszu Apas szunet?
Teszt mar fokkal jobban ment csutortokon, kerdes, h 3an mi lesz?!!!!
Jazi meg sem all, leamortizalodtam! Kép
NorkA
norkini

Szia!
Nálunk kb. ugyanúgy telik, mint máskor.
Martinnak ma késő du.-ra csúszott a hosszú alvása, én meg nem mertem elmenni bevásárolni, mert gondoltam, hogy előbb ébred enni, mint én végzek.
(ugyanis majdnem minden nap 1x de. v. du. alszik 4-5 órát egyhuzamban)
Gondolom, hogy nincs már olyan arany életed, mint az első hónapokban, amikor Jazi csak aludt és evett.Kép
A tesztírás még javulni fog, menni fog 3-ára.
Dandy
Dandy

Szia Norka!

Először is BOLDOG SZÜLINAPOT! Gifeket nem ismerek így azt nem tudok küldeni.
Láttam a képeket Jaziról, nagyon jópofa képeket vág. Az állásnál való tartogatáshoz sok erőt kívánok!
Liberos babákat én is gyűjtögetek, de nem küldtem be, mert én is azt olvastam, hogy a Tescoban nov.7-8-án is be lehet váltani. Persze nekünk elvileg a méret sem stimmel, mert a 2-es gondolom 2 éveseknek jó, de ha így is van, Martin még belenőhet. Képzeld Martin 2-3 éjszakát megint átaludt, de tegnap éjjel meg többször is ébredt, mint szokott. Várom a folytatást, hogy milyenek lesznek a további éjszakáink.
Egyébként jó tanulást!
Dandy
Dandy

Norka!

Sikerült a vizsga? Lehet gratulálni?

Dandy
Dandy

Norka!

Beszéltem az Eszterrel (gyógytornásszal) a Megyei Kórházban, kedden és csütörtökön van baba-mama torna. Kedden 1/212 - 12-ig, csütörtökön 12-1/2 1-ig.

Dandy
Dandy

Szia Andi!
Koszi a szulinapos felkoszontest! Kép
Bocsi kicsit elnettelenedtem. Tanultam....de megerte! Sikerult! Kép Nem gondoltam,h elsore fog, mert a csapatban eleg sokan voltak akik masodszorra mentek! Tegnap mar rutinpalyan vezettem is!
Martinnak gratula az ataludt ekszakakhoz! Nem korai picit meg? ;)
Ti jottok tornara? Nem tudom el merjek-e indulni Jazi csajjal, mert olyan mozgekony?! De egy probat talan meger, max. ha nem bir magaval nem megyunk tobbet. Lassan jatszohazba kellene vinni, csak reggel meg olyan pocsek ido van...mire mar elindulnank a Mezoszelibe mar vege is a mokanak Kép
Mostantol gyakrabban leszek!
Kendovel meg mindig semmi siker?

Jo ejt!
ElveszettNorka
norkini

Ja, Libero pelerin megerkezett, Jazinak meg eleg nagy....de jopofa! Kép
norkini

Szia Norka!

Akkor Gratula a vizsgához!
Nem tudom, hogy korai-e az éjszaka átalvása, de nem hiszem. Nem is mindennapos dolog. Nem is erőltetem, Martin alakítja ki így. Egyébként tegnap voltunk 2 hó-s oltáson és méredszkedni, 5900g és 58 cm a fiúcska. 1 kg-t hízott 1 hónap alatt, ami ugye nem kevés! Már csak ezért sem aggódom, ha alszik éjjel. Egyébként nappal is jól alszik.
Szeretnék menni tornázni, de valószínűleg holnap még nem tudunk menni, mert nem lesz autó, busszal meg sokáig tartana, és a kendőbe tevés sem mükszik még, ill. a bébinek nem tetszik a kendőben lét. Szerintem nyugodtam próbáld ki Jazival a tornát, ha nem mükszik, akkor legközelebb nem mentek. A játszóházzal nekem is az a bajom, hogy nem érünk oda, de Dorka már ki is nő belőle, mármint a bölis játszóházból. Úgyhogy mi valszeg a Plazaba v. az Intersparba megyünk játszóházba.
Dandy
Dandy

Szia Norka!

Ma voltunk baba-mama tornán, Martinnak nem igazán tetszett.Kép Valószínűleg inkább aludt volna. Azt mondta az Eszter, hogy nyugodtan mehettek. Elvileg 1,5 éves korig lehet menni, most 10 hónapos a legidősebb csemete. Ja és ma csak mi voltunk, állítólag máskor szoktak lenni, de ma többen oltásra vitték a csemetéjüket.
Nekem azért tetszettek a gyakorlatok, és az Eszter is aranyos.

Dandy
Dandy

Szia!
Baratnom jott csutortokon, eselyem sem volt lelepni Kép Ti azert meg probalkoztok vele v. most inkabb hagyjatok kicsit pihenni a dolgot?
Merre kell keresni a tornat? Sosem jartam meg a Megyeiben...
Szombaton megyek vezetni megint!
norkini

Szia!

Azt hiszem mi most pihentetjük egy kicsit a dolgot. Úgy tűnik még igen nagy az alvásigénye Martinnnak. Pedig én szívesen mennék, de nem az ő kárára. A tornát a Rákóczi uti bejárat felől keresd. Ha bemész a nagykapun, jobb kéz felől van egy épület és ha jobbra mész az épület mellett mindjárt van egy kétszárnyú ajtó, az a tornaterem, az ajtóra ki is van írva a torna időpontja.
Ma voltunk a Tescoban, hoztam 2 esőkabátot Liberoéktól. A pelerin még talán Dorkának is jó lenne, de nem hoztam, mert neki van esőkabátja. Az esőkabátot meg inkább el tudom ajándékozni.
Dandy
Dandy

Szia!
Koszi, majd biztosan megtalalom! Kép
Mi is voltunk ma Tescoban, es olyan hulye voltam, h a maradek 4 matricamat elfelejtettem elvinni Kép Igy majd talan holnap Apa elmegy ...
az esokabat nalunk is ajandek lesz, mert ugye egy pelerint mar kuldtek. Olvastal a masik akciojukrol? 2 habtapit adnak 3 babaert, szerintem nem egy nagy szam...
Norka
norkini

Szia Norka!

Mi az a habtapi? És hogy lehet hozzájutni?

Dandy
Dandy

Szio!
Ha jol tudom, ami Jazi mogott figyel (bocsi, ne talaltam jobb kepet rola)
Nem tudom a pontos cimet, de ma beleolvasok a "Friss" frotumba es akkor mar tobbet fogok tudni!
Hetfon vizsgazom rutinbol, jajajjjaaa Kép
NorkaKép
norkini

Lányok!
BOcs a betolakodásért és a kérdésért (lehet, hoyg valahol korábban már szó volt róla) Szóval megmondaná valaki, hogy mikor lesz pontosan a decemberi pécsi börze? Előre is köszi!
az Ikres topicból Marcsi (aki egyébként pécsi születésű Kép)

KépKép

KépKép
2in1

Szia Marcsi!
Nekem meg nincs pontos infom rola,de ha lesz megirom!
Norka
norkini

Marcsi
Kozben megneztem az albumotokat, nagyon edesek a sracok! ;)
N
norkini

Marcsi!

A decemberi börze, valószínűleg 7-én lesz, dec. első vasárnapján a vásárcsarnokban.
Én is meglestem a fiúkat Kép, helyesek nagyon!

Dandy
Dandy

Nagyon köszi a választ is meg a dicséretet!!!
A homokozós és nagymamis képek Pécsett (Uránváros) készültek!
Norkini, asszem Neked és kiscsaládodnak köszöntem a szeptemberi pécsi börzén, Jázmint ismerve fel (innen a Babanetről...)
Kép M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Andy
Ma sem jutottunk el tornara Kép Ilyen napot mint a mai?! Hihetetlen, kiscsajom ugy be volt porogve, h ecceruen nem birtam a tempot!!!!! De delben pont aludt. Pedig mar ugy mennek! Kép
Veletek mi ujsag?
Honnan tudod a borzet? Kép

Marti
Szoval Te voltal a titkos ismeretlen! Kép Nagy poen volt, kisse ledobbentunk! Kép Ezexerint most is jottok?

Norka
norkini

Andi
Ne haragudj, nem volt ma idom utanakeresni a "Friss" ben a Liberos cimnek. Kb.1 hete volt rola szo, ha esetleg raersz keress ra. Bocsi Kép
N
norkini

Norka!

Én is nagyon mennék tornára, de a csemetém inkább szert még aludni, mint ébren lenni, úgyhogy még egy kicsit muszály halogatni.
A Libero címe nekem is megvan valahol, majd utánanézek, azért köszi.
A Börzéről onnan tudok, hogy amikor a szept-it hirdették, akkor kisbetűkkel oda volt írva a dec-i is.
Képzeld tegnap Martin este 10-től reggel 7-ig aludt, úgy hogy 8-kor evett utoljára. És ma napközben is aludt rendesen, mint szokott. Előtte éjjel meg 3x kelt, úgyhogy nem mindennapos az átalvás.
Tegnap turiztam egy csomó mindent, köztük egy snuglit is. Ez olyan mint egy kenguru, csak már újszülöttek is beleültethetőek, mert a fejét is tartja. Volt fekvő kenguru(hordozó) is, de azt már nem akartam venni.

Dandy
Dandy

Szia Andi!

Tenyleg rajta volt a sarga cetlin a datum, de lokott vagyok!!!
Alvas Kép
Snugli - keprol ismerem, szerintem jo buli, foleg most telen! Mit szol hozza a srac? Hol turizol Te ilyeneket??
Norka
norkini

Norka!

Még nem próbáltuk ki a snuglit, mert másnap kimostam és még nem száradt meg. De lehet, hogy ő már a súlya miatt nagy lesz hozzá, elég vékony a válpántja. Kép
Kertvárosban a Diana téren van a Góliát bála, ott lehet ilyeneket kifogni, és nagyon szép bébiruhákat is.
Dandy
Dandy

Szia!
Ott vettuk a kengurunkat! Kép Ugyancsak az a baj vele, hogy nagyon vekony a pantja...
Epp tervezgettuk baratnommel,hogy kinezunk oda valamelyik nap, bar pont ma kaptam a noveremtol par csomagot, tele babaruhakkal. Lassan en is sajat turit nyithatok! Kép
Szolj,ha kiprobaltatok, erdekel,hogy milyen cipelgetni benne Martint?!
Norka
norkini

Szia Norka!
Szombaton írtam, de elszállt.Kép
Szóval kipróbáltam már a snuglit, de csak bent a lakásban, és nem vagyok elájulva tőle. Valószínűleg nem is az igazi snugli, csak a szélessége állítható, a magassága nem, és már valószínűleg ki is nőtte Martin, mert a fejét már nem tartja. Viszont Martin nem sírt benne, és ez már jó.
Dandy
Dandy

Szia Norka!

Képzeld megtaláltam Hermit a nlc-n. Te tudtad, hogy ott fórumozik?

Dandy
Dandy

Szia!
Snugli projekt felfuggesztve ezekszerint?
Nemtom olvastad-e a Friss-ben, de meghuztak rutinon. Nem vagyok lelkes, na de talan legkozelebb mar tudom mire kell szamitanom!
Regebben lattam a nlc-n, de aztan megszunt a topik erdeklodes hianyaban (mar a pecsi). Ujra indult vagy ez egy masik?
Regebben emileztunk, de mar 1000 eve nem irt Kép
Tornara megint nem jutottunk el, kezdek szkeptikus lenni. Nem tudom, hogy csinalja a kiscsaj, mostanaban pont del korul alszik. Eddig sosem aludt ilyenkor...
Na regeny lett belole! Kép
Szia
Norka
U.I. Varom mar a borzet! Josz vegul?
norkini

Szia Norka!

Még próbálkozom a snuglival, tegnap is beleraktam, és abban aludt el du., de mostmár arra is rá kellett jönnön, hogy nem tartja rendesen. Lehet, hogy csak azért, mert már kicsi neki.
Ma sikerült a kendőbe belekötnöm Martint, úgyhogy abban kísértük el Dorkát a játszóra. Hát vagy szokni kell, vagy nem válik be a játszózáshoz, mert Dorkát nem nagyon tudtam megfogni a csemetével a hasamon a veszélyesebb jeleneteknél.
Tornán mi sem voltunk azóta, bár már hosszabb időket van ébren Martin, de még várunk vele.
Hermit a 2003 nyár végi babáknál láttam.
Börzére menni fogok mindenképpen.
Igen, láttam, hogy nem sikerült a rutin. Ne bánkódj, majd legközelebb sikerül.

Dandy
Dandy

Szia!
A kendonek a valladnal levo reszet felturheted es akkor nem akadalyoz. Ez zavart? En mire rajottem,hogy miert nem tudom felemelni a kezem... Kép
Jo ejt!
Norka
norkini

Szia!
Nem, sajnos nem ez zavart, hanem az előttem levő baba akadályozott a mozgásban.
A 3 éves csemetémről vannak új képek az Albumban, itt: http://babanet.hu/album/main.php?album=15
Dandy
Dandy

Szia!
Amindenit, nem semmi volt a pocid?!!!!!!!
Nagyon tetszenek a kepek! Kép Ebredeses nyert....!
Epp egeszsegugyre tanulok, forog a gyomrom rendesen. Hogy birod Te ezt gyakorlatban????? De komolyan?!
Norka
norkini

Szia!

Nem mindenhol vannak véres jelenetek az eü-ben, legalábbis nem olyanok, mint elsősegélynyújtáskor.
Drukk az eü-höz!!

Dandy
Dandy

Koszi! Kép
Sikerult, nagyon rendesek voltak es konnyu tetelt is huztam.

Norka
norkini

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?