Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Egyre jobban vagyok Kép

Ami nagyon fontos történés volt, hogy Viki felhúzza magát állásba Kép Azóta persze folyamatosan ez a "móka". Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!

Huh, de tájékozatlan vagyok! Mi az a WIW?

A.
sinez

Sinez: wiw.hu, who is who rövidítése. Elég sokan vennek fent, aki bejelentkezik, annak lehet ismerődöket keresni, akik szintén ott vannak... ... ... Kép Jó móka Kép
Küldjek egy meghívót?

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!

Oxigén: Gratula Vikinek!Kép Hogy tudsz küldeni meghívót az iwiw-re? Már hónapok óta nem lehet. Egyébként rájöttem, hogy nem tudlak megkeresni, mert nem tudom a teljes neved...

Sildike: Nekünk a szerda sajna nem jó. Át tudjuk tenni csütörtökre?

b.
bodza_bébi

Bea: Midnenkinek van 1 db meghívója, azt gondoltam, meg a páromnak is van egy, úgy hogy marad a családban Kép
Megkerestelek én Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok Lányok!

A szerda nekünk sem jó a csütörtököt pedig még nem tudom. Itthon kicsit bolondokháza van.
A héten jön az új autónk, plusz a megrendelt 30 db házi csirke, a barátnőmék babalátogatóba, én is elígérkeztem egy helyre babát látogatni, pénteken Lacikát viszem oltásra, a tesómékat délután a reptérre, mert elutaznak 1 hónapra nyaralni. Ja és szombaton alszik a kis Macika először anyukáméknál. Kép Kép Kép. Kicsit túlvállaltam magam erre a hétre úgy érzem. Azt már nem is említem hogy holnap reggelre megyünk az önkormányzathoz a fiúknak útlevelet csináltatni a síelésre.

Éljen éljen. Jön a tavasz, megsokszorozódtak az energiáim. Pedig tegnap még kicsit depis voltam, de amikor ma reggel csak egy pulcsiban mentem el itthonról és a gyerekeket sem kellett agyonöltöztetni rögtön jobb kedvem lett. Kép Ráadásul vo

És csütörtök este most már tényleg megyek BULIZNI!!!!!

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!
Örülök, hogy Rátok találtam. Már nagyon régóta "vadászom" Dunakeszis anyukákra, akikkel lehet egy kicsit dumcsizni a neten. Remélem engem is befogadtok... Nekem 2 gyönyörű leányzóm van, a nagyobbik 2 év 8 hónapos, a pici 8 hónapos. Olvastunk a baba-mama klubról, és azt hiszem a héten, vagy a jövő héten mi is ellátogatunk oda. Remélem ott találkozunk. Sziasztok! Zsu
pázsu

Oxigén: Én azt az 1 meghívót elbuktam. Szombat délelőttre szólt, én akkor nem tudtam felmenni az iwiw-re, este meg már nem volt esélyem meghívót küldeni.

Sildike: Hú, tényleg jó sok dolgod van. Mi is rendesen betábláztuk magunkat a hétre, de a csütörtök még jó lett volna egy talira.

Pázsu: Én megyek holnap a klubba. Találkozunk? Hogy hívják a lányaid?

b.
bodza_bébi

Sziasztok!

Sildi: Nem semmi, amit vállaltál Kép Honnan jönnek a csirkék? Élő? Én erre vadászom, mióta ide költöztünk.
Akkor a héten ne zavarjunk holmi talival? Jövő hét?

Pázsu: akkor a picilányod egyidős az én kislányommal Kép Mikor született? Merre laktok Dunakeszin? Hogy hívják a lányzóid?

Nálunk most térdig ér a sár az utcán, és ha jól hallottam, lesz ez még így sem. Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!

Végül is a csütörtök akár jó is lehet a talira, majd úgy csinálom, hogy jól legyen.

Igazából nálunk alaphangon ez a pörgés megy a családban. Kép Inkább az ilyen téli hetek a ritkábbak, amikor napokat itthon vagyunk, de az utóbbi időben az anyukámék elég sokat utazgattak, úgyhogy azért nem nagyon mozogtunk.

Na jó új kocsit nem veszünk minden héten, meg oltást sem kapunk, de a jövés menés elég nagy. Kép

Oxi: Csirkét itt veszek Dunakeszin. A temetővel szemben van egy hölgy, aki kb. 2 havonta vág csirkét. Nem élő, hanem aznap reggel vágják, amikor elhozzuk. Megkopasztják és a belét kiszedik. A többi (zuza, máj, szív, láb) az én dolgom. Ez mondjuk azért jó, mert amikor a zuzát bontom, látom, hogy tele van kukoricával és nem a táppal. Ha érdekel, egyet tudok adni, hogy megkóstoljátok. Én 5 db-bal kezdtem, aztán most már én lettem a családi csirkeszállító. Kép Amióta vidéki jány lettem.Kép

Pázsu: Szia, ha ráérsz gyertek Ti is csütörtökön. Minnél több gyerek van, annál jobb.

Lányok: Csütörtökön a délelőtt vagy a délután lenne jó Nektek?

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Oxigen: Igen, légyszi' küldj wiw meghívót. Megnézném, mi is ez.

Fanni névnapjára veszünk egy diavetítőt. Nektek van? Bejött? Érdemes?
Remélem, úgy kihasználjuk, mint a hintát. Naponta kell hintáztatnom a leányt, miközben énekelek Neki.

Sildike: De jó, hogy ott tudod hagyni a gyerekeket a nagyiknál! Tudom, hogy néha jó lenne egy kicsit kettesben lenni Apával, másrészt félek, hogy belehalnék, hogy nem szuszog ott a kiságyában. Vagy a 2. babától válik ilyen "lazává" az anyuka?

Pussy,
A.
sinez

Sziasztok!

Voltunk ma mi is a baba-mama klubban.

Sinez: Én már a Bazsit is ott hagytam anyuéknál kb. 2 hetesen. Mi is ott laktunk és elmentünk pár órára egy szülinapi buliba. Bazsi abszolút hozzá volt szokva anyukámékhoz. A mai napig apukám jön érte általában péntek délután és vasárnap amikor megyünk hozzájuk ebédelni, akkor hozzuk el. Amikor Lacika született, akkor is anyuéknál volt 2 hétig. Nagyonszeret náluk lenni. Van, hogy este átugrunk hozzájuk és Bazsika közli, hogy ő marad a papával meccset nézni. ( ő úgy mondja "passzolnakot" néznek Kép) Ilyenkor, ha anyunak korán dolga van, akkor mehetek érte már reggelKép .

Lacit még csak most fogom először ott hagyni, de ha jól bírja, akkor anyuék már alig várják, hogy ő is náluk töltse a hétvégé. És mi is apávalKép.

Remélem jól fogja bírni, mert már tervbe vettünk egy prágai utat pünkösdkor.

Egyébként, ha Te nem éreznéd jól magad, ha a baba nem lenne otthon, akkor ne hagyd máshol. Én anyukámban totál megbízok. Még talán jobban is figyelnek rá mint én. Ráadásul látom, hogy a Bazsi imád ott lenni. Mindenféle jó programokat szerveznek neki, viszik állatkertbe, kisvasútra, játszóházba. Most azt találták ki, hogy nyáron elviszik magukkal Krétára nyaralni. Én nagyon örülök ezeknek, mert rengeteg sok élményt tudnak adni a kicsinek, amit én most a Lacika mellett nem tudok megadni.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!
Voltunk ma baba-mama klubban, és nagyon örülök, hogy találkoztam Veletek: Bodza bébi és Sildike. Remélem a jövő héten a többiek is eljönnek.

Sildike: Ez igen... Ritka az ilyen anyuka... Figyu, nem adnál egy kicsit az energiáidból? Én a két leányzóval néha úgy kipurcanok, hogy este egy relaxáló fürdő után csak kúszok az ágyig. Köszönjük szépen a meghívást, szívesen elmennénk. Nekünk 10-14-ig és 17 órától bármikor jó. SÜTIT MI VISZÜNK!!! Csak légyszi írd meg a címet az e-mail címemre: zsuzsa.palfi@freemail.hu Köszi!

Oxigen: A lányokat Reginek és Lilinek hívják. Ahogy látom tényleg egy idős lehet a Viki és a Lili. A Lili 06.22-én született a Szt. Margit Kórházban. Rakétának becézték, mert mindössze fél óra után az első tolásra szó szerint "kirakétázott" a doki kezeibe.

Puszi mindenkinek!
pázsu

Sildi: Akkor egyre lecsapnék Kép nálunk szegény anyukám hozza mindig vonattal 300 kmről a csirkét, jó lenne kiváltani. Kép
melyik temető? Ami a kettes mellett van, vagy ami a 2/a-nál? Mindegy is, ezt majd megbeszéljük a talin Kép
Én a délelőttre szavazok taliilag, de rugalmasak vagyunk Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Sinez: Adj egy e-mailcímet, mert arra tudom küldeni Kép

Pázsu: Hogy irigyellek Kép Viki június 10én született és sok mindennek nevezném a születését, de rakétának nem Kép

Imákat zengek, hogy száradjon a hegyoldal, mert különben megint le kell mondanom a talit Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok Lányok!

Tök jó volt a klubban, nagyon örülök, hogy találkoztunk.

A csirke dolog engem is érdekel. Majd áruld el légyszi, hol veszed! Amit a Corában veszünk annak olyan mellék íze van. A férjem már nem is eszi.

Tulajdonképpen nekünk is majdnem bármikor jó a találka, csak az van, hogy mi is leadtuk a nagyiékhoz a leányzót és csütörtökön megyünk érte. Szerintem 11 körül fogunk hazaérni.

b.
bodza_bébi

Sziasztok!

Szerintem legyen a tali 11-től.

A címünket elküldöm mindenkinek emilben.

Kép
Kép Kép
sildike

Hali!

Oké, ott leszünk.

b.
bodza_bébi

Sziasztok Lányok!

Oxi: Szárad már a hegy? Ma szép napos idő volt.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Hi!
Mi is megyünk, 11 körül ott leszünk, ha a lányok is engedik...
Zs.
pázsu

Ajjajj, lányok, elég reménytelennek tűnik a holnapi lejutás... A párom megy el holnap reggel (ha tud), és majd tájékoztat.

Sildi: Azért elküldöd a címet? Hátha...

KépKép
oxigen
Györköny

Persze Oxi, mindjárt küldöm.

Kép
Kép Kép
sildike

Mai helyzet: Úgy néz ki megfagyott kicsit a dagonya, meg fogjuk próbálni az elindulást!
Sildi számát mentettem, ha gixer van, hívom Kép

Oxi

KépKép
oxigen
Györköny

Gyertek, gyertek.

Szegény Zsuzsáéknál Regi megfázott így ők nem tudnak jönni, de a többieket már nagyon várja a Bazsi. Reggel úgy ébredt, hogy: Annaaa ma jönnek hozzám kijánok? Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Sildi: Köszi a vendéglátást Kép Bocs, hoyg olyan rohamléptekben indultunk, de Vikinek még kb 2 perce volt az ájulásig, most vígan hortyog az ágyikójában.

Oxi

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!
Meséljetek, milyen volt? Teljesen letörtem, hogy nem tudtunk menni... Szegény Regi is könnyes szemmel kérdezte reggel: Anyu, akkor most nem mehetünk a gyerekekhez? Én jól vagyok (orrhangon). És hozta a kis kabátját baromi elszántan, hogy akkor akár indulhatunk is. Drága volt... Na, majd legközelebb. Jövő héten?
Üdv: Zsu
pázsu

Szia Zsu!

Szerintem elég jól sikerült. Jövő hétere megbeszéltük, hogy Beáéknál lesz a tali. Remélem addigra Regi is meggyógyul.

Ti merre laktok Dunakeszin?

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok Lányok!

Tök jó volt ma. Örülök, hogy találkoztunk. Sildike: köszönjük a vendéglátást. Pázsu: Jobbulást Reginek, jövő hét csütörtökön talizunk nálunk. Jöttök a Baba Mama Klubba?

b.
bodza_bébi

Bea: Akkor megkérdezed, a takcsinénid, hogy vállalna-e még valakit? Megírod, hogy mit mennyiért, hogyan? Olyan jó lenne....

Pázsu: reginek gyors gyógyulást!

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi: Persze, holnap felhívom. Én meg azt szeretném kérdezni, hogy az a bébi tükör, ami az autódban van, hogy néz ki és hol vetted, ja... és mennyiért?
bodza_bébi

Bea: Na passz. Kép Kaptuk Kép Lefényképezem holnap és elküldöm mailban. A Brendonban, Megatoysban tuti láttam ilyesmit.

Ildi: A csirke meg kimaradt... Kép No majd jövő héten elkérem legalább a számot Kép

Tegnap este megijesztett a csajom, tiszta pötty lett, azt hittem mégis evett pogit, de aztán mára megint foghisztizik, úgy hogy megvan a bűnös Kép Nálunk mindig evvel jár a fog.

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok Lányok!

A pöttyökre mondom, hogy Bazsika nyáron elkapott egy 3 nap láz 3 nap pötty nevű virrust. Halál komolyan mondom a dokik is így hívják.Kép Elég ijesztő volt, mert úgy kezdődött, hogy egyszerűen nem lehetett levinni a lázát. Utána pedig 3 napig tiszta pötty volt. Szerencsére Nekünk nagyon tapasztalt, kedves védőnőnk van, aki egyből mondta, hogy szerinte ez lehet.
Bea: A Brendon katalógusban van ilyen biztonsági tükör.
Oxi: Majd jövő héten megadom a számot.

Kép
Kép Kép
sildike

Hello!

Bodza csütörtökön bevágott három pogit, de szerencsére nem lett baja. Pedig néztem a pöttyöket, ahogy mondtátok. Ma a muffinomra vetette rá magát.

Oxi: Takszi nénit megkérdeztem, sajna neki nincs több kapacitása, de utána néz az ismerősei között, hátha valaki ráér.

Sildike: Nincs Brendon katalógusom. Ha neked van, elhoznád csüt.-ön?

Pázsu hol vagy? Hogy van Regi?
bodza_bébi

Sziasztok!
Élünk, csak éppen kiderült, hogy Regi mégsem megfázott, mert én is megkaptam a nyavaját. Szerencsére lázunk nincs, csak iszonyatosan köhögünk. Lili még bírja, nem kapta el, de ahogy ez lenni szokott, csak idő kérdése. Úgyhogy ezerrel gyógyítgatom magunkat, hogy csütörtökre rendbe jöjjünk a talira. Keddre nem ígérem magunkat a klubba, de majd meglátjuk.
Képzeljétek szerdán voltunk Gryllus koncerten. Szuper jó volt! A Regi végigénekelgette a dalokat, utána még személyre szóló autógrammos kottafüzetet is kapott. A Lilinek is tetszett, a maga módján ő is énekelt a nézők legnagyobb örömére. Áprilisban lesz újabb koncert, ha gondoljátok szerzek jegyeket.
pázsu

Ja, engem is érdekelne ez az iwiw. Ki tudna meghívni?
pázsu

Sziasztok Lányok!

Hogy telt a hétvége?

Nekünk szuper volt. Szombaton délelőtt apa elment Bazsikával a szokásos szombat délelőtti "mi fiúk csavargunk egyet" programjukra. Összekötötték a kellemeset a hasznossal és bevásároltak nekem.
Én addig főztem, Lacika pedig aludt. Délután kis közös családi program, aztán én beültem egy kád forró vízbe, olvasgattam, arcpakolgattam stb. Apa átvitte a fiúkat anyukámékhoz, addig én felöltöztem, haj, smink, aztán mentünk egy szuper buliba. Egyik barátunknak volt a szülinapja. Hajnal 3-ra értünk haza. Szerencsére vasárnap mindig anyuéknál ebédelünk, úgyhogy ma még főznöm sem kellett, a gyerekeimet pedig egymás kezéből kapkodta ki apu meg anyu. Nagyon jó volt egy kicsit pihizni. Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Pázsu: Tessék szépen gyorsan gyógyulgatni! Csütörtökön babazsúr. Sok bébit szeretnék látni...Kép Én sajna nem tudlak meghívi az iwiw-re.

Nálunk semmi különös nem volt a hétvégén. Felvettem a Megasztárt és ma Bodzácskával megnéztük. Képzeljétek, végig táncolta és énekelte az egészet.Kép Írtó tündéri volt.

Oxi: Takarító néni jelentkezett, mégis van egy szabad napja, a kedd. Az a kérdése, hogy mekkora a házatok és kell-e még valamit csinálni a takarításon kívül?
bodza_bébi

Sziasztok!

Pázsu: Ha Sinez nem jelentkezik hamarosan, akkor téged hívlak meg, jó?

Bea: Ma voltunk a Megatoysban, 3990 ft a tükör ott, megnéztem neked Kép

Sildi: De jó nektek Kép
Mi szombaton betonoztunk, ma pedig keresztelőn voltunk. Mondjuk az nagyon jó volt, csak Viki megint előadta a "hogyan hisztizzünk a leghatékonyabban ebéd közben" című programot. Fogalmam sincs, miért csinálja. Végül azért megette a kajáját.

Kint van a bűnös fog Kép Remélem most lesz legalább 2 nap pihi, mert álmon fogok halni Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Bea: Légyszi, légyszi ne töröld le a Megasztárt. Én éppen ma bosszankodtam rajta, hogy nem állítottam be a vidijót és a net-en meg már csak pénzért lehet megnézni. Azt hittem megint felrakják mint tavaly. Ráadásul pont Hungária volt, amit imádok. Csütörtökön kölcsön tudnád adni a kazit?

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Nem tudtam írogatni, mert sűrű volt a programunk, ha kicsit jobb az idő, már megyünk is csavarogni, annyit, mint a rossz ló. :-)))

Oxigen: A címem: sinez@freemail.hu. Köszi.

Sildike: Nagyon jó fejek a szüleid, és biztosan fiatalok. Más. Amikor Lacika született, eleinte nagyon húzós volt a picivel és a kicsivel? Ilyeneket hallok: szoptatás 3 óránként, mire elalszik a pici, már itt a 7 óra, ébred a kicsi. Bár erre lehetetlen felkészülni, azért megpróbálnám.

Üdv,
sinez

Apropó!

Megvettük a diavetítőt. A leányt egyelőre jobban érdekli maga a szerkezet, mint amit vetítek. Hiába no, műszaki beállítottságú... :-)))
Eleinte még kicsit félt is a kivetített képektől, de később már közel mert menni a falhoz, és megmutatta, hol az elefánt, zsiráf stb. Úgyhogy bejött a diavetítő projekt.

Sziasztok!
A.
sinez

Sziasztok!

Bodza bébi: Igyekszünk, igyekszünk, de ez sajna nem egészen rajtunk múlik. Mostmár legalább alszunk éjszaka, mert a Regi nem ébred óránként köhögve. Azért szerintem ezt a holnapi klubot kihagyjuk, "gyúrunk" a csütörtöki találkozóra. Címet megírod? E-mail címem: zsuzsa.palfi@freemail.hu Köszi!

Sildi: Annyira jó Neked, hogy így rá tudod bízni a pöttömöket a szüleidre. Hogy boldogultak kettővel egyszerre? Visszajöttek a régi emlékeik?

Oxi: Milyen időközönként lehet valakit meghívni az iwiw-re? Ez egy egyszeri lehetőség, vagy korlátlan?
Dunakeszi melyik részén építkeztek?

Sinez: Tök jó ötlet ez a diavetítőzés... Mindjárt fel is hívom apukámékat, hogy szedjék elő a padlásról a miénket. Volt egy csomó filmünk. Ha megtaláljuk, cserélhetünk filmeket.

Sziasztok!
pázsu

Sziasztok!

Sinez: Küldtem a meghívót. Remélem megkapod.

Bea: Adsz egy mailcímet? akkro megírom a takcsinénis dolgokat Kép

Sildi: Szvsz nem vesztettél sokat a Megasztáron. Én nagyon jókat mosolyogtam, annyira amatőr volt a dolog. Kép

Pázsu: Nem tudom, mikor kapunk legközelebb meghívót, de ha igen, akkor azonnal meghívlak!
És nem Dkeszin, hanem mi Fóton lakunk, és a ház már kész, most a fürdőszobát építjük át.

Csütörtökön dolgoznom kell menni, megborult a hetem, sajnos nem tudok menni talizni Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok Lányok!

Sinez: Nem könnyű az eleje, de én sokkal rosszabra számítottam. Mondjuk nálunk az első 10 nap az újszülött intenzíven telt, na az kemény volt. Szerencsére Bazsika imádja anyuékat és nagyon hozzájuk is van szokva, legalább így vele nem volt gond. Inkább szegény anyuék meg a tesóm szervezgették a dolgaikat, hogy valaki mindig tudjon a Bazsira vigyázni.
Utána az első pár hétben (5-6 hét) mindig volt nálunk valaki, mert a Bazsikát ugye nem lehetett emegetni.
Én nem szoptattam a Lacit, hanem fejtem neki a tejet. Eleinte 6, aztán 8 óránként lefejtem mind a két mellemet, aztán akkor etettem a Lacikát, amikor felébredt. Nálunk ez elég hamar beállt 4 óránként. Az éjszakák azok egy kicsit húzósak voltak, de szerencsére Lacika kb. 2 hónapos kora óta alszik este 8-tól reggel 7-ig.
Ne izgulj, szerintem nem lesz olyan veszélyes. Pázsu neked mi erről a tapasztalatod? Nálatok is nagyon kis korkülönbség van a csajszik között.

A szüleimről annyit, hogy tündérek és imádják mindkét fiút. Amúgy is egy nagyon összetartó család vagyunk. Sok helyről hallottam már, hogy a nagyszülők nem mernek vigyázni a kicsi gyerekre. Szerencsére nálunk ilyenről szó sincs, inkább várják, hogy mikor viszem már át a fiúkat.

Oxi: Sajnáloma csütörtököt. Ha gondoljátok felőlem áttehetjük másik napra is.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Most először írok a társalgóba. Szeretném a segítségeteket kérni. Nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan Dunakeszire költözünk. teljesen idegen a város semmit sm tudok róla. Igazából azt sem tudom megmondani hová is költöznénk pontosan. Egyszer voltunk megnézni a helyet. egy ismerős anyjának van egy üres kicsi lakása ami úgy rémlik az első 10 emeletes épület ha Pest felől (Árpád híd)közelítjük meg. Szóval abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy hová kell mennem új háziorvost keresnem, védőnőhöz hová kell bejelentkezni. Most tartunk a 28. héten, egyelőre még dolgozom...Nyíregyházán. A férjem pedig Pesten, csak hétvégén találkozunk. Szóval nem egyszerű a helyzet. ezért gondoltam, hogy megkérdezlek titeket akik helyben vagytok. minden segítséget szivesen fogadnék. Köszönöm előre is!
friss

Friss: Ne félj, nagyon jó város ez Kép A mostani védőnőd fogja átküldeni az anyagodat az újnak, aki jelentkezni fog nálad! Így ott rendezed el a dolgokt, ahol ismerős vagy.
A háziorvos meg ugye nem kötelező, de ha tudsz pontos címet mondani, megmondom, körzetileg hová tartozol.
Hol fogsz szülni?

Sildi: Nekem az egész hetem borult sajnos, most nem fogok tudni menni. Tudod, ha egy üzlet egyszer beindul Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Oxigén

Sajnos nem tudok pontos címet mondani. Az az igazság, hogy még minden bizonytalan. Próbálunk a férhjemnek munkát találni itt de sajnos semmi. Közben próbálkozunk Szolnokon is mert ott laknak a szülei. A párom a nagyijánál lakik Pesten. Elég ramaty helyzetben vagyunk de a nagyinál semmmiképpen nem akarunk menni. Így kerülünk majd valószínüleg Dunakeszire. A lakást csak egyszer láttuk a címet nem tudom megmondani.
Pesten a Szabolcs utcai Klinikán szülnék Atalay Katalin nevű dr.-nál. Vele is csak egyszer találkoztam, de nagyon szimpatikusnak tünik. igazából ezt sem tudom hogy is van...szóval hogy bárhová mehet az ember szülni vagy ha megválasztja a helyet akkor azért fizetni kell külön vagy meg kell keresni hová tartozunk???!!!
Teljes káosz.
Azt mondod, hogy nem nekem kell védőnőt keresni hanem a mostani tudja mit kell tennie, hová kell küldeni a papírokat és kész?
Legalább ennyi gondot levennének a vállamról...
friss

Sziasztok!

Pázsu: Nekünk is nagyon jó kis diafilmjeink vannak, nosztalgiának sem rossz elővenni őket. Írd meg,légyszi Te is, hogy hogy' bírtál a lányokkal a kicsi születése idején? Féltékenykedés volt/van?

Sildike: Köszi a választ, már "csak" 12 hét és egyre agonizálok. Szerencse, hogy májusi baba lesz, nem csúnya, borús, hideg évszakbeli. Nekem sajna nem lesz, aki segítsen, bár még nem tudom, Anyukám mikor lesz szabadságon. Oviban dolgozik, így eléggé meg van kötve, hogy mikor veheti ki a nyári szabadságot. Klassz, hogy ilyen összetartóak vagytok. Fiútestvéred van? Fiatalabb nálad?
Állítólag a 2. babák nyugisabbak. Szerintetek is? Bár az én Fannim elég jól alszik, de az ébren töltött időben maxi aktív.

Oxi: Jársz dolgozni?! Vagy a fürdőszoba építésbe segítesz be? Hogy' szedtél össze ilyen sok ismerőst az iwiw-en?!

Szia Friss! Ne aggódj, ha Dunakeszire költöztök, jó helyre kerültök, láthatod, milyen jó kis társaság van ott! Mondom én, aki valószínűleg csak az év második felében költözöm oda. Én sem ismerek ott semmit, eleinte aggódtam, hogy mi lesz velem: Pestről 10 km-nyire költözni, miközben senkit sem ismerek ott! Így kerültem ebbe a topikba. És azóta a centit vágom költözésig... :-))
Persze, Nyíregyházáról jóval húzósabb. Még valami: én is a 28. hétben vagyok!
Szerintem inkább nőgyógyászt kell választani, mint kórházat, és ő megmondja, melyik kórházban dolgozik. Kivéve, ha ragaszkodsz vmelyik kórházhoz. Elméletileg az orvosi ellátás ingyenes, és bármelyik kórházba mehetsz. Nekem a Schöpf-Merei vált be az első babánán. Ha nincs fogadott orvosod, akkor az ügyeletes orvosnál fogsz szülni. Én nem mertem kockáztatni, nincs tapasztalatom az ügyeletesekről. Viszont van egy ilyen topik itt a Babaneten, olyasmi a címe, hogy Ügyeletesnél szülni.
Mikorra vagy kiírva? Kisfiú, vagy kislány a Pocaklakó?
Nem furcsa, hogy nő a nőgyógyászod?

Üdv,
Anita
sinez

Sziasztok!
Ti aztán termeltetek! Mondom, kicsit felnézek, válaszolt-e már valaki pár mondatot, és erre azt látom, hogy belehúztatok.
A babatalit szerintem is inkább csúsztassuk át jövő hétre, addigra kirángatom magunkat ebből a nyavajából.

Bodza bébi: Hová tűntél? Voltál baba-mama klubban?

Oxi:Köszi, várom a meghívót.

Sinez: Nálunk nagyon jól alakult a Lili megszületése után. Hogy a Regi ne érezze kirekesztve magát, minden nap bejöttek a kórházba, akkor csak az én kezemben volt, én játszottam vele. Mikor hazajöttünk a Lili "hozott" neki ajándékot, úgyhogy egyből nagy lett a szerelem.
Mivel Lili nagy súllyal született (3700 gramm) az első naptól kezdve sokkal könnyebben vettük az akadályokat. Szinte végigaludta az éjszakát, este 9- reggel 5-ig, és aztán visszaszunyókált 9-ig. Egy kicsit megőrült ugyan a dupla oltásoktól, de már visszaállt a rend. Most 9- 7-ig alszik, és a reggelije után még visszaalszik 9-10-ig. Féltékenység nálunk nem igazán volt, max. csak annyi, hogy mikor fogtam a Lilit, rámszólt a Regi, hogy :"Anyu, Lilit letesszük, és most Regi nyussssz (ez nála annyit tesz: vegyél fel)". Egyébként a 2. gyerekkel minden sokkal könnyebb, mint az elsővel. Ez az igazi babázás. Semmi pánik, mert már tapasztalt vagy,és sokmindent láttál. (Ugye Sildi?)

Friss: Ejha! Bátrak és bevállalósak vagytok, de a legjobb helyet választjátok, ha Keszire jöttök. Mi 3 éve költöztünk ki Pestről, és imádunk itt lenni. Ha a lakótelepre jöttök, szerintem az a legjobb, ha felhívod a védőnőket, és elmondod, hogy most költöztél ide, itt és itt laksz,és szeretnél a védőnővel találkozni. Szólj, megadom a számukat.

Ja, az uram elnevezte a kis klubbunkat "Született feleségek klubjának". Hogy tetszik?

Üdv Mindenkinek! Zs.
pázsu

Sziasztok Lányok!

Tegnap behalt a gépem, ma meg nem győzőm olvasni ezt a rengeteg levelet.

Pázsu: Nem voltam klubban. Hulla fáradt vagyok. Ez a terhes fáradtság így másodikként kicsit nehezebb. Amikor a Bodzával voltam terhes, az első 3 hónapban naponta 22 órát aludtam. Hát..., ezt most nem tudom megtenni, sőt! "Született feleségek klubja"? - hát, ez jó. Megvesszük.

Oxigén: Nagyon sajnálom, hogy nem tudsz jönni. Ráadásul pont csütörtökön van nálunk a takarítás, így tudtál volna személyesen is beszélgetni Erzsivel. A címem: takacs.bea@freemail.hu

Sildike: Már egy picit rávettem a kazira, de a nagyja meg van még. Szívesen kölcsönadom.

Friss: Várunk szeretettel! Nagyon jó a csapat!

Nnna? Mi lesz akkor lányok, mikor talizunk? Nekem jó most is, meg sokszor máskor is.
bodza_bébi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?