Új privát üzeneted érkezett!

Anikó

Ez lemaradt,nem lesz most időm megnézni a szalvétákat,lehet később is rendelni?Csak a ballagás után jövök.
Ildikó
befaba

Sziasztok!

Szerencsére a párom nem szereti a focit, így nem fogatja fel mindennapjainkat. :lol:

Ildikó!
Akkor rendelsz, amikor szeretnél. Most megértem, hogy nincs időd a ballagás miatt! Mi ma voltunk tarhoson ballagáson. Szakadó eső végig. De kedvünket nem szegte, csak épp ázott verebek lettünk. Ráadásul az iskolából átgyalogoltunk a müv házba. Nincs messze, de esőben minden méter számít.
Remélem ti jobban jártok és ha nem is lesz meleg, de ne essen az eső!

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!
Na, ma legalább jó idő volt! Ha ilyen maradna, hétvégén elvinném a strandra a lányomat! :D

Interneten rendeltem Reginek nadrágokat, használtak, de nagyon szépek és nem drágák! Közben anyukám is talált Gyomán, így most van gatyója a csajszimnak! Én szeretek turiba járni, de szerintem az iXeM a legjobb. Ti jártok valamelyikbe? Ami a DM helyén nyílt, az sem rossz, de ott annyian vannak!

Voltatok az Expo-n? Nekem tetszett, kóstoltunk mézes bort, az tényleg finom volt. És árultak Shea vajas krémet, amit nagyon bánom, hogy nem vettem, mert annyira száraz a bőröm. Nem tudjátok, hol lehetne venni?
Puszi
Kép

Kép
rayo

Sziasztok

Most szált el a hozzászólásom.

Tegnap volt Bálintnak a szülinapja,nagyon élvezte,ez az első olyan szülinap amikor már tudatosan készült rá.Egész nap kérdezgette hogy mikor jönnek a vendégek.Megkapta a mesekönyvet nagyontetszet neki .Meséltünk belőle és mindíg amikor a nevéhez értünk megkérdeztehogy ,"én".

Én a vídia udvarba járok,de nagyun vacak cuccok vannak már egy ideje.Mostanába az Andrásin van egy angol duri oda szoktam menni.Egy kicsit drágább,de nagyon édes kisruhák vannak,főleg lányoknak.Reginek biztos aranyos rucikat találnál.

Az ixenbe is jártam csak egy kicsit drága lett ahoz képest amilyen áron árultak az angol durik.Most milyen áron dolgoznak?

Puszi mindenkinek

Ildikó
befaba

Sziasztok!

nekem sajnos nem volt eddig időm turiba menni. A jókain voltam igaz pár hete, de leültem az áraktól. 700ft egy használt pulcsiért? Itt Békésen a Betty Ann-ban 1290ft egy új és szuper pulcsi, amit lehetetlenség elnyűni,mert nekünk legalábbis nem sikerült. Ebből nem vonom le azt, hogy mindenhol ez van, de a jókain biztos írtó drágák a ruhák. Békésen egyszer voltam a fess rochild-ban. Ott vettem pár új ruhát, amit annak köszönhetek, hogy pont egy ismerős volt ott eladó és bentről kihozta. Na azok valóban szuperek voltak és nagyon jó árban.

Lányok!
Megkérhetnélek benneteket valamire? Beneveztem Gerit egy fotóversenyre. Olyan jó lenne nyerni és hátha. :) Szavaznátok rá? Illetve továbbadnátok másoknak is?
Kérhetnék egy szavazatot?
http://www.tgv.hu/index.php?foto=0&szav=1&pg=#fototop
Kisfiam képének a címe: Geri első strandolása. Mindenkinek nagyon szépen
köszönöm!

Puszi mindenkinek!

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!
Szavaztam rá! Tündéri!

Hát nem olcsók a használt rucik sem! Én most a névadóját szervezem Reginek és az ünnepség 17ezer Ft-t lesz! Plusz a kaja, süti, innivaló...Szóval nyithatom a pénztárcámat! Még azt nem tudom, hogy milyen ruhát adok rá, de majd kitalálom!

Befaba!
Hol van az Andrássyn angol turi? Én még nem láttam! Vagy az ami a Centerrel szemben van, ott viszont gyerekcuccot nem láttam :cry:

Puszi

Kép
rayo

Sziasztok

A centerel szemben van és a ládákba van gyerekcucc.Csak sokszor rádobálják a lakástextilt.Nagyon édi kislány ruhák vannak.Multkor volt a piacon nekem egy nagyon aranyos kisruhám ,de egyből elvitték keresztelőkre.Igazi királylányos ruci.Ha sikerül beszereznem még majd írok,ha lesz csak jövőhéten.

Mikor lesz a návadó?

Szavaztam Gerire,olyan aranyos rajta.remélem nyertek.Csak egyszer lehet szavazni?

Pusz,ildikó
befaba

A névadó július 8-án lesz! Köszi, szét fogok nézni!
Puszi mindenkinek!

Kép
rayo

Sziasztok!
Köszönöm szépen a szavazatokat. :)

Ildikó! Gondoltam ma rátok! Hogy telt a ballagás? MInden jó volt? Grtaulálok a nagyfiadnak és kívánom hogy szeresse az új sulit, a társaságot!

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok

Vége a ballagásnak most pihenés képpen egy kicsit a géphez ültem.Nagyon elfáradtam,több mint 30-an voltunk.Akkora rendetlenség van ,de nincs erőm ma nekikezdeni.Holnap a hugomék is jönnek,és segítenek a takarításba.
Annyi kaját főztünk hogy még holnap is bőven lesz mit enni.
Most ennyi,mert hulla vagyok.
Pusz Ildikó
befaba

Sziasztok!

Ildikó!
Örülök, hogy jól sikerült a ballagás! 30ember??? Az nem semmi!
Nekünk olyan kicsi a lakásunk, hogy a névadóra meghívott 12emberrel is baj lesz! Főleg, hogy Regi még 2x alszik, így neki kell egy szoba akkor. De majdcsak megoldjuk!

Iszonyú ez a meleg! Ráadásul Reginek folyik az orra, nyűgösködik, nem mehetünk sehová! Pedig biztosan élvezné a strandot.

Beneveztem a Pampers-es babafotópályázatra. Kinn van a képe a Rossmann-nál, ami a Borozónál van! Még nem lehet rá szavazni, majd csak 25-e után, ha nem gond, szavaznátok majd rá? Akkor megírom, hogy milyen kóddal kell! Előre is köszi!!!

Puszi Nektek!

Kép
rayo

Sziasztok

Majd járok a városban és megnézem a képeteket,és persze szavazok is.
A 30 enberrel teljesen tele volt a lakás ,a nappalimat ki kellet pakolni,de még így is sokáig sakkoztunk hogy jó legyen.
A meleget alig bírom,ma is a piacról hamarább hazajöttem mert úgy éreztem hogy elájulok.Az a baj hogy még egy hete fűteni kellet.
Bálintnak is folyik az orra,de nem vészes.Nagyon várjuk a szerdát ,mert a bölcsibe minden szerdán lovagolni lehet.Nagyon tetszik Bálintnak.
Mifelénk készül a játszótér nagyon jó lesz, apa kiment megnézni Bálinttal,Csak attol félek hohy a nagyobb gyerekek szétverik.A régit is egy kicsit leamortizálták.

Anikó a tupperrel mi van?

Sziasztok,Ildikó
befaba

Sziasztok

Hol vagytok ,a meleg elől hova bujtatok?

Én már nagyon nehezen viselem.Most este jó egy kicsit, lehül annyira hogy tudunk aludni.

Rayo!
mikortól lehet szavazni Regire?

Sziasztok
befaba

Sziasztok!

Ildikó!

Azt hiszem holnaptól! Kell hozzá a bolt kódja is, majd holnap megírom! Köszi előre is, egyébként a szavazók között digit.fényképezőt sorsolnak ki!!!
Férjem most vitte vissza a Tesco-ba a lyukas medencét, amit vettünk! Kíváncsi leszek kicserélik-e?!
Ma voltunk a piacon, néztelek, de gondolom egész hétvégén te sem vagy kinn! :D

Szerdán utazunk anyósomékhoz Hajdú-Biharba, ott leszünk pár napot, ahogy Regi bírja majd! Kertes házuk van, nagy udvarral, hintával, kutyával. A szomszédba lovakkal és persze a dédik, meg a keresztmama, szóval jó lesz! Nekem is kikapcsolódás, hogy nem kell főzni, takarítani, mosogatni! Kímélve vagyok :D

Puszi

Kép
rayo

Sziasztok!

Rayo

Nagyon jó nyaralást nektek.Én is már nagyon várom a nyaralásunkat.Mi Zalába megyünk ,meg most fűzöm apát ha már ott vagyunk mennyünk le az olasz tengerhez.Már nem sokat kell rajta puhítani.

Mi is megjártuk már a tescoval,én ha egy mód van rá kerülöm.

Anikó merre vagy?
Sziasztok,Ildikó
befaba

Lányok!

Regire szavazni így lehet:

R131*B007

Ezt a kódot kell elküldeni a 06-30-555-5595 nem emelt díjas számra. Júl.9-ig és digit.fényképezőt lehet nyerni!!!

Köszi mindenkinek!!! Az R131után csillag jel van!!!!!

Köszi, aki szavaz!!!
Puszi!

Kép
rayo

Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy így eltüntem, de annyi minden összejött, hogy nem érem utol magam. Illetve most volt 2 borzalmas hetem lelkileg. :( De már jól vagyok.

Nagyon sokan voltatok Ildikó akkor a ballagáson. Nem is irigyellek érte! Én szerintem már akkor elkezdem gyűjteni a pénzt, amikor Geri elsős esz, hogy elmehessünk étterembe és ott ünnepeljünk, mert annyi embert megvendégelni...

A tupperre most adom fel a pénzt hétfőn, mert a csaj, aki küldi, nyaralni volt 2 hétig. Így remélhetőleg a jövőhéten megkapom a csomagot. Ki szeretném vinni majd a piacra, hogy találkozzunk már végre. Remélem lesz rá lehetőség.

Rayo!
Én is fogok szavazni. Még nem késtem le róla. Remélem nyertek! :) Mi nagyon jól állunk a fotópályázaton. Most néztem, hogy 2. helyen vagyunk, de még soká lesz vége. Azért bizakodó vagyok. Igaz azt sem tudjuk, hogy mik a nyeremények!

Voltunk Gödöllőn is! Még sosem jártam ott, de nagyon szép helyen van. Jól éreztük magunkat, csak épp a legnagyobb hőségben mentünk, légkondi nincs a kocsiban, így szauna volt. Végig vizestörölköztem Gerit is, apát is magam is. Így valamilyen szinten kibrtuk. Na meg ittunk folyamatosan. Mentek nyaralni valahova? Mi nem, mert a nappalit újítjuk fel egy kicsit. Festünk, burkolunk.stb... De egy nap el akarunk menni valamelyik állatkertbe.

Puszi mindenkinek!
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Szia Anikó!

Mi megyünk nyaralni a hónap végén,Zala megyébe Kétvölgybe megyünk.A prospertusban nagyon szép hely,gyerek centrikus állatokkal van tele.Állítólag lehet lovagolni is.Nagyon közel van Ausztria és Szlovénia.Szeretnénk átmenni mert sok látnivaló van ott is.
Bálint szerdán megkapta a védőoltást,nagyon hősiesen viselte.Alig sírt, még a doktornéni is megdícsérte.
A meleget nehezen viseltük,szerdán nem aludtunk Bálinttal semmit.Ez a hüsi idő nagyon jó.
Nekünk szerencsére van légkondink a kocsiba ugyhogy annyira nem rossz benne utazni,pedig nem akartam.Csak nem volt raktáron légkondi nélküli autó,így elfogadtuk a nagyobb felszereltségüt.Most már nem bánom.Igaz egy kicsit drágább volt.

A ballagás teljesen lemerített minden féle képpen.Most van 3 évünk amíg Fanni fog ballagni.
Ha megjön a tupper írj egy e-mailt,vagy ha megvan a telefonszámom akkor csörges meg,lehet hogy akkor leszünk pont nyaralni.

Rayo!
Szavaztam Regire,remélem nyertek.Olyan huncut kislány.Fannikámnak is ilyen göndör haja volt.Nagyon édes.

Most megyek mert nálunk a foci a főszereplő,még ezeket a jó meccseket én is szeretem.Bence megfertőzöz minket.
Szisztok,Ildikó
befaba

Sziasztok!
Sajna a nyaralás nem volt tökéletes,mert Regina belázasodott, de nem is akárhogy! 39,2fokos volt, és nem vitte le semmi! Rohantunk haza, vittük az ügyeletre, kapott szurit, de az is csak 2óra múlva hatott. Másnap kontrollra mentünk és antibiotikumot is írtak fel, mert tüszösödött a mandulája. A láz 38,5-nél nem ment lejjebb, pedig 2óránként adtam rá valamit. Ha valakinek lesz ilyen, ezt ajánlom: Germicid C, 2óra múlva Panadol szirup+vizes borogatás, hűtőfürdő, 2óra múlva Nurofen szirup. Nálunk ez volt a leghatásosabb.
Voltunk tüdőröntgenen is, hogy nincs-e gyulladás, de szerencsére nem volt. Viszont erősebb antibiotikumot kapott tegnaptól és (kopp-kopp-kopp) már jobb a helyzet.
De elég volt ez a pár nap! Alig aludtam valamit, mert éjszakára mindig felmegy a láz és persze nyűgösebb, csak a kezembe aludt el és sűrűn felébredt, alig evett, inkább ivott!

Annyi jó volt ebben, hogy kibújt közben 2foga és az egyik rágófog!
Szóval, ez a nagy helyzet!

Kép
rayo

Sziasztok!

Rayo!

Nagyon sajnálon hogy így végződött a nyaralásotok.Mikor kicsik voltak a gyerekek a nyaralást soha sem úszuk meg betegség, vagy baleset nélkül.Most izgulok mert mi is megyünk nyaralni, a nagyokkal remélem nm lesz baj,de Bálint biztos nehezen fogja viselni.Itthon is ha valamit megváltoztatunk napokig nyügös.De egyszer hozzá kel szoknia.
Most mi si betegek vagyunk, valami vírusfertőzés.Vasárnap éjszaka hányt,meg hétfő reggel.Azóta semmi,csak egy kicsit nyűgösebb.
A doktor néni nyomkodta a hasát,erre Bálint azt mondta"Úgy fáj a derekam" olyan jót nevettünk a doktornénivel.
Nekem mind a három gyereknek mikor jött a foga ugyan ez a bajuk volt ,mint most Reginek.Én ma voltam fogorvosnál egy bölcsesség foggal kevesebb.
Most volt az RTL klubon egy szörnyü esett ,alig bírok irni.Egy két éves kislány a "szülei",de inkább állatok, agyon vertek .Ez szinte felfoghatatlan...............................................
Most ennyi ,mert teljesen a hatása alá kerültem,
sziasztok
befaba

Sziasztok!
Hát igen! A gyerekek képesek bárhol, bármikor betegek lenni! :(

Riport: én is láttam, de bicskanyitogató érzés volt! Hozzánk többször jöttek környezettanulmányra, pszicho tesztet csináltattak velünk, kikérdeztek, ellenőriztek...És a vér szerinti szülőket nem kellene? Hol a gyámhatóság, a védőnők?

Teljesen kiakadtam én is, nem lehet szavakat találni ezekre az állatokra! :( Sokszor sajnálom, hogy nincs már halálbünti Mo-on!

Ildi!
Remélem, már jobban vagytok!

Mi igen!
Puszi

Kép
rayo

Sziasztok!

Már jobban vagyunk ,ma már voltunk bölcsibe.Nagyon hiányzott Bálintnak,olyan jól érzi magát.Amilyen nehezen szoktunk be,nem gondoltam hogy így szerett majd járni.
A mi betegségünk egy délelőtt lezajlott,utána minden rosszaságot bepótolt .
Ma én vagyok egy kicsit vacakul,biztos hogy időváltozás lesz.Olyan vagyok mint egy levelibéka.

A riport azóta is gondolkodtat nem hiszem el hogy 21 napon múlik egy kisgyerek élete.A szomszédok meg hamarább is segíthettek volna.
A gyámügyröl meg annyit,hogy a szomszédunkba is állandóan ált a báll, kijöttek és annyit mondtak hogy próbáljanak meg rendeződni.Töbször ki sem jöttek,azóta is ugyanúgy isznak a szülök ,csak közben felnőttek a gyerekek.Csak kérdem én, milyen gyerekkora volt azoknak a gyerekeknek.
Nekem nem szabad ilyen dolgokkal foglalkoznom ,mert hetekig csak ez jár a fejembe.

Megyek főzni,csak még nem tudom hogy mit.
Sziasztok,Ildikó
befaba

Sziasztok!
Holnap ismét megpróbálkozunk a nyaralással, de most anyuékhoz megyünk! Ez jobb lesz, mert anyuval megvan Regina és közelebb is laknak, ráadásul városban, ahol minden van. Szuper strand is, ha kedvünk szottyanna fürcsizni!

És hogy ne hiányozzunk annyira:Ez a kép Szanába készült, nyaralót kerestünk, de egyenlőre nincs olyan, amit elképzeltünk!

Kép

Kép
rayo

Sziasztok!

Most látom hogy Reginek a szülinapja volt.
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT REGI !

Jó nyaralást,mi is nagyon várjuk már,még 2 hét.Bence most van oda Csehországba! telefonált hogy nagyon szép helyen vannak.

Anikó jól vagytok? Vagy nyaraltok?
sziasztok
befaba

Rayo!
Annyira hasonlít rád a kislányod,le sem tagadhatnád.Tündéri kis loknis a haja.Fáncsi volt ilyen göndörke,most az a baja hogy mindíg bekunkorodik a haja,ha a fodrász kivasalja neki.
Csk ennyit akartam ,mert jobban megnéztem a képet.
Szépek vagytok eggyüt.

puszi
befaba

Sziasztok!

Nem nagyon értem rá jönni. Most is csak bekukkantottam.

Rayo! Csodaszép a kislányod! Isten éltesse sokáig!
Kép
Remélem már meggyógyult! Nagyon sajnálom, hogy szegény lebetegedett. Geri is volt egyszer olyan lázas, hogy nem bírtam levinni neki, vizesborogattam, lázcsillapítóztam.

Ildikó!
Közben megkaptam a tuppert, csak Gina, aki küldi, kórházban volt. Ezért a késés. Valamelyik nap, ha Gabi is itthon lesz, elvisszük a piacra. Még mindig ugyanott árulsz, ahol régen?
Bálint nem semmi egy gyerkőc. Remélem Gerinek is beindul lassan a beszéde és én is élvezni fogom az aranyköpéseit! Nagyon várom már.

Belefogtunk a nappali felújításába. Remélhetőleg hétvégére készen leszünk. nehezen viselem, ha szét van a lakás.
Megyek, mert nagyon fáradt vagyok.

Puszi nektek!
Anita hol van?
[/img]

Kép

KépKép
anyko

Szia Anikó!

Ugyan ott vagyok ahol eddig,csak 1-né tovább nem szoktam lenni.
Annyira meleg van hogy sietek haza a hűvös lakásba.

Hello
befaba

Szia Ildikó!

Mi úgyis délelőtt megyünk majd. De szerdán biztos dolgozik Gabi, tehát marad a csütörtök vagy péntek. :wink:

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!

Anikó remélem Geri megnyugodott egy kicsit amikor hazaértetek.Nagyon sajnálom hogy nem tudttunk egy kicsit beszélgetni,már nagyon vártam a találkozást.
Kaptatok a Mekibe kisautókat?"nem tudom jól leirni a nevét"
Kedden megyek árúért és fogok Gerinek autos pólót nézni.Bálint most a focista cuccokért van oda.Van egy polója amit még képes lenne koszosan felvenni,mert próbálkozik egyedül öltözni.Ebbe a nagy melegbe a focis cipőjébe járt bölcsibe,mikor hazajött olyan büdi volt a lába.De nem hagyta hogy szandit adjak a lábára.

Tegnap jött haza Beni Csehországból és 2. lett a csapat.Huszon valahány csapatból a csabai csapat lett a 2..Olyan büszke vagyok rá ,a 10 év foci meghozta a gyümölcsét.
Na most ennyi,mert Bálint felkelt,meg megyek főzni.
Sziasztok,Ildikó
befaba

Szia Ildikó!

Geri azonnal megnyugodott, ahogy elindultunk ki a piacról. A lényeg, hogy mennjünk.
Szeretnék majd átmenni a piacra nélküle is, hátha lesz egy kicsit több időnk beszélgetni. Na meg majd egyszer szalonna sütésre is össze kéne jönni.

Megnézted nekünk az autós pólót? Volt valamilyen?

Beninek nagy gratuláció! nem semmi ez a gyerek. Nagyon tehetséges. Ugye nem hagyja abba a focit? Vagy a középiskola mellett már nehezen menne?

Voltunk a mcdonald's-ban és olyan furgon már nem volt, de volt kisbusz. A csaj odaadta neki a kínálatot, hogy válasszon. Geri meg azt hitte, kapta őket. Olyan hisztit levert, amikor elvettem tőle, de azonnal megbékélt, amikor a kezébe nyomtuk a buszt. Mert végül azt választottam. Neki mindegy melyik volt, merta mesét nem ismeri. Megvan ugyan, de nem nézi meg, fél.

Szia,

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!

Anikó, találtam Verdás pólot, de elég drága kb. 1800 ft .Nagyon aranyos ha gondolod hozok belőle ,veszek Bálintnak is hát ha olcsóbban adják egy kicsit.Azért nem hoztam Bálintnak sem mert elég drága.
Bence nem hagyja abba a focit,amióta edzőt váltottak azóta nagyon szereti.
Ma voltunk Cserkeszöllőn a strandon,nagyon szuper volt.Annyira leégtem nagyon fáj a hátam.Bálintot nem lehetet kiszedni a vízből,én már olyan fáradt voltan hogy alig láttam,de ő nem.Először nagyon idegenkedett mindentől ,de a végére mindennel megberátkozot.Csúzdázott,ugrált fáradhatatlanul,csak akor tudtam a vízből kivenni ha éhes volt.A strandot nagyon tudom mindenkinek ajánlani,mert mindenhova be lehet menni a gyerekkel.Úszógumit is lehet használni mindenhol,és jó meleg a vize mindeggyik medencének.
Még haza sem értünk már Bálint kérdezte ,hogy mikor megyünk vissza.
Most nagyon fáradt vagyok megyek aludni.
Ha kell a pólo szoljál és hozok.
Sziasztok,Ildikó
befaba

Szia Ildikó!

Verdás póló nem kell, ha nem gond. Még a mesét sem hajlandó megnézni. :(
Biztos jó lehetett a strand. Mi most nem megyünk. Igaz itthon van egy nagy medencénk, abban pacsol Geri egész délután. Őt is nehéz kicsalni. Ugrál, próbálgat úszni, pancsol...élvezi! :)

Beindult a miért korszak!!!! Ez olyan szuper! Tudom, hogy ez 2 éves kor körül kezdődik vagy hamarabb, de Geri eddig nagyon le volt maradva. Na most beindulni látszik. Végre minden érdekli és folyamatosan kérdezi, hogy mi ez? Mostmár győzzem a válaszokkal. Mindent utánam mond. Ha nemjól mondja, játékosan újból megismétlem a szót. Nehogy azt érezze, hogy rosszul mondja, mert akkor lehet többet ártanék. Inkább megismétlem és meg is dícsérem, hgy ügyes. Most nagyon észnél kell lennem, hogy nehogy elrontsam. Mindent utánoz. Ha a tv-ben tornáznak, ő is csinálja. Úgy örülök!

Most megyek, mert fáradt vagyok.
Sziasztok!

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!

Most jöttünk meg a nyaralásból.gyönyörű helyen voltunk csak nagyon messze van.Az ország másik végében ,de annyira hogy a házunkból már lehetet látni a Szlovén hegyeket.Gyönyörű vadregényes,érintetlen a táj.Bálint nagyon élvezte mert voltak lovak,cicák és egy kuty ,de az be volt zárva.Nem akart hazajönni.
Nekünk egy kicsit fárasztó volt mert minden lépésére vigyázni kellet .Itthon már az udvaron elvan egyedül,minden ablakból kilátok az udvarra figyelemmel tudom tartani.
Bálintnak most nagyon hisztis korszaka van,mindenért sír.Sokszor teljesen kiborít.
veletek mi ujság?Látom már régen nem jelentkeztetek.
Ja és még egy megúsztuk betegség nélkül a nyaralást.
Sziasztok,ildikó
befaba

Sziasztok!!!

Bocsi a zavarásért csak a segítségeteket szeretném kérni nyaralás ügyben. 1éves lánykámmal mennénk arra felétek, igazából a cél Gyula a vár miatt, de nem zárkózunk el Békéscsabától sem. Arra szeretnélek kérni titeket, írjatok nekem látnivalókat, hol, mit érdemes megnézni a környéken.

Esetleg bababarát szállást tudtok-e?

Köszönöm ha válaszoltok.

Üdv: Anna

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

szia Vikianyuja!

Gyula nagyon jó választás.A strand a babamedencébe még a kisujjadat sem lehet betenni,ez annyira nem jó.de a strand nagyon szép helyen van,és a város is gyönyörü.Békéscsabaán nem sok látnivalo van, de a Munkácsy kiállítást érdemes megnézni.szarvason is szép az arborétun ,és ott lehet hajókázni meg fürdeni a körösben.Szabadkígyoson is érdemes megnézni a kastélyt,de be nem lehet menni úgy tudom.Ha van kedvetek át lehet menni Romániába kb. 90 km után gyönyörü a táj sokat lehet kirándulni.
Körübelül ennyi, bababarát szállást nem nagyon tudok.
Jó nyaralást.
szia ,Ildikó
befaba

bocsi
Még kihagytam Gyopáros fürdőt.Itt is biztos jól el lehet tölteni az időt.
befaba

Szia Ikdikó!!

Köszönöm szépen a tippeket, a strand nem baj ha nem jó, mert nem nagyon vagyunk strandolósok, inkább kirándulunk, mászkálunk.

Az arborétum, a hajókázás, a kastély, a romániai táj tippek nagyon tetszenek. Sokat segítettél, köszönöm szépen.

Szia: Anna

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Jajj de buta vagyok rögtön az első sort elírtam.

Akartam mondani: Szia Ildikó!!

Bocsi! :oops:

Szia.

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!

Jó minőségű, használt gyerekruhák nálam.
Aug. 10-től tudok részletekkel szolgálni.
Addig is minden jót!
Üdv.: V. Mónika
vamosmoncsi

Sziasztok!
Én nem vagyok Békéscsabai, de megyei igen...
Van egy kislányunk, és reméljük nemsokára beköltözik a 2. babó is a pocakomba:)

Be@

KépKép
be.bea

szia Bea!

Üdvözöllek a körünkbe, most nem nagyon aktív az oldal,biztos mindenki nyaral.Én Békéscsabán lakom van 3 gyerkőcöm.A gyerekem:Bence,15 ,Fanni 11, Bálint 3 éves.Olyan "olaszos" a családunk hangulata mikor mindenki itthon van .Ti merre laktok pontosan?

Hol vagytok lányok?Mindenki nyaral?

sziasztok,Ildikó
befaba

Sziasztok!

Nem, nem nyaralok, csak dolgozom. Most sok a megrendelés és próbálok határidőre dolgozni.
Gabi is eltörte a lábát, azt is ki kell szolgálni. De piszkálni azt tud. Most még a húst sem klopfoltam ki jól. Ebbe is belekötött. Kész tragédia. A húst persze kidobtam. :) Nehogy megye, hisz nem let jól kiklopfolva. :? ÚÚÚÚÚÚtálatos!
Geri jól van. Bevittem anyuhoz az oviba, mert még nincs gyerek és övé a terem. :) Nagyon élvezte, nem is hiányoztam neki. A bölcsit is emlegeti már, de szerintem nem lesz jó, hogy sérült gyerekek közé teszik megint. Már olyan szépen kezd beszélni és verseket is rengeteget tud, amit eddig is biztos tudott, csak a beszéd hiánya miatt nem tudtunk róla. Most törnek felszínre a benne rejtőzködő tudások! :) Olyan jó, de félek, hogy a sérült gyerekek közt visszahanyatlik, hisz azok nem tudnak egyáltalán beszélni. Na meg Gerinek is olyan fantáziája van, hogy néha leülök tőle. :) De nagyon élvezem. Kicsit fárasztó, de nem bánom! Sőt!
Ti hogy vagytok?
Mi most megyünk egy dupla szülinapi bulira, de sajnos nem leszz jó kedvünk, mert akihez megyünk, ott most ( este ) halt meg az srác apukája. Viszont annyi kaja van, meg torták, hogy nem akarják kidobni, inkább megtartják a szülinapokat. Már előre félek az egésztől. :( Ráadásul mi azok vagyunk, akik folyamatosan nevetgélünk, jókedvűek vagyunk. Hát most bizts nem leszünk azok! Nagyon sajnálom! :(

Bea!
Örülök, hogy te is csatlakoztál hozzánk! MI is most akarjuk a második babót. Lehet együtt leszünk várandósak. :) Hol laktok? Gyöngyvér nagyon édes tünemény!
Nekem egy 3 és fél éves kisfiam van, Gergő. Békésen lakunk.

Most megyek, mert Gerit is össze kell szednem, mamáékhoz megy aludni délután. Őt csak nem visszük a barátainkhoz.

Sziasztok!

Kép

KépKép
anyko

Szia Anikó!

Nagyon sajnállak ,mert ha egy férfi beteg akkor az egész családnak lábujjhegyen kell járnia.Nálunk is ha apa beteg nem tud mit kezdeni magával.Most nagyon nyügös a mi apánk is,az egyik barátnőm mondta hogy biztos most klimaxol.Mindenbe csak a kötözködést keresi.De remélem hamar elmúlik neki,pedig már 1 hónapja biztos tart.

Bálint nagyon várja az ovodát,minden nap amikor elmegyünk előtte üdvrivalgásba tör ki.Remélem Gerinek nem lesz hátrány a bölcsi,biztos minden gyerekkel a fejletségének megfelelő szinten foglalkoznak.
Nem mehet óvodába?
Hétfőtöl szerdáig Beniék Békésen fognak focizni,nem talizunk?
Ha neked jó délután át tudok menni.Még mindíd érdekelnek a képek,csak soha nincs annyi idő hogy kiválaszam a képeket,meg nem is tudnék dönteni,annyi szépség van közte.
Sajnálon hogy a szülinap szomorúan fog eltelni.

Apának gyógyulást,neked meg türelmet.

Sziasztok,Ildikó
befaba

Szia Ildikó!

Megjöttünk a szülinapi buliból. Hát, nem számítottam rá, hogy ilyen jól viselik a halálesetet. Még nevetgéltünk is az asztalnál. Persze érződött, hogy semmi nem az igazi, de azért a körülményekhez képest jól telt a szülinapozás. Alig bírtam enni. Még a csajok is ( akiknek a szülinapjuk volt ) többet ettek, mint én. :oops:

Bármelyik nap jó lesz nekem délután, mert ha valahova mennem, kell, azt úgyis délelőttre szoktam tenni. Csak írj egy üzenetet vagy hívj fel, hogy melyik nap lenne jó. El tudsz jönni hozzánk? Vagy találkozzunk valahol? A képeket szívesen elkészítem, majd választunk szalvétákat és képkereteket!

Szóval a te férjed is ilyen? Mi van most a pasikkal? Az enyémhez még ma nem nagyon szóltam. Ebből csak nem lehet baj?! :? Remélem nálunk lesz 1 hónapos ez a hülye morcoskodás, kötöszködés, mert elzavarom itthonról. Bejelentettem, hogy nekem nem kell ilyen pasi, aki mindenben csak a rosszat keresi. Szép vagyok, találok magamnak másik pasit! :lol:

Most megyek, mert Gerit fürdetem. Akkor szólj, hogy mikor találkozzunk!
Puszi!
Kép

Kép

KépKép
anyko

Sziazstok!

Geri megint egy szépségversnyen szerepel! Ez most egy új, ami 2006. aug 14-én indult. Ha van kedvetek és tetszik is a Geri, akkor szavaznátok rá?

http://www.babaholmi.hu/index.php?todo= ... eria&kat=2 Itt Gergő, Békés a kép címe. Ha a képre kattintani, akkor sms-ben is lehet szavazni.

Sajnos a múltkori pályázaton annyira csaltak, hogy nem is foglalkolztam vele tovább. Hátha itt lesz egy kis esélyünk! :)
Kép

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!
Nem vesztem el, csak sokat megyünk mostanában! Remélem, mindenki jól van!

Regina már 3hete megy és ez olyan jó, sokkal könnyebb így!

Gyerekek jól vannak?

Mindenkinek puszi!

Kép
rayo

Sziasztok!

Anikó hogy van a férjed, egy kicsit megnyugodott.? Nálunk apánknak elmult a rossz kedve,most nagyon jó a légkör minálunk.Fanni elment táborba a balatonra,egy "zizi" kilőve a családból.Sokszor nem bírok vele most van abban a korba ,
hogy nem jó amit mi mondunk ,csak az a jó amit ő akar.Ezt egy ideig lehet tolerálni ,de egyszer nekem is betelik a pohár.Ezt tetézi még Bence,de vele lehet beszélni.
Bálint nagyon hisztis korszakát éli,mindenért hisztizik.Valamejik nap egy poharat vágott a földhöz,persze szanaszét tört.
A bölcsinek hamarosan vége,már nagyon várja az óvodát.Mindig kérdez róla.

Anikó, Gerire szavaztam, nagyon eredeti a képen.Én az ilyen szavazáson már nem nevezem Bálintot mert mindegyik egy nagy ámítás.
Mostmár megyek.
Sziasztok, Ildikó

Holnap megyünk egy kicsit strandolni Mórahalomra,remélem jó mert még nem voltunk ,csak hallottunk róla.Bálint nagyon szeret fürdeni,alig lehet kiszedni a vízből.A nyaraláskor voltunk Zalaegerszegen az aqvaparkba, mi apával teljesen lemerültünk ,de a gyerek az nem.Még jó hogy ott volt a két nagyobb,ők is besegítettek.

Rayo,az nagyon jó hogy Regi már tud járni,csak anyának lesz egy kicsit szaladós az első időszak.Én is mindíg azt vártam ,hogy mikor fognak már elindulni, meg beszélni.Most sokszor vagyok úgy hogy csak egy percre" halgass már".Ez soha nem sikerül.A két fiu állandóan beszél,Bálint még ki is kéri magának hogy csak rá figyeljünk.Azt szokta mondani hogy "most én beszélek".

Sziasztok Ildikó
befaba

Nem igy írtam a hozzászólást,nem tudom mi történt.Bocsi
befaba

Sziasztok

Merre vagytok???? :?: :?: :?: :?:

Nálunk nagy a sürgés forgás ,ma volt az óvonéni nálunk családlátogatáson.Bálint produkálta magát nagyon.Már nagyon várjuk az ovit,hétfőn kezdünk megvettünk már mindent,meg örököltünk is sokat.
Beni is készülődik az iskolába ,ő is tiszta gáz. :wink:

A hétfői napunk nagyon pörgős lesz.Először Benit viszem Gyulára aztán Bálintot az oviba.Még jó hogy Fanni el tud menni a suliba egyedül.
Bocsi Anikó hogy multkor nem tudtunk talizni,de Beniék csak délelőtt játszottak, én meg a piacon voltam.De 2.-ok lettek ,ügyik voltak.remélem hogy valahogy össze hozzuk a talit.

Nálatok mi ujság? Geri hogy van, kezdi a bölcsit?

sziasztok,Ildikó
befaba

Szia Ildikó!

Hát, lesz dolgod hétfőn. :)
Mi jól vagyunk, hamarosan indulunk anyuhoz, mert főzzük a szilvalekvárt. Tegnap magvaltunk, ma főzünk. :)
Gabi Pesten van, elkezdődött neki is a suli. Gyógyásznak tanul. Anatómiával kezdenek. Lesz mit tanulnia. Még jó, hogy mindent ott felvesz számítógépre és itthon kiírja lemezre az előadásokat, majd este lefekvéskor meg meghallgatja. Talán jól rögzül így is a tananyag. :)
Geri pedig hétfőn kezdi a bölcsit. Pénteken bemenntünk szólni, hogy akkor 4-én megyünk. Sírt, hogy ő nem akar eljönni. Aztán csak meg tudtam dumálni, hogy haladjunk, majd hétfőn jövünk. Geri teljesen meggyógyult és a beszédben is hatalmasat fejlődött. Mire bölcsibe megyünk már nem lesz gond. A halandzsát is elhagyta teljesen, illetve akkor van még gond, amikor nagyon nagyon izgatott, mert valamit el akar újságolni valakinek, ami nagy hatással volt rá és olyankor alig találja a szavakat. De ezen csak mosolygok, mert amúgy meg ki van cserélve a gyerek. Olyan kis okos, ügyes. Ok, egy szülő meg amúgy is el van varázsolva gyermekétől. :wink:
Majd egyszer csak összejön a találka. Gondoltam, hogy valami közbejött.

Most mennem kell.
Puszi mindenkinek!!

Kép

KépKép
anyko

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?