Sziasztok!
Nem, nem nyaralok, csak dolgozom. Most sok a megrendelés és próbálok határidőre dolgozni.
Gabi is eltörte a lábát, azt is ki kell szolgálni. De piszkálni azt tud. Most még a húst sem klopfoltam ki jól. Ebbe is belekötött. Kész tragédia. A húst persze kidobtam.
Nehogy megye, hisz nem let jól kiklopfolva.
ÚÚÚÚÚÚtálatos!
Geri jól van. Bevittem anyuhoz az oviba, mert még nincs gyerek és övé a terem.
Nagyon élvezte, nem is hiányoztam neki. A bölcsit is emlegeti már, de szerintem nem lesz jó, hogy sérült gyerekek közé teszik megint. Már olyan szépen kezd beszélni és verseket is rengeteget tud, amit eddig is biztos tudott, csak a beszéd hiánya miatt nem tudtunk róla. Most törnek felszínre a benne rejtőzködő tudások!
Olyan jó, de félek, hogy a sérült gyerekek közt visszahanyatlik, hisz azok nem tudnak egyáltalán beszélni. Na meg Gerinek is olyan fantáziája van, hogy néha leülök tőle.
De nagyon élvezem. Kicsit fárasztó, de nem bánom! Sőt!
Ti hogy vagytok?
Mi most megyünk egy dupla szülinapi bulira, de sajnos nem leszz jó kedvünk, mert akihez megyünk, ott most ( este ) halt meg az srác apukája. Viszont annyi kaja van, meg torták, hogy nem akarják kidobni, inkább megtartják a szülinapokat. Már előre félek az egésztől.
Ráadásul mi azok vagyunk, akik folyamatosan nevetgélünk, jókedvűek vagyunk. Hát most bizts nem leszünk azok! Nagyon sajnálom!
Bea!
Örülök, hogy te is csatlakoztál hozzánk! MI is most akarjuk a második babót. Lehet együtt leszünk várandósak.
Hol laktok? Gyöngyvér nagyon édes tünemény!
Nekem egy 3 és fél éves kisfiam van, Gergő. Békésen lakunk.
Most megyek, mert Gerit is össze kell szednem, mamáékhoz megy aludni délután. Őt csak nem visszük a barátainkhoz.
Sziasztok!