sziasztok!
mindenkinek BOLDOG UJ EVET! sorry, hogy nem irtam, de nem voltunk itthon, anyunal, a parom szüleinel es a hugomeknal töltöttük az ünnepeket. A csalad nagy resze Pesten lakik, igy naluk ünnepeltünk. Jo volt, bar kicsit elfaradtunk.
Enikönek meg 22en lett egy kötöhartya gyulladasa, egy pecsi homeos dokibacsit hivtunk fel, Ö mondta, milyen szemcseppet vegyünk. Aztan meg elmentünk Budaörsre is /ott laknak a ferjem szülei/ egy homeos dokinenihez, de addigra mar nagyjabol rendben volt a szeme. ;)
Kepzeljetek a lanyunk nagyon ügyesen ül, maszik, es mar fel is huzza magat allasba!
Ja, es 6 foga van!
elmentünk egy 3 fogu, eppen ülni tudo tökmaggal, es 10 nap mulva visszatertünk a 6 fogu, alldogalo manoval!
nekem ez kicsit gyors.
Anna: En csak egy NST-n voltam, a következöt Enikö mar nem varta meg. Penteken voltunk az elsö NST-n, aztan kedden este kicsit vereztem, bementünk a korhazba, es ejjel fel 2kor elfolyt a magzatviz, aztan fel 7kor megszületett Enikö, 3150gr-mal es 53 cm-rel. nekem eleg könnyü szülesem volt, igaz abszolut nem feltem, ami szerintem sokat szamit. /mondjuk, hogy ilyen hamar jött, nem is volt idöm gondolkodni.../
A szülesznöm nagyon profi volt!
Ha van lehetöseged, olvasd el a Frederick Leboyer könyveket, nagyon jol leirja, hogy igenis lehet "fajdalom-mentesen" szülni! legalabbis nem szüksegszerü a hatalmas fajdalom, vagy ki lehet birni? ;) nem tudom, minden esetre nekem nem a fajdalom jut eszembe, ha a szülesre gondolok. Vajudas közben probalj majd setalni, nekem bevalt!
Kepzeld holnap megyünk Pecsre a homeopatias dokihoz. Sajnos Kaposvaron nincs, es Enikö nagyon köhög, elkapott valami bacit az apjatol.
en meg nem szeretnem, ha antibiotikumokkal tömne az itteni doki...
Kecskefarm tenyleg nyaron szep!
)
majd meglatogattok bennünket!
Evi: Flora nagyon helyes a kepeken!!!
a mi lanyunk az iden meg jobban ertekelte a csomagolo papirokat!
Anna: ha barmi szüksegetek lesz ami kell, szolj, a hugomeknal most 3 honapos a kislanyuk, Ö is kinötte mar a ruhakat, van minden!
Ja, es ha nincs kadatok, szivesen kölcsönadunk egy jo kis kadat, amit kb. 6 honapig lehet hasznalni, formatervezett, megtartja a babat, nem kell fogni.
Nalunk nagyon bevalt!
üdv
Agi