Sziasztok!!
Hajni-Gratula a járáshoz, nagy dolog ám ez!!
Enikő-remélem úgy alakul minden , ahogy akarod, ha nem tudnál jönni, az sem baj, remélem tetszeni fog a lányoknak az ittlét és esetleg áprilisban megismételjük, addigra levonul a család
Minden esetre főzz gyors, egyszerű kajákat, ne a töltött káposzta meg a rántotthúshegyek marasztaljanak a konyhában!!
Hétvégén itt ebédeltek a szüleim +a hugom családostul, azaz 13-an voltunk!
Elvittük a fiúkat traktort nézni a felvonulás térre , nagyon élvezték, de nekem meg sírhatnékom volt, többször is...ráfogtam a hidegre.
A farsangon jól éreztük magunkat és itthon sem volt gond a fiúkkal, képet nem én készítettem, de remélem elküldi majd, akik lefotóztak és akkor magánban esetleg...
a párom nagyon élethűen volt szerzetes én meg merészen céda . Kitettem mindent, amit lehetett!!
Megyek olvasgatok, kaja még maradt holnapra is, nem kell főznöm. itt nagyon hideg van, arra is?
Ne fázzatok meg, ha lehet, holnap már március.
Tavaly kaptam a kedvestől "mörcisort"-emlékeztek még rá??
A leg fénykoromban 38-at kaptam, az volt a csúcs!!
nagyon szerettem annak idején kicsi trafikokban böngészni őket, néha vettem is 1.70 lejest, az se volt kevés pénz...
Az utolsó sulis években meg már Kristófiék által gyártott kerámiacsodát is kaptam-az volt menő, még monchichi is volt, talán ma is megvan valahol nekem...
Szép, boldog, gondtalan évek....