Eladó egy Primi Sogni (olasz) kenguru, kifogástalan állapotban.
A baba mindkét irányba, befele és kifele is lehet benne. A fejtámasztója lehajtható, ez akkor praktikus, ha kifelé néz a baba. Eredeti doboza is megvan.
Csak 1 gyerek használta.
Mné Zsuzsi!
A kistálca ha van benne elem, zenél. Mi kivettük. Mint látod le-fel szerelhető. Maga a bébikomp több fokozatba állitható a magassága szerint. Mind a 4 kerék rögzithető, igy etetni is lehet benne.
4500 ft-ot gondoltam érte.
Nem tudom ujonnan mennyi, mert ajándékba kaptuk.
3 db pohárka (kb. 6 cm magas) kis adag bébiétel tárolására, tetővel, 3 db kanálka etetéshez. Mikrohullámú sütőbe, mosogatógépbe is lehet tenni.
950 Ft (2 csomag van belőle)
hosszú nyelű kanál, 5 db
850 Ft (ebből is 2 csomag van)
Megint a mosható pelusok témája:
Nem tudom, mit csináljak a pelusainkkal (használt mind, Kushies Ultra all-in-one), gőzöm nincs, kellhetnek -e még valakinek. Esetleg kipróbáláshoz, vagy leszoktatáshoz?
Na mindegy, írjon, akit érdekel. Ja, és flanelbetétek is vannak:
http://www.babanatura.hu/termek.php?id=31
Nóri! Én kaptam Orsinak annak idején egy ilyen Kushiest, én csak éjjelre, leszoktatáshoz használtam, de szerintem szuper. AKkor ugye csak pisi volt, én kakihoz nem használnék és nem is használtam soha moshatót, valahogy a ruhák közé nem tenném be, ha meg elötte kézzel én mossam akkor nekem nagy macera.
Mekkora méret és mennyiért adnád?
Igértem pár embernek, de lehet mást is érdekel akkor.
Van Anna, Peti könyvek 2e ft
Játsszunk együtt, Irány az iskola, Irány az óvoda, Nagycsalád lettünk!, A kezdetek (ez most jelent meg), CSaládi fészek, Süss fel Nap!
Akinek kell mielöbb szoljon, mert a többit beküldöm az oviba, ott is várják már ezeket, van több darab is szinte mindböl.
Privit irjatok, ne mailt, mert az sokszor szarakodik. Köszi
LITTLE TICKERS HINTATIGRIS FARKÁN MALACKÁVAL ELADÓ!
HA VAN ESETLEG VKINEK BABAMEGŐRZŐS, JÁTSZÓHÁZAS ISMERŐSE ÉS KELLENE NEKI ILYEN HINTA (EZEN KICSI GYEREK IS TUD HINTÁZNI) AKKOR SZÓLJON LEGYEN SZÍVES!
Sziasztok,
nincs valakinek felesleges Anyák lapjás Brendon esővédő kuponja?
Buggy kellene ami a sport babakocsikhoz van
Köszönöm előre is
A teszveszen zsivicz felhasználónév alatt vagyok ha valakinek kell valami szóljon alkuképes is vagyok A ruhákat is hamarosan teszek fel
Köszi Anna
Szegeden a Brendon-ban is van, de nem éri meg csak azért átmenni. Ezért szeretném valahonnan megrendelni utánvéttel. A postaköltség minimális lenne egy ilyen kis apróságnál
Zsivic
Ha a Brendon-ban vesztek esővédőt, akkor vigyétek a babakocsit is, mert én vettem egyet amikor a kocsit ott vettük és nem is volt jó hozzá, de mivel a kocsit (többet is) visszavittük megmaradt, mert ahhoz sem volt jó amit máshol vettünk
Zita!
Ez igen köszi az infót én is gondoltam rá, de ott rá lehet próbálni vagyis kibontani az esővédőt? Pedig elvileg nincs túl sok fajta és mégsem jó rá...
Sziasztok!
Van egy vadiúj Adidas melegítőm. Vagyis 1x volt rajtam, de kifogytam belőle.
Este rakok fel róla képeket.
Nagyon drága volt, 10e Ft-ot szeretnék érte kérni.
Brendonban vásárolt Micromotion kb. 17-es kocsicipő jó állapotban, csúszásgátló talppal. Kézmeleg vízben mosható.
Anyaga 80% pamut, 20% Plyester
Belső talphossz: 10 cm
Ár 800Ft (új ára 1750Ft volt)
http://www.vatera.hu/tipego_136834959.html Vannak nagyon szép babaholmijaim és egyéb dolgaim a Vaterán ha esetleg valakit valami érdekel akkor írjon!
Jeges maci!Bocsi a homokozó 6000 FT!Levittem az árát!
Szilcsi! Norbi már nem kicsi, de pont mögöttem ül és ezért gondolkoztam rajta néha hátra szoktam fordulni (csak amikor kanyar elött lelassitok) szoval nyugodtabb lennék én is ha lenne tükör. Én egyszer hallottam erröl de nem tudtam hol lehetne venni aztán elfelejtettem, köszi hogy emlitetted!!
Ilcsi! MOSt hívtam a kenguru kid-et, de nem árulnak ilyen tükröt, az interneten sem láttam a honlapjukon...
http://www.teszvesz.hu/item584801210_ba ... natuj.html ez szerintetek jó???
Mivel még sose láttam ilyen tükröt, fogalmam sincs milyennek kell lennie...
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /home/babanet/public_html/theme-20242/box_koloknet_rss.php on line 13: file_get_contents(https://www.koloknet.hu/rss): Failed to open stream: Connection timed out
---