Sziasztok leányzók
...............
folytatom a sorokat
Ez a hóesés nagyon jó volt, a fiúk tomboltak a hóban, reggel az oviba gyalog mentünk, kb másfél órát vett igénybe
Barninak elázott a kesztyűje (ja, ezt úgy mondja: KECÓ
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
), aztán csupasz kézzel akart belenyúlni és meghökkent. NÉzett rám, mondta, hogy "hideg!"
Délután ugyancsak gyalog mentem BArnival az oviba Bálintért, reggel megígértem neki, hogy addig lehozom a szánkót a padlásról. Hát, alig néztek h*lyének, hogy az olvadó hóban húzom a gyerkőcöket
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
de hát ígéret szép szó
Persze besötétedett, mire hazacsúszkáltunk.
Na, ennyit rólunk, meg a nem-mindennapi havas élményekről.
o.heni,
nem biztos, hogy találtál írásokat a színjátszóhoz való kötődésemről, Hettie-nek beszéltem róla, hogy lesz, de nem is mondtam, hogy valaha én is kötődtem hozzá, nemcsak főzésügyileg.
Néhány darabban én is játszottam, amíg a fiúk nem voltak még. Kisgyerekekkel nehéz összeegyeztetni a próbákat, fellépéseket, így néhány éve már nem játszok.
Talán, ha Barni nagyobb lesz és bátran hagyhatom, hogy éjfélig szaladozzon, amíg mi próbálunk.
De ez a jövő zenéje.
cini,
nagy nap volt az egész éjszakás alvás! Remélem rászokott Emma és azóta is alucikál rendesen!
Sziszkó,
a Kóborló tényleg jó hely, egy a baj, vagy a hely túl kicsi, vagy túl sok az ember
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
de a zene jó és ha a társaság is bulis, jó kis este kerekedhet ki
A Sörakadémiát nem "ismerem", de tudom hol van
Az igazság az, hogy a bulikból is kinőttem már
Melinda,na, sikerült elrontani azt a virslis kiflit??
Csokimikuhoz annyit szólnék, hogy a fiúk imádják a csokit - ez az örökség anyukájuktól
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
- úgyhogy csokimiki biztos lesz a csizmácskában
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ha meg nem birkóznának meg velük, akkor segítenék benne....még forrócsoki állapot előtt
Vagyis a télapó hozza
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
az egyik ismerősünk szokott télapó lenni, sorrajárja a barátok gyerekeit, már Bálint 2 éves kora óta jön. Én is mindig úgy izgulok, ahogy várjuk
Véget vetek szómenésemnek, még vár egy-két megírandó dolgozat. Teletömtem magam kávéval, remélem bírom hajnalig
cuppantás