Sziasztok!
Talán kicsit félreérthető voltam múltkor, mert még nem mentem haza, itt vagyok a távoli Dunántúlon
És végre megint süt a nap
Szombaton elnéztünk a csajokkal és a férjemmel a babanetes talira, végre dumcsizhattam helyesírási hibák nélkül
, csak szokatlan volt a pangás az elmúlt évekhez képest.
Tegnap dokinál voltam Pesten, néztünk UH-t is, Emese jól van és már majdnem 2 kiló a csöppem
Kis szépséghiba, hogy a külső méhszájam már 1 centire nyitva van, de hát én megmondtam, hogy nem várom ki a végét
A kiírt időpontot is átszámoltuk újra a dokival, mivel neki valamilyen rejtélyes csoda folytán a saját naptárába szept. 9-re voltam kiírva, én meg nem győztem tiltakozni, hogy akkor még nem szülök
No azért előrébb jött a szülésem szept.26-ra amiből az én tempómmal még legalább egy hét levonandó...szóval már alig van hátra valami..juj
Kezdhetek babarucikat mosni, meg kórházi cuccot pakolászni...
Mica,
jövő héten már otthon vagyok, ne aggódj, nem feledkezem meg egy ilyen jó minipasi anyukájáról
Pontos címet majd inkább magánba, a telcsiszámodat is felvéstem már a múlt héten, amikor itt nagy könnyelműen megadtad
Jó tudni, hogy ti ilyen számítógépes zsenik vagytok, mert nekem bizony (bár imádom a technika vívmányait) sokszor meggyűlik a bajom az én szuperokos gépemmel
És mire agyilag eljutnék a megoldásig, a csajok újabb csínytevései szétzilálják a gondolataimat, azt meg már inkább nem is említem, mennyit hagynak a gép elé ülni
A Zoltán nagyon szép név, az öcsémet is így hívják
Kata,
ha ez vígasztal, én sem vagyok egy társasági lény, nehezen találom fel magam új környezetben, itt Irsán is sokat szenvedek miatta
De itt a neten állandó szómenésem van, ha egyszer nekiülök
Férjed munkarendje miatt nem irígyellek, nekem már az is sok, ha hajnaltól késő estig nem látom
Szilvi, Amaryl,
üdv közöttünk
A pocakmentesség nem akadály, majd mi kedvet csinálunk az újabb pocakeresztéshez
Heppi,
az én lyányaim se bírják a hosszú utakat, ezért a saját halláskárosodásom elkerülésére mix. 1,5 órás autóutat merek bevállalni velük. Még szerencse, hogy nálunk ennél messzebb nem lakik rokon
Azért élőben majd elmondod a névválasztás eredményét?
Szóval ha már így feldobtam, a jövő hétre már szervezhetünk hozzánk talit, megpróbálom gyorsan összekapni a házat, ki tudja, a férjem milyen bulikat szervezett a távollétünkben
Egyelőre nem tudom, lesz-e olyan nap, ami nekem nem jó, talán a szerda,de még ez sem biztos. Azért ti is nyilatkozzatok, kinek mi nem jó a jövő héten, hátha össze tudjuk még hozni a dolgot
Igyekszem olvasgatni, de a pocsék netezési lehetőség miatt nem tudok továbbra se minden nap jönni, na de majd ha hazaérek
pá
Momo
32+2 (de ugye nem köveztek meg, ha 1-2 nappal elszámoltam?
)