Sziasztok!
Móranya
Örülök,hogy jelentkeztél!
Ez az eleje dolog már csak ilyen,de kitartás,lesz ez még rosszabb is
!Épp a minap olvastam,hogy nem létezik hiperaktivitás,úgyhogy ezt a szót felejtsd el sürgősen
!
A nemalvás ügyebn így az elején nem tudok nyilatkozni,mert Bulcsú a sárgaság miatt eleinte jól alodt...Aztán persze ez elmúlt és azokról az időkről regélni tudnék
.Én is sirtam vele együtt,amikor nyügös volt és nem tudtam vele mit kezdeni...De azért leküzdöttük.
Cici-ügy:azért ezt egy bővebben is kifejthetnéd,ha van időd.Kíváncsi lennék,hogy mennyi ideig szopik egy mellből,mert ez jelentheti azt is,hogy ha csak addig eszik eszik,amíg gyorsan jön,akkor a hátsó tejhez nem jut hozzá,ami tk a kaja(az elején jövő tej inkább innivaló) és talán ezért lehet nyugtalan,nem alvó,mert éhes valójában.Tehát én nem tenném rá feltétlenül a másik cicre azonnal,hanem próbálgatnám,hogy egyen az elsőből.Ha nem akar küzdeni,akkor (és most biztosan megköveznek
)talán a maradékot azonnal fejd le és add oda üvegből.Ha kiderül,hogy ez volt a gond,nem lakott jól,akkor rá lehetne szoktatni,hogy küzdjön
!Egyébként lehet,hogy a cumi a probléma.Nem tudom,érthető-e,nem akarok okoskodni,meg hát nem igazán írtad le,hogy mennyi ideig eszik a ciciből.Én gyanítom,ha csak ömlésig,akkor nem lakik jól...De remélem,hogy ez csak gyanú
!
Én egyébként nem fejtem,Bulcsúmindig annyit evett,ami neki elég volt és csak nagy gyötrődve jött ki utána 20 mml,ezért meg kár volt.Később se nagyon használtam a lefagyasztottat.Igazság szt az a legjobb,ha annyi termelődik,amennyi a kicsinek kell.De szt nálad a tejtermeléssel nincs is gond
!
Tejkiütés: én sem aggódnék,ésnem is aggódtam,Bulcsú olyan volt,mint egy pulykatojás
.Mi ugyan kaptunk rá krémet,mert nagyon nem akart múlni,és egy-kettő márkicsit gyulladtabb volt,de amíg a doki nem aggódik,Te se aggódj
!
A sebes,vérző köldökkel viszont menj orvoshoz.Szt nem igazán jó,ha vérzik,jobb,ha orvos látja.
Levegőztetést Orsi tuti jól leírta,a 3 hét ilyenkor normális.Barátnőm is ilyentájt szült tavaly,ők 1 hónapig ki sem vitték a Manót!
Aztán képet meg dobjál,havan időd!És ugye,milyen ügyesen lehet gyerekkel a kezedben is netezni?
Csak így tovább,gyere ám minél többször!Majdmi tartjuk benned a lelket!!!!
Orsi
Nagyon jó a babakocsi,bár én nem szeretem a 3 kerekűt igazán.Vhogy olyan nagyon nagynak érzem,meg amikor sokatjártunk Pesten és minden sarkon ez jött szembe,vhogy azonosítottam a sznobizmussal
.Azért remélem,Te nem vagy az!
!
Annak viszont örülök,hogy sikerült olyat venni,ami neked tetszik!Hol vettétek?
Joci nagyon tetszett Bulcsúnak,megkérdezte,hogy ki ez a kisbaba?
Most mennyi idős lenne Joci,ha időre születik?
Csirkesz
Miért vagy szalma?Sok a munka Apánál?
Histzi?Milyen hiszti?Ez még nem az
!Na jó,viccet félre téve,ez érdekes kérdés.Nálunk gondok voltak az alvással,ami az egész napra kihatott,íyg állandóan sírt szinte Bulcsú.Amikor megoldottuk a problémát,ez is szinte teljesen megszűnt,így igazán nemtudok nyilatkozni.Majd 1 évvel később kérdezz meg
!
Szóval most már hagyom hisztizni,és hamar abba is hagyja.
Piciként azért nem hagytuk,bár elég sokat volt ölben
.Akkor oldódott eg igazán a dolog,amikor elkezdett mászni..kitartás
!
Aba
jaj,jaj,az tényleg elég sok!csak azt nem értem,hogy nem tudták,hogy miért...azért csak volt oka.Vagy nem is próbálták kideríteni?Gondolom,most fokozottabban figyelnek rád!
Én ugyan 2 héttel korábban szültem,de az normális.Hol szültél egyébként?
Drukkolok,hogy kitartson a pocaklakó!
Biztosan minden rendben lesz,csak pihenj sokat...amennyire lehet
!
Ruhák:a ttól függ,merre szoktál járni?Én nyáron voltm nagy pocakos,így sok olyan ruhát tudtam venni,ami nem is kismamruha,dejó volt így is.Egyébként jó választák itt Veszprémben a Zöldházban van,a Kismama módiban.De most megfogadtam,hogy vmi nagyon tuti helyen fogok vásárolni,ha kell egy-két cucc
!
Na,megyek,mert kaka-ügyvan
!
Puszi,Anyapoc