Na sziasztok!
A jövő hét nekem is ok, és mehetünk du is, max Dávid megint nem alszik, majd valahogy megoldjuk.
A kajáról amivel ki tudom egészíteni: mi újra csak 2x eszünk + kajcsit, mert bár én is adtam 3x Dávidnak, de a doki néni azt mondta, hogy szépen gyarapodik a tejcsin is, ezért még maradjunk nyugodtan a 2x-i evésnél. Mi 9-kor eszünk tejet, aztán délben csak főzeléket+forralt vizet, ha kér. 3-kor ha akar tejcsizünk (de ha fáradt, akkor mindig cicin alszik el, így bizonyos szinten igény szerint szoptatom), majd 6 körül gyümölcsök, és 9-kor lefekvéshez egy kis tejcsi.
A főzelékeket én mindig zöldséggel3 kumplival csinálom, a főzővízzel higítom. Pl. 1 répa, 1 közepes krumpli. Húst, csak csirke (max. pulykahúst) adok neki, a disznót a doki még nem javasolja. Majdnem minden nap, de min 2 naponta adok neki, és kb. egy teáskanálnyit turmixolok bele a főzelékébe, főve természetesen. Általában egy-két csirkemellet kis kockákra vágva lefagyasztok, és így könnyű elkészíteni. Ha nem kap húst, akkor vagy sajtot reszelek a főzelékbe (a meleg főzelékbe szépen beleolvad), vagy natúr joghuttal higítom a főzeléket. A lényeg, h. a zöldségek mellett a 3 közül valamit mindig kap.
Én már kipróbáltam a zöldborsót és a sárgaborsót is, krumplival kevertem, és natúr joghurttal higítottam, mert ezek nagyon sűrű főzelékek lesznek. Egyik sem aratott óriási sikert Dávidnál, de végül nagyrészét megette, egy napra megteszi. Amit mostanában próbáltam, a mandarin, amit a gyümölcs pépbe facsarok bele. Ez már nagyobb sikert aratott. Ma kipróbáltam, hogy mit kezd az almával, amit én eszek, és odanyújtok neki. Aranyosan nyammogja, bár volt, hogy kis darabot leharapott, ami "cigányútra ment", de kis köhögéssel megúsztuk. Nem ment el a kedve, élvezi, h. azt eheti, amit én is.
Mostanában próbálom a hatos etetést is kiváltani csak gyümire és ha kell, vízre. Már volt, hogy nem kapott cicit 6-kor, teljesen jól viseli. Ti hogy álltok az elválasztásal???????
Biztosítás. Mi is az ING-nél vagyunk, majd utána érdeklődök a lehetőségeknek.
Nyaklánc. Lehet, hogy holnap mi is megkapjuk a láncunkat, sikerült beszélnem a csajjal, ha holnap nem kapkodják el mind, akkor talán már a hétvégén tesztelhetjük az áldásos hatásait
.
...és végül a torna.Hát, volt, hogy tornáztam egyet Dáviddal,baba-mama módra, de miután 10kg, így 3 napig volt iszonyú izomlázam tőle, ráadásúl szerencsétlen állandóan menekült volna, minden érdekelte, csak az én testedző programom nem, így most leálltam. Mindenképp szeretnék én is tornázni, mert nagyon fáj a hátam, és őszintén szólva nagyon rám férne így karácsony utánra. Nyárra gyönyörűnek kell lennem!!!(de legalábbis elfogadhatónak)--de akkor ki fogja megenni azt a rengeteg csoki Mikulást???????????????
Üdv,
Atka