Új privát üzeneted érkezett!

Kívánok mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket! :)

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Na már megint én vagyok legfelül :evil:

Ilba: Küldtem pü-t! :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Labasv!
Nekem szerencsem van, mostanaban mar nem nagyon kel fel ejszaka (persze kivetel az utobbi par nap...), de ha nyafog is, max iszik es alszik tovabb. Ettol fuggetlenul en sem alszom kb 2,5 eve normalisan. Eloszor a hordo pocak miatt, utana meg az "aggodas" jott, s tart meg mindig...Vhogy tul eberen alszom, nem tul pihenteto. De ez van. Ahogy Vali is irta, en is bizom benne, h idovel jobb lesz...

Vali!
Begyulladt a korme mellett, m ragta...Pedig mindig raszolok, de ezek szerint elkestem. Ma megyunk az utolso atkotozesre.
Aztan vegre megyunk haza kicsit, tesomeknal osszegyulik a csalad...

Kellemes unnepeket mindenkinek!
Kép

zsanett

Sziasztok!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kivánok mindenkinek :)

Igyekszem sűrűbben jönni.
Vendég

Sziasztok!

Üdvözlet a Flórián mellől:

Laura és anyukája
3sütike

Sziasztok!
Én is vagyok. Csak múlt héten volt egy röpke kórházi kalandom.... :( :( :( .
Ma jött le a szövettan. Szerencsére minden negatív. Minden oké. Valami hormonális probléma volt csak. Persze beijedtem rendesen.
Mi megvagyunk. Épp a védőnőt várjuk, aztán irány a séta. Egész jó időnek néz ki.
Laura és anyukája: üdv. a csapatban. Merre laktok errefele?

Kép
timcsi73

Sziasztok!

Én is megvagyok.Végre jó idő van :) tudunk menni sokat sétálni már alig várom.
Márk hála istennek jól van tegnap először felállt kapaszkodás nélkül. :D
Üdv Laura és anyukája. Irj majd magatokról.
Vendég

Sziasztok!

Bemutatkozunk "akkor":

a leány: Laura, szül. 2007 dec 15.-én 4200 grammal, és 58 centivel, minden nélkül elsőre...nyugodt, vidám baba, éjszakánként még egyszer -sajna- biztos felkelünk még szopizni...
nemsokára megyünk majd usziba, mert itthon kicsibe már nagyon megy a dolog!

az anyuka: Olgi, szül.1971, 3600 grammal, nem sok centiméterrel.elsőre. nyugodt vidám baba volt, bár az akkori trendnek megfelelően többet hagyták éjszaka sírni...
Most nagyon leharcolt és kigömbölyödött kismama, azelőtt lakberendező volt.

A páros napközben a Flórián körül kószálgat egyenlőre, mert az anyuka most tanul vezetni ( mondjuk a jogsi megvan 89 óta.kocsi az van, rozsdásodik a Kerék utcában)

Remélem tudok képet mellékelni, mindenkinek üdvözlettel:
Olgianyu
3sütike

Szia!

3sütike: szerintem közel lakunk egymáshoz.Mi a Kerék utcában lakunk.Ha van kedved sétálhatnánk együtt.

Gratula a kislányhoz szép súllyal született.Nekem egy kisfiam van Márk Ő 2007 máj. 18-án szü.letett már mászik áll ül szerintem hamarosan szaladni fog.
Vendég

Ha felenk jartok, mi is szivesen csatlakozunk, bar az en Tunderbogaram mar nagyobbacska...

zsanett

Sziasztok!

Fotórestaurálás: http://www.photoretus.mlap.hu/
Nézz nálam körül! Ingyenes dolgokat is találsz!
Április végéig 50%-os kedvezmény montázskészítésre!

Kép

Kép
photoretus

Sziasztok!

Gondoltam szolok, hatha erdekel meg vkit, h

aprilis 13-an 10 oratol Babszinhaz (es utana jatszohaz) az OMK-ban.
/A kismalac meg a farkasék/

A jegy 600 Ft, csaladi 2400.

http://www.omk.hu/babszinhaz.htm

zsanett

Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!Állítólag ma 20 fok is lesz, ahogy hallottam. alakulhatna már az idő. :D :D :D
Bár mi a Flórián másik oldalán, a Szőlő közben lakunk, egy máltais játszóterezésben mi is benne vagyunk. Mi a Solymárra járunk, a hintán kivül egyre több dolog érdekli a kicsi lányunkat.
Olgi: gratula a kicsi (nem is olyan kicsi :D ) lányhoz! Ahogy olvasom, te sem 20 évesen szülted Laurát. Én 73-as vagyok, én is 34 voltam majdnem mikor szültem. Mi most épp azért drukkolunk, hogy Kornélia 37 éves keresztanyukájának és keresztapukájának minél hamarabb összejöjjön a baba, s ők is boldog szülők lehessenek. Néha szegény elkeseredik, hogy telnek az évek, próbáljuk bíztatni őket.
Vezetés: úgy látszik nemcsak a közel azonos kor de ez is hasonló. Nekem 90-től van jogsim. De nem sokat vezettem. Aztán mikor megvettük a kocsit, lelkesen kezdtem bele, de miután feljöttünk Pestre, egyszer hátulról belénk jött egy kocsi. Ő volt a hibás és szerencsére nem lett semmi gáz, csak a vonóhorog kupak tőrt nekünk össze :) , de akkor úgy beparáztam a sok hülye autóstol, hogy én azóta nem vezettem. A férjem nagyon szeret vezetni, így nagyon nem igyekszek, bár néha-néha felmerül, hogy kellene gyakorolni egy kicsit....

Kép
timcsi73

Egyszerűen nem tudom 10 bájt alá vinni a képet, így megpróbálok most egyet csatolni...[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1206955445.1021.jpg[/img] Kori [/img]

Kép
timcsi73

Timcsi!

Igazan szep kislany!

Vonalzohoz kepkinyites :
Microsoft office managerhez tarsitsd, ha azzal menyitja van egy "kepek szerkesztese" fulecske, katt, jobb alul : "kepmeret modositasa" alatt "atmeretezes", katt, itt a 2. menupont : "elore beallitott szelesseg x magassag", legordulo menu utolso pontja e-mail kicsi. Beallitod, elmented es bemasolod.

zsanett

Sziasztok Kismamák!

Örültem hogy írtatok!
Bennevagyunk a közös játsziban, Nektek mikor jó?
Mi ma kaptunk szurit, lehet hogy néhány nyügis nap jön...de a jó levegő talán gyógyír.

Péntek?Hétvége?

Nemtok képet feltenni pedig szeretnék...mondjuk az itthoni gépen valami lehetetlen fájlban vannak, (image file), dolgozom a megoldáson...

Szép napot mindenkinek!
3sütike

Sziasztok!
Szép napot megint!
Zsanett: köszi a jótanácsokat, megpróbálom én is Olgihoz hasonlóan megoldani a problémát fotófelrakás ügyben. Már korábban is próbáltam a kicsinyítést, de egyszerűen 11 (!!!) kb alá nem akart menni, akkor feladtam. Most megpróbálom ahogy írtad.
Olgi: ha jól számolom 3 hós oltást kapta Laura? Biztos nem lesz semmi gond. Korinak eddig egyik oltás után sem volt semmi gondja. Max. könnyebben csucsukált el :) :) :) . Mi május elején a 15 hósra készülünk, de egy kicsit most beparáztam, mert mondta a védőnő, hogy a gyerekek felénél ez több napos, magas lázzal jár. Majd meglátjuk.
Nekünk jó a péntek, persze nem tudom napközben ki mikor tud beindulni. Ez első körben a csemetéktől, még pontosabban az ő alvókájuktól függ. Nálunk mostanában úgy alakul, hogy Kori alszik úgy fél 10-től 11-ig, fél 12-ig, aztán megebédelünk, s ebéd után indulunk neki. Aztán tolódik a délutáni alvás 3-4 körülre. Bár a védőnénink szerint a délelőtti lassan-lassan elmarad, s áttolódik ebéd utánra. De gondolom erről a nagyobb csemeték mamái többet tudnak már :?:

Kép
timcsi73

Sziasztok!

Kihasználtuk a jó időt sokat sétáltunk ill. játszótereztünk.

Nekem a péntek vszinű jó ( lehet,hogy jön egy bnőm de még nem biztos) ill. a vasárnap.
Vendég

Sziasztok!

Úgy látom a pénteki találka alakulóban van! Mi az ébrenlét tűrhető határát úgy 12re érjük el...( éjszaka legalább felkelünk, így délelőtt próbálok én is még hozzászunyázni...)
Igen a 3 hónapos szurit kaptuk, be is lázasodott-volna rendesen, de 8kor már ment a kúpocska..de így is meleg volt és gyengus kis Laurám.
Megvettem a 2. fajta tápszert-Milupa,ezt is kiköpte, próbálnám kipótolni a cicit este, már szívesen aludnék egyben 8 órát. Így is 2 ciciből szoptatok már. (előző hónapban alig 40 gr.-ot hízott lányom, bár az orvos azt mondja így is súlyánál van.6300gr.Nemtom.) Nálatok hogy mennek-mentek ezek a dolgok?
Most végigszaladtam az üzik között, és megjegyzem ezen a környéken csak szép babák vannak, úgy látom.
Remélem marad a jó idő, üdv.:Olgi
3sütike

Olgi: ha a doki mondja, akkor biztos nincs baj. Kornélia 3,5 kg-mal született, most néztem a babanaplóját a 3 hós tanácsadáson 5780 gram volt. Nekem sajna csak 3 hós koráig volt tejem, addig sem túl sok, így mi már az elejétől tápit is ettünk. Nekünk a Humana jött be, nem volt gond. Nem tudom mit próbált még?
Most, hogy már elmúlt 1 éves, reggel este van egy-egy pohár-üveg tápi. Humana 3-as illetve a Milupás Junior ital. Tényleg tapasztaltabb anyukák? Aki adta meddig adta a tápit illetve babatejet. Mikor váltottatok rendes tejre? Minden tejterméket eszünk már, a tejet is a habart-főtt dolgoknál, de simán még nem ivott Kori.
Találka: remélem összejön, csak ez a vacak idő szólhat bele. Én több napja írom, hogy szép napot, erre egyre rosszabb. Ma inkább nem írok semmit...

Kép
timcsi73

Sziasztok!

Nekunk is jo a pentek, ha az ido is ugy akarja.
Mi kb 9-10 korul kelunk, 11-tol vagyunk utra keszek.

Tapszer ugyben en nem tudok semmit mondani, Lilka fel eves koraig hozzataplalas nelkul csak szopizott, kb 1 eves koratol evett mindenfelet, a cici melle (ezen ido alatt alig hizott :( ). 23 honaposan valasztottam el.
Tejet kap 2 eves kora ota, de csak magas zsirtartalmut, 3,5 %-osat.
Szerintem amugy lehet hamarabb is, mi a cici miatt nem siettunk vele.
Vezna maradt, megis orulok h nem kellett tapszerezni.
Apa is gebe es terhesseg elott en is az voltam, igy Lilka sem vszinu h tulsulyos lesz.
4050 grammal szuletett, 3 hosan 6680 g volt.
Most meg 12 kg. Elvileg a szuletesi sulyahoz kepest nagyon keves, de ha nem tudja az ember, h fel evesen 8 kg volt, akkor nem tunik vekonynak ;)
Mostanaban indult be az evokeje, vegre :)

Ne irjatok semmit az idorol, hatha :D

zsanett

Olgi: nem akarlak elkeseríteni, de attól, hoyg többet fog enni, nem biztos, hoyg átalussza az éjszakát.
Enyém gyerek elmúlt 2 éves, és még mindig kel 2-3x éjjel :( Én sem aludtam egyhuzamban 8 órát már évek óta :?

Timcsi: Én egyik gyereknél sem erőltettem a tejet. Állítólag az emberi szervezet nehezen emészti. Meg ha belegondolsz, nem sok tehenet láttak azok a tejesdobozok, inkább víz meg tejpor az egész. :? Akkor meg már inkább a tápszer, abban legalább vitaminok is vannak, és nincs az megszabva, hoyg meddig lehet adni. Amíg a kölök meg nem unja. :wink: Szerintem.
Az enyémek szinte egyáltalán nem isznak sima tejet, de a tejtermékek azok mennek.

Jó talit nektek, mi nem hiszem, hoyg eljutunk :(

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok Anyukák!

Köszönöm a hozzászólásokat.
Ma este Milupát vacsizott a hölgy. Mindmegette. Reggel óta nem evett egy normális mennyiséget, este sem, pedig volt tejem,be adtam a derekam...Pedig ha nagyon akar, eszik 170-et.
Szomorú vagyok egy kicsit, remélem azért ez csak esti szokás marad. Lehet hogy nem ízlik már a tejecském neki?

Péntek dél körül? Nekünk jó lenne.

Üdv.: Olgi és Laura
3sütike

Sziasztok!
Vali: köszi a jótanácsot. Igen-igen, én is úgy gondoltam, hogy 2 éves koráig biztos ezt a babatejet kapja majd Kori. Csak olyan végleteket hallottam, azért is kérdeztem. Volt aki 1 évesen már rendes tejet adott a babájának, volt aki még 3 évesen is tápszerezett.
Olgi: nekünk így első ránézésre jónak tűnik a péntek dél, max. csúsztatjuk az ebédet kicsit. Mostmár csak a helyet kellene megbeszélni.

Kép
timcsi73

Sziasztok!

A péntek dél eddig jónak tűnik. Remélem az idő is kegyes lesz.

Olgi:Márk már 10 hós de fel kel éjszakánként akkor kap cicit és már alszik is tovább.
Tényleg hol találkozzunk?
Vendég

Sziasztok!

Rövidre kell fognom, mert éles risztás van, elküldöm privibe a számom, mi a Kerék utcából startolunk, amerre döntetek, mi annyira úgysem ismerjük még a környéket. .

Jó éjszakát mindenkinek!
3sütike

Sziasztok!

rég tudtam írni, mert a csajszik szinte semmit nem alszanak egész nap... :?
Mi olyan 3 felé szokunk sétálni, de néha 5 is lehet belőle... Etetés függő.
Raktok fel képet a babókról? :)

Kép
Kép
labasv

Szia Szilvi!

A napunk úgy folytatódott ahogy tegnap estétől ment-kis szopi, kis szunyi, játszi,nyügi, és kezdődik előről az egész...
Már nem volt erőm elindulni...és most kéne még vasalnom.
Pedig a jó levegő meg a gyaloglás igen hiányzik, még nem voltam a hajógyárin, elmennék felfedezni jövő héten. Ti tudjátok a "járást" ?

Remélem jól vagytok, üdv.:
Olgi és Laura
3sütike

Sziasztok,

Na nem volt pénteken tali a játszin?? Azt hittem nem győzöm majd olvasni az élménybeszámolókat ... :roll:

Olgi: Ha átmész a hídon a Hajógyárira, akkor srégan balkéz felé kell elindulni, arra van a játszi. Az óriás csúszdákról észre fogod venni, vagy ha hétvégén mentek, akkor iszonyú tömegről :?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!
Vali: megvolt a találka. Olgi jött Laurával, Szilvi Márkkal és mi Korival. Bocs, hogy nem írtam, de hétvégén nem voltam gépközelben. Vendégség szombaton, aztán vasárnap a férjem ült a gépnél.
Pénteken 12 után találkoztunk a Flóriánnál. Aztán irány a Kerék utcai játszó. 3 baba 3 korosztály, ha lehet így mondani. Olgi Laurája még édesen csucsukált, aztán bámészkodott a kocsiból. Szilvi Márkja már nagy kópé volt, jókat hintázott, szépen állt, Szilvi mondta, hogy próbálkozik már a lépegetésekkel is. Az én kicsi lányom meg jött-ment mint a távirat. Az elején még hintázott ő is Márkkal, de aztán beindult. Így azután a lányokkal csak akkor tudtam szólt váltani, mikor Kori épp a hinta körüli pad felé vette az irányt :D . Közel másfél-két órát voltunk lent. Aztán hazaindultunk, még közben azért sikerült infókat váltani, meg telefonszámot cserélni.
Olgi: Hajógyári-sziget??? Mi már többször is voltunk. Nagyon jó hely. A nagyobbaknak a játszótér, de csak úgy sétálni is. Mi a Lovardáig is elszoktunk menni. Nekem különösen kellemes emlék. A szülés előtt 2 nappal is oda mentünk egy délutáni hosszabb sétára. Ha ez az esős, vacak idő elvonul, mi is szivesen csatlakozunk. Vasalás??? Jó hogy mondod, nekem is itt egy nagy kupac.
Vali: hogy tudtatok ma Szentendéről bejönni? Itt minden be van állva. A férjem gyalog ment a Szilágyi Erzsébet fasorba dolgozni.... :( . No comment.

Kép
timcsi73

Sziasztok!

Mi sajna semmikepp nem tudtunk menni, Apa hazajott munkabol 11-kor es vegre csaladi napot tartottunk.
De a Hajogyarira nagyon-nagyon szivesen megyunk, ezer eve nem vtam.
Igazsag szerint sokat jartunk oda, de nem is tudtam h van jatszi :oops: Szoval probaljatok szolni, ha sikerul idopontot egyeztetni, csak h a biztonsag kedveert legyen 4. korosztaly is :lol:
Nincs kedve vkinek eljonni kedden v csuton Csiri-birire? Mult heten kihagytuk ( m elaludtunk:oops:) es Lilka rendesen hianyolja. Tenyleg nagyon elvezik a gyerekek. Mindenfele korosztaly van. Gondolkozom, h kiprobaljuk a Tucsokzenet is. Volt vki esetleg ezen?

zsanett

Zsanett: Csiri-biri? Valami játszóház? nem is hallottam még róla. ÓMK-ban?
Kép: bocs, de azóta nem próbáltam, már múltkor neki akartam kezdeni, aztán közbejött valami, de igyekszem megalkotni.....hamarosan. Ja egyébként rájöttem, hogy valószinűleg a felbontás volt túl nagy, azért nem tudtam jobban kicsinyíteni.

Kép
timcsi73

Timcsi!
Ilyen tornaszeruseg. Igen, az OMK-ban. Kedden es csuton van.
Jatszohaz a Maltai jatszi melletti oviban van, de ott meg nem vtunk.

zsanett

Sziasztok!

Mi járunk Töücsök zenére.Márk nagyon élvezi.Teljesen oda van a gyerekekért.

Olgi: tegnap Márk másfél órát aludt délután. Remélem legalább éjszaka ki tudtad magad pihenni. Hajógyáribvan én is benne vagyok,de ha gondolod és nem lesz ilyen idő a héten is talizhatunk és sétálhatunk.

Csiri-birit nem ismerem ill. ha jól tudom 1 éves kortól lehet menni.Addig még van másfél hónapunk.
Vendég

Sziasztok!

Rég jártam erre, mostanában nem igazán tudok gép elé kerülni.
Tali miatt irigykedem, de nekünk az időpont nem lett volna amúgy sem jó, Beni már csak 1et alszik ugye és pont alvásidőben találkoztatok. Mi 10-12ig és 4 után vagyunk kint.

Zsanett,
mi jártunk 3 évadot :D Tücsökzenére, de Beni már nagyon nagy volt a sok mászó baba között. Nézzétek meg, lehet Lili is túlkorosnak érezné magát. :lol:

Csiribiri: ha a baba már jár, lehet menni, mi is voltunk, de csak a középső rész tetszett a fiamnak.

Játszócsoport: mi járunk, a Solymár utcai bölcsiben van, nagyon szeretjük. 850Ft 9-12-ig és benne van egy ivólé és az ebéd is.

Hajógyári: mi sokat járunk ki, de kizárólag hétköznap. Hétvégén brutál.

Vali,
Alíz csak 2009. szeptembertől megy oviba?

Zsanett,
és Lili?

Én szerettem volna most novembertől vinni, ahogy betölti a 3at, de semmi jóval nem bíztatnak. :( Iszonyú mennyire nincsen hely, főleg nem évközben. :( Azért még futok néhány kört ...

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Most "csak" kb. 3 óránként keltünk fel éjszaka.
De. 8 után nincs ám visszaalvás, társasági életre vágyik a hölgy...én meg félholtan éneklem a kis vukkot és barátait ilyenkor...remélem nem hallják sokan (panel).
Voltunk védőnéninél is, nem eszik eleget Laura, de azért jól van és jól néz ki, még szoptatok ameddig csak tudok, 6 hónapos koráig remélem.

Hú de jó, menjünk a szigetre!
Nekünk nincs különösebb programunk a hétre, egyezkedjetek az időponton lányok, és csatlakozunk.

A tücsökzenére mennyi idős kortól lehet menni? (Laura 4 hónapos)
(de muzikális...)

A "ringatón" volt már valaki? www.ringato.hu

üdv.: Olgi és Laura
ui.:kivasaltam.éjfélig tartott
3sütike

Zsanett, Ilba: köszi az infót.
Igen a játszóházról, a bölcsisről tudok én is hallottam, pláne, hogy múlt héten, 2009 (!!!) szeptemberére beirattam a lányunkat bölcsibe. Talán 237. voltunk. Na jó, ebben benne volt az ez évi beiratás is, de akkor is brutál a dolog. Egyébként mondta a védőnőnk, hogy több helyre is írassam be Korit, aztán valamelyik csak bejön.
Zsanett: a Csiri-birire bármikor lehet menni, pontosabban bármikor be lehet kapcsolódni? Nem kell előre jelentkezni?

Kép
timcsi73

Ilba!

Szoljatok mikor tervezitek a Jatszohazat es egyszer elmehetnenk egyutt, bizti van meg ra jelentkezo :)
Az ovit meg nem tudom. Mi bizunk a koltozesben, igy nem is igazan tudom hova kellene beiratni. De epp tegnap mtam Apanak h idoszeru lenne. En nagyon mennek dolgozni, tudom, h most sokan megkoveznek, de engem "nem elegit ki" ez az itthonlet.

Sissy!
Mikor jartok? Oda be kell jelentkezni?

Timcsi!
Regebben a csuti elso foglalkozasra jartunk es oda egy anyu a 6!!!! honapos kislanyat hordta. De tul koran van nekunk, igy most 10:40-re jarunk (1x vtunk). Gondolkozom h elviszem holnap reggel is...Van kedvetek? :lol:
Jah nem kell bejelentkezni es barmikor be lehet kapcsolodni, mindig ugyanaz a progi. Tok orulnek, ahogy foglalkozasrol foglalkozasra egyre tobb mindent tudnak csinalni a tobbiekkel egyutt.
Elsore en azt sem tudtam, h mi van, de Lilinek mar akkor is tetszett :D

Olgi!
Nem tudom pontosan, de azt hiszem oda is egesz pici kortol. :P

Meg a vegen elveszunk a programokban :lol:
Hajogyari, Tucsokzene, Csiri-biri, Jatszohaz, Ringato :lol:

zsanett

Olgi,
6 hós kortól lehet menni.

Timcsi,
nagyon durva ez a bölcsis férőhelyes helyzet, ismerősöm múlt szeptemberben jelentkezett 2008.szeptemberre és nem lesz helye a fiának.

Játszóházra csütörtök?

Kép
Kép
Kép
ilba

Olgi: a ringatót én megkérdeztem és azt modták nincs elég jelentkező igy majd irnak emailt ha indul.

Tali nekem elvileg bármelyik nap jó. Ma is sokat voltam sétálni.

Tücsök zene hétfőn és szerdán van ,mi a hétfői 10:10-es foglalkozásra járunk. Most kezdődött megint egy turnus ami jun. 16-ig tart. De bármikor be lehet jelentkezni az első ingyenes utána meg el kell döntetened viszed-e.Márk nagyon élvezi mindig megy a gyerekekhez én ott nem is nagyon érdeklem.Ha zene van meg mindig táncol.
Vendég

Ma kitoltottem a gyeses papirokat. Mennyi sz@rsag kell ehhez! :x
Jol elment vele az ido...

Kislanyom ma 2x is osszepakolta maga utan a jatekokat es a helyere tette, keres nelkul...Haladunk :lol:
Cserebe megmutizom milyen ugyesen setal zsebre tett kezzel.
Meg januarban keszult a kep.

Sissi!
Akkor ha nem zavar megnezzuk Veletek jovo csuton. Hatha meg nem "tulkoros" a kisasszony :lol:

Timcsi!
Meg kb 10-ig visszanezek, hatha irsz a holnapi csiribirirol.
Kép

zsanett

Zsanett: persze jöhetsz de hétfőn járunk.

A csiri biri mennyibe kerül? Márk 11 hós lesz szerinted őt is vihetem? Még gondolkodok rajta
Vendég

Sissi!
1200 egy alkalom, berlettel olcsobbra jon ki. Mi mindig napijegyezunk, nem is tudom miert...
Ha van kedvetek holnap 10:40-re megyunk.
Szerintem nezzetek meg s eldontod . Ha szereti a gyerekeket, mondokakat, bizti tetszik majd Neki. Plane h hallom probal lepegetni is :) Jo koran kezdi :)

zsanett

Minden héten mentek? Csajk azért kérdezem,mert ha nem holnap vmikor biztos elviszem oda.
Vendég

Altalaban csuton jarunk.
Mult heten elaludtunk es nem mentunk, azert viszem holnap, m mar hianyolja. Mondja h csiri es probalja enekelni az ottani dalocskakat.
Szoljatok ha raertek. Van amugy korabban is 2 idopont, ha esetleg ez az alvas miatt nem jo Nektek.

zsanett

Megyek tentikezni, h holnap nehogy elaludjunk :oops:
Sissy! Ha van kedvetek orulunk Nektek :)
Timcsi! Szinten.
Ilba? Ti nem jottok?

Jo ejt mkinek!

zsanett

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?